Sjuk viktminskning

Övningskörningen gick bra om man tänker på att jag inte har kört på flera månader, så ett plus för det. Nu blir det att gå ut oftare.

Såg nyss en dokumentär om en kille som tidigare vägde 285 kg men nu har gått ner till 100 kg. Helt ofattbart, fatta vilken ihärdig kille det måste vara som aldrig gav upp. Han fick ju det han ville tillslut och nu lever han ett normalt liv och hjälper andra som vill ha hjälp och som är i liknande situation(er)

Såhär stod det på beskrivningen för programmet:
"Brittisk dokumentär från 2009. 31-årige David Smith från Arizona, som en gång i tiden väde 285 kilo åt sig närmare och närmare en för tidig död. Han var ensam, olycklig och oskuld, men något fick honom att ändra sin livsstil."

Vet dock inte riktigt varför dom nämner att han var oskuld, har ingenting med saken att göra tycker jag. Men men, en otrolig viktminskning trots allt!

 






Pannkakor

Åt alldeles nyss middag, pannkakor som jag lagat till familjen. Och självklart, som alltid när jag lagar maten, så blir det himelskt gott ;) Förövrigt så är pannkakor alltid gott, någon som tycker det är lika barnsligt gott fortfarande som jag tycker? haha. Pannkakor med jordgubbssylt och grädde, yummie!
På sommaren är det också galet gott med glass och färska bär (som på bilden nedan)

Sitter nu och inväntar idol. Dom kvarstående fem killarnas utslagning är det dags för.
Hur tror ni det går ikväll & vilka hoppas ni på?

Sen runt tioslaget blir det att åka till Väsby för att hämta mamsen och hennes kompis som har varit på någon matlagningsgrej. Jag ska köra för första gången på ett halvår känns det som. Men det kommer nog gå mycket bra ska ni se (:

 





Vinter

Det är fan vinter ute nu. Finns många tecken på detta. Dels är det svinkallt å jag fryser vart jag än är. Men det största tecknet är att jag igår morse fick skrapa rutan?! Jag menar, det är faktiskt fortfarande september. 0,9 grader va det när jag gick hemifrån igår. Sjukt. Tacka vet jag Thailand. Slipper svenskan kylan i tre å en halv vecka. Fatta!

Kanske inte har berättat det, men det bär av till Thailand den 20 november. Kommer bli helt underbart. Inget kan gå fel. Kommer ha världens bästa tid där nere med världens bästa Josefin :) Nu fick jag det sagt oxå. Så jag ser ett ljus i detta mörker å har nåt att se fram emot.

//Emma

Suck

 

 

 


Feberfri

Nu tror jag nog att jag kan ropa hurra, hade ingen feber imorse när jag vakna och nu känner jag mig väldigt kry bortsett från halsonten och lite täppa. Efter 5-6 dagar med hög feber så tror jag man känner sig frisk även om man fortfarande är lite småsjuk. Men imorgon blir det nog skolan för min del.

En sak som är lite negativ med att inte vara sjuk längre är att jag inte kan skjuta upp skolarbetet, så nu måste jag börja ta tag i det. Ska börja skriva min uppsats idag tänkte jag, men när jag började att läsa om den så fattade jag nada. Så var tvungen att smsa Steph och då visade det sig att den här uppgiften blir nog klurigare än vad jag trodde.

Dags att finurla fram en tankekarta. Hörs senare.





..

Min brorsa sitter här bredvid å tyckte jag skulle skriva ett inlägg om hur snäll han är. Å SNÄLL som JAG är så gör jag det. Han är så snäll min bror. Han hämta tex alldeles nyss ner min dator å godis. Det är inte illa. Mer saker som han gör, det är att han låter mej hämta honom överallt. Men kan säga att jag är hans privata chaufför. Det är ju oerhört snällt av han då jag absolut inte har nåt bättre för mej än att hämta honom.

Jag kan rabbla fler saker. Han äter tex upp mitt godis. Det är ju ocå jättesnällt så jag slipper äta upp allt själv, få ont i tänderna å gå upp onödiga kilon. Det jag vill ha sagt är att han verkligen är så himla snäll ;) Det här va bara ett urplock av alla snälla grejer han gör ;)

//Emma

Kors i taket..

.. Im back on track igen. Jag vet, jag har varit pinsamt dålig på att uppdatera. Men till mitt försvar säger jag att jag inte suttit vid en dator under hela helgen. Har varit fullt upp. Va har då hänt undra ni såklart? Det ska jag tala om.

Fredagen har jag ju faktiskt redan berättat om. Sov ut på lördagen å sen åkte jag å bror min till Hovet för att kolla på Djurgården-MoDo. Riktigt rolig match å sjukt bra stämning. Blev tyvärr förlust i sudden. Å här kan jag dra en röd tråd genom inlägget. Förluster.

Jag kom hem från matchen å sen drog jag till nåra kompisar å satt å sjöng sing star å lite sånt trevligt. Sen va det bums i säng för att spela match på söndag. Den behöver vi inte prata om så jag hoppar snabbt vidare. Även denna kväll spenderades med vänner, spel å film. Mycket trevligt. Dock blev det lite väl sent. Kom väl hem runt halv tre å skulle upp sex. Men det hör inte hit ;)

Måndagen bjöd på jobb (jag va sjukt trött, kändes som jag gick runt å sov), träning, möte å sen även filmkväll denna kväll. En rolig dag där det mesta va himla kul. Dock måste jag säga att det som va mindre kul under dagen va det jävla derbyt. Här kommer röda tråden tillbaka, förlust.

Idag har det varit en vanlig tisdag. Jobb, träning å nu sitter jag på soffan, äter godis (sura bilar för övrigt, nån som smakat dom?) å kollar på Champions Leauge. Heja Arsenal!

Arsenal är nog det laget i världen som spelar bäst när dom spelar som bäst. Möjligtvis med konkurrens av Barcelona. Men dessa två lag är outstanding ;)

//Emma


Musik



Nu när vi ändå kollar på idol så tänkte jag att jag kan passa på och fråga om lite musik.
Har ni några bra låtar på lager? Jag lyssnar på det mesta men min ipod består mest av RnB. Har ni några tips?

Give 'em to me :)

Vad gillar ni för musik?





?


Emilia och Emma hur har era senaste dagar varit?



Another lover's gone


 

Robin Bengtssons nya singel, hiss eller diss?
Jag gillar den iaf! :)

 

Jag gillar inte att den hamnar utanför rutan :/ hur gör man för att fixa till det? Någon som vet?

 

 

 


Läkarbesök

Nyss hemkommen från läkaren, ingen halsfluss och dom sa att jag borde vara frisk innan nästa vecka, annars skulle jag höra av mig igen. Dom är läkare och dom borde veta, så visst ska man tro dom?

Annars har min förmiddag inte varit så händelserik, gjorde av med 400kr på en teoribok och häfte så fick jag även något häfte med skyltar och sånt i. Skönt, behövde lite plats i plånboken... haha.
Jag har också varit duktig och snyggat till mitt rum och vikt tvätt, ska nog plugga lite sen också, känns som om jag hamnat efter lite i skolan. Detta kommer bli en effektiv dag känner jag.

Körkort nästa.

 

 

 


AIK!



Så at alla har det klart för sig :)

(Emma & Sarah, vet att de kan vara jobbigt och hitta djurgårn i tabellen eftersom man brukar börja kolla uppifrån. Men snäll som jag är så ringade jag även in dem:) Ni kan tacka mig sen!)




/E


Pinsamt

Jag ogillar verkligen att hänga ut mitt favoritlag i allsvenskan men fyfan vad sämst dom är. Spelar spelarna ens i samma lag? Vad håller dom på med?! Pinsamt spel, den enda som förtjänar en eloge idag är Dahlberg tycker jag. Trots att de går emot så krigar han verkligen och visar åtminstone lite hjärta. Ni andra hör inte ens hemma på plan.

Håller med vår trogne läsare "E" (inte emilia eller emma, iofs kan man ju nästan tro att dom har blivit läsare eftersom att dom aldrig skriver?!) som komenterade;

Skulle inte kunna sagt det bättre själv...

För er som inte vet så slutade matchen 2-0 till AIK.

 





Derbydags!

Kvällens match och derby står AIK-Djurgården för.
Ett ärofyllt och viktigt derby för båda lagen men pga. olika anledningar.
AIK kämpar för SM-guld och Djurgården för att hålla sig kvar i allsvenskan.

AIK har pressen på sig att prestera. Hemmamatch, fansen i ryggen som vill ha ett SM-guld som inte har vunnits på elva(?) år och 3 lätta poäng i och med att man möter ett bottenlag (tror dom ja).
Djurgården har däremot många som hoppas men ingen som riktigt tror på dom.
Vi hoppas men vi tror inte.


Jag tror dock att Djurgården kan bjuda upp till dans. Ett derby är alltid ett derby och vad som helst kan hända.

FORZA DJURGÅR'N


Vilka tror ni vinner?




You belong with me

Solen strilar in genom persiennerna och the voice webbradio spelas på datorn.
Jag ligger fortfarande i sängen och tänkte bjuda på en låt. Många har säkert redan hört den och sett videon, men den är ju så fin så det skadar inte att se och höra den igen (:

 

 

 

 


Frisk luft gör susen

Många är väldigt skeptiska mot att gå ut när man är sjuk i och med att kall luft försämrar imunförsvaret och allt sånt där. Men jag hade nästan en hel dag utomhus idag och jag kan säga er att jag har inte varit såhär pigg dom fyra senaste dagarna som jag varit idag.

Det började med att röra sig ner mot IP runt ett för att se pappa spela mot viksjö där ett par av mina klasskompisar spelar. Promenaden ner var väldigt dimmig och mitt balanssinne och min ork var kaos, men jag lyckades åtminstone ta mig ner till idrottsplatsen som ligger 6 minuter hemifrån. Pappa gjorde kungsängens 1-0 mål (lite måste jag få skryta (a) ) och matchen slutade 2-1 med vinst till Kungsängen. Efter det gick jag hem, den här gången var det lättare att gå, dock inte lika smärtfritt som det brukar vara att gå den vägen.

När jag kom hem tog jag en välförtjänt tupplur, jag var ganska utmattad om jag ska vara ärlig. Klenis, jag vet!

Sen var det dags att gå ner mot IP igen för att möta upp pappa som stannat där nere, så att vi sedan kunde åka mot veddestavallen där en toppmatch skulle utspela sig. Kungsängens chans att vara helt säkra för div.3 om dom bara skulle lyckas ta ett eller tre poäng. Och jag kan säga er att det såg lovande ut, dom ledde med 1-0 redan när vi kom dit och då hade det kanske gått 10 minuter. Hela första såg bra ut och det kändes bra. Men när dom kom in efter halvtidsvila och  andra halvlek blåstes igång så fanns det inget där. Allt var som bortblåst och matchen slutade tillslut 3-1 med vinst för Bele Barkarby.
En match kvar mot Djursholm och den måste antingen kryssas eller vinnas. Avsluta det här på ett snyggt sätt nu grabbar! ;)

Hemgång och lasange till middag väntade. Riktigt gott. Filmen Hitch som gick på 3an idag såg vi efter det, den filmen är sååå bra och Will Smith är bästa skådespelaren!

En tråkig nyhet är att mitt lag Bollstanäs förlorade hemma mot Mariehem idag med 3-0. Jag undrar verkligen vad som hände. Riktigt riktigt tråkigt må jag säga! :(

Det var allt från mig och min dag.
Hoppas ni haft det bra.
Natti!!





På bättringsvägen - don't think so

40 graders feber när man vaknade imorse, härligt!

Gårdagskvällen spenderades hemma med pappa som även hade fått med sig sällskap hem, johan, jocke och robban. Dom klev självklart innanför dörren på eget bevåg och förhoppningsvis blev dom inte smittade.

Runt tio rörde dom sig hemåt och jag och pappa började att kolla på twilight. Jag har redan sett den några gånger och den här gången var det faktiskt pappa som hade hyrt den och ville se den vilket förvånade mig. Han somnade dock några gånger under filmen och när den slutade så kunde han lätt konstatera att det var en skitfilm. Vilket jag absolut inte håller med honom om. Men det är väl tur att vi alla tycker och tänker olika ;)

Nu har jag inte så mycket mer att skriva för tillfället.

Hoppas vi vinner idag mot Mariehem, jag vill så gärna spela. Men jag hoppas jag får goda nyheter under matchen, Emilia har lovat att hålla mig uppdaterad :)
Dessutom hoppas jag att du blev nöjd med lägenheten! :)

Hejsvejs.





Gårdagens bravader

Jag förstår att ni väntat med spänning hela dagen att få höra om min kväll igår. Nu kommer berättelsen. Dagen började på Vi Hornstull där jag skulle dema. Det va inte det roligaste jag gjort i mitt liv. Men även såna saker måste göras. När jag lutade vid sju så åkte jag till Gubbängen å mötte upp Johan. Jag gjode mej i ordning å vi satt å prata å drack lite.

Sen bar det av in mot Söder där vi började kvällen. Satt å tog ett glas vin i väntan på att möta Stefan å Christoffer. Mötte dom på centralen å sen drog vi vidare. Själva stället va itne det bästa å musiken sög, men vi hade kul iaf. Väl där inne så slog vi vad. Vi hitta en kille som såg sådääär ut å han stod å dansa helt själv i ett hörn. Å då skulle jag dansa med honom å så skulle Johan få en tjej från baren att dansa med honom. Den som inte gjorde det fick bjuda den andra på dricka.

Jag kila direkt till dansgolvet, la upp handen på hans axel å började dansa lite. Dock kunde jag inte kolla på honom så stod å kolla bak på Stefan å Christoffer å garva. När jag dansat en liten stund så händer det pinsamma. Då kommer hans flickvän. OUCH. Hon såg inte jätteglad ut. Det roliga i det hela är även att han dansade genom att stå å klappa händerna. Skön dans ändå.

Jag fick mej ett riktigt gott skratt å garva i princip resten av kvällen. Bjöd även dom övriga på ett gott skratt. Rådissad blev men. Senare hamna vi typ i bråk där inne då nåra tydligen ville bråka, dock blev det aldrig nåt. Vi gick därifrån å skulle hemåt. Följde med Johan till tunnelbanan å sen började vi leta taxi. Jag hitta en som sa "600 fast pris". Perfekt tänkte vi å hoppa in. När jag sa det så neka han å sa 700. Jävla fittchaufför. Vi vägra ge oss. Så vi gick ur bilen å leta vidare. Hitta en jävla tjej som sa typ 1040 kronor. Alltså hon va ju totalbränd. Jag försökte även dra den fina att jag åkt hem för 400, dock köpte ingen det. Till slut hitta vi en som gick med på att köra oss för 600 så kom hem vid halv fem å då va det sovdags :)

Det va min kväll. Va en helt okej kväll trots att stället inte va nå vidare. Men sällskapet va trevligt iaf.

//Emma

Hahaha räkna med träningsvärk i magen efter det här...

Fick nyss detta videoklipp från youtube av Engin. Finns inte så mycket att säga, se och skratta! Hur underbara är inte småbarn?! Det här gjorde min dag kan jag säga er, har nog aldrig skrattat så mycket.

 

 

 

 


Nytt favoritspel

Har man inget för sig om dagarna så måste man hitta något att fördriva tiden med.
Har hittat mitt nya favoritspel på msn. All Star Bowling. Så om ni inte har något för er så kan ni ju utmana mig om ni vill.. har än så länge inte förlorat en match ;)

 





26 september

Klockan är tjugo i tolv och jag är vaken för ovanlighetens skull :D kanske är på bättringsvägen? Vaknade dock upp med 39 graders feber..

Emma jag väntar med spänning på att få höra din fredagskväll!! Hoppas du vaknar och skriver snart så får jag något att läsa ;)

Min gårdagskväll spenderades med familjen. Vi såg någon sci-fi film? Inte min favoritgenre direkt och det skulle visa sig att den här filmen inte var något undantag. Godis, glass och chips kom dom hem med men när jag hade allt framför mig var jag inte alls sugen.

Åt några endast några skedar glass och en sak ska ni veta, om jag tackar nej till godis och annat gott så är jag verkligen sjuk. Skulle aldrig falla mig in om jag var frisk :)

Måste också tillägga, innan det här inlägget tar slut, att vi har blivit sämst på att lägga in dagens citat på senaste tiden. Men ni läsare ska veta att det är väldigt svårt att få fram ett roligt dagens citat varje dag, så framöver kommer det säkert bli så att vi lägger in det när vi hört nått roligt :)





Sängen nästa...

Hemma nu. Galen kväll. Ska berätta imorgon. Sov gott å dröm sött.

(Vill bara påpeka att på bilden med mej å muffinsen så är inte smoothien (stavas hur fan då?) min. Skulle aldrig falla mej in att köpa nåt så nyttigt)

Puss godnatt

//Emma


Idoldags

Väntar på att mamma och pappa ska komma hem från Jonas match med lite godsaker och en bra film. Det är sjukt vad sötsugen jag har varit sen igår. Glass, godis, chips & dipp. Får se vad dom kommer hem med. Förhoppningsvis en Ben&Jerry's :D



Nu är det dags för idol!

C'u





39.2 i feber och frossa

Känns inte bra det här. Började med att jag vaknade fem imorse och frös som in i tusan även fast jag låg nedbäddad under täcket. Gick upp och tog på mig mjukisbyxor, strumpor och en stor tjocktröja. Efter ett tag fick jag tillbaka värmen och kunde somna om, sov dock ganska oroligt och vaknade var och varannan kvart kändes det som.

Kvart över åtta vaknade jag när mamma skulle åka till jobbet, då passade jag på att ta tempen. 39.2, den stiger bara tiden. Tröck i mig en ipren och somnade om. Sen har jag legat i sängen hela dagen och inte gjort ett skit. Kroppen orkar inte med något, jag har ont i muskler och så fort jag rör på mig säger kroppen ifrån.

Nu är också helgens planer helt förstörda. Får inte träna och inte heller spela match. Jag kommer inte kunna åka och hälsa på Emilia i hennes nya lägenhet imorgon som jag hade tänkt :(

Men inlägget om JDM-finalen gjorde mig mycket gladare :) (Oerhört snygg bild, nooot! haha)







en timme kvar tills man slutar

Ibland går allt bara bra, så bra att man nästan börjar undra om det kan vara verkligt.
Hemskt att det är så va? När allt flyter på går man bara och väntar på att de nångång ska ta slut.. men tvärtom funkar det inte alls likadant.

Men nu är det fredag och jag är full av entusiasm och förväntningar! Woho give me more of this..

/E


Sarah bäst på plan!

Håller med fullständigt referatet på BSK:s hemsida. planens star var (inte oväntat) Sarah!
JDM- Finalen


Sarah Klebark gjorde BSK målet och var bäst på plan

That's my girl ;)

http://www.bsk.nu/damfotboll/

/E


Emma

Lagom till att jag skulle lämna lägenheten ringde Emma och frågade vad ja gjorde, hon jobbade på fridhemsplan och jag var ju på S:t eriksplan så det passa ju alldeles utmärkt att mötas upp!
Vi drog sen till sturegallerian där Emma först bestämde sig för att käka, ändrade sig till att bara ta en macka men i sista stund valde nått helt annat:
Smarrigt värre!
/E

.

Syster skulle träna på lunchen idag(Torsdag) och sedan köpa med sig sushi till oss båda efter. Detta betydde att jag hade hela lunchen fri, fri att göra vadå? Jo bestämde mig att åka och kolla på lägenheten. Första gången jag var där själv! Passade på och ta lite bilder
Min lilla toalett/dusch
Kokvrå


Sovrum/vardagsrum


Finns även en klädkammare men de blev för dåligt ljus för att man ska kunna se nått.

Ska sen lägga in bilder när jag har möblerat och fixat! :D

/E

Svininfluensa?

Vad tvungen att söka lite fakta om svininfluensan. Vet dock inte riktigt om det är det jag drabbats av men symptomen stämmer ju in ganska bra...

 

 





Ipren hjälper

Låg i sängen hela kvällen och kunde knappt röra mig, så fort jag satte mig upp så dunkade huvudet och det började att snurra. När mamma och pappa kom hem runt nio (dom hade varit och sett flickan som lekte med elden) så kommer mamma in med en ipren. Jag tackar och tar emot i och med att jag inte kunnat röra mig ur sängen alls under eftermiddagen/kvällen. När jag tar tempen så visar den 38.6.

Pang bom sa det och så var jag sjuk, hade bara lite ont i halsen igår när jag spelade. Var nog inte det bästa att spela. Måste bara säga till folk att inte följa mitt exempel och utföra någon sorts aktivitet när man har halsont. Kan vara extremt farligt och är inte alls bra för kroppen.
Och nu ligger jag här och mår inte alls bra, har bara mig själv att skylla. Kanske ska börja följa mina egna tips?

Men ipren är rena mirakeltabletten! Redan en halvtimme efter att jag tagit den mådde jag mycket bättre och nu är jag jättepigg och kommer inte alls kunna somna. Nu är bara frågan vad jag ska göra istället... sov ju bort hela dagen så kanske blir att plugga lite teori.

Förhoppningsvis får jag en problemfri natt och vaknar upp pigg och utvilad imorgon! :) 





Blandade känslor

Home sweet home. Kom nyss hem å har placerat mej i soffan framför tvn för att se Djurgårdens andra halvlek. Oerhört viktig match. Idag har jag varit sjukt trött. Tror nästan aldrig jag varit tröttare. Det va ju nämligen såhär att jag åkte till Väsby å kolla jdm-finalen igår kväll. Den gick ju till förlängning å detta medförde att jag kom hem mitt i natten. Dessutom tidig uppgång så jag va bra slut. Dock blev det en kort arbetsdag så åkte å fika med Emilia efter, jag hann till å med köpa en tröja.

Vår fika som från början skulle va en lunch, till att senare skulle va att jag köpte en macka blev till slut att jag köpte en stor jävla muffins. Typiskt mej. Emilia satt där med en smoothie. Fattar inte va jag umgås med? ;)

Sen åkte jag hem å sov å kolla film. Gjorde detta nästan samtidigt. Det är bara det att det är svårt att kolla när man sover. Kollade på Johan Falk - Gruppen för Särskilda Insatser. Nån som sett den? Den va bra faktiskt. Är lite av en Emma-film. Efter det bar det av till träningen som va väldigt rolig faktiskt. Vi va bara nio stycken där, men vi som va där gjorde en bra träning tycker jag :)

Detta gör att jag är på ett väldigt glatt humör just för tillfället, dock vill jag verkligen inte dema imorgon. Timmarna går såååå långsamt. Så om nån har vägarna förbi Vi Hornstull så är ni så välkomna så! Jag bjuder på kaffe om ni kommer ;)

Kvällen imorgon ser jag dock fram emot, så förhoppningsvis går dagen fort :) Nu ska jag kolla klart matchen å sen är det sovdags.

Sov gott sötisar!

//Emma

Sjuk

Ligger i sängen som en död jag vet inte vad. Min kropp orkar inte röra på sig och jag är fruktansvärt trött hela tiden, näsan är täppt och halsen gör ont och så har jag självklart feber. Någon mer som har samma symton?

Vaknade imorse och kände mig inte alls bra, gick dock på våran enda lektion för dagen, engelska C.
När jag kom hem runt tolv så åt jag lite sen däcka jag i soffan på direkten och sov fram till halv fyra ungefär.

Vet inte vad jag ska göra nu, orkar inte göra så mycket. Ska kanske läsa min bok eller se om det finns nått bra på tv. Hoppas verkligen jag blir frisk så snart som möjligt!

 





24/9

Ja har precis landat på jobbet (har iofs hunnit äta min gröt, men nästan precis då) efter att ha varit och kvitterat ut min nyckel/nycklar till lägenheten... den är alltså min nu! :D

Funderar att åka dit och bara va där en stund efter jobbet. Låsa upp dörren själv för första gången..
Men pappa säger att jag inte ska ta ett steg in i lägenheten förrän jag har en hemförsäkring, så måste nog fixa en sån först då. Så himla mycket att fixa! Det är en sån himla tur att de är löning imorgon!

IKEA here I come :D kanske syns vi där!



/E


Ute i sista stund!

Dagen är inte slut ännu så har fortfarande lite tid på mig att uppdatera!!

Idag så orienterade vi i skolan och jag tror att vi alla kan vara överens på att det inte är min grej.
Virrade först runt i en timma(!) utan att hitta någon kontroll. Men sen gick det mycket lättare, då visste vi till och med hur vi skulle hålla kartan, haha.

Efter det så vart det hem en snabbis, fick skjuss av Anders så det var supersnällt, tack! :)
Det vart endast några minuter hemma sen var det dags att åka igen, den här gången bar det av mot sumpan och kolla lokal till studentskiva, kan inte säga mer än wow! Inredningen, designen och allt annat var så oerhört coolt och fräsht, vi klickade om man säger så ;). Fastnade verkligen för det och det ser ut som om det är där vi kommer ha vår studentskiva :)

Sen var det återigen hem en snabbis, hann till och med ta en powernap den här gången! Sen var det dags att åka hemifrån igen och den här gången bar det av mot Bollstanäs och matchsamling. JDM-finalen skulle spelas.

Stämmningen var på topp och alla var taggade. Det kändes ännu bättre när vi tog ledningen met 1-0 efter tjugo minuter (måste bara tillägga att det var jag som gjorde målet (a) ) Men sen fallera allt, vi orkade inte riktigt och lagdelarna jobbade inte ihop (kan bero på tröttheten), höll dock ut till halvtid och en halvtimme in i andra innan dom kunde kvittera. Matchen gick till förlängning och avgjordes på en inskruvad hörna, som många påstår var ute innan? Vet faktiskt inte så ska inte uttala mig.

Det sög hårt att förlora matchen efter ribbskott och några riktigt fina skott från vår sida. Men som sagt, bollen är rund. Och ibland går den inte alltid den väg man vill.
Men överlag var det en mycket bra kämparinsats och bra spelat av alla! Genom hela DM har vi spelat riktigt bra, tråkigt bara att vi inte kunde orka lite lite längre. Fem minuter kvar av andra förlängningskvarten och dom skruvar in en hörna, otur säger jag bara.

Men vi tar nya tag och vi är inte bittra!

Nu är det dags för mig att sova. Hoppas ni haft en bra dag!






Sandra..

.. är nog världens roligaste människa. Hon är så rolig så hon faktiskt får äran att ha sitt namn i rubriken idag. Alla hennes citat är helt otroliga. Utan henne skulle vi inte kunna ha punkten "dagens citat" med i bloggen. Jag tackar henne för detta. Det roliga med det hela är att det alltid kommer nåt roligt ur henne. Dock vet hon det inte själv, det gör det hela ännu roligare :D Så härmed utser jag Sandra till världens roligaste ;) Hennes senaste va det roligaste. Jag dör av skratt. Alla över en kvist. Helt sjukt kul. Dock har hon ju mer bra egenskaper än att hon bara är rolig. En härlig tjej helt enkelt :)


Hon förtjänade givetvis en bild oxå. Här är Sandra :)

//Emma


Pappa

Måste bara berätta att det är så att min pappa nämligen (av vilken anledning har jag inte riktigt listat ut än) har skapat sin egna blogg.

Har hört lite flyktit sådär att den ska innehålla en blandning mellan hans liv i nutid men även dåtid (på det vilda 60/70-talet). Får se hur duktig han är på att uppdatera ;)

www.bonollnollsju.blogg.se

Och Jaaa han tycker att hans bloggnamn e coolt.. ;P

Grey's anatomy 30 september

Premiär 30 september! :D Som jag har väntat.
Men har råkat läst lite, och det är mycket tråkiga grejer som kommer hända :( men ska inte avslöja något!
Love Derek!
Ja det är tillåtet att älska en karaktär ur en serie utan att behöva anses som en fjortis :)
/E

Flytta, Flytta FLYTTA :D

Ja nu händer allt väldigt snabbt! Fick reda på att jag fått en lägenhet idag och att jag fick flytta in redan 1 okt.
Jag och syrran drog iväg och kollade på den på lunch rasten och fick då reda på att jag troligtvis kan flytta in redan till helgen! ;D
Så har hela kvällen nu kollat upp saker ja måste köpa.

Köplista (i prioriteringsordning):
  • TV!
  • Mobilt bredband
  • Mikro/ugn
  • bord
  • mat (kanske högre prioriterat?)
Tips någon? :D
/E

Dagens citat 090922

Åkte ner på träningen idag och började diskutera killar med den alltid så roligt citatyrande sandra:
Jag:
- Men man måste ju ändå ge det en chans.
Sandra:
- Jo, men jag sätter alltid alla på samma kvist...
Jaq:
-hum?... aha dra alla över en kam !

hahh Sandra, Sandra..
/E

..

Okej, innan jag sover måste jag bara ursäkta mej till Sarah å samtidigt ge henne cred. Du är den enda som för tillfället håller igång bloggen. Bra jobbat! Men jag har faktiskt anledning. Jag har inte tillgång till dator på jobbet. Men jag skriver ju på kvällen ändå ;) Men you go girl ;D haha

//Emma

Jag är ledsen..

.. för så himla dålig uppdatering. Men det är så mycket på jobbet den här veckan så hinner bara hem, hämta bil, äta å sen åka till träningen. Men det ska bli bättre nån gång. Dagen har varit jobb, gick segt då det känns som jag håller på att bli sjuk. Kom faktiskt hem relativit tidigt, men jag va tvungen att sova. Va sjukt trött. Sen va det träning. Jättekul va det idag faktiskt, dock avsluta vi med 15-15. Det är rätt jobbigt, framförallt i slutet. Men jag överlevde det å imorgon är det onsdag å det betyder vilodag.

Jag måste bara säga att vissa människor borde verkligen "get a room". Idag såg jag två som jag tror hade fastnat i varandras tungor. Visst, det är jättetrevligt att dom är kära osv och nån puss hit å dit gör väl inget, men man bör ändå tänka på vart man befinner sej. Tycker inte det passar sej jättebra i en matbutik. Men det kanske bara är jag. Å nej, jag är inte bitter.

Jaa, då börjar det bli sängdags igen då. Kul liv jag har ändå. Jag har inget liv. Men jag är glad ändå. Upp tidigt imorgon för att jobba, sen får jag se va kvällen bjuder på. Kanske åker å kollar på dm-finalen, kanske hockey eller kanske bara ta det lugnt? Spännande.

Sov gott allihopa!
Puss //Emma


Zlatan, ännu mer historisk?

Emma och Emilia ni måste nog va sämst ..  galet besviken på er för tillfället. Hoppas ni bättrar er!

Träningen idag gick väl bra, den var rolig också. Fick dock springa massor och mina ben kändes som två betongklumpar! Men bara att bita ihop, krigare är jag! Morgondagens Junior DM match (final mot Tyresö) är jag galet taggad inför, när vi kommit såhär långt så ska vi ta mej fan vinna allt också!

Imorgon har vi orientering i skolan, inte det roligaste.. men som sagt så är jag krigare ;p och hoppas att vädret bjuder till lite så det inte blir lika kallt som idag.

Snart börjar Barca matchen! Om Zlatan gör mål ikväll kommer han bli historisk (iofs är han redan det, inom fotbollen åtminstone. Men en sak till att vara historisk för skadar väl inte (; ), den första att göra mål i alla inledande matcher i La Liga eller något åt det hållet. Kommer han att lyckas? ;) Återstår att se.

Ciaoo





Lite mer kändisskvaller!

För er som gillar Robert Pattinson och Twilight läste jag nyss att han ska vara med i den kända komedishowen Saturday Night Live och göra en liknande show som Justin Timerlake gjorde förra året!
Vad tror ni? Can Robert "the hunk" do funny? ;)

 

Justin Timberlakes "bidrag" förra året:


 

 

 

 


Chris Brown ute längst vägarna och plockar skräp

 

Dom flesta kommer väl ihåg hur rubrikerna och texterna såg ut i tidningarna när det kom ut att Chris Brown hade misshandlat sin flickvän Rihanna? Dom rubikerna är ju verkligen old days nu, men för er som vill se Chris Brown utföra sin samhällstjänst så har ni videon här ;)

Tycker ni att han fick ett bra straff eller var det för lamt?

 

 

 

 

 

 


Tråkväder

Fyf***n för vädret. Det märks verkligen att det börjar bli höst nu. Löven gulnar och allt tjockare kläder kommer fram. Gillar jag inte, vill ha värme och sol ett tag till. Men måste säga att jag gillar hösten också, iaf fina och soliga höstdagar :)

Dagen har inte innehållit speciellt mycket, en träning och en lektion. Däremellan hade vi också en oerhört långt håltimma vilket sög så drog hem till Steph emellan och åt och kollade på repriser från idol =)

Verkar bara vara jag som driver den här bloggen för tillfället?!
Kommer säkert sluta med att alla inlägg avslutas med min "signatur" som dom senaste fem inläggen har gjort.

Hoppas ni haft en bra dag i duggregnet och blåsten.
Återkommer senare för ytterligare en update, nu är det dags att plugga körkortsteori!





Old video men kan inte sluta skratta!

 

Haha de här youtube klippet kom ju ut för så sjukt längesen! Men fortfarande när jag kollar på det så kan jag inte sluta skratta. Hur underbara är inte småbarn?!

Nu är det sängdags, mamsen blir sur :o Natti!

 

 

 


Dagens citat 090921

Idag så var jag i stan med mina kära klasskompisar som jag tidigare skrev.
Vi bestämde oss för att köpa bullar uppe på Karlbergs station, ni vet kanske att det brukar stå folk däruppe och sälja fikabröd?

Vi köpte en påse med kanelbullar och en med pistage.

När vi sedan sitter på bussen öppnar vi ena påsen, dom med gröna bullar i. Och alla vet väl hur man skiljer på kanel-och pistagebullar?

I alla fall, så sitter vi där och jag säger:
-"Jag tycker nog att pistagebullarna är godast"
Då säger Sara:
-"Mmm, jag med. Eller vilka är pistagebullarna?"

Och då sitter hon och håller i en grön bulle.
Vi fick oss ett gott skratt på bussen :)





Snyggt & städat

Nu så är mitt rum återställt. Mycket finare nu. Trivs bättre i rummet när det är snyggt också, ganska jobbigt när man måste hoppa över alla klädhögar och allt annat skit på golvet när man ska till sängen (Vi kommer väl alla ihåg hur Emilias rum ser/såg ut?).

Före

Efter

Mycket nöjd med resultatet ;)

 

 

 


Fullspäckad dag

Hallåå där!

Idag har det varit riktigt mycket att göra. Eller inte mycket men man kan säga att det varit full fart hela dagen (bortsett från våra tre timmar på donken, haha).
Dagen började med historiaprov, det känns som om det gick riktigt bra!! Svarade på det mesta, dock inte dom sista frågorna som handlade om efterkrigstiden.. hade jag inte ens skrivit några anteckningar om? :S

Efter det så vart det att åka in till stan med Jossan, Sara och Steph för att prata med en kille från studentmäklarna angående vår skiva.
Vi åkte in runt halv tolv, vi trodde att vi skulle träffa honom vid tre så vi tänkte att vi kan ju åka in till stan, kolla vart det är vi ska vara och sedan sätta oss och äta och chilla lite.
Men när vi pratade med honom så visade det sig att det var klockan fyra vi skulle träffa honom. Så vi satt på donken från tolv till ca tjugo över tre, haha! Men kul hade vi (;

Vid tjugo över tre rörde vi oss från sturegallerian och McDonald's mot humlegården och studentmäklarnas kontor.
Där mötte vi upp en oerhört goodlooking guy som vi pratade med angående vår skiva och jag kan säga att planerna för tillfället ser riktigt bra ut! Hoppas det bara går vägen.

Det jobbiga med det här mötet var att det drog ut väldigt mycket på tiden så det blev oerhört stressigt till träningen. Kom ca 20 minuter försent men det gick bra tillslut ändå, tränarn var på gott humör och efteråt fick jag en klapp på axlen, hehu. Dagens träning var mycket rolig :)

Förövrigt ser mitt rum förjävligt ut så nu är det dags att snygga till! Hörs senare.





..

Måndag. Ny vecka, nya möjligheter ;) Klockan ringde 05.30 i morse, å nu kom jag hem typ. Det har alltså varit en väldigt lång dag. Jag är dessutom trött som ett as då jag inte kunde somna igår, jag va skitpigg. Trots jag bara sovit några timmar natten innan. Så i natt blev det minsann inte mycket sömn.

Lite halvkaos på jobbet då jag va själv fram till tolv å alla ville jag skulle plocka "deras" grejer på samma gång. Men det löste sej till slut å jag hann till å med va hemma ett litet tag innan träningen å slänga i mej lite mat. Det ni. Träningen va kul, men vi va typ åtta stycken? Vart är alla våra spelare? Kanske borde söka lite spelare här på bloggen ;)

"Vart är vårt lag - är du sugen på att spela fotboll, kontakta oss". Det vore väl nåt?

Kan oxå berätta att jag har lust att slänga min telefon åt helvete. Den går verkligen inte att ladda. Den laddar i typ en sekund, sen laddar den inte mer. Skitkul. Så varje gång jag ska ladda den måste jag byta telefon å ladda batteriet i min gamla. En jävla process för att ladda skiten. Dock ska jag nog lämna in den på lördag då jag ändå ska till Globen å kolla hockey.

                                            Nån mer som har problem med en w890i?


Här är skiten :P

//Emma


Drömma

Det är faktiskt såhär att jag redan planerat vad jag ska drömma om inatt! Så jag slipper bli ännu mer irriterad än vad jag redan är.

Tänkte faktiskt dela med mig, lite kort, vad som kommer ta upp största delen av min sovande tid:
-Bilder ifrån Naxos i somras. Nu kan ni oxå drömma er bort ;)

GOD NATT!

/E

Plugg paus

Ja som rubriken lyder har jag fullt upp med att plugga.
Har dock blivit ganska många pluggpauser under kvällen, haha!
Men känns som om jag har fått kläm på allt nu så då är jag värdig denna paus tycker jag :)

När vi åt middag ikväll så satt vi i vardagsrummet och såg samtidigt på "Ensam mamma söker" (mammas val av program) Och när jag sätter mig för att äta så är det första jag ser en mamma som står och tar alla killarna på rumporna?! Värsta rycket, "nu ska vi ha rumptävling, jag ska se vilken jag gillar mest"

Inte nog med det så har hon en 22-åring med som hon har valt ut?
Klart att det handlar helt och hållet om hennes och hans val och att kärlek har inga gränser, ålder och allt sånt shit. Men att hon ens kan tänka tanken att jag tror jag väljer ut en 15 år yngre kille att dejta mig när hon dessutom har en 17årig son?!

Då började jag att tänka.  Det är som om min mamma skulle börja umgås och träffa mina 23 åriga killkompisar. Det skulle vara helt sjukt! Och när mamman i programet sitter och diskuterar med sina söner som är 17 resp. 15 år gamla och vilka killar hon ska välja så säger 17 åringen tvärt emot när hon kommer till 22 åringen. "Nej jag tycker det är helt fel, vissa av mina kompisar är i den åldern och att du ska träffa någon som är i samma ålder som dom känns inte rätt"
Och vem kan klandra honom? Jag skulle definitivt säga emot om min mamma började träffa någon i den åldern, dessutom är min mamma yngre än hon i programmet och jag tycker att det skulle kännas fel!

Jag tror dock inte att det kommer att sluta med att den här mamma väljer den här killen i sluändan. Men själva situationen är konstig. Och jag tycker att hennes son har rätt! Ålder spelar roll i det här fallet.


(Måste bara tillägga att mina föräldrar är inte skilda, drog bara paralleler :P)



Dagens ros till pappa (Bosse)


Det är en av de bra sakerna med att vara lite rörelseförhindrad som jag e nu. Föräldrarna passar upp på en, utan att man behöver fråga! När jag kom hem ifrån Linus idag ställde sig pappa och laga mat, han duka även upp och jag behövde inte röra mig en centimeter.. inte ofta man får uppleva sån här lyx! Måste passa på och njuta!


Så tänkte nu fresta er lite och lägg upp en bild på vad jag fick till middag. Min favo rätt!




Finns mer kvar som får bli lunch imorgon :) kan iofs tänka mig att sälja, men då vill jag ha ett riktigt bra bud!

/E

Söndag

God kväll! Förlåt för dålig uppdatering, men det blev sent igår å sen har jag legat på soffan å kollat fotboll i sju timmar denna dag. Det är okej att kalla mej nörd.

Gårdagen va jätterolig. Det började med att jag kollade på Håbos herrar, som tyvärr förlorade, sen va det Håbos damer direkt efter. Dom vann med 2-1, bra jobbat tjejer. Sen åkte jag hem å jag, Josse å Linda köpte hem mat å började dricka lite. Fixade oss å sen drog vi iväg å föra. Planerna va från början att dra till stan, det slutade dock på Rilles. Va jättelite folk där, men jag hade kul iaf. Vi dansade å bara flumma omkring. Drev som fan med folk då vi bjöd upp lite olika människor bara random sådär. När det stängde drog vi hem allihopa till olika ställen å sov.

Jag ställde klockan på tolv å masade med ner till soffan. Dagen inleddes med BP-Djurgården. Jag hade förhoppningar på att det kunde bli tre poäng för Djurgården, men inte att dom skulle vinna på det sättet dom gjorde. Dom vann med 4-1. Helt fantastiskt. Efter detta va det Manchester derbyt. Å jävlar vilken match det blev. Jag va nog inte den enda som trodde matchen skulle sluta 3-3 när City kvittera i 91 minuten. Dock är ju United United å dom har ju alltid tur å alltid domarna på sin sida. Så i 96 (?) minuten får dom göra 4-3. Jag har absolut ingen aning om vart domarna ens hittade alla dessa övertidsminuter. Jaja. Jag är van att dom alltid har tur. Sen kollade jag lite på Göteborg-Hammarby. Det va enbart för att se Hammarby förlora vilket dom oxå gjorde. Sen va det ett sista derby kvar. Chelsea-Tottenham. Det blev här 3-0. Tottenham är verkligen för ruttna, så det blev väl aldrig någon riktig match.

Det är det som hänt mej idag. Sju timmar framför tvn å kolla fotboll, skööön söndag. Måste även säga att arah har gjort en ursnygg design. Duktig du är!


Josse å Linda när vi dansade till Kung-Fu Fighting xD

//Emma


vad ska man säga?

Tyckte att det skulle vara oerhört egoistiskt av mig att inte dela med mig av denna bild.
Kom igen nu Lady Gaga, det är bra och våga vara annorlunda men du behöver inte skrämma slag på folk som råkar på dig. Visst gör alla snedsteg en morgon då klockan inte ringde och huvet dunkar och man bara tar tag i det närmsta man hittar, men tror ändå aldrig att många skulle lyckas med att få ihop denna "kassler-outfit".
Hoppas ni fick er ett gott skratt! Nån som e hungrig?

Ny eller gammal design?

Vaknade oerhört sent idag. Mamma kom in kvart i två och sa att "Sarah, klockan är snart två, är det inte dags att vakna nu?"

Klockan två?! Hur kan man vakna då? Halva dagen är ju borta så jag tänkte att äsch det får bli en lugn dag i sängen idag :) Tror ändå det var bra att jag fick sova, inte så mycket sömn i fredags (gjorde mig inget) och kom hem sent igår. Tror inte jag somna förän halv fyra. Så det skadade inte att vakna klockan två.

Har ändrat bloggdesignen, tyckte att det var dags med det. Men jag vet inte riktigt om jag blev nöjd... Var den andra finare? Vad tycker ni? Några tips på hur den skulle kunna se ut?




Släng gärna in en kommentar.









berg-och dalbana

Fatta paniken! usch.
http://www.aftonbladet.se/webbtv/nyheter/utrikes/article5824231.ab
/E

Filmtime

Såg nyss Barca matchen. Och jag kan säga er att dom utklassa atletico!!
5-3 slutade matchen och Zlatan inledde målskyttet efter redan två minuter och Messi gjorde två av målen.
Nu ska vi se filmen Marley & jag sen får vi se vad som händer efter det, folket här ska antagligen sova så det blir väl att röra sig hemåt.
Ha en fortsatt bra kväll och Emma ta det lugnt med supandet! ;)
Emilia hälsar självklart.
Måste bara tillägga att Henke hälsar att han älskar den här bloggen!! Gör som han och följ vår blogg varje dag ;)


// Sarah

Nu jävlar!

Tagga tagga tagga! Nu jävlar blir det dricka å sen utgång med Linda å Josse. Jag ber om ursäkt för dålig uppdatering. Berättar om dagen imorgon! Ha en trevlig kväll/natt!


Josse, Linda å jag från midsommar.

Puss på er! //Emma


Naturgodis is the shit!

Vi (jag å sarah) sitter hemma hos Linus med en påse naturgodis i famnen och börjar tänka tillbaka på hur mycket detta godis påverkat vårat liv. Eller snarare hur mkt detta godis varit med om när det varit med oss.

Enda sedan i vintras då vi först upptäckte våran gemensamma svaghet för detta "nyttiga" godis.
Vi hade alltid en påsa med oss när vi smög oss in i UBG och satte (gömde) oss på läktaren för att kolla på någras träning. varje plugg o filmkväll. även uppe i dalarna -vad vi saknar det- hade vi det med oss.

Den här dagen har innehållit många nostalgitrippar och tillbakablickar. Våra knasiga och impulsiva ideer som nu i efterhand lämnat minnen som vi många gånger kommer se tillbaka på och skratta till. Och det är inte bara en gång som vi har sagt "varför kan man inte bara spola tillbaka tiden?"

Tyvärr så funkar det ju inte och allt vi kan göra är att försöka få tillbaka den stämningen som en gång tidigare fanns. Men då måste alla som ingår gå med på det också, men det ska vi nog kunna fixa ;)

Måste också bara tillägga att vår favorit bland naturgodiset är frystorkade jordgubbar. Riktigt mumsiga (:
Så om ni vill ha tips på vilka sorter som är goda inom naturgodiset så fråga två experter ;)

Nu är det dags att gå och handla mat. Ha en fortsatt trevlig kväll!!
Pusspuss // Emilia & sarah

.

Ikväll blir det Barcelona-Athletico madrid!! frågan är om man ska oddsa på den? har inte många kronor kvar nu så får se hur jag gör hehe.
Det blir fullt hus här iaf, förutom jag å lino kommer Sarah å henke, till och med vigge orkar sig hit!! (fast det har ju inte hänt än så man kan ju inte va säker) sen kanske även Agge kommer över efter han vart i stan å firat systern sin.


Var och kollade på kungsängen-Viksjö idag. Kungsängen vann med 2-1, men de va ingen säker vinst. första halvlek hade viksjö ingenting, de rörde knappt bollen. men sen tycker ja kungsängen börja bli lite nonchalanta. men skönt att de fick med sig tre poäng iaf! Speciellt Engin va jätte duktig :)
/E

förklaring

Jag måste be om ursäkt för dålig uppdatering!!
men bor hos linus nu i helgen då mina föräldrar åkt upp till landet och jag ville inte följa med.
Och det är inte många minuter man får här vid datorn :P haha Men jag ska inte klaga då linus är snäll och låter mig få bo här! :)
/E

Illa

Dåligt med läsare nu tycker jag, och dåligt med bra uppdatering!!

Är det någon som har några frågor eller något ni vill att vi ska berätta mer om?
Vi skulle väl typ kunna dra igång en liten frågestund här om det finns några undrande där ute.
Får se om det här floppar nu, men det är bara att kommentera om det är något ni undrar ;)

Annars så vaknade jag nyss från en välbehövlig powernap.
Tror jag kommer åka mot Jakan senare ikväll efter att ha ätit en god middag med familjen.
Måste spendera lite kvalitetstid med dom också :)
Morgondagen ser inte så ljus ut, måste plugga en massa och det ser jag inte fram emot :(

Vad ska ni göra ikväll?





Dålig uppdatering

Hej där!

Måste bara skylla min dåliga uppdatering på att jag inte har haft någon tillgång till en data.
Gårdagskvällen var väl bra, åkte till en kompis och såg på film, åt mat och så sov jag där. Jag kan ju säga att det inte blev många timmars sömn inatt för en av oss kunde inte somna och ville hålla den andra vaken.
Och jag var inte den personen som inte kunde somna!

Fick iaf några timmar och vaknade runt nio idag för att sedan bege oss mot Kungsängen och IP.
När jag kom till kungsängen bestämde jag mig för att åka hem emellan och fräsha till mig innan jag skulle ner för att kolla på matchen. Ville ju inte se ut som ett träsktroll ;)

Kungsängen-Viksjö var dagens match som jag tidigare nämnt. Någon som var och kolla? Träffade Emilia, Lino och Vigge där som jag kollade på matchen med, tur att ni kom annars hade jag behövt sitta ensam ;)
Matchen slutade i alla fall 2-1 till Kungsängen! Härligt!
Många gula kort delades ut och det ser ut som om det blir några avstängningar till nästa match men förhoppningsvis klarar dom det ändå :) Matchen var förövrigt ganska död kändes det som, stundtals tog den fart. Men annars så var det Kungsängen som låg och pressa på Viksjös planhalva och dom vann välförtjänt tycker jag.

Nu sitter jag hemma och känner hur tröttheten börjar smyga sig på. Kvällen vet jag inte vad den har att bjuda på. Kanske ska orka pallra mig till Jakan och kolla Barca-Atletico med Emilia, Lino och Vigge?
Får se, får se. Men för tillfället lutar det åt det om inte så blir det en kolugn hemmakväll med familjen.

Bild från herrarnas träning.

 

 

 

 


Härliga morgon

God morgon allihopa! Sovit gott? Det har jag, så känner mej faktiskt utvilad nu för en gångs skull. Igår va jag chaffis mitt i natten å körde några vänder. Bara för jag är så snäll ;) Kvällen igår va annars väldigt lugn. Låg i sängen å kolla på OC typ, så hade inte alltför mycket att göra. Snart ska jag bege mej ner mot Björkvallen för att kolla på fotboll. Dessutom är det underbart väder ute, så det gör absolut ingenting att spendera dagen på en fotbollsplan. Håll tummarna för Håbo nu allihopa.

Jag undrar även vart mina bloggkollegor tagit vägen? För tillfället är jag den enda som håller bloggen vid liv. Så skärpning tjejer! ;)


Gammal bild från när jag spelade i Håbo.

Hörs om ett par timmar.

//Emma


Dagens citat 090918

Idag så blev jag tvungen att åka å hämta mamma å Bro för det va nåt fel på tåget så det gick bara till Bro. Jag drar med mej bror min å åker dit. Väl där så står mamma med två tanter som tydligen oxå ska åka med. Jag skjutsar dom till Bålsta å när jag släpper av den andra hemma säger hon:

"Åh vilken snäll mamma du har!"

Alltså va? Snäll mamma? Jag som hämtade då? Glömde jag säga att dessa tanter va helt okända för mamma? :P

//Emma

Äntligen hemma

Så va jag äntligen hemma efter en väldigt lång fredag. Jag är helt slut. Har varit typ överallt idag, fyra butiker närmare bestämt. Dessutom va det två butiker jag aldrig varit i förut, men jag hittade dit utan att köra fel en enda gång. Applåd till mej tack. Dessutom hitta jag parkeringsplats snabbt å smidigt på båda ställena. Borde jag köpa mej en lott?

Va har helgen att bjuda på då? Kvällen blir nog väldigt lugnt. Om jag är hemma ska jag nog skjutsa bror min. Han är så himla snäll att han tänker på mej. Här ser ni vår sms-konversation.

Han: "Är du hemma ikväll?"
Jag: "Jag vet inte än. Dåra?"
Han: "Jag tänkte bara för om du är det får du skjutsa mej"
Jag: "Va ska du göra?"
Han: "Födelsedagsfest"
Jag: "Tänk på att du har match imorgon"
Han: "Det har jag, därför tänkte jag att du kan komma å hämta mej oxå"

Morgondagen bjuder på fotbollstittande. Både Håbos herrar å damer spelar, så det blir väl en fem timmar nere på Björkvallen. Sen ska jag nog träffa mina underbara tjejer på kvällen. Tror det lutar mot parrrrty, å jag är taggad! Jag är visserligen alltid taggad på det, men känner att det passar bra den här helgen. På söndag har jag heller inte planerat nåt, blir nog iaf att kolla BP-Djurgården. Viktig match. Sen får jag se hur jag mår efter lördagens bravader. Men nu kära ni tänkte jag sova lite innan middagen. Viktigt att vila upp sej inför den ;)

Va ska ni göra i helgen?


Jag bjuder på den här, va en studentskiva med 70-tals discotema. Alltså ingen vanlig outfit ;) I know you like it!

//Emma


Haha, countdown

 

Haha löjlig jag är jag vet!!!! Men bara så det blir lättare för mig och Emilia att hålla reda på hur långt tid det är kvar tills filmen har premiär ;)

 

 


Helgens planer för min del

Min helg är inte alls så "uppbokad" som jag trodde att den skulle vara.
Ikväll så ska jag träffa en kompis och bara ta det lugnt. Sen imorgon blir det helgens stormatch och derby nere på Kungsängens IP. Kungsängen-Viksjö. Så om ni inte har något för er imorgon runt ett tiden så kan ni alltid komma till Kungsängen och kolla på riktigt bra fotboll, men bara om ni hejar på Kungsängen :)

Lördagskvällen vet jag ännu inte vad den bjuder på, utgång? Hemmakväll? Bara ta det lugnt och se en film med ett par vänner? Har faktiskt ingen aning så får se hur kvällen utvecklar sig.
På söndag blir det, beroende på vad som görs på lördagskvällen, väldigt mycket plugg.
Ska hinna med att plugga körkortsteori och plugga inför måndagens prov i Sveriges historia.

Det var mina planer, vad ska mina två bloggvänner och alla ni andra därute hitta på?

Kramar.





Blue Moon

Såg alldeles nyss den längre versionen av Blue Moon-trailern! Jag säger bara helt otroligt!
Så grymt bra, har läst alla böckerna och jag blev helt i extas när jag såg trailern. Böckerna är fantastiska och första filmen var grym. Ser ut som om dom kommer lyckas ännu en gång!! 

Längtar galet mycket till premiären! 20 November! Någon som är helt säker på att det bara inte är i USA då? Utan att det även är den dagen i Sverige? Eller så har den premiär i USA tidigare, vet inte. Men det här är en film jag inte tänker missa!

 

 

 

 

 


.

Linus e bäst!
Nu kommer alla tro att linus snott lösenordet å tagit sig in på bloggen! men icke! det är bara så ja känner nu.
Henke e rätt bra han med :)
/E

Känn inga skuldkänslor

Gick inte så bra att somna...
Har inte ens försökt än så det får bli ett inlägg till.

Jag måste bara säga till Emma att du är inte alls dum, du är jordens snällaste person (efter mig såklart ;) ) och grejen att du ens tänker tanken att åka tillbaka, åt helt fel håll, för att hämta mig i Kungsängen när du redan är där träningen ska vara är helt absurt. Visst att du kanske gillar att köra bil, men det är helt onödigt och kostar bara pengar. Då kan jag lika gärna ta bussen och tåget för det gör mig absolut ingenting dom få gånger jag får göra det.

Tänk på det jag sa tidigare, om vi inte hade spelat i samma lag så hade jag behövt åka komunalt både dit och hem efter varje träning, fyra dagar i veckan + match. Det hade varit väldigt jobbigt och jag är oerhört tacksam över att jag får åka med dig varje dag, vecka ut och vecka in :)

Så du är inte alls dum!! PUNKT PUNKT SLUT :)

Pussen // Sarah

Jag är så dum

Så va man hemma igen efter en lång dag ute på vift. Dagen har dock varit jättetrevlig. Började hos Jessie, kolla lägenheten, åkte å käka lunch. Det blev en god sallad för min del. (Notera SALLAD ;)) Sen bar det av till Blackeberg för att koll när Jessies syrra spela skol-dm. Vi såg en match, 26-0 blev det. Helt överlägsna va syrrans lag. Efter detta åkte vi hem till Jessie igen å snacka lite skit innan det va dags för mej att röra mej mot Väsby.

Nästa stopp va Emilia. Eller åkte först till Väsby centrum å köpte lite käk. Väl hos Emilia blev det titt på knät, skitsnack, film å mat. Trevligt värre. Träffade även på Carina å hennes manlige bekanta ;) Åkte å hämta Sarah vid stationen (ska snart förklara varför hon åkte kommunalt) å sen bar det av till träningen. Trots att vi va först där va vi sist ut på planen. Hur gick detta till? Träningen flöt på bra å den va riktigt rolig. Sen blev det duschen å nu är jag här.

Okej, nu till Sarahs bussåkande. Jag hade lovat att skjutsa henne till träningen som alltid. Men jag märkte på väg från Solna att det va en jävla massa köer. Då kände jag att Rotebroleden skulle bli jobbig vid denna tidpunkt. Så jag ringde henne för att fråga om det va okej om jag kom lite senare. Då frågade hon om jag hade tänkt att åka fram å tillbaka bara för att hämta henne. Då svarade jag att det hade jag tänkte för jag hade lovat att hon skulle åka med mej å att det inte gjorde mej nåt. Då säger hon, trots sin lilla storlek att hon åker kommunalt, punkt slut. Punkt slut liksom, vem är hon att säga det? ;) Då blev jag lite ledsen å fick ont i magen för jag kände mej så himla elak. Känner mej fortfarande dum. Jag insisterade dock på att hämta henne, men nej, det fick jag inte göra. Hoppas hon förlåter mej nån gång ;)

Nu är det faktiskt sovdags. Måste upp typ halv sex imorgon. Halv sex? Det är fan innan tuppen. Måste dessutom köra bil, å köra bil trött är ingen höjdare. Dock är det ingen träning imorgon så får se va kvällen har att bjuda på. Kanske blir ett besök i Kista med Josse :)

Sweet dreams!

Puss //Emma


Dagens citat 090917

Återigen utspelar sej dagens citat i vårt omklädningsrum.

"Det heter puberteten när man är 15 typ. Va heter det andra?" Frågar Sandra
"Klimakteriet" Svarar många i kör
"Nej just det, myndig" hör man Sandra svara.

Så först kommer man till puberteten, sen blir man myndig ;) Det är livets gång.

//Emma

Godispåsen är nästan tom?! :o

Nyss hemkommen från en träning som för min del verkligen var tramsig. Vi tränade "individuellt" idag och mina avslut satt inte där dom skulle under den tiden, sen när vi spelade så gick det hur bra som helst. Tror att det återigen är mina tankar som ställer till det :P

Imorgon blev det en träningsfri dag från klubben, dock inte från skolan då vi har tjejträning på morgonen, ska bli riktigt kul! Har hört att det ska komma lite nya tjejer så det ser jag fram emot, inviga några nya ;) 
Efter skolan blir det att åka in till stan och tjika lite i affärer, jag är ute efter något fint stickat nu när det börjar bli lite kallare ute, förslag någon? Och sen ska vi kolla på lokaler till studentskivan, hoppas verkligen verkligen verkligen att vi hittar något vi gillar!!

Min godispåse är nästan tom nu, vet inte vart allt har tagit vägen :(
Haha det räckte knappt i en vecka, härligt Sarah!

Dags att sussa nu, får se om det funkar iofs, somnade ett tag idag efter jag hade pluggat körkortsteori (a)

Natti.





Ibland har jag mycket tid över..

/E

woho

Idag har det varit värsta ruschen här asså :D känns kul att folk vill komma å göra mig sällskap <3 men egentligrn räknas det väl om de kommer tillbaka en gång till? "en gång e ingen gång".
För det första var mamma hemma å servade lite :), sen va massa jobbarkillar här å fixa vattnet etc. alltid kul å kolla när händiga killar jobbar (emma jag vet att du skulle gillat det) sen kom B, C och A förbi! mkt trevligt. Fick snacka av sig lite skit, nått man inte gör lika mkt när man inte kommer ner till träningarna haha.
Är verkligen taggad för nästa år, känner det, 2010 kommer att vara mitt år! :)
/E

Härligt

Den här skolveckan kan man ju absolut inte klaga på, den har ju varit heeelt underbar!
I måndags var jag ledig, i tisdags hade vi bara träning, i onsdags ledig och idag hade jag också bara en lektion. Hur härligt är inte det? Fatta glad jag skulle bli om alla veckor kunde vara såhär sköna.
Desto mer tid har jag ägnat åt att plugga iofs men det är bara bra  ;) 

Fyfan för att ha godis hemma säger jag bara. Påsen ligger där och ropar på mig känns det som och jag kan inte låta bli den, godismonster som jag är. Tacka mig vet jag frukt, både gott och nyttigt. Önskar bara att frukten låg i mitt rum istället för i köket, dom skulle för tillfället gärna få byta plats med min godispåse.

Nu ska jag nog plugga lite körkortsteori. Jag skakade hand med Emma att om en och en halv månad ska jag ha körkort och det ska jag hålla fast vid! Så nu blir det att ligga i. Måste bara få lite pengar först så jag kan köpa teoriboken...

Ciaao!






Allsvenskan

Emilia skrev några mindre väl valda ord här under, så jag tänkte ta å förklara för er hur det verkligen kommer bli. För det första spelar det ingen roll om Emilia satsar eller inte på att AIK tar guld, dom kommer ändå inte vinna. Visst, dom leder nu, men va spelar det för roll? När serien är slut kommer dom inte längre ligga på första plats. Så jag säger bara det, satsa INTE Emila, du kommer bara förlora pengar.

Sen kommer vi då till mitt kära lag Djurgården. Det här har inte varit nån bra säsong för dom. Men dom kommer klara sej kvar. Dom är inte många poäng efter å det räcker med bara några poäng för att gå förbi några lag. Så även här känner jag mej lugn, det blir allsvenskt spel även nästa år ;)

Nu ska jag börja röra mej mot Solna å hämta upp Jessie. Blir lägenhetstitt, lunch å fotboll. Sen får vi se vart jag tar vägen, om det blir hem eller Väsby. Måste ringa å ta mej ett snack med Sarah :)

Ha en bra dag!

//Emma


..

0-0.. varför? blir så trött på alla "det här kommer att bli en så grym match" som sedan slutar lika. och inte bara det, jag förlorade 40 kr på det. Mina odds nu på sistone har inte varit va de brukar vara.
Men funderar på att lägga en summa på att AIK tar sm-guld, men som sagt mina odds nu på slutet har inte slagit in och vene om jag vågar då. Inte för att jag inte tror att vi inte tar guld men känns som att de ger otur när ja oddsar :P
Sarah/Emma hur går det för erat lag ? :) <3
/E

Dagens citat 090916

Det är inte direkt någonting jag själv har hört.
Eller jo jag har själv hört det men fått det berättat av en annan. Fick höra det idag i bilen när vi var påväg mot matchen kallhäll-kungsängen

I omklädningsrummet:
Det är några som pratar om benhinneinflammation
och då säger Belma
-"jag hörde att Jenny har fått benhinneinflammation och många andra också. Åhnej hoppas inte jag också får det."
Då slänger Anneli ur sig
-"Va?! smittar benhinneinflammation"
Och många börjar skratta, då säger hon
-"Men vadå det lät ju som det när dom prata om det"

Vet dock inte riktigt om det var såhär det gick till i och med att mitt minne inte är det bästa och jag har själv bara hört talas om det.
Men för alla som undrar små smittar inte benhinneinflammation utan det är något man kan få om man t.ex. byter underlag ofta när man tränar eller om man använder fel sorts skor. Finns säkert fler orsaker också :)






Lite av en besvikelse

Håller helt och hållet med Emma, sämsta matchen. Men måste säga att jag är grymt imponerad av barcas spel, dom rullar runt och spelar verkligen ut motståndarna, det tråkiga är att dom inte kommer till några direkta avslut för det känns som om dom måste rulla bollen ända in i mål.
Men kul är det att se. Grymma mottagningar, passar, finter, vad mer kan man begära?
Några mål kanske...

Imorgon är det skola och har en lång håltimma imorgon igen :(
Men det blir nog att plugga lite på den sen ska vi planera lite mer av vår studentskiva tror jag!
Får se hur det går. Dags att sova nu!





CL å en trött Emma

Det som på förhand snackades om att bli en grym match blev inte alls så underhållande. Jag måste säga att det va en rätt tråkig match. Barcelona va överlägsna å spelade ut Inter, men italienska lag är bra på att försvara sej så det blev en 0-0 match.

Arsenal kunde jag tyvärr inte se då vi inte hade den kanalen. Dock låg dom under med 2-0 efter fyra minuter. Jag undrade va som hände. Men Arsenal lyckades vända å vann med 3-2. Grymt. Så jag är ändå nöjd med kvällen.

Då jag haft en så långtråkig dag å inte gjort ett skit är jag trött å tänkte nu gå å sova. Ska träffa Jessie imorgon så det blir lunch å sen bär det av mot nåt ställe där vi ska kolla när hennes syrra spelar skol-dm. Okej, jag är lite av en nörd. Men ska bli kul att träffa Jessie då hon snart åker tillbaka till sitt USA :(

Godnatt, sov gott å dröm sött allihopa. Hörs imorgon :)

//Emma

..

Ligger och väntar på att Carina ska komma med sushi! :D är så himla hungrig har inte ätit sen typ tolv (då jag fick mamma att göra våfflor). sen ska vi försöka lösa så att vi kan se Inter-Barcelona på något sätt! fan att ja va tvungen å bli opererad igår å inte imorgon så kunde ja kollat hos lino som planerat hehe men man får ta det som det är :)
Börjar bli väldigt långtråkigt att ligga här i soffan och är öppen för idéer om vad man kan göra? ;)
Som tur är har pappa hyrt en massa filmer men man känner sig så lat haha fast ska nog dra på björnbröder 2! :D
Mitt knä :) bara lite svullet..


Kvällens två heta fotbollsmatcher

Nu är det alldeles strax för middag!
Sen blir det att bege sig ner mot IP och åka med Kungsängens damer till Kallhäll där dom ska mötas i en glödande fotbollsfight ;)

Kommer hinna se första halvlek sen blir det iväg för att se Champions League.
Har ingen aning om när jag kommer hem ikväll men någon gång förhoppningsvis...

Suck, imorgon är det en heel skoldag! ;( haha. Har blivit så bortskämd med att vara ledig.

C'u!!





Städnarkoman #1 = min mamma

Kom nyss hem från affären, dit jag gick för att handla åt mamma efter att jag suttit i bibblan i ca tre timmar.
Och vill ni veta? Jag tror saker och ting börjar fastna nu! Riktigt skönt, hann läsa lite ur boken "mig äger ingen" också som ska vara utläst näst nästa vecka.

Nu vart det soffan och family guy direkt. Så skönt att bara slappa ett tag, man blir så himlans trött av att plugga. Tror jag ska ta en litet powernap också så jag är pigg till ikväll, om jag kan somna till mammas hysteriska dammsugande vill säga. Det sjuka är att hon dammsuger i typ 3-4 timmar en gång i veckan?! Varje gång man kommer in i porten och hör att hon är igång vill man bara vända. Men det positiva är ju att det blir rent och fräscht efter ;) Städnarkoman är hon.

Nu kom pappsen hem också.. hej svejs!






..

Klockan är bara kvart över fyra å jag är så uttråkad så jag vet inte vart jag ska ta vägen. Det suger att va ledig. Det enda positiva är att man kan sova lite, men sen då? Ähh, jag jobbar mycket hellre :) Alla andra jobbar ju ändå så man har inget att göra.

Dagen har spenderats i sängen framför tvn. Har dock varit i centrum en snabbis å köpt hårspray å slängt flaskor. Jag har även varit så duktig så jag har kört igång en tvätt. Duktiga jag. Appropå det bör väl den hängas snart. Måste bara orka flytta arslet från sängen å ner för trappan. Det är jobbigt, faktiskt!

Efter det blir det väl till att göra ingenting ett tag till, vänta på middagen ska jag göra. Sen vänta ytterligare lite på CL. Blev bjuden av Linda hem till Stefan ikväll så får se om jag kanska kilar över dit senare :) Va så längesen jag träffade dom sötnosarna!

Jag vet att det är en riktigt stor match ikväll (Barcelona-Inter) som säkert dom flesta som är intresserade kommer se. Dock är jag osäker på va jag ska se. Är ju stort Arsenalfan å dom spelar ikväll så blir kanske lite zappande emellan matcherna. Så jag uppmanar alla till att hålla tummarna för Arsenal ikväll å om den andra matchen är dålig så sviker aldrig Arsenal. Dom spelar verkligen gudomlig fotboll. Så det är mitt tips till er kära läsare! ;)



Gammal bild på mej när vi lattja lite på fysen xD

//Emma


God dag!

Vaknade för ca 50 minuter sen och låg kvar i sängen ett bra tag efter det.
Nu har jag precis fixat mig och ska nog börja röra mig mot bibblan alldeles strax, plugga plugga plugga!
Måste börja ta tag i skolan nu.
Tror aldrig det har gått så snabbt för mig att bli skoltrött som den här terminen. Har knappt gått en månad och jag orkar verkligen inge mer! Men det är bara att bita ihop :)

Dessutom är både mamma och lillebror sjuka så det kan vara bra att komma ifrån bakterierna som just nu finns i vårt hem. Vågar typ inte göra annat än att sitta på mitt rum med risk för att bli smittat, haha.
Egentligen så borde det ju vara dom sjuka som ska sitta i karantän och inte jag som är helt frisk!?

Ikväll är det Champions League!! Missa inte! Tyvärr så går dom på viasat kanalerna så vi som inte har dom får leta upp en kompis som man kan se den/dom hos.

20.45 Inter - FC Barcelona

Vilka tror ni vinner mellan Inter och Barca ikväll? Kan tänka mig att det är den matchen som dom flesta är intresserade av och vill se.





Operationsdagen

Tänkte berätta vad jag var med om igår då :)

Börjar med att jag vaknar halv åtta och är hur seg som helst! orkar inte gå upp men var ju så illa tvungen. Redan i Sollentuna så började det knasa sig vi fastnade i bilkö men vi hade en timme på oss så det var ju fortfarande lugnt. när vi var ujngefär i höjd med Solna kommer jag på att jag glömt min legitimation.. suck! men ingen chans att vi skulle hinna hem igen så vi fick chansa. Väl framme gick allt lite smidigare, vi hitta den sista lediga parkeringsplatsen och hon i receptionen sa att jag inte behövde leget, så vi betalade och gick å satte oss å vänta.... å vänta... å vänta.

halv tolv (vi var där kl9) fick jag gå och bya om och mina föräldrar gick o luncha med min syster.
Sedan fick jag ligga på min sits med dropp i ca 2 ½h tills (sov större delen men ändå) jag äntligen fick komma in i operations salen. Där blev jag fastspänd och ombads hålla benet rakt upp i luften om jag orkade (om jag orkade'?vilken dum fråga!) medan dom tvätta det etc. Sen sa de 'vi sprutar in sömnmedlet nu' jag kommer ihåg att jag kollade upp i lampan och väntade på att det skulle börja svartna för ögonen men nästa sak jag minns är hur någon frågar 'är du vaken nu? '

sen skulle doktorn stå och förklara massor men ja kunde inte hålla ögonen öppna haha var så trött! åkte nog inte därifrån förrän halv 7 tror ja. Allt kändes as konstigt då mådde illa ena sekunde å mådde jätte bra den andra. väl hemma slockna jag, efter några samtal från kära vänner :)


Knät e svullet men inte så farligt! :)


Tack till alla som önska mig lycka till! <3

God morgon

Idag är jag ledig. Woho. Skönt att sova ut för en gångs skull. Anledningen till att jag är ledig är att jag ska försöka bestämma mej va jag vill plugga. Idioti. Men aa, nu när jag väl är ledig får jag väl börja kolla runt lite. Finns några saker som låter mer lockande än andra, men jag är väldigt kluven. Så dagen kommer spenderas på detta sätt. Sen ikväll är det ju Champions League oxå, går inte att missa. Det är riktigt bra macher idag så jag är taggad.

Måste berätta om igårkväll oxå. Jag va så sjukt trött så helt plötsligt somnade jag med datorn i sängen, kläderna på å så låg jag med halva mej på soffan å halva mej på sängen. Jävligt trött va jag. Vaknade runt halv två, gick upp, bytte om, borsta tänderna stängde av datorn å sen sov jag tills nu ungefär. Alltså va? Hur kunde jag bara somna? Visserligen om man känner mej bra vet man att det inte är nån omöjlighet då jag alltid är trött, men ändå.

Är det nån som har något bra förslag på nån utbildning som skulle passa mej?!

//Emma 

God natt

Kom tyvärr inte med någon dagens diss idag. Skulle fått hjälp av Emma med att skriva den men hon kom aldrig in på datan så visste inte riktigt hur jag skulle formulera mig :(

Imorgon är det en härlig dag för jag är ledig! Måste dock plugga till mitt historiaprov så blir nog att gå till biblioteket och plugga imorgon också...

Nu är det snart dags att bädda ner sig i sängen, tror jag ska somna till mtv ikväll.
Hoppas ni alla haft en bra dag!

Kramar




Dagens citat 090915

Jag pratar med Engin på msn och jag skriver

-Asså det är en luga i mitt rum å den gör mig galen!! :O :P
Engin svarar:
- en luga, hur ser dom ut? :P


Men det va självklart en fluga jag mena :)





Här är Emma!

Okej, det är bara svar på Sarahs inlägg. Du förstår kära lilla du att jag är en mycket upptagen tjej. Å kvällarna är liksom min tid på dagen att hinna skriva några kloka ord ;) Så du kan va lugn, inte skulle jag överge bloggen?!

Jag kan bara meddela alla att Emilia är hemma å operationen har gått bra! Den va dock försenad i typ fyra timmar?!?! Men när det väl va dags så gick det så bra så. Jag är så himla glad att allt gick bra å att hon är hemma igen. Va orolig under dagen då jag visste det va dags å när jag ringde efter å hon varken va hemma eller på mobilen. Men nu är hon som sagt i trygghet hemma i Väsby :) Hon får berätta mer själv om hennes dag då hon orkar å är på benen igen. Under tiden kommer jag å Sarah att underhålla er. Hoppas det duger iaf.

Vore gulligt av er att skänka Emilia en liten tanke här bland kommentarerna. Då skulle hon bli jätteglad :)


Sötaste Emilia!

//Emma


Vart är Emma?

Ja ni, båda mina bloggvänner verkar vara spårlöst försvunna. Åtminstonde här på bloggen, ingen av dom verkar ha lust att skriva idag. Emilia förstår jag, hon har ju opererats idag (och jag har fortfarande inte hört från henne så jag hoppas hon hör av sig!!) men Emma? Hon har kanske också haft fullt upp hela dagen men nu på kvällen tycker jag att hon borde kunnat slänga in ett inlägg :)

Och vet ni? Idag efter träning fick jag låna ut mina äckliga benskydd till någon kille som Robin tränar, han hade glömt och snäll som jag är så lånar jag ut dom. Men stackars kille, kan inte ha varit mysigt att ta på sig dom efter att jag har använt dom i en och en halv timma...

Alldeles strax kommer dagens diss och dagens citat!
Men nu ska jag först och främst fortsätta kolla på Besiktas Jk - Manchester United, för ni har väl inte missat att Champions League har dragit igång?

 





Taxi

Jaa, ni ser rubriken, det är typ det jag är. Borde öppna taxirörelse å jag skulle va miljonär idag! Min dag som tax idag har varit enligt följande: Skulle på möte i Älvjö på morgonen så hämtade upp min kollega å skjutsa oss dit å skjutsa oss sen till dagens jobb. Jag åkte hem, kom precis innanför dörren då min kära bror ringer å ska bli hämtade från skolan. Anledningen va tydligen en tung väska, å ja, jag har aldrig sagt att han är lika stark som sin syrra (vilket förövrigt inte många är ;)). Skjutsade hem honom, hann väl va hemma i en kvart innan det va dags igen. Denna gången va det pappa som skulle till tåget. Skjutsade ner honom, kom hem, slängde i mej mat å sen va det dags att åka å plocka upp Natta å Sarah för dagens träning. En träning som förövrigt gick skit idag igen. Åkte hem efter träningen å nu sitter jag här å väntar på att när som helst hämta mamma å pappa från tåget.

Dock skjutsar jag så gärna då dom skjutsat omkring mej i alla år innan så jag har väl en del skjutsar att ge igen ;)

//Emma the taxidriver

Barndomen var så mycket lättare!!

Solen sken som aldrig tidigare denna morgon och daggen låg som ett vattentäcke över gräset och tyngde ner alla grässtrån som försökte komma åt solen en sista gång.

Morgonens solsken och kylan gjorde mig genast mycket piggare när jag gick mot bussen.
Kanske dags att ta fram vinterjackan snart? För riktigt kallt var det, nästan så det kom rök ur munnen.. haha :P

Dagen bestod endast av en träning som var som dom brukar. Killarna är alltid lika inställda på att dom ska klara av att gå förbi den här motståndaren själv och göra det där målet på egen hand. Ibland lyckas dom, men 8 av 10 gånger så blir dom av med bollen och någon annan får ta skitjobbet hem (läs vi tjejer som annars inte får röra bollen)
Nej nu ska vi inte vara såna, det är inte alltid så, ibland får man faktiskt en pass och kan till och med få ta ett skott :)

När jag var påväg hem från bussen och går förbi vår lekpark i området så hör jag barnskratt och jag kollar automatiskt ner och får se massa barn och några dagmammor. Det får mig att tänka tillbaka på när jag själv var så liten och gick som dagbarn hos min farmor. Alla roliga saker vi gjorde, saknar det om jag ska vara ärlig.
Det fanns inga bekymmer, inget skitsnack & lögner, inga måsten och man var helt problemfri, tog dagen som den kom och levde efter det.
Alla minnena som kommer upp gör mig glad och får mig att glömma vardagen ett tag och dom får mig att gå därifrån med ett leende på läpparna.

Nu när man är äldre är nästan allt tvärtom, man måste hela tiden tänka på vad man säger så att saker och ting inte kommer ut och man måste vara noggran med vem man säger det till, folk tror inte på en när man egentligen talar sanning osv.
Om man inte hälsar på någon en dag så är man plötsligt inte den personen som han/hon lärde känna.
Säger ju det, bara problem.

Saker och ting var så mycket lättare förr...

 




Lycka till!

Måste också önska min kära vän och bloggkompis ett stort lycka till på operationen imorgon!
Hoppas allt går bra vilket jag är säker på att det kommer att göra.
Så lycka till söto! Hör av dig efter, och för att härma Emma så blir du inte av med mig heller hur mycket du än vill! ;)
Sorry mate, can't let u go <3 Lycka till!

En oerhört snygg bild på oss två från kräftskivan i lördags, bjuder på den...

 

 

 

 


Dags för sängen

Oerhört dålig uppdatering idag också!

Gick till biblioteket för att plugga i alla fall, dock så vet jag inte om det var så mycket som fastna. Satt där i ca 3 timmar och jag vet inte om det var något som fastna... vilket plugghuvud jag har.

Åkte till träningen med ett gott humör, kändes dock inte som om jag kom hem med lika bra humör. Träningen gick sämst för mig, inte en mottagning som satt på foten, inte en pass som slogs rätt och inte ett enda skott på mål?! KATASTROF. Men jag tror att det är som många säger till mig, jag tänker alldeles för mycket, jag ska bara släppa allt och göra det som känns rätt.

Såg alldeles nyss på "Svenska Hollywoodbrudar" ett nytt program som handlar om svenska kvinnor som gift sig med rika män i USA och som nu bor i flotta hus i Beverly Hills osv. Om jag ska vara ärlig tycker jag att programmet verkar vara lite patetiskt, men för dom som är intresserade av det så måste det självklart vara ett superbra program.
Vad ska man säga, been there, done that (; (var i USA i somras, därför jag skriver så, har redan varit i Hollywood, behöver inte åka dit igen. LA är det som gäller :P)

Dagens låt och låten som spelas om och om igen på ipoden just nu är:
Replay-Sean Kingston

 

 

 

 

 


Dagens citat 090914

Klockan i omklädningsrummet går jävligt konstigt.

"Alltså det är den där visaren som går tick-tick-tick som går för långsamt"

Återigen ett citat från Sandra som denna gången menade sekundvisaren. Det är inte alltid lätt.

//Emma

Godnatt

Jag hatar exakt allt som har med fotboll att göra just för tillfället. Allsvenska tabellen är sjukt deprimerande, jag va sämst nånsin på träningen å det går tungt för exakt alla lag jag håller på. Piss. Så nu tänkte jag faktiskt gå å lägga mej. Väldigt tidigt för att va mej, men har inget bättre för mej å är galet trött. Måste dessutom köra bil imorgonbitti, å det är ingen höjdare att köra riktigt trött. Så förhoppningsvis lyckas jag hålla mej vaken under morgondagens färd ;)

Sov gott å dröm sött sötisar! Hörs imorgon.

//Emma

Måndag

Så va det en ny vecka igen. Måndag. Alltid lika segt att komma upp dessa hemska morgnar. Jobbet gick iaf bra, mycket att göra då halva dagen imorgon går bort. Ska tydligen befinna mej på ett möte i Älvsjö imorgon halv nio. Får se hur detta slutar. Förhoppningsvis går det bra, men ska dock inte va för säker då jag är en person med väldigt mycket otur.

Imorgon ska även Emilia operera sej å jag är jättenervös! Sjävklart kommer det gå så bra så, men jag är ändå orolig. Men skönt att hon får det gjort äntligen så hon kan komma tillbaka snart :) Å självklart lovar jag att komma å ta hand om dej om det behövs. Även om det inte behövs, mej blir du inte utan vare sej du vill eller inte ;) Kommer iaf hålla tummarna för dej imorgon sweetheart!

Kvällen kommer bli fullspäckad. Snart är det mat, sen dags att åka till träningen sen efter är det full fart hem. Det är nämligen en grymt viktig match för Djurgården ikväll så hinner hem till andra halvleken. Måste ringa Sarah och bestämma tid å prata om duschning oxå ;P haha



//Emma


Studiedag

Idag har vi studiedag, ordet studiedag betyder att man ska studera denna dag.
Men blir det så? Nej inte alls ofta. Men idag ska jag faktiskt vara duktig och göra det. Har prov på Sveriges historia nästa måndag och tänkte att det kan vara bra att starta i tid för en gångs skull. Så snart bär det av mot bibblan!

Åt frukost med min mamma för ett tag sen, stackarn som är sjuk. Hoppas verkligen att jag klarar mig.
Sen ikväll blir det träning som vanligt, matchgenomgång och hela köret. Vet inte riktigt om jag vill lyssna på den, kommer bara bli arg och irriterad igen...

Men nu är det dags att sätta fart. Hörs senare!

Dom här två tjejerna är verkligen guld värda! <3







Snart Lunch

Nu är det snart lunch och kan inte riktigt bestämma mig för om det ska bli sushi eller keso och avocado röra å kyckling. haha tusan vad hungrig jag blev nu :P

Var på operations inskrivning idag. fick fylla i en massa enkäter och så gjorde de massa tester och sånt inför imorgon.

Fick även reda på lite information men det mesta kommer att tas imorgon. Börjar bli riktigt nervös nu men det ska ju inte vara någon fara, förutom att det typ kommer göra ont bara att röra mig i en vecka, men va tusan en vecka går ju snabbt ;) och Linus har lovat att serva mig under den tiden <3 Eftersom jag bara kommer kunna ligga still typ har även Carina lovat köpa med sushi hem någon dag :D ! Sen så har till och med Pedram sagt att han kan komma å hälsa på i helgen men får se hur det blir med det då de tydligen e väldigt långt att åka. Emma o Sarah har med sagt att de kommer att umgås med mig fast ja har kryckor!

Alla som har blivit nämnda, jag skrev det här för att alla ska veta om de så ni inte kan smita sen ;D hahah! <3
















snabb resumé om gårdagen

hallå! vart dålig på att uppdatera nu men har faktiskt anledningar till det! Igår satt jag och Janna på möte med några från klubben handlade lite kort om klubbens framtidsvisioner! Ett mycket bra och intressant möte.
Sedan så diskuterades lite andra grejen men som är hemligetsstämplat just nu, kommer berätta när det är lämpligt! ;D

Sedan hann jag bara snabbt hem byta om, i en snabbis på datan skriva klart matchreferatet och sedan iväg till syster :) spelade mario kart wii och tennis, sjukt roligt! Sedan somnade jag till Notting Hill (hade bara lyckats få mig ca 2h sömn natten innan)

Det var min söndag














Dagens citat 090913

Vi kollar på ett idolklipp.

Engin: "Är det där från Stockholm?"

Emma: "Alltså jag känner igen den där röda väggen, det är från Stockholm"

Dock skojade såklart Emma då det va en dum fråga ;)


Dagens Diss!


Dagens diss går till skitsnack!
Jag orkar verkligen inte med allt som folk hittar på om varandra och vad folk tror sig ha hört. Det är bland det värsta som finns. Skitsnack förstör förtroenden, tillit, vänskap, you name it! Så sluta snacka så j*vla mycket och var ärliga mot varandra istället, prata med personen direkt istället för att tro på det du en gång har hört. Och ljug inte, det tjänar ingenting till för sanningen kommer fram tillslut ändå.






Kräftskiva m. laget

Jag ska bara säga att kvällen var galet underbar och rolig!
Älskar verkligen tjejerna i mitt lag. Dom är helt enkelt bäst! Det blev mycket skratt och lekar, "jag har aldrig" osv. Man fick reda på några smaskiga saker man inte visste iaf ;p haha

Kräftorna gick åt och likaså drickan. Tror dom flesta blev ganska duktigt berusade.

Behöver inte beskriva kvällen så mycket mer, Emma har redan skrivit och jag tror att vår syn på kvällen är likadan, superrolig! Måste också tacka alla för kvällen, så tack för en lyckad kväll! :)

Nu kommer lite bilder.








..

Jag måste bara tillägga vissa saker i Sarahs tidigare inlägg om godiset. Alltså för det första så va det inte alls roligt att Emilia satt å käka godis. Om man klänner mej vet man att jag kan va en av de människor i världen som äter mest onyttigt. Å jag är jävligt svag för godis. Då när Emilia sitter å käkar, smaskar, suktar å det luktar godis i hela bilen så va det inte lätt att motstå. Dock klarade jag det! Viktigt att tillägga. Emilia gjorde exakt allt för att jävlas oxå å jag hade lust att kasta ut henne från bilen ;) Men snäll som jag är så fick hon åka med till matchen å sen även hem. Jag kan nog va en av dom snällare personerna på denna jord ;) Sarah fann dock hela situationen mycket roligare än jag då hon satt i baksätet å inte plågades lika mycket av detta suktande. Anledningen till att Sarah satt i baksätet är oxå för att Emilia alltid puttar undan stackars Sarah å slänger sej in i framsätet ;) Nu känner jag att ni har fått en klarare bild av hur allt verkligen gick till ;)

//Emma


Västerås

Det har varit en sämst uppdatering dom senaste dagarna. Men som vanligt brukar våra helger vara fullspäckade och det finns inte mycket tid över till att sitta vid datorn och blogg.

Nu ska jag dock försöka återberätta denna härliga helg (bortsett från gårdagens förlust). Men med uppdelning, vi börjar med resan påväg mot matchen.

På lördagsmorgonen begav jag mig till Bålsta för att bli upphämtad av Emma. Mötte dessutom upp Emilia som redan satt på tåget.
Sen startade vi vår resa mot Västerås med ett stopp på vägen, vet ni vart?
Godisstoppet! och gissa om det blev mycket godis. Jag själv handlade 1,6 kg och Emma handlade desto mer. Jag tror Emilia va den som köpte minst av oss tre ändå var det hon som satt och åt i framsätet påväg till matchen. Jag och Emma var fast beslutna vid att inte äta något godis innan. Haha, ni skulle ha sett Emma! Godislukt i hela bilen, Emilia tuggandes brevid sig, tillslut tog Emmas godismonster över och jag fick många goda skratt i baksätet.



Matchen behöver jag inte nämna något om ni vet ju själva hur det gick. Har bara två ord att tillägga.
Katastrofal domare!

 

 

 

 


Bilder från matchen

 

// Sarah, Emma ch Emilia

 


Matchreferat - Ringvallen BK30 - Bollstanäs 2-1

"Vi har som målsättning att inte förlora någon av de återstående matcherna.." inleder Leffe (tränare) och alla nickar för att visa att de håller med. Detta ska sedan komma att visa sig spricka direkt när det är resultatet 2-1 som står på tavlan när domaren blåser av i 93:e minuten. Sura och besvikna miner behöver man inte leta nån längre stund för att finna. Vad var det då som hände?

Uppvärmningen börjar som alltid med den traditionella ringen, där vi till och med slog rekord idag hela 32st!
Humöret på de flesta spelarna var på topp och jag passa på att fråga runt lite hur alla kände sig.
Jag möttes då av kommentarer som : "känns bra, lätta ben, bra! tummen upp! grymt! skit bra!", det var bara nått enstaka "seg i vaderna" som smög sig in men hoppet om en riktigt bra match tändes inom mig.
Även uppvärmningen såg positiv och koncentrerad ut, det såg ut som att de flesta var motiverade för att prestera.

Jag får en sista kommentar innan det är dags att gå in och byta om inför match:

- Vi ska gå in med den inställningen vi hade i returen mot Vasa, vi ska döda! /the Captain for the day, med glimten i ögat.

Därför blir jag så chockad när matchen blåses igång och det tar ca 5min innan vi ens kommer över mittlinjen. Ytterligare 5 min innan vi fått en pass att gå rätt. Den enda höjdpunkten i början av matchern är en frispark av Carro F som via Alex når Matilda som trycker till direkt och bollen går strax ovanför ribban.
Detta följs sedan snabbt av en farlighet för BK30 efter ett missförstånd mellan back och målvakt, skott avlossas men hamnar i burgaveln.

Resten av halvleken domineras sedan av hemmalaget och felpass, dåliga mottagningar och förlorade närkamper är vad som kommer ifrån oss. Några få ljuspunkter är Pernillas skott strax utanför, Sarahs nedtagning på högerkanten som följs av ett bra inlägg och avslutas med skott av Alex samt Natta som kopiöst jobbar ute på sin kant. En tempoökning kommer dock sista 10min och det bjuds på några snygga kombinationer men som tyvärr inte resulterar i något.

Mycket måste förbättras till andra halvlek, vi har för långa avstånd mellan lagdelarna och vi hjälper inte varandra. andra vågen existerar inte alls och vi bjuder hemmalaget på för mycket hörnor och frisparkar.

Men även andra halvlek börjar lite segt och uppförsbacken blir ännu brantare när en spelare i BK30 dras ner(?) i straffområdet och domaren blåser och pekar på straffpunkten, mycket tveksamt dömd straff och det är varken den första eller sista tveksamma insatsen av domaren den här matchen. EA når sånär bollen när den slinker in vid högra stolpen.
Två byten och några postionsförändringar görs där t.ex. natta går in och spelar centralt och Sarah går upp på topp. Efter detta förändras matchbilden. Vi tar över mer och mer och kommer till bra lägen men är tyvärr för stressade och "okoncentrerade" i våra avslut. 

I 83:e min dras Malin ner i straffområdet och vi borde fått en solklar straff, men domaren bara skakar på huvudet och spelet går vidare. Men ca 2min senare får Pernilla tillslut till ett distinkt skott efter en pass av Matilda. 1-1 och både jag och min med-redaktör för dagen (Carro) skriker av glädje. Tror att vi båda kände att vi var på gång och vågades nästan börja hoppas på ett mål till, laget fick likt en nytändning.
Men det är istället hemmalaget som fastställer slutresultatet 2-1 efter ett nickmål på hörna av nr8 i 91a min.
Väldigt surt!



Varför förlorar vi matchen? man kan förklara det som nr6 i BK30 sa när ja ställde henne frågan:
Vi gjorde 2 mål och de gjorde 1..


Matchens lirare blev Pernilla (på bilden med sonen Ryan) utsågs av mig och Carro och såhär sa hon om matchen:
- Det känns förjävligt, väldigt orättvist och tråkigt. Usch så bittert!
Vi spelade inte bra alls, de gjorde vi inte... Passningarna gick inte rätt, vi snackar inte med varandra och vi fyller inte på alls.
På frågan "är du taggad för ikväll" svarade hon:
-Var det innan, men nu dränker vi sorgen..



Vad tyckte då tränarna om matchen?
Leffe
Hur ser ni på matchen?
T- Synd att domaren ska avgöra.
L- Svårt och spela på och väldigt ovant med en så liten plan, men tycker ändå vi försöker och vi tar över i andra halvlek. Men vi får inte till några bra avslut.
Vad får den för betyg (vår prestation)?
T- För lågt tempo, ingen höjdare.
L- En 6 (av 10)
Någon/något du vill ge extra plus till?
T-Pernilla!
L- Att vi ändå vågar och tar det lugnt.
Övrigt?
Skit domare..
Tommy

Laguppställningen: EA, Carro F-Janna-Emma-Frida K, Sarah-Matilda-Annika(59eMalin)-Natta, Pernilla-Alex(59e Cathis)


/E

Söndag

Jaha, så va det söndag å snart dags för en ny jobbvecka. Det är sjukt va veckorna går fort. Idag kommer jag inte göra mycket heller, är bakis å helt slut från gårdagen. Dock är det värt det. Fan så kul vi hade! Kräftskivan blev jättelyckad å jag vill tacka alla som va här å gjorde den så rolig :)

Vi åkte till mej direkt efter matchen å gjorde oss iordning å fixade maten. Sen satt vi å åt, spela spel, snacka skit å skratta. När klockan närma sej tolv kom taxin hit å hämta oss så åkte vi till Rilles. Det va oxå kul när väl alla va inne. Jag blir så jävla förbannad på dom i dörren å det va jag inte sen att visa heller. Men det gick bra till slut å alla va inne å dansa å bara hade kul.

Kvällen avslutade vi några stycken hemma hos mej å många somna nog rätt fort. Jag råkade somna udner tiden jag fick massage som jag typ tjatade mej till. Jag ber om ursäkt för det, va absolut inte min mening, jag va bara riktigt jävla trött :P

Bilder från kvällen kommer senare.

//Emma

Dagens citat 090912

Ett något försenat dagens citat.

Vi kom hem till mej efter matchen igår. Jag å Sarah skulle duscha å Emilia tänkte gå på toa. Sen tänkte hon skriva matchreferatet. Jag sa att hon kunde skriva det på datorn direkt.

"Ja, men det kan jag iofs göra, jag skriver så bra på toa" sagt av Emilia

//Emma


Äntligen klar ...

Äntligen klar med all packning inför kvällen och inför dagens match, det var mer än jag trodde kan jag säga er.

Nu är det dags för en ruskigt stor frukost och sedan beger jag mig mot Bålsta där Emma kommer och hämtar mig och Emilia.

Tagga tagga tagga inför match!!


Om ni bor i V-ås och läser denna blogg så kan ni ju alltid komma och kolla :)

 

 


God morgon

Så va det äntligen lördag. Jag låter som en liten unge på julafton, men jag känner mej nästan så, så kul tycker jag det ska bli ;) Jag har varit vaken i typ en timme redan å hunnit både städa klart å äta frukost. Dock är det fortfarande en hel del saker kvar. Bland annat fixa bordet å musiken till kvällen. Men det ska jag nog hinna.
Måste va klar vid elva då jag ska hämta mina små tjejer vid stationen för att se bege oss till Västerås för dagens match. Som Emilia sa kommer ett matchreferat komma upp senare å självklart kommer vi ta kort som galningar ikväll som förmodligen kommer upp imorgon. Ni har alltså mycket att se fram emot ;) Nu måste jag dock kila.

Vi hörs senare!

//Emma

MATCH!

Nu så ska jag snart dra iväg till Bålsta för  att bli upphämtad av Emma åsen bege oss till Västerås!
har lite bråttom så tänkte bara säga att ett matchreferat kommer dyka upp i eftermiddag! så håll ögonen öppna ;)!
GO BOLLSTANÄS :D!

Dagens Diss!

 

Dagens diss går till försenade och inställda tåg! Varför? Jo det är väl inte så svårt att förstå, när man ska till t.ex skola eller jobb och har en tid att passa så är det galet irriterande att komma till stationen och se att tåget antingen är försenat eller inställt. Tror inte det finns någon som gillar det.

Och nu när det går mot mörkare & kallare tider så har vi ett tips till er. Planera att ta ett tidigare tåg än vanligt och om då tåget skulle vara försenat eller inställt så har ni tid till godo och kommer komma i tid även om ert tåg var inställt eller några minuter sent :)

// Sarah, Emma och Emilia

Tagga till!

Nu är det fredagkväll å jag känner att min uppdatering för dagen har varit kass. Men tyvärr har jag inte varit hemma på hela dagen. Det har varit jobb, handla inför morgondagens kräftskiva å sen träning. Så tid har inte funnits förrän nu. Eller aa, borde egentligen inte sitta här, har fortfarande massa grejer att fixa.

Well well, jag hoppas snabbt över till morgondagen. Mina söta tjejer komer till Bålsta runt elva tror jag det blir, jag hämtar upp dom å vi åker mot Västerås. Inleder dagen med match mot BK30. En viktig match som vi måste vinna! Dock innan samlingen så blir det att stopp på Godisstoppet? Heter det så? Det ligger iaf i Hummelsta å där ska vi stanna på vägen. Ingen är nog gladare än jag.

Efter matchen å förhoppningsvis tre sköna poäng är det dags för laget att bege sej hem till mej för KRÄFTSKIVA!!! Å om jag är taggad. Ska bli fruktansvärt roligt å kvällen kan inte gå fel! :D Kräftorna är inköpta, spriten likaså, humöret är på topp å jag får spendera en kväll å natt med laget. Kan ju inte bli bättre! :D

Efter vi har ätit å supit oss fulla blir det nog en sväng till Rilles, så kom dit å festa natten lång med oss ;)


Ja, men jag är taggad! :D

//Emma


Dagens citat 090911

Sarah å jag sitter i bilen å diskuterar kräftor å vart vi ska lägga dom.

"Ska vi lägga dom i en skål eller ha kvar dom i kartongen? Vi kan ju bara hälla ut allt skav"

Jag undrade va hon menade med detta, men det va inte skav utan spad hon försökte få fram ;)

//Emma

Hittar ingen bra rubrik

Gissa vad man möts av när man stiger in genom dörren?
Världens sötaste bebisansikte. Mammas jobbarkompis som är mammaledig för tillfället är här och hälsar på och äter middag. Och ungen är hur underbar som helst! Så nu har ju jag en sysselsättning resten av kvällen, åtminstone tills lilla Max somnar :)

Träningen gick väl sådär, kunde inte sluta tänka på annat än om jag skulle få spela imorgon eller inte. Varje gång jag gjorde ett misstag så var det shit, jag kommer inte få spela. Och när jag säger spela så menar jag få starta. Men efter träningen så fick jag vet att jag är en i startelvan, jippii!! Nu saknas det bara en vinst och en bra kväll imorgon så är min helg fulländad.

Nu är det dags för efterrätt så nu måste jag kila.

Lite senare kommer dagens diss också, missa inte!

// Sarah

Helgens händelser

Tänkte nu uppdatera er lite om vad som händer i helgen. När jag säger det här så talar jag för både mig, Emma och Emilia i och med att vi alla har samma schema typ.

Så ikväll, fredag är det träning som gäller sen efter det har vi lite tid för oss själva då vi inte behöver umgås med varandra utan kan hitta på något var för sig.
Imorgon, lördag, det första vi ska göra när vi vaknar är att börja tagga inför match. Imorgon står BK30 för motståndet, ett västeråslag som ligger två placeringar under oss i tabellen, så det är viktiga poäng som står på spel! Direkt efter matchen så blir det att röra sig mot Bålsta och Emmas hem då det är kräftskiva med laget! Ska bli otroligt roligt och har sett fram emot det här jättelänge :)
Det lutar nog åt att vi drar ut efter det också, najs!
Och på söndag har vi en helt ledig dag beroende på om det blir start imorgon eller inte. Om inte, så blir det match med b-laget men det är senare mot kvällen så då ska man förhoppningsvis må lite bättre om det mot all förmodan skulle råka bli lite mycket på lördagskvällen...



Där har ni lite av våran helg. Vad ska ni hitta på?

Nu bär det dessutom av mot träning alldeles strax. Skriver senare (:
Tjingeling

// Sarah

Äntligen Fredag!

Nyss hemkommen från skolan, denna gång gick det snabbt och enkelt, fick skjuss hem av Anders som ändå skulle till skolan, som förövrigt ligger en minut ifrån där jag bor. Tack så hemskt mycket!

Skoldagen flöt på som vanligt. Men gissa om jag var trött imorse när jag skulle stiga upp klockan halv sju på morgonen, katastrofalt! Känns som om jag varit en sömngångare hela dagen och det vart ju inte bättre av att jag hade ännu en håltimma på ca 2 timmar mellan träningen och religionskunskapen. Sockernivån sjönk snabbt, samtidigt kände jag hur mina ögonlock blev tyngre och tyngre. Jag tror att jag praktiskt taget sov mig igenom hela religionen fast det såg ut som om jag var vid medvetandet.

Men nu är jag äntligen hemma och sitter i min sköna mjuka säng, tror det blir en powernap efter detta inlägg :)
Eller ska nog leka lite med designen innan, hehu.

Måste också tillägga att jag har träningsvärk i min mage efter gårdagens donken-incident! Haha! Har nog aldrig skrattat så mycket förut.

Notis på Emilias tidigare inlägg... "Because you make me feel so good"
Inte visste jag att du tyckte om Björn Borg (din B.B) så mycket ;)


Ciao för tillfället! :) // Sarah


Fotbollen here I come

Fick ett sms att jag har fått en kortvarsel operationstid! den 15September, med andra ord på tisdag'! woho! 1½ månad tidigare än vad jag egentligen skulle. Blev så himla glad hehe. fast sen blir det iofs kryckor i två veckor men det får man ta hehe

Fast lite nervös e jag, ska ju sövas ner. har aldrig gjort det förut. nån som har nå tips ? :p


Enligt mina beräkningar så komme jag alltså att kunna vara spelklar till seriepremiären 2010 :D!!!





/E


Björn Borg.

Äntligen kom man till jobbet en bra tid (08.00), allt flyter på så mkt bättre då= allt från att vägarna inte är lika smockade med bilar till att man äter frukost innan halv nio och på så sätt kommer in i en bra rytm från början! :)

Måste rekomendera havregrynsgröt med mjölk, toppad med banan och kanel! sjukt gott och kanel sägs även öka förbränningen ;)

Men nu till rubriken, efter att jag hämtat mitt te och e påväg till min plats ser jag att våran receptionist sitter och pratar med ingen mindre än the one and only Björn Borg (mr BB som jag kallar han ;)). Att det är han bekräftas snabbt då min syster snart dyker upp vid min sida (som är en av de mest "kändiskåta" personer jag känner).
Alltid roligt med lite kändisar såhär på morgonen! Hehe

 



Känns som att det här kommer bli en bra dag. 

Because you make me feel so good


/E




Kära Donken

Jag ska inte ljuga för er, men jag kan inte annat än säga att jag, Sarah å Emilia har en stor kärlek till Donken. Det ligger oss väldigt varmt om hjärtat. Det blir inte heller bättre av att jag å Sarah alltid åker förbi Donken på vägen hem från träningarna. Tänk er då när man är hungrig efter ett träningspass.... Ja, det säger ju sej självt, vi äter där ibland.

Idag efter träningen va ett av dessa tillfällen. Jag å Sarah satt i bilen å va skithungriga, klockan va mycket å Donken närmade sej. Dock måste jag återigen säga att klockan va mycket. Å då brukar Emma vara trött. Nåväl, vi tog den vanliga drive in, beställde det gamla vanliga, naturell cheeseburgare å en mc flurry cornetto choklad. Gudomligt gott. Eftersom det va kö å typ vinter ute så drog jag upp fönstret mellan luckorna å då när jag ska betala glömde jag bort detta å smäller in handen hårt i fönstret. Detta va ju lite pinsamt då han i kassan stod å kolla på mej å Sarah börja asgarva. Sen åker fönstret ner å jag betalar å åker till nästa lucka. Vi får glassen men måste tyvärr vänta på dom naturella cheeseburgarna.

Vi kör fram å ställer oss i väntrutan å jag kör såklart upp fönstret så vi inte ska frysa ihjäl. (Sarah hade enbart en t-shirt å byxor förstås). När vi sitter där i bilen å väntar så säger jag till Sarah "Känn här på min panna, jag har fortfarande en bula". Sarah smeker ömt min panna å vi kollar varandra kärleksfullt i ögonen (nästan iaf). När jag sen vänder mej om så står självklart hon som jobbar precis utanför fönstret, men burgarna i handen å bara kollar på oss. Jag drar snabbt ner fönstret å säger "Hehe vi va i vår egna värld". Oj så fel allt blev å jag undrar va hon tänkte. Efter detta låg vi typ dubbelvikta av skratt i bilen tills vi va i Kungsängen å det va dags för Sarah å gå hem.

Det är sånt som händer....

 

 

//Emma

Kungsängens herrlag

 


Jag vet inte riktigt hur jag ska beskriva dessa killar. Laget har en sådan härlig personlighet och dessa grabbar kan man ALDRIG ha tråkigt med. Tro mig. Oavsett vad det handlar om, vad dom gör, man får sig alltid ett gott skratt.

Nu är det så att för tillfället så spelar dom i div.4 men det ser väldigt ljust ut inför en uppgång till div.3 vilket är helt underbart! Om kungsängens herrlag ska kunna hålla måttet i div.3 så handlar det inte bara om spelmaterialet, för det har dom. Det handlar även om deras miljö och Kungsängens IP som det ser ut nu är inte rätt hemmaplan för en division 3 klubb. Inget illa menat, men det är verkligen så. Läktarna faller samman, det finns inga avbytarbås, publik går in gratis (vilket dom borde göra i div4 men om dom går upp ett snäpp så kanske det börjar bli dags att tänka på hur man ska få klubben att gå runt på annat sätt och inte bara genom avgifter som medlemarna betalar). Allt detta har dock sin charm, alltid härligt att komma ner och se Lelle (idrottsplatsens vakmästare) sitta på sin gamla vanliga bänk.

Men tillbaka till laget, härliga grabbar och helt otroligt duktiga på fotboll. Om dom bara lägger manken till så vet jag att det kan gå riktigt riktigt bra. Kungsängens herrlag kommer gå en fin framtid till mötes om dom bara orkar ligga i. Så ge inte upp nu!

För att citera en i laget "Div.3 here we come!"


// Er reporter Sarah


Dagens citat 090910

I omklädningsrummet.
- Hur gammal är Ryan nu?
- Han är 15 månader.

"Vadå, hur gammal är han då?" Ljushuvudet Sandra kom med den kommentaren.


Saker man kan göra i en bil..

Det finns visserligen tusen olika saker man kan göra i en bil. Vissa mer snuskiga än andra. Men jag tänkte tala om för er va jag å Sarah har sysselsatt med oss den här veckan. Vi har haft som ett litet projekt kan man säga, å det har gått ut på att ta reda på vilken väg som går snabbast att åka till träningen. Det stod mellan två vägar, så tog tid på den ena vägen i tisdags å så tog vi andra vägen idag. Det skilde hela en minut! Dock kan det anses lite halvt korkat att mäta detta först nu när vi åkt denna väg typ fem gånger i veckan sen januari. Men bättre sent än aldrig! Så om ni ska från Bålsta till Bipen, här har ni snabbaste vägen.

Följ motorvägen till avfart stäket. Kör ut på Rotebroleden å kör den så långt det går, kör rakt fram i första rondellen å ta höger i andra så är du uppe på nästa motorväg. Åk den till första avfarten å sen tar du höger. Sen åker du rakt fram, rakt fram i rondellen, rakt fram, kör förbi en skola å sen höger. Sen är man framme! ;D Lycka till ;) haha

//Emma

Tråkiga nyheter

Blev en otroligt sen middag idag.. sitter just nu och äter hemmagjorda hamburgare, hur gott som helst!

Vet ni vad det tråkiga är? Att datorn inte reagerar på kameran så kan inte få in några bilder!! :(
Men jag får väl plocka några från deras hemsida så blir det säkert bra.

Repotage om Kungsängens herrlag kommer alldeles strax (;

// Sarah

Adore you.

 

Gammal låt men fortfarande fett tung! 
Det är kul å se hur mycket minnen man kan ha runt en enda låt.

 

 

 

/E


Dagens Diss!

 

Dagens diss går till långa håltimmar som drar ut på tiden och gör skoldagarna mycket längre än vad dom egentligen  är! Ännu mer irriterade blir man när lektionen som man väntat på endast håller på i tio minuter.

Bort med långa håltimmar och gör skoldagen mer effektiv! Kan dock hålla med om att det kan va en bra tid att ägna sig åt lite plugg, men blir det så? Nej inte ofta.

Inte heller blir man glad när det första man ser på schemat är massa luckor...


// Sarah

Hjälp sökes.

Nu är det så att vi har ett dilemma, eller inte vi, snarare min killkompis. Han ska köpa nya skor men kan inte bestämma sig för vilka. så nu är det upp till er (alla som läser måste lägga en kommentar) så att de inte slutar med att han väljer fel ;)
Alt. 1  Alt 2 Alt 3
Alt 4 


Pick your choice! bara skriva vilken siffra (kan avslöja att nr2 e min ;))
/E

Nya naglar :)

Kom nyss hem från kusinen. hon har äntligen fixat mina naglar :D blev jätte fint, hon är verkligen jätte duktig!
Men nu får ni ha överseende med att det inte går så snabbt för mig att skriva, men man sdka tydligen vänja sig säger dom ;) nån som har något tips på hur man t.ex. ska klara av å smsa nu'? hehe.

Idag har jag för övrigt känt mig väldigt kreativ, har kommit på jätte många nya idéer! Ni kommer märka inom kort ;)
kläckte de flesta av dessa briljanta idéer när jag tillbringade min lunchrast solandes med A. kännns som att de är de sista solstrålarna som man får se nu och man måste ta vara på dem!


Förresten:
Om det är någon som är sugen på att fixa naglarna och inte riktigt vill slänga ut hur mkt pengar som helst, så rekomenderar jag att ni går till min kusin. Hon utbildar sig även till Frisör så om det är någon som behöver en ny frisyr nu till hösten så skulle jag passa på ;) (hon bor och har sin "salong" i Väsby) skriv en kommentar ser vi till å fixar det :) Lägger upp bilder sen så ni får se hur mina naglar blev.

Träningsdags

Nu har jag städat, sovit, vaknat, ätit mat å hämtat mamma. Jäklar va effektiv jag är. Tänkte till å med åka lite tidigae hemifrån å hålla den lilla filuren Sarah sällskap i Kungsängen å kolla på träningen å spana killar ;) Får se va man hittar, kanske kommer hem med en liten kille ;) Sen är det dags för vår egen träning, okej, vi har inte mycket till liv, allt planeras kring fotbollen, men det gör inget för vi har roligt ändå. Uppdateringen kanske inte blir lika intensiv som vanligt då träningen är sen å vi inte är hemma förrän näst intill mitt i natten. Men det är klart vi tänker på er å ser till att ni får lite intressant läsning till kvällen oxå.

Hörs om några timmar!

//Emma

Inte så mycket att skriva för tillfället...

Dagen började ganska smidigt då jag vaknade i tid och inte alls behövde stressa mig genom frukosten och mitt klädval.

Det känns som om jag inte har så mycket att berätta för tillfället. Min skoldag innehöll en engelskalektion och sedan en oerhört lång håltimma på typ 3 timmar som inte var rolig någonstans och sedan en företagsekonomilektion som varade i tio minuter.

Gissa om den där långa håltimman var onödig?!

Nu sitter jag i mitt rum med sällskap "N" och vi ska snart gå och handla något att äta :)
Sen blir det ner till Kungsängens herrars träning och fota lite.
Jag har lovat "N" att jag ska göra ett repotage om dom, så om ni besöker oss ikväll så kommer ni säkert att få lite att läsa om Kungsängens herrar (fotboll) ;)

Det var allt från mig för tillfället. Ha en fortsatt bra dag så hörs vi ikväll!!

//  Sarah


Dricka å nya skor - helgen klar ;)

Sådär ja, nu va jag hemma. Eller har varit det ett tag, har hunnit äta lite å så. Dagen har flytit på bra, åkte å jobbade åkte sedan på två systembolag för att fixa dricka till helgen, köpte ett par skor å sen va jag uppe å hälsa på Carro. Hon tänkte ge mej till vakterna då hon sa jag tjyvade ;) Dock slutade det bra. Jag sitter å funderar på om jag ska sova eller städa. Jag borde egentligen städa, men jag är så trött å jag gillar mer att sova. Får se va jag väljer.

Helgen är snart här å det känns som att jag inte alls har koll på läget. Mycket måste fixas tills lördag å jag vet inte när jag ska ha den tiden. Dock är det viktigaste fixat, drickan ;) Det är väl det viktigaste till en kräftskiva efter möjligtvis kräftorna ;) Men det löser sej nog, har ju så gulliga tjejer i laget som säkert gärna hjälper till å fixar iordning lite, duka å såna saker.

Nu hinner jag inte skriva nå mer, blir nog städa först, sova sen. Tycker det verkar som en bra lösning på problemet. Har även träning senare vilket ska bli kul.



Hittade ingen bild på skorna, men det va iaf på deichmann jag köpte dom.

//Emma


10 droger man inte ska ta innan man kör bil

Fick denna tyska instruktionsfilm från min pappa, som by the way bombar min mail med roliga (samt mindre roliga) klipp.

Se själva.. haha



http://www.sportbilen.se/page.php?id=45601



/E

Nattsyssla..

Ja kan väl erkänna att jag inte gick och la mig igår som jag sa, men jag hade faktiskt tänkt det! Men sen fick jag en länk till en sida där man kunde fixa lite roliga bilder.. och sedan var jag fast! Det är en väldigt bra sida och inte som andra liknande som jag varit inne på tidigare, här kan man vrida och vända på bilderna samt zooma och flytta - detta gör att det blir lätt att passa in bilderna i mallarna :) ! Tummen upp!

Se nedan ex. på mina mästerverk!

                                                                                                           
                                       




























WWW.yearbookyourself.com



/E

God morgon

Idag tänkte jag göra något annorlunda som jag inte gjort förut, dvs skriva ett inlägg på morgonen. Jag tog mej lite sovmorgon i morse då jag kände att jag va värd det, så jag åker å jobbar alldeles strax. Med tanke på gårdagens incident med trasig telefon, försovning osv så kom mamma in idag vid halv sju å väckte mej. Söta mamma som tänker på mej, men det va bara att somna om igen.

Va har dagen att bjuda på då? Jo, först är det jobb. Har tre butiker så det ska nog inte ta allt för lång tid. Beroende på när jag kommer hem så kan det bli sova ett tag, sen Måste jag verkligen städa idag å sen är det sen träning ikväll. Vet inte om det blir en sväng förbi Kungsängens träning oxå, Sarah skulle tydligen dit.

Det är dagens planer, å självklart ingår bloggen i dessa oxå ;) Så kika in med jämna mellanrum så blir ni uppdaterade om va som händer i våra liv ;D

Ha en trevlig dag å morgon!



//Emma


090909 - går mot sitt slut..

Känns som att dagen har varit hur lång som helst! iofs kanske för att jag blev väckt imorse klockan 7! (det är inte så tidigt jag vet, men när man planerat att sova 20min till så gör det skillnad!) Det var iaf Sophiahemmet som ringde. dom ville mest informera att jag nu också står på en reservlista för operationer, kan alltså bli uppringd och så säger dom att jag har operation nästa dag. Måste gå till apoteket å köpa nån himla tvål tydligen, så att jag e redo..


Men nu blir de å försöka krypa ner i sängen - tjejerna var ju så snälla å vek ihop alla mina kläder sist de va här.. grejen är bara att de sedan lades på sängen.. hur ska ja nu kunna sova? hm..
Det löser sig nog ;) GOD NATT ALLA! tillbaka imorgon hoppas jag

*Grattis Lino till inhopp! känner att de snart e start :) ! Du e grym <3 *



/E

Ännu en dag som går mot sitt slut

Nu var det dags att stänga ner datan igen då.
Jag är och har varit hela den här veckan så otroligt trött när klockan ringt på morgonen så tänkte att det kanske är bra att stänga ner i lagom tid ikväll.

Måste bara tillägga att det är otroligt kul med så många besökare!
Hoppas bara att det inte en engångföreteelse, ni är så vaaarmt välkomna tillbaka!

Sov sött. // Sarah

Geni är jag

Precis som rubriken säger så är jag geni! Min telefon fungerar igen, så för alla ni som vill nå mej så är jag kontaktbar igen ;) Nu ska jag förklara det genialiska för er. Det va då såhär att när jag kom hem så leta jag fram min gamla telefon. Dock så testade jag min kära brors batteri i min telefon å då funkade den. Då hade jag alltså kommit på att det va batteriet som va problemet. Aha, tänkte jag å va skiitnöjd över va jag just kommit på. Jag använde min gamla telefon under kvällen tills jag kom på den brillianta idén att min gamla telefons batteri kanske även passar i min trasiga telefon? Å givetvis gjorde det det. GENI?!?! Dock är jag frustrerad över att det tog mej ungefär fyra timmar att komma på att jag kan använda det batteriet när jag visste jag kunde använda min brors.

Men det tar trots allt tid att göra underverk ;)




Bilden har absolut ingenting med inlägget att göra, men jag tyckte det va lite trevligare läsning med en bild. Enjoy ;)

//Emma


Dagens Diss!

 

Något nytt som vi tänkte införa, vet dock inte om det blir varje dag. Men när vi känner att vi vill dissa något så slänger vi in ett sådant här inlägg.

 

Dagens Diss, och denna bloggs första diss går till mobiler som bara går sönder.
Vad har hänt med teknologin? Vi vet att mobilerna blir mer känsliga och ömtåliga i och med alla saker vi ska ha i och på dom t.ex. kamera, musikspelare osv. Men att gå sönder över en natt utan att man gör något med den precis som B:s gjorde? (Och jag kan lova att det inte bara är hennes, det har även hänt mig och Emilia)

Inte rätt någonstans tycker vi och just därför dissar vi dagens mobiler!
Tacka dom gamla hederliga Nokia 3310 vetja! Dom håller även om man vill ta sönder dom.

// Sarah, B och Emilia


Nu så!

Albanien - Danmark 1-1 !
Ungern - Portugal 0-1 !
VM here we come! :D
Bara det håller i sig nu, GO Albanien, GO Portugal..

Ellie Kryss

www.metrobloggen.se/barbiie
Syrrans kompis och en najjs blogg! :)

Rättelse

Måste bara rätta B på att allt som är Emilias är också vårt*! och vice verca.
Så är det med det mesta av våra saker, vi delar systerligt även om några hårtoffsar ryker och om några kläderna går sönder ibland...

Nu blir jag lite orolig över er båda, Emilia och hennes shoppaholic och B och hennes tidsoptimism.
Skärpning nu tjejer!


Måste också tillägga att Emilia räddade mig och B när det gäller dagens citat. Helt tomt var det i mitt huvud och när jag gick in för att kolla efter matchen så stod det där. Vissa skulle kalla det tur men jag kallar det ett litet smakprov av det undermedvetna, vi kan varandra så bra så vi förstod att Emilia skulle fixa det där ;)
Lysande!

HAHAHA! Idol = Underbart

//Sarah

Kvällen

Sarah å Emilia har skrivit bra å utförligt om matchen å jag har absolut ingenting att tillägga. Jag glömmer gärna denna insats snabbt som tusan, även om vi fick tre poäng, men insatsen är inte bra nog.

Emilia, tänk på ekonomin! Jag börjar bli lite orolig här. Men jag bara tackar å tar emot över att det finns mer kläder i "vår" garderob. Allt ditt är mitt eller hur säger man? Jag måste tyvärr göra er lite besvikna å en aning oroliga över helgen, jag har inte börjat städa än. Men det är så tråkigt å jag har varken lust eller ork. Men det kommer. Idol går ju nu, sen måste jag hämta mamma, men sen kanske det är dags? Har inte heller varit på systemet som jag skrev, så jag kan erkänna nu med en gång att jag planerar mycket, gör mindre. Men det kommer förhoppningsvis en dag imorgon.

Va ska ni kära läsare göra ikväll? :)

//Emma


.

Fick mitt paket ifrån stylebystars idag! :) hade beställt en klänning och en kjol. väldigt fina om jag får säga det själv ;)



Kjolen hittar jag ingen bild på men de kanske ja kan fixa. S o B det finns nu ännu mer å kolla in i min garderob (mitt golv) nu ;)
/E

Vinst med 1-0 och Malta gjorde målet... skrattretande

Matchen slutade 0-1 med vinst till Sverige!!
Tre sköna poäng att stoppa i fickan, dock så var det Malta som gjorde målet, haha!

Håller helt och hållet med Emilia om att det ver en totalt nonchalant och okoncentrerad första halvlek. Med en rakare beskrivning helt och hållet, totalt sämst!
Har ingen aning om vad vissa spelare gjorde ute på plan idag, och Zlatan slog som vanligt ut med armarna när han tappa bollen. FAAAN kom igen nu, ska vi spela VM eller inte?!

Då är det skönt när spelare som får chansen i ca 15 minuter kommer in och avgör, vilka är det som ska bänka egentligen?
Dessutom tycker jag, att Elmander som ALLTID kämpar och sliter, springer och jagar, ALLTID blir utbytt. (Kan i och för sig bero på trötthet) Men jag tycker att slit ska förtjäna sig, han visar åtminstone lite hjärta.

Lagerbäck tror jag börjar få slut på ideér och lite nytänk och nytt fräscht blod i landslaget skulle nog göra susen.
Sverige måste nog vara världens mest defensiva landslag och när dom själva måste hålla i taktpinnen så blir allt bara pannkaka (som jag by the way åt till middag idag, yummie!)

I all denna klagan får vi inte glömma bort vinsten.
3 sköna poäng!

//Sarah

1-0 och 0 underhållning

Tack Berg! Tack för att någon tar ansvar. Dags för fler att göra det kanske? till nästa match, visa lite hjärta killar.
Detta bevisar bara att vilja slår rutin. VILJA!!!
Måste faktiskt säga att jag är överraskad när det gäller Maltas prestation. Ibörjan lekte de köttmur och ställde halva lagett i straffområdet. Men ju längre matchen gick började de faktiskt anfalla, och det med stundtals ganska fina individuella prestationer.
men ändå + till Safari och Berg.
Och vi fick ju ändå tre poäng, det är väl det som räknas?
/E

.

känn ingen press Sverige....?
/E

Dagens citat 090909

Sen när jag blir gamlare än min stora syster, så e det min tur att ta hennes veckopeng! - Liten flicka (ca 6år) till sin mamma på bussen

Kom igen!

KOOOOOM IGEEEEN SVERIGEE!
Det är lätt och säga att "va håller vi på med? vi ska ju leda med 2-3 mål redan" men hur många är det som egentligen trodde att det skulle bli så? en smått nonchalant och okoncentrerad mållös första halvlek (med några få ljusglimtar á la Källström/Zlatan) är väl kanske ändå det mest realistiska om man ser till landslagets historik?
man MÅSTE komma ihåg att det aldrig är lätt att spela mot bottenlag - drar här en parallell till en match som spelades den 17 maj då Bollstanäs SK förlorade mot (enligt tabellen) seriens sämsta lag, även järfällas herrar kan känna igen sig i detta då dessa nyligen åkte på torsk med hela 5-2 mot det självklara bottenlaget. Självklara matcher är nog de som egentligen är minst självklara, om ni hajjar ;)

Men tro för det inte att jag tycker att det är okej om vi inte vinner idag! tvärtom! Skam över hela landslaget om tre poäng inte är våra när matchen avblåses med pipan..
/E

Halvtid

Jag har nu beskådat Sveriges första halvlek. Av spelet kan jag bara säga att det är synd att jag spenderat 47 minuter på att se denna skit. Jag hade kunnat göra massa annat, tex legat på sängen, kollat på taket å pillat naveln eller nåt. Sån underhållningsnivå har det varit på första halvlek. Jag förväntar mej och hoppas dock på en bättre andra, för sämre kan det knappast bli!

KOM IGEN NU SVERIGE!

//Emma

Uppdatering i halvtid

Hörde nyss att det var väldigt få som tittade på matchen?
Jag vet att ni sitter och väntar på nästkommande inlägg på bloggen hela tiden men ni kan väl åtminstone slita er ett tag och stödja Sverige? :)
Tror dom behöver det nu också då det fortfarande står 0-0?!

Vart är glöden, tempot och känslan?!
Matchen är totalt död, även fast Sverige kryper sig närmare och närmare mål så är det inte pga. en kämparinsats det är pga. dom träbenta motståndarna ute på plan. Men måste nog erkänna att Malta har också haft ett par fina chanser, som dom inte kan ta vara på just pga. sina träben..

Hoppas på en bättre andra halvlek & jag hoppas också att ni kan slita er från vinnandekomplex.blogg.se i ca 45 minter så att ni också kan se matchen :)
Det verkar som om Sverige behöver stödet mer än någonsin och vi hoppas på att Zlatans guldfot kommer fram :D

// Sarah

Avspark

Förfärlig dag Emma :(
Om min mobil hade gjort sådär mot mig tror jag att jag hade legat hemma och tjurat hela dagen..


Men nu ska vi inte deppa, Sverigematchen börjar om 3 minuter och dom tar förhoppningsvis tre poäng och snyggar till målskillnaden lite + att vi inte har någon träning ikväll så det blir att ligga i soffan hela kvällen! 
Dessutom kan du tänka på att när du städar (du vet städningen av ditt rum inför lördag så vi kan ha kräftskivan? :) Ville bara påminna dig så du inte glömmer..) så har jag redan gjort det idag och då behöver du inte känna dig ensam :)

Ha en fortsatt bra kväll!
Puss // Sarah

Hemska dag!

Äntligen hemma. Men med denna dags start så va jag ytterst tveksam över om jag ens skulle komma hem. Nåväl, jag börjar väl från början, eller jag börjar med slutet av gårdagen. Jag ställde som vanligt min telefon på ringning så jag ska vakna nån gång. Sen går jag å sover. Inga konstigheter alls. Dock vaknar inte jag förrän 06.53 då mamma kommer in å frågar om inte jag ska ta det vanliga tåget som går 07.09. Joo, svarar jag å flyger upp ur sängen, kläderna är i princip på innan jag ens hunnit lämna sängen. Man kan då undra varför inte min telefon ringde, svaret är att min telefon under natten har avlidit, å då menar inte jag att jag glömt ladda den, nej nej. en är totalt död. Går inte att få igång den. Så när kläderna är på är det bara att åka ner till tåget å mot jobbet, detta utan frukost, utan smink, med sovfrilla å utan telefon. Dagens början va sådär.

Väl på jobbet så va det första jag gjorde att gå till donken å slänga i mej frukost, glamoröst å bra. Sen kommer jag tillbaka å börjar jobba. Alla jag träffar under dagen kollar dock väldigt märkligt på mej. Å då börjar spekulationerna. Dom flesta va övertygade om att jag hade haft bortamatch. Men inte fan är jag så dum i huvudet att komma dit sådär då när jag vet hur dom fungerar? Så jag va såklart tvungen att förklara vad som hade hänt. Fick även höra att jag såg sjukt sliten, förjävlig å ut som en tant... Många blandade känslor alltså ;) Dock flöten dagen trots detta på rätt bra. Det hände till å med att grejerna vi behövde stod överst?! Det har aldrig hänt förut.

Resan hem bjöd inte heller på några tråkiga överraskningar, va bara lite tråkigt att inte kunna lyssna på musik på vägen hem, men jag sov från start till mål ;) Nu kanske jag ska ner å köpa lite sprit så jag blir på bättre humör, sen väntar en där förbaskade städningen å sen självklart matchen!



//Emma

Inför kvällens VM-kval match

 



Inför kvällens match är frågorna många men svaren är tyvärr desto färre.
Många tror på en enkel match när det närmar sig kvällens möte mot Malta, men jag är desto mer skeptisk.
Malta har ingen topplacering att kämpa för, dom har egentligen ingenting att kämpa för när det gäller att hamna på en bra placering. Men dom kämpar för sitt lands stolthet, dom spelar på hemmaplan ikväll och har många suppotrar i ryggen. Dom vill självklart, som alla andra lag i en match, genomföra den så bra som möjligt. Och om det handlar om att sätta stopp för Sveriges väg mot VM så varför inte?

Jag har många gånger varit mycket tveksam till Zlatans insats i landslaget.
Det brukar låta "varför springer han inte på den bollen?","varför står han bara där","han är ju inte ens svettig efter matchen!"
Men sen den senaste matchen mot Ungern så imponerade han faktiskt på mig, då sprang han, tog djupledslöpningarna, kämpade för att vinna bollen, han var till och med svettig efter matchen!

Zlatan har tidigare avgjort i viktiga matcher många gånger.
Kommer han att lyckas ännu en gång ikväll eller är pressen för stor?
Och kommer Sverige att lyckas kvalificera sig till VM?

Det återstår att se.

Missa inte Malta-Sverige ikväll kl.18.30 på tv4


// Sarah

Städhjälp och personlig kock, min nya uppgift i hemmet

Kom hem från en skoldag som inte var alltför jobbig för ett par timmar sen.
Väl hemma från skolan slängde jag mig i sängen och ringde en kompis, detta samtal drog dock ut på tiden och efter någon timme eller två kommer pappa in i rummet med dammsugaren hack i häl och säger åt mig att dammsuga mitt rum sådär lagom ilsken och störande.

Han blir arg för att han tycker att jag är osocial när jag kommer hem från skolan men han är faen inte så mycket socialare han när han sitter i soffan framför tv:n som en hösäck! Så det så! Hoppas du läser det här...

Lite ilska mitt i allt.
Men det vart i alla fall att dammsuga rummet, dessutom ska jag laga dagens middag till familjen.
Det kommer att serveras laxfileér med ris och tzatziki samt grönsaker.
Kanske dags att fundera på att starta eget? Sarah's Hemhjälp låter väl bra? 

// Alltiallon Sarah


Klokast (Emilia)

Dom är lite enerverande de här andra två asså, allt ska gå så snabbt.. men här kommer iaf en liten presentation om mig.

Jag skulle kunna börja med att skriva "mitt i mellan" eftersom att S beskrev sig som yngst och B som äldst, men jag väljer istället att skriva klokast då jag tycker det beskriver min roll i trion bäst..


Född 90, alltså 19 år (och ett halvt). Bor i Väsby samt i Järfälla hos min käre vän Lino. Spelar fotboll i Bollstanäs SK sen 14 år tillbaka (sjukt rutinerad borde jag vara insåg jag nyss).

2 systrar+ Junior (katten) + mamma och pappa ingår i the family.

Jobba, träna, shoppa, träna jobba + nån lite vildare kväll här å där. That's my life gott folk.
Skrev en jätte lång presentation först men sen så insåg jag att som med allt annat så fås de bästa detaljer genom närmare granskning..



För jag går inte att beskrivas, måste upplevas!

/E


Anfall är bästa försvar

Måste bara få försvara mig när det gäller "mitt" rum. det där är inte mitt rum :O! eller det är mitt rum men det är "photoshopat" Sarah har själv sagt att hon blivit grym på att använda programmet och dät har vi ett prakt exempel på det.
kul att du klipper in massa kläder å skit. Pff! Men hämnden är inte långt borta ska ni få se ;) Den som följer får se..

/E

Sweet dreams

Nu börjar det bli dags för mej att krypa till sängs i relativt god tid för en gångs skull. Innan det har jag dock några saker att säga.
Jag kan börja med något som är riktat enbart till Emilia, ni som inte vill ta del av det kan kolla bort, annars kan ni läsa, hålla med å skälla lite ni oxå ;)

DU SUGER PÅ ATT UPPDATERA! ;) Det va väl ungefär det jag hade på hjärtat. Å tro nu inte alla ni där ute att vi är snälla mot varann, om inte Emilia skärper sej så får jag å Sarah överväga om vi ska kicka henne från denna blogg ;) Så skärpning ;)

Morgondagen innehåller väl inget märkvärdigt direkt, dock är det onsdag å det betyder ledig kväll från träning. Så imorgon blir det jobb å sen måste jag städa lite (kors i taket) då vi ska ha kräftskiva här hemma med laget på lördag. Hur ska nu detta gå? Det får ni självklart reda på ;) Sen är även matchen ett måste, men mer om det imorgon.

Sov gott å dröm sött nu alla söta!

Puss //Emma

.

Kvällen blev inte riktigt som det var planerat.. naglarna blir fixade på torsdag istället. Det var iofs skönt för då kunde jag komma ner på träningen idag :) fan lite stolt nu, två träningar på raken! iofs hoppar jag av när det blir spel men ändå. För alla som inte vet är jag skadad, man kan ju lätt tro att jag bara är lat eller nått när man läser.
Sedan fick jag ett ryck och kom på den smarta idéen att när ändå S och B var hemma hos mig så kunde jag ju åka med dom till Jakan (Linus). Det blev mycket uppskattat av den sist nämnda ;)
Det är alltid en upplevelse när vi tre åker i bilen alltså, så mkt planer som dyker upp! måste ta å skriva ner om vi ska komma ihåg allt haha. Salami*
Men nu sitter jag alltså hemma eller hos hemma Linus beror på hur man ser på det haha, och vi ska kolla på fergu. vs hellmuth, va tusan de nu är :P men det är okej för såg att vi har melon i kylen :D woho!
This story is still open you know..

/E

Några ändringar på bloggen och god natt från mig

Kvällen börjar nu lida mot sitt slut och jag som skulle se Idol.
Av B:s tidigare inlägg så verkar det ha varit riktigt roligt, kanske blir att se på det ändå innan jag somnar :)

Med Emilias uppdatering vet jag inte riktigt vad som har hänt, hon ligger så grymt mycket efter på den fronten!
Måste bara påminna henne om t.ex. presentationen..

Och jag var bara tvungen att pröva det där med texten.
Jag har också ändrat vår bakgrund idag från, långrandig och tråkig till härligt rosa och fin!
Vad tycks?
Några fler ändringar som har gjorts är att kategorier har lagts till. Om ni t.ex. bara vill läsa våra "dagens citat" så klickar ni på kategorin till vänster. Än så länge har det bara kommit upp ett inlägg men vi har bara drivit bloggen i en dag också så tro mig det kommer fler :)
OBS! Inläggen åker direkt in till kategorin så glöm inte att spana in dom varje dag!!!!

Något som jag tycker är ännu roligare är att besökarna ökar hela tiden!
Varmt välkomna alla nya :)

Sov så gott nu allesammans! En ny och en förhoppningsvis fin dag imorgon! 

Natti. // Sarah

Emilia, nu går inga bortförklaringar hem

Men risk för att Emilia skulle kunna pladdra bort det där med sitt stökiga rum som Emma skrev om tidigare idag så for vi hem till henne efter träningen. Inte bara för att kunna se hennes oerhört icke välstädade rum utan för att vi också skulle gå igenom hennes garberob efter klänningar till lördagen (:


Här har vi då alltså beviset för Emilias rum. Måste dock säga att det lämnades mycket finare än vad det såg ut när vi kom. Nu ligger alla kläder uppvikta på sängen och man kan se golvet! :)
Men jag måste också säga att jag och Emma har ingen problem med "stök-Emilias" rum, det är lite av dess charm.
Om det skulle va alltför städat så skulle det inte vara Emilias rum (Du får ursäkta men så tkr jag i alla fall, jag tror B instämmer? :p )

// Sarah

Idol

Idol är ett fascinerande program. Ibland vet jag inte om jag ska skratta eller gråta. Dock blir det oftast skratta som gäller, å då menar inte jag ett litet snällt medlidande skratt, nej nej. Då är det hånskrattet som plockas fram, å det är ta mej fan sann glädje!

"Jag är Sveriges svar på Rihanna" Kommer en kille in å säger. Sen startar sången.

"Under mitt paraply ply ply ply"

Helt fantastiskt.

//Emma

...

Jag glömde berätta en sak för er läsare när jag väl va igång. Från å med nu kommer jag bli kallad "B" av Emilia å Sarah. Detta kan verkas en aning märkligt då jag heter Emma å inte heller har nåt B i varken efternamn eller mellannamn. Men B kommer helt enkelt från Bulan.. Så här är jag.. Emma "Bulan" Widström ;)

Dagens citat 8/9-09

Dagens citat är en punkt vi tänkte ha med här i bloggen så jag tänkte faktiskt ge er två stycken eftersom det inte blev nåt igår ;)

"Man får ta det med en smula salt" - Sarah

Vi sitter hemma hos Emilia å går igenom hennes kläder.. Sarah hittar en väst:
"Va är det här? Ett förkläde?" - Även detta genomtänkta kom från Sarah..

Det är därför vi inte satsar på en modeblogg ;)


Äldst (Emma)

Okej då, Sarah har tjatat så mycket så här kommer min presentation om mitt relativt ointressanta liv :P
Jag är då tjugo år, född 89, alltså enda 80-talisten i trion å därmer äldst. Jag tog studenten för hmm, ett år sen å lite till å är nu en hårt arbetande tjej. Eller så hårt arbetande vet jag väl inte, men jag har ett jobb som jag sköter iaf (a)

Jag bor med min familj i den stora metropolen Bålsta, det är här det händer ;) Å det menas med att det händer näst intill ingenting. Men det gör inte så mycket då jag aldrig är hemma. Min tid spenderas på annat håll (läs väsby) där jag spelar fotboll i Bollstanäs å det tar upp det mesta av min fritid. Det blir på helgerna man får leva loppan, om man orkar efter matcher, träningar mm ;)

Jag är en väldigt flummig tjej som mest driver med allt å alla, men kan va seriös när det väl krävs. Skrattar är nog det jag spenderar mest tid på om dagarna (många skulle nog säga prata vilket nog inte är helt osant). Jag är alltså nästan alltid glad, med några få undantag.. T ex brukar jag va skitarg när jag förlorar i nåt å när jag kör bil ;P

Jag vet inte mer va jag kan tänkas säga om mej själv, är det något så fråga på så svarar vi på det mesta ;)



Kan inte beskrivas, måste upplevas ;)

//Emma


Yngst (Sarah)

Som rubriken lyder så är jag alltså yngst i vår grupp.
Jag är 18 år gammal och går tredje året på gymnasiet i Jakobsberg. I och med att jag går sista året på gymnasiet så har ni alla säkert redan dragit slutsatsen att jag är fattigast av oss alla vilket också stämmer. Så allmosor tackas det inte nej till...

Jag är en ganska framåt tjej som alltid är glad (?), den frågan måste jag tyvärr skicka över till mina vänner. Men förhoppningsvis stämmer det, jag tror att jag är ganska positiv också...

Jag har spelat fotboll sen jag var 10 (11?) år och än så länge funderar jag inte på att sluta. Jag kan rakt ut säga att fotboll är mitt liv, hinner inte med mycket annat än skola och fotboll vilket givetvis har sina konsekvenser men oerhört mycket fördelar också.

Jag bor i Kungsängen med min familj.
Dessutom har jag ett andra och tredje hem i Väsy/Bollstanäs (spelar fotboll i bsk) och nere på Kungsängens IP (Kungsängen är min gamla klubb) där jag spenderar den mesta av min lediga tid.
I familjen är vi fyra stycken, jag, mamma, pappa och min lillebror.
Givetivs får jag inte glömma vår femte och väldigt lilla familjemedlem Sprallis, vår hamster.

Förövrigt så är jag tjej som tar var dag som den kommer.



Går inte att beskriva, måste upplevas.


Det var en väldigt kortfattad presentation av mig, men som Emma tidigare skrev, om det är något ni vill veta om oss så tveka inte att fråga. Vi svarar på det mesta ;)


// Sarah

Här är vi

Dåså, jag vet att alla har väntat på detta ögonblick, men nu är det här! Jag tänkte ta en liten presentation av oss.. Så jag slänger upp en bild på oss tre å sen skriver jag vem som är vem, kan ju inte bli bättre ;)



Jag börjar väl från vänster då: Sarah, Emilia å Emma

Om ni vill veta mer om oss är ni varmt välkomna att fråga va ni än känner för ;D


Snart så

Känns som att de flesta uppdateringarna kommer att göras av mig och S, då det är vi som har mest tillgång till dator. Iofs så kommer nog Emma att dominera kvälls och helgsinläggen, å alla vet ju att det är de som brukar vara mest smaskiga ;)

Snart är det dags att gå hem, tänkte sluta runt halv fem idag så man kan hinna med och kolla lite kläder innan man beger sig hemmåt :) Skönt att inte behöva köpa något och ha på sig tills på lördag då det redan är fixat! frågan är bara om jag ska bestiga mina rosa pumps ännu en gång? S o Emma kan väl lägga en kommentar på det, kanske syrran också om hon läser det här.
Sen ska kussen fixa mina naglar idag! sån där nagelförlängning med gele (tror jag det är) hoppas de blir snyggt, kommer kännas väldigt ovant dock, långa naglar e inte riktigt min grej måste lägga till att jag känner två killar som har både längre och snyggare naglar än mig! men får ta å vänja mig nu :)


S, det är bara och komma och ta vad du vill ha i garderoben, som sagt jag har ju redan picked mine dress ;)
Jaa en presentation kanske skulle vara på sin plats, vi får styra upp det!

/E

Tisdag

Hemma efter en jobbdag å nu är det bara att slänga i sej mat å sen sätta sej i bilen, hämta upp Sarah å åka till mitt andra hem, Väsby :) Jobbet va som vanligt när man jobbar där jag va idag Knas. Jag har helt enkelt blivit hjärntvättad av allt tok man hör om dagarna. Men jag hoppas ni har överseende med detta ;)

Jag tänkte börja med att skriva lite svar på tal till mina kompanjoner här i bloggen. Jag börjar med detta med alla dessa bröder dom snackar om! Jag känner mej väldigt utanför detta ämne då jag inte kommer närmare några bröder än att jag har en bror själv. Dock har det absolut ingenting med dessa "bröder" att göra, så lite utanför får jag känna mej, men det gör inte så mycket ;)

Sen till Emilias hemska morgon. Jag lider med dej! Dock måste jag förklara för er som inte har varit på Emilias rum att även om tröjan som skulle ligga på golvet å inte låg där nu inte va där så är det fullt möjligt att den faktiskt är där ;) Har du kollat under alla dom andra kläderna Emilia? ;) Det är nämligen så att istället för att ha grejerna i garderoben har hon dom på golvet (men jag förstår dej mer än väl) men kan va en anledning till att ingenting hittas ;)

//Emma

Beslutsångest

Hemma från skolan och från jakobsbergs centrum, härligt!
Fick med mig många ton skolböcker hem från skolan, var till och med tveksam på om jag skulle orka bära hem väskan, men biff som jag är så var det ju inte så så som jag trodde ;)
Jag fick också med mig ett par fin fina skor hem från din sko som jag tror kommer användas flitigt dom kommande utgångarna. Första provåket blir på lördag skulle jag tro, dock så är jag lite kluven i mitt beslut, köpa eller inte köpa? Behålla eller lämna tillbaka?

Dessutom är jag i stort behov av klädsel till på lördag, står helt still och garderoben gapar tom. Men blir väl att gå till min andra garberob Emilia och se vad hon har :)

Och nu till de där med kommentaren, varför inte satsa för? ;)
Jag tror att alla vi tre hade en baktanke när vi startade den här bloggen?
Eller var det bara jag? :$ probably..
Men vi skulle nog kunna slå lika bra som Blondinbella och Kenza i bloggvärlden?
Med våra 23 unika besökare igår, redan första dagen, ska ni nog se att vi kan komma att bli ett hot, haha.
Jag tror även också att du E, som skrev kommentaren, kommer bli en trogen läsare inte sant? (;

Nej men serious, syftet med denna blogg som Emilia faktiskt skrev är att vi ska kunna skriva av oss då och då och dom som är intresserade av att läsa, läs bara.

Kanske är dags för en presentation av oss tre också, eller vad tycker mina två kompanjoner Ex2?
Väntar med spänning på ett svar.. 

Här har ni skorna jag slog till på.

Over n' out // Sarah


Vilken härlig dag

Först bara en liten kommentar till kommentaren på föregående inlägg :
Det finns nog ingen "bestämd mening" med varför man skapar en blogg, det är väl helt upp till den/de som skapar den vad de vill ha den till? :)
Å just i detta fall är den till för tre tjejer som har väldigt mycket att berätta, hoppas "E" har överseende med att denna blogg kommer uppdateras ofta
:)

Jag måste tyvärr fortsätta i samma, tråkiga, negativa bana som igår, för hur mycket jag än vill så kommer det här inte att vara min dag!

Det börjar med att mitt alarm ringer en timme försent (detta är iofs mitt eget fel då jag glömt att ställa tillbaka den till svensk tid efter jag mellanlanda i Finland i lördags), och alla planer på att träna i morse försvann snabbt.
Sedan missar jag precis bussen, eftersom jag var tvungen att leta efter min tröja som jag visste låg på golvet men ändå inte låg där skumt. Sedan är det givetvis kö på hela motorvägen! Allt detta leder till att jag anländer till jobbet inte förrän kl. 09.15 istället för 08.00. Stressad är ett för lamt ord för att beskriva min sinnesstämning den närmaste timmen. lite lugnare blev det dock efter jag fått i mig min gröt som by the way typ exploderade i micron.. woho! å folk tycker måndagar e pest.. 

Måste tillägga! Min handled e fucked up igen :/

/E

Natti natti

Får väl också tacka Linus så jättejättemycket!
Misslyckade jag som inte klarar något så kommer han och gör det på första försöket, bra för självkänslan det där.. haha. Grym e du!

Dessutom var det han som la in den senaste låten också.
Sjukt hur en kille kan vara så bra på bloggar, kanske ska fixa en egen? ;)
Stort tack iaf!

Har varit en lång dag idag och nu är det dags att krypa till kojs en ny skoldag imorgon väntar och jag är inte så jättetaggad på det. Är redan skoltrött och det har gått två, tre? veckor. Har tappat tiden totalt.

Sov så gott!

 

// S



<3 // L (7/9-09)


.

Tack Lino (älskling) för att du fixa designen :) <3
/E

Bloggdesign = hopplöst för en nybörjare

Jag blir galen på det här!!
Hur f*n ska man lyckas fixa en snygg bloggdesign?!
Det är ju bara ett enda virrvarr av koder hit och dit, fattar nada.
Hittade dock en ganska bra sida om hur man ska fixa till sin blogg så har lyckats komma underfund med lite men allt måste klicka, det måste bli perfekt. Så först och främst ska headern fixas...
Men vem har sagt att det ska vara lätt från första början?

Kul att det är så många som besöker tycker jag!


Haha Emilias inlägg, brorsor.. bättre sent än aldrig va? ;)
Kan ju iaf säga att du inte är ensam! Haha

Puss på er! // Sarah


Va ska man säga?

Vi har nu drivit denna blogg i cirkus 90 minuter (för att avrunda åt nåt håll till ett jämt å bra tal) Jag är sjuuukt glad över alla dessa tolv besökare vi har haft ;) Tänk då på att dagen ännu inte är slut ;)

Tack alla kära trogna läsare, vi ska inte göra er besvikna.

//Emma

.

Visst har man förut hört att världen e liten, men måste då bara tillägga att världen är för liten!

-hahah bröder? tur att ja e så kvicktänkt ;)
/E

Var det bara jag kvar då

Ja ni, jag ska väl också ta och hälsa alla varmt välkomna till denna nya blogg, så välkomna!!

Namnet är redan förklarat så jag vet inte riktigt vad jag ska skriva om för tillfället. Emma tjatade nyss på mig att skriva och jag får väl skylla på att jag var och är fullt upptagen med att fixa designen på denna blogg som jag dock inte är så bra på. Om ni kan nått så kom gärna med tips för hur man t.ex. lägger in header osv ;)

Det var väl allt jag hade för tillfället.
Den tredje puzzelbiten som saknades och här är jag.

Förresten, kan likagärna passa på att lägga in en låt som representerar oss alla tre... Emma och Emilia ni vet vilken jag menar va? Skulle förvåna mig om ni inte visste, skulle till och med bli lite besviken...

Here it comes!

 

// Sarah


Publicitet

Emilia kämpar nu för livet för att vi ska få lite besökare hit (med det menas att hon har lagt till bloggadressen i sitt msn namn). Å eftersom Emilia är såå populär så kommer det bli besöksrekord ;) Vi tycker iaf att all publicitet är bra publicitet eller nåt sånt, det låter iaf poetiskt å jävligt bra :)

Tell your friends ;)

//Emma

varför ska det gå smidigt?

Ett vinnande komplex.. haha alla ord är kloka ord, fast vissa kommer bara ut fel ;)

aldrig bra och börja en blogg med något negativt, men vafan ..


Tror att jag kommer få ett utbrott snart (förutom det jag fick på min mamma nyss), hur fan kan detta så lång tid att få en operation!! Det roliga (till och med jag kan se det komiska i det här) är att när man väl fått den "goda nyheten" att man ska få en operation inom fyra veckor, då ljuger dom och bokar en den 30 OKTOBER! de e fan över en och en halv månad idag.. dom är slut i huvet där borta.

sen kan man inte få tag i en människa där borta heller, kommer till en telefonsvarare och om jag nånsin hör någon säga "tryck ett om det gäller..." så kommer jag... aa får tänka ut nått hemskt att göra isf!
Men imorgon ska ja jaga dem tills jag fixat en ny tid :)
Följ den spännande fortsättningen på jakten efter ett korsband..


/E

Välkommen till en ny fantastisk blogg! ;)

Jag tänkte skriva vårt första inlägg här, å då passar väl ingenting bättre än att förklara vårt namn?
Ibland i livet händer det oförutsägbara saker, i detta fallet va det bara ett helt vanligt feltänk som blev denna blogg. Vinnande Komplex alltså. Det är mest ett internskämt oss emellan, så mer får ni inte veta i nuläget, men kom ihåg att vi är oseriösa med det hela.

Det va historien om namnet, nu behöver ni aldrig fråga det iaf ;)

Varmt välkomna ska ni va iaf!

//Emma

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0