Nyårsskor?

Jag vet att det här inte är nån modeblogg eller så. Men jag måste tipsa er om den perfekta nyårsskon!






//Emma


Onsdag

Idag hade jag sovmorgon, men gick upp tidigare för att hinna till gymmet innan skolan. Duktig tjej! Så gymmade typ en timme å sen drog jag till skolan där vi käka sushi till lunch. En riktig mysonsdag :D

Det är i princip det dagen har bjudit på. Efter skolan skynda jag mej hem för att kolla på världscupspremiären i skidskytte. En väldigt spännande sport faktiskt. Haha. Sen har det varit lugnt med lite gossip girl å soffhäng.

Btw så har Sarah sin dator uppe nu å kan bogga exakt när som helst!!! Säg åt henne dååå!




//Emma

Evigt tacksam

Jag måste berätta om min hemresa oxå när ändå datorn är igång å fingrarna glöder.

När jag kom till flygplatsen visa det sej att planet va inställt. Det kändes sådär att stå där bakis, beredd att ligga hemma på soffan om två timmar å få reda på detta. Antingen kunde man få flyga hem dagen efter eller få flyga från Köpenhamn senare på kvällen. Men va va det för garantier att det skulle gå då?

Jag tänkte även på tåg, men hörde många avgångar där va inställda oxå. Sen kom jag på den utmärkta idén att hyra en bil å köra hem. Det va bara det att jag kände att det kanske skulle va bra att hitta några andra att dela kalaset med.

Jag gick fram till två killar å fråga hur dom kom hem, men dom skulle flyga senare. Då hörde en annan kille detta å fråga om jag va ensam å sa att han hade två kompisar som skulle hämta honom å köra till Stokholm. Han sa att han kunde ringa å fråga dom om dom hade plats för mej... å det hade dom!

Så jäva skönt! Dom va typ världens snällaste å jättetrevliga. Så vi hade en mysig bilfärd på fem timmar till Stockholm. Jag är dom verkligen evigt tacksamma. Tänk va snälla människor det faktiskt finns!


Blev typ såhär glad å gjorde ett glädjeskutt ;)



//Emma


Helgen som va

Nu jävlar ska jag berätta om min helg.

Flög ner i torsdagskväll å väl framme så åkte vi hem till Anne å Anton där vi satt å snacka å kolla tv typ. På fredagen åkte vi till ett stort köpcentrum å gick runt å kolla lite, fika å sen åkte vi hem. Gjorde i ordning oss å mötta upp några av deras vänner på O´learys där vi käka middag. Åkte hem å kolla film å käka godis. När folket sen drog hem så startade jag å Anne typ världens äldsta super Mario. Så jävla kul! Spelade alltid det när vi va små.

När klocka va fyra gick vi å la oss. På lördagen stod lunch hemma hos henns föräldrar på schemat. Va dock tvungna att kila förbi systemet innan det. När vi lunchat klart va det bara att åka hem, spela Mario, fixa sej, laga mat å sen börja föra lite. När klockan blev en bra tid drog vi ut. Kom hem vid typ fem å då va det bara att hoppa direkt i säng.

Vi ställde klockan på söndagen bara för vi skulle hinna klara ut spelet innan min flygbuss gick. Haha! Nördar, jag vet, men vi klarade det!

Det va helgen det. Har haft en skitbra helg å det va så kul att träffas igen!





//Emma

Måndag

Vet jag lovade uppdatering från helgens bravader idag. Men tiden försvann å jag är inte på humör så det får bli imorgon. Hoppas ni inte blir allt för ledsna. Nu har ni ju nåt att läsa imorgon istället ;)





//Emma

Söndag

Nu är jag hemma igen. Kom hem typ fem timmar senare, men jag är hemma. Är bra jävla trött så jag berättar om min helg imorgon. Först ska jag äta middag, nachochips å guacamole.

Sov gott.

//Emma


Torsdag

Helg för min del! Går inte i skolan en enda fredag fram till jul! Lovely. Jag kom hem för typ en timme sen å har sen dess hunnit duscha, skriva ut min biljett å börjat lägga fram lite grejer. Har dock en massa saker kvar att göra.

Har idag fått en lånetelefon, så måste lägga in lite musik på den så jag har nåt att lyssna på på planet. Måste även packa, äta middag å göra mej i ordning. Men det borde va luuugnt, Sarah kommer inte å hämtar mej förrän om typ två å en halv timme. Så snäll hon är som kör mej till Arlanda :)

Jag vet inte om jag kommer blogga nå mer innan jag åker, om inte så får ni ha en förjävla fin helg! Å om jag bloggar mer så hoppas jag ni har en bra helg ändå :) haha.

Nästa gång ni hör från mej är förmodligen söndag. Helgen spenderas i Skåneland!





Puss
//Emma

Mysonsdag

Vilken mysig onsdagskväll vi har haft. Det började med att vi inte riktigt visste va vi ville göra. Hyra film, bio eller O´learys å kolla Champions League? Vi bestämde oss för det sista, men det fanns inga bord. Då fick det bli bio istället.

Vi möttes i Kista å köpte biljetter till Drive. När vi väl sitter inne i salongen å vi pratar om att vi gärna hade sett fotboll säger Emilia att hon har kanalerna? Man bah whaaaat? Hahaha. Det kunde hon inte sagt tidigare? Men hur som helst så satt vi ju där i biosalongen å kunde inte bara dra. Emilia fick en skrattattack från hell å kunde absolut inte sluta skratta, även Sarah hade svårt att sluta så dom första tio minutrarna gick åt att försöka sluta skratta. Haha.

Jag som kan va en av dom människorna i världen med mest otur hamna bakom en man som lukta nå så förfärligt äckligt att jag va osäker på om jag skulle klara sitta kvar på min plats hela filmen. Jag å Sarah satt båda två å höll på att smälla av, å för varje gång han rörde sej kom det liksom stinkvågor bak till oss. Helt sjukt.

Filmen va helt okej. Började bra, slutade sämre då den spåra lite. Men jag ångrar inte mina spenderade pengar, men skulle kanske inte se den igen.

Nu är det sovdags. Imorgon är det en heldag i skolan å sen måste jag direkt hem å packa inför min tripp till Skåne :D




Muuuuuums!!



//Emma

 


Lie to me!








//Emma


Hahahaha!

Nu ska ni få höra nåt sjukt roligt. Jag fick reda på det här först idag trots att det tydligen hände för ett bra tag sen.
Sarah är lite mörkrädd vilket det absolut inte är nåt fel med. MEN hon vågar inte sova hemma när inte jag är där. Så varje gång jag är borta nån helg så sover hon nån annanstans. Hur som helst så skulle hon testa sova själv här en natt å så vaknar hon på soffan vid klockan 3 på natten. Hon tyckte sej höra våra köksstolar dras ut å blev asrädd. (Det kan ha varit grannarna som drog ut nån stol då det är ganska lyhört i en lägenhet, eller kunde hon ha inbillat sej). När hon vakna va hon så rädd så hon packa ihop lite grejer fort som fan å åkte hem till sina föräldrar i Kungsängen. HAHAHA!

När hon väl va där ville hon inte väcka dom genom att bädda ut sängen i gästrummet, så hon gick in på sin brorsas rum å la sej på golvet å somnade där. Hahaha! Jag typ dog när hon berätta denna story. Sen undrade jag även varför hon undanhållit den? Men hon sa att hon visste hur jag skulle reagerat...

Om det här hade hänt mej å jag hade åkt hem till mamma å pappa hade dom garvat ihjäl sej å hånat mej resten av livet. Men jag hade nog kunnat ta det :P haha.


Haha cutie!!



//Emma


Tisdag

Hur kan man va såhär trött? Det är ett jävla skämt. Började iaf en ny kurs idag i skolan. Väldigt intressant faktiskt, men va en heldag med samma sak. Dock fick vi gå hem  å det är ju aldrig fel. Hihi.

Sen jag kom hem har jag faktiskt sovit en liten stund, skönt, men är fortfarande ungefär lika trött å är ungefär minus tre sugen på att träna.

Imorgon har jag dock sovmorgon, å satan va jag ska sova! Måste va i skolan vid 13 så kan sova till 11.45, om det skulle behövas. Hoppas visserligen att jag är uppe innan dess. Men nu börjar det bli dags att gå å kolla till potatisen, hörs nog ikväll :)


HAHAHA! Den här asgamla bilden bjuder jag på. På torsdag träffar jag tjejen i mitten igen!!! :D



//Emma


Måndag

Jag känner på mej att den här veckan kommer gå i rasande fart. Måndagen är redan slut å den har faktiskt gått snabbt trots att skoldagen va rätt seg.

Note to self: GÅ Å LÄGG DEJ TIDIGARE PÅ KVÄLLARNA!!!

Efter skolan idag så va det träningsdags så det va bara att åka hem, laga mat, byta om å åka till Bipen. Det va faktiskt ganska varmt ute idag så det va lugnt med tanke på att vi tränar utomhus på måndagar. Efter träningen va det bara att åka hem å bänka sej framför tvn å sista avsnittet av Ensam mamma söker. Så jääääkla bra program!

Nu är det bannemej sovdags. Måste bara hänga tvätten å borsta gaddarna först. Jag längtar till torsdag kväll!!





//Emma

...

Jag vet inte riktigt va det är med mej. Jag känner mej så jäkla deppig å nere till å från. Ena stunden kan jag va hur glad som helst för att nästa stund känna att jag typ inte har nåt i livet att ens glädjas åt. Jag vet att jag har det, men jag känner typ så vissa stunder.

Idag är en sån dag. Känner att allt bara är skit typ. Har dessutom mått illa å så kände jag mej typ svimfärdig på träningen? Det typ flimra i ögonen å snura bra i skallen. Va är det som händer med mej egentligen?

Kanske kan det va så att man bara blir lite extra deppig på hösten/vintern? Men jag är ju typ jätteglad ofta oxå å jag har ju aldrig tidigare känt mej så pass nere på hösten. Jag får helt enkelt hoppas på att det går över.

Hoppas dock veckan går snabbt å att det blir torsdag så jag får komma bort lite. Ska ner till Skåne! Kommer bli grymt!

Jag måste även säga att jag verkligen har världens bästa vänner. Utan dom skulle jag aldrig klara mej! <3





//Emma

Söndag

God kväll! Helgen har varit riktigt bra. Lördagen inleddes i Grillby där vi kolla på Emils DM-match. Dock va han inte med å spela, så han å jag fick sitta i sekretatiatet. Haha! Skönt att man åkte på det...
Dom vann iaf med 4-1 å är nu i kvartsfinal eller nåt sånt? Efter det åkte vi hem å kolla på Arsenal, va en bra sjuk match. Dom vann med 2-1, men låg under med 1-0. Dom hade dessutom en jävla stolle som rädda på mållinjen tre gånger dom första 25 minutrarna. Haha!

När kvällen närma sej så åkte jag ner till Stefan å umgicks med han, Linda å Cenny. Satt där ett tag innan vi drog till Rilles. Dock va det en alkoholfri kväll då jag senare skulle hämta mamma å pappa i Västerås. Men jag hade kul ändå.
Idag vakna jag vid halv ett å har bara tränat å storhandlat i princip. Sitter nu å väntar på att Beck ska börja igen å sen är det sovdags. Lång skoldag plus träning imorgon. Palla?! Har egentligen läxa oxå, men funderar på att strunta helt i den, jag orkar liksom inte.





//Emma

Fredag

Okej, det är egentligen lördag, men egentligen fredag, för jag har inte gått å lagt mej å då är det inte ny dag än. Dagen har spenderats med att göra efterrätt, gymma med Linda, å sen laga mat med Linda å även äta maten. Det blev hemmagjord pizza å det kommer säkert finnas pizza kvar fram till nästa år, så om nån är sugen är det bara att slå en pling. När Josse hade jobbat klart kom även hon förbi ett tag :)

Jag kom hem redan vid elva å har sen dess kollat lite på scener ur Björn Gustavsson filmen. Den är fan världsklass. Sjukt rolig. Haha.

Nu börjar det faktiskt bli sovdags för mej. Ligger redan i sängen med färdigborstade tänder å färdigkissad så det är i princip bara att stänga ögonen. Imorgon bitti ringer klockan vid nio å sen ska jag å kolla på fotboll. Jag vet jag är en nörd, men jag gillar det. Kanske inte att va en nörd, men fotboll :)

Sov gott å gör inget dumt ;)






//Emma

Signar ut

Sarah verkar ha lagt ner bloggandet helt :( Ajaa, jag är i Bålsta nu iaf. Drog å gymma efter skolan å sen hämta pappa mej så nu ligger jag i gästsängen hemma hos mamma å pappa. Haha. Tänkte kolla på Ensam mamma söker, men internet vill inte som jag vill. Ovanligt.

Imorgon har jag inga större planer på dagen. Ska gymma med Linda vid kanske tre å sen nån gång ska vi möta upp Josse så blir det middag å mys. Har längtat hela veckan. Blir en väldigt lugn helg, å det är väl på tiden. Har blivit alldels för mycket av det goda på senaste tiden.

Men nu signar jag ut. Pussgodnatt!





//Emma

Torsdag

God morgon! Hoppas det är okej att dra till skolan å skriva tenta i träningskläder.. jag tänkte spara lite tid genom att va ombytt å klar så jag kan dra direkt till gymmet senare. Men det lär väl inte göra nåt? Annars, synd för dom som stör sej ;P

Wish me luck!

//Emma

Onsdag

Händelserik dag. Va i skolan, åkte direkt till gymmet, kom hem, fixa mej, Emil kom hit, vi åkte till hans kompis Emil, käka mat, åkte till Hovet, kolla Djurgården - Färjestad å Djurgården vann med 5-1. Det va allt i korta drag.

Här tänkte jag utvecka vissa saker. Maten käkades på en pizzeria, jag beställde en sallad å vatten. Va hände där? Mitt nya liv börjar här å nu... Djurgården va bra, stor skilnad från i måndags, konstigt att det kan skilja så mycket. Färestad är dessutom totalt värdelösa. Jag förstår inte hur dom över huvud taget kan ha nåt poäng.

Imorgon är det skola, sen tänkte jag gymma å sen åka tillbaka till skolan på en arbetsmarknadsträff. Efter det har jag helg. Det har varit en riktigt slapp vecka. Nästa vecka börjar typ helvetet.

Godnatt.





//Emma

Tisdag

Idag har varit en riktigt slappardag. Började med att åka å lämna in min telefon som sagt. Saknar den lika mycket fortfarande. Haha. Sen har jag legat på soffan å typ sovit hela dagen. Som tur va va det träning på kvällen så jag inte blev alldeles förslappad.

Imorgon blir det en desto mer händelserik dag. Inleder i skolan fram till klockan tolv, direkt till gymmet efter det för att sen åka hem å fixa mej å sen åka med bror min til Hovet å kolla hockey :) Ska bli riktigt kul! Å bäst för dom dom gör en bättre match än igår, motsatsen är visserligen svår...

Om dom förlorar imorgon så är det nog lika bra att jag slutar gå å kolla på hockey.





//Emma

 


Saknar...

.. jag saknar min telefon å jag har varit utan den typ en timme. FAN! Jag har nu lämnat in den å jag hoppas det går fort. Jag pallar inte ha den gamla skittelefonen som jag nu använder. Den stänger dessutom av sej hela tiden. Så om nån har en telefon att låna ut skulle jag bli er evigt tacksamma!





Haha den här använder jag mej av just nu....




//Emma

 


...

Pinsamt å smärtsamt. Godnatt.


//Emma

Söndag

Så va helgen slut, men min fortsätter ändå kan man säga. Ska jobba imorgon, men ändå. Helgen har varit jättebra, men man mår väl som man förtjänar antar jag. Middag hos Janna i fredags å sen utgång. Sen blev det till att fira Henke å sen utgång igår oxå. Men det va två riktigt roliga utgångar :) Idag drog fotbollen igång igen, va kul att spela lite boll igen :) Inomhus är ju förjävla kul.

Nu är det snart sovdags, har inte blivit allt för mycket sömn i helgen, ska även upp tidigt imorgon då jag ska va på jobbet klockan 7. Direkt efter det bär det av till Globen för DERBY!!!! Fan va kul det ska bli. Möter upp Sarah där för mat, mingel å lite cider, sen smäller det!

Så nu säger jag godnatt, godnatt!






//Emma

Fredag!

Så är äntligen fredagen här. Här hemma är det full rulle, jag kan ha råkat gå upp ur sängen lite för sent... men det enda som påverkas är att jag kan gymma lite kortare tid bara. Haha.

Snart ska jag röra mej mot gymmet för att sen möta upp Emilia. Då ska vi handla, dra förbi systemet å sen dra hem till henne å baka, dricka vin å skriva en mycket viktig lista. Listan kommer nog bli bättre å bättre ju mer vin vi får i oss :D

När klockan sen är halv sex drar vi till Janna där vi ska käka middag, föra å sen dra ut. Ska bli så kul att träffa henne igen, va bra länge sen!

Sarah ska självklart med oxå, men hon jobbar till fyra så får se om hon möter upp oss hos Emilia eller om hon kommer direkt till Janna. Men fan så taggad jag är! :D





//Emma

Märkligt..

Igår när jag gick å la mej så hade jag blött hår å jag vet att jag därför la mej med utsläppt hår bara för att håret inte skulle stå åt alla håll när jag vakna som det brukar göra nu när jag knappt har nåt hår kvar..

Hur som helst. När klockan ringde i morse å jag vakna så satt håret i en hästsvans?! Hur å när har den kommit dit? Har jag satt upp håret i sömnen? Jag fråga till å med Sarah om det va hon som gått in å satt upp mitt hår under tiden jag sov, men det hade hon inte. Så hur fan kom tofsen dit?!


(Dessutom satt den liksom ganska fint, så va ingen slarvig uppsättning...)





//Emma

Dagens hiss!

Jag blir så himla glad av glada människor. Sarah med säger hon här bredvid ;P

Idag när jag gick på bussen lite halvtrött så säger chauffören "Godmorgon ha en trevlig dag" eller nåt liknande. Jag hörde honom säga det till flera, så jag tror att han sa det till alla som gick på! Han verkade älska sitt jobb. Å även om han inte gör det så dolde han det mycket bra.

När alla sen satt på bussen å dörrarna stängdes säger han samma sak i micken till alla på bussen. Hur glad blir man inte då?!

Nu är nog chansen att han läser det här inte särskilt stor, men jag skulle iaf vilja tacka honom å säga att det verkligen uppskattas! Så keep up the good work!





//Emma

 


Vart är världen på väg?

Jag å Sarah har nyss kollat på efterlyst. Jag kan knappt kolla på det programmet längre. Jag mår uppriktigt sagt dåligt av att se det. Va finns det för jävla människor?! Det är helt sjukt.

Jag är lyckligt lottad som inte har varit med om nåt brott, dock är jag väldigt försiktig när jag ska hem på nätterna å så, å man vet aldrig när faran är framme.

Det känns mer å mer som att vi lever i typ en film. Sånt man ser på film början nästan hända i verkligheten. Skrämmande. När man läser i tidningar om mord så kan det bara va en kort liten notis om det inte är nåt mer "speciellt" som hänt än att man blivit ihjälslagen. För några år sedan fick varje mord flera sidor, men om det skulle va så nu skulle det bli världens tjockaste tidning. Det är helt sjukt vart världen är på väg.

Som tur är är jag å Sarah oftast ute tillsammans å gör nästan alla andra saker tillsammans oxå. Å två är ju faktiskt starkare än om man är ensam. Men jag uppmanar verkligen alla till att va så försiktiga ni bara kan, jag vill verkligen inte att nån ska behöva utsättas för såna hemska saker som nu för tiden är alldeles för vanliga.






//Emma

 


Ta inte någon eller något för givet

Dom senaste dagarna har jag fått veta saker som verkligen har chockat mig. Chockat på ett jävligt skumt sätt, att en människa skrattar varje dag behöver inte betyda att han/hon mår bra.

Och varför är det alltid de bra människorna som drabbas av så hemska och tråkiga saker?

Kan inte nämna så mycket mer men vill bara säga att ta inte någon eller något för givet! Ta hand om era nära och kära, vi lever bara en gång och vi vet aldrig när det avslutas.

http://scenbloggen.com/johannablomster/files/2011/08/quote11.gif

Sarah

Dagens fråga!?!

Vem tror ni har skönast sex, tjejer eller killar?!






//Emma


:)

Jag är på mycket bra humör, vet egentligen inte varför, tror Emilia är en av faktorerna till mitt glada humör :) Jag kom iaf precis hem från gymmet. Vi körde väl i en timme ungefär å det kändes faktiskt rätt bra.

På väg från gymmet har vi först jättetur med rödlyserna å sen när vi står vid svampen så kollar jag på två killar som går förbi, kollar på Emilia å hon verkar inte alls reagera på samma sätt som jag gjorde. Å jag som är väldigt dålig på ansikten tänker att jag måste sett jävligt fel då inte Emilia reagera. Men jag sa iaf att det va jävligt likt Isaksson å Lustig. Å då ser hon att det va dom. Sen möter dom även upp Elmander. En mycket trevlig syn såhär en tisdag. Skulle ju inte direkt banga på några utav dom...

Nu är det dock slut på det roliga. Jag ska läsa några sidor i min redovisning å beskattningsbok. Kommer bli förjävla kul... eller?





//Emma

Home sweet home

Sarah har skött bloggen mycket dåligt måste jag säga. Haha. Men nu är jag hemma så det blir lite ordning å reda här igen ;) Jag har haft en jättebra helg, är även ledig idag, så det va ju en skön dag att komma hem till. Jag hinner inte blogga mer nu för ska röra mej mot gymmet, men vi hörs senare.

//Emma

Heeeej

Hemma i kylan och åter tillbaka till vardagen. Men jag klagar inte! Hade en jävligt skön vecka på Gran Canaria med familjen, lugnt och avslappnat så nu känner jag mig utvilad och redo för nya utmaningar igen!

Har varit en massa bad och sol, lite beachvolleyboll och fotboll. Okej, lite shopping också men det var sämre än vad jag trodde att det skulle vara men det betyder ju desto mer in på sparkontot sen! Hittade dock en klänning och lite smycken.

Vi bodde på ett bra hotell mitt emellan två shoppingcentrum och fem minuter ner till stranden, nära till restaurang och supermarket. Skulle lätt kunna åka tillbaka till samma ställe. Ett minus var sängarna som var typ tältsängar? Med en sänggavel som var fastlimmad på väggen? Haha! Plus att det var väldigt lyhört, så varje morgon runt klockan fem kom våra partyprinsessor till grannar hem och det tjattrades och fnittrades en hel del men på morgonen när vi klev upp vid halv nio sen så var det payback time ;)

Vädret kanske också ska nämnas! Hade molnigt två dagar men annars var det strålande solsken och 30 grader varmt. Vi gjorde inte så mycket om dagarna, åkte till ANFI Hotel en dag, galet fin strand och underbart klarblått vatten. Taxi är sjukt billigt - kostar nästan ingenting!

Och råkar ni bo på Playa Del Ingles (där bodde vi), leta upp restaurangen Espetada, tror jag har stavat rätt. Alltid fullbokat där, dom har endast 35 platser så boka är ett måste! Men det är värt att vänta på för maten är sjuuuukt god och personalen jättetrevlig.

Och jag har så många idéer på maträtter! Så Emma, se framemot att kanske pröva på lite nytt framöver när du kommit hem från London ;)  Nej nu har jag skrivit alldeles för mycket så det är dags att runda av. Men som sagt så har jag haft en bra vecka och jag hoppas ni har haft det bra här hemma också!



Sarah

Torsdag

God morgon! Jag va uppe redan halv tio. Har mycket att göra denna morgon innan skolan. Jag måste dels packa allt inför London, frågan är bara va sjutton man ska ta med sej? Hur är vädret där? Hur många grader?

Jag tänkte även göra klart en uppgift som jag kan lämna in då jag missar sista lektionen i det som vi har på måndag, men jag är tveksam till om jag kommer hinna klart. Sen måste jag ju även klä på mej, sminka mej å försöka fixa håret som knappt finns kvar. Känner på mej att det inte kommer blir bra :(

Efter skolan är det full rulle hem för då kommer pappa å hämtar mej å väskan så åker vi til Bålsta. Imorgon går planet till London så är jag hemma igen på måndag.

Sarah kom ju hem igår så hon får sköta bloggen under helgen, hon lär ju ha en hel del att berätta å säkert en massa sköna bilder oxå! Så tjata på henne om hon inte sköter sej ;)


PUSS!



Puss
//Emma


Oturen grinar mej i ansiktet

Ja, va ska man säga? Jag har haft en jättetrevlig kväll hemma hos min kusin Viktoria å hennes pojkvän. Helt klart dagens höjdpunkt. Resten har väl gått sådär.

Va en skitseg dag i skolan. Åkte å klippte mej. Blev tokfult. Jag har knappt nå hår kvar så får hoppas på att det växer mirakulöst fort... När jag satt på tunnelbanan försvann ljudet på min telefon, så kunde inte lyssna på musik. Va händet då? Joo, självklart kommer två stycken med dragspel å en med gitarr in å ställer sej två meter ifrån mej. Lovely. Jag tror nästan det va dom som mixtra med min telefon så jag va tvungen att höra eländet. Dom är smarta jävlar dom där...

Men det finns ju vissa bra saker. Sarah är återigen hemma i Sverige å jag åker till London på fredag, så allt för bitter är jag inte.

Trött är jag iaf så nu ska jag dyka ner i sängen. Sov gott!





//Emma

Finally

Dags att krypa ner i sängen.. äntligen. Jag har pluggat klart, inte för att allt sitter, men mitt huvud å mina ögon orkar inget mer. Imorgon är det skolan 9-16, sen ska jag klippa mej å sen träffa kusinen min för middag :) Kommer nog bli en bra dag trots allt :)

Sov gott!


//Emma


Tisdag

Jag är så jävla trött. Har varit sjukt trött hela dagen. Men kommer nog bli en ganska sen kväll ikväll igen tyvärr. Måste plugga å har en del kvar att gå igenom. Men förhoppningsvis inte allt för mycket.

Frågan jag ställer mej själv nu är dock om jag ska duscha nu å göra klart resten sen, eller om jag ska göra klart å sen duscha? Vilka problem jag tvingas ställas emot...





//Emma

RSS 2.0