Gott nytt år!

Jag vill bara hälsa GOTT NYTT ÅR till alla. Nu drar jag, in i dimman! Hörs när jag nyktrat till. Josse hälsar så jävla gott!


Nu jäääävlar! :D

//Emma

31 December 2009

Så var sista dagen på år 2009 här. Tiden flyger förbi.
Vad ska ni hitta på ikväll? Själv vet jag inte riktigt men någonstans hamnar jag väl :P

Jag tänkte göra en årsresumé men jag orkar faktiskt inte. Har inte hänt speciellt mycket, USA, första året i BSK och lite annat men något speciellt är det inte. Ni kan ju säga till om ni vill ha en resumé men jag tvivlar på att det finns någon där ute som vill veta vad jag gjort 2009, haha.

Hoppas alla haft ett riktigt bra år och får ett bra kommande år och en bra kväll!!

Gott Nytt år önskar Sarah
.


Biobesök

Avatar, bästa filmen 2009.

Ska lätt köpa den när den kommer ut på dvd. Jag är inte den som brukar vilja köpa en film och se den flera gånger efter att jag sett den på bio men den här var verkligen GRYM! Den hade allt. Äventyr, spänning & kärlek.

Sarah

Nike cupen

Jag trotsade febern och genomförde alla matcher ändå. Och vet ni? Jag tror att jag är frisk nu (får dock se hur jag mår imorgonbitti) Men för tillfället mår jag bra och är feberfri :)

Tror nog att coach O'conner hade rätt när han sa att lite träning gör en bara gott om man mår lite smådåligt. Men bara för att han sa så och för att jag säger att jag mår bättre så betyder det verkligen inte att ni ska gå ut och träna när ni har ont i halsen eller har feber. Det är helt och hållet upp till var och en, hur man mår osv.
Så jag rekomenderar er inte att gå ut och springa med halsont.

Nike-gruppspelet gick knöligt fram då vi inte fick till nått bra spel förän i tredje och sista matchen, vi lyckades vinna dom två första trots vårt dåliga spel och vi vann även den tredje som lätt var vår (och min) bästa match den här kvällen. Tre spelade matcher, nio poäng och vidare till slutspelet, super!

Imorgon blir det filmen Avatar med familjen i Kista. Har hört att den ska vara riktigt bra och jag hoppas att jag inte blir besviken nu då alla höjt mina förhoppningar till skyarna (;



Sarah

Raggsockor = bäst

Febern smyger sig sakta på, kul! Blir att ta en ipren och hoppas på det bästa, spel ikväll blir det oavsett. Ska dock förvarna tränaren om jag skulle se lite seg ut på plan, hehe.

Har idag inte gjort mycket alls, har spenderat det mesta tiden i sängen för att försöka få upp någon sorts värme. Har frusit som en nakenhund ute i snö. Har nu förflyttat mig ut till vardagsrummet och har full mjukismundering på mig + raggsockor. Raggsockor är underskattade!

Men nu ni ska jag gå och koka lite pasta, energi inför kvällen kommer att behövas och jag måste lämna min varma plats i soffan om cirka en timme för att åka till samlingen så det börjar bli lite brådis nu. Men önska oss lycka till ikväll!

Puss o Kram

Sarah

Söndag

Så var den här långa helgen slut. Oj va fort det har gått. Det har dessutom varit full rulle hela helgen. Tänkte göra en liten resume av helgen.

Torsdag:
Julafton. Var först till Josse å Linda på morgonen för att ge julklappar, sen bar det av hem för att vänta på gästerna. Det blev en oerhört trevlig julafton å även rätt sen.

Fredag:
Gick upp runt elva å då va det dags för oss att åka ner till sporthallen å spela lite innebandy å topsboll med släkten. Vi va väl där två timmar kanske. Efter det åkte vi hem å sen va det bara att börja tagga till för kvällens utgång. Det blev sportbaren å återigen blev det en sen kväll.

Lördag:
Blev väckt halv ett. Det var bara att äta lite, göra sej i ordning å sen åka mot Hovet. Det var Djurgården - Linköping. Efter matchen va det bara att åka hem fort som fan för att göra sej i ordning för att ta tåget till stan. Återigen va det utgång. Kom hem nio i morse.

Söndag:
När jag kom hem la jag mej å sov nåra timmar innan det var dags att gå upp å åka mot Kungsängen, möta Sarah å åka till Väsby för att stå i kiosken. Vi stod där i två timmar å sen var det käk å sen träning. Å jag kom hem för en halvtimme sen.

Ni hör ju vilken fullspäckad helg ;)

Nu ska ag krypa ner i sängen snart då jag ska upp å jobba imorgon. Får se om jag ens kommer upp ur sängen efter dagens träning :O

//Emma

27 December

Godmorgon alla kära läsare!!

Halsen är inte helt hundra idag heller, tjock som om julskinkan satt sig där istället för på magen.
Träningen ikväll ska nog gå att genomföra ändå, så ont har jag inte och lite träning gör en alltid gott.
Men först och främst ska jag och Emma stå i kiosken när herrarna spelar Nike-cupen, oerhört snälla är vi som ställer upp :)

Solen skiner ute och det är -6 grader, mysigt väder tycker jag! Kanske blir en promenad innan jag åker iväg?

Saknar dom kalla och snöiga vintrarna på landet.

Sarah


26 December

Det blev ingen utgång för mig igår, tur var väl det för nu känner jag hur halsen börjar tjocka ihop sig... härligt om jag ska bli sjuk nu när det är träningar och nike cupen och sen nyår, det vill jag verkligen inte!

Har inte gjort speciellt mycket idag, tog en liten löprunda i morse med pappa och Jocke, kändes mycket jobbigare än vad jag trodde det skulle vara. Är det julmaten som satt sig så hårt eller en förkylning/sjukdom på G? Jag tror mer på sjukdomen än julmaten då jag inte ätit speciellt mycket julmat i år.

Ska väl komma med någon sorts resumé på år 2009 också, vad som hänt osv.

Dom närmsta dagarna väntar bio med småkusinerna, bio med familjen och köp av nyårsklänningen!
Alltså ska jag in till stan och virrvarret av folk och affärer någon gång i mellandagarna. Ska också hjälpa Jonas att handla nya kläder på NK då han fått presenkort på några tusen där, bortskämda unge...hehe. Men det är han värd min bästa & söta lillebror!

Lilla Charlie, charmör #1

Sarah

Utgång!

Jag till skillnad från Sarah tvekar inte. Klart som fan det blir utgång :D Haha
Det hör ju liksom lite till såhär på juldagen. Å oj va taggad jag är trots att jag är lite trött efter ett par sena kvällar nu :P

Men Sarah, klart du ska uuuuuut! :D

//Emma

Utgång eller inte utgång?

Det är det som är frågan och den är så j*vla svår att komma på ett svar till också.
Vad känner jag för? Har jag pengar till det?

Jag får helt enkelt se över för- och nackdelar..

Så var julen återigen över, ett år till nästa. Hoppas att ni hade en underbar, mysig och trevlig julafton med era nära och kära! Jag hade en jättetrevlig julafton, var hemma hos mormor med småkusinerna, vi åt gott, trevligt sällskap och många julklappar. Pricken över i:et var när tomten kom, Charlie och Milton, mina småkusiner, blev alldeles till sig av lycka. "Tomten kommer! Sarah kolla tomten!!"

Jag är också jättenöjd med mina julklappar måste jag bara nämna. Fick pengar, presenkort, smink, klocka, smycken och lite annat. Och tack så jättemycket Emma för bodylotionen och parfymen! Blev verkligen jätteglad :)

Snart kommer kusinerna från Dalarna hit, var otroligt längesen jag träffade dom så ska bli kul att se dom igen.

Men fortfarande så återstår frågan, blir det utgång eller inte?! Hjälp mig!!

Sarah

God Jul älskade ni!

Jag vill bara passa på att önska alla en riktigt god jul för det är ni värda.

Jag gick upp halv elva i morse å har sedan dess varit å gett mina älskade vänner Linda och Josefin julklappar, städat rummet, fixat mej å nu sitter jag här å väntar på mina favoritsläktingar :D

Kommer bli en grym Julafton känner jag :)

Puss på er alla!

//Emma

Julafton

Godmorgon!!

Julaftonsmorgon är här och snön ligger fortfarande kvar, härligt!! Jag hörde igår på radion att det här är första gången på 8 år (sen år 2001) som hela Sverige får en vit jul.
Det är alltså väldigt ovanligt med en vit jul nu för tiden, vilket är galet tråkigt (tkr jag) då dagens småbarn inte får uppleva en vit jul lika ofta som vi fick när vi var små.

Men det är nog jag som vill ha en vit jul varje år och inte småbarnen som inte vet annat.

Hör och häpna men idag gick jag faktiskt upp kvart över åtta. Då väckte jag lillebror och jag och han gjorde frukost till mamma och pappa, frukost på sängen med andra ord. Snällt va? :) 

Nu ska jag hoppa in i duschen och sen ska jag slå in julklappar då jag inte haft tid med det.

Men jag får önska er en God Jul och hoppas att ni får en riktigt bra dag och att ni får dom klappar ni önskat er! :)


http://modeskytt.webblogg.se/images/2007/julgran_med_klappar_1135071405_1198480174_1461899.jpg



Sarah

Stolt

Jag är så sjukt stolt över Sarah! Hon är så jävla braaaaa! Fan va glad jag är för hennes skull å hon är verkligen värd det. Jag är stolt som tuppen! :D


Bästa Sarah som nu har KÖRKORT!!! :D

//Emma


Känner vi inte alla likadant?

Henrik 'bad boy' Olsson :)


/E

Bästa julen!!

Nu ska ni höra anledningen till att jag har varit helt off dom senaste dagarna här på bloggen...
Jag har pluggat körkortsteori och varit ute och övningskört som en dåre sen i onsdags.

Och detta resulterade i att jag idag tog körkort!!

Skrev teoriprovet på morgonen och uppkörningen på eftermiddagen, gissa om jag var nervös. När jag hade klarat det ena blev jag nervös för det nästa som väntade, men jag lyckades och det här kommer nog bli mitt livs bästa jul!! :D:D

Ville bara ge er en förklaring, nu måste jag hjälpa till mamma och pappa å städa här hemma för snart får vi gäster.
Skriver kanske ett inlägg ikväll också men kan lova er att det blir ett imorgon :)

Sarah

Thailand dag 24

Dag 24:

(13/12)

Halv sju ringde klockan, halv sju. Det kändes att klockan inte var mycket och det var svårt att komma upp. Dock var vi tvungna så vi gick upp, åt frukost, klädde på oss och gick sedan ut för att vänta på taxin. Den kom strax efter sju och då var killarna redan där i.

Det blev en lång bilresa och första stoppet var en flytande marknad. Vi hoppade ner i en båt och åkte iväg. Det var en väldigt annorlunda marknad och det var så oerhört mycket skit de sålde. Dock var det ganska kul då de verkligen försöker sälja allt möjligt. En drog in oss till sitt stånd, började med att visa en gräslig skjorta, när vi sa att vi inte var intresserade tog hon istället upp tigerbalsam. Som sagt, det finns en massa olika saker vid varje stånd. Och allt säljs via vår båt och försäljarens båt.

     

Dock var det kaos under färden. Det var så mycket båtar att det var i princip omöjligt att komma fram. Dessutom fick vi en så mesig chaufför så han satt bara där medan de andra chaufförerna puttade sig mellan båtarna och fram. Efter mycket om och men kom vi dock tillbaka till fast mark, gick till vår chaufför och åkte vidare mot en kobrashow.

Ingen av oss gillar direkt ormar, men vi gick runt och tittade på lite olika sorter för att sedan se en show. Usch vad läskigt det var. Det kändes dessutom som att de som hade showen inte hade någon koll. Det kan inte varit deras bästa framträdande då en orm bet en i tröjan, två ormar höll på att äta upp varandra, ett annat djur bet en orm så den började blöda och en orm var bara centimetrar ifrån att slängs ut i publiken. Det känns som de haft bättre föreställningar. Josefin hade rusningar under hela showen och var så svettig när den var klar. Christoffer och Emma var också svettiga medans Marcus såg ut att njuta. Det gick även runt bland publiken med ormarna så man fick röra dem det skulle ge tur tydligen. Men Josefin vågade inte ens titta på dem. Men med hjärtat i halsen gick vi därifrån och köpte varsin glass.

       

Sedan var det bara att hoppa in i bilen igen och åka vidare mot tigertemplet. När vi kom dit visade det sig att tjejer var tvungna att dölja sig från knäna till axlarna. Synd för oss då vi hade korta shorts och linnen. Så vi fick köpa ett par byxor och ta på oss våra svarta tjocktröjor vi hade med oss. Vi svettades ihjäl! Vi började gå ner mot tigrarna och där fick man ta en massa kort och sitta vid tigrarna så tog personalen kort mm. Det gick rätt fort och när vi var klara med detta var alla aktiviteter för dagen klara och vi ville åka hem.

     

Det väntade en tre timmars bilresa hem, men vi sov det mesta av vägen så det gick hyfsat fort och vi var hemma igen vid halv sju tiden. Det blev till att hoppa in i duschen för att sedan ta det lite lugnt och göra sig i ordning för kvällen.

Vi ringde vår egen tuk-tuk förare Mr Pae han hämtar oss varje kväll så varför bryta en gammal vana? Vi hämtade upp killarna och vi åt middag. När vi ätit klart gick vi för att leta skor till Marcus då hans gick sönder när vi var i tigertemplet, det var ingen tiger olycka utan han satt bara lite konstigt då han skulle få tigerns huvud i sitt knä.

När vi spatserat runt på marknaden ett tag gick vi till John Terry och tog några drinkar medan vi tittade på Liverpool- Arsenal som slutade helt rättvist. Vi var mer än nöjda när vi skulle bege oss hemåt med en mopedtaxi. Killarna tog en egen och vi sa – God natt!

//Emma


Thailand dag 23

Dag 23:

(12/12)

Vi gick upp i vanlig tid och gjorde i ordning frukost, rostat bröd och juice. Därefter var det dags för stranden så vi gick och mötte upp killarna. Idag konstaterade Emma att det var den varmaste dagen hittills och Josefin höll med.

När vi legat en stund och pressat och badat kände vi att våra små magar var lite hungriga. Så vi gick och satte oss till rätta för att återigen äta lunch med sand mellan tårna och höra vågorna. När vi alla fått i vår mat sitter vi och pratar om att åka vattenskoter så vi bestämmer oss för att göra detta.

Vi delar upp oss två och två, tjejerna för sig och killarna för sig. Vi fick stränga order om att inte köra nära varandra då det kan hända olyckor och då blir det väldigt dyrt. Josefin och Emma drar iväg med full fart och tar vågorna riktigt snyggt må vi säga. Dock höll det på att sluta i vattnet en gång men snitsiga som vi är lyckades vi hålla oss kvar. Christoffer och Marcus däremot tog det lugnare och de såg lite rädda ut. Skulle vi tävlat skulle Emma och Josefin vunnit med hästlängder. Men vi är ju lite rutinerade också vi har ju faktiskt kört en gång tidigare. Vi tyckte alla att detta var jätteroligt och Emma och Josefin tyckte att denna gång var mycket roligare än den förra. Vi skrattade så mycket att vi hade tårar i ögonen under hela färden.

 

Efter vi kört kände vi oss lite trötta så vi la oss på våra solstolar och vilade en stund. När klockan var fyra gick Emma och Josefin till Market Village för att göra några sista inköp vi var där i ca två timmar. Sen bar det av hemåt för att duscha och göra sig i ordning för kvällen.

Kvällen hade inga speciella planer då vi skulle upp tidigt dagen efter så det blev middag och lite spatserande på marknaderna. Vi kände oss ganska snabbt nöjda med detta och rörde oss hemåt. Som vanligt tog vi en tuk-tuk, släppte av grabbarna och åkte vidare hem.

//Emma


Thailand dag 22

Dag 22: 

(11/12)

Klockan ringde nio och vi gick upp redo för ännu en dag på stranden. Vi åt frukost och packade väskan för att ta en promenad till killarnas hotell för att sedan gå gemensamt ner till stranden.

Vi låg och solade ett tag tills det var dags för ett första dopp. Josefin tyckte dock att det blev kallt och gick upp för att värma sig medans de andra var kvar och njöt. Alla var rätt sega denna dag så det blev en väldigt lugn dag. Josefin och Emma satt ett tag i vattenbrynet och byggde sandslott och pratade om allt mellan himmel och jord. Riktigt mysigt.

Klockan började närma sig lunchtid och vi slog oss ner på det vanliga stället på stranden. Onödigt att bryta rutiner. Vi satt där ett tag tills solstolarna såg så lockande ut att vi gick tillbaka för att pressa vidare. Josefin och Christoffer blev sugna på massage så de gick och tog det medan Emma och Marcus låg kvar och stekte. Josefin och Christoffer kom tillbaka efter en knapp timme. Josefin visste knappt om hon fått massage eller inte medan Christoffer tyckte det var sådär.

Vi bestämde oss ganska snart efter detta för att röra oss hemåt. Killarna gick till hotellet och vi gick hem för att duscha och vila lite. Vi skulle mötas upp senare för middag. Vi åt middag och gick sedan och kollade lite på marknaderna för att sedan gå och ta en drink hos John Terry. Dock var alla så sega så det blev en tidig kväll och sängen var lika skön som vanligt.

   

//Emma


Thailand dag 21

Dag 21:

(10/12)

Det börjar bli en vana att gå upp tidigt, så varför ändra på det? Vi gick upp, käkade frukost, mötte upp killarna för att dra till stranden. Alla var ganska sega, men det hindrade inte oss från att leka lite vattensporter eller vad det heter.

Vi började med att åka bananbåt alla fyra för att sedan åka två och två på en ring. Det var riktigt kul och kroppen känner att den har jobbat. När vi var klara med dessa aktiviteter var det dags för lunch. Som vanligt blev lunchen på stranden i solen.

   

När klockan närmade sig halv fyra gick vi hemåt. Släppte av killarna på hotellet och gick hem för att duscha, vila och göra oss i ordning för kvällen. Det var så skönt att vila lite då vi var skittrötta. När vi vaknade någon timme senare av att klockan ringde var det bara att göra sig i ordning för bowlingmatch. Det var återigen killarna mot tjejerna.

 

Vi var bra med första omgången, men sedan gick det utför. Josefin spelade bra men Emma sinkade laget totalt och vi var tvungna att efter tre rundor se oss besegrade. Vi var hungriga och lite sura över detta så vi gick och åt pizza. När alla var klara blev det film hemma hos oss då alla var rätt sega och efter ett tag gick de vidare till hotellet för att sova.

//Emma


Thailand dag 20

Dag 20:

(9/12)

Klockan ringde och återigen blev det en dag på stranden. Idag höll vi på och flumma och gjorde några gymnastiska övningar på stranden. Christoffer och Marcus (den andra killen ;)) skulle komma till Hua Hin idag så vi åkte från stranden lite tidigare för att möta upp dem och hjälpa dem att fixa ett hotell. Vi åkte först till busstationen för att möt dem. När vi står där ser vi bussen åka förbi och vi åker med gasen i botten efter och där var dem. Vi åkte till ett hotell som verkar bra och även billigt, släppte av dem där och bestämde oss för att ses senare för middag.

     

Vi hämtade upp dem i en tuk-tuk och eftersom de var väldigt hungriga åkte vi direkt och åt. Det blev mat på den svenska restaurangen då det säkert skulle passa dem. Under middagen hade Emma, Marcus och Christoffer en trevlig middag tillsammans då Josefin satt vänd mot ett annat bord för att prata med ett äldre par. När deras samtal senare var slut betalade vi för att gå vidare mot John Terrys place för att ta några drinkar. Det blev lite mer än några och när vi kände det var nog åkte vi till seven eleven.

         

Där inne köpte vi upp halva butiken och åkte sedan hemåt för att sjunga sing-star. Det var tjejer mot killar och OJ vad vi vann. Vi skulle vilja säga utklassning. Efter det så blev det ett kvällsdopp i poolen innan de åkte hemåt och vi gick och sov.

   

//Emma


21 december

Julmusik spelas, mamma står i köket och julbakar, julgranen är inköpt, alla julklappar är klara dom väntas bara på att slås in och snön faller sakta ner mot marken utanför fönstret.
Julafton närmar sig med stormsteg!

Förlåt för den dåliga uppdateringen, den kommer bli bättre efter jul, promise!!

Sarah

Thailand dag 19

Dag 19:

(8/12)

Vi gick upp tidigt denna morgon då vi skulle rida elefant. Tuk-tuken kom i tid och vi hade sådan sjuk tajming. Vi var vid Hua Hin Safari strax efter nio, vi blev mycket trevligt bemötta av en kille som jobbade där och som visade oss vad vi kunde göra för olika aktiviteter på området. Vi bestämde oss för att rida elefant och sedan var det även en elefantshow.

Vi blev tilldelade en stor elefant vid namn Sangdauoa och hoppade upp, och sedan var det dags för en timmes elefanttur. Det var roligt då vi satt där uppe helt själva och vår guide gick och tog kort. Efter timmen kom vi tillbaka till stugan och blev bjudna på kokosmjölk och ananas. Kokosmjölk smakar för er som inte vet, inget vidare.

        



Sedan var det dags för elefantshowen. Oj, så duktiga de var. Elefanterna cyklade, spelade fotboll, basket, bowling, gjorde pyramider, gick på två ben och en massa annat skoj. Det blev en hel del kort och även en massa skratt innan vi bestämde oss för att gå och kolla på krokodilerna. Inte alls lika fascinerande djur då vi tycker de är rätt läskiga.

       

När vi kände oss nöjda med detta rörde vi oss hemåt för att sedan bege oss till stranden. Vi kom dit senare än vanligt men solen sken och det var nog varmaste dagen hittills trots att det var lite molnigt på morgonen. Vi låg på stranden ett tag innan vi kände oss nöjda och cyklade hem.
 
När vi kommit hem blev det våra vanliga rutiner. Dusch och sedan någon timmes vila. Därefter åkte vi till Market Village för att sedan åka vidare för att äta mat. Dagen till ära blev det hummer. Dock var det inte så stora portioner så vi blev inte helt mätta. Efter maten var det dags. Jeansjakt. Vi gick och provade jeans, och det slutade rätt bra. Josefin köpte ett par nya och Emma två. När vi hittat det vi skulle var vi hungriga och hittade ett ställe med milkshake och sedan köpte vi även en varsin pannkaka.

Med denna pannkaka hade vi väldigt kul. Josefin gick och bjöd folk och vi hade väldigt kul då vi drev med alla. Vi blev proppmätta efter allt detta så vi tog en taxi hem. Väl hemma så somnade vi rätt fort efter en lång dag.

//Emma


Thailand dag 18

Dag 18:

(7/12)


Som vanligt gick vi upp i god tid. Dock var Josefin uppe innan Emma och lagade frukost. Vi satt ute i solen och åt vår frukost i godan ro och bestämde oss för att åka till stranden. Vattnet var högt som vanligt, men lite längre bort på stranden finns det lite mer torr sand så vi gick dit och tog två stolar.


Ganska omgående när vi kom dit såg vi att de hade vattenskotrar man kunde åka på. Vi som hade pratat om det flera dagar att göra någon vattenaktivitet blev jätteglada när vi såg detta och bestämde oss för att åka. Ingen av oss hade någonsin förr åkt vattenskoter så det var en utmaning.


Vi ville åka båda två på samma så de visade oss hur det fungerade, hur vi skulle göra osv. Så vi hoppade upp och gav oss i väg. Josefin började köra och Emma satt bakom med hjärtat i halsen. Det gick snabbare än vad man kan tro och det var ganska svårt att hitta känslan i inbromsningarna i början. Väl ute på havet så bytte vi chaufför också så även Emma fick prova på. Det var hur kul som helst. Vi passade även på att jävlas lite då vi åkte runt en fiskebåt för att göra lite extra vågor.

   

När halva tiden gått ungefär åkte vi in mot land och då var det något strul med skotern så vi fick en ny. Den var om möjligt ännu roligare, så vi klagade inte precis. När tiden var slut gick vi och la oss på våra solstolar och solade och badade tills magarna började kurra. Vi bestämde oss då för att åka hem och äta toast som blivit nya grejen.

 

Vi var hemma i god tid, så vi passade på att skriva klart alla dagar vi låg efter med sen bar det av mot Market Village. Josefin började med att köpa en klänning, sen blev det Internet i en timme för att vi sedan tänkte bowla. Josefin hade nämligen gratisbiljetter så vi tänkte att vi kunde utnyttja dem då de snart går ut.

   

Vi kom in i bowlinghallen och fick strumpor och skor och sedan var det bara att sätta igång. Vi körde tre rundor var, vi var båda ganska trötta på det hela men vi tänkte att eftersom vi ändå var där kunde vi lika gärna passa på. När vi sedan ska betala för våra drickor kommer notan. 719 bath. Det var en väldigt dyr gratisbowling tänkte vi så vi frågade såklart vart alla dessa kostnader uppstod.

     

Det var dels för strumporna och för skorna, så var det drickorna och sedan bowlingen. Vi försökte förklara att vi faktiskt hade gratisbiljetter, men tydligen så gällde en biljett bara en serie, och det kunde de självklart inte tala om. Josefin frågar därefter om hon fick ta med sig skorna hem då hon faktiskt betalat för dem. Emma vek sig dubbel av skratt utan att titta på Josefin. När Josefin sedan vänder sig om ser Emma att även hon skrattar. Personalen var riktigt snabba med att ta skorna och gå bort med dem.



Till slut betalade vi ändå bowlingen och gick för att äta. Middagen bestod mest av diskussioner om killar och varför de är så konstiga. Vi kom inte fram till något vettigt utan gick istället för att leta efter ett ställe så vi kunde vaxa oss. Efter mycket letande hittade vi till slut ett ställe som utförde detta. Vi gick in och la oss till rätta. Vi tyckte verkligen vi sparat grymt mycket hår, men tydligen skulle vi spara i några veckor till, men de testade i alla fall. Resultatet blev väl sådär för att inte överdriva.



Efter vaxningen var vi lite tjuriga över det dåliga resultatet så vi bestämde oss för att åka hem. Vi tog första bästa tuk-tuk och kom hem helskinnade även denna kväll. Sängen såg lockande ut och vi somnade snabbt.

//Emma


Thailand dag 17

Dag 17:

(6/12)


Vi vaknade vid nio denna morgon och tittade direkt ut genom fönstret och såg att det var sol. Vi åt lite frukost och sedan packade vi ihop våra saker för att cykla ner till stranden. Vattnet stod högt idag igen, men det hindrade inte oss denna gång. Vi hittade ett ställe där vi kunde vara på och slog oss ner på två stolar. När vi satt där kom det fram en jättesöt hundvalp och Josefin var tvungen att gosa lite med den och Emma var inte sen med att ta upp kameran, lyckost som har en! Sedan kom hans två syskon, de var lika söta.



Vi var på stranden ett bra tag och badade, solade och sov. Efter ett tag kom en kvinna och frågade om vi ville ha massage. Då vi båda hade lite ont i våra stackars kroppar så tackade vi glatt ja. Josefin var först på tur. Hon fick massage i nästan en timme och tyckte det var rätt skönt, även om massören var rätt hårdhänt. Sedan var det Emmas tur. Hon tyckte dock inte det var lika skönt, hon undrar fortfarande om det ens kan få kallas för massage. Men hon överlevde timmen med nöd och näppe.

 

Efter massagen var vi hungriga så vi beställde in lite lunch. Trodde vi. Vi gick fram och beställde och satte oss sedan snällt ner för att vänta. Efter en kvart kom han till oss och sa att vi inte kunde få någon mat så vi cyklade hem och gjorde toast istället.


Duschen stod näst på tur och sedan blev det till att sova lite middag som vanligt för att vakna upp och göra sig i ordning för kvällen. I väntan på tu-tuken passade vi på att ta bilder med vakten också. Vi hade planer på att bowla, men det visade sig att det var fullt så vi tar det imorgon istället. Vi handlade lite mat istället. När vi hade handlat åkte vi till polisen igen. Den här gången gick det bättre till en början tills det visade sig att vi inte kunde anmäla det där eftersom det hände på Koh Phangan. Vi blev sura och gick för att äta middag. Efter middagen blev det mer shopping, så nu är Josefins pengar helt slut. Så om någon snäll själ läser detta så får ni jätte gärna skänka lite pengar till henne.

 

Vi kände oss nöjda och fattiga så vi gick till ”John Terrys” place för att dricka en drink och ta en efterrätt. Det blev en banana split, första efterrätten sedan vi kom till Thailand, mycket gott. Vi blev så mätta efter allt detta så vi bestämde oss för att åka hem och sjunga lite sing star. Det lät om möjligt värre än förra gången och nu har vi dessutom grannar här. Vi får se om de säger något imorgon.

       

     

//Emma


Thailand dag 16

Dag 16:

(5/12)

Åtta var vår plan att gå upp idag då vi inte har sett solen på länge tänkte vi ta och pressa idag. Vi var riktigt trötta när klockan ringde och låg och halvsov till halv nio. Vi åt frukost och tog våra cyklar till stranden. Vi började med att åka till den vanliga stranden. Dock var vattnet så högt så det var omöjligt att vara där så vi bestämde oss för att cykla till andra sidan apberget. Det var en ganska lång cykeltur, så ni som tror att vi inte rör på oss har fel. När vi kom dit var det exakt samma problem här så vi köpte en dricka och cyklade hemåt. På vägen stannade vi dock till vid ett tempel för att hälsa på Buddha. Det var riktigt fina byggnader med så många fina detaljer.

    

När vi kände oss nöjda där var det bara att hoppa upp på cyklarna och cykla hem och lägga sig vid poolen. Vi låg där i godan ro ett tag innan det blev ett himla liv. Vi är inte längre ensamma i området utan det var en familj med två småbarn som kom och skulle bada i poolen också. Vi låg där tyst på våra madrasser vi sidan av poolen då vi hör den lilla tjejen fråga oss – ” Vill ni leka tigern säger med mig?”. Vi tittade på varandra och tänkte om vi skulle dränka henne eller inte, men dock så hann mamman säga att hon fick leka med henne istället.


Det blev ett dopp till för oss innan vi gick in och lagade lunch. Eller det var mest Josefin som lagade maten, Emma stod bara för det trevliga sällskapet. Vi satt och åt lunch inne och skrev lite inköpslistor. När vi var klara gick vi ut till poolen igen, och till vår glädje hade familjen gått in till sig. Efter ytterligare ett tag så är det några andra som kommer till poolen. Området är nu väldigt bebott då folk trillar in titt som tätt.


Vi kände oss ganska nöjda vid poolen, så vi gick in och duschade. Vi la oss i sängen och kände oss lite trötta men hör och häpna denna dag blev det ingen vilostund. Utan vi skrev lite på datorn innan det var dags att hämta vår tvätt som vi lämnat in dagen igår. När vi var där passade vi även på att köpa vatten. Vi köpte så pass mycket att tjejen i affären körde hem allt på hennes moppe, det kallar vi service!


När vi hade packat upp alla kläder bestämde vi oss för att åka till Market Village, så vi fyllde våra plånböcker och gav oss iväg. När vi kom det var det ett himla ståhej eftersom det idag var kungens födelsedag. När vi gått in i alla butiker och köpt allt vi skulle kände vi oss väldigt nöjda. Vi tog en tuk-tuk till polisstationen för att anmäla Josefins stulna kamera. Väl där försökte vi få fram vad vi ville. Det gick efter en stund på dålig engelska, vi skulle inte anmäla det där utan hos turistpolisen. Så vi gav oss iväg igen. Efter en stund hittar vi dit vi ska, tur för dem. Vi går in och berättar varför vi är där, de verkar förstå och frågar efter Josefins pass men det är såklart hemma! Så vi bestämmer att vi ska komma tillbaka imorgon igen.

 

Vi tackar för oss och går ut genom dörren. Då kommer dock en av poliserna efter oss och börjar prata med oss. Han frågar efter Josefins nummer och hennes namn, därefter bad han Emma skriva upp sitt namn också. Vi går och tar en moppe därifrån för att åka och äta. När vi precis satt oss på moppen så ringer Josefins telefon. Självklart är det polisen som fått hennes nummer tre minuter tidigare. Märkligt beteende hos en polis må vi säga.



Vi åt jättegod middag på en svensk restaurang och för en gångs skull förstod vi exakt vad menyn försökte säga oss. Det blev både förrätt och varmrätt och efter maten blev det lite gående på marknader för att sedan åka hem.


//Emma


Haha!

Bara jag som fick mig ett gott skratt imorse när jag läste metros pratbubbla?


Sarah


Jullov!

Ni som inte gillar vinter och snö måste ju ändå erkänna att det är ganska mysigt?

Äntligen jullov. Ledighet i tre veckor att se fram emot är inte så illa dessutom är det julafton och nyår under dom tre veckorna. Men när skolan börjar igen blir det full rulle, tror vi har fyra eller fem prov dom två första veckorna ?! Och ingen lärare som tänker normalt kan ju tro att vi pluggar hemma över jullovet... Men det tar jag tag i då nu ska jag bara njuta!

Sarah

 

 


Massor av snö!

Någon mer än jag som älskar det här vädret?!
Längesen det snöade så här mycket innan jul, underbart! Kanske får vi en vit jul i år trots allt?

Min skoldag höll på i ungefär tio minuter sen var det bara att rulla hemåt igen. Hemåt blev det inte riktigt då jag mötte upp Linus i jakan för att hjälpa honom hitta/köpa julklappar till sina systrar. Kul att han ville ha hjälp av mig som inte är så jätteduktig på att hitta bra saker men kul att han gav mig förtroendet.

Belma kom efter ett tag in och gjorde oss sällskap och som vanligt blev det en hallonpaj på tasty's jag säger det återigen att ni som inte ätit där har missat något!

Tanken var att sedan åka till Kista för att spana in det nya centrumet då jag inte varit där på ett bra tag men när bussen kom så sa chaffisen att dom fått körförbud pga. vädret. Vi gick tillbaka till stationen för att ta tåget hem, stationen var fullproppad! Tågen var upp emot en timme försenade och massvis med folk stod och vänta. Tur nog så behövde inte vi vänta så länge.

Har nyss plockat ur diskmaskinen och kollat igenom och slängt massor av onödiga papper i mina lådor. Kollade också på gamla kort och jag satt verkligen och log för mig själv. När man var yngre var allt så himla bra, ska inte säga att det är dåligt nu men som liten hade man verkligen inga bekymmer och inga krav på sig.



Sarah


Filmkväll


http://metrobloggen.se/UserFiles/18.46905/Image/newstvJohanfalk.jpg

 

Johan Falk filmerna är så bra! Har sett tre och har tre kvar

Sarah



När jag har tråkigt

Har hittat ett nytt tidsfördriv...




Poker på Svenska Spel.

Sarah

16 December

Det går tungt med bloggningen nu..

Har ingen lust att sitta vid datorn längre, inte lika roligt som det var förut.
Det kan i och för sig vara positivt det också, mer tid åt läxor och andra saker.
Tidigare kunde jag spendera 4-5 timmar framför datan och inte göra något vettigt alls nu sitter jag typ i 1-2 timmar och gör det jag ska göra sen stänger jag av den, effektiv datatid kallas det ;) haha

Idag har Emma äntligen kommit hem! Välkommen hem Emma. Kul att hon fick komma hem till ett snöigt Sverige iaf, hoppas det håller sig till jul! I förr igår när det hade kommit jättelite snö såg man glada småbarn åka stjärtlapp ner för dagisets kulle även fast det fortfarande var barmark, idag åker dom ner för en snöklädd kulle, dessutom går det mycket fortare när det är mycket snö. Nästan så jag blir sugen på att gå ut och åka lite pulka, var otroligt länge sen. 

Gårdagens kvällsträning var inget att hurra för, att springa i 15 cm nysnö var inte heller något att hurra för.
När jag sen skulle åka hem efter träning var jag frusen som en isglass, gäller att klä på sig massvis nu, och kallare ska det ju bli...

Sarah

Utvärdering av skinkis del 2

Både jag och Steph var väldigt trötta när vi vaknade på söndagsmorgonen och en promenad inför vår kvartsfinal till hallen gjorde oss gott.

I kvarten så stod Snickarglädjens BK för motståndet, detta lag innehöll b.la. spelare som Kicki Bengtsson och några andra allsvenska spelare från bland annat Djurgården och Hammarby.
Matchen drog igång och Snickarglädjen tog ganska snabbt ledningen. Starten från vår sida var väldigt seg och vårt spel fungerade inte alls trots detta så lyckades vi kvittera.

Jag tror att vi då fick hoppet tillbaka, i alla fall lite av det. Men fortfarande så vågade vi inte hålla i bollen och rulla runt den inom laget. Vi höll ut ett bra tag men dom sista minutrarna föll det och dom kunde ta ledningen med både 2-1 och 3-1 tråkigt nog. Vi får helt enkelt skylla på morgontrötthet.

Nu låg vårt hopp om en skinkcupen final i Pink Babes händer, dom slog lätt ut BP:s brudar i kvartsfinalen men i semin blev det lite hårdare motstånd då dom mötte cupens divor, Hammarby.
Deras uppsyn och sätt att agera, att dom tror att dom är bäst retar mig så in i tusan. Därför hade det varit så skönt om Pink Babes vunnit och slagit ut dom, men tyvärr så vann hammarby med 1-0.
En riktigt skön sak är att Snickarglädjen vann mot Hammarby i finalen och dessutom med stora siffror, underbart!

Och nu till cupens värsta...
Alla vet att när man vinner gruppen eller hela cupen så vinner man skinkor.
Det är ju hela grejen med cupen, att man ska vinna julskinkor då den heter skinkcupen.
Men inte i år inte.. Gissa vad vi fick istället?!
En presentcheck på 100 kr på Coop Extra i Jakobsberg!? Vad hände?
Tycker att det var rent ut sagt skitdåligt, dessutom har dom heller inte sagt något om förändringen, alla blev jätteförvånade och tänk dom som inte bor i närheten av Jakobsbergs, hur ska dom kunna utlösa sin check?
SÄMST! Vet inte om jag vill spela cupen nå mer om man inte vinner en skinka.

Men nu var årets skinkcup spelad och det var en jättebra helg.
Nu är det dags att börja fundera julafton och nyår!

Hej hopp.

Sarah

Utvärdering av skinkis del 1

Trots att det inte har varit någon uppdatering dom två senaste dagarna så har vi ändå några tappra läsare som tjikar in på vår blogg varje dag och det ska ni veta att det gillar vi :)

Den dåliga uppdateringen har berott på att jag inte har varit hemma på hela helgen, skinkcupen har ju pågått och då har jag pratiskt taget bott i hallarna under den tiden. Emilia vet vi ju att hon aldrig skriver längre och Emma är i Thailand men kommer hem på onsdag!! :D

Nu åter till skinkcupen. Gott o blandat vann gruppen ganska smärtfritt under fredagskvällen. Vi stannade dock kvar för att se den andra damgruppen spela. När sista matchen hade spelats, si sådär runt tjugo över tolv blev det hemgång. Eller rättare sagt hem till mallan där vi skulle sova och vi somnade alla gott runt halv tre.

Klockan ringde halv tio morgonen där på, återigen åkte vi till sporthallen för att se på Pink Babes (några i mitt lag) Grymma var dom och krossade sitt motstånd och då kan ni säkert också räkna ut att dom vann gruppen.
Spenderade ännu en hel dag och kväll i hallarna.

Sarah

Tråkig dag


Har nada att skriva om. Imorgon är det julcupen i skolan på dagen och på kvällen är det skinkcupen!
Vi spelar vår första match 18.20 och vi heter Gott o Blandat. Kom och kolla!

Sarah

Ny design

Ny design, vad tycks?!

Lite mer "vintrigare" än den tidigare.
Om man inte har photoshop så får man använda sig av paint.

Sarah

Lillördag

Okej, nu lackar (= riktigt arg) jag så det finns inte. Hade skrivit ett inlägg om mina väldigt viktiga och intressanta kvällsplaner som jag tänkte att ni kanske ville läsa om. Men så låser sig blogg.se eller min data, som förövrigt är dum i huvudet, eller i hårddisken?! Jag klickar några gånger med musen, klickar på enter och det löser sig.

Så hör jag ett "plopp",och gissa vad det är? Det är chatten från Facebook som låste upp hela datorn, hur går det till? Personen som skrev hej orkar jag inte ens hälsa på, inte kul för den och när jag kollar blogg.se så är hela mitt inlägg borta! :( Hade faktiskt lagt ner minst en kvart på den! ..

Precis såhär blev det när jag hade skrivit ett grymt inlägg om idol senast, då låste sig skiten och poff var inlägget borta.

Min onsdagskväll kommer bestå av att ligga i soffan med en godispåse i famnen och förhoppningsvis en bra film på tv, har hyrt andra filmen i Johan Falk-serien, någon som sett den?

När jag ändå är på så bra humör kan jag ju likagärna bjuda på en vacker bild också.

Jag och Emilia på hennes studentskiva 09

Sarah


Tråkiga körlektion

Här sitter jag och försöker tänka ut en ny design till bloggen då vi har haft den här väldigt länge, men när jag ska öppna photoshop så funkar det inte?!

Så tråkigt nog blir det ingen ny design idag men ska försöka fixa det så snart som möjligt.

Hade min tredje av mina fyra körlektioner idag. Klockan åtta på morgonen!! Hade knappt vaknat när jag satte mig bakom ratten och bättre blev det inte då dagens lektion inte var speciellt rolig. Jag kan köra! Vad är problemet? Fem lektioner till pratar han om men jag orkar inte sitta och krypköra med han längre, tyvärr.

Nu tror ni säkert att jag tror att jag är världens bästa förare men det är jag inte (men på god väg (; ) , men det är så himla tråkigt nu och jag vill bara ha mitt körkort... men med tiden kommer det nog.

Nu ska jag åter trycka ner näsan i boken "Processen" som vi har prov på nästa vecka, läst 50 sidor än så länge och har ca 300 kvar eller något sånt(?) Rena barnleken ju ;)

Sarah


Efter träning

Död.

Ett ord som beskriver min kropp och hur jag känner mig just nu.
Kvällens träning var inte alls rolig då jag var totalt otaggad och släppade mig genom den som om jag va i en dimma kändes det som. Gäspade minst tio gånger under träningen, både under och mellan övningarna.

Vi kunde dock göra några bra konstateranden under träningen och det var att jag har otroligt biffiga armar och att jag börjar få muskler på mina lår, i alla fall enligt Ea. Och Emilia bara skrattade åt mina armar.
Det såg riktigt bra ut i spegel i alla fall. Beach 2010 here I come!

Jag var väldigt duktig idag också då jag skrev klart min bokrecension och även började läsa på den andra boken, nu ska jag fortsätta läsa lite sen sova.

Godnatt allesammans!

Sarah

Vi är vidare :)

Wihoo!

Vi vann vår SM-grupp idag så nu är vi vidare! Killarna gjorde också det så både jakan tjejerna och killarna är BÄST!
Första vann vi med 3-1 och andra med 4-1, killarna vann första med 4-3 (?) och andra med 7-1 eller något sånt, det rann iväg lite i slutet.

Dagen har förövrigt varit regnig och seg. Har väntat på ett samtal från Coach O'conner från USA för att boka in ett möte med honom och se över mina chanser till ett stipendium och college. Men han har inte ringt ännu :( så får se om han ringer senare ikväll eller kanske imorgon.

Nu har jag gjort allt det roliga på datorn, kollat mailen, facebook, några bloggar och msn. Nu är det dags att få något vettigt gjort, ska skriva min bokrecension till engelskaboken.


USA 09

Sarah


Veckan är här!

Har sett fram emot den här veckan jätte jätte länge!

Tisdag- Skol-SM futsal
Torsdag- Killarna spelar julcup
Fredag- Tjejerna spelar julcup

Fredag kväll är det gruppspel i skinkcupen och förhoppningsvis spelar vi slutspel på söndag.

Kommer bli galet roligt :D

Sarah

Thailand dag 15

Dag 15:

(4/12)

Klockan ringde 06.45 och det är semester vi är på. Det var med trötta ögonen vi gick upp för att packa klart det sista. Vi gick och checkade ut och hämtade våra saker ur vår safety box. Sedan satte vi oss för att vänta på taxin som skulle ta oss till hamnen. Båten skulle gå 08.30 men båten kom inte ens in förrän strax efter nio. Vi satte oss uppe på däck den här gången för att skona Emmas åksjuka.


Vi satt där i en timme tills vi var i Koh Tao då vi bestämde oss för att gå ner då vi näst intill blåste bort där uppe och satt väldigt obekvämt. Vilket genidrag det var att gå ner. Vi fick sjukt bekväma platser och vi sov hela vägen till Chumphorn. Där var det dags för nästa väntan. Vi gick och åt lunch och slog oss ner för att vänta på vår taxi. Efter ett tag kom han körandes på två hjul i kurvan och vi fattade direkt att det var vår chaufför. Vi somnade ganska omgående och efter dryga tre timmar i bilen var vi äntligen tillbaka i huset i Hua Hin.

 

Vi packade upp väskorna och fräschade till oss inför kvällen. Det blev en sväng på Market Village där vi köpte skor, insmörjningskrämer och peeling (då Emma ska ömsa skin som ormarna). Vi gick även upp till Internetkafét för att uppdatera alla våra kära vänner på vad som händer här borta.


Efter detta skrek magarna efter mat så vi gick till Siam för att äta. Det blev grillat kött och lax idag. När vi kände oss mätta och belåtna blev det en sväng på marknaden. Där köptes det bl a shorts och vi testade även massor av olika masker. Det var riktigt roligt tycker vi då vi även fick med butiksägaren på några bilder. Det är även fullt med jul- och nyårspynt nu i hela Hua Hin. Efter detta kände vi oss ganska trötta och alla marknader började stänga så vi bestämde oss för att leta upp en tuk-tuk och röra oss hemåt. Väl hemma så somnade vi ganska omgående.

       

 

//Emma


Thailand dag 14

Dag 14:

(3/12)

Vi vakade denna morgon och hörde återigen att det regnade så vi tog en välförtjänt sovmorgon. Det roliga i det hela är att både två drömde mardrömmar denna natt, och Emma brukar verkligen aldrig komma ihåg något hon drömmer. Så gårdagen kanske satte sina spår i oss.


Efter ett tag bestämde vi oss för att gå upp så vi testade ett nytt frukostställe denna morgon. Det blev ungefär samma frukost som dagen innan dock. Vi gick ner till stranden för att kolla om vi kunde hitta Josefins kamera. Dock var detta omöjligt då vattnet stod så himla högt. Klockan var strax innan tolv då vi kom ner till stranden, och folk festade fortfarande. Hur orkar de?


Vi gick till ett Internetkafé idag igen. Det fanns hur många olika som helst och det vi provade idag hade gigantiska skärmar. Alla i hela rummet kunde se vad man gjorde. När vi satt där inne ringde Josefins telefon och det var Christoffer som undrade vart vi var då de hade låst in lite värdesaker på vårt rum. Vi gick snabbt tillbaka för att möta dem. De hämtade sina saker och sedan blev det en avskedslunch då en av killarna skulle åka hem.


Efter lunchen blev det en promenad ner till stranden och där satt vi ett tag tills Christoffer kom på att det bara var 45 minuter kvar till deras kompis skulle åka och de kanske borde gå och säga hejdå till honom. Vi följde med för att ge en hejdå kram för att sedan gå på massage igen. När vi kom in så fanns det bara en säng ledig så Emma fick börja. När hon legat där i kanske tio minuter fick Josefin sin säng. Vi betalade för en timme, men Josefin blev klar långt före Emma. Mycket märkligt. Dock var Emmas massör, som denna gång faktiskt var en tjej, lite småförtjust i henne.


Efter massagen gick vi tillbaka mot vårt rum och vilka möter vi på vägen om inte killarna. Då hade de precis kommit tillbaka från hamnen där de lämnat sin vän. Vi bestämde oss för att gå och äta någonting. Vi hittade ett ställe som hade bl a pannkakor som vi var väldigt sugna på. Vi beställde in det vi skulle ha och hade väääärldens otrevligaste servitris. För det första fick vi in fel rätter när vi beställde, hon sa till oss – ”You´re a fool my friend”, gick och smaska med tuggummit under tiden hon tog beställningar och plockade undan tallrikarna innan man ens hunnit tugga klart. Dessutom var maten inte särskilt god.


Killarna ville efter detta gå hem och sova ett tag och vi gick för att ta lite kort och fixa oss mm. Vi bestämde dock att vi skulle träffas vid nio för att äta middag. Det blev det vanliga stället där vi ätit tillsammans tre gånger. Vi var så snälla att vi faktiskt bjöd på middag då vi tänkte på deras backpackerekonomi. Efter middagen gick vi hem till oss för att spela kort och snacka skit.    

     

//Emma        


Thailand dag 13

Dag 13:

(2/12)

Vi gick upp i hyfsad tid som vanligt och la oss vid poolen. Dock började det regna så vi gick in och sov vidare istället. Det var skitväder hela dagen så det blev återigen en dag med att gå runt i affärer, gå till Internetkafé och äta. Dagarna känns så långa då solen inte tittar fram.


Efter vi hade varit inne på internet tittade solen fram bakom massor av moln. Så solsugna som vi är gick vi till vår strand igen. Vi hann inte ligga där i mer än tio minuter förrän det kom tre stycken inkräktare. Vi gav dem några sura blickar men det hjälpte inte så vi gav upp. Efter halvtimme så kunde man inte ens ana vart solen skulle kunna vara, så vi gick hem. 


Kvällen började närma sig och det var dags att göra sig i ordning. Vi hade bestämt middagsdate denna kväll med killarna så vi möttes upp vid en restaurang för att äta och dricka gott.

     

Efter middagen gick vi till oss för att föra lite och spela lite drickspel. Vi började med Busschaufför. Ett mycket roligt spel för oss då vi lurade på en stackare chaufförsrollen. När vi spelat en omgång var det spelbyte. Den här gången var det deras tur att lära oss något. Det blev ett spel kallat Fuck You. Ett roligt spel som vi definitivt ska komma ihåg och ta med oss hem. Vi gjorde även några kroppsmålningar.

Vi spelade även Ja jävlar och jag har aldrig efter detta för att avsluta med en till omgång Busschaufför. Klockan var runt ett då vi bestämde oss för att gå till stranden och Full Moon Party. Vi var där och dansade och hade kul ett tag tills Josefins kamera och pengar blev snodda. Direkt när vi märkte det skulle vi gå tillbaka till rummet för att hämta Emmas kamera för att återskapa några kort då vi hade alla korten på Josefins kamera.

               

På vägen till rummet är det kanske tio thaitjejer som ger sig på oss. Vi blev dragna i håret, slagna, strypgrepp och sparkade innan vi hann därifrån. Josefin hann med ett slag så de släppte Emma, och som tur var hade vi en av killarna med oss som fick in en riktig smäll så en av tjejerna föll till marken. Vi tre kom till vårt rum och strax därefter kom även Christoffer och en tredje kille. På vägen tillbaka kände vi oss väldigt trygga med tre livvakter vid våran sida.


Vi var ledsna och ganska skärrade när vi kom tillbaka till rummet. Dock hämtade vi kameran och gick tillbaka för att ta några bilder. När vi gjort det kände vi oss rätt nöjda och bestämde oss för att gå till polisstationen. De var tyvärr inte allt för hjälpsamma så vi får ta anmälan när vi kommer tillbaka till Hua Hin.

//Emma


Thailand dag 12

Dag 12:

(1/12)

Vi ställde klockan och gick upp för att leta efter ett ställe där vi kunde äta frukost. Det visade sig finnas hur många ställen som helst, så vi slog oss ner på första bästa. Vi beställde in rostat bröd med marmelad och frukt. Efter frukosten hade vi tänkt pressa vid poolen. Det gick bra till en början, men sedan svek vädret lite så vi gick runt och kolla in stället. Vi hittade ett trevligt internetkafé där vi satt i en timme.

Det blev en del shopping innan vi gick hem också då vi köpte linnen, dricka och en väska. När vi var trötta på shoppingen sken solen lite så vi gick ner till en strand som låg vid vårt hotell. Den var väldigt liten strand men det hindrade inte Emma och Josefin. Vi tyckte dock att alla tittade lite konstigt på oss när vi gick ner till den. Vi låg där ett tag och njöt av att ha stranden för oss själva.


Efter stranden bestämde vi oss för att det kanske var dags för en daglig tupplur. Vi sov i någon timme innan det var dags att göra sig i ordning inför kvällen. Kvällen till ära skulle vi gå på thaiboxning med grabbarna. Så vi bestämde oss för att mötas upp vid halv tio tiden och åka dit tillsammans. När vi hade vaknat gick Josefin och Emma och åt middag, det blev en romantisk middag för två. När klockan började närma sig halv tio gick vi till platsen där man får åka gratis taxi till thaiboxningen. När vi stod där och väntade kommer grabbarna gående, detta är ganska lustigt eftersom vi skulle ses på thaiboxningen halv tio och klockan var redan tjugo i tio.


När vi kom dit fanns det först inga platser, men efter ett tag satt vi på första parkett. Den första matchen gick mellan en kille från Bangkok och en kille från västra Thailand. Båda var så små och smala och vi tänkte hur ska de kunna slå på varandra. Det var först en väldigt jämn match det två första ronderna men i den tredje tog matchen slut på en knock out. Andra matchen gick mellan en kille från Koh Phangan och en kille från Phuket. Även denna match var jämn till en början, även fast man såg att han från Koh Phangan hade mer övertag. I den fjärde ronden fick killen från Koh Phangan in många fina träffar och detta ledde till att den andra killen föll till golvet.

  

Vi var där ett tag och såg dessa två matcher och en uppvisning. Det var en kille på elva år som gick på lina fram och tillbaka och gjorde lite olika boxningsrörelser. Efter ett tag balanserade han även på linan med eld i händerna. Mycket imponerande av denna unga kille. Efter det så gick vi ner till ett poolparty för att ta en gratisdrink för att sedan röra oss vidare mot stranden. Hann med ett stopp hos oss innan. Kvällen på stranden var rolig ikväll igen, men vi var inte där så lång tid då vi kom dit rätt sent. Gick upp till grabbarna sedan för att kolla in boendet och sedan blev det nattkäk. På vägen hem går vi alltid genom en liten djungel för att komma till vår bungalow, mitt i bron står det ett träd. Detta träd har stått här sedan vi kom men just denna kväll utbrister Emma – ” Josefin, har det här trädet alltid stått här?”

      

//Emma


Thailand dag 11

Dag 11:

(30/11)

Klockan ringde vid sju-tiden och det var bara att pallra sig upp. Vi åt frukost och gjorde oss i ordning för att vänta på taxin. Vid åtta kom taxin och det bar av mot Chumphorn. Det var en resa på ungefär tre timmar. Fy fan så han körde. Emma sov större delen av resan, men när hon vaknade till berättade Josefin om vansinneskörningen hon hade beskådat. Vi var riktigt rädda på riktigt.


Det var galna omkörningar, för snabba kurvor mm. Vi blev väldigt glada då vi väl var framme vid hamnen. Där satte vi oss ner för att ta en lunch då det var ett tag kvar tills båten skulle gå. Vi gick på båten och satte oss till rätta. Emma hann bli sjösjuk innan båten ens börjat åka, och Josefin fann detta oerhört roligt. Vi träffade några thailändska killar som övertalade oss att lägga oss på golvet istället och efter ett tag somnade vi. Vi kunde dock konstatera att detta var oerhört obekvämt.

  

Vi låg på golvet tills vi var framme och det var nog ingen som var gladare än Emma att äntligen få gå av båten. När vi kom ner på fast mark flög det människor på oss som gav ut broschyrer om hotell, bungalows mm. Vi bestämde oss för ett som verkade ganska bra och som även låg nära stranden där Full Moon Partyt skulle hållas.


Vi hoppade in i en taxi och blev avsläppta på rätt ställe. Vi gick in och pratade om rum och blev visade ett. Vi hann knappt öppna dörren förrän hakorna var nere i marken. Det var ett rum där vi absolut inte under några omständigheter tänkte bo så det var bara för dem att visa oss ett nytt rum. Det andra rummet var betydligt bättre så det fick bli det.

 

Vi gjorde oss i ordning inför kvällen och skulle gå ut för att äta. Vi går in på en restaurang och precis när vi går in hör vi någon som säger ”Emma, Emma”. Emma vänder sig om och går fram mot ett bord där det kom ifrån. Då visar det sig vara en kille som vi träffade under Gothia för några år sedan, Christoffer. Världen är bra liten. Av alla restauranger gick vi inte på precis samma vid samma tidpunkt. Så vi slog oss ner bredvid han och hans kompisar och satt och snackade lite.


Efter middagen bestämde vi oss för att ta massage eftersom vi hade rejält ont i kroppen efter dagens båttur. Vi låg där ett tag tills Emma frågar – ” Josefin tycker inte du att det luktar våfflor här?”. Det höll Josefin med om, så vi låg där och drömde oss bort i våffelvärlden. Bra att påpeka är att Emma återigen fick en kille som masserade henne, vad är det med Emmas dragningskraft?


Efter massagen gick vi ner en sväng på stranden för att kolla läget. Det var drag redan då, två dagar innan själva partyt. Vi var där ett tag och dansade och gick runt och tittade på allt de byggt upp. Emma och Josefin stod och dansade när kille efter kille kom fram och dansade med oss. Till slut står vi där med en hel drös killar omkring oss. Vi ger upp efter ett tag för att det är så varmt, så vi bestämmer oss för att doppa fötterna i havet. Det var dock inte lika svalkande som vi tänkt oss. Vi gick istället och köpte en bucket. När vi dricker den kommer det fram två vänliga engelsmän och börjar prata med oss. När vi är som mest inne i samtalet ser Josefin en blondkalufs i ögonvrån och tittar dit, vem står där om inte Christoffer igen. Så vi avslutar samtalet med engelsmännen och går med Christoffer till hans kompisar. Efter några timmar där beslutade vi oss för att gå och sova. Det var ganska skönt att lägga sig i en säng.

//Emma


Julstämning på hög nivå

Det luktar lussebullar i hela lägenheten och julmusiken spelas på hög volym. Lite julkänsla finns det allt! Dessutom snöa det idag när vi körde hem från Dalarna. Några grader kallare så lägger sig snön, supermysigt!

Var som sagt i Dalarna idag och hälsade på farmor och farfar. Pappa sa igår att han skulle upp till landet och hämta sina skidkläder och fråga om jag ville följa med och köra upp, och självklart ville jag det!
Körningen gick riktigt bra, ska nog boka uppkörning snart.
Fick också se landet som dom gjort om, hade inte varit där sen i midsomras men idag sprang jag in och fick mig en snabbt titt på hur det såg ut och det hade blivit jättefint! Otrolig skillnad.

Körde efter det upp till farmor och farfar och överaskade dom med lite fika. Glada tror jag och hoppas jag att dom vart, var länge sen man träffade dom och var där och hälsade på så det var kul. Det blev dock en snabbvisit då vi var tvugna att röra oss hemåt igen då både jag och lillebror (som också var med) hade träning senare på kvällen.

Träningen gick bra och nu har jag nyss läst ut min engelskabok så imorgon blir det att skriva en recension på den.
Hoppas ni alla haft en bra helg!

 

Sarah


will I ever see you smilin' back at me?

 

http://www.simply-ordinary.com/Wallpapers/westlife1024_01.jpg

 

Någon mer än jag som börjat lyssna på Westlife igen efter gårdagens idol-avsnitt?


 

 

Sarah


LÖRDAG

Redan mörkt som natten ute och klockan är bara fyra.
Är galet trött och seg i kroppen, vet inte vad jag har gjort för att må såhär.

Var nere i UBG ett tag där herrarna hade cup för småpojkar, dom små är så söta när dom springer runt på plan, det är verkligen roligt att se då dom försöker organisera ett bra spel.

Åkte sedan och kollade på lillebrors match i Brunna, tråkigt nog förlorade dom med 3-2 men dom var riktigt bra idag, kul att se att dom börjar få fason på spelet :)

Gick ut och övningskörde efter de med pappa och de gick bra.

Nu håller jag på och somnar så ska nog ta och sova ett tag. CIAO

Sarah

Jobbiiiigt!

Det här var jätteirriterande!

Hade skrivit ett jättebra inlägg om kvällens idol-avsnitt men sen stänger datorn av sig pga. att den har för lite laddnind, KUL! noooot.


Så ni får helt enkelt nöja er med att jag hade hoppats på Erik och Tove i finalen men tycker det är roligt att Calle gick vidare för enligt mig är det han som har utvecklats mest under säsongen och dessutom har han blivit en riktigt bra sångare!!

Calle och Erik Foto: Daniel Ohlsson/TV4


Dags att sova. Hoppas ni haft en bra dag så får vi se vad morgondagen har att erbjuda (:

Sarah

Fredag fredag fredag!

Låång dag det har varit idag och ändå är klockan knappt halv fyra.
Känner hur tröttheten sakta smyger sig på.

Sista körlektionen idag, som jag hade bokat, blev dock att boka två till då körläraren tycker att jag behöver mer rutin, men det kommer väl när man kört ett tag?

Lektionen gick i alla fall bra, sedan fick jag fördriva en och en halv timma i centrum.
Så jag tänkte, varför inte gå och kolla och pröva några klänningar?
Jag tog mina klänningar och gick in i ett av provrummen och drar på mig en av de utvalda lätt och smärtfritt. Dock blev det inte lika lätt och smärtfritt att ta av sig den, tror att jag höll på i minst tio minuter och försökte få av mig klänningen. Var galet svårt då den fasta på nått skumt sätt, jag tänkte till och med på att gå ut och fråga om hjälp. Haha! Då kan ni nog förstå att jag satt fast väldigt bra.

Efter mycket trassel kom jag på en jättesmart sätt att få av mig den och då gick de hur bra som helst, tur att man är så kvicktänkt i vissa lägen.

Gick till skolan för en lektion och höll en redovisning som varade i ca 7 minuter. Efter skolan gick jag med Linus och Beno till tasty's och åt lunch då vi alla tre var hungriga som vargar. En tasty's skagen blev det som vanligt, sen satt vi där tills jag var tvungen och gå för att möta upp Anders och åka med han hem :)

Nästa helg är det skinkcupen! Spelschemat har kommit ut, gissa om jag längtar!! Kom och kolla ;)
Gott o Blandat är mitt lag.


Sarah

Thailand dag 10

Dag 10:

(29/11)

Vi vaknade runt tio helt sjukt trötta. Vi fattade inte hur vi kunde vara så sega. Dock åt vi frukost och kämpade oss ut i solen. Vi låg vid poolen i några timmar innan vi var tvungna att gå in då vi kände oss jättesega och konstiga i huvudet.


Sängen såg lockande ut, så det blev till att sova middag i några timmar. Vi vaknade upp och kände oss mycket piggare och började packa inför resan till Koh Phangan. Taxin hämtar oss åtta imorgon bitti så vi kände att det var lika bra att packa klart då vi ska och kolla på Arsenal – Chelsea ikväll.


Efter det att vi packat klart gjorde vi oss i ordning för kvällen. Vi åkte till Market Village som vanligt och gick sedan på några marknader. Emma hittade en klänning och Josefin hittade som alltid massa saker. Sedan kom vi på en jätterolig idé som vi tänkt på tidigare under semestern.


En av de finska killarna har en ormfobi så vi gick och letade efter några plastormar vi kunde köpa för att sedan åka till dem och säga hejdå då det var deras sista kväll. När vi nästan hade gett upp så hittar vi exakt det vi letar efter. En stor och en liten orm fick följa med oss. Vi gick och åt middag och försäkrade oss om att killarna hade hunnit hem.


Efter middagen så tog vi en tuk-tuk till dem och så smög vi omkring utanför deras grind för att lägga ormarna till rätta. När vi väl gjort detta hör vi av oss och säger att vi är utanför. Han kommer såklart ut och öppnar. Först ser han inte ormen men vi pekar på den och han går försiktigt därifrån, då det är det han har lärt sig att man ska göra. Oj vad vi skrattade.


Vi satt och kollade på film med de ett tag innan vi gick till en sportbar och tittade på Arsenal – Chelsea. Tyvärr ingen vidare tillställning så efter ungefär 65 minuter åkte vi hem då en tidig morgon väntade oss.


(Har tyvärr inga bilder från denna dag då vi inte gjorde något speciellt och inte hade någon kamera med oss för att fota ormarna).

//Emma


Thailand dag 9

Dag 9:

(28/11) 

Vi vaknade lite trötta idag fast det blev en tidig kväll och en natt i sin egen säng. Vi gick upp efter ett tag och gjorde i ordning frukost. Vi satt ute på altanen och njöt av livet i största allmänhet, vi började diskutera vart vi skulle denna dag och beslutet blev stranden. Så vi tog fram cyklarna och gav oss iväg.


Emma och Josefin låg i solen och läste bok när en kvinna som gör fötterna fina kom förbi och frågade om vi ville göra detta. Josefin bestämde sig snabbt för att göra detta. När Josefin får behandling så bestämmer Emma sig för att även hon vill göra detta. Så där låg vi och fick behandling av två stycken samtidigt. Emma fann detta väldigt roande då hon låg och skrattade sig igenom allt då det kittlades som tusan. Våra händer och fötter blev jättefina J. Efter allt detta var vi lite trötta och hungriga och vi gick och satte oss ner för att äta lunch. Så där satt vi med fötterna i sanden, såg ut över havet där solen låg på så att havet glittrade ikapp med våra ögon.

  

Efter lunchen tog vi våra racercyklar till Market Village där vi köpte lite frukost och dricka. Dock ingen alkohol för klockan var tre och man får bara köpa det mellan elva och två och sen mellan fem och nio. Vi blev lite små förbannade men vad ska man göra åt saken. Så vi cyklade hem och Emma tog ett dopp i poolen. Sen var det dags för den dagliga sovstunden. Josefin vakande återigen först men fick lite hjälp då hon vaknade av ett sms. Emma sov en stund till innan Josefin väckte henne.


Nu håller vi på att göra oss fina för kvällens aktiviteter. Vi ska på middagsdate med våra nyfunna killar. När vi satt i tuk-tuken på väg till klocktornet där vi skulle träffas kom det en bra låt som vi såklart var tvungna att sjunga med till. Det blev mat vid piren. Skaldjur och vin blev det. Emma och Josefin bestämde sig sedan för att betala allting då de bjudit oss de andra kvällarna. De tyckte dock det var pinsamt att vi betalade och vi får nu leva på vatten och bröd resten av semestern.

  

Efter middagen gick vi till en bar och beställde in två buckets och några drinkar och satt där ett tag innan vi gick till Hilton igen. Denna kväll var det inträde. 400 bath. Dock ingick två drinkar i det, men vi blev ändå chockade då det varit gratis inträde tidigare kvällar. Vi var där tills stäning som vanligt och vi dansade verkligen järnet. Josefin hittade en ny danskamrat som hon dansade med ett tag. När sedan Josefin gick därifrån så hittade hon Emma istället och då dansade de resten av kvällen.

        

Sedan skulle vi hem till dem och letade efter en tuk-tuk. Vi hittade till slut som påstod sig ha bra musik. Det kan diskuteras såhär i efterhand. Vi lärde chauffören att dansa julgranen och baka bullar i ugnen. Vi har nog lärt ungefär halva Hua Hin julgranen vid det här laget och vi tycker det är kul att föra våra traditioner vidare.


Vi kom hem till grabbarna, men stannade inte där så länge då vi ville sova hemma. Så vi satt där ett tag och pratade lite innan vi begav oss hem.

//Emma


Thailand dag 8

Dag 8:

(27/11)

Väl hemma igen kände vi att det kunde vara gott med frukost. Vi satte oss ner i lugnan ro och åt frukost och kände efter hur vi mådde. Vi kom fram till att vi mådde bättre än föregående dag. När vi gick från grabbarna så låg alla och sov så vi lämnade en liten fin handskriven lapp på golvet.


Efter frukosten gick vi ut till poolen och la oss där. Vi låg och solade och lyssnade på musik och njöt av livet. Det var verkligen strålande sol idag utan ett moln på himlen. Det dröjde dock inte länge innan en av killarna kom och höll oss sällskap. Vi låg vid poolen några timmar innan vi gick för att äta lite lunch.


Vi gick till en restaurang som låg näst intill granne med vårt område. Det var en vild chansning på om vi kunde äta där. Chansningen gick hem och de blev väldigt förvånade över att ha någon gäst. Vi tror inte de haft någon där sedan 90-talet. Maten kom in fort och vi blev servade av två stycken, en av dessa stod och kollade och skratta åt oss när vi åt. Trevligt.


Dock lurade Josefin Emma inne på restaurangen. Hon sa till Emma – ”Det här skulle du tycka väldigt mycket om, vill du smaka?” Emma som tänkte att det kan vara bra att testa svarade snällt ja. Hon blev dock tvungen att spotta ut maten i busken då den var fruktansvärt stark. Josefin tyckte dock detta var jätteroligt.


Efter lunchen åkte vårt sällskap hem och vi gick in för att sova middag. Vi vaknade runt sex för att göra oss i ordning för kvällen. Vi startade på Market village och åt lite popcorn på ett Internetkafé. Alltså, vi satt vid datorerna också.  När Market Village stängde började vi med en promenad mot stan, under promenaden blev vi lite uttråkade och provade några hopp. Vi fortsatte sedan till en restaurang för att äta middag. Vi fick sällskap även här. Sedan fick vi skjuts hem på moppe. Återigen var det ett tillfälle då vi såg ljuset i tunneln, men vi överlevde även denna gång. Dock med en himla värk i benen efter åkturen. 

                                                

När vi kom hem var vi väldigt pigga och bestämde oss för att sjunga sing star. Men innan det så gick vi in på rummet för att lämna lite grejer. Då blev Emma jätteglad över att se sin egen säng och kastade sig i den för att ge den en bamsekram. Medan Josefin undrade hur det gick till att sova i sin egen säng.

  

Vi kopplade in sing star och sedan blev det sjunga för fulla muggar. Vi har sjungit så halsarna värker. Tack och lov att vi inte har några grannar här just nu. Taket lyfte några gånger tror vi bestämt. Nu ligger vi dock i sängen och det börjar bli sovdags.

              

     

    

//Emma


Hahaha Sean Banan, KOLLA!

Smarta jag som somnar i soffan till Family Guy och sover i en kvart.
Mitt genidrag resulterade i att jag inte alls är trött och att jag nu fått den powernapen jag borde fått för typ 5 timmar sen..

Dagen var som sagt bra och träningen gick också väldigt bra. Löpning i 45 minuter sen styrka i 45 minuter till efter det.

Idag så såg jag btw en komiker/skådespelare (som jag inte kommer ihåg namnet på) när jag stod och tog ut pengar vid kungsträdgården, blinda som mina vänner är var det bara jag som såg honom. Han brukar vara med i parlamentet och han är också med i Johan Falk-filmerna där han spelar polisinspektören eller vad något liknande.

Tänkte bjuda på ett roligt klipp såhär på kvällskvisten, kan inte sluta skratta, haha.


 

Sarah


Dax för träning

hej hopp!
Sitter hemma hos Emilia med Sara i väntan på att åka till träningen.
Måste säga att jag OGILLAR emilias tangentbord ganska mkt, tangenterna sitter på helt fel platser och det är segt att skriva på, man får inget flyt i fingrarna :P
Har idag varit på SACO-mässan och kollat lite på utlandsstudier och jag kan väl säga att jag är mycket nöjd över det jag hittade, ska fylla i lite ansökningar och så när jag kommer hem så får vi se hur allt utvecklar sig (:
Amerikanare är nog världens trevligaste människor, bortsett från Sara då ropar hon här bakom.
Idag var de folk från USA som stod och pratade om sina skolor och vad dom hade att erbjuda. Mycket intressant och det gjorde mig bara mer sugen.
Ska börja byta om nu inför träningen men kanske skriver något när jag kommer hem senare.
Ha det bäst!!
Fin fina Sara :)
Sarah


Lalala

Det är så otroligt sjukt hur blind man kan bli!
Man tror att personen på något sätt ska ändra sig och kanske, kanske! hålla det den sagt.
Men man blir lika besviken varje gång, ändå fortsätter man.. Vad är felet?!


Har pluggat i bibblan största delen av eftermiddagen idag med Nedson.
Gick hem och åt sen blev det ner till ubg för att se herrarnas träning med sällskap av, återigen, Nedson.
Har nyss duschat och ska nu krypa ner under täcket med en bok och bara försvinna bort från verkligheten ett tag. Orkar inte med alla problem och allt plugg..

Imorgon blir det SACO-mässan med Sara och Steph, det ska bli roligt i alla fall. Två solstrålar som lyser upp min vardag (:

Sarah

2 december

Spenderade som sagt natten hos Emilia, julpyntat och grejer hade hon gjort, supermysigt! :)

Efter träningen blev det att vi åkte hem, åt och la oss på soffan för att se ice age 3. Det blev alltså inga nattliga äventyr denna gång. Tur var väl det för det var ruskigt kallt ute!

I morse när jag vakna sken solen, underbart! Och när jag gick ut och kände hur kallt det var blev vädret ännu mysigare. Älskar när det är riktigt kallt ute och solen skiner och värmer lätt.
Åkte till skolan för att se pojkarna spela SM mot Solna. Behöver inte säga så mycket om den egentligen, såg väldigt bra ut under första halvan av andra halvlek men sen gick det utför.

Folk som knappt jobbade själv stod och klaga på andra, dom gick på plan och var riktigt tjuriga och skällde ut andra. Visst, jag tycker att en person som tar jobbet själv och jobbar hårt kan säga till dom andra att jobba hårdare osv, men absolut inte någon som bara står på plan.

Matchen slutade tillslut 7-1 fick jag höra, jag själv tröttnade när det stod 5-1 och bestämde mig för att gå och äta.
Pinsamt.. grejen är ju den att spelmaterialet finns, men divorna finns där också.

Nu ska jag läsa min engelskabok igen, c'u!

Sarah


Nu så, igång igen!

Hej!

Har inte någon tid över alls att skriva.
Ni vet att jag sa att jag längtar till december för att det händer så mycket? Nu är december här och det ska bli en perfekt månad! Men den kommer också bli jobbig, skolmässigt.

Har massor att göra nu inför de sista veckorna, ska läsa ut två böcker varav en jag ska skriva en bokrecension på, hur ska det gå? Förhoppningsvis bra, får läsa mycket och ofta :) Det jobbiga är bara att en av böckerna är på engelska.

Första körlektionen idag gick väldigt bra. Var inte så läskigt som jag trodde och han sa att jag körde jättebra. Några få saker behöver jag dock arbeta på och det är parkering och att backa, vilket inte är så konstigt då vi inte alls jobbat så mycket med det när jag och pappa har kört. Så nu ska vi bara fokusera på det så har jag en till lektion på fredag nu, sen får vi se hur det blir.

Ikväll är det träning, känner verkligen att det behövs. Gårdagens träning var inte den bästa, orkade nada. Så det ska bli skönt att snöra på sig löparskorna och bara gå ut och springa nu och sen lite styrka på det :)

Djurgården spelar ikväll mot Färjestad, måste kolla text-tv hos Emilia efter träningen då jag kommer sova hos henne inatt. Får se vad det blir för nattliga äventyr denna gång, tror nog att vi hoppar taket i alla fall... haha.

Ha det bra!

Sarah

Emma fixar

Jag har nu fixat en kategori som heter Thailand. Dar kommer allt jag skriver fran Thailand att hamna sa det blir lattare for er intresserade att se hur vi har det :)

Pussen //Emma

Kho Phangan

Heeeej kara blogg!

Jag har varit dalig med uppdateringar dom senaste dagarna. Men tyvarr far ni leva med det. Har anda bloggat mer an jag trodde.

Jag och Josse ar nu i Kho Phangan. Full moon party vantar imorgon. Tro mej, det ar helt galet! Jag tankte bara tala om att jag lever ;) Battre och mer utforliga uppdateringar med bilder oxa kommer om nagra dagar da vi ar tillbaka i Hua Hin.

Puss och Kram //Emma

RSS 2.0