Onsdag

Äntligen onsdag. Som vi väntat på denna dag. Snart ska jag packa det sista å sen är jag klar med packningen faktiskt. Skönt. Sen ska jag hämta Emilia så åker vi till Stinsen å möter Sarah för att köpa det sista för att sen åka å spela lite cup. Det är alltså fullt upp idag som ni hör :D Härligt.

Jag är faktiskt lite nervös. Haha. Vet inte om det är inför cupen eller Åre, kanske nån blandning av nåt slag? Men hur som helst så måste jag gå å göra mej i ordning så jag är klar om en timme då det är dags att röra på sej.

Vi kommer nog inte kunna blogga nå mer innan vi åker, å förmodligen inte där upp heller så jag önskar er alla ett gott nytt år :)





//Emma

 


Blandat

Hej bloggen, kul att se dej igen.

Julen har varit jättetrevlig. Men nu är jag hemma igen å har faktiskt jobbat två dagar. Det ni! Men idag har det hänt grejer, det kan jag säga. Vid tre-tiden springer jag ner å hjälper Sarah å flytta in alla sin grejer. Vi bär in allt i lägenheten å åker direkt till träningen i princip.

Vi tränar å kommer hem å börjar packa upp alla grejer. Blir suuuuperbra :D För att sen fortsätta med allt packande inför Åre. Vi spelar nämligen cup imorgon kväll å direkt efter den är det bara att röra sej mot tåget för att åka till Åre å va där över nyår. Kommer bli så jävla grymt.

Så äntligen har jag en sambo å dessutom är den sen länge planerade Åre-resan nästan här! :D

Godnatt.



Carina, Sarah å Emilia är dom som ska göra Åre osäkert. Sen är jag med oxå för att hålla koll på dom små liven ;)



//Emma

 


God jul!

Nu säger jag god jul till er alla innan jag går å lägger mej. Fattar inte va jag gör uppe :S Men men. Imorgon blir det nog inte så mycket datorsittande så om jag inte kan önska er god jul då igen så får ni leva med det här :D

Måste även säga att jag, Josse å Linda hade lite julklappsutdelning idag. Å tack tack tack mina älskade vänner för dom fins klapparna. Om jag orkar å kommer ihåg så ska ni få se nån gång va jag fick :)





//Emma


Hahaha

 

 

Hahaha, alltså.. jag har inga ord. Helt otroligt att vi är släkt.. Haha. Love u cuz!

Sarah


Rimstuga

Vi sitter här hemma å rimmar lite på våra klappar å jag tänkte därför ge er lite inspiration.


"Den här kan du använda när det ute isar,
hoppas du släpper luktfria fisar"
Ett alternativ till något som ska hålla dej varm under vinterkylan.


"Den här kan du använda när det är minus tio,
faktiskt till och med vid minus nio"
Ett annat alternativ till att hålla sej varm i dessa kalla grader.



//Emma

Godnatt

Nu är klockan alldeles för mycket. Va gör jag uppe? Jag måste dessutom hänga tvätten å packa lite inför imorgon då jag åker ut till Bålsta för att fira jul. Ska hämta Emil i Jakan imorgon halv tolv för att sen åka å julhandla i Kista. Det ska bli jättetrevligt :)

Ikväll har jag inte gjort ett skit. Har kollat på tv å ätit popcorn :D Niiiice. Men nu är det iaf dags att stänga ner datorn. Vi hörs nog imorgon! Sov gott å dröm sött.





//Emma

Jullov

Haha jag har jullov. Det känns väldigt konstigt att säga. Jullov jullov jullov. Har ju inte haft det på några år nu. Men det känns jävligt bra att säga :D Va en riktigt seg skoldag idag. Kan till största delen berott på att jag va jävligt trött, men jag led mej igen den å är nu hemma nerbäddad på soffan.

Det är så kallt ute att jag fortfarande är frusen trots att jag varit hemma i en timme. Inte okej! 15 minus, va är det liksom? Jag hatar det här. Jag vill ha sommar, sol å värme. NU!

Nu ska jag fortsätta göra ingenting ett tag. Va bara tvungen att berätta att jag faktiskt har jullov nu. Hej så länge!





//Emma

Hottie

Hahaha jag missa ju poängen med förra rubriken. Glömde till å med berätta va som hände. Det va nämligen såhär att jag å Sarah såg väääärsta hetingen i Kista idag. Vi funderade på att gå tillbaka å ta hans nummer, men det kändes lite nördigt ;) Det va iaf därför förra rubriken blev raaaawr. Hur som helst, skulle Aldrig bangat ;)


//Emma

Raaaawr!

God afton!
Nu är jag hemma igen. Det blev som jag tidigare sa en sväng till gymmet å sen lite shopping i Kista. Gjorde Sarah å hennes mamma sällskap. Åt en mysig middag med Sarah å nu är jag så mätt att jag typ kommer explodera eller nåt snart. Blev även en klänning till mej (vääärsta kapet, typ halva priset. Hur braaaa?) Sen köpte jag även julklappar till Emil å har även typ fixat klart till mamma å pappa idag. Så nu är det ju inte mycket kvar, å folk som tyckte jag va sent ute. Vadå, är ju typ tre, fyra dagar kvar till jul?

Nu ligger jag å kollar på ung å bortskämd som jag missa när jag va i shoppingtagen idag. Det är ju faktiskt rätt så bra. Efter det ska jag försöka gå å lägga mej, återstår att se hur det går. Sista dagen i skolan imorgon. Niiiice! Kommer dock va ensam, men hade ju en finfin konversation med en i klassen idag så kanske överlever ;) haha!

Sov gott å dröm sött alla sötnosar!





//Emma

 


Måndag

Dålig uppdatering under helgen. Men det har ju som sagt varit just helg å jag har spenderat den i Bålsta så bloggen fick vila lite ;)

Jag kom nyss hem efter att ha varit i skolan å sen lunchat med Emma å Viann. Mycket trevligt å tyvärr sista gången innan jul jag träffar dom :(

Nu ligger jag på soffan å väntar på att Sarah ska ringa å säga när vi ska mötas på gymmet. Är i princip omöjligt att va ute å springa i detta väder, så dagens träning ställdes in å därför gymmar vi istället. Blir väl iaf att springa ett bra tag på löpband. Finns det nåt tråkigare? Haha.

Hörs sen!





//Emma

 


Dagens funderingar

Jag å Sarah snackar i telefon just nu å har några funderingar.

1) Varför finns inte killarna från filmer i verkligheten?
2) Varför är dom flesta killarna fula?

Å nej, vi är inga bittra singlar.... haha

//Emma

Happy Friday

Vad är det för likhet mellan att öppna en Aladdinask och gå på krogen????  



Jo, man blir lika besviken varje gång..för alla godbitarna är tagna  ...

kvar är bara några spritfyllda äckel i hörnorna.

/Emilia

Uttråkad

Jag tycker faktiskt synd om mej. Haha. Igår va jag ledig hela dagen, gjorde inte ett skit! Visst, det är skönt att va ledig, men roligare om man gör nåt annat än ligger på soffan? Idag hade jag iaf skola å kom nyss hem. Skulle ha träning ikväll så det tyckte jag va kul så jag kunde göra nåt. Men nej, då blir den inställd. Typiskt. Visserligen är det inte jättekul att va ute att springa i snöoväder. Men ändå.

Då tänkte jag att jag kanske kunde åka å gymma. Men vet inte vart närmsta gym ligger plus att det är jobbit att åka kommunalt typ svettig? Ajaaa, det blir väl en till kväll framför tvn. Haha nice. Om en knapp timme börjar iaf skidskyttet, alltid nåt jag kan roa mej med i några timmar...





//Emma

 


Godnatt

Jag säger godnatt. Va längesen jag gick å la mej såhär tidigt. Men å andra sidan måste jag upp riktigt tidigt imorgon :S Ska nämligen va på idrottskliniken i Solna halv nio så det blir till att ta bussen typ kvart i åtta... Direkt efter det blir det att åka tillbaka för att sen åka vidare till skolan. Suck på det! Men jullov snart ;)

Godnatt alla söta!





//Emma

Jag dör...

HAHAHAHAHA! Jag tänkte bjuda på ett litet klipp från ung å bortskämd. Men va med, för det går snabbt...



Tre ord... Räkna en gång till ;P



//Emma


Onsdag

Den här veckan har redan kommit till onsdag å det är nu bara nio dagar kvar till julafton. Helt sjukt. Jag som inte ens har börjat handla julklappar än. Men det löser sej nog. Tror jag å Emil ska in på onsdag :D Idag är jag ledig, faktiskt den enda dagen den här veckan som jag är det å det är inte så vanligt att jag är såå lite ledig. Haha!

Igår va det träning i Kungsängen. Så typiskt att träna där nu när jag flyttat från Bålsta. Igår tog det över timmen att ta sej dit kommunalt, med bil tar det kanske 20 min. Men träningen va rolig iaf. Vi va riktigt många där så blev mycket spel på stor yta. Kanonkul! :D

Just nu kollar jag på top model, men när det är slut ska jag kolla klart på dom ung å bortskämdavsnitten jag inte sett. Det är faktiskt väldigt kul. Men det är ju inte konstigt dom är bortskämda. När föräldrarna kommer dit för att säga vem som åker ut säger dom till å med "Så kan vi gå å packa din väska". Så packar föräldrarna väskan. Hallå, är dom inte där för att liksom lära sej? :P

Vi hörs lite senare :)





//Emma


Tisdag

Tisdag idag. Jag är trött, förkyld å aa. Det är väl det. Är ganska glad oxå, som alltid. Hihi. Träning står på schemat ikväll. Löpning å sen fotboll. Jag ska va med å köra lite har jag tänkt, men hoppas löpningen ute å springer lite i korridoren istället. Kul...

Jag är ledig imorgon, så ikväll blir det lite tv-tittande efter träningen. Dock kommer jag hem sent då träningen slutar 22. Haha jag har börjat kolla på ung å bortskämd. Förjävla roligt program :D Nu ska jag snart gå å laga lite mat, blir nog köttbullar å makaroner ikväll.





//Emma

Nervöst..

Ikväll gäller det. Manchester United - Arsenal. Varit bra resultat i helgen då Tottenham - Chelsea spelade 1-1 så kom igen nu Arsenal! Kommer nog blir riktigt tufft, men jag tror dom har goda möligheter. Det kommer dock va tredjemålvakten som står, men det kan nog gå vägen iaf. Avspark 21.00 ikväll! Missa inte detta!!!!





//Emma

På Stadium

Emma ringde mig vid typ åtta tiden och frågade om jag ville följa med till stadium eftersom de tydligen hade rabatt på allt i affären. Javisst kunde jag det :) slänger på mig kläderna som ligger närmast och springer till tunnelbanan (ser ut som ett mongo men vem ska man stöta på liksom?) men när vi väl är på Stadium så kommer det fram två tjejer som tydligen följer våran blogg :) De frågade om de fick ta kort med mig å visst ställer man upp!



/Emilia

Paiiiin!

Jag har så ont i min kropp. Rätt mycket träningsvärk å rätt mycket bara ont. Men annars så är det bra förutom att jag är trött som ett as.

Jaja. Dålig uppdatering här i bloggen å jag skäms en aning. Har bara inte haft nån lust. Å vi är trots allt tre, men som alltid annars är det jag som får ta tag i det här ;)

Jag sitter å kollar på handboll eftersom jag inte har nån kanal som visar CL. Suuuger. Fast handboll är ju kul egentligen, men ingenting i jämförelse med fotboll ;) Har kollat en handbollsmatch i EM för damer tidigare idag oxå. Dom vann andra matchen i rad nu. Mycket bra!

Träningarna har dragit i gång nu oxå. Å det är inte direkt en mjukstart kan jag säga. Träning i söndags. Fys i måndags, löpning plus fotboll igår, ledigt idag. Fys imorgon, ledigt på fredag å cup lördag å söndag. Niiiiice! :D



Saknar värme, bruna ben å Thailand som jag va i vid den här tiden för ett år sen :(


//Emma


Nu är de jul igen


Julmusik på högsta volym, luktar lussebullar, pepparkakor och glögg i hela huset.
Nu kan man väl ändå säga att julen är här?

Sarah

25 jävla år!

Idag är det ingen vanlig dag. Det är nämligen vår flitigaste läsares födelsedag! :D Det ni! Självklart pratar jag om Malin å det är hela 25 år den lilla rackaren fyller! Jag vill bara önska en riktigt underbar födelsedag :)

Snart kommer vi med lite presenter, bäst för dej du blir nöjd! Haha!!








//Emma


1 december

Idag är det första december. Snart är det jul. Det är helt sjukt hur snabbt tiden går. Mindre än en månad kvar till Åre oxå :D heeelt sjukt!

Har varit riktigt dåligt bloggande på senaste tiden, meeen jag har verkligen inte haft nån lust. Motivationen är på noll i detta mörka å kalla vinterland. Men tänkte att jag iaf kunde berätta att vi lever ;)

Helgen va helt sjuk kan jag säga. Sen har veckan rullat på. Hade tenta igår, annars har det varit relativt lugnt. Ska gå å sova nu iaf, eller vet inte om jag ska kolla på söndagens gossip innan eller om jag spar det tills imorgon. Jobbiga beslut jag har att fatta ;)

God natt!



Förra året vid den här tidpunkten höll jag på med akrobatik på en strand, eller så va jag ute å drack drinkar, eller låg jag å chilla på stranden eller vid poolen... hade det helt enkelt underbart i värmen med Josefin.

Nu är det så kallt så man helt inte vill gå utanför dörren alls...



//Emma


RSS 2.0