Sluuut

2-2. Det är va matchen slutade. Måste säga att det va en jävligt fin upphämtning. Dessutom är båda Barca mittbackar avstängde i returen, så det här kan verkligen gå vägen :D Perfekt.

Jag är även sjukt trött. Har varit helt hemskt trött hela dagen å jag sover fortfarande inte. Det går ju inte att gå å lägga sej tidigt när det är CL på tv. Men nu ska jag iaf krypa ner. CL är ju trots allt slut.

Imorgon är det jobb, sen fotbollstittande med Sarah å Josse å sen blir det myskväll med Josse. En perfekt torsdag.


Hahahaha bjuder på roligaste bilden sen SM. xD

Missa inte Håbo - Kungsängen imorgon 17.00 på konstgräset i Bålsta.

Sleep well.

//Emma

 


45 minuter kvar

Givetvis pratar jag om Champions League. Arsenal - Barcelona. Första halvleken såg inge vidare ut. Dessutom åkte vi på två skador å även ett kort på Fabregas som innebär att han är avstängd nästa match. Dessutom va varningen felaktig. Man blir ju så jävla irriterad. Tänk att domare ska va med å påverka oxå. Suck. Men som sagt, en halvlek kvar, å den är fan i mej Arsenals. Vi behöver ett bra resultat med oss till returen.

Ska kila ner å kolla vidare nu!

//Emma

Något att tänka på ...

Hej!

Kom precis hem efter att ha filmat det sista inför kusinens högskoleansökan. Tror det kommer bli riktigt bra!!

Ikväll är det Arsenal-Barcelona i Champions League. Missa inte! Vad tror ni det bli?

Många spridda skurar och mycket hoppande mellan ämnena nu men idag såg jag på Oprah. Det handlade om människor vars släktingar, (döttrar/söner/föräldrar/syskon), som hade blivit ihjälkörda pga. att folk pratar i telefon och smsar när dom kör bil.

Olycksrisken fyrdubblas när man pratar i telefon och åttdubblas när man smsar!

Ökningen av olyckor pga. att folk smsar och pratar i telefon har ökat de senaste åren.

Det här fick mig att tänka på hur jag själv beter mig när jag kör, jag kan erkänna att jag smsar och att jag ringer, inte mycket, men det händer. Detta kommer dock förändras nu. Om en olycka skulle ske och om jag skulle få en människas liv på mitt samvete skulle jag aldrig förlåta mig själv. Var smset/samtalet värt den här personens liv?

Som en tjej i programet sa; "Det räcker inte med att du har båda händerna på ratten, det är huvudet du måste ha med dig"

Sarah

Inte alls för att göra någon avundsjuk...

"Lyxparadis med medelhavets största pool" Turkey.. here we come ;)


















/Emilia


Faaaan

Jaa, jag är lack. Allt går åt helvete just nu. Ryggen är hemsk. Internet krånglar. Å sen är jag skitarg på mästarnas mästare. Jag älskar programmet, hur bra som helst. Men totalt orättvist. Blä på det. Att man ska behöva bli arg sista programmet är inte okej.

Hur som helst. Sen träning va det idag, så då blir det även sen sänggång. Jag är sjukt trött å ska upp tidigt imorgon. Usch å fy.

Dock har jag en grej att glädjas åt. Eller egentligen två, å då är en att vi åker till Turkiet snart. Men det som jag glädjs mest åt just nu är CL-resultaten. Bayern München - Manchester United 2-1. Härligt!

Nu är det nattinatti.

//Emma

30 Mars

Hej Hopp!

Solen visar sig lite smått utanför fönstret, solen kan göra en otrolig skillnad på ens humör, ofattbart.

Tiden som spenderades i skolan var väldigt kort idag, vi hade bara utvecklingssamtal. Samtalet gick bra, jag är en av sex i vår klass som inte hade några IG-varningar, känns bra. Fick dock veta att vissa lärare tycker att jag haft lite för mycket frånvaro och det kan jag hålla med dom om men jag har ju börjat skärpa mig nu :)

Nu väntar jag på att kusin Johan ska komma hit. Han ska intervjua mig inför ett arbete som han ska använda till sin ansökan till högskolan. Det kommer bli roligt att höra mig på den videon med min röst, helt genomtäppt, haha.
Sen ska jag laga middagen, min nu kända laxpastasås, sedan bär det av mot träningen för att hämta saker som jag ska ha med mig i bagaget till Turkeeey.

Sarah

Emilia goes bride

Ska snart iväg till min kusins skola och vara hårmodel när hon gör sitt prov. Hon ska göra en bruduppsättning med slöja å hela kitet. Och som kusin så måste man ju ställa upp ;)

Kanske lägger upp någon bild sen så ni får se hur det blev!

/Emilia

Träning

Fy tusan vad man har tappat konditionen... Nu får jag fan ligga i, ut å springa varje dag om det här ska funka! Okej nu överdriver jag lite kanske. Men ska iaf upp imorgon bitti (kl.7) och ta mig en runda. Sen promenera till jobbet. :)

Träningen gick annars bra, sjukt roligt och vara igång igen! Allting är verkligen roligt haha och nu är det inte är långt kvar till Turkiet heller! Kommer att bli underbart. Kom på att jag inte hade koll på vart mitt pass var, men hittade det som tur var! puh! lite sent ute annars.

Nu ska jag gå å lägga mig så jag kommer upp imorgon ;)

/Emilia

Snart bär det av

Har nyligen lyssnat igenom hundratals låtar från olika sidor för att ha så ny musik som möjligt på min ipod till Turkiet (endast fem dagar kvar!) men det var endast ett fåtal som jag gillade, bortkastad tid. Någon som har förslag på bra låtar? Kommentera gärna! Artist + Låt.

Jag har inte gjort mycket denna dag, har spenderat nästintill hela eftermiddagen till att försöka komma på en inledning till min uppsats som ska handla om min fotbollsklubb. Faktadelen är jag redan klar med men nu är det min historia inom klubben och det är den inledningen som är svårast att få till, varför vet jag inte :s men det står still.

Det är ungefär det jag har gjort idag. Jag antar att er dag har varit mer händelserik och intressant än vad min har varit för så tråkig som min var, det är nästintill oslagbart. Imorgon blir det utvecklingssamtal, håll tummarna för mig att det går bra!

Bild från USA -09, vill tillbaka, ska tillbaka



Sarah

Gaaaah...

Hemma igen. Träningen gick väl bra. Men min kropp. Jag fattar inte va som är felet. Svanskotan är fortfarande inte bra, även fast det är lite bättre. Jag har skitont i ryggen från dagens arbete, jag tror jag har typ nageltrång eller nåt :S å sen gjorde min baksida galet ont vilket den inte har gjort nu på länge. Jag orkar fan inte med den...

Men men, jag får vila tors, fre å lör sen så jag hoppas det blir lite bättre :)

Nu tänkte jag faktiskt krypa ner i sängen å kolla ett avsnitt OC å sen ska jag sova så gott så gott :)


Saknar tiden med SM då kroppen faktiskt kändes rätt bra ;P


Sov gott å dröm sött!

//Emma


Måndag

Måndagens jobb avklarat. Skönt. Ännu en dag närmare Turkiet. Skönare. Jag sitter å väntar på mat för att sen åka till träningen. Vi får se hur det går idag, har knappt rört på mej sen i tisdags för att vila mina gamla kropp. Men förhoppningsvis är det bättre nu å jag kan köra för fullt :)

Idag på jobbet så fick jag en skiva av Jeremy med massa bilder från SM. Tack så mycket! Sånt är så himla kul då man knappt har några bilder från när man spelar.

Jag tänkte lägga upp en här nu, fler bilder kommer senare.


Glädje. Lycka.

//Emma


.

Ibland har jag ingen koll måste jag erkänna. Pratade med Gunilla på jobbet om att hon skulle försöka komma iväg på massage den här veckan:

- tänkte gå imorgon kanske, är du här då? Frågar hon
- tränar på lunchen då.
- okej, och på onsdag kommer din syster.
- aa, men torsdag då? Föreslår jag då.
- Då slutar jag vid tolv.
- jaha, skönt! På fredag då?
- då är jag inte här.
- vilken lyxig vecka du har!
- Men Emilia, alla är ju lediga så, det är ju skärtorsdagen och långfredag...

Haha positiv överraskning iaf :)


Söndag

Nu ligger jag i sängen, redo att sova. Helgen har varit grym. Fler såna helger tack! Utgången igår va jävligt bra. Emilia har ju berättat vart vi hållt hus, så jag känner att jag inte har så mycket att tillägga. Den va jävligt bra bara :)

Fick inleda morgonen med att ringa hem å fråga va klockan va :P haha. Min mobil ställer inte om sej så jag va tvungen att kontrollera detta. Sen har dagen bjudits på fotboll å hämtning av mamma i bromma. Annars har det varit lugnt, å det kan behövas efter gårdagen.


Bilden är från ett annat tillfälle, bilder från gårdagen kommer upp senare ;)

Men nu ska jag som sagt sova, är rätt sliten å trött från igår.

Sov gott å dröm sött :)

//Emma


Turkiet



På lördag så drar vi! 

Någon som är avundsjuk?! ;)




/Emilia

.


Kusinen kom över och fixade mitt hår idag, väldigt snällt :) Sedan ska hon ha ett prov nästa vecka där de ska göra en bruduppsättning, så hon provade även det på mig idag. Hon är väldigt duktig måste jag tillägga!

Ligger och kollar på Wipeout nu, alltid lika roligt att se hur dåliga alla e. Känner ju att man lätt skulle kunna göra det dubbelt så bra som de gör. Börjar ju undrar om de klantar sig med flit, för så där klantig kan man ju inte vara på riktigt?

/Emilia

söndag

Lördagskvällen blev ganska bra ändå.

Var hemma med lillebror och så kom kusinerna över. Vi kollade på filmen Fame. Någon som har sett den? Sämst tycker jag, inte alls som jag trodde att den skulle va. Hade förväntat mig en dans och sångfilm som typ Step Up men den här var låååångtråkig! Inget spännande hände, så minus för den.

Måste också berätta om mina kockkunskaper!
Jag hade ingen aning om vad jag skulle laga till middag igårkväll men så tänkte jag att en laxpastasås kan man väl sno ihop och det gjorde jag, på fri hand dessutom!
Den blev en riktig succé och Jonas var riktigt förvånad över att jag kunde sno ihop något så gott bara sådär.
Så kanske ska skola om mig och bli kock istället? Tåls att fundera på.

http://smultron.files.wordpress.com/2009/01/kock-maten-klar.jpg

 

Sarah



Awsome

Grym kväll tjejer! Verkligen optimal på alla sätt.

Börjar föra (lägga grunden) redan vid 7 tiden, fortsatte sedan tills taxin kom vid halv tolv. Kul att även Janna kom förbi en stund innan hon drog vidare till Garbo (?!). Sen gjorde vi iofs misstaget att gå till Laroy först, haha, det gör vi ju aldrig om! Så vi körde en shot å en drink sen var det bara att dra vidare. Träffade Christopher som ja inte sett på ett tag, trevligt! 

Men så var ju klockan bara strax efter halv ett, var tusan drar vi så länge då? JO GALAWAY'S såklart hahha. Här uppfanns "Gubben", en lek som verkligen inte var en engångsföreteelse! ;)

Sedan drar vi vidare till White där Peter står som vakt! Grymt! Alltid så himla snäll & go :)  
väl inne så fortsätter allt bara! Sen kommer Fredrik och en polare till honom dit! Sjukt roligt, inte träffat han på as länge så det gav ett extra plus till kvällen!!!

Sen dyker Carres chefer upp, otroligt härliga människor måste ja säga! haha

Lägg på en donken på detta så förstår ni själva hur bra de va (och nu har jag till och med utelämnat detaljerna!)


Nej nu ska ta mig en löparrunda och sedan får ja fin besök!

/Emilia



Lets go all in!

Nuuu jävlar kör vi! Vi alla är samlade här, maten är beställd, vinet är upphällt å vi sitter å väntar på att gå å hämta maten. Vi är ute i god tid för en gångs skull å det känns som det kommer bli en grym kväll. Jag är sjukt taggad!
NU JÄÄÄÄVLAR! :D
//Emma

Sean Kingston & Justin Bieber


 

Sarah


Lördag

Blev en mysig heldag med föräldrarna idag :) dom kom förbi mig vid 11 tiden (med müsli som mamma gjort själv!) sedan tog vi oss en promenad genom hela stan bort till slottet och sedan ner till medeltids museet. Har alltid tyckt om historia och tycker att det är intressant att gå och kolla, extra plus då man ser hur pappa lyser upp så fort han får se en 500 år gammal kanonkula eller en bit av stadsmuren! :)

Sedan promenerade vi bort till östermalmstorg och satte oss och käkade på fresco. Fortsatte sedan hem mot birkastan igen:) Men när vi börjar närma oss vasaparken så var det lite väl mycket ömmande tår och värkande knän hos mina föräldrar, trodde ett tag att vi aldrig skulle komma fram! haha.

Nu ska jag sticka iväg en snabbis till daglivs och göra Emma sällskap, sedan börjar förberedelserna för ikväll! Woho, taggad som fan! ;)

/Emilia

Regnig lördag

Djurgården vidare till semifinal!! UNDERBART!

Jag har gått och blivit sjuk, inte lika underbart. Halsen gör ont och jag är jobbigt täppt i näsan. Känns också som om jag har feber. Bättre att jag blir sjuk nu än nästa vecka i alla fall, den här helgen är vi ju åtminstone spellediga och nästa vecka åker vi till Turkiet så då måste jag vara frisk.

Det regnar ute, tråkväder. Hade hoppats på en fin och solig dag men så blev det ju inte.
Ikväll blir det bara att sitta hemma och försöka bli frisk. Ska se på film och äta massor av godis som tröst för att jag inte kan hitta på något annat.

http://asgarv.files.wordpress.com/2009/12/godis.jpg



Nu ska jag rulla mot coop för att handla till kvällens middag.

Ha en trevlig dag kära ni!!

Sarah

Funkar inte..


Usla raggningsförsök, kom igen nu va?! 
Ingen fantasi... eller för feg för att använda den?


Och vad tusan är grejen med skorna?!


/Emilia

Alice i underlandet

Rätt kul grej som hände på bion faktiskt! Bion började kl.21, jag och Carina promenerade från mig till biografen och var ute i ganska så god tid. Vi satte oss på våra platser och väntade, väldigt otåligt och började även bli lite smått irriterade när klockan var tio över och folk fortsatte komma och reklamen inte ens hade startat ännu! 

Då kommer det två killar som tydligen är i sällskap med dom på platserna bredvid oss, och har samma stols nr som mig och Carina?!?! de gick ut och kollade med de som jobbade och kom sedan och bad oss gå ut och prata med dem, Carina som bokat biljetterna gick då ut... jag väntade och väntade och började bli lite orolig att de slängt ut henne eller liknande! Då kommer hon tillbaka och säger

- De har fixat andra platser till oss.
- Hoppas de är lika bra, vi hade grymma nyss ju, säger jag då
- de är här nere på kanten...
- PÅ KANTEN? NEJ CARINA DET ÄR FAN INTE OKEJ, VI GÅR OCH SNACKAR MED DEM!
Då säger Carina lite tystare:
- Nej Emilia, det är mitt fel
- Ditt fel?
- Jag hade bokat biljetter till igår..

HAHA, lite pinsamt. Men vi fick iaf se bion :) Den var helt okej!

/Emilia

En låååång dag

Fredagen är slut, å det är dags för mej att krypa ner i sängen. Jobbade som sagt 11-19. Efter det hämta jag upp Janna å vi åkte til Carro där vi hade en liten lagfest. Med liten menas att vi bara var några stycken som var där, me nvi hade det så trevligt iaf. Åkte efter ett tag å hämta pappa å Emil i Solna å nu är jag hemma.

En lång dag som sagt. Å morgondagen blir ännu längre. Hur ska detta gå? I all denna stress under dagen så kom jag på typ vid tiotiden ikväll att jag inte har ätit nån middag. Jag är dessutom hungrig nu, men ska ju äta frukost om några timmar , så jag hoppas jag överlever fram tills dess ;)



Men nu mina kära vänner ropar sängen på mej. Sov gott å dröm sött å festa järnet ni som är ute ;)

//Emma

Vårtecken

Såg i tidningen idag att björnarna har vaknat på skansen, det måste ju verkligen vara ett vårtecken om något?
Började planera för att åka dit nästa helg och kolla, men sen kom jag på att då är vi ju i Turkiet så de blir ju ganska svårt! Får ta mig en sväng dit helgen efter kanske :)

Sen har jag lovat mig själv att jag ska åka till kolmården också nu i vår. Har inte varit där sen jag var lite, tror att man uppskattar det på ett helt annat sätt nu. Kanske stannar över en natt, läste att de hade något erbjudande med hotell och SPA, skulle inte vara helt fel!

Vad lätt det är att drömma sig bort! Nej nu ska jag ta och vara och agera lite här i nuet, massa saker att skicka iväg!

/Emilia

Who says

Så sitter man i sängen med täcket virrat runt sig, en kopp med champagne te i handen 
och mår allmänt bra! 
Skönt med en promenad på kvällen (och alltid trevligt att prata med folk man inte 
sett på länge). 
Trodde dock att det skull bli en lugn och fridfull promenad, men torsdagar är 
tydligen dagen med stort D för den äldre generationen att supa sig fulla och bli lite sådär 
små dräggiga (like).
Har i helgen för mkt saker att göra men för lite tid, bara att prioritera, 
men hur väljer man bort något man vill göra?

Nej dags att sova, måste upp å hämta tvätten tidigt imorgon innan jobbet!
God Natt

/Emilia
- I don't remember you looking any better
But then again I don't remember you -

.



Bjuder på en vår/sommar bild :) Kungsan är underbar den årstiden!

/Emilia

Gammal?!

Alltså jag har funderat. Innan jag hoppa in i duschen skjutsa jag iväg Emil till en fest. Å jag åkte hem för att duscha å sen sova... Hmm..

Är det här ett tecken på att jag börjar bli gammal?

Med detta säger jag godnatt!

Puss //Emma

blablabla

Uppdateringen från mig dom senaste dagarna har varit sämst. Bra att jag har mina två uppdaterande datanördar, dessutom har dom skött sig väl märkte jag nu när jag kom hem från träningen.

Intervalllöpning, teknik och avslut innehöll kvällens träning. Mycket roligt men väldigt jobbigt med löpningarna. Peter trodde att vi sluta klockan tio och inte halv tio så det var väldigt nära på att vi höll på för länge. I och för sig hade det inte gjort något för mig då jag tycker dagens träning var rolig.

Hockeyn igår var också rolig. Ännu en vinst (den satt dock långt inne, säger man så?) och nu leder vi med 3-1 i matcher. Om Djurgården vinner imorgon är dom klara för semi. Hoppas hoppas hoppas! Jag tippar på att Djurgården vinner med 4-1 eller 3-2, vad tror ni?

Sarah



Sovmorgon

Jag konstatera alldeles nyss att jag har sovmorgon imorgon! Det är ju helt fantastiskt. Lycka ända ut i fingertopparna ;)

Så detta tänkte jag fira med att först hoppa in i duschen å sen krypa ner å sova. Det har varit alldeles för lite sömn föregående nätter så jag har en del att ta igen. Är sjukt trött dessutom.

Men jag är på väldigt gott humör trots detta. Känner at det kommer bli en grym helg! :D Imorgon kommer det dock bli lite dålig uppdatering från min sida, men har jag uppdaterat flitigt idag istället ;)



Haha på lördag, då jävlar ska det spåras :D haha

//Emma


I huvet på mig just nu

Fotbollsträning imorgon!
Orkar jag gå ner och hämta tvätten?
Ska jag ta promenaden till jobbet?
Det / du gör mig bara irriterad! 

Ryktas om att bli upp emot 15 grader varmt imorgon?
Helg, helg, helg!       
Tagga inför Lördag! Woho!
Bio imorgon! :D
Deffa!
Klarar inte av fula skor, sorry!

/Emilia

Se mig!

Sådär ja. Nu är jag hemma igen efter "teatern", Se mig. Eller jag har varit hemma ett tag men ändå.

Jag måste iaf säga att det va riktigt bra! Va sång å dans rakt igenom å jag älskar att kolla på sånt. Ett riktigt bra jobb hade dom gjort. Det är kul att se hur många duktiga å talangfulla elever som verkligen finns, å här i lilla Bålsta dessutom.

Alla får bästa betyg för en bra show :D

(Fan va snäll jag är :D)

//Emma

Söta Erica

så kan ja hänga upp de i mitt rum
typ lite "spontana" bilder
när vi skrattar och leker
inte när vi posar
Ska vi inte ta sådana där bilder du, jag och Carina?

så kan ja hänga upp de i mitt rum
typ lite "spontana" bilder
när vi skrattar och leker
inte när vi posar

Förlåt gumman, men va lite roligt :) <3

/Emilia

Samtal med Emilia

"Fan va vi ska pimpa"

Hahahahaha!

Det är va vi ska göra på lördag :D

//Emma

Torsdag

Alltså det är sjukt va veckorna går snabbt. En ynka dag kvar, sen är det helg igen. I like it ;) Jobbet gick bra idag, va rätt lite att göra så därför blev det tidig hemgång. Har hunnit förbi systemet oxå, så jag är redo inför helgen. Lönen kom ju även in idag, så har betalat det som skulle betalas å även placerat om lite pengar. Vuxenpoäng på mej ;)

Ikväll har vi egentligen träning. Men jag får inte vara med, har fått träningsförbud av Peter :( Men det kanske är lika bra så det blir nån ordning på min svanskota. Min kära lillebror å alla andra tvåor på gymnasiet här i Bålsta ska visa upp sin teater idag. Det ska bli grymt kul att titta på. Jag å pappa sitter å väntar, skittaggade är vi ;D haha.

Jag tänkte faktiskt städa lite nu, sen är det mat, VÅFFLOR. Ingen har väl missat att det är våffeldagen idag? Så jag har tjatat till mej lite våfflor. Kvällen förövrigt bli nog väldigt lugn :)


Ser det inte gott ut så säg?! ;D



//Emma


såklart

Jag är så grym! Ska man vinna, så ska man också göra det snyggt haha, och som ja gjorde det :) Svårt att återberätta men tro mig, de va najjs! Kanske borde börja spela biljard på heltid?

Nej nu ska jag se klart på kingdom of heaven och sedan gå och lägga mig. God natt :)

John Mayer <3


/Emilia

Djurgården!

Fan va braaa! 3-1 i matcher nu å på fredag har vi ny hemmamatch, fast denna gången i Globen. Jag, Sarah, pappa å Emil va inne å kolla. Jättekul! Dock spela dom inget vidare, men viktigt att vinna iaf. Semi nästa ;)

Jag vet att det varit dålig uppdatering från min sida. Men jag kom faktiskt inte hem igår efter träningen å sen har dagen rullat på, jobb å hockey. Så det har inte funnits någon datortid tyvärr. Men det ska bli bättre :)

Jag är helt slut. Har varit det hela dagen efter att ha sovit kanske tre timmar i natt så jag tänkte säga godnatt å krypa ner i sängen.

Sov gott!

//Emma

:)

Så underbart väder, kan inte säga det tillräckligt ofta, snälla låt det hålla i sig! Tog en omväg idag från gymmet bara för att kunna få lite extra sol :) Tiden har gått sjukt snabbt idag, käkade lunch vid ett tiden och sedan var klockan helt plötsligt halv sex! Men man ska ju inte klaga, närmare och närmare Turkiet! :D


(Förra midsommaren, älskar färgerna :) )

Laddar inför biljard nu! Blev ju ingen i söndags men nu så. Så ska snart sticka iväg till biljardpalatset som ligger på fridhemsplan, riktigt mysigt ställe tycker jag:) Skriver sen hur det gick.

/Emilia

Knä testet


Woho!

Testerna gick jätte bra igår, hade inte alls behövt vara nervös!
Visste inte vad jag skulle ta mig till när jag satt i omklädesrummet innan, var så sjukt nervös att jag typ började svettas!

Började med att mäta hur mkt man kunde böja och strecka vänster och höger ben, och för att göra det var man tvungen att slappna av.. haha! Hon gav nog upp tillslut misstänker jag, för jag kunde verkligen inte slappna av! tror inte jag vet hur man gör...

Sen skulle man värma upp genom att cykla i tio minuter, längsta tio minutrarna någonsin! Ville bara få allting överstökat. Själva testerna gick sedan ut på att man satt fastspänd i en stol och gjorde tre olika slags bensparks övningar där de mätte styrka både på fram och baksida (maxstyrka, uthållighetsstyrka sam bromsstyrka) sedan jämförde man det opererade benet med det friska benet. När jag fick resultaten sedan så var jag på 2 av de 3 övningarna starkare i mitt högra! woho! För säkerhetsskull så skulle jag träna upp vänsterbaksida lite för att förebygga. Sedan gjorde man ett enbenshopp också, för att se hur mycket man litar på knät, där ar jag också bättre i det högra!

För att summera: NU KÖR VI!!!!!




/Emilia


Natti

Träningen avklarad. Ser inte framemot nästa träningen då vi ska springa någon jobbig löpning.

Är trött så ska sova nu. Blidde ett kort och tråkigt inlägg men orkar inte skriva nå mer.

Sov gott!!

Sarah


Tisdag

Då va man hemma efter en ganska lång dag på jobbet. Va förbi kiropraktorn på hemvägen oxå. Snart är det dags att röra sej mot träningen oxå. Ska förbi å köpa fotbollsskor innan. Spännande ;) Men jag tror jag vet va jag vill ha för nåra, så ja hoppas det går relativt fort.

Träningen är sen ikväll oxå, så får se när jag kommer hem, om jag kommer hem. Haha. Nä, men det här kan va sista å enda inlägget för mej idag då jag inte hinner vara hemma nåt. Å imorgon kära ni är det hockey! Jag å Sarah är där ;)


Haha, jag dansar "stor boll liten boll" på ett uteställe i Thailand.

Ha en trevlig kväll!

//Emma


Engelsk tråklitteraturhistoria

Sitter och läser om engelsk litteraturhistoria, oerhört intressant. NOT!
Så tråkigt att ingenting fastnar och vi har prov på torsdag på typ 14 författare, vad deras verk är, hur deras uppväxt var osv. När kommer jag ha användning för det här i det verkliga livet?

Kommer aldrig någonsin att ställa mig och föreläsa om Lord Byron eller Robert Burns för någon, men det ska ju vara högskoleförberedande.

Grått, dimmigt och regningt ute. Imorse när jag såg all snö på marken kände jag för att ligga kvar i sängen och bara somna om. Men icke! Duktig som jag är pallrade jag mig till skolan :) Ett praktexemplar på hur en elev bör vara. Inget skolk här inte! 

Ser fram emot kvällens träning då jag mår mycket bättre idag och hoppas att det kommer några fler ikväll än vad det gjorde igår. Dock tråkigt då planen kommer vara snöfylld och slaskig, men är det påväg mot ljusare och varmare tider så är det så och det finns inget vi kan göra. Bara hoppas på att detta blöta väder försvinner så fort som möjligt! 

20 grader varmt och soligt i Turkiet just nu. Awesome! Snart åker vi :)

http://www.occc.edu/Pioneer/Archives/July_13_2009/images/lord-byron.jpg

Lord Byron får vara med i bloggen idag, hoppas han blir glad nu :)


Sarah

Jag mår illa, som en gorilla (8)

Har mått skit ända sen lunchen idag, varit hängig, illamående och haft ont i huvudet. Måste ha varit potatismoset som vi fick till lunch idag, det smakade inte bra.

Sen har jag mått dåligt hela dagen efter det och ända tills efter träningen då jag duschade, mer tajmat kunde det inte bli. Träningen gick förövrigt sämst då jag hade en klump i halsen hela tiden :s

Sitter just nu med Hollywoodfruar rullandes på tv. Patetiskt program tycker jag. Det finns en fru där som jag tycker är bra, vet inte vad hon heter, men hon driver egen verksamhet och tjänar pengar, skänker pengar till välgörenhet och massor av annat bra. Hon är inte som dom andra som bara lever på sina män.
Dessutom känns det som om hon är den mest jordnära av dom.

Mitt enda och sista inlägg idag. Nu säger jag godnatt, måste vila mitt stackars huvud.

Förresten! Djurgården vann den tredje kvartsfinalen idag mot Brynäs med 4-0!! ÄLSKA DJURGÅRDEN!

http://www.difhockey.se/filer/bg/bg1_1280x800.jpg

 

Sarah




Gaaaaah!

Fan fan fan jävla skit. Jag blir så arg. Är det inte det ena så är det det andra. Min kropp har för ovanlighetens skull känts rätt bra. Fram till i torsdags då jag slog i svanskotan. Å det blir bara värre å värre. Kan knappt springa. Kul grej när det är fotboll man håller på med.....

Dagen i övrigt har väl varit bra, grymt mycket att göra på jobbet bara. Å i allt arbete ska man givetvis bli retad oxå. Men det är väl sånt som hör till har jag lärt mej ;)

Nu ska jag ta å bädda ner mej!

//Emma

ny vecka

Måndag. Sol igen, måste erkänna att jag tappade hoppet lite igår när det återigen snöade, men nu är det vår! Och det är okej att gå ut i shorts...

Har mitt test imorgon, jätte nervös, har gått och räknat ner i en evighet känns det som och nu är det dags. Bra att jag tog upp detförresten, kom på att ja måste fylla i blanketter tills imorgon, får inte glömma! Men allt ska nog gå bra, har ju tränat på som tusan och har (nästan) inte haft några problem alls under de här månaderna. Håll tummarna.

Nu börjar jag deffa på riktigt! Vet att jag sagt det många gånger förut men nu är det 110%! Har hittat en motivation som jag tidigare inte haft, så nu kör vi!
Vill ge lite cred till Carina som klarat över två veckor nu! grymt, man märker det verkligen :)

/Emilia

Söndag

Nu förstår jag att ni vill ha alla smaskiga detaljer ifrån gårdagen, men måste göra er besvikna..
Vi har dragit ett streck över allt som hände och blickar nu framåt :)

Mina föräldrar ringde mig i morse och sa att det skulle promenera i stan och undrade om ja ville ta en fika, sure tänkte ja! Måste liknat en Zombie, var så himla trött, ville bara hem och lägga mig... men då ringer Carina och fyller luckor från gårdagen, å sen var man vaken vill ja lova! haha

Blev en sushi middag med Carina sen skulle jag spelat biljard med Christian, men blev en lugn filmkväll stället (förslag från min sida). Såg en svensk "gammal" film Leo hette den, fy fan va upprörd jag var! Usch vissa människor asså... Sen började det bli sent med tanke på jobbet imorgon, då var Christian så snäll att skjutsa mig hela vägen hem, verkligen tummen upp! haha 

Och nu ska jag gå och lägga mig :)

/Emilia

Ballar av stål

Ballar av stål - sjukt roligt!

Min favorit i år är nykomlingen strippan. Ligger näst intill dubbelvikt i fåtöljen/soffan/på golvet när jag ser hans inslag, det roliga är inte att se honom strippa, det är människorna reaktioner runt omkring. Snacka om förvåning!

En jobbig djävul var också väääldigt rolig idag. Allrahelst när han målade handikappsymbolen på alla parkeringsrutor. Bilar körde in på parkeringen, körde runt på den för att hitta en plats utan en markering och när dom inte gjorde det körde dom ut igen. 

Den ena parkeringen var smockfull, den andra helt tom. Laglydiga är vi i Sverige i alla fall.


Från förra veckans avsnitt; strippan

Sarah


Påminnelse

Kan även påminna er om att Ballar av stål börjar nu på femman! :D

//Emma

Hemma!

Nu är jag hemma igen efter ett antal timmar på Intersport. Tiden gick faktiskt väldigt fort. Blev även bjudna på pizza, det tackar ingen nej till! :D

Kvällen kommer spenderas framför tvn tills jag somnar. Är trött å har en lång arbetsvecka framför mej. Mån - lör. Men det kommer nog gå bra ;D Cash flow ;) haha

Sen till Sarah. Det gör ingenting. Bara du följer med som stöd på tisdag då jag ska köpa nya ;) Sen blir det kanske hockey på onsdag, så boka inget! ;D haha

//Emma

Vinterns återkomst

Hej där ute i det fina vädret!

Det har snöat praktiskt taget hela dagen och ni som hoppades på att våren var påväg, ha! där fick ni allt. För jag var ju inte en av dom...
Ännu gladare blev jag när jag såg på vädret imorse att det ska bli kallare igen och komma ännu mer snö, solen kommer dock att visa sig några få gånger om det nu ska muntra upp en.

Idag så har jag och pappa varit och kollat fotbollsskor och jag fick faktiskt med mig ett par hem + ett par benskydd. (Förlåt Emma, jag vet att vi skulle åka och kolla på tisdag innan träningen men jag hade inget för mig så jag föreslog det för pappa och han nappa. Självklart åker jag med dig på tisdag innan träningen och kollar! Jag har ju faktiskt inget val då du kör den här veckan)

Gårdagen måste jag säga var mycket trevlig bortsett från två förluster. Den första stod Djurgården för och den andra stod Emilia för. Hon valde att dra ut istället för att se film med mig och Emma, som faktiskt var planerat ett bra tag innan. Men jag och Emma anpassar oss bra och gjorde det bästa av situationen :)


ADIDAS X ABSOLADO  FG JR WHITE  / YELLOW
Här har vi mina nya fotbollsskor, dom satt grymt bra på foten måste jag säga!

Sarah

Söndag

Sista dagen på helgen. En helg som varit riktigt lugn å skön. Gårdagen inleddes med match. Vi vann med 1-0, men vi spelade inte alls bra. Men man måste ju vinna även såna matcher. Sen åkte jag, Sarah å Emilia hem till Sarah å kollade klart på hockeyn. Tyvärr förlorade Djurgården efter att ha gjort en rätt dålig match.

När matchen va slut åkte vi å käka å tanken va att vi alla skulle kolla film sen. Men efter maten dissa Emilia oss för utgång, så hon åkte hem å jag å Sarah fick kolla själva. Det blev Bedtime Storys å G-force. Haha, riktiga barnfilmer, men dom va faktiskt bra båda två.

Efter filmerna va vi så trötta så det va bara att gå å sova. Jag är uppe med tuppen, men ska snart i väg till Intersport å hjälpa Carro å dom andra att inventera. Får se hur lång dag det blir. Så vi hör nog senare ikväll!

Puss //Emma

Då kör vi

Efter en seg dag, blandad med feber och halsont, så börjar det ställa om (beror mkt på att jag knaprat ipren) föpr utgång. Och är nu sjukt taggad! haha 

SÅ NU KÖÖÖÖR VI :D!!!



/emilia

Lördag

Jag börjar det hela med att be om ursäkt. Jag vet att ja i torsdags sa att vi hörs imorgon. MEN jag hade en sjukt lång dag igår å sen nästan direkt kom Josse å vi drog å bada hos Christoffer, så jag va inte hemma nånting igår. Därav den dåliga uppdateringen. Men Sarah å Emilia hade uppdaterat flitigt så det gjorde nog inget :)

Gårdagen jobbade jag som sagt. Kom hem typ halv sex :S Då kom Josse ganska omgående, å vi satt å kolla på några utbildningar. Tänka sej, jag kanske ska tillbaka till skolbänken. Herregud, hur ska det gå? Sen åkte vi ner å hämta mat, avocadosallad, Im impressed. Drog till Christoffer å bada med han å Henke för att sedan spela spel.

Jag å Josse ägde dom i Pictionary (stavning?), vi vann väl med ungefär ett halvt varv ;) Sen spelade vi kort å då gick det tyvärr inte lika bra. Men det va väl tur det så killarna inte hade blivit allt för ledsna ;)

Snart är det matchdags igen. Va ju ungefär ett å et halvt dygn sen senaste, men nu är det dags igen. Järfällavallen klockan 14 ;) BE THERE! haha!

Efter matchen är det raketfart som gäller. Ska hem å kolla hockeyn. Å ikväll står det myyyys på planeringen :D Kommer bli en grym dag.



//Emma

 


Hos Lino

Slutade inte jobbet fören halv tio idag... stackars Linus hade väntat på mig sen kl.6! Men tillslut så vart vi klara på jobbet så fick jag iofs åka taxi till Linus så det var ju nice. Längesen jag var här nu, men hittar fortfarande lika bra.

Lagade mat, blev inte riktigt lika gott som de brukar men fortfarande uppskattat! haha Sen var det så jävla bra tajming för de va national treasure på tv

- vad är det? frågar Linus
- eh, typ liknande indiana Jones svara jag chockad.
- vad är Indiana Jones? frågar han då.
Herregud, hur har han blivit uppfostrad...


Nu ska vi fortsätta kolla!
Utgång imorgon? ska övertala Emma å Sarah ;)

/Emilia

Middagen avklarad, nu promenad sen äppelpaj!

Åt nyss plankstek till middag, otroligt gott var det och nu är jag proppmätt.
Ska alldeles strax ut på en promenix med mamma för att få bort en liten del av den tunga känslan i magen, behövs verkligen efter den här måltiden.

Sen ska jag faktiskt, hur tjockt det än låter, ställa mig och göra en äppelpaj som ska ätas till solsidan ikväll.
Om det är gott så går det ner. Som jag sa här om dagen efter brottningen när vi ätit middag i simhallen: Jag och Emma köpte en hotsnack (?) och delade på trots att vi båda var sjukt mätta efter våra bacon&ost burgare (goda var dom). Det går alltid att få ner lite extra när man känner den där supermätta känslan, det var det jag ville komma fram till med den här oerhört långa förklaringen.

Börjar bli alltmer som min kära mor, tar omvägar och ska berätta massa annat för att komma fram till en ynka liten sak (förlåt mamma, men det är sanningen).

Så är det ju faktiskt några timmar kvar till solsidan och då kommer det få plats med ännu mer äppelpaj i min mage :D mums!

Nu ska jag ta med mig mammsen ut på en promenad!

Ha en fortsatt trevlig kväll :)

Sarah


Folk som fått nog...










/Emilia

Funnyy

 

http://2.bp.blogspot.com/_SymOuZ8EMts/SscKQCxIigI/AAAAAAAABKA/_jEDLKOhI_0/s400/roliga_tandborsten_och_skithuspapper.jpg

 

Sarah


Ännu en fredag

Varje fredag blir det samma inlägg, äntligen fredag!

Veckorna rusar förbi vilket är jätteskönt. Inte alls långt kvar tills vi åker på träningsläger till Turkiet, tills serien drar igång, alla studentskivor, mina egen studentskiva och studenten självklart. Där har ni det jag som fram emot dom kommande tre månaderna. Så tiden får gärna rusa förbi för min skull.

Idag fick jag veta att jag fick VG+ på psykologiprovet, hade jag verkligen inte väntat mig då jag knappt pluggat något och var väldigt osäker på mina svar på frågorna. Nästan så jag undrar om han rättat fel eller blandat ihop mig med någon. Men det kanske visar att det fastnar trots allt något i huvudet på lektionerna.

Sarah

Trött

Det har varit en grymt lång dag så jag är helt slut. Jag vet jag inte skrivit nåt idag, men åkte hemifrån strax innan sju å kom hem halv elva. Har helt enkelt inte haft någon dator. Har dessutom gjort illa stjärten :(

Men måste sova nu. Uppdaterar mer imorgon. Det lovar jag er :)

Pusspuss //Emma

Match

Nu är matchen spelad och jag förstår att ni alla väntar spänt på att få höra resultatet.
Det kanske var likabra att matchen slutade med dessa tråkiga siffror, ingen som blev besviken.
Som ni kanske har listat ut så slutade matchen 1-1.

Lite jobbigt för dom kanske som bör vara bättre än oss och skapa mer än vad vi gör i och med att dom ligger i allsvenskan och vi i norrettan. Men jag tycker att vi stod upp riktigt bra, även fast vi mötte ett, på pappret, bättre lag så lyckades vi ta ledningen och spela runt lugnt och stillsamt.

Måste gratta Sara till första målet i BSK-tröjan också. Så grattis! Kan ju inte bli bättre än att göra det mot Djurgården. Du går i mina fotspår ;) .. haha (Jag gjorde också mitt första mål i BSK-tröjan i en träningsmatch mot Djurgården på södervik) det räcker inte med att vi ska heta likadant vi ska också göra samma saker. Supergrattis och är jätteglad för din skull, keep up the good work!

http://www.vastrasidan.se/Loggor/bollsta.gif


Nu har jag skrivit fööör mycket och ska nog krypa ner under täcket.
Har inget att kolla på nu när Gossip Girl är slut :( Men får ju mer tid att sova istället vilket är positivt :)

Sov gott!!

Sarah

Tagga!

Hej alla där ute i det gråa tråkiga vädret!

Det var ju ett förfärligt dåligt väder vi skulle lyckas få idag då.

Nu ska jag koka upp ris så jag får något i magen innan matchen ikväll, kvällens motstånd står Djurgården för.
Även fast jag är djurgårdare så vill jag väldigt gärna slå dom. Kan tyckas lite motsägelsefullt då jag är djurgårdare men ikväll handlar det om prestige. Spelare från Djurgården har gått till oss och vice versa så därför måste vi vinna ikväll!



Bild från när jag spelade en träningsmatch med Djurgården mot Örebro förra året.

Emma kommer också hit snart, ska alldeles strax gå och möta henne vid bussen.
Såg också klart Gossip Girl säsong 2 idag. Och jag tror jag blev lite smått förälskad i Chuck...

Sarah

snart helg igen

Vart lite dålig uppdatering från min sida, Ska bättra mig!

Haft väldigt mkt att göra på jobbet den här veckan, det är väldigt kul och vi har startat med mkt nya spännande saker så det ska bli kul och se vad de leder till :)

Igår kom jag inte från jobbet förrens halv tolv, men sista timmarna så spelade vi lite pingis (för ovanlighetens skull), sedan också "med andra ord" som jag förresten är sjukt bra på!
Missade sista brottningen med laget dock, väldigt tråkigt! :(

Ser fram emot en riktigt bra helg:

Fredag - Hem till Linus och laga ihop kyckling cashew á la Emilia
Lördag - Kolla match sen spendera kvällen med Emma & Sarah!
Söndag - Prestigefylld match i biljard mot Christian ("AIK - DIF") + ta nån öl (cider) :) 

Vad ska ni göra? :)

/Emilia

...

Måste bara tillägga att Beyoncé är en av världens absolut vackraste kvinnor! Sjukt snygg.

//Emma

Broken hearted girl

Jag tänkte såhär på kvällskvisten dela med mej av en låt till er. Den här låten är den jag sjunger absolut högst till i bilen. Den passar på nåt sätt min röst så himla bra, så det blir bra när man verkligen tar i till den. Hoppas ni gillar låten lika mycket som jag. (Dock är den bättre när man hör mej oxå, men ni får nöja er med den här versionen ;))


Med denna fantastiskt underbara låt säger jag godnatt!

//Emma


Träning

Nu kära ni är det dags att åka å möta upp Sarah i Kungsängen för att sedan åka till träningen. Det ska tydligen inte bli lika jobbigt som förra gången då vi har match imorgon. Men det kommer nog bli jobbigt ändå. Vi hörs förmodligen när jag kommer hem.

//Emma

You're the one that I want

Nu är jag tillbaka efter att inte ha skrivit något på en hel dag, jag är trots allt inte beroende av bloggen som folk påstått. Jag skulle lätt kunna strunta i att skriva idag också men vill ju inte göra våra läsare ledsna och inte heller mina bloggkompisar ;)

Så får helt enkelt slänga in ett inlägg...

Gårdagen och dagen har varit bra.
Tråkigt nog åkte killarna ur inomhus-SM igår, förlorade med 5-3. Motståndarnas målbur var verkligen med dom igår, tror vi hade 3 eller 4 stolpar, oturligt, och sen satte dom sina chanser. Men så kan det bli!

Idag hade vi estet där vi jobbar på att sätta ihop en egen dans. Vi har ny låt och nya danssteg. Idag har vi gjort mer än vad vi har gjort dom senaste lektionerna så det känns bra. Låten vi ska dansa till är You're the one that I want från Grease, sjukt rolig att dansa till!

 

Sarah


Lill-Lördag!

Gud va dagarna går fort! Nu är redan onsdagens jobb gjort. Blev en tidig dag. Dagarna å veckorna bara springer förbi! Å snart åker vi till Turkiet!!!! Jag kom iaf nyss hem, har varit ute på Lidingö å i Täby. Va inte jättemycket att göra, men jag gjorde som alltid det jag skulle ;)

Nu ska jag göra det som är absolut viktigast när man kommer hem, nämligen byta byxor till mjukisar. Sen funderar jag på att kolla lite OC. Har ju kollat klart Gossip Girl nu så då blir det att ta tag i nästa serie. Visserligen såg jag OC när det gick på tv. Men det va ju ett tag sen ;)

Kvällen ska senare spenderas genom sista brottarfysen. Det är alltså tionde gången. Å för att fira att det är lill-lördag så ska vi käka lite efter. Festa till det lite helt enkelt.



Men nu ropar sängen på mej. Vi hörs sen :)

//Emma

 


...

CL är slut. Jag måste säga att det va skrällarnas afton. Chelsea är iaf utslagna å jag gråter definitivt inte kan jag säga. Jag måste iaf sova nu. Galet trött. Måste dessutom köra bil hela dagen imorgon. Som vanligt är det ett plus att hålla sej vaken då ;)

Sov gott å dröm söta drömmar!

//Emma

Dating in the dark

Sitter och kollar på dating in the dark, rätt roligt faktiskt! Kanske något man borde prova? Ögonbindel på nästa gång på krogen, vågar du?! ;)

/Emilia

Sjukgymnasten

Tisdag. Var hos sjukgymnasten idag och höll på att få lite smått panik. Inte varit där på några månader då jag kört själv istället å det första hon säger när jag kommer: 

- ja vet inte om du kan göra testet nästa vecka, det är många steg man måste gå igenom innan dess och eftersom jag inte sett dig på ett tag nu så får vi se.

För en stund vart jag så himla sur på mig själv, så klantigt om ja skulle sabba bara för att ja kört själv. Men vi gick igenom det mesta som kommer vara med på testet och hon sa sedan att det såg galant ut! att jag säkerligen kommer få ett OK! Och som ett extra plus fick jag även reda på att mitt slatter kan vara en lös benbit(?) som ligger i knät, ska på ultraljud och kolla upp det. Isf är det en lätt operation och jag kommer aldrig känna av de igen (förhoppningsvis), haft de sen ja va typ 9år liksom! 

Jobbet flöt på snabbt idag, chefen är tillbaka så det är roligt :)

Ska nog iväg till gymmet snart, satan att de ska vara så kallt bara.

/Emilia

Tisdag

Faaan va lack jag blir. Hade skrivit ett inlägg, å allt försvann. Skit. Men jag gör väl ett nytt, lite kortfattat försök. Det har iaf varit en lååång dag. Tog som vanligt sju-tåget till jobbet, va där till strax efter halv fyra. Då va det bara att åka till kiropraktorn direkt. Pappa va så snäll så han hämtade mej så jag kunde åka bil med honom hem.

Vi skulle förbi centrum på hemvägen så han gick in å handla, å jag gick upp å snacka med Carro. Alltid lika trevligt :) Sen efter det va vi äntligen hemma å då va klockan typ sex. Lång dag som sagt.

Jag är sjukt trött så nu blir det till att ta det lugnt så får vi se va kvällen bjuder på. Planerna är inte helt spikade än, så får se hur det blir :)


Haha från en gammal utgång. Alltid lika charmig!

//Emma


Måndag

Då va första dagen på veckan gjord. Känns bra. Har varit en bra dag. Jobbet rulla på fint, va dock lite trött när jag vakna. Fick finsällskap på tåget hem å sen kollade jag klart på Gossip Girl säsong 2. Jag vill se meeeeer! När jag nu även hade kollat klart så fick Sarah dom sista skivorna, så uppdateringen från henne blir nog näst intill obefintlig dom närmsta dagarna ;)

Sen va det dags för träning. Riktigt rolig träning idag. Ibland påminns man om varför man älskar fotboll ;) Nu ligger jag i sängen å hade faktiskt tänkt gå å lägga mej. Ska bara borsta gaddarna först, för att inte glömma den obligatoriska kissningen! Sen så är det sovdags.



Sov gott å dröm sött!

//Emma

15 mars 2010

Dagen har varit lång och lugn.
Åkte till skolan för att sedan åka till stan runt elva. Möte med Coach O'conner klockan tre om framtida planer, det gick väldigt bra och det ser ljust ut :) För varje gång man träffar honom vill man till USA mer och mer.

Soligt, underbart väder var det idag och jag och Steph hade ju ett par timmar att fördriva innan mötet med O'conner, så det sluta med att vi gick och satte oss i kungsträdgården på en bänk och njöt av solen.  Dock så blev det lite blåsigt efter ett tag så vi gick och satte oss på Espresso house och köpte en varsin te medans tiden långsamt ticka förbi.

Efter mötet blev det hemgång, tanken var att jag skulle åka direkt till träningen men så blidde det inte. Klockan blev inte så mycket som jag trodde att den skulle bli och jag hann vara hemma i 45 minuter innan det var dags att bege sig hemifrån igen.

Träningen idag var mycket rolig måste jag säga.

Annars har jag inte så mycket att tillägga om dagens händelser. Tog en jättefin bild på Steph idag i Kungsan men orkar inte koppla in telefonen. Laaaat? Jag vet!
Nu ska jag kolla på Gossip Girl, fick resten av skivorna av Emma idag (:D) och dom är faktiskt viktigare än en bild på Steph just nu (a) Späääännade är det!

Sarah


Fotboll!

Körde träning med laget idag, körde fotboll! Riktigt jävla roligt, man förstår inte riktigt hur mkt man har saknat de innan man börjar igen. Så himla underbart. Klev dock av näi r de andra började köra match, våga inte riktigt köra helt ännu, nu när det bara är ca en vecka tills testet. men sen så! i Turkiet då är det 1000%!

Nu är jag hemma i Väsby och hälsar på :) skönt å slappa lite med föräldrarna igen. Så fråga de vad jag önskar mig när jag fyller 20... va tusan önskar man sig?

/Emilia

Ny header



- Tycker faktiskt att vi ska fixa en ny header till bloggen..! -


Alla håller med? :)


Kylig söndag

Vaknade igår morse och mådde riktigt illa, har inte kännt så förut efter att jag varit ute, bara att inse - jag börjar bli gammal! Det är ju nu bara 35 dagar tills man fyller 20 så det är ju inget chockerande direkt.

Carina kom med tåget till Karlberg vid ett tiden och så promenerade vi hela vägen till råsunda! duktigt tycker jag :) Vi konstaterade att för mkt av våra samtalsämnen handlar om en viss person, vi får verkligen jobba på den! Haha. Vi gick till våran traditionella "innan-match-pizzeria", men eftersom vi deffar nu blev det special sallad (kyckling, avokado, sallad & Kebab). Taggade för premiären gick vi sedan in på norra mellan... Men fy vad besvikna vi kom ut. För att vara snäll - vi var urusla! Tack å lov var inte Mjällby bättre och vi fick iaf en pinne med oss. Det var ingen som ville något, ingen fantasi eller ens försök till att kämpa (undantag tjärna). Vi stod och huttrade i kylan i över 90 min och det enda som värmde lite var när Pontus Engblom byttes in och gav lite energi till den annars så tråkiga matchen.




(Innan AIK-match 2008)



- Postivt var att Djurgårn inte ens fick en pinne! Haha underbart :) 

/Emilia

Så va helgen slut

Det är helt sjukt hur snabbt helgerna går. Det spelar ingen roll va man gör, dom går lika fort iaf. Helgen har iaf varit jättelugn å skön. I fredags va jag med Linda, hur mysigt som helst då vi inte träffats på ett tag. Igår va det myskväll med Malin å Janna å så idag har det varit mjukissöndag :)

Började med att kolla Häcken - Djurgården. Det blev tyvärr en förlust med 2-1, MEN jag måste säga att Djurgården va näst intill överlägsna, så jag är verkligen inte orolig. Sen blev det till att kolla lite mer sport å sen åkte jag till Konke å kolla ballar av stål :D Haha, sjukt kul!

Nu ligger jag i sängen redo för att sova, eller iaf snart, för att orka med kommande vecka.



Hur har eran helg varit?

//Emma


Kommande filmer som måste ses


KICK ASS


DRAGON TRAINER


SHREK 4

 

 

Så nu en slutgiltig fråga, någon som vill gå på bio med mig? ;)

Sarah


Igår

Blev medbjuden på middag igår hos Robbans systerson, riktigt nice! Vi var ett gäng som var där och så bjöds det på tacos! Så grymt gott, vet inte hur längesen det var jag åt de senast. Sen blev de melodifestivalen och en himlans massa vin!! haha måste ju leva upp till smeknamnet man fått (svampen). Provade också att spela rock band för första gången.. riktigt kul trots att det blev många suckar ibland när jag inte klarade texten, men jävligt svårt när man aldrig hört låten förut! måste ja få försvara mig med haha Men "eye of the tiger".. den äger ja!

Sen när vi ändå var på g som blev det en runda på white också! Mkt lyckad kväll.


Bara en person som saknades.

 


(BTW - förstår inte vad folk menar när de säger att ja har en tendens att se väldigt full ut när ja dricker)

Sov gott nu! Måndag imorgon.

/Emilia


Filmer på bio nu som måste ses


REMEMBER ME

 

THE HURT LOCKER

 

 

Sarah

 


Att detta skulle hända i Kungsängen trodde jag inte

"16-åring knivskuren i halsen"

Läs artikeln här! (från nyheter24)

eller här (från aftonbladet)

Visst att det händer konstiga saker då och då i Kungsängen, det har jag själv varit med om. Mina kompisar har blivit jagade av flera män på natten efter att ha följt mig hem osv. (Blev väldigt rädd när jag fick höra det och som tur var hände det inget, dom hann undan innan männen fick fatt i dom. Dessutom fick vi reda på vilka det var efteråt så det kunde lösas upp)

Men att en 16-årig kille har blivit knivskuren var ett steg för mycket tycker jag. Det borde inte hända oavsett om det är Kungsängen, Jakobsberg, Bålsta, Rinkeby eller Sundbyberg. Dessutom blev han påhoppad utan någon som helst anledning? Då börjar man ju fundera på vad det är för folk som stryker runt ute om nätterna... Människor som bara är ute efter att skada? Och det kommer ju inte göra saken bättre att ha det där i bakhuvudet när man går hem ensam en natt från en kompis..

Sarah

Lördag kväll/söndag

Hade en jättetrevlig kväll igår, var som sagt på bio och såg Alice i underlandet. Kanske inte den bästa filmen jag sett men den var helt okej dock ingen film jag rekomenderar mina vänner att se.

Middag på Vapiano innan, supergod pasta där. Den restaurangen är däremot något jag kan rekomendera. Mycket god mat och mysig inredning/stämmning, vad det nu ska vara. Lite högljutt kanske men det är bara att vara högljuddare ;)

Dagen har bjudit på fint väder så jag och pappa gick ner till IP och lira lite boll sen gick vi upp till sporthallen för att se lillebrors innebandymatch. Tråkigt nog låg dom under med 4-0 i halvtid så jag valde då att gå hem. Väl hemma så somnade jag i soffan och sov till ungefär halv sex. Bådar inte gott för den kommande kvällen och morgondagens skola.

Även fast filmen igår kanske inte var så jättebra så kommer det massvis av superbra filmer lite längre fram! Många som har premiär snart som jag vill se, tänkte delge er dom lite senare under kvällen så kolla in då också ;)

Sarah

Söndag

God morgon! Jag vaknade faktiskt nyss. Skönt att få sova ut för en gångs skull. Gårdagen va jättemysig! Vi kollade på melodifestivalen, jag hatar det programmet. Varför vinner alltid fel? Sen hade det dukats upp med cola, godis å popcorn. Perfekt. Sen blev det en hel del prat om allt å ingenting. Tack så jättemycket för en grym kväll :)

Idag är det fotboll som gäller. Djurgården har allsvensk premiär. Måste givetvis ses. Igår gick alla resultat min väg, så kan inte hoppas på för mycket idag, även om jag tror Djurgården har stora möjligheter :)

Det är nu 45 miunuter kvar till matchstart. Tagga till!



Snart är det dags! :D

//Emma


Myskväll

Härlig dag. Vinst med hela 5-0 som Sarah redan har berättat. Kul som fan va det att spela idag!

Nu ska jag iaf röra mej mot Sollentuna å ha mys- å svullkväll med Malin å Janna. Ska bli sååå mysigt :) Får se om dom kan hålla min klass när det gäller svullet ;)

Är även lite besviken för tillfället, men som tur är har man några underbaringar omkring sej :)

Ha en trevlig kväll kära ni!

//Emma

YES!

Äntligen klickade spelet och dessutom gick det riktigt bra. Matchen slutade 5-0 med vinst, härligt!
4-4-2 är visst vårt spelsystem.

Det var riktigt skönt att spela fotboll i dagens fina väder, dock så kom det värsta snöfallet någon gång i mitten av matchen vilket var lite sjukt, men tur nog så försvann det lika fort som det kom. Snön kommer aldrig få övertaget mer den här vintern inte, nu är det solen som regerar! 

Ska om precis 3 minuter röra mig på bussen, ska inte till stan på bio och se Alice i underlandet :)
Hoppas att den är bra, har hört det i allafall.

http://bloggywood.moviezine.se/files/2009/07/johnny-depp-alice.jpg



Ha en trevlig kväll mina kära vänner!!

Sarah

Underbar morgon

Väcktes av att några pigga människor ringde, va tusan gör de uppe tänkte jag, sen såg ja att klockan var halv ett!

Dags och ge sig ut i detta underbara väder! Ska ta mig en promenad som slutar förbi ICA och där ska jag köpa mig lite frukost. Hoppas det håller i sig nu också!!


/Emilia

Lördag morgon

Jag är vaken, har käkat frukost å lagt mej i sängen igen. Ska kolla ett avsnitt Gossip å sen käka lunch å kolla skidskytte. Sen bär det av till matchen. Jag har fortfarande helt fruktansvärt ont i benen, jag fattar inte hur det ska gå att spela.

Dessutom har pappa stängt av elementen på mitt rum, så det är svinkallt här inne. Tur att jag har ett varmt täcke :)

God morgon, hoppas ni får en fin dag :)

//Emma

Positivt överraskad

Grym film, måste ses!


Nu blir de fredagsmys...! Och oj va de ska mysas haha.






Remember me

Nu kör vi! Drog med Carina en snabbis upp på jobbet men nu ska vi iväg mot Skandia och Bio, sen vet man aldrig vad som händer. 30års fest, utgång eller mys med Carina ;) vad skulle ni valt?



- Mysa med Carina hoppas jag alla svarar (Carina)




/Emilia


Snart är det dags för fredagsmys!

Med mina kära vänner! En perfekt fredag helt enkelt. Fast innan det så skulle dom fixa lite inför sin lagfest imorgon så jag tänkte kolla lite Gossip ;D Haha. Helt perfekt. Ska bli så skönt med en lugn kväll då det varit så mycket i veckan å dom senaste helgerna.

Sen är det match imorgon, hur nu det ska gå. Jag har helt fruktansvärt ont i mina ben! Jag har aldrig nånsin haft sån här sjuk träningsvärk. Helt klart värsta jag varit med om.



//Emma


Den mest jobbiga veckan någonsin avklarad!!!! :D

Jag ska väl också säga ÄNTLIGEN FREDAG! precis som mina bloggvänninor.
Hur skönt som helst, den här veckan har varit dödens. Hela tiden fullt upp och hela tiden något att tänka på.
Men nu så! Nu är det helg och det är dags att ta nya tag.

Cupen är avklarad, den hade vi idag och jag tror att det gick riktigt bra. Hoppas och tror att småflickorna och lärarna var nöjda med det vi hade lyckats ordna. Uppsatserna och inlämningarna är också klara. Nu ser jag framemot en lugn helg.

Ikväll blir det födelesedagsmiddag hos Hassel som fyllt 19! Grattis, kanske lite sent att skriva det här nu men bättre sent än aldrig.
Imorgon är det match och bio som står på listan och på söndag blir det antagligen en heldag med Bea :) Får se vad vi hittar på, och sen självklart träning på kvällen.

Nu återstår bara ett svårt beslut och det är min klädsel inför kvällen. Har i och för sig en och en halv timme på mig att bestämma mig så det kommer att tänkas igenom noga.

Fin fina Bea :)



Hoppas ni haft en bra dag i detta soliga väder och att ni får en supertrevlig kväll för det ska jag ha! :)

Puss.

Sarah


Fredag!

Woho, efterlängtade Fredag!

Åkte hem till mina föräldrar igår, så roligt för de verkar alltid bli så glada när man kommer nu förtiden :) käkade lite sen hade ja tänkte åka hem... men slutade med att ja sov över på soffan. Så i morse var det bara att gå upp kl 06.30 käka frukost å bege sig iväg (de släpper av mig i Ulriksdal så tar jag tåget därifrån). Däckade en snabbis när jag kom hem, iklädd jacka och allt! sen iväg till jobbet.

Fredag var det ja... Idag blir det bio! Remember me med Robert Pattison har inte hört så mycket om den men tror att den kan vara bra. Ger er mitt betyg sen. Sen kanske man ska iväg på 30 års fest! Väldigt rolig bakgrund till det som jag kanske berättar sen..

Nu ska jag fortsätta jobba (spela pingis).


/Emilia

Freeedag!

Äntligen fredag. Det är sjukt va veckorna går fort. Ännu en vecka har passerat å det är nu inte långt kvar till Turkiet :) Något som ligger ännu närmare i tiden är den Allsvenska premiären. Känns helt sjukt att det drar igång nu i helgen.

Jag ska iaf vilken minut som helst börja röra mej till tåget. Känner på mej att det blir en lång dag idag då jag måste bygga ett typ påsktorg plus ordinarie plock på Hemköp för att sen åka till Daglivs. Som tur är har jag ingen direkt tid att passa ikväll förutom att jag ska träffa Josse å Linda, men det är inte förrän senare.

Men nu är det dags att kila. Vi hörs senare. Ha en bra dag allesammans :)

//Emma

Soooova

Nu kära ni är det dags för mej att stänga igen datorn å krypa ner under täcket. Kan inte riktigt besämma mej om jag ska sova direkt eller om jag ska kolla ett avsnitt gossip å sen sova. Vilka jobbiga problem man ska behöva ta tag i såhär på kvällen.

Men jag säger iaf godnatt för både mej å Sarah. Sarah berätta för mej nyss att hon måste skriva klart en uppsats. Å självklart tillåter jag det, snäll som jag är. Jag uppmuntrar faktiskt henne att sköta skolan, så jag ger henne tex inte nästa gossipskiva innan hon klarat av denna skolvecka ;)



Så Sarah kommer va tillbaka imorgon med nya krafter :) Sov gott å dröm sött!

Puss å kram //Emma


Hatlista

Jag vet att jag länge pratat om denna hatlista. Jag tänkte att det är dags nu.

Hatar:

1.
Folk som kör långsamt å dåligt. Bör tilläggas att dom oftast ska köra som långsammast när man har bråttom. Varför?

2. Jag trodde länge att det va svårt att hata nåt så mycket som överstående. MEN denna tvåa ligger verkligen hack i häl. Folk som går i bredd å dessutom går långsamt! Som att dom skulle va ensamma i hela världen? NEEEEJ!

3. SL. Jag är inget geni, men när vintern kommer brukar det oftast medföra både snö å kyla.

4. Denna punkt är en liten parentes. Den kan egentligen gå lite hand i hand med första. Men BILKÖER! Snacka om att slösa bort onödigt med tid av sitt annars så intressanta liv. Tänk va mycket annat man kan göra...

//Emma

Frukt

Alltså håll i er nu! Jag kom hem från träningen för ett tag sen. Å jag har ätit tre fukter efter?! Ofta jag äter frukt? Så nu har jag iaf ätit frukt för ungefär ett halvår framöver. Det är ju skitbra! :D

//Emma

God middag!

Sådär ja, hemma från jobbet. Har även hunnit vila ett tag  då jag va sjuuuukt trött idag. Fattar inte va det är med mej. Dagen gick iaf bra idag, gick fort å vi hann även göra lite av morgondagens jobb då vi har rätt mycket imorgon.

Här näst är det middag å sen träning som står på schemat. Jag kommer nog suga getballe idag på träningen då det känns som mina ben ska ge vika när jag går. Helt fruktansvärd träningsvärk. Å vet ni kära vänner. det brukar va värre två dagar efter. Så vill inte ens veta va jag har att vänta mej imorgon.

Det är även Timrå - Djurgården idag. Den missar jag tyvärr, men om jag har tur hinner jag lyssna lite av slutet på radion i bilen på vägen hem.


Jag vill bara påpeka att jag faktiskt inte är naken :P

//Emma


Haha

 

Håller helt klart med! Haha.

 

Sarah


Ibland blir man så trött på sig själv

Imorse vaknade (väcktes) jag kl.6 och kände mig riktigt pigg och kry. Kanon, då kan jag köra mitt spinning pass som börjar 06.45 samt ta mig en promenad till jobbet, tänkte jag.
så jag bytte om och slängde på mig träningsväskan (som jag packat kvällen innan!) och begav mig till gymmet.  Fyfan va jobbgt! Vet inte om jag svettats så mkt någonsin förut... å jag som aldrig svettas liksom. Men tog iaf promenaden till jobbet i mina skor som jag vet är för SMÅ! så när jag anländer till jobbet har jag inte bara skavsår utan är också förkyld.. igen!

I såna stunder känner man sig lite mer blond än vanligt.

/Emilia

Torsdag morgon

Aj aj aaaj! Jag har sån jäkla träningsvärk i benen. Jag vet inte hur jag ska klara mej igenom dagen. Kommer omöjligt kunna gå i trappor iaf. Sen att vi har träning ikväll gör ju inte saken bättre.

Det är iaf dags att åka till jobbet för näst sista gången den här veckan. Skönt. Helgen blir förmodligen lugn, jag skulle verkligenbehöva det. Men å andra sidan är vi inte där än å mycket kan ändras på ett par dagar.

Nu är det dags för mej att åka ner till tåget.



Ha en bra dag allesammans!

//Emma


...

Kvällens Champions Leaguespel är över. Real åkte lite smått överraskande ut mot Lyon. United vann säker mot Milan. Återigen, som alltid, är engelska lagen överlägsna. Alltid flest engelska lag vidare långt i turneringen. Va kan det bero på? Jo, men det ska jag tala om. Premier League är helt enkelt den bästa ligan. Sen kan ju lag som exempelvis Barca sticka ut å va bra trots att dom inte lirar i England. Men det kan inte vara en slump år efter år att det alltid är övertaligt med engelska lag långt in i turneringen.

Med dessa visdomsord säger jag godnatt!

Ni som har synpunkter på texten är mer än välkomna att diskutera detta ;) Även ni som håller med mej kan slänga in en kommentar eller två ;)

//Emma


Målsättning

Jag hade en målsättning idag när jag åkte från träningen. Jag skulle va hemma 21.05. Jag ställde bilen på uppfarten när klockan va 21.05. Men vet inte riktigt om jag har klarat det eller inte? Sen kan jag säga att jag hade klarat det om det inte va två sopor som skulle köra i 50. Men jag får väl va rätt nöjd trots allt.

Dagen har varit bra, men jag är helt slut. Sjukt jobbig träning va det. Lätt jobbigaste gången hittills, å jag är inte helt övertygad om att jag kommer komma upp ur sängen imorgon.

Nu ska jag iaf kila ner å kolla klart på CL. Skriver förmodligen ett inlägg lite senare, om jag inte däckat. Så lovar tvärr ingenting ;P


Trots tröttheten håller jag humöret uppe ;)

//Emma


Studentmössa Check!

Dagen har varit riktigt bra, ännu en dag med strålande väder och vatten som droppar ner från taken.
Tre av fyra saker som skulle vara klara till idag är klara. Ett prov blev flyttat till nästa vecka pga. allt vi har just nu.
Nu återstår det bara två saker kvar att göra den här veckan, en uppsats om tro och vetande och en fotbollscup att hålla i.

Dessutom fick vi ju våra studentmössor idag! Snacka om att det känns nära nu. Nu är det bara studentskivorna som ska dra igång, försäljning av biljetter till vår studentskiva och inhandling av en studentklänning.
Student, student, student.. väldigt mycket att det ordet de senaste stycket men det är bara att vänja er. Ni lära få höra det ett par gånger till ;)

Den här veckan har gått sjukt snabbt, redan torsdag imorgon. I helgen väntar en födelsedagsmiddag på fredag och match och bio på lördag. Alice i underlandet, någon som har sett den? Betyg?

Jag vet inte om min mormor läser bloggen men jag måste bara tacka henne för pengarna jag fick. Otroligt snällt och jag är jättetacksam ska du veta! Fattig studerande som jag är, hehe.

Nu ska jag nog belöna mig själv med ett gossip avsnitt. Har inte sett det på länge pga. allt plugg, men nu så! Nu är det nog dags igen.  

http://www.ntf.se/sormland/bilder/student08.jpg

Hoppas ni haft en bra dag kära läsare!

Puss

Sarah

Sjuk?!!

Inte det smartaste att gå hem med blött hår enda från centralen till syrran.. jätte förkyld nu :( FAAN då! 
Så nu måste ja proppa i mig c-vitaminer och diverse kurer. Nått tips?

/Emilia

Lycka!

Alltså, det är helt sjukt. 5-0. Fem jävla noll! Vilken match! Arsenal är verkligen bäst. Alla ni som inte har nån koll kan bara hålla tyst :D

Underbar kväll! Nu ska jag gå å lägga mej, å jag kommer definitivt sova med ett leende på läpparna! :D

Dröm sött!

//Emma

BOX

Gud va skönt det var att komma hem nu! Drog direkt ifrån jobbet och mötte upp syrran. vi begav oss sedan till gymmet och körde ett Box-pass, fy satan! Länge sen jag tog ut mig på det sättet, känns så himla skönt. Sen gick vi å handlade ingredienser till en super go kycklingsallad á la Emilia :) många tummar upp! Kollade på mästarnas mästare (vet att jag sa att jag inte skulle göra det sedan Holm åkt ur men...) och begav mig sedan hemåt och här är jag nu.


Pratade med en kompis idag som nyss varit i Barcelona... GE MIG SOMMAR!




(Grekland i somras)

/Emilia

ARSENAL!!!

Måste bara slänga in ett snabbt inlägg!

ARSENAAAAAL! Så jävla bra. Håll i nu i andra!

//Emma

Skitdag

Morgonen började bra, väldigt ljust när man vaknar nu för tiden och det gör att man blir desto piggare och gladare, tummen upp för det! 

Jag var dock inte lika glad när jag gick ut från sporthallen idag och skulle hem. Vi åkte ur DM och vi var riktigt, riktigt soppiga. Vet inte vad som hade flugit i oss, något sorts övermod eller? Vi hade tusentals chanser men fick inte in bollen och fortfarande så kan jag undra om alla i skollaget verkligen vill spela fotboll. Dom gick och skratta och stoja efter matchen som om det inte gjorde något att vi hade hamnat sist i gruppen, och där satt jag på kanten och var nära att brista ut i tårar. Riktigt så illa var det dock inte men jag var ganska så besviken efteråt.

Det var även min sista chans som trea att vinna något inom fotbollen under min gymnasietid. Men så blidde det ju inte heller. Ruttet...
Tacka vet jag när det var -89, -90 och -91 som spela tillsammans, då var vi verkligen grymma!

Annars så har jag varit hos naprapaten idag (igen). Min rygg gör ont och framsida lår krånglar. Alltid är det något fel, det här har varit min mest skadedrabbade försäsong någonsin och jag som verkligen hade sett fram emot den har inte kunna tränat fullt ut. Idag fick jag i alla fall inget träningsförbud vilket är bra men det känns som om min rygg ska gå av varje gång jag böjer mig fram eller gör någon hastig rörelse.

Har sedan suttit med min uppsats om Israel/Palestinakonflikten hela eftermiddagen.

Nu ska jag kolla på Desperata Hemmafruarna och ta mig ett glas vatten.

http://sabbu.blogg.se/images/2009/desperate-housewives_31076591.jpg



Hoppas ni haft en bra dag!

Sarah

Tisdag

Idag har jag fått mycket gjort. Började dagen på Daglivs. Va där till typ halv tolv. Då åkte jag till kiropraktorn, sen åkte jag för att titta på bilderna jag tog i söndags. Alla va fula, dock va några fulare än andra. Va trots detta tvungen att köpa några, kände mej oförskämd att gå tomhänt.

Sen bar det av till Kungsängen. Hade Coop Forum där som andra butik. Pappa va snäll å kom å hämta mej vid stationen då jag inte hade bil idag. Vi gjorde den sista butiken ihop. Dock kunde vi inte göra nåt då personalen inte hade fixat vissa grejer dom va tvungna att göra.

Den här förklaringen fick vi: "Hon har inte hunnit för hon har haft fullt upp. Hon har varit i Thailand i tre veckor."

Stackars sate. Hon måste ha ett tufft schema ;)

Som även Emilia sagt, så träffa jag henne för en lunch. Dundermysigt :D

Väl hemma blev det till att tvätta, har nu faktiskt kört två maskiner. Woho! Duktiga jag ;)

Nu blir det till att kolla ett avsnitt Gossip Girl innan det blir mästarnas mästare med mamma.


Lägger upp en av dom mindre fula bilderna jag fick med mej hem.

//Emma


:)

Hade nyss en mysig lunch med Emma, hon ringde och var i krokarna... bra initiativ Emma keep that up!
Bestämde oss för att käka på fresco, helt underbara sallader! blev en chevreparma för min del och en kladdkaka med grädde för Emma (hon deffar också). Sen skulle hon iväg och kolla på hennes bilder så om vi håller tummarna får vi nog se några i bloggen ikväll! :D

/Emilia

Deffa!

Idag har jag och Carina startat våran deffning = Massa proteiner och träning. Ganska lagom att starta nu så blire en bra beach 2010 ;)

Vart en väldigt lugn dag och det tror jag verkligen att jag behövde efter helgen. Å nu fortsätter den med en massa Desperate, märkte att det kommit flera stycken sen jag såg det sist!

Sleep well allihopa!



/Emilia


Dröm sött!

Alla söta bloggläsare! Nu är det dags för mej att krypa ner under täcket. Ny dag imorogn.

Sov gott å dröm sött!

Puss //Emma

Måndag

Så va det måndag igen. Ännu en ny vecka. Det är sjukt hur snabbt veckorna går. Jobbet rulla på fint idag, jag va på väldigt glatt humör även fast jag fick höra att jag såg ut som en hemlös xD Haha! Va länge i valet å kvalet om jag skulle åka direkt till Väsby eller om jag skulle hem emellan. Det blev till att åka hem, så jag hann va hemma i typ tjugor minuter, slänga i mej lite mat å byta om.

Träningen va roligt. Håll i er nu, vi fick träna på en grön å fin konstgräsplan. Det hör inte till vanligheterna. Så det va galet kul.

Nu är jag iaf hemma efter en lång dag. Är dessutom riktigt trött så blir nog snart till att lägga sej å kolla Gossip å sen sova. Morgondagens match mot AIK är även inställd. Dom jävla killagen vägrade flytta sej från planen. Total jävla skandal. Inte konstigt att man hatar killar ;)



Från fredagens utgång. Fylltratt!

//Emma


Dagens...

..värdefulla vetande: Janna i omklädningsrummet. "Jag har sand i mina löparskor"

..kommentar: Inte helt  oväntat kommer den från Sandra. "Vadå, är det där Eas händer?"





//Emma


Lalalala

Dropp dropp dropp...

Så lät det imorse när jag gick till bussen för att åka till skolan. Snön smälter bort från hustaken och droppar ner, awesome! Våren är nu verkligen påväg, dock väldigt mycket snö som ska smälta först så får nog vänta med tygskorna ett tag. Måste ju bli torrt på marken innan :)

Idag var fotbollsplanen i alla fall grön, all snö var uppskyfflad bortanför ena kortsidan och skapade stora snöberg. Jag och Emma tänkte leka där efter men det blev inte så :( Vet inte varför.. Hon kanske känner sig för vuxen eller nått..

Klockan går alldeles för snabbt och jag måste sätta igång och plugga. tråkigt + att jag inte fattar ett skit av artiklarna och artiklarna måste jag läsa för att få fram mina egna tankar. Hör ni hur jobbigt det blev?
Får se vad jag hittar på för att ordbajsa bort det här :)

Samtidigt ska jag lyssna på JASON DERULO <3
I keep keep keep fallin in in I keep fallin in love all over again

http://www.weathernewengland.com/wp-content/uploads/2009/03/melting_snow.jpg

 

Sarah


Jason Derulo är fööör bra!

Här kommer några nya sköna låtar från Jason Derulo, love him!

 

Sarah


Då var vi här igen

Måndag igen! Förstår inte hur det kan gå så himla fort.. Helgen tar ju slut innan den hinner börja känns det som, men det gör nästan inget så det snart kommer att vara helg igen! Känns som att tiden bara rusar fram, men till vad?

Jag har en tendens att starta s.k. nedräkningar till olika saker och då märker man verkligen hur snabbt tiden går, för att ni (som ännu inte insett det) ska få er en uppfattning om det så ska ni få hänga med i några av mina nedräkningar:

Löning: 17 dagar
Turkiet: 26 dagar
Jag fyller 20: 42 dagar (hoppas jag att alla redan har koll på)


Zakke, snart 2 år sedan... shiit!



/Emilia


Sovdags

Mysig kväll, familjen samlad och en bra film + middag och efterrätt.
Middagen var dock ingen favorit men efterrätten var desto godare så åt mig mätt på det istället :)

Skrev nyss upp jag har allt att göra i skolan på en lapp. Och allt var till den kommande veckan märkte jag då vilket inte gjorde saken bättre. Det är sjukt mkt och jag förstår inte hur jag ska hinna med. Två uppsatser, en fotbollscup att arrangera, en egen idrottslektion, en redovisning och sist men inte minst ett prov. Sa ju det, SJUKT!
Och har inte gjort ett smack under lovet, snacka om ångest och snacka om att skylla jag får skylla mig själv!

Inte en ledig stund denna vecka så jag längtar redan till nästa helg, då blir det lugnare.

Nu är det dags att sussa, klockan är föör mycket och skolan drar som sagt igång imorgon igen, segt.



Puss o Kram!

Sarah

...

Just det. Jag tänkte bara tillägga en sista sak innan jag säger godnatt. Jag har en vän som heter Konke. Han är jättesnäll! Bara så ni vet ;) Haha!

//Emma

Dagens fråga!

Jag har en fråga till er kära läsare. Jag å Emilia hade en liten tävling eller va man kan kalla det i helgen. Det är vem som kan göra fulast min utan att få använda händerna. Det jag tänkte ni skulle rösta om nu.



Nå, vilken min är fulast?!?

Emilia till vänster, jag till höger.

Viktigt att ni verkligen röstar å säger va ni tycker nu ;)

//Emma


Helgen!

Jag säger bara. Vilken jävla helg. Jag är heeelt slut å ska sova snart, innan jag somnar här sittandes i sängen. Galen utgång i fredags vilket Sarah berättat om. Blev väl ungeför två timmars sömn den natten. Sen va det bara hem å kolla fotboll. Så jävla skönt att mina Håbokillar vann! :D Bäst är dom! Å eftersom dom vann så blev det lagfest här hemma. Så det kom en massa grabbar hit. Så det blev till att sitta å kolla fotboll å snacka skit med dom å Sarah. Sen blev det Rilles en snabbis innan jag traska hem för att sova.

Jag däcka rätt fort i sängen å vaknade i morse då klockan ringde å det va dags att åka till the Studio med Emilia. Jag blev skitsnyggt sminkad å fint fixad i håret. Dock passa jag inge vidare i frisyren, men men. Har dock inte sett några bilder än då jag va tvungen att dra för att åka till träningen. Men ska ringa dit i veckan så jag får komma å kika.

Träningen gick skitskitskit för min del. Så det va inte mycket att hurra för. När jag kom hem fick jag dock tacos, då blev jag lite gladare ;) Men nu tänkte jag gå å borsta gaddarna å sen krypa ner i sängen.


Sarah å jag


Erica å Emilia

//Emma


The Studio

Idag var jag och Emma på the studio för att fixa lite fina bilder, men kände mig allt annat än fin när jag vaknade i morse (läpparna var svullna och håret stod åt alla håll!) men vilken jävla kväll igår!

Tur att dom är så duktiga på att sminka så att man iaf såg mänsklig ut, trots att man inte kände sig så! haha










Söööndag

Dom senaste dagarna har det varit hur vackert väder som helst! Och varmt dessutom!
Börjar nästan vänja mig vid det här nu och våren känns allt närmre.

Men en dag ska väl dom där jädrans plusgraderna smyga sig på också, så all snö blir slask och snön som skulle ha fallit ner blir istället vattendroppar och gör allt mycket blötare och gråare. Vilka översvämningar det kommer bli när all denna snö ska bort.

Gårdagen var jättemysig och trevlig. Åkte till Bålsta runt halv tre för att se sista halvleken mellan Håbo och Knarrbacken (?). Håbo vann vilket gjorde Emma glad och om Emma är glad är jag också glad, så det var kul.
Sedan blev det hem till henne, lite middag och sen fotboll med killarna från håbo som kom för att fira vinsten.

Runt halv elva var jag dock tvungen att åka och hämta lillebror som kom hem från Sälen efter en veckas tid. Har varit väldigt tomt här hemma utan honom så det är skönt att han är tillbaka. I och för sig märks han inte så mycket då han sitter på sitt rum vid datorn hela tiden, men hans trallande och sjungande gör att man hör att han är hemma.

Ikväll väntar träning, woohoo!


Sarah

snabb rehab

Lite mat i magen, en dusch å sen är man redo igen!

Collage ikväll! (säkert en sväng på magenta också) Och idag går jag självmant när jag vill ;)










/Emilia

Gårdagens bravader

Jag kan ju då börja detta inlägg med att berätta att det blev inte att sitta hemma igår, jag följde med tjejerna ut och jag ångrar inte att jag gjorde det.

Vid halv nio kom jag till Emilia place där dom "förade", gick otroligt sakta och ingen av dom var ens lite påverkade. När det sedan var en kvart kvar tills taxin skulle komma så blev det dock fart på det hela, nu sveptes det, glas efter glas och vinet i dunken tog snabbt slut.

Vi drog till Friday's där vi mötte upp Emilias jobbarkompis och en vän till honom. Shottar och strawberry daquries beställdes in flitigt och dom gick åt i samma takt. Notan blev ganska hög kan jag tänka mig...

Efter Friday's blev det att dra till Magenta där vi shakea loss lite och drack ännu mer. Och jag som sagt att jag inte dricker under säsong, men en gång är ingen gång, eller hur? Champange i mängder kom in till vårt lilla bord, kändes väldigt flott och öveklassigt. Tillhör ju inte vardagen precis, inte min i alla fall.

Efter det så drog jag och Emma till donken, fick skjuss dit av några icke svenskar som ville vara vänliga (mkt snällt må jag säga), Emilia blev utslängt från Magenta och Whiteroom och lite annat smått och gott hände.
Nu har ni åtminstone fått några detaljer (;

Hoppas ni hade en bra fredagskväll, för det hade jag och jag tror att resten i mitt sällskap också hade det.



xoxo

Sarah


Donken

Alltså, jag måste ta mej tid, mitt i förandet till att berätta hur arg jag blev idag på min lunch. Jag gick till Donken, va tvungen att ta med mej då jag hade sjukt bråttom. Jag gick till kassan å sa:
"En dubbel naturell cheeseburgare tack"
"Vi har inte dom kvar"
"Men ta en naturell cheese med extra kött då"
(Det är exakt samma)

Det skulle dröja ett tag å jag fick dessutom betala tre kronor för mycket. Inte för att det spela så stor roll, men såhär i efterhand gör det det.

Éfter ett tag kommer hon ut med burgarn å jag tar den å går. När jag kommer till tunnelbanan å öppnar så visar det sej vara: bröd, två kött, ketchup å gurka. VAFAN?! För det första, vart va osten? Jag menar cheeseburgare. Å sen naturell, det ska va med bara ost å inget annat. Å där va min lunch förstörd....'

//Emma

Tagga!



Nu så drar vi ut snart, först hämta lite sushi sen så kör vi!!




Kanske inte riktigt detta som händer ikväll men ;)

/Emilia

Sista dagen på lovet

Fredag och stråålande väder ute. Ska nog ge mig ut på en promenad sen :)

Sista dagen på sportlovet idag, veckan har gått otroligt snabbt även fast jag inte gjort något speciellt. Har mest legat hemma och degat. En helg och sen är det åter tillbaka till vardagen, skola och massvis av plugg. Något som jag inte ser fram emot. 

Matchen igår spenderades mestadels på bänken, fick spela 35 minuter, suck. Resultatet ska vi inte heller prata om, återigen en suck. 

Jag vet inte riktigt vad som händer ikväll för min del. Ska ringa och prata med mamma och pappa och höra om dom har något planerat. Dagen skall spenderas till att plugga iaf. Ett måste för min del då jag inte gjort något av det jag tänkt göra under den här lediga veckan.

Men innan dess ska jag ut på en promenad och samla krafter från det fina vädret :)

Ha en underbar dag kära vänner!

I det här läget skulle jag vilja ha en hund som kunde göra mig sällskap.
Har alltid velat ha en hund och kommer alltid att vilja ha en.

Sarah


Stress

Jag är egentligen stressad. Eller jag borde vara, men är så trött så orkar typ inte va stressad. Suck. Kom hem för en liten stund sen från matchen som vi gärna inte pratar om utan går snabbt vidare. Jag borde egentligen packa väskan inför imorgon då jag ska till Emilia direkt efter jobbet. Men jag orkar inte. Jag vet även hur trött jag är på morgonen, så kommer inte orka då heller. Haha. Vilka problem. Jag har iaf lagt fram allt jag kan komma på jag behöver ha med mej, så jag hoppas det blir bra. Men nu har jag bestämt mej för att sova iaf. Klockan ringer 05.30 imorgon.

Ska försöka blogga hos Emilia imorgon. Har dessutom kameran med mej, så kika in imorgon vettja ;)

Pussgodnatt //Emma

Torsdag

Torsdag, en dag kvar till fredag, vilket innebär att det snart är helg. Fantastiskt :) Jag kom precis hem från jobbet. Blev en till butik idag vilket gjorde att jag kom hem senare än jag räknat med. Men nu är jag hemma iaf, hinner pusta ut i några minuter innan det är dags att bege sej till samlingen. Match idag ju ;)

Jag är taggad. Det ska bli riktigt kul att spela faktiskt. Dock är det lite kallt, lite blåsigt å lite snöigt, men det ska inte hindra mej. Haha.

Hammarby - Bollstanäs Skytteholm 20.00 ;D

//Emma

Pingis

Den aktivitet som pågår mest på detta multinationella företag är inte den man tror när man först stiger in genom dörren... men om man lyssnar ordentligt så kan man höra ljudet långt borta "ping... pong...ping...pong" och om man undrar vart alla håller hus (då de flesta kontor är tomma) så är det bara att bege sig bort till lounge rummet där säkerligen en prestigefylld match mellan chefen min och en av media killarna pågår.

Den bästa (eller sämsta beror på hur man ser på det) investeringen som gjorts på detta kontor är utan tvekan minipingis bordet som köptes in av systern min till afterworken i höstas.

Är man inte bra på pingis, sjunker man i rang här... nöta nöta nöta

//Emilia

Det vet du..

Tycker det är sjukt bra att jag har så taggade kompisar, blir nog dubbeln i helgen! Vart ses vi? ;)


God natt / Emilia

Tagga

God natt kära ni. Nu ska jag krypa ner i sängen å kolla ett avsnitt gossip å sen blir det sovdags. Jag ska börja tagga redan nu. Det är mycket kul som händer dom närmsta dagarna. Först å främst har vi matchen imorgon mot Hammarby. Men dagen börjar även med sovmorgon ;) Sen är det utgång i helgen. Kommer bli så jävla grymt! Sjuuukt taggad :D


Från en utgång i somras. Tagga till nu tjejer ;)


Sweet dreams!

//Emma


Onsdagsmys

En sista koll på datan och ett sista inlägg för kvällen sen blir det att krypa ner under täcket med chipspåsen för att se på Gossip Girl. Gulliga Emma hade med sig fyra skivor av den andra säsongen idag så jag kan börja kolla.

Hennes motivering var att jag inte skulle ha några dumheter för mig på dagarna, men vadå dumheter? Jag gör aldrig något dumt, jag är bara en oskyldig liten 18-årig flicka :)
Men jag är superglad iaf! Nu blir det gossip girl för hela slanten, får se när jag somnar inatt..

Träningen idag var jobbig, framförallt för armarna. Som Emilia nämnde så är det inte ofta man gör 60 armhävningar i rad. Det har faktiskt aldrig tidigare hänt, 20 (2x10) armhävningar klarar jag men 60, det var ett nytt rekord. Jag som knappt kunde göra en riktigt armhävning innan den här försäsongen har nu klättrar en bra bit upp på stegen tycker jag.  Och dessutom gjorde vi "trä armar" innan det, det är inte heller det lättaste.

Men men, nog om träningen och nog om mina trötta armar. Allt dom behöver göra nu är att föra chipsen till min mun och förhoppningsvis är det inte så ansträngande. Men om det skulle vara det så får jag ju i alla fall en belöning varje gång den kommer upp till munnen så det är ju en fördel :)


http://sebinomics.files.wordpress.com/2009/03/gossip-girl-image.jpg


Hoppas ni haft en bra dag!

xoxo

Sarah

Onsdag

Jag är så glad att det är så livat i bloggen igen. Emilia som tog en (allt för lång) paus, borde skriva så fingrarna glöder, vilket hon oxå gör! Hon borde ju ha hur mycket som helst att dela med sej av till oss alla.

Nå väl, jag är sluuuut! Brottningen va jobbig idag. Mina armar kommer inte va användabara imorgon, dom kommer nog hänga längs sidorna som om dom vore döda. Som tur va körde tränaren inte så mycket ben med oss idag eftersom vi har match imorgon. Det tackar vi för. Kan underlätta om man kan springa när det är matchdags.

Annars har dagen varit gansa lugn. Jag slutade tidigt, kom hem å gjorde lite nytta å sen va det träningsdags. Jag har även varit mycket snäll mot Sarah. Jag tänkte att eftersom hon har lov, kanske tråkiga dagar å nätter ibland å även nu när hon gjort lite dumheter så har jag lånat ut dom fyra första skivorna av Gossip Girl säsong 2 till henne. Med detta hoppas jag kunna sysselsätta henne iaf några timmar :)


Nån som brukar kolla på Gossip Girl?

//Emma


20 DAGAR


Brottningen var sjukt jobbig, 60 armhävningar tjejer, de gör vi inte varje dag ;)
längtar så sjukt mkt till att få köra med boll nu och idag är det bara 20 dagar kvar tills jag får min dom! Alla håller tummarna hoppas jag.

(innan operationen 15 september)



(Dagen efter operationen)


/Emilia

3 mars

Tiden går ju så sjukt snabbt! Känns som om det nya året nyss firades in.

Men vill ni veta en sak?
Nu är det exakt en månad kvar tills vi åker till Turkiet på träningsläger! Underbart.

Ikväll är det brottningsträning, har inte varit med på ett tag pga. mitt träningsförbud. Men ikväll ska jag träna och jag har en känsla av att det kommer nog bli ganska så jobbigt, blir nästan som att börja om på ruta ett igen i och med att jag missat så många gånger.

Imorgon är det träningsmatch på skyttan så jag hoppas att han inte kör alltför hårt med oss i alla fall (a)



På Arlanda inför förra årets träningsläger, inkilningen hade redan börjat.

Sarah

Sunshine

Gud va härligt med sol! Man märker direkt att man blir så oerhört mkt gladare, det är fortfarande inte varmt men förhoppningarna om att snart kunna gå runt i skinnjacka tänds ändå..

Måste bara dela med mig av lite bilder ifrån London (där våren redan hade kommit i slutet av januari)





// Emilia

Överraskad

Här kommer man ur duschen för att se vad Emma skrivit för roligt under dagen så är det Emilia som har skrivit?! Väldigt överraskad, men glatt överraskad. Förstod att hon skulle sakna bloggen efter ett tag, gick dock längre tid än väntat men det är bara att hälsa dig välkommen tillbaka!

Eller är det kanske bara en kortvarig blogg-period?
Vad är ni villiga att satsa på att Emilia är ute igen efter tre veckor? Eller hur långt tid tror NI att det tar innan hon, ännu en gång, lämnar vår kära blogg? Och framför allt överger våra kära läsare.

Tre veckor ger jag henne, om hon klarar längre är det bara ett plus (:

Så hur har er dag varit? Min har varit lika slapp och händelselös precis så som det ska vara när man har lov. Har bara njutit av att ligga i sängen och tagit det lugnt. Å förresten så har min lilla bil gått sönder :( Den läcker olja, så det blir ner till OK imorgon för att se vad problemet är. Hoppas inte på något jobbigt som tar flera veckor att fixa.

Sarah

Välkommen tillbaka!

Jag måste bara välkomna Emilia tillbaka. Hon är nu här för att stanna, starkare än nånsin ;) Jag är oerhört glad över detta. Skönt att höra att hon är taggad igen, då kan man räkna med lite smaskiga detaljer från hennes sida oxå. Å vem gillar inte sånt? Näääe, tänkte väl det!

Med det säger jag godnatt!


Trion, som blev en duo, är nu tillbaka som trio! <3

//Emma


De vet du..

En helt underbar fredag! Måste bara säga att det var den ultimata utgången... Först mysig middag på Mosaik (då till och med Erica varmed, kul ;) )

(Tack kusin som fixade håret!)
Sedan drog jag och Carina vidare (ett litet stopp hemma hos mig för att fylla på lite vätska bara) och hann sedan  med tre olika ställen innan vi blev utkastade vid 5 (Carina dock lite tidigare har jag fått höra efteråt).

Tack alla ni som var med, sjukt kul! Även tack till er som jag tyvärr inte kommer ihåg att jag träffade, ni är en hel del..

Haha!



MM

Riktigt dåligt att Stefan åkte ur Mästarnas mästare! Han har ju varit grym rakt igenom... Nu vill man nästan inte kolla på programmet längre. Men kommer nog bli så ändå haha


Nyss varit på Mosaik och käkat med mina föräldrar faktiskt :) så nu är man propp mätt! Men många plus till restaurangen idag som hade en sjukte söt å charmig servitör, som självklart mamma inte var sen på att påpeka. :)

Sen hjälpte pappa mig å sätta upp min hylla (under de fem månader jag bott här har den suttit uppe högst 1mån!) så nu blir det lite mer ordning.


Lite besviken på några människor som ännu inte varit och hälsat på!


// Guess who's back ;)

Haha

Hahaha just det. Idag på jobbet kom en gubbe till mej.

Gubben: "DUUUU"
Jag: "Jaaa?"
Gubben: "Hur känns det att vara sådär vacker?"
Jag: "Eh, jag vet inte. Fråga nån som är"

Haha alltså vem säger så? :P


Haha vacker, va prata han om? xD

//Emma


Tisdag

Oj, va jag är trött. Hade sjukt svårt att somna i natt. Vet inte varför. Så det blev några avsnitt Gossip istället. Jobbet gick bra, va lite trött i huvudet efter kundernas ovanligt dumma frågor bara :P Sen bar det av till kiropraktorn. Kommer ta ett tag att få ryggen bättre, men jag är hoppfull :D

Veckans lediga kväll, så det blir till att slappa, kolla lite hockey, Djurgården - Brynäs. I skrivande stund står det 1-1. Dock har Djurgården varit överlägsna hittills, så vi får se hur det slutar :)



Saknar saknar saknar...

//Emma


Oldiie

Jag har då aldrig haft så ont och så många skavanker på min kropp i mitt 18-åriga liv som jag har nu.
Folk som ser mig på långt håll skulle lätt kunna missta sig och tro att det är en gammal tant som kommer vandrandes och inte en 18-årig (snart 19) tjej.

Men som ni ser på åldern så börjar jag också bli gammal, har hört det ett par ggr dom senaste dagarna och det stämmer faen.

Men nu ni! Gårdagens OS-final i hockeyn mellan USA och Canada var G A L E N!
Ni missade den inte va? För då kan jag säga att ni missade allt en hejdundrandes hockeymatch (svårt ord att stava det där, hejdundrandes). De bara small och smattrade runt sargkanterna (?), och jag som säger att jag är mör, undra hur dom kände sig när dom gick upp imorse...

Blev ingen besiktning imorse, pappa ringde och sa det nästan precis innan jag skulle gå hemifrån.
Lite onödigt med en bortkastad sovmorgon tycker jag, gick dock och la mig efter samtalet och vaknade vid tolv igen.
Åkte sedan till Martin för ett sista besök hos honom med min baksida, mycket, mycket bättre och nu får jag börja träna fullt ut. Underbart!

Åt sedan middag innan träningen med Emma och Janna. JANNA ÄR HEMMA! Hur kul som helst att se henne igen! Har saknat henne faktiskt och tur då är väl det att veckorna som hon har varit borta gick oerhört snabbt :)

http://www.bluesalley.net/Fans/old_lady.jpg

Såhär gammal känner jag mig nu, dock inte i ansiktet utan i kroppen.

Sarah

Big Love

Jag tänkte bjuda på en bild på mej å mina absolut bästa vänner. Jag tänkte att det är dags att visa våra sanna jag. Det roliga är att vi har så sjukt många olika miner på lager oxå. Men vi har å andra sidan tränat en del. Enjoy! ;D


Jag älskar dom så oerhört mycket. Vi har alltid så sjukt kul ihop å dom finns alltid vid min sida när jag behöver dom. Jag är världens lyckligaste som har så fina vänner :) <3

//Emma


Låååång dag

Åkte hemifrån sju i morse. Jobbade. När jag va klar va det bara att sätta sej på tåget till Väsy då jag inte hann hem emellan. Söta Sarah hämta mej å vi åkte till centrum för att käka. Mötte även Janna som precis kommit hem från Thailand. Å OJ va jag har saknat henne, å herregud va brun hon va. Avis....

Sen va det träningsdags. Men tanke på det busiga vädret som varit idag så va planen inte spelbar. Det blev till att köra intervaller. Det va jobbigt då jag inte kunde andas. Jag är nämligen förkyld, så näsan gick det inte att andas ur å dessutom hade jag typ snorklumpar i halsen, så kunde inte andas genom munnen heller. Det va nice ;)

Sen va det bara att stretcha (obsevera att vi för en gångs skull gjorde det ordentligt, både jag å lilla Sara), duscha å åka hem. Sarah släppte mej vid Kungsängen station. Å jävla puckovakt som gjorde så jag höll på att missa tåget. Idiot som tror han har mer makt än va han har.

Å nu sitter jag här, redo för att sova! ;D Dessutom blev hela inlägget i kursiv stil. Mycket märkligt, men det vill tydligen va så, så det får väl va så då :P


Linda hjärtat å jag

//Emma


RSS 2.0