Valborg

Så var det valborg igen då, årets värsta suparhelg.

Jag är dock inte en av dom som tycker att det är "tradition" att dricka på valborg, har aldrig varit en av dem och kommer inte heller att vara det den här kvällen. Idag är det nyktert som gäller, tummen upp för det!

Eftersom att jag inte har någon bil blir det väl att sitta hemma och glo på någon film eller något. Tänkte föreslå för pappa att jag kan leka taxi inatt och att vi delar på pengarna jag får ihop, om det blir några pengar, men känns inte som om han kommer gilla den ideen lika mycket som jag gör.

Men det jag egentligen skulle göra i det här inlägget var att önska alla en trevlig valborgskväll och drick inte för mycket nu! ;)

 

Sarah


Fredag

Nu är klockan nio å det är dags för mej att köra ut mot Bromma där jag ska jobba idag. Kommer jobba till fyra tror jag, sen är det hem, lämna bilen å sen bege mej mot Djurgården. Kommer bli en jättebra fredag :)

Puss! //Emma


inte min dag

Det är väl självklart att ja glömmer plånboken i omklädesrummet som toppen på allt...
Peter - du har inte glömt något nu va?
Jag - nej nej!


Suck suck suck..

Ge mig...

Ge mig sol, värme, en snabbkur som gör mig frisk innan imorgon och sjukt mkt choklad!

Det är vad jag behöver just nu, kan ju inte vara för mkt begärt.

/Emilia

Torsdag

Dagen har varit fantastisk! Blev en riktigt kort dag på jobbet så va hemma redan halv två. Då blev det lite OC-tittande å sen tog jag en liten kort powernap på två timmar xD haha. Va inte ens särskilt trött när jag somna, men när jag vakna däremot. OJ va trött jag va. Sen blev det iaf middag å träning.

Träningen va jätterolig. Vi spela massa småspel å det va skoj! Dock började det blixtra och åska så vi tog en liten paus. Men sen va det full rulle igen.

På hemvägen va jag å Sarah så hungriga så det blev ett stopp på Donken. Gud va gott det va å det va alldeles för länge sen sist! Det här ska börja bli mer som en vana :D haha.

Kvällen är lite oklar, kan bli filmkväll, men tror det blir till att krypa ner i sängen å bara slappa :D



//Emma

28 april

Jag tror att jag nyss bevittna århundradets tråkigaste match.
Hur mycket bollinnehav hade inte Barca och hur många ofarliga och tråkiga avslut hade dom inte?
Oinspirerat spel, stillastående, tänkte skriva att listan kan bli lång men där tog det visst stopp, hehe.

Dom stod och rulla utanför Inters straffområde i 80 minuter, sista tio blev det lite spännande men fortfarande!
Måste vara fler som håller med mig?

Dagen har förövrigt varit bra, dagslägret idag var också bra.
Mina ben kändes verkligen stumma under träningspasset men jag klarade mig igenom det som tur var, skämde inte ut mig alltför mycket ;)

Imorgon är det två redovisningar i skolan, först engelska sen psykologi. Hoppas verkligen att jag inte säger fel på engelskan... Men det får jag oroa mig för imorgonbitti. Nu är det dags att sova!

Natti!

Sarah

Godnatt

Matchen är slut. Barca vann med 1-0. Men det räckte inte till finalen. Så det blir en supertråkig final som knappt nån bryr sej om mellan Bayern München å Inter. Tänka sej att man suttit å nördat framför tvn så länge för att kolla på rätt dåligt spel. Men men.

Nu ska jag iaf hänga tvätten, sen röra mej uppåt för att sova. Ny dag imorgon ;) haha.



Sov gott å dröm sött.

//Emma

Paus

Nu är det paus i Champions League semin mellan Barca å Inter. Så jag tänkte passa på att skriva ett inlägg i min blogg. Eller man kan typ kalla den det iaf. Som vanligt är det bara jag som skriver ;)

Matchen har hittills inte varit någon höjdarmatch. Men pappa å Emil har tur som kollar med mej. Jag kan säga att jag verkligen livar upp stämingen här framför tvn. Pluspoäng till mej!
Dessutom så gadda dom ihop sej mot mej å tog min plats i soffan, men den vann jag ganska snabbt tillbaka! All styrketräning på försäsongen som gjorde det ;)

Va har jag för förväntningar på andra halvleken då? Först å främst att jag ska hålla mej vaken ;). Sen så har Inter lite tufft med tanke på att dom bara har tio man. Men dom försvarar sej riktigt bra å Barca måste verkligen spela bättre i andra för att lyckas göra ett par mål.

Jag hoppas iaf på en bättre andra halvlek vilket jag tror det kommer bli oxå!



Det coolaste är ändå att det är två brorsor mot varandra. Sjukt coolt om jag tänker efter :D



//Emma


Ny telefon...

Jag skulle verkligen behöva en ny telefon. Men jag är så dålig på va som är bra å inte. Så därför frågar jag er. Skulle verkligen behöva er hjälp!



Just för tillfället har jag den här skittelefonen. Jag är inte alls särskilt nöjd.




Så, har ni någon telefon ni rekommenderar?! :)




//Emma


Onsdag

Hemma! Dagen har varit jättebra hittills. Å har svårt att tänka mej den kan bli dålig :P. Började dagen med jobb, sen efter jobbet mötte jag upp Heradi för shopping i stan. Eller aa, det va han som shoppa å jag som gick efter som en svans som sällskap. Men jag hoppas jag lyckades bra. Haha.

Sen tog vi tåget hem å nu är jag här. Just det. Jag köpte äntligen kulglass som jag har varit sugen på i flera veckor. Fan så gott det va. Fantastiskt att glassäsongen änligen är igång :)

Ikväll blir det Champions League för hela slanten. Får se om det blir till att kolla med familjen eller om det kommer några fler tittare.

Dessutom har det varit fint väder hela dagen! Man blir ju på topphumör!


Typ så glad blir man ;) haha

//Emma


Sooova

Nu är jag hemma, å nästan redo för sängen. När vi har dessa sena träningar kommer man hem så jävla sent. Jag är inte hemma förrän kvart i elva typ. Å då ska det ätas å massa trams. Hur som helst, träningen va rolig. Blir dock lite kallt sådär på kvällskvisten bara. Men vädret är ju ändå så mycket bättre nu, så synd att klaga.

Jag höll även på att försova mej till träningen. Märkligt kan tyckas då jag behövde åka hemifrån sju. Men det höll på att hända iaf. Men jag vaknade som tur va till sådär en kvart innan.

Imorgon blir det en lugn dag. Jobba å sen en ledig kväll! Grymt skönt å välbehövligt. Men det är morgondagen. Det som återstår av dagen är att borsta gaddarna å krypa ner under täcket. Hörs imorgon!



//Emma

Bästa :)

Kvällens träning var också rolig, alla träningar är roliga nu för tiden :) Kändes dock att jag inte gjort armhävningar och tränat magen på ett bra tag när vi körde styrka i slutet.

Var jättesugen på godis i bilen påväg hem så jag plockade direkt fram påsen från godisstoppet när jag kom innanför dörren, men helt plötsligt var jag inte så sugen längre. Åt endast tre godisar, vad har hänt?!
I och för sig väldigt bra för mina tänder och min kropp men jag kan ju inte inte vara sugen på godis? 

Imorgon är det regionalt läger som gäller, träning, mat och teori med ett par tjejer på skytteholm. Hoppas att det kommer gå bra :)

Och innan jag går och borstar tänderna och stänger av datorn så måste jag tacka Janna, Emma och Emilia för dom fina presenterna. Fick en jättefin svart spetsklänning, godis, bodylotion och ansiktsmaskar. Tack så jättejättemycket! Blev jätteglad och hade inte alls förväntat mig det, en väldigt bra överraskning :)

Sov gott och dröm sött!

Sarah

Tisdag

Tänkte bjuda på en lite rolig låt innan jag ska bege mig till träningen.
Har suttit med min scientologi-uppsats hela eftermiddagen så det är därför jag inte skrivit så mycket. Hoppas ni föstår att skolarbetet går före bloggen :)

 

Sarah


Hahaha!

När jag ändå är i farten så varför inte skriva lite mer.

Jag vet inte om ni kommer ihåg inlägget om "spermaklänningen" från i fredags? Där lovades iaf en bild. Å därför fixade jag givetvis en bild. Enjoy ;) hahahaha!



Hrmpf?

//Emma


:D

Måste även göra ett eget inlägg till bästa bilden från i fredags. Jag gillar den bara för att det är en gruppbild då vi alla som drog ut va med :D Alltid lika kul med såna bilder.



Sarah å Erica är dom enda från kvällen som saknas på bilden :(

//Emma


Måndag?

Alltså det känns verkligen som måndag! Måste bara säga det. Har känts som det hela dagen, vet inte varför.

Men jag tänkte inte prata på om nåt tråkig å ointressant utan jag tänkte visa lite bilder från i fredags! :D














Haha sista bilden är klockren!

Men gillar alla bilderna :D Tack för en grym fredagskväll :)

//Emma


Skiva 12 maj!


Studentskiva 12 Maj på Grand Garbo i Sundbyberg! Sugen på att komma?

http://www.martin.com/casestory/images/2061.jpg


Biljetterna kostar 120 kr st.
Det är röd dag dagen efter (kristi himmelsfärd), så nu har ni inga anledningar till att inte komma! :)


(Hoppas du fick svar på dina frågor Malin :) )


Sarah

Måndag

Måndagar är alltid måndagar. Inget man längtar ihjäl sej till. Men dagen har rullat på fint. Sarah har berättat om träningen å om tant-janna, som börjar bli gammal i glömsk ;) Men det gör inte så mycket, för vi tycker om henne iaf!

Jag har egentligen inte så mycket att säga. Men tänkte skriva nåt litet iaf. Men ni får sova gott å drömma sött så hörs vi imorgon.

GLÖM INTE: att köpa biljetter till Sarahs skiva!!!!!

//Emma

Hehu

Kom hem från träningen för ett tag sen, den va väldigt rolig, mycket avslut och teknik vilket är ett stort plus!

Efter mycket om och men lyckades vi tillslut komma ut ur omklädningsrummet också, slarvjanna, som nu har blivit hennes nya smeknamn hade som vanligt tappat bort något, om det inte är mobilen så är det bilnycklarna och det sistnämnda var det idag. Kan ju säga att vi fick oss ett gott skratt iaf!

Tillslut så hittade hon sina bilnycklar i en ficka på jackan som sitter bak på ryggen(?)
Vi hade kollat igenom hennes fickor, väska och gått ut till bilen en flertal gånger innan vi var påväg att ge upp.
Men så känner hon på jackan (som hon kollat igenom dubbelt så många ggr som resten av hennes saker) så känner hon dom bak på ryggen.
Tur att hon hitta dom! Nöjda och med ett förlängt liv (ett gott skratt förlänger livet) så kunde vi åka från Bipen :D
Det gjorde dock inget att vi fick stanna längre då vi har mycket att prata om nästan varje träning :)

Emilia & Janna innan en utgång



Sarah

.

Var hur trött som helst imorse, ett under att ja kom upp! Vet inte hur det kommer sig för jag sov minst 8 timmar (eftersom ja däckade framför Tv:n haha). Men kom iaf iväg till jobbet. Där gick tiden skit fort! helt plötsligt var det lunch å sen var klockan åtta... körde en pingis match mot Mats (som jag vann!!) sen promenerad jag hem, köpte med mig lite sushi på vägen :)




Hade myskväl med mamma på lördagskvällen, hyrde film och lagade mat. Riktigt mysigt  :) sen på söndagen var jag först å hälsade på Servicefinder gänget på kista mässan (www.Servicefinder.se) sen var det ju match (som ni kunnat läsa). Det enda positiva var att det var fint väder så att man inte behövde någon jacka! Vill bar börja spela nu... men har tänkt att om två veckor ska ja prova köra lite med vårt b-lag, hoppas ni kommer å kollar, räknar med det!





(Mammas sjal som Carina så gärna vill ha! haha)

/Emilia

...

Jävla skit. Blev förlust med 2-0. Känner inte att jag vill prata så mycket mer om matchen. Mitt knä är fucked. Det är oxå ett stort jävla skit.

Jag är galet trött. Har typ sovit en å en halv timme sen jag kom hem. Men ska väl göra mej redo för sängen snart iallafall.

Jag håller även med Sarah. Både hon å jag är sjukt flitiga supportrar. Men vart är alla ni på våra matcher? Inte okej!

//Emma


Tagga Tagga Tagga!

God förmiddag!

Som tidigare sagt så är det match idag mot Vasalund. Ska bli riktigt roligt att spela, sjukt fint väder också!

När jag satt och läste kommentarerna och mina och Emmas inlägg så gick det upp för mig att jag och Emma åker runt och kollar på matcher och hejar på lag runt om i hela Sverige (känns det som). Spelar ingen roll om lagen har hemma eller bortamatch, vi är där ändå (oftast).
Spelarna kommenterar att det är kul att man var där och kolla, men då undrar jag, vart är dom på våra matcher?

Om vi stödjer dom borde väl dom stödja oss eller håller ni inte med? :)

Nu ska jag packa väskan och sen bege mig ut till Emmas bil för att åka till samlingen, hoppas vi ses på skyttan!

Sarah



I will be there!

Strålande väder & top match på skyttan, ultimat!!! Syns vi där? :D

/Emilia


Söndag

Söndag morgon. Jag är vaken, har varit det ett tag. Har ätit frukost å väntar nu på lunchen. Nervositeten börjar komma smygandes. Vi har vår andra seriematch idag. Borta mot Vasalund. Det är jättefint väder ute, perfekt matchväder!

Jag är taggad även fast jag är nervös. Idag ska Vasalund få fan för vår dåliga match senast i Svenska cupen.



Vasalund - Bollstanäs Skytteholm 14.00.

Be there!

//Emma

Lördag

Nu är klockan mycket å det har varit en fartfylld dag. Vaknade upp hos Emilia tog tåget hem. Kollade direkt på Håbos damlag å sen på Håbos herrlag för att sen åka hem å kolla hockey. Å direkt efter det kom Josse å sen även Christoffer hit. Så vi har kollat film å snackat skit. En mycket trevlig kväll :)

Nu är det iaf sovdags för mej. Har match imorgon. Vasalund borta. Kommer bli riktigt tufft.

Måste tacka alla inblandade för den trevligs gårdagskvällen oxå. Bäst!

//Emma


Ett år äldre, ett år klokare

Hej allesammans!

Tänkte slänga in ett sista inlägg för dagen, blev inte speciellt många idag.
Dagen har varit jättebra, Kungsängen vann med hela 13-1 mot Fc Järfälla, total utklassning. De sista tjugo minutrarna var roliga att se på, det showades en hel del.

Sen var det bara att bege sig hem för att äta tårta å bullar. Mormor kom på besök och vi kollade på Djurgården. Tråkigt nog förlorade dom (under sudden), riktigt surt, var jättebesviken efter. HV71 har sådan tur!
Djurgården skjuter först i stoplen, sen direkt efter i ribban. Några anfall senare går HV och skjuter stolpe in och vinner SM-guld. Djurgården hade och har haft hela SM-slutspelet galen otur tycker jag.

Kom nyss hem från en god middag uppe i centrum och nu blir det film.
En lugn kväll för min del alltså.

Tack för alla gratulationer!!

Sarah

Grattis Sarah! ;D

Så va det dags för den tredje födelsedagen den här veckan. Å det är ingen mindre än lilla söta Sarah! Hela 19 år blir hon. Jag hoppas verkligen att hon får en lugn å skön dag med massa paket. Åter igen ett STORT Grattis! Hon går nu in i sista året som tonåring :D Tjoho!



//Emma


Lördag

Tänkte skriva ett inlägg igår när jag kom hem men det stod mellan godispåse och tv eller skriva i bloggen, då vann tyvärr godispåsen.

Igår firade vi Emilia som fyllt 20 år, du börjar bli gammal nu kära du ;)
Vi åt en god, trevlig och mysig middag på Mosaik, efter det så drog vi hem till henne.
Vi var där i kanske en timme innan taxin kom för att hämta dom och jag styrde stegen mot tåget, av vad jag har hört så fick dom en lyckad utekväll och det gillar jag! :D

Idag är det mycket som ska göras, först spelar Kungsängen-FC Järfälla 13.00 på IP sen 16.00 är det Djurgården-HV71. Mellan dom båda matcherna ska mormor komma hit och fika och efter Djurgårdsmatchen ska jag och familjen upp till centrum och äta. Sen blir det film och mys hemma då vi har match mot vasa imorgon.


Sarah


utgång


Emilia tänkte ta på sig spermaklänningen ikväll men vi sa promt nej, bild kommer senare!



Grattis Hjärtat!

Det är många födelsedagar den här veckan. Å nu är det min kära vän Josefins tur. Hon blir hela 21 år. Lika gammal som jag :) Hon är verkligen värd den bästa dagen. Så hoppas hennes dag blir helt underbar. Hon är så jävla bra, å jag vet inte va jag skulle göra utan henne. Grattis hjärtat!


Du är bäst! Älskar dej sweetheart!


//Emma


Freeedag!

Äntligen fredag. Vaknade upp för några timmar sen till strålande sol! Fantastiskt. Sen dess har jag varit duktig å städat lite å betalat det som ska betalas nu när lönen kommer in. Vuxenpoäng!

Dagen kommer se ut så att jag städar tills det är dags att åka till träningen. Tjoho! Måste dock hinna prova lite kläder där emellan inför kvällen. Ikväll ska nämligen den nyss fyllda 20-åringen Emilia firas :D



Nu ska jag tillbaka till städningen!

//Emma

Godnatt

Nu är det sovdags för mej. Orkar inte hålla ögonen öppna längre. Tycker dock jag updaterat flitigt idag som jag lovade igår ;)

Sov gott å dröm sött!

Puss på stjärten! //Emma

Haha

Hahaha jag måste bara säga att jag älskar mina å Sarahs konversationer på msn. Dom är helt fantastiskt. Bäst är dom!

//Emma

...

Kan börja med att meddela att min telefon funkar som den ska nu igen! Skönt som fan ska jag tala om. Sen kan jag fortsätta med att det va en jävla snöplig förlust för Djurgården. Men vi tar dom två matcherna som är kvar.

Va har jag mer att berätta en kväll som denna? Inte mycket faktiskt. Jag är sjukt trött, ska sova snart å sooooova så länge imorgon :D Jag är taggad. Ska prova lite kläder imorgon oxå. Vet inte va jag ska ha på mej. Å då kan jag säga att jag inte ens har mycket att välja mellan då jag inte trivs i vissa kläder längre. Haha.

Det va allt av mej för nu!


Sarah å jag

//Emma


Usch va trött jag är på folk som bangar

Rubriken säger väl allt?
Tacka vet ja släkten!

/Emilia

HEJA DJURGÅRDEN!

Hjälpte nyss pappa och Jocke in med den nya tvättmaskinen, eller hjälpte och hjälpte, jag tog bort kartongskräpet som blivit.

Ska äta middag nu och sen är det hockey på kanal 5! Heja Djurgården!

Är troligt kluven på om jag ska åka in till kusins skiva eller inte. Känns dumt att inte gå men jag är så sjukt trött, på ett mindre bra humör och vädret ute gör inte det hela bättre...
Har en biljett så får se om jag ångrar mig för just nu lutar det åt att det inte blir något.
Dessutom beror det på hur länge hockeyn håller på... Återstår att se!

Matdags nu!

Sarah

Skitskitskit

Alltså gaaaaaaaah! Allt går så jävla åt helvet just nu. Å inte nog med det så ska telefonjäveln krångla. Den har krånglat ett bra tag, men nu är det värre än vanligt. Nu kan jag inte ens skicka sms. Kan ringa å ta emot, men inte skicka. Jävla skit. Bläääääää.

//Emma

Dagen

Idag minsann har jag jobbat. Dock va jag klar 12.30. Så åkte å chilla med Emilia i stan ett tag på hennes lunch. Sen när hon gick tillbaka till jobbet gick jag vidare å kolla i lite butiker. Fick med mej en jacka å en typ klänning hem. Får se om det kommer användas, men det hoppas jag :P

Kvällen kommer bli väldigt lugn. Jag är heeelt slut. Sov som en stock både till å från jobbet idag. Kommer bli hockeytittande bland annat. Tagga! Sen är jag ledig imorgon. Så det blir till att sova då med! :D. Kan inte bli bättre ;). Sen är det träning imorgon å sen ska vi äta å fira Emilia! :D


Biffen själv!

//Emma


Im back!

Äntligen funkar Internet igen! Pfew. Va jätteirriterande igår att det inte funkade. Men inte mycket att göra åt saken. Dagen igår va skit på alla sätt förutom två. Djurgården vann i hockeyn å det står nu 2-2 i matcher inför kvällens femte final å sen att vi stannade på Godisstoppet på väg till matchen. Resten som har med gårdagen att göra försöker jag glömma så snabbt som möjligt.

Å jag halvlova faktiskt Emilia igår att jag skulle blogga flitigt idag, så så får det bli. Ta igen det jag inte skrev igår ;)


Min fint pimpade drink en utgång för ett tag sen. Dock delar jag inte med mej av hur jag gjorde ;) haha!



Måste även tillägga att jag tycker ditt pepparkakshus va jättefint Emilia!


//Emma


Jag ser det snöar, i april..

Tror nog att mitt senaste inlägg talade sitt tydliga språk och jag tänker inte gå in på gårdagens match idag heller.
Har varit på dåligt humör hela dagen pga. igår, tur att jag har så fina kompisar i skolan som kan få mig på någorlunda gladare humör :)

Vasalund  får passa sig på söndag, vi kommer va galet revanshsugna, jag är redan taggad till tusen.

Fanns dock två saker att glädja sig åt igår, Djurgårdens vinst mot HV och den stora godispåsen jag köpte på godisstoppet.

Och vad har hänt med vädret?! Såg på nyheter imorse och dom sa att det ska bli finare redan imorgon, hoppas dom har rätt för sånt här väder får det inte vara, då blir jag på ännu sämre humör.

Sarah


-


Skitväder, skitmatch, skitdag.

Sarah

Internet krångel

Skulle informera om att Emmas internet tyvärr inte fungerar, så hon kan inte uppdatera något idag.

Men hon lovar att vara riktigt aktiv imorgon :)

/Emilia

Pepparkakshustävling...

Det snöade idag?! Helt otroligt, det tar ju aldrig slut.

Fick denna bild skickad till mig idag (någon som fått "julvittring" igen tror ja)



Okej, jätte coolt och snyggt verkligen. Men om ni helt ärligt skulle välja, skulle ni inte tycka att det jag gjorde i vintras var snyggare?!



/Emilia

Tråkigt väder

Har funderat ett bra tag på vad det här inlägget ska innehålla men har inte kommit fram till något bra. Får skriva helt random som vanligt, det brukar ju gå ganska bra :)

Det är kallt och grått ute, det skulle inte förvåna mig om det börjar snöa ikväll när vi ska spela, vi har alltid den oturen. Hoppas på bättre väder till helgen iaf.
Jag vet att Emma skrev det igår men vill bara påminna alla om vår match i Svenska Cupen ikväll.
Vi möter Gideonsberg på Swedbank Arena i Västerås 19.00 så jag hoppas att alla V-åsare pallrar sig dit så vi får lite publik :)


Sarah

...

Förresten är Djurgården så jävla bra! Vinner med 2-1 utan att behöva göra ett enda mål. Det kallar jag taktiskt spelande! Såååååå jääääävla braaaaa!

//Emma


Dåligt humör

Jag är på dåligt humör igen. Vet inte riktig va det är med mej. Ingenting känns direkt roligt heller. Så därför ska jag sova nu. Kanske kan va för att jag är trött jag är grinig? Jaja, jag ska iaf krypa ner å dra täcket över huvudet nu å kanske gråta en skvtt ;P

Imorgon kommer det bli dålig uppdatering då jag måste åka i princip direkt från jobbet till matchen.

Gideonsberg - Bollstanäs 19.00 Swedbank Arena. Svenska cupen.

Nu har jag det sagt oxå.

God jävla natt!

//Emma

Farmor och Farfar flyttar hem till Kungsängen igen!! :D

Helt sjukt att Barcelona förlora mot Inter med 3-1 i Champions League eller vad tycker ni?
Inter är förstås ett bra lag men jag trodde att Barca skulle vara bättre, vi har ju iofs returen att se fram emot.

Kom nyss hem från träningen som jag tycker var väldigt rolig denna kväll. Ska bli kul att spela Svenska Cupen imorgon, vi möter Gideonsberg och dom ska nog få smaka på ett och annat :)

Fick en jätterolig nyhet när jag kom hem också! Farmor och Farfar ska flytta hem till Kungsängen igen!!!
Som jag har saknat dom här hemma. Och om ni läser det här, jag vet att jag inte varit speciellt bra på att ringa, eller komma upp med bilen som jag sa men fotbollen och skolan tar väldigt mycket tid. Men det ska bli ändring när ni flyttar hem igen! Kan ni komma och kolla på mina och Jonas matcher också! :D Längtar till början av Juli!

 

Sarah


Träning snart

Har nyss tryckt i mig en tunnbrödrulle till middag. Var inte lika gott som jag ville att det skulle vara. 

Hör och häpna! För det första så gick jag upp till stationen imorse, var dock tvungen att göra de då det inte gick några bussar. Ett stort plus var ju att det var fint väder iaf :) 
Sen när jag kom till skolan vid tio så hade vi inte lektionerna, eget arbete som vanligt, och nästa lektion skulle börja tjugo i ett. 

Jag visste att den lektionen jag väntade på skulle bli riktigt kort, var där i typ en minut sen var det eget arbete. Men det som är bra är att jag faktiskt väntade på den lektionen, jag skolkade alltså inte som jag kanske skulle ha gjort för några veckor sen. En klapp på axeln till mig! 

Idag tog jag en paus från pluggandet även fast jag sagt att jag skulle plugga varenda lediga stund. Men jag kände att jag har lagt ner så mycket tid på det dom senaste dagarna så nu tog jag en dag ledigt. Men imorgon blir det att sätta igång igen. 

Jag ska ha en engelskaredovisning den 26/4, någon som har något förslag om vad den kan handla om för jag har inte den blekaste aning. Så kom gärna med lite förslag :) Jag vet ju att ni bloggläsare där ute är väldigt kreativa så plocka fram de nu och hjälp mig! 

Sarah  


Tisdag

Effektiva Emma är här. Vi har jobbat på riktigt bra på jobbet idag. Pappa kom in med bilen, jag hämta bilen när jag sluta, åkte till kiropraktorn å åkte sen hem. När jag kom hem laga jag mat, har ätit å ska snart skjutsa Emil till träningen å hämta mamma vid stationen. Sen är det dags för träning. Jag orkar inte. Idag är jag sjukt trött å har ingen lust alls till att träna.



Djurgården - Åtvidaberg 19.00! Missa inte!
(Visserligen missar jag, men ska hålla tummarna hela träningen)

//Emma


:O

Alltså herregud! Bålsta, läskigt ställe det här. Här händer både det ena å det andra.



Heeeeelt sjukt!

//Emma


Namnsdag

Jag har också lagt in nu så man kan se vilka som har namnsdag varje dag, precis över menyn till höger så står det "dagens namnsdag". Så nu slipper ni missa era vänners namnsdagar, hihi.

En lite onödig inställning kanske, får se hur länge den får vara kvar. Ett par timmar kanske :)
Sarah

Ny design

Blev ingen powernap, valde istället att göra om designen på hela bloggen till en mer vår/somrig design, vet dock inte om jag gillar den. Väldigt tjejigt, inte för att det är något fel med det men jag måste höra med dom andra två vad dom tycker. Kommer nog sluta med att jag gör om den ändå.

Sarah

20 april

Uppdateringen från min sida de senaste dagarna har varit riktigt dålig.
Men jag har faktiskt en förklaring och det är ingen dålig förklaring.

Jag har bestämt mig för att plugga nästintill varje liten ledig stund jag har nu för att göra klart allt i skolan. Jag varken vill eller orkar ligga efter nu när det är så lite kvar.

Kom hem nyss från skolan så funderar på att ta en liten powernap för att sedan börja plugga. Mina dagar framöver kommer bli väldigt tråkiga och ensidiga...

Sarah

Trött!

Det här är inte okej. Jag är sjukt trött! Å inte kommer jag få sova heller förrän på torsdag typ.. Suck. Hur ska detta sluta? Jobb på sen träning ikväll å match på onsdag. Kommer fan hem sent varje dag nu :( Jag behöver soooooova!

Hur som helst så ska jag till jobbet snart. Sen ska jag till kiropraktorn å sen träning. Jag är måttligt taggad. Men jag mår iaf lite bättre idag. Hoppas det håller i sej hela dagen.

Tänkte bara skriva ett litet morgoninägg till er nu när jag fick några minuter över å för att det va så dålig uppdatering igår.

Ha en fin dag allihopa! Solen skiner redan till å med ;)

//Emma

20 år!

Helt underbar dag! Optimal på så många sätt. 

Plus till Carina för en jätte mysig lunch i solen och blommorna jag fick till kontoret! Haha misstänkte verkligen ingenting,
Och till Kristian, tack för att du är en underbar chef!
Samt till laget som alltid är lika grymt! ;).

Spelade match första gången idag, fy fan va roligt! Har saknat det så oerhört mkt, soon back in business!




Dagens:
- Jag tycker om dig jätte mkt... tänkte om du inte visste det.

:)

/Emilia

Förlåt

Jag måset be om ursäkt för dagens katastrofala uppdatering. Ursäkten är mest riktag till Malin som är vår trognaste läsare!

Till mitt försvar måste jag säga att jag faktiskt inte haft tillgång till dator. Va på jobbet, hann hem för att slänga e mej lite käk å sen va det direkt till träningen. Efter det va det ju hockey, med förlängning å grejs (som vi inte ska gå in närmare på). Så det är först nu jag haft tid tyvärr.

Dock har det här varit en riktig jävla pissdag så jag ska gå å sova nu. Är sjukt trött å vill bara gräva ner mej. Men vi hörs imorgon :)


Tänkte uppmuntra mej själv genom att lägga upp en bild där jag va på riktigt bra humör. Hoppas jag vaknar upp på bättre humör imorgon.


Sov gott å dröm sött!

//Emma


Grattis Emilia! :D

Idag är det ingen vanlig dag. Emilia fyller nämligen 20 år!!!! :D Det va verkligen på tiden. I helgen ska hon även firas. Blir grymt! Idag på hennes stora dag fick hon även va med på hela träningen! Å OJ vilken träning hon gjorde. Det går bra nu ;)



Jag hoppas inte någon har glömt att gratta denna snygging på den stooooora dagen?!

Grattis sweetheart!

//Emma


.



Gaaah! Haha å ja får göra ett sånt här inlägg för jag fyller år snart ;)

/Emilia

En klar, en kvar

ÄNTLIGEN klar med min äckliga "min skoltid"-uppsats.
Den blev ca 8 sidor lång, lite längre. Borde inte ha tagit hela dagen för mig att skriva den men det gjorde det!
Eller inte riktigt hela dagen, var inte hemma mellan ett och fem men annars har jag suttit med den praktiskt taget hela dagen, sen halv tio imorse.

Var och kollade på BSK-Dalhem med Emma, Janna och Carro idag mellan ett och fem, tråkigt nog förlorade herrarna med 3-1 men det är bara att ta nya tag till nästa match!

Nu ska jag börja lite smått på min nästa uppsats, religion, vi ska tolka massor av texter. Orkar inte :(

Sarah


Söndag

Nu är helgen i princip slut. Är någon timmes tv-tittande kvar. Dagen har spenderats med att kolla på fotboll. Började i Väsby där jag kollade på BSK-Dalhem med Janna, Sarah å Carro. Tyvärr blev det förlust. Direkt efter den va det bara att burna hem för att kolla på Håbo-UIF i Upplandscupen. Där gick det bättre. Blev seger med 3-2 så nu är dom vidare :D Min kära bror gjorde även mål! :D WOHO! Jag som lärt han ;)

Nu ska jag tillbaka till tv-tittandet. Blir zappande mellan Ballar av stål å Real Madrid-Valencia. Mer fotboll, va kul :D

//Emma

Sol, sol mera sol

Helt underbar dag! Och det är inte bara för att jag blev firad av familjen (plus Sofie å Lena) idag, utan också för att det varit så underbart väder! Följde med Carina ner till Nortull Och fortsatte sen att promenera runt i stan. Satte mig även en stund utanför stadsbiblioteket och bara njöt! Man blir så oerhörd glad och harmonisk.. perfekt sätt att spendera min sista dag som tonåring!

(Sommarväder förtjänar en riktig sommar outfit!)


/Emilia


God morgon!

Godmorgon denna soliga söndag!!

Tanken var att jag skulle gå upp med tuppen, närmare bestämt klockan åtta för att plugga. Klockan ringde vid åtta men jag stängde snabbt av den och somnade om till halv tio. Så nu blir det plugg näst intill hela dagen, måste skriva klart en uppsats och börja på en annan. Det kommer bli en rolig söndag!

Jag slänger in ett inlägg lite senare. Ciao.


Sarah

3-0 !!!

Härlig start tjejer! Trots att det inte var något bländande spel så var det en säker seger! Mycket nerver när det är premiär därför ett extra plus till alla att ni tog hem det :) nu fortsätter vi såhär. 

Nästa vecka, på måndag (min födelsedag!!!!) så kör jag fullt ut på träningarna. Går alltså in i matchspel! Ska bli så sjukt roligt, riktigt taggad, trött på att stå vid sidan!

//Emilia

Nervös

Alltså jag fattar inte. Jag är helt sjukt nervös. Hur ska detta sluta? Kunde knappt äta nån frukost, men det gör inget, för snart är det dags för lunch :P Jag måste typ trycka i mej maten, har ingen som helst matlust. Visst att jag brukar va nervös, men inte såhär. Men jag hoppas det går bra iaf. Hoppas bara detas högerytter är dålig xD haha

//Emma

Läggdags

Det känns som att jag inte har så mycket att säga så Sarah har berättat om träningen å även om tid å plats för vår match imorgon. Jag har iaf ätit en god middag med mamma å pappa å även varit chaufför åt Emil å hans kompisar i omgångar :P Jag måste nog va världens snällaste syster!

Så mycket mer har jag inte hunnit med ikväll. Jag är faktiskt trött å tänkte sova snart. Är även väldigt nervös inför morgondagen. Kommer bli en riktigt tuff match. Men ha en trevlig kväll allihopa. Sov gott å dröm sött när det väl blir dags för det ;)




Önska oss lycka till imorgon!

//Emma


.

Nu verkar alla jätte taggade på att dra ut... Men jag håller stenhårt på att det blir en lugn helg! Ska inte övertalas... bäst att åka hem till mamma & pappa i Väsby för säkerhetens skull!

Förresten så ska ni bara veta hur gryyym ja va idag, rålurade kundtjänst på "homeenter" å de va tur att ja lyckades annars skulle ja blivt av med 900 kr! Kan berätta senare, nu måste ja nog packa ihop väskan om ja ska hinna iväg...



Premiär!

 


Bollstanäs SK - Gustavs GOIF 14.00 Bollstanäs IP. BE THERE!

Sarah

FREDAG!

Hemma från träningen sen ett tag tillbaka. Jag och mamma har suttit och kollat på sf då vi ska på bio imorgonkväll och inte riktigt vet vilken vi vill se. Det står mellan Remember Me och Green Zone, någon som vill rekomendera någon av dom? Valet blir lite lättare om jag får höra lite om vad ni tycker :)

Jag vet inte om jag är hungrig eller om det pirrar i magen inför morgondagen då det är premiär! Jag är hungrig och lite smått nervös så kan nog vara båda två som spelar in. Jag är galet taggad i alla fall!


Sarah

Hata...

Nu är det dags igen. Jag är arg. Nu är det inte för egen del utan för alla andra stackare som behöver lida. Det här är även ett återkommande hatobjekt, nämligen SL. Jag fattar inte va det är för jävla pantade jävlar som sitter å bestämmer eller va som nu görs.

Det har varit signalfel i Bro nästan hela veckan, vilket har medfört att tågen bara går till Kungsängen. Därifrån ska det sedan gå buss. Det är bara det att för varje tåg som kommer sätter SL in EN enda liten buss. Hur fan hade dom tänkt sej att alla som ska till Bro, Bålsta å även till Enköping skulle få plats där?

Det blir alltså väldigt mycket människor över som får stå å vänta på nästa buss, det är ju bara det att under tiden hinner det ju fyllas på med ännu fler folk! Surprise surprise. Så har man otur kan man få stå där å vänta i timmar. Dom med vassast armbågar är dom som kommer hem fortast. Å så ska det fan inte va.


Det är för mycket jävla krångel med SL, att dom aldrig lär sej. Dessutom när det här nu nästan pågått en vecka. Därför får SL en fet diss å veckans, eller vi kan säga månadens hat.

Tack för mej!

//Emma

 


Freeeedag!

Äntligen fredag! Så skööönt. Blev en riktigt kort dag idag. Tog dessutom lite sovmorgon, så gick upp halv åtta ;D Har hunnit med tre coopar, vinsta, bromma å kungsängen. Väldigt bra jobbat av mej måste jag säga ;)

Nu blir det till att va hemma några timmar innan det är dags för träning. Sista träningen innan match. Å imorgon är det premiär!!! Jag är fan nervös. Hur ska detta sluta?

Kvällen kommer bi väldigt lugn. Blir middag med mamma å pappa å sen får jag se :) Kvällen får utvisa va som händer. Haha.


Hahaha charmiga jag å mina snygga vänner :D



Nu ska jag fortsätta att göra ingenting, and i love it!

//Emma

Kick-Ass

Var och såg Kick-ass igår, lite spontant sådär som vi gillar :) Skulle tydligen ätit middag innan, men någon glömde berätta det (misstänker att de va lite med flit?!) så istället köpte ja hem sushi! Hade inte hört så mkt om filmen innan, bara sett trailern en gång så hade egentligen inte förväntningar på den. Men ändå blev ja chockad! Den spårade väl någonstans där efter 30 min, utan att säga för mkt så blev det sedan en väldans massa blod. Men rolig var den! Kanske inte bästa biotipset, men borde iaf ses! Om inte bara för att ja ska ha någon att diskutera den med ;).

Så fick jag äntligen min väska också! Bättre sent än aldrig heter det va? Väldigt snällt gjort måste ja tillägga så att ingen lackar :)
Kick-Ass
Nej nu är det God natt!


/Emilia

.

Måste bara börja med att ge lite cred till vädret, woho vilken härlig dag det har varit! dock lite små regn på kvällen men de kan ja leva med.

Tycker synd om alla som bokat resor/flyg nu, måste vara ett enda stort kaos kan jag tänka mig! Tydligen hade något liknande hänt på 80-talet och ett plan hade flygit in i askan och båda motorerna hade stannat, tillslut fick dom igång dom igen men fatta paniken!
Nu måste folk verkligen slåss för tågbiljetter.. Skönt att det var förre veckan vi flög hem från Turkiet :)

Sen kan man ju undra vad ja gör vaken nu?! Det ska jag säga er att det undrar jag med!

/Emilia

Godnatt

Har kommit hem från träningen. Slängt i mej lite choklad. Kollat dom sista fem sekunderna av hockeyn. Lagt mej i sängen å det är väl ungefär där jag befinner mej just nu.

Djurgården vann den första finalen mot HV med 4-3. Så jävla bra! Ett steg närmare guldet. Men är ett antal matcher kvar. I fotbollen gick det inte lika bra, därför lämnar vi det osagt :)

Nu är det iaf sovdags. Ska ut på äventyr med bilen imorgon. Tre butiker. Tjoho! Kan va bra att va vaken under tiden man kör ;)



Sweet dreams!

//Emma

 


Träning nu!

En och en halvtimmes sömn och mat resulterade i en lite piggare Sarah.
En piggare Sarah som har väldigt mycket att göra så hon borde ha använt tiden till att plugga istället för att sova.

Meen det var sjukt skönt att sova så det var det värt! Plugga kan jag alltid göra senare ikväll eller någon annan gång.

Ikväll är det första finalen av sju i hockeyn, Djurgården-Hv71, hoppas ni inte missar den. Den går på kanal 9 och börjar 19.00
Nu har ni inget skäl till att inte se den då jag gett er all fakta ni behöver :) Dom ska färga hovet gult, rött och blått. Hur coolt låter inte det? Skulle gärna vilja åka dit men har träning mellan åtta och halv tio så det funkar ju inte. Tycker det är dumt att man inte kan vara på två ställen samtidigt, allt skulle ju bli så mycket lättare då :)

Dagen har flutit på bra, pallrade mig som sagt upp till skolan imorse även fast jag fortfarande sov, fixade mig på rekordtid och gick till engelskan där vi såg på film. Snacka om sömnpiller! Efter engelskan blev det en två och en halvtimmas lång håltimma som jag också orkade med och sedan psykologi.

Har hört att det ska snöa till helgen? :o

Sarah

Städning

Nu kära ni åker jag, Sarah å Emilia om hon kommer ihåg en timme tidigare till träningen för att städa omklädningsrummet. Fan va vi är bra. Alla i laget borde älska oss ;)

//Emma

Torsdag

Jag är redan hemma, å har dessutom varit det ett tag :D Såå skönt! Som jag sa i morse hade vi inte alls mycket att göra idag. Vi är så duktiga på att jobba ;) hoho. Lunchen blev på Donken, jag klagar inte. Gick til Kiropraktorn, å satan va jag knakar! Det är helt sjukt. Trodde ingen kunde knaka så mycket xD haha.

Va göra man nu när man är hemma såhär tidigt då? Dessutom är det sen träning ikväll så har några timmar att slå ihjäl. Funderar på att kanske sova? Det låter bra i mina öron. Så får det nog bli. Eller kolla lite OC eller nåt sånt.

Jag tror även att min fina Linda kommer hem från Egypten idag :D WOHO! Du har varit saknad hjärtat.


Världens finaste Linda!

//Emma


Gårdagen

Sjuuuuukt trött! Sov inte speciellt mycket inatt och stressade mig igenom gårdagen och så har vi håltimma i två timmar nu. Kan inte bli bättre..  

Igår var jag hos tandläkarn, inga hål, wohoo. Har aldrig haft och så ska det förbli ända tills jag dör.
Vi gjorde också vår dansuppvisning igår i skolan inför några klasser.
Ett projektarbete inom esteten som vi jobbat med i några veckor och för att redovisa detta skulle vi uppträda i aulan. Dom som såg oss fick sig ett gott skratt iaf.
Var inte så läskigt som jag trodde att det skulle va och det gick ju ganska bra trots allt.

Sen på kvällen så var jag som sagt på skiva. En av alla UBG:s skivor, denna höll hus på garbo.
Kom hem runt halv fyra och somnade på direkten.
Sen ska ni får höra rekordet jag gjorde idag också! Jag gick upp halv nio och åkte hemifrån nio.
På den halvtimmen hann jag duscha, fixa mig och äta frukost! Imponerande va?

Nu måste jag plugga. Hörs senare!!

Måste berömma Emma för hennes flitiga bloggning, tur att det finns någon som räddar när inte jag hinner skriva :)

Sarah


Femte i rad

Det här är mitt femte inlägg i rad här i bloggen. Jag tycker inte det är okej när man är tre som har bloggen ;O Utan mej skulle bloggen dö, ingen bloggmördare här inte ;) haha. Nääe, men faktiskt så är Sarah förlåten då hon va på skiva igår. Men Emilia? Jag såg nog allt att du va inne på fb? Då kan du slänga in ett inlägg här oxå. Eller va säger ni?!

Snart är det dags att röra sej ner mot tåget oxå. Tror det blir en kort dag idag då vi inte har så mycket att göra. Inte mej emot :D Ska förbi kiropraktorn på vägen hem å sen om han är där idag. Skulle behöva justeras lite ;) hoho.


HAHAHA måste visa den här bilden på en "toalett" som vi hittade i Turkiet. Det va verkligen UUUUSCH!

Men vi hörs iaf efter jobbet nån gång :)

//Emma


Nattinatt

Som vanligt nu för tiden är det bara jag som skriver. Men både ni å jag börjar ju bli vana sååå ;) Glädjen byttes mot besvikelse. Så med detta säger jag godnatt. Kommer somna på dåligt humör. Det är inte bra.

Sov gott!

//Emma

HAHAHA!

Alltså jag dör av skratt. AIK-Halmstad 0-1. HAHAHA! AIK är så sjukt dåliga, å det glädjer mej. Sjukt glad just nu :D Nu är det dock nervöst, Tottenham-Arsenal näst match. Kommer bita sönder fingrarna.

//Emma

0-0

Första halvleken mellan AIK å Halmstad är spelad. Som vanligt när det gäller allsvenskan är det inget vidare spel. Eller snarare inget spel alls. Det står iaf 0-0. Men jag hoppas på att Halmstad gör ett par mål i andra, vilket inte är helt omöjligt då Maanoja (?) inte varit helt stabil.

Dock har AIK numer gräs. Det sas att det las nytt gräs, men jag hävdar att det las gräs. Inget nytt då det inte fanns nåt innan. Men det är ju bara min åsikt ;)



Nu ska jag springa ner å kolla på andra halvlek :)

See ya!

//Emma

Onsdag

Halva veckan avklarad. Eller egentligen mer än halva då jag jobbat tre å har bara två dagar kvar att jobba ;) Bra tänkt va? Ledig kväll ikväll, ingen träning utan VILA gäller. Jag klagar inte. Jag gillar det, jag är en riktig soffpotatis. Kvällen kommer spenderas framför tvn. Arsenal spelar ikväll å det är en grymt viktig match. Är nervös dock.

Har inte så mycket mer att skriva just frör tillfället. Men återkommer senare ;)

Tänkte iaf lägga upp en bild från senaste utgången då jag, Emilia å Carina gjorde stan osäker.


Jag ser måttligt road ut, men tro mej, man har aldrig tråkigt med dessa pinglor!

//Emma


God Natt

Man skulle nästan kunna tro att det bor en hel lastbil med suggor i vårt omklädningsrum men icke!
Bara ett gäng tjejer som byter om och duschar där innan och efter träningarna och gissa om det ser ut som en bombnedslag! (Emma och Emilia är dom stora suggorna, jag är bara en liten grisekno (: )

Att tjejer ska vara duktiga av sig och städa, pppfft, det är bara en lögn.
Eller efter att jag, Emma och Emilia har städat där så kommer det va skinande rent men som det ser ut nu, inte städat på aslänge och soptunnan överfull. Vi skulle behöva en polska som kan arbeta svart hos oss. Någon som har numret till någon?

Mycket snack om städning nu, förstår att det är tråkigt att läsa och att ni blir trötta av det.
Det var i och för sig med mening som jag skrev det här innehållslösa och tråkiga inlägget då det faktiskt är läggdags nu! Klockan är mycket och det är ingen ledig dag imorgon.

http://content.expressen.se/blog/03/14/71/danderyd/images/grisar-skavfotters%5B1%5D.jpg

Lyckades fånga Emma och Emilia på bild i Turkiet när dom sov :)

Sarah


.

Ibland blir ja så trött på mig själv! Var ute och sprang i morse och sen efter när ja skulle duscha så stängde jag av strömmen för att det är ett glapp i lampan i badrummet (pappa som sagt åt mig att göra), sedan skyndar jag iväg till jobbet.

Slutade ganska sent och hann typ bara komma hem hälla upp en tallrik med yoghurt och sen iväg igen. Men det var när jag skulle ta fram blåbären och yoghurten som jag insåg att ja glömt sätta på strömmen igen! så den har stått av hela dagen och allt var tinat i kylen och frysen.... Suck! haha 

Körde hela träningen idag! Stod dock i mål på matchen, men ändå. Känner att jag är på gång nu! Woho!

/Emilia

Inte okej!!

Alltså, nu jävlar. Det är så mycket just nu som inte är okej. Först så har jag, Sarah å Emilia städvecka. Det är sämst. Första veckan är dessutom värst! BLÄ! Sen har det minsann kommit fram att det är en del som läser utan att kommentera. Å jag har även namn på dessa små rackare. Om ni nu inte träder fram kommer även ni bli dissade här i bloggen. OCH kära vänner, det är inte kul ska jag tala om. Ni såg ju dissen tidigare idag ;)

Så skärpning!


Vem vill inte städa åt detta snygga lag liksom? :S

Är det nån frivillig förresten att städa vårt omklädningsrum? ;D

//Emma


Fetto

Nu är det dags att åka till träningen. Jag är trött å har ont i kroppen. Men det blir nog kul när jag väl är där :) Jag skulle laga mat ikväll, värmde lite köttfärs, tänkte lägga det på nachos, men vet ni vad? Min tjocka bror har ätit upp alla! Oväntat? Nää faktiskt inte. Så det fick bli köttfärs med ost i guacamole. Men det funka fint det med.

Hörs efter träningen!

//Emma

Ogillar allt plugg :(

Jag drunkar f*n i allt plugg :(
Men har varit duktig och skrivit klart en uppsats idag och gjort en engelskaläxa (den skulle dock ha varit inlämnad veckan innan påsklovet, ooppps)

Nu ska jag börja på nästa uppsats, religion. "Tolka heliga skrifter och symboler", intressant va?

Tiden bara rinner iväg och det packas på med mer och mer saker att göra hela tiden. Jag går faktiskt inte bara i skolan, jag har ett liv utanför också, kan inte lärarna inse det?

Blir nog ingen friidrott idag, måste använda tiden till att plugga. Tråkiiiiigt!! :(


 

Sarah

DISS!

Nu jävlar. Nu ska det dissas. Å dissen går till.. HERADI!!!!! Han sa klart å tydligt att han skulle ta samma tåg som mej, men va händer? Han bangar, sover vidare å tar ett tåg senare. Snacka dissen! :( Inte okej! Så när man gör såna här dissar blir man uthängd i bloggen, så är det bara.

Men trots detta så tycker jag väldigt mycket om honom iaf :) Han åkte ju trots allt tåg med mej hem sen iaf :) Så nu är han förlåten, vi åt till å med glass :D haha



Men jag tycker om dej ändå :D

Puss på dej!

//Emma


God eftermiddag

Blå himmel och solsken ute! Om jag inte såg termometern när jag kollar ut genom fönstret hade jag nästan kunnat tro att jag fortfarande var i Turkiet. Men det skiljer ju några grader än så länge.

Idag invigdes mjukglassen för året och gissa om det var gott! Caramelströssel och mjukglass, mums!

Var sjukt trött imorse när jag gick upp så nu har jag sovit ett tag för att orka med kvällens träning, funderar på om jag ska gå ner till IP innan och besöka vår friidrottsförening. Pappa tycker jag ska bättra på min löpteknik...

Sarah

God morgon!

Vilken härlig morgon ;) Hrmpf. Men den är faktiskt inte så illa. Jag är hyfsat utvilad, visserligen kommer jag ha hunnit bli trött igen innan jag är framme på jobbet, men ändå. Våren är på väg, så jag hoppas på fint väder idag. Jag har lite koll på läget, det är mer än jag brukar ha. Så jaaa, hopas på en bra dag :) Förhoppningsvis kan folk va snälla mot mej på jobbet oxå :) Men idag kan jag alltid kontra med hur jävla bra Djurgården är :D Wehey!



Ha en underbar dag allesammans.

Puss på er //Emma


...

Jag börjar bli en gammal rackare nu, å då är man trött på kvällarna. Så med detta säger jag faktiskt godnatt. Lång dag imorgon med jobb å sen träning. Sov gott å dröm sött allihopa :)

Puss på er //Emma

Fish eye

 

Och med denna bild säger jag godnatt! Charmigt värre.

Sarah


Snygging

Jag måste bara lätta mitt hjärta. Idag såg jag en riktig snygging på jobbet. Va ett tag sen så det va ju kul. Kan tyvärr inte avslöja mer om detta då jag vet att några från jobbet läser bloggen. T ex Jocke ;). Hoppas denna snygging tittar förbi fler gånger ;D

HEJ JOCKE! ;D haha


Åh en sådan härlig dag...

.. DJURGÅRN VANN DJURGÅRN VANN! Så jääävla bra. Å som dom gör det. 3-0. Imponerande siffror. Skönt att lämna äckliga AIK långt bakom oss oxå ;)

Sen kan jag även berätta för er alla att Sarah å Emilia kan få va med ett tag till iaf. Men det krävs skärpning ;) Det Sarah skrev om att dom sopat vägarna. Det vet väl alla va det innebär? INLINES! Perfekt. Hoppas bara jag fortfarande kan ha mina, men det borde jag kunna ha. Växer inte så mycket längre förutom på bredden (a) haha.



Vem vill åka inlines nu när våren tittar fram? :D

//Emma


Kvällsinlägg

Emma nu ska vi inte ta några drastiska beslut här. Både du och jag vet att bloggen inte skulle överleva om du skulle ta hand om den helt själv ;) Du skulle åtminstone tappa en trogen läsare som jag vet jag har på min sida.
Dessutom har inte alla den lediga tiden som du har, skolan tar väldigt mycket tid även på fritiden.

Dagen har innehållit plugg för min del. Vi har också hunnit träna lite mer på vår dans som vi ska framföra på onsdag(!) Turligt nog så har jag fått lite färg i ansiktet under tiden vi var i Turkiet så jag behöver inte oroa mig för att folk ska se hur röd i ansiktet jag egentligen är. Nu behöver jag bara tänka på att sätta stegen.

Har också hunnit varit nere på IP och spelat lite boll med Bea. När det börjar röra sig på IP då är våren här och gissa om det rörde sig där idag! Aktiviteter överallt! Jag märkte också idag att dom har sopat bort allt grus från vägarna, också ett vårtecken!

Lagfoto från Turkeey

Sarah


.

Å va jag skulle vilja åka tillbaka till värmen! Ligga vid poolen och inte behöva tänka på nått!
Men nu går inte det.

Promenerade både till och från jobbet idag, väldigt skönt undrar om ja ska strunta i å köpa busskort? Nej det går ju inte, måste ju kunna åka till Väsby!! 


Nu ska jag hem till Christian och kolla 2½ men! 
Men bjuder på två bilder från när jag och syrran gick skulle på kussens skiva :)




jag var en leopard, därav näsan. En tant som, efter att kollat konstigt på mig ett tag, frågade om ja visste att jag var "jätte, jätte, jätte svart på näsan" och om min kompis var så dum att inte berätta det, jag svarade att så var det inte, det var meningen att ja skulle vara svart på näsan... hon kollade om möjligt ännu konstigare på mig när hon gick.. hahah

Emmas blogg?

Jag har funderat lite, å vore inte enn namnbyte här på bloggen ganska passande? Jag menar, för tillfället är det typ bara jag som skriver, jag undrar vart mina två andra sötnosar har tagit vägen? Men iaf, Emmas blogg tycker jag skulle vara ett helt utmärkt namn ;)



Eller va tycker ni? Borde bloggen byta namn? ;)

//Emma


Måndag morgon

Usch. Åter igen en måndags morgon. Det är nog dom värsta på hela veckan. Känns lite konstigt att åka å jobba nu efter en vecka i Turkiet. Det första jag såg i morse när jag tittade ut genom fönstret va bara en massa grått. Det är så konstigt hur vädret ändras.

Igår på matchen spelade jag i shorts å t-shirt. Jag hade alltså dumpat understället, solen sken å det va riktigt varmt. Sen vaknar man dagen efter å det är så grått å tråkigt å knappt plusgrader. Kan inte våren bara komma nu? Vi är ju faktiskt ändå mitt i april.



//Emma


Söndag

Jag måste inleda med att säga att dom flesta resultaten idag har varit så jävla bra. United fick bara 0-0, AIK fotboll förlorade. HAHA. Nedflyttningsplats :D Sen stod det ju även väldigt länge 0-0 i hockeyn AIK - Växjö. Jag har aldrig nånsin hållt så mycket på Växjö i något sammanhang. Men dessvärre vann AIK med 2-0 å kommer tyvärr spela i Elitserien nästa år. Dock kan det bli kul att se dom skämma ut sej. Så det är väl okej, alltid kul att se dom skämma ut sej :D

Vår match har Sarah redan berättat om, resultatet va inte det bästa, men det är nästa helg det gäller då det är premiär, så det är då vi måste vinna ;) Kvällen har spenderats framför tvn å alla dessa sporthändelser, har även hunnit med att äta tacos med familjen. Fantastiskt. Om ett tag börjar ballar av stål, så det blir till att kolla på det :)

Tänkte även bjuda på lite fler bilder från träningslägret. Enjoy.

 


Utsikten från vår balkong


Vi vilade upp oss vid poolen


Hahaha! Emilia, Sarah å Pernilla fick testa urläckra mössor (?)


Vi hade inkilning å Emilia å Carro va med å fixa drinkbord


Alla våra nya stjärnskott :D


Haha! Sara å Sarah demonstrerar lite fint "Gummikvinnan"


Jag å några av lagets blondiner ;)

Det här va några av alla bilder, fler kommer nog komma lite då å då ;)

//Emma


Dagens match

Jag förstår att alla är nyfikna på att höra hur det gick i dagens match mot TPS Åbo.

Jag kan berätta att vi hade väldigt många tunga ben idag, varav ett par av dom var mina.
Första halvlek spelade vi väldigt bra, rullade runt och vågade hålla i men kom inte riktigt till några vassa avslut.

Efter ett snyggt spel mellan Pernilla och Jennifer på toppen kunde vi i mitten av första trycka in bollen i nätmaskorna. Finnskorna kvitterade en kort tid därefter. 1-1 stod det i halvtid och så slutade även matchen.


Sarah

Nu så!

Hej allihoppa!!

Nu känner jag mig redo för att skriva ett första blogginlägg på över en hel vecka!
Förstår att ni har väntat länge på det här inlägget och nu äntligen kommer det :)
Igår var jag nästintill däckad pga. att jag var så trött så därför valde jag att inte skriva något.

Turkiet var underbart, fint väder, trevligt sällskap och fotboll. Kunde inte bli bättre.
Maten var sisådär, det enda som var någorlunda gott var efterrätterna efter varje lunch/middag och gissa om det blev mycket tårta! Trodde jag hade gått upp massvis men när jag vägde mig så stod vågen på samma vikt som den gjort samma dag som jag åkte.

Frukosten var också väldigt god, åt pannkakor och sylt varje morgon :) Yummie!

Sarah

Godmorgon

Det känns typ sådär att redan va vaken. Att veta att det snart är match igen. Kroppen mår som den förtjänar. Men förhoppningsvis känns det bättre när man väl är igång. Idag ska vi möta TPS Åbo, från finska högsta ligan. Det kan nog bli ett bra genrep inför premiären nästa helg.



Bollstanäs - TPS Åbo 13.00 Bipen ;)

//Emma


Då var det dags igen!


Bränna

Jag måste även visa en annan jävligt skön bild. Som sagt så va det väldigt fin väder i Turkiet å vi hann sola en del. Jag måste bara visa Sarahs fina bränna som hon skaffade sej.


Jag gillar rosetten på ryggen :)

//Emma


Gråa Sverige

Nu är vi hemma igen efter en gym vecka i Turkiet. Det har varit helt fantastiskt väder, så kommer man hem å det första man ser när man kollar ut genom flygplansfönsteret är totalgrått trist väder. Suck. Men som sagt, vi har haft en jättebra vecka med massa fotboll, sol, bad å en massa skratt. Helt perfekt!

Har faktiskt varit rät duktig på att fota fårn lägret oxå. Tänkte bjuda på lägrets bästa bild!


Fan vilken lyckans kille, få va med oss en hel vecka ;)

//Emma


Hej då

Det är väl dags för mig att säga god natt och hej då nu också.
Ska upp om fem timmar och jag måste duscha innan. Men sova kan jag ju alltid göra på planet ;)

Ipoden laddad med ny musik och godispåsen nedpackad, allt jag behöver ;)

Sov gott allesammans och ha en riktigt trevlig påsk. Ät lite påskmat för mig också!

Puss och Kram

Sarah

Hejdå Sverige!

Det är lika bra att säga det redan nu med tanke på att jag inte komma blogga nå mer innan jag åker. Tycker dock jag varit väldigt flitig idag :) Jag tänkte krypa ner i sängen, äta godis å kolla OC nu. Så ja säger godnatt. Ha en trevlig påsk allihopa. Bloggen kommer nog ligger nere i en vecka då vi alla tre å borta ;)

Men sov gott å dröm sött. Sakna oss inte för mycket bara ;)

//Emma

Påskägg

Idag kom min kära vän Linda hit. Å sötnosen gav mej ett påskägg helt proppfullt med massa godis! Tack min fina vän <3



//Emma


Energy


Keri Hilson - Energy

//Emma


Haha!

Jag måste dela med mej av min å Sarahs tidiare konversation. Jag frågade henne om hon skulle ta med sej en bok. För både Sarah å Emilia har en tendens att läsa. Värst är Emilia som brukade sitta å läsa i omklädningsrummet ;) Men iaf, jag va tvungen att fråga för att va på den säkra sidan så inte dom ligger å läser å jag får ligga å pilla mej i naveln under tiden.

Sarah sa att hon inte tänker ta med nån bok. Jag blev givetvis väldigt glad. MEN drog mej genast till minnes då vi va på kryssning efter förra säsongen. Jag å Emilia gick från hytten för att dansa, medan Sarah låg kvar å... just precis, läste! :D haha

//Emma

Talang

Måste bara påminna alla om att talang går nu! Det är faktiskt himla kul att se hur många duktiga människor det finns. Dock har inga nån som helst självbild? Vissa är ju totalt värdelösa. Å vissa saker är absolut ingen talang. Sånt blir man ju lack på. Haha.

Så slå på fyran nu allihopa :D

//Emma

Triss i spets

 

Give em' to me

Sarah

Packning är inte min grej

Att åka utomlands skapar bara problem. Eller packningen är nog det enda problemet med det.
Men packningen är då ett stort problem.

För det första ska man välja ut kläder som man ska kunna matcha med varandra, man ska kunna använda nästan samma kläder men ändå skapa nya outfits.
Ni hör ju hur det låter, sjukt svårt. Sen när man har valt ut dom kläder som man tycker känns rätt så ska man få ner dessa kläder i resväskan med allt annat, och det är ju inte det lättaste.

Man kan ju inte heller plocka bort något plagg för då förstör man kanske tanken bakom en dags klädval. Klurigt värre!

Det kändes som om jag hade väldigt mycket plats i min resväska, jag hade bara endast några få saker liggandes på sängen som väntade på att få packas ner. Men dom där få sakerna tog mer plats än väntat. Rullväskan är proppad och i hangbagaget ligger fotbollsskor, benskydd och gladiatorsandaler. Sen ska jag också få plats med en godispåse och plånbok. Det blir tajt.


Här han ni en bild på min fulla resväska, hoppas verkligen att jag inte har glömt något.

Sarah

Tredje gången gillt

Äntligen. Är i princip klar med packningen. Skönt. Hoppas bara jag inte glömt nåt.

Kan passa på att berätta om min mysiga gårdag. Slutade jobbet mycket tidigare än va jg trodde, åkte hem för att sen kolla Håbo - Kungsängen. Både Sarah å Josse kom :) Dessutom vann mina grabbar i Håbo :) Dom va väldigt duktiga igår :)

Efter det åkte jag å Josse hem till mej å käkade tacos å sen blev det en riktig myskväll :) Blev en rätt sen natt dock.... Så därför mår jag som jag förtjänar idag. Men har mitt i all packning även spelat en timmes tennis, familjedubbel. Grymt roligt :)

Ikväll hoppas jag på att få träffa Linda en stund iaf :) Nu kurrar magen, så ska gå å se hur det går med maten.

Jag å Josse <3

Hörs sen!

//Emma


Försök 2

Den här gången gick det bättre. Jag kunde till å med stänga väskan. MEN kom på när den va stängd att jag glömt en sak. Det blir nu till att packa ut allt, packa om å prioritera bort vissa grejer. Typiskt.

//Emma

Försök 1

Packningsförsök 1: för liten väska. Försök två väntar nu. Har förberett det andra försöket genom att ha varit nere å hämtat upp en större väska. Får se om det går bättre den här gången.

//Emma

Packa packa packa

Jaaaa, det är exakt va jag borde göra. Men jag har gjort allt förutom det. Först satt jag vid datorn å prata med Sarah om va som borde packas. Sen åkte jag å familjen å spelade tennis. Snart ska jag hoppa in i duschen. Sen är tanken att jag ska packa, men det är ju så tråkigt.

Efter packningen ska jag även städa. Kasst. Måste även lägga in lite musik på telefonen å träffa Linda mm. Jaha, hur ska jag hinna allt? Dessutom är jag sjukt trött. Vill egentligen bara lägga mej ner å kolla film å sova. Men det får man ju inte. Sova blir det på planet imorgon :)



Duschen väntar!

//Emma


Fredag

Stammis på coop?

På tjugo minuter hann jag åka fram och tillbaka till coop två gånger. Första gången handlade jag grillad kyckling till kvällens middag och massor av godis (trodde jag, det blev inte alls dyrt :( )
Sen kom jag på att jag hade glömt köpa en tvättpåse så det var bara att gå ner och sätta sig i bilen igen, när jag kom dit blev det ännu lite mera godis, en dricka och en tvättpåse.

Nu tror jag att allt är fixat inför morgondagens resa, nu ska allt ner i resväskan bara. Ligger jättefint upplagt på min säng :) Efter mycket om och men kom jag fram till vilka kläder jag skulle ha med mig, var riktigt svårt.
Sen så ska jag fixa lite ny musik och lägga in allt på ipoden, men sen så är det packat och klart!

Sarah

Påsklov

Det här var nog den sämsta starten på påsklovet som jag kunde få..
Ska bli skönt att komma bort ett tag så man får rensa tankarna och bara koncentrera sig på fotbollen för det som händer här hemma just blir jag för nere av, it sucks!

Imorgon bär det alltså av till Turkiet ska bli jättekul, har sett fram emot det här länge.
Det tråkiga är att jag kommer missa hela semifinalspelet i hockeyn. Kommer hinna se match sju om det bli någon sådan. Tror dock att Djurgården kommer krossa LHC mycket tidigare än så. Igår vann dom med 3-1 på bortais, underbart.

Nu ska jag hoppa in i duschen och sedan är det dags att börja packa. Måste höra med Emma, Emilia och Sara vad dom ska ha med sig också. Får se vad som hittas på ikväll, blir väldigt lugnt då det är upp tidigt imorgon. Vi hörs senare!!


Italien 07 med Kungsängen

Sarah


Tripals reunited @ solidaritet

Utgång! 







/Emilia

RSS 2.0