Torsdag

Eller visst är det torsdag idag?

Jag vaknade för en dryg timme sen å har sen dess plockat undan lite på mitt rum. Ska snart börja städa ordentligt. Duktig jag känner mej.

Har varit katastrofal uppdatering, men det har varit fullt upp dom senaste dagarna, men snart kommer man in i dom vanliga rutinerna igen.

Jag har iaf haft en jättetrevlig jul med trevligt sällskap. Snart går vi även in i ett nytt år. Undra va 2012 har att bjuda på för trevligheter?

Nu ska jag ta tag i städningen å vänta på att Emilia kommer hit å umgås med mej :)





//Emma

Måndag

Ny vecka å bara dagar kvar till julafton. Egentligen bryr jag mej inte så mycket om det, men iaf. I lördags va tanken att jag skulle dra ut i Bålsta, men det blev en spontanare till stan istället där jag mötte upp Sarah, Emilia, Jonte å Emil. Jag kom hem till Emilia vid halv sju på morgonen å vakna vid halv två dagen efter.

Sen va det bara att åka å träna å när jag å Sarah sen kom hem bädda vi ut soffan å la oss där båda två å kolla film å båda två spenderade även natten där. Haha. Vi hade dock sjukt svårt att somna så vi somna först runt tvåtiden å när klockan ringde halv sex imorse va det kanske inte det optimala. Jag va dock inte så trött under dagen, men när jag kom hem däcka jag på soffan. Haha.

Nu ligger vi återigen på soffan, har käkat middag så vi ligger nog kvar här tills det är dags att gå å sova. Dagens träning blev inställd, därför denna slappa kväll. Skönt!





//Emma

 


Fredag

Nu har jag jullov på riktigt. Så jävla skönt. Klara dessutom alla tentorna så har inget att plugga över lovet :D

Igår åkte jag ut till Bålsta på kvällen å ska va här över helgen å kanske lite längre beroende på hur nästa vecka ser ut. Så eftersom jag är ledig idag tänkte jag dra ner till gymmet nu. Lika bra att träna bort lite då jag ska på julbord ikväll. Fan va taggad jag är, ska bli galet gott då det är en massa skaldjur! :D

Vill även passa på att gratta min underbara sysslig Erik å hans fina flickvän Kari-Ann till deras son! I morse kom han äntligen till världen :)






//Emma

Stress!

Eftersom att jag för en gång skull använder datorn så kan jag ju likagärna blogga tänkte jag!

Hur är det med er under dessa juletider? Mycket att göra på jobbet? Stress inför julklappar?
Typ så är det för mig, har endast köpt två klappar och har ett antal kvar att införskaffa, ännu svårare är när jag inte riktigt har koll på vad det är jag ska köpa. Mycket på jobbet? Ohja! Allt kommer på en och samma gång, förstår inte varför det alltid är så.

Var inne och kollade på nyårsklänningar idag och jag hittade den jag ville ha, it was perfect! Fanns dock bara i storlek medium så om det suttit som en hösäck hade det inte varit lika bra men då hade jag i alla fall fått pröva den. Men vet ni vad? När jag skulle beställa allt så var den helt plötsligt borta, finns ej i lager längre!!? Hur irriterande är inte det på en skala 1-10? Sjukt jobbigt... så nu måste jag fortsätta leta. Någon som har tips på bra sidor förutom nelly, asos, bubbleroom, stylebystars? Ja ni vet alla dom vanliga. Skulle bli överlycklig!


 

Kusin och jag nyår 09/10!



Sarah

Jullov

Jag är å jävla glad. Jag har typ jullov. Är ledig imorgon men går typ en timme på torsdag för att få tillbaka några prov. Sen är jag ledig i typ en månad. Hur skönt?!

Kvällen har spenderats ute i regnet i stormen på träning å sen i soffan med popcorn å film. En riktigt bra tisdag. Imorgon är jag som sagt ledig, men klockan elva ska jag möta Viann på gymmet så börjar bli dags att gå å sova nu. Godnatt!





//Emma

 


Helgen

I torsdags kväll åkte jag ut till Bålsta för att spendera helgen där. Tanken va att jag skulle plugga ihjäl mej. Har jag pluggat nåt? Typ inte...

I fredags plugga jag lite, men det blev även tv-tittande en promenad fram å tillbaka till centrum i regnet för att lämna tillbaka en film å gå på systemet. Efter det blev det hockeytittande. Va ju tvungen att kolla på Bålsta som nu spelar i alltvåan. Å vann gjorde dom såklart!

Sen blev det vampire diaries (?) maraton från natten till halv sex dagen efter. Mysigt värre! Va bara duscha å göra sej i ordning för sen kom Stefan å Emelie å det va dags att kolla el clasico å dricka vin. Efter det blev det Rilles å idag har jag sovit typ hela dagen å även pallrat mej hemåt. Duktig Emma, duktigt! Kan va världens mest odisciplinerade elev. Men till mitt försvar säger jag att det är taskigt att lägga en tenta en måndag!

Efter imorgon är jag dock typ friiii som en fågel! Då är det så chill kvar att det är löjligt. Jullov snart å jag klagar inte.. inte alls!



Nu jävlar blir det sova, oj va jag ska sova.




//Emma

 


Onsdag

En tenta gjord, två kvar. Därför går jag å lägger mej nu så jag orkar upp imorgon. Dagens höjdpunkt är ändå att Djurgården vann i hockeyn å att Manchesterlagen suger.

Puss å godnatt.
//Emma

Måndag

Heeej! Återigen dålig uppdatering. Men i helgen har det verkligen varit full rulle.

Va hos Josse, i bowlinghallen å hos Cenny i fredags, gick upp tidigt på lördagen för att baka med Josse å Linda. Kom hem vid halv sex å då va det bara duscha, käka, fixa sej å börja dricka för vid sju kom sällskapet. Vi sjöng sing star, dansa dansmatta, spela spel å snacka skit. Vid ett-tiden drog vi ut å jag å mitt sovsällskap Eve kom nog inte i säng förrän sex på morgonen.

På söndagen va jag helt död å det va även en träning på det. Kände att jag levde kan jag säga. Kan bara säga att uppdateringen den närmsta veckan inte heller kommer va den bästa då all min vakna tid måste gå åt till att plugga typ. Men efter det är det jullov!

Hoppas ni har haft en lika bra helg som jag :)





//Emma

Tjaråå

Nu är jag färdigpackad å klar så nu rör jag mej mot tåget. Ha en trevlig fredagskväll så hörs vi imorgon :)





//Emma

Stjärna i kanten

Hemma från gymmet igen. Jag måste faktiskt berömma mej själv. Jag är ofta så jävla slö å bara svullar. Den här veckan har det varit två fotbollspass å två gympass plus att jag typ inte ätit nåt onyttigt alls. Va har hänt med mej? Mår jag verkligen bra? Ja, jag mår faktskt ganska bra måste jag säga.

Dock så blir det svull ikväll, men det är ju helg å då får man :)

Sprang, körde armar, mage å rygg på gymmet å jag har en känsla av att jag kommer ha träningsvärk imorgon... mest i armarna. Men träningsvärk är ändå rätt nice, då vet man ju man varit duktig.

Nu sitter jag å äter lunch, kycklingsallad å efter det ska jag plugga lite, packa inför kvällen å morgondagen å skriva ut en liten lapp som förhoppningsvis grannarna ser. Haha. Sen är jag redo för att röra mej å möta upp Josse. Tänk va mycket jag fått ut av dagen idag när jag vaknade så pass tidigt :O






//Emma

Fredag

Jag älskar att jag är ledig på fredagar! Helgen känns genast så betydligt mycket längre. Jag ska snart röra mej mot gymmet, men innan det blir det en sväng in på bikbok. Är lite sugen på ett par skor å en kofta, men får se hur det sitter.

Efter det blir det till att åka hem, packa å sen möta upp Josse för att sen åka hem till henne å äta middag, kolla idol, bada, sova å mysa liksom. Linda kommer förhoppningsvis förbi oxå när hon kommer hem :)

På lördagen ska vi julbaka, jag är i princip sämst på sånt då det enda jag tror jag bakat i jultider är pepparkakor å lussebullar, å då har degarna redan varit klara. Haha. Men därför man har så söta vänner som ska lära mej ;) När vi bakat klart kanske jag ska möta upp mamma för lite julshopping för att sen på kvällen sitta här å föra å sen dra ut.

Jag känner att det här kommer bli en riktigt bra helg! Jag är sjukt taggad. Men nu ska jag röra mej mot gymmet. Hörs sen!







//Emma

 


Myyys

Choklad å a cinderella story. Vilken toppenstart på helgen :)







//Emma


...

Vissa människor kan göra mej så himla besviken. Jag fattar inte hur man kan bete sej som vissa gör. Inser dom ens själva?




//Emma

RSS 2.0