Heeeelg!

Så va det helg igen! Känns som det va helg... igår typ. Jag kom nyss hem från skolan. Observera tiden. Va en ovanligt lång dag idag. Sen jag kom hem har jag betalat räkningar å ringt trygg hansa. Jag är sjukt vuxen!

Nu står inte så mycket på schemat, men om några timmar kommer Emilia hit. Vi ska äta mat, kolla på idol, dricka lite vin å sen blir det utgång. Sarah kommer nog oxå å umgås med oss. Fast inte utgången, bara idoltittande å kanske mat? Hoppas :)

Funderar på om jag ska ta nåt att äta, eller om jag ska vila lite. Kanske hinner både. Hihi. Igår btw så va ju jag på kalas. Blev en massa tårtätande. Satt riktigt fint. Satte sej direkt på magen, jotack! Sen åkte vi förbi en ICA på hemvägen å vet ni vad? Två paradisaskar för 60 kronor!!!! Ja ni hör själva. Skynda fynda ;) ICA Maxi Haninge ;)





//Emma

 


Torsdag

Det är helt sjukt att det redan är torsdag. Det va ju helg nyss?!

Jag kom nyss hem från skolan å har handlat på vägen hem. Har även hunnit få i mej lite lunch. Jag har varit uppe sen sex(!!!!) då jag sov hos Sarah å åkte med henne när hon skulle till jobbet. Då hoppa jag på tåget, åkte hem å sen till skolan.

Om ett par timmar kommer familjen å hämtar mej så ska vi på kalas! YEAH! Jag hoppas på tårta. Mycket sådan å god. Det va faktiskt så sent som igår jag sa att det va längesen jag åt tårta. Så hoppas hoppas hoppas :D

Mycket mer vettigt än det här har jag inte att säga just nu. Jag ska göra matlåda till imorgon. Det är väl typ första gången i mitt liv som det ska hända, så vi får helt enkelt så hur det slutar.



Hittade smartaste matlådan?!


//Emma


Gissa vem som bloggar!

Idag är det exakt en månad kvar till julafton!
Wiiho! Någon mer än jag som längtar? Jag ska önska mig massor av roliga saker så som en stor gryta, en pajform, ett toastjärn osv osv. Hur ser era önskelistor ut?
Det här är första gången på länge som jag faktiskt önskar mig någorlunda mycket saker i julklapp.

Blev inga pannkakor till middag tyvärr, istället serverades det skrytgryta. Kan inte ge den samma höga betyg som pannkakor skulle fått men den smakade väl helt ok. Jag och Emma åt upp det som fanns på våra tallrikar i alla fall :)

En superuppladdning inför match som blev en utklassningshistoria.
Pojkarna var riktigt duktiga men dom kunde såklart inte hålla upp samma tempo och goda teknik som vi tjejer hade (har). Så girlpower till folket, det finns nog trots allt en liten feminist i oss alla.

Klockan rinner iväg, men innan jag säger god natt så vill jag be om ursäkt för min dåliga uppdatering. Ska försöka bättra mig, har sagt det tusentals gånger men det är svårt när man knappt sitter vid datan längre.
Det är så mycket lättare att gå in på iphonen och kolla facebook eller vad det nu kan vara och då slipper jag ju starta datorn som tar ett jeafla tag.
Iphonen har alltså förstört mitt bloggande, den fina slutsatsen drog Emma nyligen och jag kan inte göra annat än att hålla med.

Sov gott och dröm sött! Emma hälsar!


Sarah

Maaatch

Nu är det fixat. Det blir fotboll ikväll. Ska lira match mot Sarahs lillebror å hans kompisar! :D Det ska faktiskt bli jätteroligt att röra lite på sej. Å fotboll är alltid kul. Vi har ett riktigt starkt lag för dagen, så jag tror definitivt på seger! Haha. Måste ju tro på sitt lag ;)

Jag skulle egentligen gått hemifrån för en kvart sen för att åka mot gymmet å möta upp Sarah. Men hon kommer hit å hämtar mej. Hur söt är inte hon liksom? :D Tack tack tack! Sen ska Sarah träna å jag får väl kolla på. Haha. Ska ju som sagt på "möte" där så aa, blir nog inget träna för min del tyvärr. Tänkte annars snylta en till provomgång ;)

Sen blir det middag, pannkakor hörde jag rykten om, hos Sarah. Dom är snälla å förser mej med lite mat måste jag säga. Jag lovar att bjuda tillbaka nån dag när Sarah flyttat in. Haha. Får se om jag sover hos Sarah eller åker hem efter fotbollen. Finns fördelar å nackdelar med båda. Har packat väskan med lite sovgrejer om det blir till att sova där iaf. Hihi.





//Emma

Dålig uppdatering

Det är urusel uppdatering, jag vet! Men det är så svårt, va ska man skriva om liksom? Å eftersom det nu mer är bara jag som skriver så behöver jag lite tips å motivation. Är ibland lite halvtråkigt att skriva när man inte har nåt att skriva om. Haha. Jag har inte direkt dom mest händelserika dagarna.

Dagen började med en dundertabbe. Jag låg å sov så ringde telefonen. Jag kände igen numret å det va Sarahs jobbnummer.... trodde jag. Det visa sej att så va verkligen inte fallet. Dom ringde från ett gym å ville ha nåt jävla medlemsmöte. Så aaaa. Halv fem ska jag infinna mej för att höra va dom har att säga. Snaaaark. Dock så skulle jag ändå dit med Sarah idag så inte så farligt, men ändå. Palla.

Aja, frukost!





//Emma

Måndag...

Jag har haft helg från onsdag 9.30 så man kan ju tänka sej att man kanske är utvilad. Men icke. Jag har varit helt fruktansvärt trött idag. Helgen har varit allt annat än lugn. Utgång både fredag å lördag å det satte sina spår kan jag lova.

I fredags kom Josse hit efter jobbet å vi satt här ett bra tag, käka pizza, kolla på idol å hade det mys. Vid kanske 12 nån gång drog vi å mötte upp Fizo på Collage. Det va riktigt folktomt så jag å Josse drog vidare till White room efter ett tag å kom hem till mej bra sent.

På lördagden åkte jag med Josse till Bålsta å inledde besöket med att först kolla på Arsenal å sen Djurgården. Efter det va det middag, TACOS. Världens godaste mat typ. Sen kom Stefan, Christoffer å Konke å vi drack lite innan vi drog till Rilles. Blev lite för mycket av det goda så igår mådde jag inte bra. Usch va jag mådde. Men jag hade hur som helst en jätterolig kväll så det är smällar man får ta helt enkelt.

Idag har det varit lite skola å lite soffhäng. Ska snart laga till lite middag. Blir Ceasarsallad idag igen. Blir det rätt ofta nu för tiden. Men det är riktigt gott faktiskt. En riktig tv-kväll ikväll oxå så det blir skitbra!





//Emma

Ett år sedan....

Idag är det exakt et år sen jag å Josse åkte till Thailand! Fan va jag vill åka igen. Vi va nog lite mer taggade förra året på det som skulle hända än va vi är nu. Men i sommar ska vi åka nånstans igen :) Tänkte lägga upp lite bilder därifrån :)












 


Det får räcka bara för jag har lite bråttom. Ha en trevlig lördag!



//Emma


Bildbomb

Jag fick precis en glad överraskning när jag gick in på blggen. Emilia hade bloggat å inlägget va en massa bilder! Sen kan jag säga att jag inte gilla alla bilder, men dom flesta :) Det är så himla kul att kolla på gamla bilder. Det är en massa minnen som bubblar upp. Underbart.

Sen när jag såg min dykningsskola från Thailand så kom jag att tänka på att imorgon är det exakt ett år sen jag å Josse åkte dit. Helt sjukt! Å jag skulle verkligen vilja åka igen. Det va heeelt underbart! Thailand kommer jag definitivt åka tillbaka till flera gånger innan jag dör. (Nu vet jag ju förstås inte när jag dör, för om jag skulle dö typ imorgon så säger det ju sej själv att jag inte hinner dit.... men aa, ni fattar ;))


//Emma

 


Fredag

Har suttit och läst igenom lite gamla blogginlägg (från 2009) super roligt haha! Ganska smart att ha en blogg då man kan gå tillbaka och kolla vad man har gjort/varit med om. Det förutsätter iofs att man bloggar också ;) hihi

Lite av vad som hände 2009:

Flyttade in i min lilla lägenhet






AIK tar SM-guld!!!


Djurgården höll på att åka ur allsvenskan























Svininfluensan




   

   

Hahah ;)

/Emilia

Fredag

God morgon allihopa. Jag vaknade för en halvtimme sen så det måste va god morgon som passar bäst. Jag har precis ätit lite frukost, men det va så pass lite att jag fortfarande är hungrig. Men men. Jag är på språng. Ska bara klä på mej å sen röra mej mot Mörby centrum å systemet. Det va faktiskt min första fråga när jag flytta hit "Vilket är närmsta systembolag?". Haha. Skulle va galet skönt om dom fixa ett här i centrum. Lovely. Nära å bra, så det ska va. Är ju rätt jobbigt att behöva åka t-bana för att kunna köpa lite dricka :(

Men nu ska jag kila. Vi hörs senare. Måste ju hinna fixa allt innan Josse kommer. Kan ju inte va ute på språng då ;) hihi.





//Emma

God natt

Jag är så trött så jag har sömnryck i benen. Haha. Hur kan jag va så trött är du frågan? Jag vet inte, där är svaret. Imorgon är jag ju ledig igen då då eftersom jag har haft helg sen onsdags förmiddag, men jag har ändå en del grejer planerade.

Jag ska lämna in två par skor som ska klackas om, jag ska til systemet å sen ska jag vänta på Josse. Haha. Fullt upp som ni hör. Sen när Josse kommer hit blir det middag å massa mys å sen ska vi möta upp Linda å massa sköningar å göra staden osäker. Kommer bli galet roligt känner jag på mej :)

Men det är morgondagen. Idag då. Joo, det blev ingen fika då elektrikerna va här längre än jag trodde. Men det blev väldigt bra det dom gjorde så när som på några missöden. Emil kom hit vid två å vi satt å chilla framför tvn å prata av oss lite innan jag, Emma "Kocken" Widström laga middag åt oss. Maten verkade faktiskt bli ganska uppskattad av bror min å det va ju tur. Efter maten rörde vi oss direkt in mot Hovet å där lämnar vi det ämnet.

Jag har varit hemma ett par timmar ni å hunnit kolla lite på tv. Men nu är det som sagt sovdags. Ska verkligen sova ut imorgon. I like! Sov gott å dröm sött kära ni!





//Emma

Dejt

Haha jag fick precis världens roligaste meddelande på facebook. Det är nämligen så att en kompis fyllt år så hon har bjudit hem lite folk till sej för lite mat å dryck å sen utgång. Hon avslutar meddelandet med "Emma får självklart ta med en dejt om hon vill å ni andra får ta med era pojkvänner". Hahaha! Är jag den ständigt å eviga singeln tro? ;) Å att alla andra har pojkvänner är ju bara sjukt ;P



Fast trots detta så har jag jättemycket kärlek att ge ;) hihi


//Emma


God morgon!

God morgon allihopa! Det är redan torsdag. Helt sjukt hur snabbt veckorna går. Jag blev väckt av ett samtal idag att några hanverkare va på väg. Så dom är här å borrar å drar sladdar nu. Så jag sitter ute på soffan å datanördar lite.

Senare idag blir det nog en fika med Emma å Viann å sen kommer Emil hit. Ska laga lite middag åt oss innan vi åker in mot Hovet å dagens match. Känner att det blir tre nya poäng idag. Lovely!

Det är det som står på dagens schema. Tänkte först kanske dra ut å springa. Men det blir nog inte så. Kommer nog ta ett tag för elektrikerna å jag kan ju inte lämna dom då jag inte har nån annan nyckel. Å sen ska jag in mot stan för att fika så löprundan får helt enkelt vänta ;) haha.


Saknar laget. Jag vill börja spela nu igeeeeen!



//Emma


Världens bästa idé

Har haft en mycket mysig kväll med Sarah å Emilia. Sarah kom hit efter jobbet å vi rörde oss in till stan där vi även mötte Emilia. Vi gick runt å kolla i massa affärer efter kläder till skinkcupen. Hitta några grejer, men ingenting bra nog dessvärre. Ska tänka på klädsel några dagar till. Jag hann även kötta till mej en mattebok, så nu jävlar ska det räknas matte ;)

När alla butiker stängde drog vi å käka. Det blev thaibuffé tror jag. Gott va det iaf å mätt blev man definitivt. Vi satt där jättelänge å snacka om allt möjligt. Å efter ett tag kom vi på världens bästa å roligaste idé. Kommer bli så sjukt kul! Dock kan jag inte avslöja va det är än. Men om en dryg vecka kommer nu få reda på det om planerna går som det ska ;) Så hål ut kära ni!

Sarah har gått å lagt sej å här sitter jag. Jag har ju helg nu, så behöver inte gå upp lika tidigt som henne. Men jag är rätt trött, så det blir nog sängdags för mej ganska snart ändå.





//Emma

Solsidan

Solsidan är en serie som jag hört många pratat väldigt bra om. Jag har länge velat se den men har inte riktigt tagit tag i det. Nu har jag iaf fått låna boxen från Viann. Så nu är mina lediga dagar räddade ;) Har sett första skivan å har två kvar. Dock är det ganska korta avsnitt, men va gör det? Det är ju bra roligt iaf :D



Har ni sett solsidan?



//Emma


Helg!

Klockan är strax efter tio å det är onsdag å jag har nu HELG! Så underbart. Va i skolan en snabbis för att göra ett litet test. Jag hoppas hoppas hoppas verkligen att det gick bra. Vi jämförde våra svar sen efter å det visa sej att vi svarat ganska lika, så jag tror det kan ha gått bra :) Jag umgås ju med smartingar, så dom brukar ju svara rätt ;) hihi.

Planer nu under helgen då? Joo, idag ska jag städa, diska å tvätta lite har jag tänkt. Sen när Sarah slutar jobbet så ska vi in till stan å leta kläder inför Skinkcupen. Janna hakar på oxå, å sen kommer Emilia när hon slutat jobbet :) Imorgon ska jag å Emil in på hockey å på sen är det "riktigt" helg. Å då blir det kanske lite utgång å annat trevligt ;D





//Emma

Bra jobbat

Klockan börjar bli ganska mycket å jag tänkte faktiskt redan gå å lägga mej. Det hör inte till vanligheterna att jag går å lägger mej innan tolv. Men nu så. Jag har precis kollat upp vilken sal vi ska va i imorgon. Jag brukar alltid förlita mej på att alla andra har koll på det. Men nu kan jag glänsa om dom glömt ;)

Jag har även anmält mej till nästa tenta som är om två veckor. Så nu är det ur världen. Nu har jag en sak mindre att tänka på. Jag har iaf gjort det jag kunnat nu inför morgondagens test. Så det får gå som det går helt enkelt. Ska drömma om alla kurvor nu istället ;)

Det är även bara ca tio timmar kvar innan jag har helg, så jag klagar inte direkt!

Sov gott å dröm sött.





//Emma

 


Jag ger upp

Nu ger jag fan upp. Jag har försökt att fatta nu i några timmar... utan framgång. Jävla skitmakro. Men det som är positivt är att om det går dåligt kan jag göra om det på tentan. Wehey! Inte för att man pallar det, men ändå.

Jag har tagit en paus nu iaf, får se om jag tar upp pluggandet efter, å dricker varm choklad med grädde å kollar på bartenderskolan :) Vanita är fan helt otrolig :D hahaha.


Hahahaha asså jag dööör den här bilden. Sjukt gammal bild som pappa la upp på facebook igår xD



Ajaa, hörs kanske senare.

KYSS! //Emma


Makroplugg..

Jag orkar inte. Vi har en dugga imorgon (ett litet test som man inte behöver göra, å om det går dåligt kan man göra om det på tentan). Det är iaf på makro som det heter. Å det är faktiskt jättekrånligt måste jag säga. Jag fattar inte mycket. Dessutom har vi en något förvirrad föreläsare så där har jag inte mycket att hämta. Dock har vi en bra gruppövningslärare så om jag går igenom dom anteckningarna kanske jag fattar nånting?

Hur som helst så orkar jag inte börja. Men har märkt att det inte är nå vidare tv-kväll ikväll så då kanske jag får nåt gjort iaf? Har skrivit ut lite gamla duggor från nätet som jag tänkte göra. Wish me luck....


Men fattar ni nåt eller? Nej just det! :D



//Emma


T-banan

Jag är hemma igen efter en kort dag i skolan. Började åtta idag så då kommer man hem tidigt oxå ;) Jag har även betalat in några räkningar jag hade här så jag har varit riktigt duktig. Pengarna bara försvinner. Sjukt va allt kostar pengar.

Hur som helst. När jag skulle hem från skolan idag så stod jag på t-banan å så stannar den i Bergshamra där jag ska av. Jag står å väntar på att dörrarna ska öppnas å det står en utanför min dörr. Det tar skitlång tid å ingenting händer. Dörren bredvid är inte heller öppen. Sen kutar han utanför till dörren två dörrar bort å går på. Jag såg då att den va öppen å sprang dit å hann precis av innan dörrarna stängdes.

Hade ju vart skiiiitbra att missa att gå av å åka vidare för att dörrarna inte funkar? Det sjuke va dock att jag gick på genom dörren som senare inte öppnades. Jaja. Det sluta bra iaf. Men jag gillar inte dom gamla tågen som dom kör med väldigt ofta nu för tiden. Men jag har funderat. Undra om det har att göra med att dom nya inte klarar av kyla?





//Emma


Sängen

Jag kom nyss ut från duschen, har borstat tänderna å gjort mej helt klar för sängen. Hämtade in datorn hit så ska jag kolla på gårdagens avsnitt Gossip Girl å sen efter det är det sovdags. Det är egentligen redan för sent, borde sovit för ett tag sen, å nu blir det änu senare. MEN till mitt försvar har jag att säga att vi måste ha nåt att diskutera i skolan imorgon ;)

Men sov gott å dröm sött allihopa :)





//Emma

 


W O W!

 

 

 

Sarah


Gossiiiip Giirl

En grå måndag börjar gå mot sitt slut, roligt med feta vattenpölar och hål i skorna.
Lät väldigt fattigt men har inte velat köpa nå nya skor förän nya klädkollektionen kommer så det ser snyggt ut ;)
Iofs hade det inte varit konstigt om det var fattigt heller, med min lön kan man inte köpa allt man vill ha :P

1.2 mil på cykel och styrketräning efter jobbet blev dagens höjdpunkt och jag måste säga att drinkarna jag dricker efteråt blir bara godare och godare :)
Kom hem runt sex då middagen redan var klar, inte ofta den är klar så tidigt här hemma!
Har också hunnit med att måla listerna till rummet i lägenheten och förhört lillebror inför ett prov, lika bra att börja öva då det lär bli många förhör inför Emmas tentor ;)

Nu gossip!

http://mknutsson.webblogg.se/images/2010/0509the-gossip-girl-cast_96294067.jpg



Vad tyckte ni om Bruno Mars låten?!

Sarah

Tv-måndag

Vilken bra tv-kväll det är på måndagar. Nu är det two and a half men, efter det är det top model å lite senare pensionärsjävlar! Helt perfekt. Jag är skiiitseg idag, vet inte riktigt varför. Eller aa, det är som vanligt, men ändå. Imorgon måste jag även plugga lite eftersom jag inte lyft ett finger idag. Haha.

Är ju snart helg för min del sååå ;)



Blev våfflor till middag, dock har ju ju ingen elvisp så vispade grädden för hand :O



//Emma


//Emma


Helgen

Jag tänkte berätta om min helg denna tråkiga måndag. I fredags så åkte jag hem till Josse vid fyra. Vi käkade mat, å sen massa godis å chips å sånt onyttigt. Vi halvkolla på idol å snacka en massa minnen som vanligt. Världens bästa tjej den där Josefin :)

Jag sov även kvar där då hon hade träning klockan tio morgonen efter. Vi hade även kollat om det va okej om jag fick va med, å det va det. Så tränade fotboll i lördags. Det va jätteroligt :) Efter träningen åkte vi hem till mej å luncha med mina föräldrar. Dock va Josse tvungen att åka hem efter det då hon skulle få gäster.

Jag stannade hos mamma å pappa ett tag, kollade på fotboll å bara tog det lugnt. Fick även middag där sen innan dom skulle bege sej mot stan. Jag passade på att haka på så jag fick skjuts hem. Va hemma vid kvart över nio å kollade på film å Paradise Hotel innan jag gick å la mej. En skiitlugn lördag alltså.

Igår så tog jag en rejäl sovmorgon å sen va det bio på schemat med Viann å Emma. Vi såg Due date. Den va bra faktiskt. Men jag har sett bättre filmer. Men man skrattade en hel del iaf. Haha. Resten av söndagen spenderades hemma vid tvn å ett derby, Inter-Milan. Zlatan avgjorde så det va ju kul ;)

Det va min helg, va faktiskt riktigt skönt med en lugn helg då det varit utgång både fredag å lördag helgerna innan. Men nästa helg blir det utgång igen :P





Hur har er helg varit?



//Emma


Måndag

För alla som varit lite osäkra, nu är det bekräftat... Vi är i Sverige! Super roligt och vakna upp (halv sju) och höra hur det spöregnar ute. Usch.. bestämde mig ganska snabbt för att inte springa till jobbet denna morgon. Får kompensera med att springa när jag kommmit hem från jobbet (håller tummarna för att regnet då avtagit).

Är nu återigen helt besatt av Vampire Diaries. Säsong 2 är hur bra som helst! Damon Salvatore, wow! My Dream guy! Han får det liksom att pirra i kroppen bara genom att vara...



  

 
 


/Emilia


God morgon!

Klockan är 13, men jag vakna nyss. Så skönt att jag fick sova ut ordentligt. Men jag är trots detta trött. Fattar inte va det är för fel på mej. Snart ska jag gå å fixa i ordning lite frukost. Är inte sugen på nåt egentligen, men jaja. Ikväll är det bio på G :D Jag, Emma å Viann ska å kolla på Due Date. Jag tror den kan va riktigt rolig så jag ser verkligen fram emot vårt biobesök.

Bion börjar 18 vilket jag tycker är jättebra, då hinner jag hem å kolla på Milan-Inter sen. Tror det kan bli en bra match, även fast Serie A inte är nåt som direkt tilltalar mej. Tacka vet jag Premier League!

Nu frukost.



//Emma

 


Söndag & Fars dag

Fars dag idag!

Har snart varit uppe i en timma och bakat scones till min kära pappa.
När han gick ut för en löprunda imorse så passa jag på att gå upp och baka, snäll dotter han har va? :)

Äggröra (usch) och bacon blir det till frukost också. En riktig amerikansk sådan.
Det tillhör inte vanligheterna att vi äter det men iblan känner mamma och pappa för att göra något "extra" och då brukar dom slå till med det.

Dagens planer är ett besök upp till farmor och farfar på fika, åka till bipen och hämta fotbollsskor, ska springa till bro sedan köra lite fussball och efter det hemgång, dusch & middag, gossip och sängdags.
Låter ganska fullspäckad men kommer nog ha massor av tid över som jag kan spendera på soffan också :)

Vad ska ni göra denna söndag?

http://ladyj112.xpy.se/wp-content/uploads/2010/01/scones.jpg



Sarah

Han har gjort det igen.. I'm in love!


Bruno Mars - Grenade

 

Sarah


Helg helg heeeeelg! :D

Haft en skitvecka, måndagen var riktigt bra men resten av veckan var inte tipp topp.
Hade otroligt mycket att göra varenda dag och inte en enda lugn stund men den lugna studen tog jag igen igår kväll och även idag :)

Mina lördagar har inte varit speciellt effektiva dem senaste veckorna, har gått upp och ätit frukost sen har jag gått och lagt mig i sängen igen och legat där till runt ett. Har sedan gått upp och lagt mig i soffan och kollat på tv, helgerna är viktiga när man jobbar. Man hinner återhämta sig :)

Somnade vid halv elva igår så missa idolutröstningen men Jay, vad har hänt med honom? Grym är han.

Ikväll har jag inga planer, får se vad det blir :)
Vad ska ni hitta på?

http://nyheter24.se/incoming/article471039.ece/ALTERNATES/img514x344/Jay.jpg



Sarah

Helg igen!

Det är helt sjukt hur fort veckorna går. Det är redan helg igen. Galet! Jag kom hem från skolan för en stund sen å har käkat lite lunch. Sen när jag gick in på bloggen så ser jag att Emilia har bloggat två gånger?! Kors i taket. Men keep it up! :D

Nu har jag några timmar innan jag ska börja röra mej mot Barkarby å möta Josefin. Ska bli oerhört mysigt. Ska packa med mej lite fotbollsgrejer å myskläder bara, sen är jag klar för en kväll å förmiddag borta i Bålstatrakten :D




Va ska ni göra i helgen?




//Emma


Problemet löst

Det är ganska kallt i min lägenhet (eftersom den är ganska gammal så drar det vid fönstren osv.) men jag har nu kommit på två lösningar till det problemet! Det ena är att tända en satans massa stearinljus:



Eller så skaffar jag mig en sån här:



Vilket tycker ni? Alternativ 1 eller 2? :)

/Emilia

Fredag

Halloj!

Jag är super stolt över mig själv! (ni kommer också bli det). Igår bestämde jag mig för att börja springa till jobbet varje dag (och hem vissa dagar), eftersom vi har en dusch på jobbet så fungerar det. Så jag ställde klockan på halv åtta, snozade till typ tio i sen gick jag upp och klädde på mig löpar kläder! Packade min mini-ryggsäck med kläder och smink och diverse grejer, satte i hörlurarna och låste om mig. Men precis när jag ska gå ut genom porten så ser jag att det regnar! Typiskt... Men inte hindra det mig! Anlände på jobbet tjugo i, genomblöt, men pigg! Försäsong snart, å då måste man ju vara iform ;)






/Emilia

Sängdags

Jag vet att klockan inte alls är mycket. Men jag ska hänga tvätten å gå å lägga mej iaf. Jag är även så jävla klantig att jag råka logga ut istället för att publicera inlägget så det är bara att skriva om. Suck.

Imorgon har jag iaf föreläsning på morgon, jättejobbigt då det är borta vid Sveaplan. Varför ska man lägga nåt där? Efter det ska jag hem å vänta på att klockan ska bli tre då jag ska röra mej hemifrån. Ska även packa ner lite fotbollsgrejer å sen möta upp Josse. Sen kommer nog Linda efter sitt jobb oxå så ska vi ha en riktig myskväll med mat, å svull å kanske idol å sen en massa skitsnack. Helt perfekt. Sen ska jag även mysa med Josse i hennes säng imorgon natt ;) Rawr.

På lördag morgon ska jag även träna lite fotboll med Håbo. Det ska bli jättekul att röra lite på sej igen. Eller aa, jag har ju rört på mej nu två dagar i rad ;) men att spela lite fotboll ska bli kul. Dock är jag nervös. Haha. Sjukt. Men förhopningsvis går det bra :)

Imorgon blir det inte lika bra update, men förhoppningsvis klarar ni er utan denna fantastiska blogg en fredagkväll ;)



Sov gott å dröm sött!






//Emma

Flitigt bloggande

Jag måste säga att jag varit väldigt flitig på att blogga idag. Inte för jag har mycket vettigt att skriva, men ändå. Jag åt nyss middag å väntar på att tv-kvällen ska börja :D 2 and a half men är precis slut å nu börjar byggfällan eller va det heter. Jag måste verkligen kolla på det, iaf ett tag. Ser så himla kul ut när han bara kutar därifrån. Haha. Idioter det finns.

Efter det är det lyxfällan. Jag gillar det programmet. Det är så intressant att se hur människor tänker å resonerar när det kommer till pengar. Det är helt sjukt. Jag förstår verkligen inte hur man lyckas hamna där dom är. Men va vet jag, kan ju hända att jag är där om några år, men det hoppas jag får guds skull inte. Man vet ju vilka pengar som är ens egna?





//Emma

Å klockan är inte ens halv fyra

Nu måste jag faktiskt få ge mej själv lite beröm här. Jag tycker jag är värd en stjärna i kanten efter denna dag :D Började dagen i skolan klockan 8! Ni hör ju själva hur tidigt, men jag va där ;) Efter det åkte jag som ni vet hem, chilla lite, käa lunch å sen drog jag ut å sprang sju kilometer. *klapp på axeln*

Jag kan även tillägga att löpningen va en tuff utmaning då det va en jäkla massa backar plus isfläckar, men jag klarade mej helskinnad hem. Ramla heller inte ner i sjön. Efter det blev det lite styrka innan jag hoppa in i duschen. Därefter blev det en promenad till vårdcentralen för att ta en spruta å sen köpte jag med mej lite frukt  på hemvägen å nu sitter jag här.

Allt detta har jag redan hunnit göra idag å klockan är inte ens halv fyra. Hur bra är inte det? :D Glömde även att jag tvättat oxå. (Fast det tar ju inte diret lång tid, slänga in det i maskinen å trycka på en knapp typ). Men ändå. Vuxenpoäng om inte annat ;)

Nu går top model på tv. Det är repris från tidigare säsonger, jag vet exakt vem som vinner den här säsongen å så, men det är ju så jäkla bra iaf :) Så nu är jag faktiskt värd att ta det lugnt på soffan ett litet tag :)







//Emma


Löprunda

Sådär ja. Nu sitter jag å äter lunch å springkläderna är på så snart ska jag ut på en löprunda. Jag undrar om det är halt ute? Vågar man springa? Haha. Jag ska dessutom springa på en smal väg längs vattnet, tänk om man råkar halka i?! :O Det vore måttligt roande. Men jag hoppas jag kommer helskinnad tillbaka :) haha.

Men nu ska jag äta upp å sen ge mej ut i det kalla vädret. Men vi hörs senare så ska jag berätta hur det gick. Håll tummarna ;)





//Emma

Torsdag

Dagarna går helt sjukt fort å det är redan torsdag. Nice! Jag är precis hemkommen från skolan. Har varit där sen åtta så det va segt att gå upp i morse. Usch. Nu sitter jag å bloggar åt er, ska om nån timme laga lite lunch å sen dra ut å springa. Duktigt va? :D

Jag har träningsvärk idag oxå. I magen, sidorna å bröstmusklerna. Haha. Shit, märks att jag inte tränat på ett tag. Men idag är jag faktiskt rätt taggad för att dra ut å springa oxå. Kul. Ska även till vårdcentralen idag (igen), fast idag ska jag ta en spruta. När jag å Josse va i Thailand förra året så tog vi Twinrix. Man ska ta tre stycken av den, men jag har bara tagit två, så nu kände jag att det är dags att ta tag i det där med sista sprutan.

Men nu ska jag kolla lite på tv. Vi hörs om någon timme :)


Josefin å jag i Thailand :)



//Emma


Dröm sött

Nu är klockan elva vilket betyder att jag ska gå å lägga mej. Ska faktiskt prova på nåt nytt idag, sova tidigt :D Ska bli intressant att se hur det går. Jag ska krypa ner bredvid Sarah som sover så sött :D Jag har kommit på att skillnaden sen när hon flyttar in kommer att bli att vi inte sover i samma säng då. Tråkigt tycker jag ;) hahaha!

Men sov gott å dröm sött nu alla söta! Hörs imorgon!





//Emma

Sova?

Sarah har beskrivit hennes dag väldigt bra tycker jag. Jag va ju som sagt med å gymma, å jag kommer ha träningsvärk imorgon kan jag säga. Jag har varit väldigt duktig idag, jag har inte bara tränat, jag va på pizzerian å beställde sallad oxå? Drack även vatten till det. Hur mår jag då kan man undra? Jotack, jag mår helt okej ;)

Jag sa tidigare idag att jag skulle gå å lägga mej samtidigt som Sarah då jag oxå ska upp rätt tidigt imorgon. Men det va innan jag visste när hon gick å la sej. Haha. Hon sa precis godnatt å klockan är 22.15, så tidigt har inte jag gått å lagt mej på säkert tio år, så det går inte. Men klockan elva, då jävla ska ska ska jag gå å lägga mej. Ska försöka gå upp med Sarah imorgon å käka frukost med henne :) Snäll kommande sambo jag är ;)

Men nu ska jag fortsätta med att göra ingenting ett tag till. Haha.






//Emma


Helvetesonsdag

Två skitdagar i rad, hur stor är risken för det?
Haft otroligt mycket att göra på jobbet dom två senaste dagarna, full rulle hela tiden.

Sitter nu i Bergshamra och planerar åre-resan med Carina, Emilia och Emma.
Sjukt taggad! Det här blir bara bättre och bättre men dyrare och dyrare, dags att lägga undan lite extra pengar :)

Jag och Emma gymmade efter jobbet. Även fast sällskapet var av högsta klass så fortsatte min dag i samma spår. Turen var helt enkelt inte på min sida.. När jag ska ta fram plånboken ur väskan märker jag att vattenflaskan har läckt och allt i väskan är blött, kuuuul!
Jag tränar i mina blöta kläder. Träningen gick bra, vi löpte lite och körde ben, bänkpress och mage.

När vi är klara blandar jag en proteindrink lägger in den i skåpet och hoppar in i duschen, sen avnjuter jag och Emma några få minuter i bastun också.
När jag kommer tillbaka och ska dricka min drink så är flaskan tom, innehållet ligger i min sko!! Hellre det än i väskan så lite tur i oturen hade jag väl men inget har gått som det borde ha gått idag.

Men planerna inför Åre låter bra iaf :) Nu när Emilia och Carina går hem så ska jag och Emma plocka fram godispåsen som vi köpte :) hihi.




Sarah


Effektiv morgon

Vilken jävla morgon jag haft. Helt sjukt. Jag ställde klockan på åtta för att inga vårdcentralen. Direkt när jag la på somna jag om. 8.33 ringer dom upp å 8.40 är jag där. Haha. Jag drog bara på mej kläder å sprang dit. Väl där säger hon att jag måste åka till Odenplan å röntga. Så jag går till t-banan å åker till Odenplan. Kom in på röntgen ganska snabbt, men det va tydligen svårt att fota min stackars "knöl".

När bilderna va klara fick jag sitta å vänta på att dom hade kollat på dom å sen kunde jag åka hem. På hemvägen va jag så hungrig så jag trodde knappt jag skulle klara mej hem. Men nu är jag hur som helst hemma å har dessutom hunnit äta lite. Å allt detta innan klockan elva på min LEDIGA dag. Imponerande va? ;)

Nu är det bara att vänta ett par dagar å se om jag får höra nåt från nåt sjukhus i Solna om jag ska dit. Har ingen aning om va dom tänker göra med mitt ben :O Hjääääälp. Men förhoppningsvis blir det bra.

Nu ska jag iaf lägga mej å ta igen timmarna sömn jag missa i morse ;) Lite senare ska jag nog gymma med Sarah. Hörs sen!





//Emma

Tv-kväll

Det har varit en riktig tv-kväll ikväll. Kollar nu slutet på bartenderskolan å Vanita, hon som va med i lyxfällan, är en jävla stjärna! Hahahaha asså mer korkad människa får man leta efter. Galet roligt! Har även kollat på Paradise Hotel på nätet dom avsnitt jag inte sett. Å där börjar det minst sagt hända grejer. Även där va det ju en helt galen tjej, Lina, men hon har åkt ut nu.

Annars då? Joo jag har lagat mat å så. Stekte lite lax. Det blev faktiskt helt okej gott. Slank ner iaf. Haha. Har även ätit godis, så har lite ont i täderna tyvärr. Imorgon är jag som sagt ledig, men ska ställa klockan på åtta å ringa vårdcentralen. Hoppas jag får en tid imorgon. Har några ärenden där. Haha.



Men nu är det snart sovdags.


Hörs imorgon!



//Emma


Hihihoho

Ett skämt som passar som handen i handsken denna dag.

"Varför kan man lika mannen vid en snöstorm?"
"Du vet inte när han kommer, hur många cm du får, eller hur länge den stannar"

Haha!

Sarah

Snöoväder, oh no :(

Hektisk dag, sköt upp en hel del till imorgon vilket inte är det bästa, vädret bidrog ju inte till det bättre heller..
Men som min vise far sa, man kan inte göra mer än vad man hinner med.

Det är vädret suger rent ut sagt getball* (gissa ordet någon? ;) ) Man kommer inte fram tillräckligt snabbt, folk kör som jag vet inte vad = olyckor = köer. Det drabbade i och för sig inte mig idag men fortfarande!
Snö, halt väglag - kör försiktigt och värdera alltid situationen/erna extra noggrant!
Det var första lektionen i Sarahs trafikskola.
Och hur gullig är inte min farmor? Tror det var det första smset hon skrev någonsin och det löd såhär "Kör försiktigt. Häls. Farmor." Söt hon är som tänker på mig :)

Efter jobbet blev det gymmet och ett pass på ca 1½ timma, duktigt va?
Crosstrainer och överkropp stod på dagens schema så nu känns mina armar som gelé och min rygg är jättetrött, ska strax krypa ner under täcket och vila upp mig.
Ännu ett pass blir det imorgon efter jobbet, vet inte hur jag ska göra om jag ska åka hem till hem 1 eller hem 2 imorgon. Får se om Emma vill ha mig hos sig, hon kanske har andra planer.

Min fina farmor får vara med idag :)


Sarah

Tisdag

Alltså det är helt sjukt det här. Varför är jag så jäääkla trött hela tiden? Jag vet att sömnen i helgen va typ obefintlig, men ändå. Inte bara nu, jag är verkligen alltid trött. Kan inte komma ihåg senaste gången jag va pigg, å det är faktiskt riktigt irriterande.

Sen har det börjat snöa riktigt ordentligen. Fanfanfanfanfanfan! Jag vill inte ha snö. Inte nu iaf. Jag vill heller inte ha kyla, inte till den brutala mängd iaf. Jag sa igår att jag skulle gå i ide, men nu är jag allvarliga. Jag kommer tillbaka i april. Skulle ju va perfekt. Dels slipper jag kylan å sen kan jag sova, vilket jag uppenbarligen verkar behöva.

Sen hävdar jag även att man visst kan ta igen sömn som Sarah sa att man inte kunde. Om jag sover ingenting nån natt kan jag både sova mer å middag dagen efter för att förhoppningvis bli piggare. Dock verkar det inte hjälpa på mej tyvärr.

Nu börjar iaf vänner, ska kolla lite på det å sen laga mat. Ska faktiskt försöka steka lax ikväll, hoho. Jag inte så bra sist, men jag hoppas på det bästa :D



Saknar sommaren å värmen!!!!



//Emma


Måndag

Blev inga sju rätt på hästarna, vinsten låg ändå bara på 480.000 så kan lika gärna vänta, vem vill vinna småskit liksom? Nästa helg hoppas vi på tredje gången gillt och att sju rätt ger riktigt höga siffror :)

Ännu en måndag går mot sitt slut, har varit en skön helg, har praktiskt taget inte gjort ett strunt. Handlade ett par nya löparskor igår vilket har behövts i ca 3 år men nu tog jag äntligen tag i saken, så nu hoppas jag att mina knän kommer må lite bättre.

En löprunda fick avsluta min arbetsdag och nu sitter/halvligger jag i soffan och väntar på pensionärsjävlar. Pappa ska snart ner till hallen och spela boll, hade gärna följt med om jag visste att dom tränat tidigare. Men nu har jag duschat och tagit på mig myskläder så det blir soffan :)

Emma och Emilia, bara så ni vet så kan man inte ta igen sömn, förlorad sömn är förlorad sömn och kan inte återfås så det spelar ingen roll hur mycket ni sover, försök bara att komma in i gamla vanor alkisar ;) 

http://midnight.blogg.se/images/2009/alkisar_47769794.jpg

Varför inte joina parkbänken? ;)



Sarah

Hemma!

Jag å Emilia har kommit hem efter en rent utsagt GALEN helg. Sjukaste jag varit med om. Jag är heeelt slut så orkar inte skriva så mycket nu. Men tro mej, ni ska få en ordentlig redogörelse för allt vi gjort där ;)

Men jag hoppas ni har haft en bra helg. Jag har sååå mycket sömn att ta igen så det är sjukt. Men det är sånt man får ta.


Bra trött tjej på tåget hem, haha!



//Emma


Löööördag

Gårdagen var riktigt trevlig och många skratt blev det. Måste definitivt åka dit fler gånger!
Maten kanske inte var den bästa men det var standupen vi var där för, hehe :)

Sov väldigt länge idag, vaknade upp ett antal gånger tidigare men gick upp ur sängen först vid tolv.
Kollade in atg.se och satte ihop en rad hästar.. Om jag blir miljonär idag så slutar jag med bloggen, då behöver jag inte längre försöka att bli en storbloggerska. Så det kanske är det sista inlägget ni ser från mig idag!

Kollade nyss på amerikanska talang. Där var det en tjej som var otroligt duktig på att sjunga men allt hon egentligen ville höra var att hennes pappa sa att han var stolt över henne.
Satt nästan och grät i soffan, var väldigt rörande och jag tror att många ungdomar håller på med det dom håller på med just för att göra sina föräldrar stolta och för att barnen tror att det är de föräldrarna vill att dom ska göra.
Vilket jag tycker är väldigt tråkigt, man ska göra det man tycker är kul!
Vet inte om jag alltid levt efter det, men jag lärde mig att tycka om fotboll... Haha, skämt åsido.
Jag spelar fotboll bara för att jag vill och för att jag mår bra av det och inget annat.

Inga planer för dagen.
Återkommer senare, puss o kram.

http://www.standup-comedy.se/wp-content/uploads/2010/08/1471_norra_brunn_stand_up.jpg



Sarah

STHLM

Att jag ska sköta bloggen helt själv en hel helg är en ganska tung börda för mina axlar men jag tror och hoppas att jag ska klara av det i min annars stressiga vardag. Får helt enkelt se till att ha tid för den, vill man så kan man!

Halvdag idag - riktigt skönt.
Ikväll är det standup som jag så länge har väntat på, ska bli riktigt roligt. Özz Nujen är en av dom som kommer dit som jag tidigare nämnt, en av mina favoriter.. hihi.
Planerna efteråt är lite oklara, hemgång vs. utgång? Ni lär i alla fall få veta vad det blev.

Någon mer än jag som såg Djurgården-AIK igår?
Sopaaaa! Owuya gjorde världens tabbe. Han såg skakig ut redan innan, byt ut målsållet sa jag men alla andra sa "Neej, njaa.. Han har ju faktiskt gjort några bra räddningar"
Sen kommer den där.. när det står 3-2 och Djurgården var påväg fram. Som utespelare i det läget vet jag inte vad jag skulle ha gjort, lagt mig ner på isen och gråtit? Gett upp? (vilket dom praktiskt taget gjorde) Blivit asförbannad (vilket jag blev i soffan). Finns många alternativ och jag tror jag skulle valt det sista.

Men men, för att citera han själv "shit happens"

Nu ska jag snart bege mig in mot stora staden, hoppas ni får en bra kväll!

Mahahaha!

Sarah


GÖTEBOOOORG!

Alltså jag är fan pirrig! Haha. Jag har packat klart allt å gjort allt annat som stod på dagens schema. Just för tillfället är jag riktigt rastlös. Va ska ja göra liksom? Fråga Emilia nyss när hon vill ha mej på centralen. Hoppas hon svarar typ halv tre eller nåt. Haha.

Jag har packat hur mycket som helst, men ändå känns det som jag glömt nåt. Jobbigt. Blir nog Donken innan vi går på tåget oxå. Niiiice! Men jag tänkte bara önska er alla en trevlig helg :)

Sen hoppas jag även att Sarah kommer hålla igång bloggen nu när vi är borta. Vi kommer inte ta med oss någon dator å mobilblogga är vi inte så bra på. Haha. Men vi lär höras på söndag eller kanske måndag. Beror på hur slitna vi är när vi kommer hem ;)





Kyss!
//Emma

Sängdags

Nu är jag så trött så jag vet inte vart jag ska ta vägen. Eller jag tänkte ju gå till sängen meeen ;) Kvällen spenderades med Linda å Josse. Å så mycker jag tycker om dom tjejerna går inte att beskriva i ord. Bi hade en jättemysig kväll med en massa snack. Vi kom fram till att vi aldrig kommer dö. Vi har skrattat så mycket så aa, vi kommer överleva er alla. Haha. Jag har precis lagt in en massa låtar på mobilen så vi klarar resan imorgon. Kommer bli grymt. Dock har jag en massa grejer jag måste göra imorgon.

Packa - känns ändå typ viktigast.
Gå till vårdcentralen - inte såå viktigt, men ska kolla upp min knöl i benet som gör ont. Haha.
Till apoteket - inte heller så viktigt, men kan ta det samtidigt som vårdcentralen.
Skriva ut låttexter - kommer nog på en solklar andraplats. Måste lära oss Håkans texter. Nördar, I know...

Så för att hinna med allt detta går jag å lägger mej nu så jag får sova i ganska många timmar ändå ;)



Från Lindas 21-års kalas i somras :)


Sov gott å dröm sött!


//Emma


Nu fotboll!

För er som tvekar att se filmen som jag nyligen skrev om så kan jag berätta att jag inte drömde några mardrömmar under natten, sov som en stock. Tror att jag vaknade ett fåtal gånger och slängde en blick mot dörren men inget mer än så var det, sov i och för sig med tänd lampa, haha!

Att terror på elm street inte händer i verkligheten, det vet jag.
Men att paranormal activity som sägs vara baserad på en sann historia och det som händer i filmen, jag kan inte säga att "nej, det där är inte sant."

När det kommer till skräckfilmer som gäller de övernaturliga, när folk blir besatta, när det händer ovanliga saker osv. osv. det är såna som är läskiga, det är såna som får mig att fundera på vad som egentligen finns och inte finns. 

Jag kan säga här och nu att jag tror på spöken, jag tror på något sorts "övernaturligt". Jag tycker att det skulle vara otroligt häftigt att vara med om att t.ex. se ett spöke eller liknande. Men jag hoppas däremot att det som utspelar sig i Paranormal inte utspelar sig i verkligheten, då skulle det bli läskigt på riktigt.

Tror ni på något? Och i sådana fall vad?

 

Nu fotboll med pappa! Wihooo, länge sen jag rörde en boll


Sarah

Bio

Hej hopp ute i mörkret, hoppas allt är bra med er!

Riktigt imponerad av Emilia som har bloggat flitigt dom senaste dagarna, riktigt roligt måste jag säga!
Dock är hennes inlägg väldigt tråkiga, vem vill läsa om hennes tvätt liksom? ;)
Tacka vet jag mina inlägg som handlar om filmer och musik, sånt ni har nytta av!

När vi ändå är inne på filmer så kan jag berätta för er att jag såg Paranormal Activity 2 igår.
Trodde inte jag skulle överleva gårdagen men det gjorde jag som tur är.
Belma och Bea var mitt sällskap, två starka klippor som det går att luta sig mot om man är rädd - vilket jag gjorde!
Ingen av oss hade sett en skräckfilm på bio tidigare så alla var vi lite smånervösa innan, jag var nog den som blunda mest under filmen dock.

Jag gillade filmen, direkt efter var det lite av en "sådär-känsla" men nu när allt har lagt sig så måste jag säga att den faktiskt var riktigt bra. Den var väldigt obehaglig och man satt hela tiden på helspänn.

Ett tips till er läsare är att se första filmen innan, trots att man kanske förstår vad filmen handlar om så är det ändå bra att veta lite om bakgrunden och vad som hände då vissa skådespelare återkommer i denna.
Så först ettan sen tvåan, hoppas ni alla förstår, tycker att jag har varit väldigt tydlig nu, ett kommer före två :)

http://rstvideo.com/files/2010/10/Paranormal-Activity-2.png



Sarah

Hjärtan

Just nu sitter jag å väntar på att mina älskade vänner Linde å Josefin ska komma hit. Vi ska ha en myskväll med mat å en massa skitsnack! Va jättelängesen vi gjorde nåt alla tre så det ska bli jätteroligt. Dom är nog här om en halvtimme eller nåt, å vi är hungriga alla tre så det blir till att gå å köpa mat direkt.

Ha en trevlig kväll allihopa så hörs vi senare :)




Vi kan se ut som på översta bilden, men den här speglar nog mer oss!
Fula oss är det vi är bra på ;)


//Emma


//Emma


Skylla sig själv

Jag är verkligen oerhört bra på att skjuta upp saker/ komma på anledningar till att dra ut på det jag ska göra. Och det straffar ju bara mig själv i slutändan!

Det var som igår när jag skulle tvätta (enda gången jag skulle kunna göra det inför Göteborg som sagt). Istället för att gå direkt hem från jobbet (kl 7) så ringer jag Carina för att se om hon kan mötas upp. Slutar med att vi sätter oss på Non solo och käkar. Strax efter 8 går jag ändå hem (efter att ha svängt in på ICA en snabbis). Dags å ta tag i det då! Nepp! För då är det 2 Fast & 2 Furious på TV, och inte kan man tvätta då, det får jag göra efter. Filmen slutar strax efter elva och då börjar ju How I met your mother efterföljt av Scrubs... Klockan 00.30 kollar jag trött på klockan, knaas... aja det är bara att rycka upp sig och ta sig ner i tvätt stugan. En halvtimme senare går jag och lägger mig och hinner knappt tänka tanken "borde kanske ställa timer så jag vaknar när tvätten är klar" innan jag somnat.
Kl 7 vaknar jag av mig själv och springer då ner för att hänga upp kläderna i torkskåpet som nu hunnit blivit skrynkliga.
Sedan måste jag också åka hem på lunchen för att vika ihop allt och låsa upp så nästa person kan få tvätta.
Får stryka allt när jag kommer hem sen ikväll.


Tänk om jag bara åkt hem direkt och tvättat, då hade jag sluppit alla extra vändor och fått sovmorgon! ;)

/Emilia

Låtar

Imorgon är dagen då vi åker till Göteborg äntligen här. Det är helt sjukt hur mycket vi har längtat. Haha. Vi kom ju på tanken att åka dit för typ en vecka sen, å enda sen dess har vi varit helt sjukt taggade. Hur ska man inte kunna va det liksom? ;)

Men nu har jag en fråga till er. Tågresan är ju på några timmar å vi kommer nog spendera den med bl a en del musiklyssning. Så nu ska jag fixa över lite sköna låtar till mobilen. Jag har ju några personliga favoirter. Men skulle behöva lite fler bra låtar.

Vet ni nå bra låtar? Vilka? :D Help pleeeeease!


Just för tillfället är det här en stor favorit!





//Emma


Heeeelg!

Nu har jag helg! Helt underbart! Har haft helg sen klockan 10 :) Har hunnit med lite grejer efter skolan å jag åkte till Solna en sväng. När jag sen skulle hem därifrån så va jag en bit från t-banan å visste inte vilken buss jag skulle ta, så jag började GÅ!!!

Det va inte en av mina smartaste idéer, framförallt inte med mitt lokalsinne. Haha. Alltså bilvägen är ju inga problem att hitta, men gångvägar. Det är inte ofta jag ser såna. Men hur som helst, jag började gå, å tro det eller ej, men jag hittade hem till slut! :D

Det blev en rejäl promenad, men det är ju aldrig fel. Jag har dessutom hunnit äta lite lunch. Det blev nudlar. Är en av dom få grejerna jag har hemma, å jag åker ju bort imorgon så tänker inte köpa hem nåt nytt. Jag har kommit fram till att nudlar inte är bra. Visserligen är det billigt å gott, men sen då? Inte blir man mätt iaf. Så nu ligger jag på soffan å funderar på va mer jag ska äta. Blir kanske en macka eller nåt.

Jaja, nu ska jag vila lite. Får besök från Elektrolux snart för att fixa en platta på spisen. Sen är det full rulle hela kvällen :D





//Emma

Djurgården! :D

Åh en sådan härlig dag! :D Så jävla skön seger.

Jag å Emil åkte som sagt in, käka god mat å hade lite kvalitetstid ihop. Haha. Jag träffar ju inte honom så ofta länge så jag tycker det är jätteroligt när vi gör nåt ihop :) Efter maten rörde vi oss in till Hovet å slog oss ner.

Vi fick en riktig smakstart med mål efter 49 sekunder :D Vi ledde även med 2-0 innan Södertälje kunde vända till 2-3 :O Det va verkligen orättvist måste jag säga. Men vi tog oss samman å vann till slut med 4-3 :D Så jävla skööönt!

Jag har kommit fram till att hockey är förjävla roligt :D haha.





//Emma


Mörkt

Kolsvart ute! och jag som tänkte promenera hem... Går såklart att promenera när det är mörkt, men lite svårt att sticka samtidigt :) hehe.

Får jätte mycket positiv respons på tunnelbanan när jag sitter och stickar, folk är jätte trevliga och sitter å ler och frågar ofta vad det ska bli etc. Det var till och med en tant som tänkte stå upp istället för att sitta ned för att jag skulle få plats med mina garn!



Glädjespridare


/Emilia

Hockey

Nu har jag varit superduktig. Jag har betalat ALLT till Åre. Förutom det vi gör av med där uppe förstås. Haha. Sen har jag nästan betalat allt jag ska, är skyldig Emilia några kronor som hon ska få oxå. Men man vet ju aldrig, kanske bjuder henne på ett par drinkar så är vi kvitt sen ;)

Min kära bror kom precis hit. Vi ska nämligen in på hockey ikväll. Djurgården-Södertälje. Ska bli väldigt roligt. Kul att umgås lite med honom oxå. Så vi ska chilla här ett tag innan vi börjar röra oss in mot Hovet.

Kom igen nu Djuuuuurgården! :D


Haha jag å Emil, grym kvalitet!



//Emma


Tisdag

Insåg idag att det är ikväll jag måste tvätta allt inför Gbg! Annars kommer jag inte hinna, om jag gör det imorgon så hinner det inte bli torrt eftersom jag åker direkt från jobbet på torsdag! Alltså måste jag idag bestämma mig vad jag skall ha med... Tack o lov gjorde vi som ni vet en packningslista igår.

Och för att kommentera Emmas inlägg: ja, jag tänker ta med mig en pyjamas! När man sover borta hos folk man inte känner tycker jag att det är av ren principsak som man har pyjamas på sig. Och så ser man ju sådär gullig ut också ;)



Såhär kommer jag och Emma se ut hela helgen ;)

/Emilia


Tisdag

Nu är jag hemma igen efter en tre-timmars föreläsning i skolan som kändes som tio, en sväng på stan å ett besök hos kiropraktorn. Föreläsningen va grymt seg, han som håller i den kan snacka segast i världen så det går ju inte undan.

Det gick bra hos kiropraktorn, ryggen känns lite rörligare såhär efteråt ;) Sen va jag dessutom tvungen att köpa lite grejer innan göteborgrsan. Jag hitta det jag skulle jättesnabbt å nu är jag hemma. Wehey!

Behöver gå förbi vårdcentralen nån dag oxå. Min knöl i benet blir inte bra å den gör faktiskt ont. Måste gå å se om man gör nåt åt det eller så. Den är ju liksom inte farlig, bara jävligt irriterande.

Nu ska jag slänga i mej nåt att äta, magen har skrikit bra många timmar nu. Hörs senare :)



Köpte bl a som här lösögonfransarna. Jag tycker dom är riktigt bra måste jag säga :)



//Emma

 


Till Emilia...

... självklart så glömde jag skriva upp en sak som du sa du skulle ta med dej. Vilken tur att jag kom på det såhär på morgonkvisten. Pyjamas!!!

Nu tror jag att listan är fulländad :)





//Emma

Packlista

Det här är kanske ett tråkigt inlägg för er, men jag måste lägga in en packlista på grejer vi måste ha med oss till Göteborg här så Emilia vet va hon ska packa ;P


Kläder:
Kavaj
Leggings/Strumbyxor
Trosor, Bhar, Strumpor
Jeans
Kofta
Linnen
Partykläder x2
Skor (ett par klackar, et par platta)
Mjukisar
Jacka

Skönhetsblabla:
Smink
Hårspray
Borste, Kam
Schampo, Balsam, Duschcreme
Deo
Parfym
Tandborste, Tandkräm
Hudkräm
Rakhyvel
Smycken

Övrigt:
Handduk
Lakan, Täcke, Kudde ???
Plånbok
Mobil + laddare
Kamera + laddare
Papper å penna
Mat till tåget
Låttexter (haha)
Hörlurar
Kortlek
Väska

Enbart till Emilia:
Stickning
Bok
Halsduk
Mat till tåget (tyckte det va extra viktigt så du fick en extra påminnelse här)


Hoppas jag nu inte glömt nåt. Höhö.



Det här är visserligen Emilias gamla rum, men det är bra att vara ute med packlista i god tid så hon hinner hitta allt ;) hihi



//Emma


Välkomna!

Jag å Emilia har kollat statistiken å sett att det är en massa nya läsare här idag! Jätteroligt tycker vi. Vi vill hälsa alla er nya välkomna hit å hoppas ni hittar hit fler gånger ;)

 



//Emma


Duktig :)

Tänkte börja dagens inlägg med en fråga.
Finns det något godare än ett glas kall mjölk efter träning? Tror inte det :)

7 km och några styrkeövningar senare sitter jag vid matbordet och väntar på att ugnspannkakan ska bli klar, är inte så jättehungrig trots att jag bara ätit en banan efter lunchen, men kommer nog äta en hel del ändå, är ett litet matvrak av mig :) Dock så slår Emilia mig med hästlängder, haha ;)

Arbetsdagen idag var riktigt seg, dessutom vaknar jag en timma för tidigt, eller klockan ringer en timma för tidigt då jag glömt ställa om tiden på den.
När jobbtelefonen ringer så går jag upp och fixar min frukost, tvättar av mig osv. När jag sen ska kolla på nyheterna som börjar kl. 06.00 så börjar det inte och jag känner inte igen det som brukar vara innan nyheterna heller. Då kollar jag på min Iphone och ser att klockan egentligen är 05.00!! Fet tabbe. Någon annan som gjorde samma misstag? Så det var bara att krypa ner under täcket och somna om den timme som var kvar.

Lika segt som det var att vakna tidigare än tänkt, lika seg var min dag.
Den började bra, inte så mycket att göra men det bygges på, fick jobba till halv fem och när jag kommer ut ur huset så var det kolsvart. Kuuul!



Haha bjuder på denna! Är nog tur att modet kommer och går..

Sarah


Konster

Jag kan väl skriva en liten snabbresumé om helgen då.

Fredag: Emma kom hit vid sex-tiden. Vi köpte med oss pizza å satte oss här å började dricka lite. Viann kom vid åtta-tiden å vi fortsatte kvällen med lite musik, idol å mer dricka. En massa skitsnack bör även tilläggas. Vid jaa, tolv kanske började vi röra oss mot stan å där hamnade vi på Magenta. Vi dansa järnet i några timmar innan det va dags att röra sej hemåt. En väldigt trevlig kväll måste jag säga :

Lördag: Jag va ganska så bakis å hade planer med Emilia då Christoffer hör av sej. Han å Henke skulle ut å tyckte vi skulle joina. Å va gör man inte? Så vid sju satt jag å Emilia hemma hos henne å käkade. Vi gjorde även en massa konster med kryckor. (Kryckor är något jag tycker är väldigt roligt så länge man slipper gå på det). Grabbarna gled in vid nio å det va först då jag kunde börja dricka eftersom dom hade med sej min dricka. Haha. Logiskt. Vi spelade "fuck you" å "fuck the dealer". Tror Christoffer va den största förloraren, eller vinnaren (beror på hur man ser det) då han fick dricka en aning mer än oss andra på spelet. Haha!

Vid tolv drog vi från Emilia för att denna kvällen besöka Amba. Även denna kväll blev väldigt lyckad. Träffade även alla mina grabbar där inne! Mycket trevligt. Vid jaa halv tre hade vi gjort vårt å rörde oss hemåt. Väldigt bra gjort av mej att klara båda festdagarna. Haha.

Söndag: Jag vaknade. Flyttade mej till soffan å låg där tills det va dags att flytta sej tillbaka till sängen å sova. Haha. Jag hade dock ungefär en halvtimme då jag gick till ICA för att handla lite mat så jag kunde äta nåt under dagen.

Det va min helg, blev lite mer detaljerat än va jag planerat. Men enjoy!


                                                             Våra vackra konster!

 

 

//Emma


Måndag

Jag hatar måndagar. Utan att överdriva så kan jag faktiskt säga hatar. Idag på föreläsningen va jag heeeelt slut. Jag orkade inte ens hålla ögonen öppna. Helt otroligt. Kan måndagar bara försvinna. Det vore helt underbart.

Fast jag har funderat på det där. Om måndagen försvinner, då borde det ju bli så att tisdagen känns som en måndag? Jaja, över till annat.

Idag är det en ny vecka som sagt. Å det betyder att det är tre ynka dagar kvar innan jag å Emilia åker till Göteborg. Vi är riktigt taggade. Framförallt jag när jag har vääärsta chillveckan framför mej :D Kan inte bli bättre. Ikväll kommer Emilia hit så ska vi träna på att sjunga Håkanlåtar! HAHA! Men det är ett måste för på lördag måste dom sitta så vi kan skrika med.

Jag tänkte berätta lite om helgen sen, men jag har inte kamerna i det här rummet så det blir senare. Ni får nöja er med en låt från just Håkan så länge. Jag tror att jag allt som allt å mitt liv hört två låtar av honom. Men som sagt, ikväll blir det fler!


Hahaha jag undrar hur det här ska sluta. Är det nån mer som tycker att alla hans låtar låter likadana? :P


//Emma


RSS 2.0