Fan. Skit. Piss.

Jaa, det är väl ungefär sådär jag känner just nu. Jag är på skitkasst humör. Konstigt, för jag har varit på bra humör hela dagen. Kanske kan ha nåt att göra med min sömnbrist i natt. Sarah berätta om att hon hade svårt att sova i natt, det hade jag oxå kan jag säga. Har väl sovit knappa fyra timmar i natt, å det är på tok för lite för mej.

Har både jobbat å tränat å inte hunnit sova middag. Kändes som jag gick runt å sov på träningen. Det gick kasst. Men nu ska jag iaf bli på bättre humör med chips å dip. Men va inte oroliga, jag äter inte bara onyttiga saker. Jag har käkat en kokosboll å en banan innan oxå, så jag tycker jag är mer än värd chipsen!

Jag är ledig imorgon så det blir till att njuta av kvällen å kolla lite OC tror jag. Hoppas jag blir på bättre humör snart.



Jag älskar den här bilden. Den gör mej lite gladare iaf :D haha


Btw. Inte nog med alla sura miner innan. Vaktjäveln låste ena utgången på Coop så vi va tvungna att gå runt. FET DISS TILL DEJ!


//Emma


Jobbig natt

Tanken var att jag skulle gå och lägga mig tidigt, och det gjorde jag också, jag låg i sängen vid elva.
Men när jag väl låg där och hade varit duktig och stängt av tv:n och datorn så tidigt så kunde jag inte somna.
Jag brukar aldrig ha problem med att somna annars.

Jag låg och vred och vände på mig, från sida till sida, från rygg till mage.
Sängen blev varm och jobbig att ligga i, jag hittade inte en enda position som kändes bra.

Sen någon gång runt tolv (då har jag legat vaken i över en timma) så håller jag på att somna.
Men då hör jag en katt skrika, eller kanske var det grannen under? Något var det i alla fall så då vaknade jag ju igen.
Tillbaka på ruta ett, Underbart!

Tillslut så somnade jag, vet dock inte hur mycket klockan var och jag pallrade mig upp imorse när klockan ringde.

Nu ska jag ta mig något att äta sen ska jag åka till skolan till klockan två, vi ska ha repetion på utspring. Spännande...


Sarah

UNDERBART :D


Emma har ju redan nämn allt om matchen. Men vi var och är grymma om jag får säga det själv.
Istället för att upprepa det som redan är skrivet så tänkte jag bjuda på en låt :)

 

Taio Cruz - Temptation

 

Sarah


SÅ JÄVLA BRA!

Jag är sååå jävla glad. Riktigt trött oxå, men det skiter vi i ;) Vi vann nämligen dagens match med 5-1! Vi spelade riktigt bra, framförallt i andra. Låg under med 0-1 i paus. Vi gjorde alltså fem mål i andra halvlek. Så jääävla bra! Helt sjukt hur glad man kan bli över att vinna. Det är det som är tjusningen med denna älskade sport! :D

Tänkte att för att visa min uppskattning så får bilden i inlägget bli på matchens lirare ;)



Här har vi matchens lirare, Malin Engdahl! :D *Visselvissel*



//Emma


Shorts

Det här kan låta väldigt härmigt Sarah. MEN jag har några jeans hemma som varit sönder ett bra tag. Jag har länge tänkt att jag ska göra dom till ett par shorts, men det har aldrig blivit av, förrän idag. Jag har varit så pass duktig att jag tagit kort på resultatet, så jag tänkte visa er mina nya shorts! :)









Här har ni resultatet, jag är rätt nöjd så dom kommer nog användas en hel del i sommar :)


//Emma


Söndag

Så va det söndag igen. Alltså det är sjukt hur snabbt veckorna går. Helgen har varit jättebra. Har hunnit göra en hel del även fast jag sovit bort mycket av den. Därav den dåliga uppdateringen, jag har varit ute på språng hela helgen. Har umgåtts å kollat fotboll typ. Mycket trevligt. Självklart har jag även laddat inför vår match ikväll.

Stååålande sol är det dessutom, så det är perfekt matchväder om det inte är fööör varmt. Men det ska nog gå bra. Det är nämligen Östersund som besöker oss idag.

Som Sarah sa, man brukar ju inte ha nåt för sej på söndagkvällar, så kom förbi Bipen å heja fram oss till en vinst :) Perfekt. Säg till oss om ni kommer kanske vi kan fixa in några av er gratis ;) haha!



Va har ni gjort i helgen? :)

//Emma


Helgen

Oj oj oj vilken bra uppdatering det har varit dom senaste dagarna.
Ett inlägg om dagen sa vi va? Inte ens det kan vi hålla.

I fredags tränade vi som vanligt sen åkte jag och Bea hem till mig och åt middag och kollade på filmen Julie and Julia. Någon som sett den? Hade aldrig hört talas om den tidigare så hade inte speciellt höga förväntningar, det var nog tur det för så bra var den inte.

Lördagen spenderades mestadels hemma. Klippte sönder ett par jeans och gjorde shorts av dom, får se om dom får en fast plats i lådan eller om dom kommer användas i sommar.
Var också och kollade på Viksjö-Kallhäll, såg dock bara första halvlek för sen kom regnet.
Kvällen var lugn, överbjudna på middag till grannarna och efterrätt hemma hos oss.

Idag är det match i det fina vädret. 17.00 på bipen. Om ni inte har något bättre för er så kom förbi vetja! :)



Sarah

Fredag morgon

Fredag, weheeey! När klockan ringde i morse ville jag bara dö. Jag är så jävla trött. Fattar inte. Men jag tror det blir en kort dag som sagt. Blir typ till att åka fram å tillbaka till stan. När jag kommer hem vet jag en som ska sova.

Jag har verkligen ingen aning om varför jag är såhär trött. Men det blir till att sova på tåget som vanligt. Det är verkligen bäst. Men ha en trevlig dag i det tråkiga vädret allihopa ;)


Den snygga solfjäder/hatten jag provade :)



//Emma


Torsdag

Trött. Illamående. Ont. Snabb sammanfattning av hur jag mår just nu. Men det kan ju bara bli bättre. Tror det är lite sömn jag behöver helt enkelt. Dagen har varit bra, jobbat, sovit å tränat. Träningen va rolig, vädret va mindre roligt. Regnade exakt hela träning. Mysigt.... Fick även en smäll i huvudet, men det är sånt som händer. Men känner mej lite illamående, men det går över. Hihi.

Imorgon är det jobb som vanligt, är dock itne mycket, så kommer förmodligen hem riktigt tidigt. Sen är det träning å sen får jag se. Har några timmar på mej att planera, så det blir nog bra :)

Men nu ska jag iaf krypa ner i sängen å sova. Är galet trött. Men sov gott å dröm sött.



Jag vill ha sol å värme igen, inte jävla regn, rusk å kyla. Vart är sommaren när man som mest behöver den?



//Emma


New York City VS Californien


New York City Gurls

 

California Gurls

 

 

New York bör besökas, i California skulle jag kunna bosätta mig

Sarah


Tävling

Som jag hoppas att ni alla vet är det snart dags för fotbolls-VM! Nu är det såhär att Emil har dragit ihop en tävling där det gäller att tippa alla VMs gruppspelsmatcher. Det är hur enkelt som helst. Man skriver ut en sida med alla matcher, tippar alla, skriver sitt namn på pappret å ger pappret till Emil. (Jag skulle även kunna ge det vidare om ni är riktigt snälla).

Detta kostar 20 kronor, å den som sedan får flest poäng vinner heeeela potten. Alltså, ju fler som är med desto större vinstsumma. Å en tjuga har väl alla? :)

Poängen kommer att räknas enligt följande:
1 p för rätt antal mål för något utav lagen
1 p för rätt vinnare
5 p för exakt rätt resultat.

Sista anmälningsdagen till detta är den 10 juni. Alltså dagen innan VM-start. Tävlingen avslutas sedan när allt är rättat å klart.

Viktigt: Glöm inte att skriva namn på pappret.





Jag hoppas att så många som möjligt tar chansen å är med å deltar! :D



//Emma


26 Maj 2010

Ett inlägg om dagen är bra för magen.

Vårt nya bloggmotto?

Dagen har varit väldigt lugn, har slagit massor av rekord i olika spel :) Ingen kan slå mig på arcadespel på Ipod touch eller Iphone för tillfället, jag är bara för gryyym.
Vi hade endast betygsnack i esteten idag och det blev ett MVG i slutbetyg, också grymt av mig.

På kvällen var jag nere och kollade på Jonas match (dom vann med 2-1), lagade middag till the family och planerade handlingen inför studenten. En mycket effektiv dag må jag säga.

Så vad har ni hittat på idag?



Sarah

Onsdag kväll

Tror ni att man kan gå bort smärta i knät? det tror jag! dags för en kvällspromenad :) Kör nog favorit bort runt gamla stan...

Redan torsdag imorgon, vart tusan tar tiden vägen?




/Emilia



Kloka ord

Jag kan bara helt instämma i det Sarah skrev i föregående inlägg. Vi har ärligt talat inte så mycket att berätta då våra vardagar ser exakt likadana ut från dag till dag. Dock gör vi vårt bästa.

Jag vet även att vi sa att vi ska försöka att skriva minst ett var. Mn igår funkade inte mitt Internet så tyvärr sprack det redan då. Men när det är Internetstrul kan det inte räknas ;)

Idag har jag iaf jobbat, varit hos Kiropraktorn å kollat på fotboll. Det va mitt gamla lag Håbo som spelade. Å satan va bra dom va! Tyvärr förlorade dom, men dom mötte ett lag från en högre division. Men grymma va tjejerna iaf :)

Jag funderar på att äta lite chips å kolla på OC nu. Sounds good to me! Börjar även bli dags att planera helgen.



Utgång?


Fotboll? Träna?


Umgås/chilla?


Va ska ni göra i helgen? :)

//Emma


Hmm...

Idag på träningen, när jag och Emma gjorde våra övningar som vi gör innan varje träning. Jaa där hör ni hur duktiga vi är! Och vilka övningar det är vet ni inte ;)

Så sa jag till henne såhär:
"Det är bloggtorka nu känner jag"

Då svarar Emma:
"Jaaa, jag vet det är så himla tråkigt!"

Och jag håller verkligen med henne. Det finns absolut ingenting att skriva om och jag förstår ärligt talat inte varför läsare kommer tillbaka varje dag för att läsa vår blogg. Allt vi skriver om är "nu har jag kommit hem från skolan och nu ska jag åka och träna" eller "nu har jag kommit hem från jobbet och nu ska jag åka och träna"

Vet inte i vilken kategori man ska lägga vår blogg i heller, för vi är så långt ifrån en modeblogg man kan komma, även fast vi slänger in några inlägg med snygga klänningar ibland, men det räknas inte.
Någon hobbyblogg är vi inte heller.
Vi är en ensidig vardagsblogg, där har vi det!

Men jag och Emma kom fram till att vi ska försöka skriva åtminstone ett inlägg var varje dag, Emilia kan man ju räkna bort som ni kanske märkt. Hennes comeback blidde inte långvarig...

Vart tog solen vägen?

Sarah


Studentoutfiten fixad!

Lättnad!

Igår blev det näst intill en heldag med mamma i Stinsen. Det var studentklänning jakt på gång och självklart ett par passande skor till det.
Mamma hade sett en väldigt fin klänning på Veromoda och vi styrde stegen mot butiken så fort vi kom in i köpcentrumet. Tråkigt nog fanns inte klänningen där...
In i varje klädbutik och ut kom vi lika tomhänta som vi var när vi kom dit.

Men tillslut hitta jag klänningen och skorna som jag ville ha och om ni vill se hur fiiiin jag kommer vara så får ni komma till Jakans utspring som börjar 13.00 fredagen den 4 juni ;)

Sarah

Weeehey!

Idag kära ni fick jag ett sms att mina grejer från Nely hade kommit! :D Det första jag gjorde när jag kom hem va att hämta ut det å sen att prova allt. Jag kunde ha allt å ska behålla det så det är bara att betala kvar ;) Fan va glad jag är :) hihi. Sååå fina grejer.



Här är skönheten! Dock är hon lite snyggare i klänningen än jag, men tur jag slipper gå sida vid sida med henne ;) Haha

//Emma


Helgen

Fan fan fan. Helgen är redan slut. Helgerna går så himla fort. För fort. I fredags har jag redan berättat va jag gjort å igår spenderades näst intill hela dagen i Borlänge. Men det försöker jag förtränga. På kvällen va vi hemma hos Jennilee å drack lite å sen drog vi till Rilles. Va en trevligt kväll trots den pissiga dagen.

Idag har jag varit trött å bakis, men det är sånt man får ta om man vill ligga på topp ;) haha. Ligger å kollar på A cinderella story just nu. Haha kan va världens bästa film! Love it :) Den går på trean för er som vill se ;)






//Emma


Så är det med det

Kass, sopa, dålig, värdelös, sämst, you name it. Någon som har några fler synonymer på dålig som dom vill dela med sig av? Jag var sämst igår på matchen.

Sarah

Godnatt.

Dags att sova. Imorgon är det match borta mot Kvarnsveden, så ska bussa upp till Borlänge. Det blir en lååång dag med andra ord. Därför tänkte jag sova nu så jag hinner sova några timmar :) Ska bara lägga in några låtar på mobilen först.

Men jag vill önska er alla en fortsatt trevlig kväll å trevlig dag imorgon :)

Puss på er

//Emma

Dagens citat 100521

Det här sas egentligen för ett par dagar sen. Men det får hamna här först idag.

Vi va inne i omkldningsrummet å Emilia prata om alla sina killar ;)

Jag: Alla tycker om dej...
Emilia: Jag vet!

Hahaha jag tycker det är bra när folk vet saker :)

//Emma

Så jävla ägd!

Haha jag glömde säga att jag ägde en typ tele2 försäljare så jävla hårt idag. Efter jag sagt va jag hade hade han inget bättre att komma med, så det enda han kunde göra va att önska mej en trevlig dag :D hoho.

Bäst är jag ;)

//Emma

Fredag

Dagen har varit underbar! Jobbade bara en kort stund, mötte upp Emilia för lunch å lite shopping. Jag köpte faktiskt ett par jeans :) Sen va det bara att åka hem å åka direkt till träningen i princip. Träningen va rolig å det va helt underbart väder. Dock en aning varmt för att träna i. Va svettig redan i omklädningsrummet. Fräsch tjej! :D

Efter träningen åkte jag direkt till Stefan å grillade med han å Linda, sen kom Josse å sen även Christoffer. Maten smaka ljuvligt å sällskapet va om möjligt ännu bättre :D Vi tjejer satt å klicka hem lite grejer från Internet. Asheta saker! Får se när det kommer bara.

Tack mina underbara vänner för en bra kväll :)


<3

//Emma


Nu säljer vi landstället

Budgivning idag (fredag), utgångspris 650 000 kr.

Följ direkt genom att trycka på länken nedan. 

http://objekt.fastighetsbyran.se/Objekt/?startObjektId=565534&ObjektID=563684

/Emilia


Fin fint väder

Ännu en dag med sol och värme, känns som om vi börjar bli lite bortskämda...
Idag åkte shortsen på, dock inte i skolan utan när jag kom hem från skolan. Då jag inte hade något speciellt att göra passade jag på att gå ut och sätta mig i solen och läsa lite ur boken "vart är du påväg och vill du dit?" En väldigt intressant bok, lite åt psykologihållet.

Träningen var bra men galet mycket mygg! Kommer se ut som om jag har vattkoppor imorgon, men turligt nog så kliar inte mina myggbett :)

Somnade igår till American Idol och jag måste visa den här videon, Usher har verkligen sug i blicken.
Det är nästan i början så ni kan ju likagärna se hela början istället för att jag skriver ut sekundrarna.

 

Nu blir det filmdags! Håll tummarna för lika fint väder imorgon :)

Sov gott!!

 

Sarah


Dagen

Idag har det stått jobb å träning på schemat. Jag va ensam på jobbet hela förmiddagen. (Alltså inte ensam, va ju massa folk i butiken, men ensam från vårt företag ;)). Men jag tror jag skötte mej rätt bra iaf. Sen fick jag sällskap på eftermiddagen, kalasbra.

Fick finsällskap på tåget hem å när jag väl va hemma va jag så duktig å typ kolla lite pengar å så. Haha jag låter väldigt vuxen. Jag beställde även hem lite grejer från nelly! :D

Sen va det bara att åka till träningen. Det va sjukt varmt, trots att vi tränade sent idag. Men vi alla överlevde en relativt rolig träning. Nu sitter jag hemma på sängen å ska sova snart.

Imorgon har jag två butiker på morgonen, men som jag tror går rätt fort, så efter det har jag tänkt shoppa lite. Jag är så smart! Alla brukar shoppa när dom får lön, jag shoppar några dagar innan lön då man inte har nå pengar. Men strunt samma, jag har inte hunnit tidigare ;) Får hoppas jag hittar nåt bara :)


Det blev den här klänningen som får komma hem till mej :)

Hur har er dag varit?

//Emma


Torsdag

Veckan har gått sjukt snabbt, imorgon är det fredag igen! Och på söndag match, då måste alla komma och kolla.
Bollstanäs - Spånga på Bipen, ryktas om ett hett mittbackspar ;)
Fick göra ett inhopp i matchen i tisdags, knät höll och jag är glad :) Kände dock att tajmingen inte riktigt är där ännu, men det kommer med tiden! Ju mer spel desto bättre kommer jag bli :)

Var tvungen och svänga förbi jobbet en snabbis igår och så hade jag sådan tur att Carina & Co satt på utecompaniet, så blev en sväng där innan det bar iväg hem igen. Då fick jag även sovsällskap, kul! :) Inte många dagar kvar nu innan Carina får flytta in i sin lägenhet i Kristineberg och då kommer jag inte ha någon Carina sovandes på min (hennes) madrass... lite tråkigt faktiskt!

Nu ska jag ut på lunch! blir att köpa något lätt och sedan begära mig ut i humlegården och sola! Ta med min bok och bara njuta... älskar sverige just nu!!


Hard to forget, but very easy to be reminded of...

/Emilia

Love Suicide



 

Sarah


Dilemma

Kvällen har spenderats på IP och i soffan.

En liten titt på Efterlyst och sedan Rush Hour 2.

När vi kollade på Efterlyst så slog det mig. Tänk om man skulle se en person man känner, som är anklagad för något brott? Som har blivit tagen på bar gärning och blivit filmad. Hur skulle man då bete sig? Vad skulle man göra som kompis?

Skulle man ange honom/henne eller skulle man vara tyst? Personen har ju trots allt gjort något olagligt men fortfarande så är det ens vän. 

Mamma frågade mig hur jag skulle göra om en kompis till mig var med i programmet och var efterlyst för grov misshandel.
Första tanken var att jag skulle ringa den här kompisen och fråga om det verkligen var sant, beroende på hur bra kontakt man har så skulle den antagligen neka eller erkänna för mig. Men vad gör man om han/hon erkänner?
En andra tanke kom aldrig, så jag vet faktiskt inte...

Hur skulle ni göra om det var er kompis som var efterlyst och blivit anklagad för t.ex. grov misshandel?

Sarah

I need your help!

Nu är det shoppingdags igen. Å jag behöver er hjälp!

Vilken av dessa klänningar är snyggast å skulle jag passa bäst i? :)

    

               Bild 1                                           Bild 2



Vilken tycker ni? :)

//Emma


Onsdag

Jag är så sjukt trött efter gårdagens brutalt långa dag. Jobbet gick hur som helst bra, skulle ta tåget hem, å hör å häpna, idag va det "dörrproblem" som det så fint hette. Återigen försenat. Har ruttnat totalt på det där. Vaknade nyss, får se va som händer ikväll. Funderar på om man kanske ska sova lite mer? :)

//Emma

Älskar den här reklamen!

 


Sååååå söta!

 

Sarah


...

Btw. Kan man döda hela SL?




//Emma

HATA HATA HATA!

Jag är sååååå jävla arg. Jag skulle seriöst bara vill döda nåt. SL är så jävla värdelöst, att det ens får finnas är ett stort jävla mysterium! Jävla nollor som jobbar där å inte kan sköta ett piss. Är det inte för kallt för tågen, är det signalfel eller fel som ingen vet va det beror på, eller banarbete eller va som helst. Är det inte det ena så är det det andra.

Jag är sååå jävla trött på att betala 1010, tänk er 1010 jävla kronor i månaden för att komma sent till jobbet å inte komma hem? Skitkul, verkligen. Står dom för mina missade arbetstimmar? Näääääe. Å folk säger att man borde åka mer kommunalt? Varför i hela helvete då när det inte fungerar? Genidrag av dom som åker bil. Cred till er.

En perfekt kväll som denna med i princip sommarvärme å tåget är typ 50 minuter sent? Hur lyckas man med detta? Joo, för alla är sämst som jobbar där. Å som pricken över i:et måste jag köpa nytt jävla fittpendelkort imorgon. Sjukt taggad. Jag som har tänkt vägra betala fullt pris eller planka tills jag dör. Har dessutom ringt å skällt ut kundtjänst.

Det sluta iaf med en taxiresa hem. Å SL jag ska ha tillbaka exakt vartenda öre, bara så ni vet.

(Sarah har berättat om matchen, så vi nöjer oss med det).

God jävla natt.

//Emma

Tisdag

Är inte det här vädret hur skönt som helst?
När jag kliver ur bilen så är det ljummet ute och det doftar blommor, gissa vad klockan var vid den tiden.
23.00.

Kom hem från matchen då och det var hur skönt som helst, sommarkvällar är lika med tummen upp.
Vi spelade match i Victoria Cup idag, fråga mig inte vad det är för cup men vi mötte ett div.4 lag.
För varje division högre som vi spelar så får dom en straff på oss så dom fick alltså lägga 3 straffar (om vi möter ett lag i allsvenskan så får vi en straff). Dom satte två och missa en, så dom ledde med 2-0 innan matchstart men när domarna blåste i pipan för andra gången så stod det 12-2 till oss. Grymt! 

Vinst och vidare i cupen!

Sarah

Några FÅ bilder från skivan :)























Sarah

R.I.P

Mamma, pappa och Jonas åkte nyss iväg med söta, gamla och skruttiga Sprallis till veterinären i Bålsta.
Stackarn är alldeles för gammal och vi kände att det är dumt att hålla honom vid liv när han mår som han mår.
Så det var bara att pussa honom hej då.

Trodde aldrig att jag skulle känna mig så ledsen för en hamster, min gissa, det gör jag. Han har trots allt, även fast han är så liten, varit en del av vår familj i snart tre år nu.

Vila i frid lilla Sprallis.

Sarah


Heeeelt slut.

Jag är helt slut. Kunde inte sova i natt så blev inte alls många timmars sömn. Detta ledde självklart till att jag har varit skittrött hela dagen. Dock har vi tidig träning, så jag ska bara äta lite nu sen ska jag åka. Kommer nog bli en lugn träning med tanke på att vi har match imorgon igen.

Det här är nog, jag säger nog, det sista ni hör från mej idag då jag ska försöka sova direkt när jag kommer hem. Haha. Pensionärvarning. Morgondagen blir det nog oxå rätt klent med bloggande då det förmodligen blir till att åka till matchen direkt efter jobbet.

Men jag hoppas ni överlever, jag har trots allt bloggat rätt flitigt ;)



Så håller vi tummarna fåör Åtvidaberg ikväll! :D

//Emma

Långhelgen är över

Känner att det är dags att sätta igång med bloggandet igen. Jag lovade er trots allt att jag skulle bättra mig efter helgen.

Onsdag: Blev en lång och väldigt lyckad dag/kväll. Vi hade ju som tidigare sagt vår skiva på Garbo. Mitt på dagen samlades vi alla hos Glen, snäll som han är kom han och hämtade mig och vi åkte och köpte donken till lunch för att sedan bege oss hem till honom. (Måste lugna ner mitt McDonalds ätande, blev fööör mycket förra veckan. Och nu när jag såg programmet om donken igår på 2:an så blir det verkligen inge mer McDonalds, endast naturella cheeseburgare som jag vet är nygjorda! Någon annan som såg det?)
Dagen och kvällen blev otroligt bra och jag hade det jätteroligt! Bilder kommer i ett annat inlägg, annars finns det risk för att det blir väldigt långt.

Torsdag, Fredag, Lördag: Dagen efter skivan tränade vi vid två och jag var verkligen inte på tå. Efter träningen åkte vi till landet. Var sjukt länge sedan jag var där och inomhus såg det helt annorlunda ut. Nyrenoverat och fint var det! Det var fint innan också men plastmattan som låg på golvet tidigare är nu ersatt med trägolv och väggarna är ljusgröna istället för vita.
Var mestadels en lugn helg, vi grillade och hade det mysigt.

Det är dock viktigt att ni läser det här nu! Ni som inte tror att jag kan göra något i trädgården, där har ni fel! Jag hjälpte till massor. Klippte gräset, sågade bort grenar på träd, röjde i en lite skogsdunge och lite annat smått och gått som behövdes göras.
Vi hälsade på farmor och farfar, dom har fått sitt hus sålt! Wiihooo. Massor av flyttkartonger, inte långt kvar tills ni flyttar hem nu!

Söndag: Match och vinst med 3-0! Underbart. Emma blev matchens lirare, ni skulle sett henne! Krossade allt och alla. Grym är hon!! Sverige-Canada i hockey-VM, vinst för Sverige med 3-1, också bra!

Det var min helg i korthet, hoppas ni orkade läsa allt, blev en del även fast jag försökte hålla det kort.

Sarah

Nattinatt

Nu är jag sjukt trött å det är dags att sova. Va egentligen sovdags för ett tag sen, men har inte hunnit så långt. Haha. Som det brukar va alltså. Morgondagen står jobb å träning på schemat. Skoj!

Sov gott å dröm sött!

//Emma

....

Gaaaaah, jag blir så arg! Jag läste nyss BK30s matchreferat. Alltså vilken jävla match va dom på? Allt är bara en jävla massa trams. Men dom kan iaf inte ha särskilt höga krav på sitt spel, det framgår i texten. Alltså jag vet inte om man ska skratta eller gråta. Patetiskt.

//Emma

.

Woho! 3-0 och nu ligger vi två i serien! riktigt nice :) bleb inget inhopp för mig tyvärr men det kommer, ska ju spela på söndag iaf mot spånga!

var en riktigt underbar dag igår. Först var jag ute och gick i två timmar i solen, stannade i vanadislunden en stund och solade sen promenerade jag vidare. Satte mig sen och käkade på gräset vid stadsbiblioteket hur mysigt som helst :) sen kom Carina hem till mig och vi drog iväg till "trädgården" som ligger under bron vid Skanstull, var inte riktigt som vi tänkt oss men mysigt på sitt sätt. Carina hörde då av sig tll sin jobbarkompis som bor i närheten och han var tydligen påväg till Skärmabrink där hennes andra jobbarkompis slagit upp ett partytält och tagit dit massa folk. Roligt tyckte vi och begav oss dit :) Riktigt trevligt och bra avslut på en underbar dag!

/Emilia

:D

Jag är såååå glad :D Vi vann matchen med 3-0 å ligger nu tvåa i serien :D Så jäääävla bra! Jag tycker vi gjorde en bra match å vi ska va väldigt nöjda med matchen. Så håller vi nollan oxå, å det är alltid så himla skönt. Framförallt när man är back :)

Dessutom så grillade vi ikväll å det är ju alltid sjukt gott, jag har alltså ingenting jag kan klaga på just för tillfället! Eller joo, en grej. Sarah å Emilias uppdatering här i bloggen. Det blir en fetdiss till er ;)


Delar av laget. Snyggaste laget :D

//Emma


Söndag morgon

Klockan ringde för ett tag sen å jag har hunnit äta frukost. Nu chillar jag lite innan det är dags för lunchen. Matchdags idag. Motståndet står Västerås BK30 för.

Gårdagen va trevlig, blev dock tidig hemgång för mej. Vi va hemma hos Jennilee å umgicks lite. Sen drog alla dom till Sportbaren å då skjutsa jag ner Linda å Stefan till Rilles å sen åkte jag hem. Hämtade dock Emil å hans kompisar lite senare, men sen va det sovdags, å som jag har sovit :P

Vi hörs lite senare!


Bollstanäs - Västerås BK30 16.00 Bipen! Be there! ;D


//Emma


Kvällen

Jag förstår att ni är väldigt spända över att höra vilken match det blev idag. Det blev faktiskt damerna. Jag sprang ner å kolla. Känner mej riktigt duktig faktiskt. Dessutom vann dom med 3-0. Å min älskade vän Josefin gjorde inte mindre än tre mål! :D Bäst är hon! :)

Nu har jag ätit klart å sitter på sängen å gör inte mycket. Väntar på att Linda å Stefan ska komma till Bålsta så vi kan umgås lite :) Det ska bli så mysigt.


Big Looooove!

Så om ni läser det här. SKYNDA ER! :D

//Emma


Lördag

Kom hem för ett litet tag sen. Hade det jättekul igår :) Satt å åt, drack lite å snacka. Helt perfekt. Satt dessutom ute hela kvällen å det va inte särskilt kallt, fantastiskt. Tack för en jättetrevlig kväll :)

Dock hände en liten olycka i natt. Min mobil vakna upp i en colapöl. Haha. Men jag tror jag lyckats laga den. Iaf för tillfället, får se hur den mår lite senare.

Jag är lite i valet å kvalet, vet inte hur jag ska göra. Ska jag åka med till Bälinge å kolla på herrarna eller ska jag springa ner till Gröna Dalen å kolla på damerna? Hjäääälp!

Annars så blir det en kväll med Linda å Stefan ikväll, vet inte vilka mer som ska va med, men det visar sej :) Nu ska jag lägga mej å vila ett litet tag å tänka över det där med matcherna.


Bjuder på en bild från mammas fest som kommer bli värd mycket en dag. Både Emil å Robert är på scen å spelar å sjunger. Mycket talang i släkten, kul att alla fick nåt utom jag xD haha

Va gjorde ni igår? :)

Ha en trevlig dag i det underbara vädret!

//Emma


Dagens citat 100514

Alltså dagens citat, eller egentligen gårdagens citat går till Michaela utan tvekan.

Jag: "Men hur fick du ditt smeknamn?"
Johan: "Men du vet när man va liten å hade skunk?"
Michaela: "HADE DU EN SKUNK?!"

Hahaha alltså hennes min!

//Emma

...

Hahahah förresten. Fick reda på en sjukt rolig/pinsam grej igår. Alltså OMG! Det va inte helt okej. Har typ gått å garvat åt det hela dagen idag. Men aa, man borde ändå ha fattat, Bålsta är ju trots allt Bålsta. Pfff. Haha.

//Emma


Freeedag!

Så va det helg igen. Hur fantastiskt är det inte att det känns som måndag men är fredag? Jag skulle vilja säga att det är typ bäst :D

Jag kom hem från jobbet ganska nyligen, men ska snart bege mej mot Bro. Ska nämligen träffa Michaela å två som hon känner å äta middag å dricka lite vin. Ytterst trevligt :) Sen får vi se va kvällen bjuder på, beror på hur länge jag är där oxå.

Jag har lite bråttom, måste fixa mej å så. Men vi hörs senare i helgen!



Va ska ni göra i helgen?

//Emma

Back

Ursäktar min dåliga uppdatering! Har haft fullt upp men ändå inte gjort någonting känns det som. Men nu blir det bättring!

Sjukt rolig skiva i onsdags må ja säga, kul och träffa alla igen! Till och med Charlie dök upp! :) Stannade dock inte så länge då det var CARINAS FÖDELSEDAG så drog vidare och mötte upp henne och hennes jobbar kompisar på caféet (drog vidare till White efter en 30 min kanske). Jävligt roligt, och hoppas att din födelsedag blev lyckad gumman :)

Sen tack till Jennifer (och Rebacca) för att vi fick vara i eran underbart fina lägenhet och för den goda maten ;) Bilder kommer snart!


Läser en otroligt bra bok nu "Flickorna från Riyadh" någon som läst? mycket bra citat ur den så tänkte bjuda på ett:

Vem som helst kan bli arg, det är lätt. Men att bli arg på rätt person i lagom dos, i rätt tid, av rätt anledning och på rätt sätt, det är svårare.

Emilia

Trött, måste sova

Alltså gårdagen va sjukt rolig :D Allt va kanon hela kvällen, blev dock lite för mycket bara å jag har lite minnesuckor här å där, men det gör inget ^^ Kom hem idag runt sextiden då vi hade träning idag oxå. Jag mådde väl sådär kan jag erkänna, men det gick över förväntan.

Jag är galet trött så måste typ sova nu så jag orkar upp till jobbet imorgon. Imorgon kväll händer det spännande saker oxå. Får se hur det går.

Men sov gott å dröm sött!

Tack till alla i laget för en grym kväll igår! Ni är bäst :)

//Emma

Landet idag, hem på söndag

Lyckad kväll igår! Jag hade verkligen jättejättekul!

Nu ska jag åka till landet och kommer inte hem förän på söndag. Uppdateringen har sugit och suger, jag vet!
Men blir bättre när jag kommer hem. Promise!

Puss

Sarah

Taggataggatagga!

Nu jäääävlar är det tagga som gäller. Sarah har nämligen sin skiva ikväll å nästan hela laget ska dit :D Vi har lagaktivitet ;)

Jag har börjat fixa mej lite smått, för om en timme ska jag möta Carro så ska vi röra oss mot Jennifer där vi ska föra alla tillsammans ;) Kommer bli så jävla grym kväll känner jag!

Uppdateringen kommer därför inte bli nå mer idag tyvärr. Ni kan ju alltid fråga vart Emilia tagit vägen, hon har inte varit inne på bloggen på länge nu :( SOPA! haha.

//Emma

God dag

Som tidigare nämnt blev det en lång dag igår och vi vann matchen med 2-1, UNDERBART! En riktigt skitmatch var det.

Hela gårdagen spenderades med att få ihop "klassens" och motiveringar till det.
Vi hann dock inte klart så när jag kom hem från matchen så var det bara att sätta sig ner och skriva in allt på datorn och sen komma på de sista. Satt från elva till kvart över två och försökte komma på motivering och tillslut satte jag den, tror jag. Nu är alla papper på mammas jobb i alla fall och ingen återvändo finns.

Ingen skola idag heller, har varit duktig och gjort klart alla arbeten så jag fick hoppa dagens lektioner, bara onödigt om jag skulle åka dit och sitta och kolla på när dom andra jobba.
Så jag tog mig en rejäl sovmorgon och vaknade vid halv elva, riktigt skönt :)

Riktigt fint väder ute, har dock inte klätt på mig ännu men får se om det blir en promenad senare.

Ha en bra dag!

Sarah


Tisdag

Tisdag morgon. Jag är trött. Riktigt jävla trött dessutom. Åkte hemifrån sju igår morse å kom hem halv elva på kvällen. Det va en hård dag. Men det va värt det. Vi vann mot Enskede med 2-1!!! Sarah avgjorde på matchens sista spark! Hon är såååå duktig :D

Det va inte direkt någon välspelad match, men det är såna här skitmatcher man måste vinna för att va med i toppen å med detta gick vi upp på tredje plats.

Jag är helt klar för att åka till jobbet. Men en är sjuk så fick nytt schema vilket innebär att jag inte behöver åka riktigt än. Det är riktigt skönt :) Dock hade jag kunnat sova lite längre om jag visste det lite tidigare ;)


Såhär glada blir vi när vi vinner ;) Å det bästa av allt. På onsdag ka nvi fira riktigt jävla ordentligt! :D haha

//Emma

God morgon

Godmorgon alla glada! Jag tänkte bara passa på at skriva några ord då uppdateringen idag kommer att bli kass. Det blir till att åka direkt till matchen efter jobbet så ingen av oss kommer kunna skriva särskilt mycket. Vi får se när vi kommer hem om det hinns skriva nåt då :)

Ha en trevlig dag kära ni!

Va ska ni göra en måndag som denna?

//Emma


Helt slut

Alltså jag är heeelt slut. Känns som att jag inte sovit på en vecka. Gårdagen va mycket trevlig. Blev dock ganska sent då jag va tvungen att agera taxi sen. Va väl hemma runt kvart över fyra å så va jag tvungen att gå upp nio i morse för att åka till träningen. Jaa, jag är sliten.

Därför orkar jag inte skriva nåt mer nu. Måste va utvilad till imorgon, match mot Enskede. Blir till att åka direkt efter jobbet.

Sov gott å dröm sött!

//Emma

Middag på G

Träning imorse och match imorgon mot Enskede. Start på innermitt för min del.

Mycket avslut under morgonens träning och dom satt då verkligen inte där dom skulle, satte nog inte en enda? ;S Hoppas på bättre träffar imorgon!
Tror min fot har varannan bra dag och varannan dålig och idag var det en dålig fotdag.
Kan ju alltid hoppas på att det är så i alla fall.

Har nyss lagat ihop kvällens middag med pappa. Hemmagjorda hamburgare, mums!
Så nu är middagen klart tills mamma kommer hem från sin träning, snälla vi är va?

Blir antagligen att slökolla på hockeyn ikväll, har inga större förväntningar på Sveriges prestationer under det här VM:et. Det får helt enkelt gå som det går. Skönt när man har en sån inställning.

http://www.restauranglafamiglia.se/images/hamburgare.jpg

 

Sarah


Lördag, egentligen söndag nu då..

Har knappt suttit något vid datorn idag.
Förvånande va? Och ändå har det varit så sjukt dåligt väder ute.

Jag hade gärna spenderat dagen inomhus men jag beslutade mig för att trotsa vädret och gå ner till IP för att se på lillebrors match (lägg nu märke till att jag har sett två matcher i rad som han har spelat) och även herrarnas match.
Jonas match slutade oavgjort och herrarna vann sin med 2-0, awesome! Serieledning för dom.

Kvällen har varit lugn och tillbringades med familjen hemma i soffan. Efter en film på 2h och 45 min sitter jag nu här och funderar på att sova. Får se hur det blir...

Hoppas ni alla haft en bra dag i alla fall, även fast vädret har varit så tråkigt.
Och jag hoppas att Emma har det kul på sin mammas fest och att Malin har det grymt på Lady Gagas konsert!!

Natti.

Sarah

Partyparty!

Nu är jag färdigfixad, lokalen är klar, mamma börjar bli redo å jag tror vi har kolla på läget. Det är snart dags för mej att röra mej mot bussen för att räkna in alla å sen åka mot lokalen. Jag känner att det kommer bli en grym kväll! Dock är nog höjdpunkten mammas fasadklättring. Ska försöka få med det på bild åt er ;) haha.

Jag kommer inte kunna blogga nåt mer idag, men jag hoppas mina kära vänner kanske kan skriva ett litet inlägg iaf ;) Nu kööööör vi!


(Dock kommer jag va nykter ikväll så jag kan köra ;))

Va ska ni göra ikväll? :)

//Emma


...

Nu börjar det bli dags för mej att sova. Ska va fyllechaffis i natt så ska upp om några timmar igen å pallra mej in till stan. Men jag har dealat till mej att dom ska hämta mej nästa gång jag är ute, så jag hoppas dom håller det bara ;)

Sen imorgon kommer det va full rulle all day, så det gäller att va pigg å glad ;) Glad är jag jämt, men pigg, det återstår att se.

Så jag tänkte bara säga godnatt, förmodligen sover inte så många av er än, men sov så gott sen när ni väl ska sova.

//Emma

Förberedelser

Jag å familjen kom precis hem efter att ha varit å förberett inför morgondagen. Vi har bl a dukat å ställt allt i ordning. Blev hur bra som helst. Jag ser fram emot morgondagen. Ska bli så kukl att träffa alla. Det är ju många som kommer som man inte träffar så ofta som bor lite utspridda här i världen.

Vilken minut som helst så ska jag, pappa å Emil ner å kolla på Bålsta FF nördar som vi är. Sen blir det hem å käka middag. Jag är hungrig redan så får se hur jag känner mej om dryga två timmar, om jag ens lever då ;)

Men nu rullar bilen. Hörs sen!



//Emma


Fredag igen! :D

Var praktiskt taget ingen skola idag. Åkte dit till 11.45 då vi skulle ha religion men eftersom att jag har varit duktig och jobbat på och är klar med inlämningen så behövde jag inte vara där. Stannade dock ett tag för att planera lite "klassen" i och med att skivan är nästa vecka (:D)

Åkte till jakan centrum för att handla "dust it", sjukt bra hårprodukt som ger volym och håller jättelänge. Men det blev ju självklart att jag gick in i andra butiker också. Så det slutade med att jag kom hem med ett par jeans, underkläder och en McDonaldspåse.
Är mycket nöjd över mina köp , och det jag köpte är ju faktiskt sånt jag behöver :)

Ingen träning ikväll pga. för många som är sjuka. Tror nog att det kan vara bra att några får vila då det är väldigt många som är lite halvkrassliga. Så istället för träning så ska jag gå ner och se lillebrors match där dom möter BSK p96, spääännande!

Haha cool bild på mig! Ni ser iaf lite av min nya frisyr :)

Vad ska ni hitta på i helgen?

Sarah


Fredag

Jag har redan varit hemma i någon timme. Skönt! Det blev en riktigt kort dag. Åkte först till Hemköp city, sen åkte jag till lägenheten å kollade lite. Superfin! Jag är redao att flytta ;) Men får se om det blir nu eller om ett halvår. Sen åkte jag till Coop i Kungsängen. Lika lite att göra där som vanligt.

På hemvägen stannade jag till å köpte lite grejer till mamma som fyller år idag. Grattis Mamma! :D Inte vilken ålder som helst heller, utan hon är halvvägs till 100, närmare bestämt 50! Nu sitter jag hemma med mamma å pappa å håller på å fixar å donar inför morgondagens fest.

Ikväll blir det till att äta skaldjur med familjen, blir väldigt lugnt alltså. Träningen blev inställd, gör mej ingenting då jag skulle behöva vila kroppen lite.

Men nu ska jag fortsätta städa lite. Hörs sen!


Jag saknar att vara brun :(

//Emma


Dagen lider mot sitt slut

Kan hända att det kommer ut en bild innan det växt ut för jag blev faktiskt väldigt nöjd!
Färgen i håret blev bra, klippningen blev bra, kan inte ha blivit bättre :)

Idag fick jag ett mail från en coach i USA. Han är för tillfället i sthlm och ska komma och kolla på min nästa match, måndagsmatchen tror jag han menar då, och jag kommer vara ganska så nervös.
Inte för att det handlar om att få ett stipendium nu men det kan vara avgörande för om jag får det i framtiden, beroende på om jag vill gå på den skolan eller inte.

Men det ska bli kul, väldigt roligt att dom visar intresse iaf (: så vem vet, det kanske slutar med att jag flyttar till USA gifter mig rikt, eller blir rik på fotbollen (önskedrömmande, jag vet!) och aldrig mer kommer hem.
Men det återstår att se.
Nu är det dags att sova, laddningen på datorn tar snart slut så kan ändå inte skriva så mycket mer även fast jag skulle velat. Men lite måste jag lämna till morgondagen också :)

Sov gott!

 

Sarah

En lång dag ska få sitt slut

Jobbet gick kanon bra. Timmarna flög snabbt förbi. Har tagit lite tider så jag jobbar tre dagar nästa vecka så som det ser ut just nu. Fick även skjuts hem så då slapp jag bussen,hehe. Måste bara säga att det var underbart att det var ljust ute när jag kom ut och klockan var närmare halv tio. Nu är verkligen den mörka tiden förbi och det blir allt ljusare och ljusare. Nu ska jag försöka fixa lite saker och rensa huvudet. Har haft så mycket att tänka på. Allt som jag fått höra,se och lära mig idag. Jag står fast vid att människor aldrig slutar att förvåna.

Hoppas eran dag varit bra & kom ihåg att kärlek är fin! ♥


Alla människor har olika syn på saker & ting

Oj vilken jobbig dag det har varit. Uppgifter och prov. En del snack med och det gick inte riktigt ihop. Får se när allting löser sig. Det här gav mig ännu mer vilja att få sommarlov. Ska inte prata mer om dagen. Har istället ätit mellanmål och ska nu iväg till jobbet. Jobbar till nio så lär vara ganska trött när jag kommer hem. Ha en fortsatt fin dag! ♥

Alla människor har olika syn på saker & ting

Oj vilken jobbig dag det har varit. Uppgifter och prov. En del snack med och det gick inte riktigt ihop. Får se när allting löser sig. Det här gav mig ännu mer vilja att få sommarlov. Ska inte prata mer om dagen. Har istället ätit mellanmål och ska nu iväg till jobbet. Jobbar till nio så lär vara ganska trött när jag kommer hem. Ha en fortsatt fin dag! ♥

Denna dag når snart sitt slut

Lillgrabben förlorade sin match med några fler mål baken. Men han gjorde något mål också så det jämnar väl ut sig för hans del. Träningen idag gick väl bra och det var kul. Härligt gäng det där! För att nämna lite negativt så tappar jag snart min nagel på min stor tå. Och ja, jag gör det igen. Har haft blåa naglar i några år nu och dom ramla av en efter en. Så fort jag fått en nagel på tån så försvinner den. Fotboll är en orättvis sport, inte nog med allt så gör det jätte ont också.

Har varit tom i magen sen lunch så det har varit tungt. Efter träningen fick jag i mig en ordentlig middag så nu känns det genast bättre. Chili corn corne också(!!!) så jag kunde inte motstå att ta en större portion. Nu har jag städat undan på rummet och ska lägga mig. Kroppen är trött och huvudet snart likaså. Imorgon är det möte på morgonen och sedan vanlig skoldag. Godnatt fina läsare.



<3

Är jag svag eller är det allmänt jobbigt?

Värdelös dag i skolan,vill nog inte dit igen. Mår så dåligt av att det är så mycket som ska göras och att jag inte gör någonting. Eller att jag knappt har någon koll. Att en lärare fick mig att bli sjukt arg idag gör inte saken bättre heller. Är trött på allting som handlar om skolan och vet inte hur jag ska stå ut med en månad till. Vill ha sommarlov och jag vill ha det nu!

Efter skolan också jag med vänner till Jakobsberg för att titta runt lite och fika. Fick med mig en hel del hem och en hallonpaj fick plats i magen. Nu ska jag sätta lite fart och byta om. Ska ner till IP för att se på solstrålens match och senare ikväll har jag egen träning. Apropå träning, har träningsvärk efter mitt egna pass igår. Härligt!



Förresten, tack världen för att jag fick världens bästa vänner! Färg i världen.


Inga ord beskriver dig,kanon tjej!


Mmmm Marabou

Jag tänkte bara tala om för er alla att det kommit en ny Marabousmak för er som inte märkt det ;) Eftersom jag jobbar med det så märker man det rätt snabbt ;) hihi. Det är iaf Marabou Polka.



Nån som smakat den? :)

//Emma


Torsdag

Precis hemkommen från jobbet. Skönt. Blir nog till att sova lite middag. Dagen har iaf rullat på fint. Va dock riktigt trött, men det gick bra ändå.

Idag kom jag till å med ihåg att dra till kiropraktorn efter. Förra veckan glömde jag helt bort det å kom på det när jag satt på tåget, haha. Bra förvirrad tjej. Men som tur är så får jag komma när jag vill, så jag va inte saknad ;) haha.

Kvällen bjuder på träning som typ vanligt. Men det ska nog bli kul hoppas jag :) Kanske åker tidigare å möter upp Sarah för en middag när hon klippt klart sej. Å hon skrev tidigare at det kommer bild när håret växt ut. Nej nej nej. Jag fixar bild tidigare än så, det är ett löfte ;) hihi


Nu börjar även det fina vädret från Turkiet komma hit :D. Bjuder på en bild på Emilia från träningslägret ;)

//Emma


Projektarbetsdag

Idag var det projektarbetsdag, precis som rubriken lyder.
Alla treor i hela skolan, verkar det som, har arbetat med något stort projekt och idag skulle dessa redovisas.

Vi har, som jag tidigare nämnt, arrangerat en fotbollsturnering och idag skulle detta redovisas muntligt inför f2:an och annat folk som ville komma in och kolla. Redovisningen gick bra tror jag och tvåorna fick lite tips och trix som dom kan använda sig av om dom tänkt arrangera en cup nästa år :) 

Dagen blev inte speciellt lång så kom hem vid halv ett.

Snart ska jag iväg och klippa mig! :o
Har inte klippt mig på aslänge och är inte ett stort fan av det men hoppas på att det kommer sluta bra.
Ni får väl se bild någon gång när det växt ut igen ;) haha

Ha en fortsatt bra dag!

Sarah

Söndag

Jag och Carina har precis gått och lagt oss, men det är så att ingen är speciellt trött! Så blir nog vakna ett bra tag till
haha. Ville bara skriva några rader om min otroligt mysiga söndag :)

Började med att Sundsvalls bo:n Mats var på besök - vilket var hemskt trevlig. Jag, Carina & Mats vakna iaf upp hemma hos mig och låg å drog en stund innan vi alla kände att det var dags att gå upp för att utnyttja det underbara vädret! Jag föreslog att vi skulle ta oss en glass och sätta oss i Vasaparken, roligt att se så mycket folk ute på en söndag, märker verkligen att det börjar bli sommar nu :) efter visiten i parken traskade vi vidare mot Odenplan och sedan sveavägen till hötorget, så himla skönt och knappt ett moln på himlen! 
Mats åkte iväg å mötte en kompis snabbt (börjar bli grym på att åka tunnelbana sj nu;)) och jag och Carina gick och käkade sushi å kycklingwook på vårt "stamisställe". Mötte sedan upp Mats igen och strosade runt i lite affärer, Carina köpte bl a en klocka, grymt snygg! Kvällen avslutades lugnt hemma hos mig.





Kanon Söndag, verkligen vad jag behövde när ja mådde piss!

/Emilia

Facebookfällan

Här om dagen när jag kom hem så hade jag en vänförfrågan på facebook. I och för sig inte speciellt ovanligt då alla vill bli kompis med mig.

Men där satt jag i alla fall och såg att det var min pappa som ville bli min vän.
Jag visste att han också skulle falla i fällan även fast han så många gånger tidigare sagt att "Nej jag ska inte gå med i facebook" och nu är hans bortförklaring att han gick med där bara för att han och mamma skulle kunna prata med mig och jonas under tiden dom var i smögen. Dåligt bortförklaring va?

Men jag accepterade förfrågan. Och nu är min fråga till er, skulle ni kunna vara vän med era föräldrar på facebook?

http://saltakvarn.files.wordpress.com/2009/10/facebooklogo1.jpg


Sarah


Onsdag

Ledig kväll :D Det är fantastiskt skönt. Min kropp mår inte bra. Mitt lår är nog total slutkört. Så en vilokväll är exakt va jag behöver. Va kvällen kommer innehålla är ännu oklart, men kvällen är ju bara barnet än så länge, så vi får se va som händer.

Jag har itne mycket vettigt att säga så återkommer nån gång då jag har mer att säga ;)

//Emma

Skräp ute i naturen - inte fint!

Hej hej heeej!

En sak som jag tänkte ta upp nu är något som jag inte riktigt förstår mig på.
Folk som slänger skräp på marken även fast det står en papperskorg fem meter bort.

Nu ska jag inte säga att jag aldrig har gjort det, eller jo det kan jag faktiskt säga. Jag slänger aldrig glasspapper eller andra liknande saker i naturen. Det ser otroligt fult ut när det ligger ölburkar och annats skräp i dikena eller längst vägarna. Men jag kan erkänna att jag ibland slänger en glasspinne utomhus (om det inte finns en papperskorg i närheten) men inget annat.

Så när jag står på stationen för ett par dagar sen så kommer det en tjej med en festistetra, hon har druckit upp allt så hon blåser upp den, slänger den på marken och stampar på den så att det blir en smäll. Sen låter hon den ligga kvar. Och där står jag tre meter ifrån henne med en papperskorg brevid mig. Tjejen är runt 16 år gammal. Är det för att leka tuff eller vad? :S

Det beteendet kan jag inte förstå mig på. Vill man inte att det ska se någorlunda snyggt ut? Eller vill man att det ska ligga massor av skräp överallt? För då kan vi ju likagärna ta bort alla papperskorgar som sitter uppe och lägga pengarna på att folk ska städa efter oss istället.

 

Sarah


Funderingar

Här sitter jag å funderar en tisdagkväll. Det jag funderar på är hur vissa har så mycket tid till att blogga. Det är helt sjukt. Jag menar, jag går upp sex varje morgon, åker å jobbar, åker nästan direkt till träningen å sen kommer man hem vid 21-tiden. Det är helt omöjligt att hinna blogga flitigt under dagarna.

Sen har vi helgerna. Eftersom det är dom dagarna man måste göra nåt på så är det ju full rulle även här. Jag vet egentligen inte riktigt va jag vill komma fram till. Men jag hoppas att ni som läser förstår hur det är å förmodligen har även ni jobb att sköta å inte alltid tillgång till dator.

Men bara så ni vet så försöker vi skriva så ofta vi bara kan. Självklart gör vi allt för att tillfredsställa våra kära läsare! :D haha



Med detta säger jag faktiskt godnatt. Sov gott å dröm sött allihopa :)

//Emma

Blå himmel och regn

Har nyss ätit middagen jag lagade till mig och lillebror, gott blev det :)

Kollade nyss ut genom fönstret och såg att det regnade lätt, taggad inför träning? Njaaej.
Om jag blir mer sugen på att träna när jag såg att det började regna? Nej inte direkt.

Har varit ganska så effektiv idag ändå. Då menar jag sen jag skrev senast.
Har gjort klart mitt sekt arbete och sen ett arbete till sen får vi se om det blir att börja på ett annat ikväll när jag kommer hem från träningen. Det beror på hur pigg jag är.

Idag är det prick en månad kvar tills jag tar studenten och imorgon är det en vecka kvar till studentskivan, gissa om jag längtar! Om det är någon där ute som inte har någon biljett till skivan men gärna vill ha så är det bara att kontakta mig så ska vi lösa det ;)

Nu är det dags att byta om och packa väskan.
Jag hoppas att ni alla får en trevlig kväll så hörs vi senare.

Tjingeling!

Sarah

Tisdag

Var som sagt en lång dag igår för oss alla skulle jag tro.

Jag vill inte gå in på gårdagens match men om ni vill läsa om den så är det bara söka upp det på internet, lovar att ni hittar det.

Idag har jag inte gjort mycket, har legat och slappat i sängen fram till nyligen men nu ska jag sätta igång och plugga. Bra va?

Sarah

.........

En lång jävla dag. Åkte hemifrån 7, kom hem 22. Suck. Har jobbat arslet av mej å sen va det direkt till samlingen inför kvällens match. Det blev 2-2. Piss. Skit. Blä. Lägg till allt detta att jag även är lite sjuk så har det varit en rätt tung dag. Bara därför ska jag sova nu på direkten så jag orkar upp å jobba imorgon.

Dagens dåliga bloggning hoppas jag ni har överseende med med tanke på jag inte varit hemma som sagt.

Sov gott.

//Emma

Måndag imorgon, igen

Har varit en näst intill datorfri helg och därav den dåliga bloggningen.

Helgen har dessutom varit den slappaste helgen det här året skulle jag tro, har inte gjort mycket mer än att legat i soffan och sen gått iväg för att handla mat, godis och hyra film.

Såg igårkväll Hurt Locker, hade förväntat mig mer av den då den vunnit 6 (?) oscar, men den var helt okej. Och ikväll så blir det I love you man.

Och härliga Djurgården som tog 3 poäng i derbyt mot AIK idag, GRYMT!

http://www.svd.se/multimedia/dynamic/00471/ceesay_471147q.jpg

Sarah

Derby

Jag kom hemkörandes i att jäkla tempo idag för att hinna se så mycket som möjligt av derbyt. AIK - Djurgården. Jag säger bara: VILKEN HÄRLIG DAAAAAAG! Det sluta med Djurgårdsvinst med 2-1 trots underläge med 1-0. Så jävla skönt!

Djurgården avancerade medan gnaget ligger på nedflyttningsplats!!!! HAHAHA!!!!



Åh en sådan härlig dag, Djurgårn vann Djurgårn vann! :D

//Emma


Helgen

God kväll alla glada! Jag ber om ursäkt för dålig uppdatering, men internet har inte funkat på hela helgen typ, sen har jag inte varit hemma så mycket heller, så det gjorde inte så mycket att det inte funkade.

I fredags va ju tanken att vi skulle till Djurgården. Men Emilia blev sjuk så jag drog till Jennilee istället. Mycket trevligt, dock lite mycket dricka bara... I lördags va det fotboll för hela slanten. Först kollade jag på Håbos damer å sen på Håbos herrar. Tyvärr blev det förlust i båda, men dom spelade ändå bra :)

Efter det att jag skjutsat hem Broborna så va det raka vägen hem där Josse å Christoffer väntade. Linda å Stefan kom även senare å det blev lite dricka, lite spel, mycket prat å mycket skratt som vanligt när jag är med mina underbara, fantatiska å älskade vänner! <3

Tanken va att vi skulle till Rilles, men när vi kom ner dit va det dyrt inträde plus inga folk, så vi åkte hem. Haha. Men det va rätt skönt då jag va rätt trött sen tidagare dagar.

Klockan ringde tidigt i morse då det va träningsdags. Det gick helt okej, men är typ sjuk. Håller på att hosta upp mina inälvor, men det blir nog bra. Match imorgon :)

Det va väl helgen i korta drag, som inte blev så korta ;) Haha!





Va har ni gjort i helgen? :)


//Emma

Lördag

Mår lite bättre idag, tror jag blivit av med febern (eller så lurar jag mig själv det nu när jag proppat i mig ipren), men halsen är värre! Kan knappt prata... Och detta som kulle blivit en så grym helg!

Beställde iaf 2 väskor :) Alla tjatar på mig att jag går runt å håller i allt så tyckte det var dags, hittade en som jag gillade men kunde inte bestämma vilken färg! 




Så det blev båda! :D 

idag ska jag ladda upp med mkt gott, Carina skulle komma över och hålla mig sällskap! nu ska ja ta mig en tupplur och försöka sova bort mitt halsont! 

Tror ni jag hunnit bli frisk så jag kan träna imorgon?

/Emilia



RSS 2.0