Våfflor

Våffeldagen va ju i fredags, men det funkar inte att äta våfflor på en fredag. Inte på en helg heller om vi snackar middag. I veckan har det varit full rulle... MEN idag va det dags. Våfflor med sylt å grädde. Det är ju faktiskt fantastiskt gott :)

Nu sitter vi båda två här i soffan å väntar på att klockan ska ticka så vi kan åka till träningen. Va skitjobbigt efter middagen att veta va man ska göra. När man sätter sej i soffan blir man så jävla seg, men det fick bli så iaf. Å när vi kommer va som tröttast kommer det va dags at åka ;)

Va gör ni för spännande saker på torsdagkvällar som vi missar då vi har träningar?


Inte våra våfflor, men våra såg ännu smakligare ut ;)



//Emma


Torsdag

Torsdagens jobbdag är slut å nu är det bara fredag å sen helg :D Hur braaaa?! Veckan har gått i rasande fart som alltid nu för tiden. Jag kom nyss hem från jobbet å har faktiskt (om man kan kallat det det) jobbat lite hemifrån då jag behövde maila lite ordrar. Höhö. Hann dessutom slänga i mej lite av gårdagens rester så nu är jag åter igen mätt. Nu ska jag röra mej ner mot bilen å åka å besikta den. Sen har jag några timmar chill innan det är dags för kvällens träning :)

Vi har sen träning ikväll vilket har både för- å nackdelar liksom allt annat. Men en kväll som denna när man ska upp så tidigt som 6 imorgon bittit så ser jag mest nackdelar i den sena tiden. Dessutom brukar det va svinkallt på kvällarna. Hoppas bara inte planen är hal som i tisdags för idag vill jag minsann spela!








//Emma

 


Mätt å belåten

Satan va mätt jag är. Men både maten å efterrätten va riktigt goda. Vi testade ju göra en ny rätt idag, vilket blev en succé :D. Sen gjorde jag en hallon- å blåbärspaj helt själv. Både fördelar å nackdelar med att receptet är så enkelt.
Fördelen: Jag kan faktiskt klara av att göra den på egen hand.
Nackdelen: Kan hända att jag missbrukar pajbakandet...

Annars har det varit en väldigt bra dag. Jag gillar onsdagar. Nu avslutar vi kvällen med lite mys i soffan. Sarah ska sova snart medan jag väntar på off the map. Jag gillar det programmet så måste se å sen efter det är det sovdags :).


Full rulle på spisen idag. Ni ser ju hur mycket som är igång. Dessutom en paj i ugnen ;)



//Emma


Ronaldo vs Ronaldo?!?!

 

 

Vinnandekomplex har letat fram ännu en "lika som bär"
Ni vet att vi tidigare hittat en dubbelgångare till Markus Birro, den här gången är det Ronaldos tur!

 

Denna kille spelar, precis som Ronaldo fotboll. Vi kan dock inte nämna vilket lag eller vad hans riktiga namn är.
Det finns många därut som försöker likna sina idoler på alla sätt och vis, den här gör det, både på och utanför plan!

 


Eller han försöker i alla fall...

 

Vinnandekomplex.blogg.se

Mums vilken god mat! :D

Bilen är fixad, storhandlingen är avklarad, maten är uppäten (smakade riktigt bra), efterrätten står på diskbänken och Sveriges Mästerkock är på tv:n. Kan det bli en bättre dag/kväll? Knappast ;) 

Arbetsdagen har också varit väldigt lugnt, inte en enda felanmälan.
Har inget inplanerat den här veckan därav dom lugna dagarna, hur skönt som helst! :)

Dagens middag var paprikakyckling med pasta, men vi valde bort pastan och tog ris istället, det var ett mycket bra beslut då vi tror att pasta inte alls hade funkat lika bra med rätten som riset gjorde ;d

 

Hur har er dag varit? :)

Sarah


Just nu!

 

 

Emma har gjort blåbärs/hallonpaj helt på egen hand! Hon är sååååå duktig! :)

 

Sarah


Vinter vs vår

Jag har tänkt på en sak. Jag ser jättemång ute nu med skinnjackor å lite tunnare jackor. Men jag går fortfarande i min vinterjacka. Ibland drar jag till å med upp luvan? Visst att solen faktiskt har börjat titta fram ibland, men det är ju fortfarande väldigt kallt ute. Kom ju för sjutton snö typ igår?! Hur som helst så antingen går ni andra runt å fryser eller är jag en riktigt frusen jävel :P





//Emma

Onsdag

Tjaba tjena bloggen. Jag kom nyss hem å har käkat lite lunch. Fick bli lite improvisation då vi hade köttfärs i kylen. Men gott blev det :D

Jobbdagen va kort som alla onsdagar så nu ska jag chilla ett par timmar innan Sarah kommer hem. Senare idag ska vi fixa bilen å göra ett nytt försök på veckans storhandling. Lite av pengarna har kommit in nu iaf. Tur för dom, annars hade jag gått i taket.

Dagen låter alltså exakt som gårdagen bara det att vi inte har nån träning ikväll. Skönt att vila kroppen lite. Onsdagar är bra tv-kvällar oxå så jag känner att det kommer bli en jättebra kväll :)

Pluspoäng till mej igår då jag faktiskt körde några bålövningar som vår naprapat gett oss när jag kom hem. Hur duktigt är inte det? Liksom inte på träningen utan hemma EFTER?! ;)

Nu - mys på soffan.




//Emma

Sov gooott!

Händer och fötter har precis tinat upp efter en dusch, fyyyfan vad kallt det är ute, burr!
Hela planen var täckt av frost och det var sjukt halt, har frysit på ordentligt och snön som kom idag har gjort sitt..

Har nyligen ätit två mackor, gissa med vad på ;) Lika gott som alltid!
Träningen var förövrigt väldigt rolig!
Med det så säger jag tack och hej för mig idag. Väldigt lärorika och intressanta inlägg från min sida, nooot.
Men förhoppningsvis så kommer min kreativitet fram någon dag då jag har lite mer tid att blogga :)

Sov gott!


Saknar sommar, sol, bruna ben, ljumna kvällar, bad..
Ja, allt som har med sommarn att göra. Snälla kyla försvinn nu!



Sarah

Dagens diss 2

Nu är det dags igen. Dissen går utan tvekan till ICA. Jag ska göra kaos med dom. Jag är så arg så jag vet inte vad. Kul att man för över pengar i fredags å planerat dagens storhandling, men pengarna har fortfarande inte kommit in? Fick bli en minihandling till kvällens middag å lite frukost.

Hur jävla svårt kan det va? Fråga till å med om man kunde dra kortet å få minus så pengarna kunde dras direkt när dom kom in, men det kunde dom inte svara på. Hade sån jävla lust att plocka på mej allt som stod på listan, gå å lägga upp det på bandet å när jag ska betala räcker inte pengarna. Då skulle jag ställa mej å plocka ut alla varor jag ska ha respektive inte ha. Det hade varit skitkul, å dom hade bara haft sej själva att skylla.

Om jag dör för jag svält ihjäl så vet ni att det är ICAs fel då man inte kan handla då dom vägrar föra över pengarna. Men jag tycker om er alla mina nära å kära. Får se om vi ses igen. Peace.





//Emma

Hinner knappt komma hem innan man måste åka igen :)

Nu var det min tur att åka tidigast och komma hem senast.
Dagen har varit bra, sett nästan likadan ut som alla dom andra.

Är det bara jag som tycker att all denna snö är galet onödig?
Gör ingen nytt alls! Eller kanske att den vattnar gräset lite som kommer att växa om ett par veckor men hur mycket snö har det inte varit i år?
Hoppas solen skiner imorgon!!

Emma ligger i soffan och sover så sött, hoppas hon inte blir sur för att jag lägger ut den här bilden :o
Måste dock väcka henne nu för vi måste åka. Hatar att väcka folk som sover, känns så taskigt att tvinga upp någon som är trött. Jag kan ju i och för sig låta Emma sova och åka och fixa allt själv.. fast neee, det blir så tråkigt då.
Egocentrisk? Hell yeah ;)

Nej det vet ni att jag inte är (?)
Dags att rulla! Ha en fortsatt trevlig dag. Pöss




Sarah

Dagens diss

Jag vet att Sarah skulle skriva en dagens diss idag, men hon kan få skriva den iaf. Jag måste bara få skriva den här.

Det jag vill dissa är människor som inte fattar ironi å skämt. Det är tråkigt för dessa tråkiga människor å så kan även missförstånd lätt uppstå. Dessutom är det här vår blogg å vi skriver exakt vafan vi vill skriva. Så det så.

Ciao.


//Emma

Tisdag

Så va tisdagens jobbdag avklarad. Fruktansvärt skönt då jag va så trött i morse att jag knappt höll på att komma upp ur sängen :P Va inte så mycket att göra idag på jobbet, men alltid när jag slutar så tidigt känns det som jag glömt nåt. Men checka både en å två gånger å jag hitta inget så nu är jag hemma å har nyss ätit lunch å kollat i hm-katalogen. Jag vet inte riktigt va jag tycker, fanns några fina saker, men jag lovade Sarah att kolla så vi kan beställa hem lite, å nåt kanske jag kan beställa ;)

Nu ska jag ta å vila ett litet tag, sen är det lite fix å tricks med bilen, storhandling, matlagning å träning. Tränar dessutom sent idag så kommer nog va riktigt trött på jobbet imorgon oxå. Haha. Men onsdagar brukar va korta dagar så förhoppningsvis klarar jag mej ;)




Typ så kände jag mej i morse, fast med lite mindre smink... ;P




//Emma


Natti

God kväll och god natt!

Klockan är alldeles för mycket för mig, borde sova vid den här tiden. Men har nyss tryckt i mig äppepaj och en rostad macka med räkost, ny favorit! Så himla gott!
Känner mig inte alls trött, bara mätt. Men ska väl ta och rulla tid badrummet snart för att borsta tänderna ;)

Dagen har varit bra, veckans jobbiga dag är avklarad wiihoo!

Hade tänkt skriva en dagens diss men den får ni läsa imorgon istället. Måste sooova!
Godnatt och sov gott alla söta!

Sarah


Rekord

Nu är jag här igen. Färdigtränad å färdigduschad. Sitter i soffan å planerar veckans mat å även en inköpslista inför veckans storhandling. Jag känner att det är en massa vuxenpoäng till mej idag. Bra jobbat.

Men jag måste berätta att jag slagit ett personligt rekord (skulle kunna va ett världsrekord oxå). Det är nämligen så att jag bara kissat två gånger på hela dagen idag. Det ni! Visserligen kommer det att bli tre då man måste kissa innan man går å lägger sej, men ändå! Ni som känner mej vet ju att jag måste kissa typ heeeela tiden så det här är riktigt imponerande. Typ en wowkänsla!

Nu ska jag faktiskt äta äppelpaj å sen sova. Sjukt trött tjej som ska up tidigt imorgon igen.





//Emma

Måndag

Tjeeenare mannen. Hur är läget då? Med mej är det bara bra. Är dock riktigt trött. I morse när klockan ringde fatta jag inte alls va det va som hände, så där fattar ni hur trött jag är ;)

Dagen ar rullat på bra, men har varit lång. Jag gick hemifrån innan Sarah å kom hem senare!!! Det är inte ofta det händer kan jag säga. Men på måndagar är det mycket att göra. Sen jag kom hem så har jag varit duktig å samlat vuxenpoäng. Jag har betalat alla räkningar å fört över pengar osv. Nu ringde Sarahs klocka så nu ska vi snart börja med maten å sen är det bara att åka till träningen.

Kan ju lite snabbt sammanfatta helgen oxå. Fredagen vet ni å i lördags va det match, Kista, mat, bio å utgång. Det va en jäkla händelserik dag. Maten va god, bion va jättebra å utgången va niice :) Kan inte önska mej så mycket mer. Dock blir man bra trött dagen efter man varit ute så gårdagen va en riktigt seg dag. Men nåt måste ju söndagar va till för ;)


Jag å Emilia på väg till vårt boende i Götet. Va första bilden jag hitta på oss så det får duga då vi inte tog nå kort när vi va ute i lördags :P





//Emma

Söndagens middag

 

 

Kycklingquesedillas med guacamole, salsasås och gräddfil.
Sallad också såklart! ;)

 

 

En fin söndagsmiddag måste avslutas med något gott så vi ställde oss och gjorde en äppelpaj, gotti gott gott!
Har dock ätit godare äppelpajer ;( Men gillar Emma den så är jag nöjd ;d

 

Sarah


Söndag, igen..

Hej hopp!

Klockan är nu halv ett, solen skiner och Emma sover.
Ni har väl inte glömt ställa fram klockan? Som tur är gör min iphone det av sig själv så inget jag behöver tänka på, jag hade till och med glömt det. Såg att mitt armbandsur inte visade samma tid som min telefon och då slog det mig att klockan ställdes ju fram inatt.

Igår kväll var vi på bio, jag, Emma och Emilia. Mådde kasst verkligen, galet ont i huvudet, mådde illa, kanske till och med lite feber(?). Men filmen var riktigt bra! Vi såg min låtsasfru och jag kan definitivt rekomendera den till andra. Den var rolig och mycket fin! En film som jag skulle kunna se igen och det är inte många filmer som jag känner så för så det är ett riktigt bra betyg :)

När vi kom hem drog Emilia och Emma ut, jag la mig på soffan och slockna typ direkt.
Emilia skulle ha en vit helg men vad hände med det? ;)

Idag mår jag mycket bättre, men är inte alls sugen på att äta något, åt två cheeseburgare igår typ halv fem på donken och lite popcorn på kvällen till filmen men sen har jag inte ätit något alls. Size zero here I come!
Nästa populära diet - svält dig själv.







Hitta ett fel ;)


Sarah

Hemma från V-ås

Hej!

Nu är vi hemma från Västerås, gick inte så bra som vi hade velat men vi skulle ha vunnit om det hade funnits bra utbildade domare... två offsidemål för dom och vi fick ett bortdömt. Så vi skulle egentligen ha vunnit med 4-3 istället för att ha förlorat med 5-3... Men nu är det historia och finns inte så mycket vi kan göra åt det.
Dessutom hade vi glömt Rocky hemma, och vi har än så länge vunnit alla matcher han har varit med på och förlorat dom han inte varit med, så det sa ju sig självt när vi kom på att vi glömt honom hemma att de skulle bli en förlust idag..

Nu till gårdagen. En mycket trevlig kväll meed god mat och efterrätt.
Ni var ju så himla bra på att gissa och jag förstår att ni väntar spänt på svaret så här kommer det..
*Virrvelltrummor* .......... Det var Janna! Vår kär ex-lagkamrat.
En snällare och trevligare tjej går nästan inte att hitta, dessutom är hon singel killar! ;)

Jag bad henne att ta med sig ett glatt humör men när hon kommer så har hon dessutom med sig något mer. Och jag blev helt överlycklig när jag såg vad det var, Halv åtta hos mig kokboken!! :D :D
Som jag älskar det programmet och har länge funderat på att också köpa boken men nu behöver jag ju inte tänka på det längre. Tack så jättemycket!!!

 

Efterrätten - frukt i ugn med vit chokladöverdrag + coccos och glass till. Mumma! 
Vi använde oss av banan, kiwi, jordgubbar och äpple :)

 

 

Sarah


God morgon!

God morgon alla glada! (Ni lär ju inte läsa det här än på et par timmar).
Jag har varit vaken i typ en timme å är redo för att åka till samlingen. Matchdags nämligen. Idag bär det av mot Västetås för att spela en träningsmatch. Om jag kollar ut genom fönstret ser jag en blå himmel å solstrålar. Lovely. Tror dock inte det är sådär jättevarmt trots detta. Men bara det inte blåser så är jag nöjd.

Matchen börjar 13 om jag inte minns helt fel. Så vi r väl hemma nån gång på eftermiddagen å ikväll är det lite oklart va som händer, men lutar mot käk å bio. Blir lugnt även ikväll då vi spelar Svenska cupen imorgon!!! Undra hur kroppen kommer må efter denna helg. Haha.

Men nu är det dags att rulla mot Västerås. Sarah hälsar till er.





//Emma

Tacos till middag!

Hej igen!

Fredag betyder lite finare och godare mat. Tacos blir det för oss! Vad ska ni äta?
Vi ska även kolla på SMASK, en tävling mellan alla olika musikskolor i Sverige, liknande melodifestivalen. Ikväll går det från Piteå och min kusin ska vara konferencier. Om ni är sugna på att kolla, klicka in er här! och klicka på live som finns upptill till höger. Det börjar 19.00 :)

 

Dukat för tre! Gissa vem som kommer på besök...! ;)

 

Sarah


Friday night

God fredagskväll! Hur står det till? Med mej är det bara bra :D Har haft en bra dag på jobbet å nu är det ju helg. Match både lördag å söndag så blir en lugn helg när det gäller allt annat förutom fotbollen. Haha. En träningsmatch å sen en match i svenska cupen. Spännande.

Just nu chillar vi lite i soffan, men om ett litet tag ska vi börja med maten, det blit tacos ikväll å vi har till å med laddat upp med efterrätt å godis :D Kvällen kommer bli grym. Får dessutom sällskap ikväll. Myyyys! :)

Hur ser er helg ut?







//Emma


Älskade fredag!

Någon mer än jag som älskar fredagar?
Den här veckan har flugit förbi vilket är underbart!!

Dagen har varit bra, förutom den lilla snön som kom, men annars har solen skinit och allt har varit topp! :)
Våffelfrukost imorse på lagret, för ni har väl inte missat att det är våffeldagen? ;)
Jättegott var det i alla fall och en mycket bra start på dagen.

Dessutom har jag ätit tårta, en riktigt tjockisdag (: hihi. 
En på jobbet fyller år, därav tårtan. Grattis på dig om du råkar läsa det här David!
Den var god men nu mår jag jättejätteilla :( Den var sjukt mäktig och jag skulle nog kunna kräkas om jag skulle stoppa fingrarna i halsen, usch fy å blä. Kräkas måste va det äckligaste som finns.
Och varför ska man äta och sen låta allt det goda gå till spillo, jätteonödigt!! ;p

Nu ska jag nog ta mig en powernap, har trots allt varit en ansträngade dag...

Hoppas ni haft en bra fredag och får en fortsatt sådan!
Ett väldigt osammanhängade inlägg också...


Våffla

 

Sarah


Godnatt

Tyvärr blir det inga fler inlägg än det här från mej idag. Har faktiskt inte suttit vid datorn nånting å som alltid så är det jobb sen träning så man har inte allt för mycket tid till datorn. Kul dock att både Sarah å Emilia bloggat idag, det händet ju inte så ofta :D

Innan jag säger godnatt måste jag bara säga att jag gillar Sarahs inlägg här nedanför rejält!
Så nu när det va sagt säger jag godnatt. Sov gott å dröm sött :D



Alltid oavsett, förevigt Djurgården <3




//Emma


Det kan nog inte bli bättre!


AIK förlora, shalalallalallalallallallallaaaaaa!


Alla äckliga oödmjuka aik:are, in your face!

Sarah

Imorgon är det fredag, lalalalalalaaaa :D

Godkväll kära läsare och vänner!

Jag och Emma kom nyss hem från sista (:D!) brottningsträningen med Janne. Tuff som alltid var den och vi var hungriga som vargar när vi kom hem så har nyss smaskat i oss några mackor :)
Rostade med ost eller leverpastej och saltgurka på, mums!

Vilket är erat favoritpålägg? :)

Dagen har flytit på riktigt bra, har varken varit för mycket eller för lite att göra. Gårdagen var dock ett helvete, som jag redan nämnt, men det är tur att jag har så fina arbetskamrater som hjälper till!

Kolla vad som hände igår när jag stod och meckade med en maskin, jag slant och vips så hade jag ett hack i fingret. Varnar känsliga tittare ;)


Bilden är inte av bästa kvalite men man ser lite i alla fall.. stackars mig :(

Sarah

hello sunshine!

Härliga härliga sol! :) Nu är det vår i Stockholm (enligt SMHI) och man känner i kroppen att allt är lite härligare och roligare! Känns som att det var på tiden för jag har gått runt och varit väldigt irriterad (dock inte utan anledning).

Eftersom jag varit så dålig på att blogga så ska jag lägga upp en bildbomb sen, just nu så är det något fel på hemsidan jag brukar använda... Men bjuder på en outfitbild så länge :)



/Emilia

Svenska Mästerkockar!

 

 

Sarah


hej igen!

Hej hopp där ute! Hoppas ni håller i er så ni inte blåser bort ;)
Jag är ruskigt trött och det har varit en riktig skitdag.. Men det ska väl finnas såna också?!

Hur har ni haft det den senaste tiden?
Var ett tag sen.. hehe.. Har knappt suttit vid datorn alls. Och ja, jag vet att jag säger så men det är alltid så också.
Vissa dagar har man inte bara tid eller lust att sitta vid datorn så då blir det heller inget bloggande, tyvärr får ni vara lidande.

Haft en väldigt bra helg i Norrköping, underbart lag!

Tänk att det redan är onsdag, snart helg! :D :D

 

Hahaha! Den här ciderburken vandrade honken runt med under foten i lördags, utan att hon visste om det!
Kunde knappt sitta kvar i soffan när jag såg det, hahah!

 

Sarah


Onsdag

Förlåt för att det inte blev nån uppdatering igår. Men det va minst sagt en hektisk dag. Idag är det lugnare å inte heller nån träning ikväll så då har man lite tid för datorn ;)

Idag har jag jobbat ett par timmar, sen mötte jag upp Sarah å vi drog till naprapaten. Efter det behövde jag inte åka tillbaka till jobbet, så jag åkte hem å har haft en lugn eftermiddag. Mycket skönt. Nu ligger både jag å Sarah på soffan å tar det lite lugnt innan det är dags att laga middag. Vi ska testa laga en ny rätt ikväll, spännande :D

Annars ikväll så är det tv-onsdag. Massa bra program på tv. Skönt att det är en bra tv-kväll kvällen då man är ledig :D






//Emma


Måndag

God kväll! Jag sitter här trött som fan. Har varit en lång dag med mycket att göra. Kom hem från jobbet strax efter fyra å då va det bara att laga mat, skriva matlista, äta å åka till träningen. Det va en väldigt rolig träning förövrigt å nu sitter jag här. Inte mycket till liv man har. Men jag gillar det ändå av nån konstig anledning ;P

Helgen har varit jättebra! Vi har haft det urmysigt med laget. Match å inkilning på lördagen å sen efter det va vi fyra stycken som testa på Norrköpings uteliv. Va riktigt roligt faktiskt. Är kul att åka i väg med laget, man har förjävla roligt ;)

Sen får Sarah å Emilia en fet diss av mej här å nu. Jag ska byta till typ emmasblogg eller nåt. BARA jag som bloggar. Vart är ni? Kom igen nuuuuu!

Klockan är inte ens tio, men jag ska ändå gå å sova snart. Är galet trött. Hörs imorgon!


Från förra årets träningsläger i Turkiet :)





//Emma


Pain

Shit va jag känner att jag kommer ha ont i kroppen imorgon. Mina armar är döda så jag undrar hur sjutton jag ska kunna jobba imorgon?! Jaja, förhoppningsvis löser det sej.

Träningen va som sagt jobbig, kände mej skittrött redan innan, men tog mej igenom den å då är det alltid så skönt efter. Linda fyllde år i tisdags å idag hade hon med sej kakor :D. Helt underbart goda, så jag hann trycka i mej ett par stycken ;)

Nu sitter jag på soffan som vanligt. Sarah har gått å lagt sej å jag väntar på att tvätten ska bli klar för att hängas. Kommer nog dock ta nån timme till. Så hur ska jag sysselsätta mej den tiden då? Kan hända att jag somnar på soffan...

I helgen blir det dåligt med bloggande då vi spenderar helgen i Norrköping, men ska försöka ta lite smaskiga bilder iaf ;)

Sov gott!


Lindas goda kakor :D



//Emma


Torsdag

Hej alla glada. Jag är nyss hemkommen från jobbet. Jag beställde hem lite extra i måndags då jag visste vi inte brukar ha så jättemycket på torsdagar. Men idag vid 6-tiden fick jag reda på att min kollega va sjuk så jag fick va ensam. Tji fick jag för att jag beställde lite extra. Men det gick bra iaf å jag kom hem i bra tid ändå :)

Om en liten stund kommer Sarah hem å då ska vi laga lite mat å sen bär det av till Jakobsberg å dagens träning. Löpning å fys. Brukar va riktigt jobbigt så det blir nog så idag oxå. Jag är dessutom riktigt trött då jag gick å la mej liite för sent igår :(

Men nu ska jag lägga mej på soffan ett litet tag å vänta på Sarah. Hörs senare :)










//Emma

 


JAAAAAAAAAAAAA!

Så jävla skönt!!!!! Djurgården vann igen å har reducerat till 2-3 i matcher. Så jävla bra. Men fan så nervös man va. Jag å Sarah satt som på nålar i soffan. Men det gick vägen å nu är det hemmamatch nästa. KOM IGEN NUUUUU!




//Emma

Onsdag

Nu är jag hemma efter lunchen. Va supertrevligt :) Vi gick på nåt fik på söder å åt en hälsotallrik. Haha. Jag å hälsotallrik i samma mening ser lite lustigt ut.

Jag tänkte blogga i morse innan jag gick, men då låg blogg.se nere. Typiskt va? Höll dessutom på att försova mej till lunchen, men det sluta bra ändå. Nu sitter jag å slappar lite i soffan, ska börja laga lite mat snart å sen är det bara att tagga inför hockeyn!

Va ska ni göra ikväll?




Här på Muggen åt vi vår lunch :)



//Emma

 


Ledig dag

God kväll! Klockan är mycket men jag är fortfarande uppe ;) Cool jag är. Haha. Är faktiskt ledig imorgon. Men ska träffa Emma å Viann för lunch klockan 12?!?! Ni hör ju själva va tidigt. Men ska pallra mej upp då det va ett tag sen vi träffades.

Dagen har bestått av jobb å sen träning. Har faktiskt jobbat mycket både igår å idag, å det är ju suveränt :D Haha vilket fult ord. Träningen va rolig även fast det va helt sjukt kallt ute. Fattar inte hur det kunde va så kallt? Visserligen tränade vi sent, men ändå! Brrrrrrrr. Men överlevde träningen å imorgon är vi även lediga från träning :D Blir till att kolla hocket. Kom igen DJURGÅRDEN!!!

Nu ska jag trots att jag är ledig imorgon gå å sova.

Sov gott!





//Emma

Tisdag!

Hej! Hur mår ni?

Jag mår bra tack, ganska trött dock men det är jag ju nästan alltid vid den här tiden så det är inget ovanligt.
Emma är och tränar.. Vill också spela fotboll! Men jag rehabar fortfarande, ska göra det resten av veckan sen ska jag få börja lira boll i helgen, som jag längtar!

Dagen har varit bra, trodde att den skulle bli stressig men så blev det inte. Måste vara jag som planerar så bra ;)
Morgondagen ser också ganska bra ut, kommer säkert inte bli så bara för att jag säger såhär nu. Men återigen gym efter jobbet imorgon sen hem, laga mat och hem till Kungsängen för att se DIF.

Någon som såg matchen igår? Jag gjorde!
Glädjen går inte att beskriva, trodde aldrig att jag skulle kunna sluta le igår kväll. Djurgården vann mot Luleå med 4-2, Djurgården är på G nu! Får bara hoppas att "go'et" i laget håller i sig ett tag till.. :))) Gla' är jag i alla fall!


Backar förlänger med Dif - Ishockey - Elitserien

Förevigt Djurgården <3

Sarah

Måndag

Jag måste säga att det är för få timmar på ett dygn. Man hinner ju ingenting! Idag va jag å jobba, kom hem typ kvart över fyra, åt mat, åkte till träningen, kom hem, å då va klockan halv tio? Jaa, ni hör ju själva!

I morse när klockan ringde ville jag dö. Jag va sååååå trött. Anledningen till detta va att i två å en halv timme låg jag å hosta å hosta å hosta å hosta.... ja ni fattar. Så kunde ju inte sova på ett bra tag. Det va jävligt jobbigt kan jag säga. Så jag hoppas på bättre sovlycka i natt. Haha.

Jag tänkte bara skriva ett par rader innan jag kryper ner i sängen.

Hörs imorgon å sov gott.


Hahah på pricken likt mej i morse!




//Emma


Söndag

Jag tänkte bara önska alla en trevlig kväll såhär i pausen på filmen. Matchen idag vann vi med 3-1 :D Riktigt skönt. Jag hatar allt som har med AIK att göra, så extra skönt att vinna mot dom ;) hihi


Vi hörs imorgon :)




//Emma

Matchdags

Godmorgon!
Nu drar jag i väg till samlingen till dagens match.
Vi möter AIK på SKytteholm klockan 12, kom å kolla om ni inte har nå bättre för er :D

Hörs sen!


//Emma

Ny header

Våren är påväg så vi kände för en lite ljusare och gladare header med lite färg i. Den här är dock bara tillfällig, ska fixa lite roliga bilder osv.. :)

Sarah

Lördag

God förmiddag alla bloggläsare! :)
Hur mår ni denna underbara lördag? Jag mår bara bra tack. Eller njae, inte bara bra, men mest bra. Har fortfarande en jobbig hosta, men annars så ser jag mej som helt frisk (förutom det vanliga som inte går att göra nåt åt, höhö).

Så underbart att vakna upp till strålande sol! Man blir så mycket gladare när solen är framme. Dock va det inte jättevarmt ute, det blåste lite å då va det faktiskt lite småkallt. Helt sjukt att vi varit ute på morgonpromenad. Haha. Det har nog aldrig hänt mej förut om jag ska va ärlig. Som Sarah sa så lämna jag in en rad på dagens v75. Jag har inga förhoppningar alls då det nog är näst intill omöjligt att vinna pengar på sju spikar, men hoppas kan man ju alltid göra :D

Idag är det en riktigt viktig sportdag. Börjar med damernas masstart i skidskytte följt av herrarnas, sen är det dags för Djurgårdens tredje å oerhört viktiga kvartsfinal i hockeyn å sen är det United - Arsenal! Ni hör ju själva, en fullspäckad dag. Ska faktiskt hem till mina föräldrar ikväll så jag kan se allt detta, haha. Sarah ska ändå bort så roligare att va hos päronen än att sitta här själv. Nån gång däremellan måste jag kolla hästarna oxå.

Jag kommer komma hem nån gång ikväll å då blir det nog direkt i säng då jag har match ganska tidigt imorgon. Men ha en underbar dag allihopa så hörs vi imorgon :)



Nu när solen börjat titta fram vore det ju perfekt med den här solhatten/solfjädern från Thailand ;)




//Emma


Fina lördag :)

Godmorgon alla fina läsare ute i det fina soliga Sverige (och väldigt blåsiga)!

Vaknade runt kvart i tio, skönt att inte sova alltför länge så hela dagen är borta när man vaknar :)
Så vad har ni för er?
Jag och Emma kom nyss hem från en liten förmiddagspromenad.. det händer inte ofta hos oss inte! Men Emma passade på att lämna in hästarna, jag har fått Emma att börja spela! Hon la in en spikrad, allt som allt kostade det 3 kr, med en spelavgift på 2.50, haha!

Men nu är vi hemma igen, blev inte en alltför lång promenad, men det är bättre med lite friskluft än ingen!
Vad ska ni hitta på idag?





Sarah

Hej bloggen

Otrooooligt längesen.

Men Emma har varit sjuk dom senaste dagarna så hennes bloggpaus är fullt förståelig, annars brukar hon ju sköta de alldeles ypperligt. Jag har dock knappt haft tid att ens logga in på datorn då det varit jobb, gym, hem och laga mat, äta och sova.

Väldigt ointressanta dagar, men dom har gått fort och har fått veckan att flyta på så det är bra! Fredag igen, underbara fredagar. Sovmorgon imorgon, säger det igen, underbart!

Åååå, idag när jag kom hem. Det här är verkligen värt att nämnas.
FEM GULDSTJÄRNOR till Emma som är så duktig!!! Idag när jag kom hem så har hon storstädat, är hon inte för söt? Tänk er den tjejen killar, tycker synd om er alla som haft chansen på henne men som inte tog den för nu har jag henne!! Moahah, världens bästa samboooooo, helt klart! 

Missa inte varning för barn på 3:an 21.00 NU!!



Sarah

Dagens fråga!

Jag har en fråga till er. Jag å Sarah satt nyss å fundera på det. Sarah brukar ju spela på hästar å nu visade det sej att man kan spela för 50 öre, å då blev självklart jag lite sugen då jag inte kan nånting om hästar.

Men nu till frågan. 50-öringen finns ju inte kvar, hur gör man då då? Ska man betala en krona när man spelar för 50 öre? haha




//Emma


Fredag

Så va vi återigen framme vid veckans helg! Oerhört skönt. Måste bara be om ursäkt för dålig uppdatering, men till mitt försvar måste jag säga att jag varit sjuk ett par dagar så jag har knappt suttit vid datorn nånting alls. Men nu mår jag mycket bättre! :)

Idag har jag bara varit hemma, har faktiskt storstädat :D Kände att det va det minsta jag kunde göra efter det att Sarah varit så underbar den här veckan! Jag har som sagt varit sjuk så Sarah har storhandlat själv, lagat all mat under tiden då jag sovit (har inte ens märkt att hon kommit hem, haha), diskat, servat mej allt jag vill ha, mm mm. Jag fattar inte hur jag ska kunna bo med nån annan nån gång i livet som gör det bättre än Sarah gör :O haha.

När jag städat klart kom Sarah typ hem å då chilla vi ett tag innan vi lagade mat, så nu sitter vi här mätta å belåtna å slökollar lite på tv. Vi väntar på att varning för barn ska börja. Kan va det roligaste program jag sett. Hahaha!



Idag förtjänar Sarah att få va med på bild. Motiveringen är solklar, världens bästa sambo :D




//Emma


Håll ut, våren är på väg!!

Våren är nästan

här.....
Jag kan se

rådjuren gå
om-

kring i trädgården.

Ja, det är inte

långt kvar nu!


ä


ä


ä


ä


ä


ä


ä


ä


ä


ä


ä

ä


ä





Junior blir kvar en vecka till...

Mamma sov hos mig lördag till söndag och sen var meningen att hon skulle tagit Junior med sig sedan på söndagen (igår), men eftersom de fortfarande har mkt kvar av renoveringen så blir de enklare om Junior blir kvar hos mig, verkligen inte mig emot! ;)


Lite bilder från helgen, notera gärna att jag ser ganska brun ut och kolla sedan även i allmenackan vilken månad det är! ;)







/emilia

Söndag

Tänkte inleda med ett godmorgon, men det blir lite fel då det inte längre är morgon å jag dessutom varit vaken i en timme. Jaja. Igår va jag å Sarah å kolla fotboll på dagen, hon åkte direkt till Kungsängen därifrån å jag åkte hem. Gjorde mej iordning för att sen dra till Viann på middag. Det va supertrevligt :) Träffade en massa nya tjejer som jag aldrig träffat oxå. Va jättegod mat å sen vid tolvtiden skulle några va dom ut, då gjorde jag dom sällkap då dom skulle åt samma håll å åkte sen hem.

Idag har jag precis kollat på damernas jaktstart i skidskytte. Blev en bronsmedalj till Helena! Underbart :D. Nu är det herrarnas femmil å det är det sista som händer i VM. Jag hoppas självklart på en svensk medalj. Men det är än så länge för tidigt att uttala sej om hur det här kan gå då dom inte ens åkt en mil än :P.

När skidorna är slut å det dags att slänga i sej lite mat å sen åka mot Stadshagen å dagens match mot Hammarby. Wish us luck :)




Helena Ekholm (FRANCE OUT) Helena Ekholm of Sweden takes 1st place during the IBU World Cup Biathlon Women's 10 km Pursuit on December 12, 2010 in Hochfilzen, Austria.
Dagens bronsmedaljös Helena Ekholm :D



//Emma


Fredag

Super rolig kväll igår, tack tjejer :) Vi började hemma hos Louise där vi körde "med andra ord" och det utlöste nästan krig! haha vilken krigarinstinkt man har haha. men jag och Sara utklassade dem andra ganska lätt ;)







Sedan begav vi oss till Pure, första gången jag vafr där så det var roligt, kul med något nytt ställe för en gångs skull hehe ;) Men efter ett tag så kände både jag och Carina att det var dags att dra vidare så då begav vi oss till Amba (surprise). Där vi mötte upp Henke och Agge också :D jätte längesen så det var bara positivt.
Ambas dansare var där och körde och det är ju alltid lika nice å kolla på ;) hihi Och Carina fick dansa med Eric Saade! kommer hon leva på ett tag!

Gick i samband med att stället stängde ungefär och, tro det eller ej, inget fyllekäk! Eller Carina gick till donken men inte jag haha.

En super rolig kväll alltså :) Och återigen en super mysig morgon hehe ;) klev inte upp ur sängen förrän klockan 13, då var det dags att köpa frukost! haha

(En sliten men glad Emilia)




/Emilia

Myskväll

Jag å Sarah har haft en supermysig kväll! Vi började med middag å tv-tittande. Sen dukade vi fram med glass, godis, chips, dip å cola å slog på en film. Jag sa att Sarah fick välja å då valde hon Avatar. Hon har sett den flera gånger tidigare å jag har sett kanske typ en fjärdedel lite halvt. Haha. Förra gången Sarah, jag å Emilia börja kolla blev dom sura på mej för jag inte hängde med i filmen. Men hallåååå, inte mitt fel jag är så populär å fick massa sms ;)

Ikväll såg jag iaf klart den å jag tror Sarah är ganska stolt över mej. Jag kan även säga att den faktiskt va ganska bra :D En film man borde se. Dock kanske det inte riktigt är min typ av film, men klart sevärd. Nackdelen är väl att den är ganska lång, gillar inte långa filmer då jag har svårt att fokusera på filmen hela tiden. Haha. Rastlös tjej.

Jag är även lite besviken över vårt ätande då vi knappt rört varken godiset eller chipsen. Men det kommer ju fler dagar å då har vi desto mer kvar då ;) Sarah är trött å ska typ gå å sova snart. Jahaaa, va ska jag göra då? Jag är inte ens trött. Kanske slå på en till film eller nåt? Jaja, återstår att se.





Ha en trevlig kväll allihopa :)


//Emma

Freeeedag! :D

Nu är jag och Emma vakna efter en ganska lång powernap :)
Båda somna i soffan framför tv:n, tänk att vi båda fick plats att sova liggandes i vår lilla soffa! Trångt å mysigt ;)
Men det gick över förväntan faktiskt, båda två hade sovit väldigt gott när vi vakna.

Min dag har annars varit otroligt lugn, gjorde det mesta igår eftersom det var besök hos naprapaten idag. Dessutom började jag ute idag (åker direkt till kunden istället för till lagret på morgonen, det spar man otroligt mkt tid på), så det var nice! Fick också i mig en semla vid eftermiddagsfikat, yummie!

Hos naprapaten gick det också väldigt bra, inga känningar kvar i mitt knä och han sa att jag får spela, wiihhoo! hih.

Strax ska vi ner till butiken och handla lite godis till kvällen. Kanske slänger ner lite chips och dipp i samma korg också. Vi har även glass hemma så detta kan bli en hejdundrandes bra kväll! :D



Sarah

Äckliga jävel

Måste prata lite om Northug nu. Han är en riktigt bra skidåkare det kan man inte säga annat om. MEN vilken jävla idiot han är. Så jävla äcklig människa. Kaxigare kille kan man ju leta länge efter. På upploppet (heter det det i skidor??) ska han först åka å tysta publiken å sen ska han tvärbromsa precis innan mållinjen. Varför? Kan man då undra. Å jag tror inte jag är den enda som undrar det här. Man kommer längst på att va ödmjuk! Mitt tips till er.


Äckliga Northug...




//Emma


Spänning på hög nivå

Herrarnas skidskyttestafett avgjordes precis. Å vilken jääkla stafett det va. Sjukaste jag sett. Sverige gjorde en grym förstasträcka men gjorde lite sämre andra- å tredjesträcka även fast dom fortfarande va med i täten. Hellner gick ut samtidigt som Northug ett par sekunder efter täten å Northug är en grymt bra åkare å kunde tyvärr föra Norge till seger. Men Sverige kom på en finfin andraplats!

Jag verkligen älskar skidlandslaget, så härliga å duktiga människor. Jag önskar dom verkligen allt gott :)





//Emma


Fredag

Godmorgon! Jag har varit uppe ett tag å nu är det dags för mej att röra mej mot naprapaten. Sarah är så snäll å hämtar mej i Rotebro. Får se va som händer efter jag varit där, om det blir en lunch med mamma eller om jag åker hem direkt. Måste hem till skidorna sen bara. Herrstafetten på g ;)

Hörs senare!


//Emma

Fundering...

Jag undrar en sak. Vi fick ju typ tusen kinderägg här om dagen å vi äter lite ibland å sitter å kämpar med leksakerna. Men kinderägg är ju till för barn, men leksakerna vi får i dom här är typ assvåra att bygga ihop?! Hur sjutton ska barn klara av det? Sarah sitter just nu å har sjukt stora problem. Har hört henne säga flera gånger "Emma jag fattar verkligen ingenting", "Asså det här är ju pinsamt" osv.

Men detta vill jag inte dumförklara oss då vi är riktigt smarta tjejer. Men va finns det för geniungar där ute?!





//Emma

Show me some skin

Läsarantalet i bloggen har ökat lite dom senaste dagarna vilket vi tycker är jätteroligt. Jag undrade dock lite vart dom kom ifrån. Men idag kom jag på det. Det kom som en blixt från klar himmel.

Emilia har börjat visa typ tuttarna i bloggen vilket jag tycker ät jättebra! Jag uppmuntrar alla sätt som vi får fler läsare på, å det bästa är att jag slipper visa dom själv! Win win situation ;) Hon är smart oxå, hon låtsas ta kort på dagens outfit, men jag är ännu smartare å vet ju givetvis va baktanken med detta va ;D



Jag måste dock ge Emilias tappra försök en riktig rejäl hiss! Efter det här kommer alla flockas kring vår blogg. Keep it up babe ;)






//Emma


Heeelg!

Goddagens! Nu ligger jag här hemma på soffan igen. Inget ovanligt med det. Jag blev lite orolig idag då Sarah kom hem kvart i fyra. Jag trodde hon skolka, men så va faktiskt inte fallet. Hon fick sluta lite tidigare bara. Skönt för henne. Jag tycker verkligen hon förtjänar det så duktig som hon är på jobbet :) Å jag vet faktiskt detta då jag varit med å sett hur hon arbetar ;)

Min dag har varit bra. Gick alldeles lysande på jobbet å jag va på bra humör :) Ikväll står återigen träning på schemat, men sen är det ledigt fredag å lördag innan vi har match på söndag. Ska bli skitkul med match måste jag säga :D

Jag å Sarah har haft en väldigt givande diskussion (eller inte så mycket till diskussion då vi tyckte exakt lika meeen) här hemma om roliga saker. Finns fördelar å nackdelar med allt är allt jag kan säga...


Jag skulle även vilja åka utomlands nu. Australien skulle va asnice!!!




//Emma


Fettisdagen nu på tisdag...

och jag har redan syndat! Vi var några stycken som gick ner och köpte oss minisemlor förra veckan.. hur söta som helst men kostar 26 kr! Men Gateau är inte känt för att vara billigt ;) hehe

Men på tisdag ska jag unna mig en riktig semla! Har ni något förslag på vart det finns riktigt goda? Nått fik någonstans :) vetekattens ska tydligen vara en höjdare...

Min minisemla


/Emilia


Lyxfrukost

Imorses (kvart över 8) mötte jag upp Carina på Wayne's Coffee vid hötorget för att käka frukost :) Hon skulle till tandläkaren som ligger precis där, håller tummarna för att de kan göra något åt hennes tanvärk! Iaf så tog jag en varm Scones med cream cheese och jorddgubbsmarmelad och en smoothie på det, super gott! Men nu är jag mätt och kommer vara det några timmar framöver. Men kul med en lite lyxigare frukost än den vanliga havregrynsgröten :)

Min fina vän Carina (som lyckas dölja smärtan väldigt bra trots allt)


Nu är jag på jobbet iaf :)
Idag blev det faktiskt kjol, plusgraderna till ära (ser den inte så bra på bilderna men den är marinblå och från GANT, fick den i studentpresent av Erica).





/Emilia

Dum eller.. ?

OKEJ! Jag kanske överdrev... :( MEN det var en ljusstråle utanför och det var riktigt skumt. Har sett för mycket på dåliga faktaprogram antar jag :( Eller så kanske det är jag som har rätt och Emma fel eftersom att hon knappt kollar på sådana program? ;) Inte troligt att det blir en ljusreflex, då vi bor högst upp och inga omkring + att det är mörkt i lägenheterna runt omkring. Sen sprang jag och kolla med då hade det försvunnit och inga flygplan syntes i närheten. Kalla mig knasig men något var det! Haha.

Jag tror faktiskt på sånt, eller kanske inte utomjordingar.. Fast jo lite. Något mer måste det ju finnas?
Det måste finnas någon mer planet med liv på än jorden, det måste också finnas något mer efter att man gått bort. Man kan inte bara dö? Försvinna? .. Tror verkligen inte det.
Det finns ju massor av oförklarliga saker som händer/hänt, jag vet att det finns något mer där ute. Något som vi inte förstår oss på, något som vi inte kan förklara..

Vad tror ni?

Sarah

HAHAHAHA

Jag dööööööööööööööööör! Hahahahaaha! Sarah sitter här bredvid mej å säger att det va ett ufo utanför fönstret precis xD hahahaha. Dom är tydligen här för att hämta nån.... Det enda vi såg va en ljusstråle? Kan va exakt va som helst. Men nu är Sarah rädd. Men tur att jag är här å skyddar henne ;)




Kan det ha varit en sån här hon såg?! ;)




//Emma


Tack Malin för tipset!

Härom dagen, närmare bestämt i söndags efter träningen så pratade jag och Emma om att vi var väldigt sugna på en salladsklämma. Vi kände dock att det var väldigt långt att åka till Jakan-jao för en klämma så vi stod och vägde för -och nackdelar när Malin kom in i konversationen och sa "Men har ni prövat Sallads Macka?"

Neej vad är det undrade både jag och Emma. Malin gav oss vägbeskrivnigen så vi satte oss i bilen och styrde kosan mot pizzerian Drop-In.
Och hör här! Vi har hittat en, eller inte vi. Malin har hittat en ny och närmre salladsklämma åt oss!
Skillnanden är att brödet är annorlunda och man får själv välja vad man vill ha i, men det smakar minst lika bra som en kyckling/avokado-klämma på JET-macken i jakan-jao :) (Om man tar liknande ingredienser såklart ;p)

Så två tummar upp till dig Malin, tack för tipset!

 

Mumsfillibabba!

 

Sarah



Hassan?!

Vi har, tro det eller ej, en trogen läsare som kommenterar en massa inlägg å även har försökt maila oss? Vi är lite nyfikna på vem du kan vara. Så kommentera det här inlägget med ditt namn så ska vi kolla på facebook vem du kan vara ;)



//Emma

Onsdag

Nu sitter jag å Sarah här i soffan. Jag mötte upp Sarah i Rotebro vid fyra-tiden så åkte vi å gymma. Vi cykla ett tag å körde sen bålstabilitetsövningar tyyyp. Vet inte riktigt om jag gör helt rätt då jag inte känner så mycket som jag vill känna, men får se om jag känner nåt imorgon ;)

Efter gympasset käka vi en salladsmacka som det så fint heter. Supergott! Dock blir man riktigt jävla mätt, så mätta å belåtna åkte vi vidare mot Häggvik å veckans storhandling. Så nu har vi mat för ytterligare en vecka. Kanon ju! Kan även säga att heeela vår grönsakslåda är överfull, det ni!

Efter den här långa å flitiga dagen är vi verkligen värda en kväll på soffan. Det blir mys i soffan ett par timmar innan det blir sängdags. Båda ska upp tidigt å jobba imorgon. Men nu ska jag återgå till programmet, Sveriges mästerkock :)

 
Sarah kör en bra övning för magen.


Sen chilla hon lite, tog en liten naaaap.

 
En annan bra övning för bålen.




//Emma


Onsdag

Jag ääääälskar verkligen mornarna när solen skiner och det redan ljusnat när jag kliver upp, blir så mycket piggare och gladare! En mycket bra start på dagen :)

Har haft en riktigt bra dag också, precis som gårdagen.
Har prövat dom nya jobbkläderna idag och vi kommer bli såååååååå snygga i vår/sommar! Kommer bli asnice verkligen!

Efter jobbet blev det gym och storhandling som Emma kommer att berätta om ;)

 

Såhär ljust var det imorse tjugo i sju! :) Visst blir man glad?!

 

Sarah

 


Lycka är att ha bra människor runt sig...

Och det har jag verkligen! Mina två bloggkollegor är två av de underbaraste människorna som finns, ställer alltid upp och vilka mottgångar som än kommer så känns det mycket lättare när man vet att man har dessa två :) <3
Vill att ni ska veta att jag uppskattar det jätte mycket! (och att jag får åka med er från Rotebro nästan varje dag!)

Love ya Ladies! <3


 

/Emilia

Så jävla braaaa!

Jag är så jävla glad. Chelsea slog precis äckel United :D Jag hatar egentligen Chelsea oxå, men nu ligger mitt älskade Arsenal bra med i guldstriden! Stark av Chelsea att vända ändå när dom låg under med 0-1. Så jääävla glad är jag :D Sen va det dessutom en rolig å bra träning idag å det spelar ju oxå in på mitt glada humör :) hihi.

Nu ska jag iaf krypa ner i soffan å kolla lite tv å sen gå å sova. Imorgon blir det gym å storhandling, kanske en fika å filmkväll oxå, men det återstår att se.



Ska dessutom gifta mej med honom.... han vet bara inte om det än ;)



Puss å kram! //Emma


Trött cheey

Trött tjej ligger hemma i soffan mätt och belåten. Skulle kunna somna vilken sekund som helst med klockan är ju lite tidigt för det. Har dock varit väldigt trött dom senaste dagarna när jag klivit upp så kanske skulle göra mig susen att somna en eller två timmar tidigare än vanligt idag..

Blev ett gympass i ca en och en halv timma med pappa efter jobbet. Vi är såååå duktiga! Blev dock nästan bara överkropp då jag knappt får använda mina ben, eller det ena benet.. kan ju träna det andra men skulle se lite smått kul ut med ett stort ben och ett lite mindre. För jag får ju muskler sååååå snabbt, haha!
Duktiga är vi iaf! Fick också pappa att boka in en behandling för sig hos Martin då han har haft ont i sitt knä ett bra tag. Martin, hans magiska händer och en liten nypa kunnighet därtill kan nog göra susen för min unga far, hihi.
Hoppas jag i alla fall!! :)

Hur har er dag varit? Min har varit väldigt bra än så länge :)

 

Min snygga pappa!


Sarah

Tisdag

God kväll! Nu har jag precis ätit middag. Blev en middag i min ensamhet då Sarah fortfarande är på gymmet. Men hennes mat står fint framdukad tills när hon kommer hem ;)

Dagen har spenderats med jobb, naprapatbesök (som Sarah berättat om) å sen lite middagslagning å snart är det träningsdags. Jag hoppas det blir en lika rolig träning som igår :) Vi fick till å med en massa beröm, det ni ;)

Imorgon är jag ledig så då blir det lite sovmorgon tror jag så ikväll får jag se va som händer, blir nog tv-tittande iaf :D Weheeey!

Men nu ska jag byta om å åka till träningen. Påminnelse till mej själv: FYLL FLASKAN HEMMA!!!!! Vi får se om det går att duscha efter träningen idag då. Spännande!

Hörs sen!





//Emma

Tankeställare

Bloggar från the phhååne.

Just nu sitter jag och Emma i Väsby och väntar på att få komma in till naprapaten. Här ska det knäckas ;)



Okej, den första meningen skrev jag för typ en halvtimme sen så jag har redan blivit tryckt på. Nu är Emma klar också!

Vi har pratat om bålstabilitet och hur viktigt det är med en vältränad bål.. Och jag har kommit underfund med att jag inte alls har en tillräckligt vältränad bål och det är ett måste när vi tränar på den nivå och så pass mkt som vi gör.. Jag har fått mig en funderare kan jag säga..

Nu ska jag och Emma äta lunch, tror det lutar åt Thaimat :)

Sarah

Lördag - Bildbomb













Grappa - smakade applemartini för första gången, super gott!


Och maten var inte sämre den! wow..


Och efterrätt :D







/Emilia


RSS 2.0