Äntligen framme!

Nu är vi äntligen framme i Ö-vik!
Har ganska ont i rumpan/svanskotan nu efter att ha suttit/halvlegat i en buss hela dagen så det är ganska så skönt att ligga i sängen nu ska ni veta!

Vi är nu tillbaka i hotellrummet på Scandic efter att ha ätit middag på restaurang Örnen, maten var kanske inte den godaste men det gick ner iaf :) Mina roomies har precis varit på coop som är granne med oss och handlat lite godis och nu lutar det åt att det blir hockey (Sverige-Norge på tv3) och kortspel.

Har ni haft en bra dag? Ni är väl antagligen ute och dricker och har trevligt vid den här tiden. Önskar er alla en trevlig kväll och ta de lugnt med drickan! ;)


Litet men mysigt ;)


Sarah

Ledsen...

Jag är jätteledsen... jag förlora nyss på kort :(

Buhuuuu!




//Emma

Första doppet...

...skedde redan den 23 april för min del! Måste vara nytt rekord. Tror aldrig jag har badat så tidigt på året förutom när jag badade isvak för ett par år sedan.

Men det var också ett dopp, eller två, alltså inget långbad.
Det var iskallt, allra helst när pappa skulle ta kort på oss i vattnet, han förstod inte riktigt hur han tog på iphonen så det tog lite längre tid än vad jag hoppats, kändes som om benen skulle gå av när jag kom upp.

Men nu är mitt första dopp avklarat, när ska ni våga? ;)

 

Sarah


Dagens diss

Idag har vi en riktig ordentlig diss att del ut. Idag får Talang dagens diss. Jag å Sarah satt å kolla på det igår å vi blev riktigt arga. Juryn följer inte alls programidén. Programmet heter Talang, för man ska visa sina talanger. En talang för mej är nåt som man är lite sådär extra duktig på, gärna nåt udda oxå som inte så många kan.

Igår tex va det en med som kunde imitera fåglar, det va heeelt grymt å en talang om nåt. Men han gick inte vidare för juryn inte tyckte det va tillräckligt underhållande. Alla talanger kanske inte är riktigt underhållande, men fortfarande en talang, precis det programmet söker!

Sen har vi några som hette rövballebandet som uppträde igår. Dom va visserligen ganska underhållande, men dom va inte särskilt bra på nånting. Dom va inte särskilt bra på att sjunga å inte heller på att spela, men dom gick trots detta vidare.

Skärpning till dom i juryn eller kan programmet byta namn å koncept.

Va tycker ni om Talang?







//Emma


Lördag

Weheeeeey! Trots att jag i skrivande stund sitter på bussen så är jag så jääävla glad :D Vi har släpat med oss datorer, sladdar å en massa i hopp om att det skulle finnas eluttag. När bussen kommer å vi kliver på märker vi att det finns :D Dessutom har vi lyckats hacka oss in på internet (eller det är Sarah som har lyckats men ändå) så nu kan det nog bli en ganska soft resa. Har laddat upp med bra många filmer oxå så kan inte va en bättre bussresa även fast det är lång :)

Annars så är det ju Valborg idag. Har för mej att det är helgen med mest fylla, dock är det inget jag bidrar med... den här helgen ;). I natt blir det till att sova på hotell för att imorgon spela match för att sen åka hem igen. Så kommer spendera cirkus 16 timmar i en buss på ett å ett halvt dygn, det ni ;)

Men ha en trevlig Valborg allihopa! Förmodligen kommer det komma upp lite inlägg under dagen då vi inte har nåt bättre för oss. Kommer bla komma upp en fet diss!!! Så kika in här senare ;)





//Emma

Bussresa

Så jävla bra!

Sitter nu på bussen och har lyckats koppla in min iphone till datorn så jag får internet på de viset, grymt!
Tänka sig vad mycket man kan göra med en telefon och hur mycket man kan använda den till som man inte vet om! :D

Har en åtta timmars bussresa framför oss upp till Själevad.. Lovely!
En väldans tur att vi har en sån stor och rymlig buss att åka i, med tv, eluttag osv. och självklart trevligt sällskap!

Kommer säkert komma några inlägg under dagen då vi inte kommer ha så mycket för oss så ni kommer få en hel del läsning idag ;)



Sarah

Friday, im in looove!

Vilken underbar dag! Jag är ledig, men har ändå några saker att ta tag i. Men hur som helst så fick jag en mycket glad överraskning då jag vaknade. Skulle nämligen deklarera å hade kollat lite fel (a). Mycket bra överraskning. Den här morgonen vaknade jag typ kvart i tio oxå, ovanligt tidigt. Har sen dess deklarerat, skrivit ut lite pappar å ansökt till några skolor. Har dessutom mailat mina timmar. En väldigt effektiv morgon!

Nu känner jag att jag är värd lite frukost innan jag ska röra mej mot ICA för att köpa kuvert å frimärken. Blir kanske en liten (eller stor) glass oxå :). Va resten av dagen har att bjuda på återstår att se, träningen blev inställd så jag ska väl vänta til Sarah kommer hem så får vi se va hon är sugen på. Lutar nog mot shopping (dock inte troligt jag hittar nåt), mat å bio. Men vi får som sagt se :)

Nu kurrar magen så måste fixa lite frulle. Hörs sen!





//Emma

Hmmm..

Hej hopp!

Tillbaka igen, får dock se hur länge det varar :)
En långhelg utan dator gjorde mig lat och jag orkar inte blogga längre, vi som ändå var inne i en ganska bra period.
Eller nej, jag var inte det, Emma var. Men jag hade en innan dess..

Hur har er påsk varit?
Min var jättemysig och trevlig. Spenderade helgen uppe på landet men familj och släkt. Nu när jag inte bor hemma längre märker jag verkligen hur mycket jag saknar mina föräldrar när jag träffar dom. Så ta vara på alla era stunder med era nära och kära för man vet inte när man får se dom igen!

Ett år äldre har jag också hunnit bli. Fick jättefina presenter och dom kommer nog upp i ett inlägg imorgon.
Fick b.la. en resa till London av min familj och kommer att åka dit med min mamma, längtar redan!

Veckan har förövtigt varit bra, känns som om jag hamnat i en gropp och är fast där. Är inte mitt vanliga jag känns det som, men förhoppningsvis försvinner den gnagande känslan inom mig lika snabbt som den kom.
Kanske är åldern som gjort mig lite gråhårig och stressad? ;p

Hoppas allt är bra med er!


Italien 07 med Kungsängen - saknar er tjejer!

 

Sarah



Sarah



Glasstips

Jag måååååste bara dela med mej av en glassupplevelse känner jag. Å jag gör detta för er skull så ni inte gör samma misstag. Jag är bannemej sååå snäll.

Ni vet glassen twister som funnits i tusen år? Den är ju huuuur god som helst. Dock har det kommit en ny twister som är lite annorlunda. Jag va ju såklart tvungen att testa den idag, å den va inte alls lika god. Så håll er till den gamla vanlig twister. Nu vet ni det, varsågoda. Nöjet va helt på min sida ;)


Håll er till denna!!!!




//Emma


Onsdag

God natt! Jag ska faktiskt redan gå å sova. Är riktigt trött.

Idag kan jag säga att jag å Sarah varit riktigt duktiga. Vi båda jobba, sen åkte jag å handla när jag sluta, sen när Sarah kom hem så storstäda vi heeeela lägenheten. Guuud va fint det är nu :D. Blev sen en kväll framför tvn å Champions League mellan Real å Barca. En bra match som sluta med att Barca vann å nu är det i princip kört för Real inför returen . Men men.

Imorgon är det jobb som gäller sen är det helg för min del. Skönt. Men nu ropar sängen på mej, den saknar mej. Vi hörs när vi hörs ;)





//Emma

Måndag

Det blev inte alls nå inlägg från mej trots att jag släpa med mej datorn. Jag ber om ursäkt, men jag har haft så mycket annat för mej. Eller egentligen inte, men ändå. Haha jaja.

Jag har hur som helst haft en jätteskön helg. Den spenderades ute i Bålsta med god mat, kortspel å trevligt sällskap. Jag blev hånad under båda kvällarna att jag är så dålig på kort osv, men det sluta med att jag vann. Tji fick dom!

På lördagen va jag å några pinglor från laget å spela kubb å käka glass. Mitt lag vann givetvis ;). Sen va det bara för min del att åka hem (till Bålsta) å fixa mej för att sen åka till Josse å fira henne. Det va en mycket trevlig kväll men en massa mat å prat. Trevlans.

Igår va det återigen dags för födelsedagsfirande då Sarah äntligen fyllde 20!!! Dagens inleddes dock med träning å sen blev det smörgåstårta å tårta hos Sarahs föräldrar. Hon blev dock kvar där även den här natten, men jag åkte hem för att sova i min egen säng å ladda ordentligt.

Idag är det nämligen dags för vår hemmapremiäs mot AIK!!! Superfint väder å en ledig dag så det är bara för er alla att pallra er till Bipen. Wish us luck!






//Emma

Torsdag

Hemmaaaa aah ahahh! (Tänk reklamsnutten). Jag är nu hemma efter en dag på stan. Jag hitta typ det jag skulle så jag är väl rätt nöjd. Har packat en hel massa för efter träningen drar jag till min familj i Bålsta. Men innan det är det träning.

Imorgon har jag räknat med sooool, tänkte lägga mej på altanen å steeeka, jag är taggad, hoppas bara solen är det oxå. Sen på lördag ska jag visa några muppar hur man spelar kubb å sen på kvällen ska jag på middag hos min älskade vän Josefin som fyller år!

På söndag är det träning, vilket Sarah redan har sagt, å efter den rör jag mej hemåt. Denna dag fyller även Sarah år, lillskruttan själv blir 20! Wohoooo nu kommer vi alla in på Amba ;). Måndagen är nog ändå viktigaste dagen då vi har hemmapremiär mot AIK. Men det är ju lång tid kvar ;)

Va ska ni göra i helgen?


Glad påsk! (Jag tar dock med mej datorn, så borde kunna blogga lite under helgen ;))



//Emma


Skärtorsdag

Aj aj ajjjjj :( Tog en fästingspruta igår och jag har så ont i min arm idag :(

Lovely weather, dont you think? (läs med engelsk accent) :) hihi
Dagen har varit G-R-Y-M, fint väder (kan nämnas om och om igen), halvdag, dessutom är det nu låååånghelg, fyller 20 på söndag.. Jag vet, börjar bli gammal. OCH hemmapremiär mot AIK på måndag!

Kommer dock inte kunna blogga något under helgen då jag åker till landet med familjen.
Där uppe ska det firas påsk med tjocka släkten och även lite födelsedagsfirande kanske.

Men kommer hem på söndag då det är träning och på måndag, som tidigare sagt, hemmapremiär mot AIK! Ett riktigt hett derby så jag hoppas att ni kommer och kollar! Passar på att sammanfatta helgen nu eftersom att jag inte kan blogga på hela helgen ;)

Det var väl allt för mig för nu :)
Happy Easter allihoppa :)


Sarah

Sunshine

Vilket underbart väder man vaknar upp till! Perfekt då jag ska röra mej in mot stan snart. Har en del grejer jag måste fixa idag. Å jag fixar det mycket hellre i ett fint väder kan jag ju säga :D. Dock finns det en liiiite jobbig grej, å det är va sjutton man ska ha på sej? Jag har inte så mycket vårkläder direkt. Å det är nog lite kallt med shorts. Hmm, får väl leta fram nå trasor ur garderoben helt enkelt. Hihi.

Men nu ska jag äta frukost å sen fixa mej. Vi hörs senare idag.





//Emma

GG (Gossip å glass)

Äntligen har jag lite tid för er igen. Jag har inte så mycket hår kvar, men jag måste säga att jag är nöjd. Frisören va väldigt duktig å jag kan verkligen rekommendera henne :). När jag kom hem hitta jag Sarah sovandes på soffan. Så jag satt å kolla på tv ett tag. När hon vakna till liv va det dags att laga mat. Blev kyckling, kroketter å bea. Mums!

Onsdagar är ju även vår lediga kväll (oftast), så det blev en kväll framför tvn. Först final av Sveriges mästerkock, sjukt spännande va det! Efter det kolla vi på söndagens avsnitt av gossip girl. Blev lite glass till det, men man får faktiskt äta lite onyttigt ibland ;). Sen fortsatte kvällen med off the map å nu ligger Sarah å sover å jag kollar Barca - Real Madrid. En bra match det lilla jag sett.

Kvällen fortsätter med att ligga å vänta på att tvätten är klar så jag kan hänga den så jag har lite torra kläder till träningen imorgon ;) haha.






//Emma

Kapa barret

Nu drar jag i väg igen för att klippa mej. Jag är faktiskt lite nervös. Haha! Men det blir säkert bra. Jag litar på att frisören gör ett bra jobb. Hoppas hon har nå bra förslag på va jag skulle passa i oxå.

Naprapatbesöket gick bra. Jag är tydligen helt sne, men jag har ju typ inte vetat det förut, så det kan jag leva med ;) Nacken känns lite bättre oxå, men gör fortfarande ont när jag kollar åt båda hållen. Haha. Men det ska väl gå över nån gång. Annars får jag lära mej leva med den. Göra mej ett med smärtan ;) höhö.

Jag återkommer med om jag är nöjd eller inte senare.


Tjingeling.





//Emma

Onsdag

God morgon! Idag är jag typ uppe med tuppen. Å jag är typ inte ens trött. Knas. Snart ska jag iaf röra mej mot bussen för att sen ta tåget till Rotebro där Sarah hämtar mej. Vi ska nämligen till naprapaten. Hoppas min nacke blir "bra" nu. Har haft ont i typ en månad.

Vädret va dock inte som jag hade hoppats så jag får se va jag sysselsätter mej med sen efter. Men nåt ska jag väl säkert kunna hitta på.

Men nu ska jag börja röra mej. Vi hörs senare.





//Emma

Frillan

Jag ber om ursäkt, ni behöver inte rösta. Jag hitta min drömfrisyr precis efter det att jag publicera det förra inlägget.



Tycker den passar bra nu när solen är framme så mycket oxå. Den här blir det. Rakt av!


Puss å hej!




//Emma


Smile

Oj va jag är glad. Ni ska se mitt leende nu ;) Blev superfint! Duktig tandläkare. Sen kan jag även meddela att jag inte hade några hål å inte behöver komma tillbaka förrän om ett å ett halvt år. Niiiice! Nu kan jag äta godis igen (som om det skulle hindra mej annars?) hihi.

Träningen idag va riktigt lugn. Körde lite fasta. Men oj va grymma vi va. Kan säga att motståndarna måste se upp. Imorgon ska jag upp rätt tidigt då jag å Sarah ska till naprapaten. Efter det blir det hem å ta det lugnt, kanske ut å sätta sej i solen om det är fint väder. Sen på eftermiddagen ska jag klippa mej. Hjääääälp! Vet inte riktigt hur. Blä, gillar det egentligen inte, men är så jääääkla risig i håret just nu :P.

Vi är ju även träningslediga på onsdagar så det blir en lugn kväll. Final i Sveriges mästerkock, får inte missas. Men nu ska jag kolla lite tv å sen krypa ner i sängen. Hörs imorgon!


     
Har tagit fram lite frisyrer jag tror jag skulle passa i. Mycket möjligt det blir nån av dom ;).

Ni får gärna rösta vilken frisyr ni tror skulle klä mej bäst. Ni har till halv fyra imorgon på er att föra fram era åsikter...



//Emma


Soligt

Åh vilken underbar dag! Jag har suttit ute på balkongen ett litet tag å fan så skönt det va! Fick till å med lite färg, det ni ;) Tur att solen är framme, för så blek som jag är nu har jag nog aldrig varit. Haha. Ser ut som ett spöke...

Dock hinner jag inte sitta å steka mer, nu är det nämligen dags att röra sej mot tandläkaren. Jag är lite osäker på vart det ligger. Haha. Men det går säkert bra. Är dock lite kluven om jag ska åka inte liiite tidigare så jag hinner kolla runt lite på stan innan eller om jag ska dra direkt dit. Jaja, det visar sej.

Men vi hörs senare ikväll.




//Emma

 


För den är ingen vanlig dag...

.. för det är Emilias födelsedag! Hurra hurra hurra! :D

Emilia fyller idag 21 år! Kom igen nu allihopa å gratta denna puman på hennes stora dag ;)

Emilia Lundquist




//Emma

 


Tisdag

God morgon! Hur mår ni en dag som denna? Underbart väder vaknar man till. Härligt! Jag käka nyss lite frukost å nu ligger jag på soffan som vanligt när jag inte jobbar. Haha.

Lite senare idag ska jag till tandläkaren, jag hoppas på att det går bra. Dock har jag inte kunnat borsta mina tänder på bästa sätt dom senaste dagarna då jag inte kunnat böja min armbåge. Detta har ledit till att jag varit tvungen att borsta tänderna med väntern vilket inte är att rekommendera. Haha. Det va assvårt. Man känner sej helt handikappad utan högerarmen :( haha. Hoppas den blir helt bra snart :)

Annars så är det bara träning som står på schemat ikväll. Sen träning som vanligt på tisdagar. Undra om jag ska försöka få tag på en klipptid imorgon oxå. Mitt hår är alldeles för långt å risigt just nu.





//Emma


Monday

Hej hopp!

Måndagen är avklarad, nu är det bara 2 och en halv arbetsdag kvar till långhelg, woohoo! Längtar redan :)
Dagen har bjudit på underbart väder så det finns inte så mycket att klaga på förutom att jag var galet trött, men det är väl dom flesta en måndagsmorgon?

Så ska alldeles strax gå och sova, bara läsa igenom lite bloggar och självklart skriva klart de här inlägget också.
Kolla vad som hände mig igår på matchen, buuhuu :(

 

En blåtira!...

Hoppas ni haft en grym måndag!

 

Sarah


Måndag

Gårdagen blev kanske inte exakt som vi tänkt oss. Men nu uppdaterar jag iaf. Vi va som sagt i Umeå över dagen för att spela match. Seriepremiär. Det va typ stormvindar, så det va väl sådär, men annars va det ganska fint väder. Det va en svårspelad match med tanke på vinden, men det sluta till slut 1-1. Jag tycker ändå vi kan va nöjda med en poäng i en premiär borta mot Umeå :)

Dock gjorde jag illa armbågen under matchen å det blev värre å värre för varje timme typ. Så jag kan typ inte röra min högra arm vilket är sjukt irriterande då jag är högerhänt. Haha. Jag är riktigt hungrig dessutom, funderade på att koka nudlar, men det är asjobbigt att äta med vänstern :( Vilka probem jag har. Är galet trött dessutom då jag knappt kunde sova i natt. Haha. Jaja.

Hur har er helg varit?

//Emma




 


Lördag

God kväll! Helgen har gått i en rasande fart å det är redan lördagkväll. Igår va det ju träning som sagt, sen spenderades kvällen i soffan med godis, chips, dipp å cola. Perfekt. Vi började även kolla på en riddares historia, men som jag visste somnade Sarah så vi får se om den ikväll ;)

Dagen har spenderats till en början i Kungsängen där det va däckbyte å biltvätt som gällde. Sen åkte vi vidare mot Bipen för att se herrarnas premiär. Dom spela bra å vann med 3-1. Bara vi som måste vinna imorgon oxå :) Dock blev det en salladsmacka innan matchen. Hur gott som helst!

Kvällen spenderas återigen i soffan, första ska vi se klart filmen från igår å sen blir det nog 27 dresses innan det är sängdags. Imogon är det Umeå borta som gäller.

Wish us luck!




//Emma

 


Chillar gaaalet

God eftermiddag! :D Hur mår ni en dag som denna? Jag mår helt fantastiskt bra. Det är underbart väder ute å det är helg. Va mer kan man önska? Just nu sitter jag å Emil hemma hos mej å chillar järnet. Han ska in på Djurgården - Malmö ikväll så han tänkte umgås lite med mej innan. Trevlig. Jag å Sarah hade tänkt åka in, men vi tränar till kvart över sex så det blir alldeles för stressigt tyvärr.

Men även om jag inte är där å stöttar dom så är jag med dom i mina tankar. Bättre än inget va? :D Annars ikväll så har vi tagit fram kött å ska även försöka oss på att göra potatisgratäng. Så blir det en filmkväll. Blir asbra. Men nu ska jag umgås vidare med bror min. Hörs!




//Emma

 


Fredag

Nu har det varit fredag i exakt 23 minuter. Jag är ju ledig imorgon oxå så jag slog på en film för ett tag sen. Paycheck, riktigt bra faktiskt. Va dock längesen jag såg den, men lite kommer jag ihåg. Kan rekommendera den. Kvällen har innan mitt soffhäng spenderats på träningen.

Idag (fredag) så ska jag faktiskt upp ganska tidigt då jag ska lämna en bok till en. Sen kommer tydligen min kära bror hit å hänger lite. Träning står på schemat oxå, sista träningen inför seriepremiären på söndag. Spännande! Ikväll har jag oxå lovat Sarah en riktig myskväll. Vi ska äta goooood mat å sen blir det film å mys i soffan. I like. Vi har tydligen hur många filmer som helst hemma som hon vill se, så vi får se om vi kan gå å lägga oss nån gång. Men det lär vi märka. Om jag känner Sarah rätt kommer hon nog dessutom somna på soffan då hon inte hinner sova middag imorgon ;) haha.

Va har ni för planer för helgen?





//Emma

Promenad?

Jag måste bara försvara mej lite till det Sarah skrev här under. Visst, det stämmer att jag inte varit utanför dörren idag. MEN, va skulle jag ut å göra? Sen har jag inte varit vaken så jättelänge heller ;). Men hur som helst. Det finns nog inget tråkigare å mer värdelöst än att bara gå ut å gå.

När jag prata med Sarah idag under dagen så tyckte hon jag skulle gå ut på en promenad. Det är ju verkligen sämst. Jag hatar att gå utan anledning. Visst om jag va tvungen att typ gå till affären, till t-banan eller va som helst. Då har jag en mening med min promenad, liksom komma fram. Men varför ska man bara ut å gå för att sen sluta på exakt samma ställe som man börja på utan att fått nåt uträttat? Helt värdelöst ;)

Va tycker ni om att gå ut på promenader? Ligger det nåt i det jag säger?


Här är jag tex ute å går, men jag va på väg till tåget. Alltså hade jag en anledning ;)




//Emma


Älskar vädret!

Ännu en arbetsdag avklarad, såå skönt!
Imorgon är det fredag, friday friiiday! Mmmm... :)

Emma var ute och roade sig igår så jag passade på att bjuda hem Emilia.
Vi planerade vår kommande utlandsresa i sommar, eller kollade på alternativ i alla fall.
Det kommer i alla fall bli Grekland som vi åker till, så om någon vill ta fanbilder eller något med oss (mig och Emma) så får ni helt enkelt komma dit ;)

Vi kollade även på Notting Hill, den filmen är ju för fin!
Jag satt uppe ända till tolv för att kolla klart på filmen, men konstigt nog var jag inte trött imorse.
Emma och jag diskuterade detta nyligen och vi tror att ju längre man sover desto tröttare är man på morgonen när man vaknar. Dock så blir man tröttare ju längre dagen går när man sovit lite.. Hur ska man få detta att gå ihop?
När ska man få en dag då man känner sig helt utvilad? Förutom på helger dåra.. Där fick ni er en funderare va? ;p

Hoppas ni har haft en fin fin dag och njutit av det underbara vädret!
Emma har inte ens varit ute idag och hon har varit ledig, dåligt va? ;)
Att kasta bort en sådan fin dag som denna genom att ligga hemma i soffan vill man ju inte göra :)

 

Sarah




Drinkar

God morgon! Jag hade en supertrevlig kväl igår! Vi träffades vid åtta på Fridays å satt å snacka skit å drack drinkar. Kan ju säga att vissa va godare än andra, men tycker över lag att vi lyckades väldigt bra med våra val :)


Första rundan:
Den ljusa drinken: Caipirinha - Inget att rekommendera. Va riktigt äcklig.
Den röda längst bak: Strawberry mojito - Den va god. Värd att testa.
Den typ längst fram: Friday's red melon - Riktigt god. Den kan jag rekommendera.


Andra rundan:
Den röda till vänster: Strawberry Margarita - Va god, men den bredvid är överlägsen så kör på den istället ;)
Den röda till höger: Strawberry Daiquari - VÄRLDENS GODASTE DRINK. Behöver inte säga mer.
Den gula: Tropical Mai Tai - Den va helt okej, men inget att ha i jämförelse med dom två andra.


Tredje rundan:
Vi körde på tema blått. Vet inte va drinkarna heter, men jag skulle nog inte beställa in nån utav dom igen.


Det va utvärderingen av gårdagens drinkar. Enjoy! :D




//Emma


Hur man delar en kiwi

Här om dagen skulle jag å Sarah äta kiwis. Så står vi i köket för att dela dom å vet ni va hon gör? Hon delar dom åt fel håll?!

Så nu är min fråga till er. Hur delar ni dom?

  
                Alternativ 1                                   Alternativ 2                 




//Emma


Fridays

Nu är det mycket tjat här, men jag kom på en briljant idé :D Som sagt så ska jag, Emma å Viann mötas upp på Fridays idag å dricka några drinkar. Jag har en drink där som jag alltid tar, för den är så jääävla god så jag vågar inte testa nån annan då jag tror jag kommer bli besviken. Men idag ska jag försöka börja med några andra iaf så kan jag ju avsluta med min favorit :D

Men till min idé. Jag ska ge er lite drinktips sen va ni kan dricka där å inte. Va som är att rekommendera. Hur bra?! Sen är det även en påminnelse till mej själv vilka jag kan ta igen när jag är där nästa gång ;) hihi.




//Emma

 


Frukost

Shit, jag vet exakt va jag ska göra innan jag flyttar mej till soffan. FRUKOST. Fan va hungrig jag är. Det kom liksom helt plötsligt oxå. Sjukt. Ingen Donken blev det igår heller efter vi va ute då allt va stängt. Å med vårt nu välfyllda kylskåp kan jag säkert hitta nåt gott ;)

//Emma

God morgon!

Jag vakna faktiskt mycket tidigare än va jag trodde jag skulle göra idag. Vet inte riktigt varför, men jag är ganska pigg nu iaf så det är väl lika bra att gå upp. Å med det menas flytta sej till soffan. Haha. Igår hade vi som sagt träning till halv tio, sen va det full rulle in i duschen. Vi kom hem fem över tio. Det måste va nån form av nytt rekord. Liksom 35 minuter från Bipen å hem å då hade vi även duschat. Bra jobbat ;)

Sen va det bara att göra sej iordning å föra lite för att sen dra in till Emils skiva. Jag hade väl sådär, men huvudsaken är ju att dom som hade den hade kul, å det tror jag dom hade. Dock va det kul att göra nåt så jag ångrar inte jag gick dit iaf :) Nu är det ta det lugnt som gäller å sen ikväll blir det lite drinkar :D





//Emma

Parrrty

Nu är jag hemma igen. Jag har varit å storhandlat å hämtat ut ett par skor. Å jag säger bara JAG ÄLSKAR SKORNA!!! Sjukt snygga, så jag ångrar inte en sekund att jag köpte dom :D Nu har vi även mat i kylen å frysen så nu kan vi äta hur mycket som helst :D Har varit hungrig hela dagen, men nu har jag kunnat äta lite iaf :)

Ikväll har vi sen träning å efter det är det skynda skynda skynda som gäller! Bror min har studentskiva ikväll så jag ska dit. Så efter träningen blir det duscha å fixa sej fort som fan. Sen kommer Heradi å Abbe hit så förar vi lite å sen drar vi. Stress! Men det kommer nog bli skoooj :D Kommer dock känna mej jävligt gammal. Haha.

Skönt att jag har nåt att sysselsätta mej med nu när jag inte ska jobba nåt mer i veckan. Imorgon ska jag oxå ut, fast då ska jag bara ta ett par drinkar. Men mer om det imorgon :)





//Emma

Tisdag

God eftermiddag. Jag kom precis på att jag känner mej stressad. Har legat å letat utbildningar hela morgonen å nu ska jag å storhandla. Men kom på att om jag inte skyndar mej måste jag sitta i köer på vägen hem :O Det vill man ju inte. Så jag tänkte bara kika in å säga hej.

Vi hörs när jag kommer hem :)





//Emma

Dagens diss

Idag är det ingen vanlig diss. Idag är det en fet jävla diss.

Dagens diss går till *trumvirvel* Sarah! Anledningen kommer nu. Hon brukar väldigt sällan äta frukost, å jag har sagt åt henne det typ tusen gånger att hon måste äta frukost, men varför lyssna på mej liksom? Idag va det inte bara frukosten hon inte åt, hon åt ingen lunch heller. INTE OKEJ!!!!

Men kan inte gå en hel dag utan mat. Det går fetbort. Därför får hon den här stora dissen. Ni alla gulliga läsare får gärna hjälpa mej att säga åt henne att äta frukost (å lunch), då hon har slutat lyssna på mej :(





//Emma

Sov gott sötisar

Sova, sova, sova säng säng säng.. Ska bli så skönt att krypa ner under täcket och avsluta denna måndag.
Hade en helvetisk dag, den slutade dock bättre än den började så det är ju något positivt i alla fall!
Har heller inte hunnit sova någon middag så kommer somna som en stock skulle jag tro.

Emma kommer dissa en hel del om mig idag, men ta det med en nypa salt, allt hon skriver är inte sant ;)

Hur har er måndag varit?
Hoppas den inte har varit lika kass som min!
Om den, mot förmodan skulle ha varit det, så håller vi tummarna för en mycket bättre tisdag :)
Snart är det helg igen, woohoo! :D hihi

Sarah

Cover av Conor Maynard

 

En mycket bra cover på price-tag! Enjoy.

 

 

Sarah


Älskar söndagar...

Trött tjej, buhhu :(
Var alldeles för tidigt att gå upp tjugo i åtta imorse, sov dock ett tag på bussen men är ändå trött, skulle kunna gå och lägga mig nu och somna på en gång xD

Proppmätt efter dagens donken, prövade big tasty och den levde ju upp till sitt namn big i alla fall men tasty vettefan.. Trodde den skulle va godare så de kommande donkenbesöken kommer jag nog köra på de gamla vanliga, big mac eller lilla menyn med naturell cheeseburgare.

Emma har redan skrivit det mesta så det var väl allt för mig idag!
Kanske ;)



Sarah

Svenska cupen

Nu är vi nyss hemkomna från Fagersta å matchen mot Västanfors. Vi vann med 6-0 å är vidare i svenska cupen. Nice! Vi spelade ganska bra till å från, men motståndet va faktiskt inge vidare.

Har varit en riktigt lång dag, så när vi gick av bussen åkte jag å Sarah förbi Donken för att köpa kvällens middag. Hann precis lagom hem till Gossip girl. Så jävla bra det är!

Nu är det mys i soffan å en kväll framför tvn. Nu är det fenomen å vid nio börjar kvällens film.

Ha en trevlig kväll :)




//Emma

Matchdags

Godmorgon! Förmodligen är det inte så många uppe nu. Men jag är helt klar. Snart ska vi nämligen röra oss mot samlingen för att sen åka bussen till Fagersta. Uppdateringen idag kommer va kass, men den va desto bättre igår så ni får läsa gårdagens inlägg ;)

Jag vill bara önska er en trevlig dag så hörs vi nog när vi kommer hem :)

Glöm inte Gossip Girl ikväll!!!!!!


//Emma



 


Sleep tight

Nu är jag väl förberedd inför morgondagens bussresa. Jag å Sarah har fixat en massa nya låtar till telefonen så jag ser nästan fram emot att sätta mej på bussen med lurarna i öronen ;)

Nu ska jag bara kolla klart filmen som är slut när som helst, sen blir det till att borsta gaddarna, packa väskan å sen sova. Klockan ringer väl halv åtta eller nåt sånt imorgon. Det där med sovmorgnar är inget vi förespråkar ;) haha.

Men sov gott å dröm sött!



Den här kommer iaf spelas flitigt. Bääääst.



//Emma


Då va det dags igen...



Ha en trevlig kväll ;D




//Emma


Dagens diss

Dags att dissa lite igen. I like. Dock gillar jag mer att hissa grejer, men inte lika ofta man kan göra det ;)

Dagens diss går iaf till Dessie å alla andra för den delen som går runt med solglasögon inomhus!!! Så sjukt löjligt. Är det tex soligt på t-banan? NEJ! Den går för fan under marken. Är det soligt inne på ICA? Nee inte det heller faktiskt. Solglasögon har man för att skydda ögonen mot solen, så på platser där solen inte finns kan man ta av dessa.


(Bild tagen från dessies blogg)


Det jag vill komma fram till är iaf att det ser sjukt löjligt ut att ha solglasögon inomhus. Punkt slut.





//Emma


Vet inte vad jag ska säga....

Normal text Stor text Extra stor text



"Bara en spelare lyckades få alla rätt på V75 i dag.

 

Han eller hon hade lämnat in sin rad för 216 kronor hos Pipcenter i Västra Frölunda utanför Göteborg.
Utdelningen:  24 241 282 kronor.

 

–Är det sant? Det är helt sjukt, vi är chockade, säger butiksbiträdet Sofia Libert när Trav365 når butiken.

 

6 - 15 - 2 - 11 - 2 - 4 - 11. Där har ni den rätta V75-raden på Solvalla. Den raden var så svår att endast ett system lyckades pricka in alla rätt. Det vinnande systemet var inlämnat på Pipcenter i Västra Frölunda utanför Göteborg. Utdelningen på det snygga systemet: Hisnande 24 miljoner kronor."

 

GALET!

Läs mer här!


Sarah

MOHOOOOOMBI!

 

 

Sarah


En dag på Solvalla

.. Som gick åt helvete! Men hur många rätt jag fick eller hur mycket pengar jag gjorde av med spelar ingen roll.
7 rätt gav 23 600 000 kr. Förstår ni hur mycket det är?!?!? Om jag hade satt den rätta raden så hade jag tuppat av. Galen vinstsumma, helt otroligt! Grattis till den/dem som vann i alla fall!


Örjan Kihlström (en galet bra kusk) bär fram olympiafacklan.

Sarah


Gårdagskvällen

God kväll!

Tänkte berätta lite om vad som hände igår när vi hade teamaktivitet på jobbet.
Vi möttes alla upp på kontoret för lite dricka och snacks, snälla Emma skjussade in mig till stan så jag slapp åka komunalt!

Vid kvart i sju kom taxibilarna och vi begav oss mot ballbreaker som ligger på gärdet.
Väl där så slog vi oss ned vid borden och väntade på maten, dem flesta hade beställt biff, pommes å chilibea. Men inte Tommy.. Han hade tagit fisk, haha. Han såg lite besviken ut när alla andra mumsade i sig sina stora köttbitar.
Skulle ha varit 300 g, och det var de säkert. Men hälften var gummi (fett) så det var man tvungen att skära bort så kvar på tallriken låg en mycket mindre köttbit. Ska i och för sig inte klaga, åt ändå inte upp hela :P

Maten smakade förövrigt bra!
Efter middagen så gick vi ner för att bowla, stället var galet stort! Flera bowlingbanor och massor av andra roliga aktiviteter runomkring. Om ni ska ut med företaget/laget/vänner någon gång så kan jag faktiskt rekomendera Ballbreaker, väldigt bra!

Bowlingen började grymt! Flera strikar i rad, stavas de så?, tyvärr gick det utför :( Men var nog den bästa bowlingserien jag spelat. Jag var tvungen att höja min nivå efter sällskapet, inget illa ment mot dom jag spelat med tidigare ;) hehe.

Fotbollen och golfen gick å andra sidan sämst, men kom inte sist på någon av grenarna och allt som allt slutade jag på en femteplats. Inte sist i alla fall så det var väl en helt okej insatts.

Kvällen fortsatte på SNAPS på söder. Kommer ett inlägg om de senare!

Kom hem vid två, Emma slapp komma och hämta mig då jag fick skjuss av Anders som hade vägarna förbi, snellis!




Taggat folk bak i bilen!



Glad chaufför :)



Glada killar! även fast dom var kassa på bowling ;)



Vinnare av trekampen, ROBIN!


Sarah

Söta bebisar!


Hahah så söta! Men vad pratar dom om egentligen?

 

Sarah


Hataaa

Jag hatar hästar å allt som har med hästar att göra... Visserligen så är jag ju inte så jätteseriös med mitt spelande. MEN ÄNDÅ! Sarah blev oxå så arg så hon åkte hem. Haha. Så nu är vi hemma båda två igen, lagom bittra sådär. Hur svårt kan det va att bara springa in hästen som etta? Bläää.

Min målsättning va visserligen att få lika många eller fler rätt än förra gången, å chansen finns fortfarande, men tror inte det kommer gå. Så jag skiter i det här nu å så kollar jag måndagens avsnitt av Bachelorette istället. Mycket bättre än jävla hästar.





//Emma


Solvalla

Godmorgon! Gud va skönt det va att sova ut i morse :) När jag vakna satt Sarah vid datorn å kollade hästarna. Hon verkade ha stora problem med vilka hon skulle spela på, så jag tänkte att jag lika gärna oxå kunde göra en liten rad. Jag är dock inte riktigt lika seriös med mitt spelande, så idag ska jag spela för sex kronor. Ingen förmögenhet direkt så jag tror min ekonomi inte står å faller med detta.

Jag kan ju inte skita i att lämna in den heller. Tänk då om det skulle visa sej att jag har sju rätt på min rad som jag inte lämna in? Ja det får ju inte hände. Visserligen tror jag att jag kanske kan få två rätt om jag har tur, men ändå. Man vet ju aldrig ;)

Sarah ska nog åka till Solvalla snart, hon vill att jag följer med oxå. Men jag vet inte. Jag är verkligen osäker på va jag ska göra. Det är nog jättekul där, men hästar å sånt är inte riktigt min grej. Soffan å tvn låter ganska lockande oxå. Men samtidigt, vågar jag släppa i väg henne dit själv med massa konstiga gubbar? ;O




Btw, kolla precis ut genom fönstret. Ser ju för fan ut som att det ska börja regna. Usch, då stannar jag nog hemma ;P




//Emma


All in

Jag går verkligen all in med min myskväll. Nu börjar även seven på femman. Har hört den ska va riktigt bra. Nån som sett den?







//Emma


Kvällen

Nu har jag precis kommit hem efter att ha skjutsat Sarah. Hoppas hon får en grym kväll. Ska hämta henne ikväll/natt oxå. Hon ringer, jag vaknar å slänger mej i bilen. Jag måste ju va en riktigt bra sambo? ;) haha.

Nu börjar min kväll. Ska snart börja laga lite mat, blir kyckling pommes å beasås. Efter det blir det till att lägga sej riktigt bekvämt på soffan, poppo popcorn, ta fram chips å dip å sen hämta lite choklad. Colan får ju inte heller glömmas. Sen har jag exakt allt jag behöver. Va skulle man kunna behöva mer än det? :S

Hur ser er kväll ut?


Snygg tjej!



//Emma


Heeelg!

Sådär ja. Då va det helg igen. Jag kom nyss innanför dörren men slutade jobba för flera timmar sen. Jag ringde mamma efter jobbet å fråga om hon ville luncha med mej, å det ville hon, så vi hade en jättemysig lunch mami å jag :D

Efter det rörde jag mej hemåt men stanna å handla lite gott inför kvällen på ICA först. Jag är sjukt taggad för min slappa-svulla kväll. Nu ska jag bara chilla i ett par timmar innan det är dags att skjutsa Sarah. Hon borde komma hem snart förresten.

Men nu måste jag rusa ner å flytta bilen. Vi hörs lite senare.




Fina mamma :)


Pussssaaa!

//Emma


En timme kvar...

... till fredag! :D

Hur som helst. Nu ligger jag på soffan å datanördar lite. Ska gå å sova snart. Sarah satt i soffan å så säger hon "nu ska jag gå å sova". Men jag lyckades dock övertala henne att hon faktiskt borde duscha först (vi har ju tränat liksom), så nu är hon i duschen.

Träningen va rolig trots att det va storm ute. Som tur va höll sej alla kvar på planen utan att blåsa bort nånstans. Vi har nu haft fotboll fyra dagar i rad så imorgon å lördag är fotbollsfria för att vi sen på söndag åker till Fagersta.

Jag är så sjukt taggad inför imorogn oxå. Sarah ska ju bort så jag har lovat att va chaufför, men när jag inte är det ska jag lägga mej på soffan å bara chilla. Ska ta det så lugnt så det knappt är sant. Sjukt skönt! Blir lite chips, dip å popcorn oxå. Å cola såklart! MUMS!

Men nu ska jag stänga ner datorn. Hörs imorgon!






//Emma

 


Vem är Rebecca Black? :S

Okej.. Ett inlägg till! Hiss eller diss? Det är en väldans massa snack om Rebecca Blacks låt Friday. Hört talas om den eller om henne!?!? Dom har pratat väldigt mycket om den på the voice och andra radiostationer och om man söker på "worst song ever" på youtube så hittar man den, över 88 miljoner har sett den, 1.2 miljoner dislikar den. Hennes föräldrar har sponsrat allt som har med hennes "musikkarriär" att göra (har kostat dom miljontals kr). Trots att alla tycker att låten är kass så har dom lyckats få en ganska, väldigt! bra spridning på den och en hel del publicitet i USA.

Men nu tillbaka till låten! Man tycker ju att de sökordet borde säga ett och annat. Men är den verkligen så dålig?

Första gången jag hörde den så tyckte jag att den va KASS! Men den sätter sig, och nu när jag har hört den ett par gånger så blir det att man sitter och sjunger med - friday, friday gotta get down on friday!!!!!! Kanske den låten jag ska sjunga imorgonbitti så Emma vaknar på bra humör, hon blir himla glad när jag sitter och spelar och sjunger med nu, haha!

Men jag vet inte riktigt om jag ska hissa eller dissa, den är ju egentligen sämst men som sagt, den fastnar. Lovar att ni kommer sitta och sjunga med snart också ;)




 

Sarah


Läggdags

Emma är verkligen jätteduktig på att blogga, har inte varit inne på bloggen nu sen i onsdags och så har hon uppdaterat massa. Grymt!
Men Emilia som lovade att börja blogga jätteflitigt? Jag vet inte vad som hände...

Dagarna har varit riktigt bra, trodde att detta skulle bli en riktigt stressdag men så blev inte fallet!
Hade till och med tid över så jag kunde åka till lagret och chilla lite där ett tag + att fixa lite annat nödvändigt :)

Nu har jag ätit, rostad macka med räkost såklart, och ska alldeles strax hoppa in i duschen sen blir det bums i säng.
Imorgon kommer bli en lång dag då jag och dom andra som jag jobbar med ska umgås efter arbetstid (!) händer inte ofta. Vi ska till ballbreaker och köra trekamp; golf, fotboll och bowling. Någon som varit där? Är det bra?
Golfen och fotbollen spelar man tydligen via en simulator (?) tror det kommer bli kul iaf! :D
Vi ska också äta såklart, jag har valt en fet biff med klyftpotatis och chilibeanaise, blir hungrig bara jag tänker på det! MUMS! 

Men nu dusch! Klockan är 22.22 önska er nått!
Om jag inte bloggar imorgon så blir det på lördag, ska försöka ta lite bilder också :)


Åhh, jag glömde säga en sak.. Bara för att jag spelar fotboll så har jag såklart värsta pressen på mig imorgon. Det är upp till bevis säger dom, men jag kommer ju vara så nervös :( och hånad resten av livet om jag skulle förlora... :(

Puss på er!

Sarah

Ta igen sömn?

Jag undrar en grej. Jag hävdar att man kan ta igen sömn. Tänk när man har sovit jättelite å är supertrött, klart man måste kunna ta igen det genom att sova mer en annan dag? :P Sarah svarar mej med att förlorad sömn är förlorad å går inte att ta igen.

Kan nån av er svaret på detta? Känner att det måste klaras upp ;)




//Emma

 


Dagen

Jag tänkte ta en liten snabbgenomgång va som hänt denna onsdag. Först va det jobb som gällde, inte mycket att berätta om där. Kom hem å sov lite middag. Sen va det dags för match å Victoria cup mot Åkersberga. Dom fick två straffar innan matchen börja då dom ligger två divisioner under oss. Dom satte den ena så vi låg under med 1-0 då matchen starta.

Vi spelade riktigt bra å det rulla på. Stod 3-1 i paus å matchen sluta 5-1. Dock skulle jag vilja säga att dom rättvisa siffrorna vore typ 10-1 minst. Men vi är hur som helst vidare å får se vilka som väntar här näst ;)

Nu är klockan mycket å det börjar bli dags för mej att sova så jag säger godnatt :)





//Emma

Godis

Jag har en fråga till er. Om det står en godispåse framme å man kommer hem jättemätt å inte alls sugen. Varför måste man då äta godis?

Jag har funderat på det nu sen jag kom hem, men jag har inte kommit fram till nåt svar alls. Heeeelp me! ;P





//Emma

 


Pastasåskungen

Jag måste bara berätta att jag bor ihop med väääärsta pastasåskungen. Sarah är verkligen bäst på pastasåser! Jag sov idag när hon kom hem å märkte ingenting. När jag vaknar känner jag en oerhört god lukt från köket. Då hade Sarah redan lagat all mat å det här utan recept å bara slängt i lite ingredienser. Jag är sjukt imponerad. Så jag säger bara att om ni nån gång vill ha en god pastasås eller förslag, fråga Sarah!!!






//Emma

Sova sova sova sova!!

Sen jag kom hem från träningen har jag tryckt i mej, en kiwi, lite godis, två mackor å chips å dip. Glömde jag säga att jag va hungrig?

Nu är det dessutom sängdags.




Puss å kram!

//Emma


Träning

Somnade klockan fyra och vakna upp vid sex, två timmar senare??! Hur ska jag lyckas somna ikväll?
Kommer säkert gå jättebra, det har det gjort alla andra gånger, men jag inbillar mig allid att jag inte kommer kunna somna för att jag sovit så länge på dagen. Så upp till bevis ikväll vilken av mina känslor som har rätt!

Dagen har varit bra, tisdagen är avklarad, onsdag imorgon sen är halva arbetsveckan gjord. Skönt!
I helgen har jag väl lite planer, några lösa på lördagen men får se hur det blir... V75 körs ju på Solvalla i helgen och jag skulle jättegärna vilja åka dit, dock inte ensam.. Så måste försöka få med mig någon! Någon som har lust? ;)

Men nu är det dags att rulla mot träningen! Sent idag, gäsp. Såååå jobbigt att komma hem så sent ;(


Från när vi målade lägenheten! En lite random bild denna tisdag.


Sarah

Tisdag

God kväll! Jag hinner inte skriva nåt längre här just nu, men tänkte iaf säga hej :) Har som vanligt jobbat idag å blev en rätt sen dag idag oxå. Hann vila lite när jag kom hem å sen va det dags för mat. Nu sitter jag här å väntar på att åka till träningen bara. Sjukt segt. Träningen slutar halv tio idag så får se om jag hinner skriva nåt efter. Annars hörs vi nog imorgon då jag förmodligen har lite mer tid mellan jobbet å matchen ;)

Ha en trevlig kväll!





//Emma

Trööööött!

Hej å hejdå! Det har varit dåligt bloggandet idag. Men jag har massa att säga till mitt försvar. Gick hemifrån halv sju (kände det va lite tidigt att blogga då) å sen kom jag hem tjugo i fem!!! Ni hör ju själva vilken brutal dag. Sen va det middag å direkt till träningen. Efter det bar det av till Olearys för att kolla derbyt, sluta 0-0, men tycker vi förtjäna att vinna ;) Kom hem nu för kanske en halvtimme sen. Så tyvärr har det inte funnit nån bloggtid idag. Sen är jag helt sjukt jävla galet trött så måste sova NU!

Godnatt.




//Emma

Myskväll

Jag gillar söndagar. Jag gör faktiskt det. Är så skönt med söndagar då man inte har nånting alls planerat å bara tar det lugnt hela dagen. Nu sitter jag å Sarah här i soffan å slökollar på tv å väntar på att kvällens film ska börja. Ska gå å göra lite dip snart oxå. Perfekt med chips å dip till filmen :D Har även en feeeet godispåse från igår, å så lite cola på det ;)

Hur ser er söndagskväll ut?





//Emma

Taken

Jag måste bara berätta för alla så ni inte missar att en av värdens bästa filmer går på tv ikväll. Taken klockan 21 på fyran. MISSA INTE!!!





//Emma


Söööndag ....

Hej!!

Nu är jag tillbaka till civilisationen igen efter en lugn helg uppe på landet :)
Mysigt har det varit, tråkigt med det dåliga vädret dock. Men nu när man har flyttat hemifrån och inte träffar familje alltför ofta så är det ganska skönt att spendera tid med dom också.

Vi har inte gjort så mycket faktiskt, beskärt lite äppelträd och eldat lite. Det var is på sjön så kunde tyvärr inte fiska något.. ca tio svanar och några kanadagäss på sjön, ett rådjur på ängen och massvis av bajs på vår tomt. Djurlivet har kommit igång igen i Västanhed efter några års uppehåll, yeey :)

Jag kommer ihåg ett av de första åren vi hade landet, jag var kanske 11 och Jonas 6.
Men då var det fullt av rådjursbajs, älgbajs och kaninbajs under våra äppelträd, nästan så snön var svart istället för vit ;) Mamma och pappa erbjöd mig och Jonas en varsin liten slant, närmare bestämt 25 kr var för att plocka upp allt bajs och slänga ut det på ängen. Så jag och lillebror drog på oss arbetshandskarna och började att plocka, efter en timma eller liknande så var nästan allt bajs borta och jag och Jonas tog glada emot våra 25 kr var!
De här året fick det dock ligga kvar... ;)

Har ni haft en bra helg? :)




Sarah


Btw..

Emilia sa igår att hon ska börja blogga jättemycket. Det återstår att se, men jag hoppas verkligen hon gör det. Vem vill inte läsa om hennes fartfyllda dagar liksom? Så kom igen nu alla ni där ute, peppa henne att komma igång igen!!!








//Emma


Söndag

God morgon! Hur mår ni idag? Jag mår faktiskt mycket bättre än va jag trodde. Är typ inte bakis idag faktiskt. Lovely. Igår va det som sagt utgång på schemat. Började hos Emilia å sen drog vi till Amba. Det va kul där som alltid :) Blev mycket dans så idag värker fötterna. Men va gör det när det är söndag å man ändå bara slappar? ;D

Jag sov med Stefan å Christoffer även i natt å dom är fortfarande lika stora morgonmänniskor som igår ;) Haha. Så inte har jag fått sova ut allt för länge. Men ska faktiskt ta å kanske slå på en film å lägga mej å mysa på soffan å äta godis. Köpte en jääääkla godispåse igår. Ibland älskar jag att jag är så förberedd! ;)




Bild från igår: Carina, Emilia å jag :)




//Emma


Lördag

Nu är jag hemma igen efter Bålstaturen. Jag har haft jättetrevligt verkligen :) Men jag mååååste sova nu. Va nämligen såhär att jag, Josse, Christoffer å Stefan sov hemma hos Stefan å dom kan va världens största morgonmänniskor... Så halv tio väckte dom mej å då hade dom varit vakna länge redan å fixat frukost å grejs. Hur gott som helst å värsta lyxen :D Men om jag ska orka med kvällens bravader måste jag sova nu ;) Haha.

Hörs sen!




//Emma

Fredag, älskade fredag

Tjohooooo! Fredag här å arbetsdagen är klar så nu har jag helg! Jag sluta visserligen för ett tag sen så har hunnit förbi systemet å lagat lunch oxå. Mötte upp pappa innan det oxå å hämta en bil, ska nämligen hem å käka hos familjen ikväll å det tar ett tag att ta sej från Väsby (där vi tränar) till Bålsta kommunalt. Men nu är ju det löst ;)

Sitter i princip bara här å väntar på att åka till träningen. Den börjar redan klockan fem. Efter det bär det som sagt av till Bålsta för mat med min familj å efter det blir det myskväll med Josse å Jossan. Får se om deras gräbbs å Stefan är med oxå :)

Så snart drar jag så blir inge mer uppdatering förrän imorgon. Sarah ska till landet i helgen så hennes bloggande kan man inte heller lita på. Å så har vi ju Emilia, henne kan man inte lita på alls när det gäller bloggen ;) haha.
Blir jag som får styra upp det här i vanlig ordning.

Men han en underbar fredagskväll. Hörs nog imorgon!





//Emma

Ihfoisahf

FAAAAAAAAAAAAAAAAAN va arg jag blir. Tänkte liksom kolla läget på facebook lite snabbt innan det va dags för sängen då jag faktiskt inte kollat facebook sen långt innan träningen ;P. Men går det då eller? NEEEEEEEJ!!!

Sånt stör mej så mycket så nu kommer inte jag kunna gå å lägga mej förrän jag kunnat logga in. Sjukt onödigt då jag vet att det egentligen inte hänt nå speciellt där. Haha. Jaja. Godnatt igen.


//Emma

Godnatt

Jag måste börja med att säga att jag är så sjuuukt imponerad. Sarah är fortfarande uppe?! Dock ska hon i skrivande stund gå å sova. Men ändå. Kolla klockan liksom?!

Träningen idag va riktigt rolig. Jobbig, men rolig. Vi körde en massa roliga saker å jag hade ett leende på läpparna hela träningen typ. Så underbart ska det va att spela fotboll :D Vi blev fotade under träningen oxå, vi kommer bli lokalkändisar. Niiiice!

Men nu är klockan alldeles för mycket. Klockan ringer 6 imorgon så jag borde följa Sarah å gå å lägga mej. Dock i min egen säng ;) haha. Inte för det är nå fel på att sova med henne, hon är en riktigt mysig tjej. Hör ni det nu grabbar? ;)

Sov gott å dröm sött!




//Emma

RSS 2.0