Kort uppdatering

Har inte gjort mycket alls idag. Åkte till Kallhäll och plugga efter skolan.
Imorgon är det upp tidigt, har min första körlektion.. nervös!!

Dags och sussa nu.

Sarah

Barca vann - Zlatan blev match hjälte

90 minuter spelade..
När domarn blåser av matchen står det 1-0 till Barcelona.
Zlatan kommer in någon gång i början av andra och efter fem minuter på plan avgör han. Otroligt.


Men måste dock säga att Messi är fotbollens trollkarl, han kan verkligen göra vad han vill med bollen.

http://www.onetipaday.com/wp-content/uploads/pictures/2009/04/messi.jpg

Sarah

Kvällens match

Zlatan Ibrahimovic och Cristiano Ronaldo.

 

Barcelona vs. Real Madrid
Zlatan vs. Ronaldo


Vad tror ni?

Sarah


Första advent

Godmorgon där ute.

Första advent idag, inte långt kvar till julafton nu så det är nog dags att börja planera julklappshandlandet.
I december händer massor av roligt, SM futsal inomhus i skolan, skinkcupen, Emma kommer hem den 16onde!, jullov, julafton, nike-cupen och nyår.

Massvis att se fram emot :) Kommer säkert mer saker därtill också.

Idag åt vi frukost hela familjen tillsammans, var ett tag sen då det var fotboll igår och dom andra har varit på landet när jag varit hemma osv.
Men idag blev det frukost tillsammans och då passade jag på att baka scones. Nybakat bröd på morgonen är otroligt gott, smöret smälter, lägger på lite apelsinmarmelad sen ost över det, yummie!

Idag blir det att gå ut och övningsköra sen självklart el classico ikväll! Kanske ska satsa lite på den matchen också och se om flytet sitter i :)

Sarah


Det går bra nu

Klirr i kassan, wiihoo!

Djurgården som låg under i första perioden vände och kvittera, turligt nog hade jag sattsat på 3-3 och så sluta den!
Eller kanske inte turligt, tror nog att jag har lite känsla för det här trots allt ;)
Hade dock varit skönt om Djurgården vunnit, hade inte gjort något i tabellen och inte heller på kortet för jag hade de resultatet också (; haha.

Men tror nog att 3-3 gav mer pengar. Glad är jag i alla fall och lite extra pengar inför julen är inte fel.

Sarah


Rihanna Photographs (Feat. Will.i.am)


Like alot!

Sarah


Vart tog Eragon vägen?

Dagen blev inte alls som väntat.

Började att rensa mina lådor med kläder i och så blev det att jag fortsatte till garderoberna.
Egentligen så vet jag inte varför jag ens tänker tanken att rensa bland mina kläder för jag slänger nästan ändå aldrig inget, idag tror jag det blev typ 3 t-shirtar som jag knappt använder och någon gammal fotbollsoverall.

Men är inte ni också så? Ni tänker att "nej men den här kanske jag kommer använda någon gång". Sen så finns det ju plagg som man inte alls vill slänga även fast dom bara hänger där och tar plats.
Lyckades snygga till lite i lådorna iaf, nu ligger inte allt huller om buller :)

Gick också ut i skogen och plockade lite vitmossa till mamma så vi kan göra en adventsljusstake, första advent imorgon ju! Galet vad tiden går snabbt.

Ikväll är det Eragon på tv klockan 21:25 på 4an. En av mina favorit fantasy filmer (har dock inte läst första boken bara den sista som var riktigt bra)Har hört av folk som läst första boken att filmen egentligen är en besvikelse (?)

Men är det någon mer än jag som väntar på den andra filmen? Skulle vara en triologi hörde jag talas om och det var ju några år sen den första kom ut nu...

http://photoserver.ws/files/9psl0fc4ot0tfwvvvf3r.jpg


Sarah

helluuu

God morgon denna gråa morgon!

Lördag idag och jag ska bara njuta av min lediga helg. Ta det lugnt, plugga lite, kanske åka in till staden en snabbis. Får se hur dagen utvecklar sig, tar den som den kommer :)

Vad ska ni göra?

Sarah


helluuu

God morgon denna gråa morgon!

Lördag idag och jag ska bara njuta av min lediga helg. Ta det lugnt, plugga lite, kanske åka in till staden en snabbis. Får se hur dagen utvecklar sig, tar den som den kommer :)

Vad ska ni göra?

Sarah

Äntligen Fredag

En välbehövlig helg som dessutom är träningsfri.
Orkar inte tänka speciellt mycket nu, orkar inte göra något för tillfället och mitt humör är inte på topp, vet inte vad som hände. Allt var ju glatt senast idag när jag va med Belma.

När man är ensam får man tid att tänka så mycket, på allt man gjort och på det man inte gjort, på det man bör har gjort och vill göra.
Men inget jag orkar lägga kraft på för tillfället och vill inte lätta mitt hjärta.

Dagen var bra, tränade tidigt som tusan imorse. Jag var nästan helt hundra på att jag skulle försova mig men ännu en gång vakna jag av alarmet. Lite småjobbigt kanske, skulle vara väldigt skönt att försova sig riktigt rejält någon gång. Men inte på en morgon då vi har träning :)

Mötte upp Belma i jakan runt två. Vi gick och fika på tasty's. Som vanligt blev det en hallonpaj och vaniljsås. Galet god och idag var den till och med ännu godare, var verkligen jättelängesen jag åt den.
I väntan på Belma hann jag vandra runt i några affärer. Hittade ett par skitsnygga underkläder, helt såld! Ska lätt åka in och köpa imorgon, orkar inte vänta till julafton.
Och när jag ändå är inne imorgon kan jag passa på att kolla efter lite julklappar och kanske även se om det finns något jag vill ha som jag kan önska mig.

Idol och flashforward ikväll! Missa inte.

Sarah

Thailand dag 7

Dag 7:

(26/11)

Vi kom som sagt hem vid elva och begav oss direkt till stranden. Vi tog några solstolar och la oss i skuggan under ett parasoll och somnade. Vi vaknade efter ett tag och mådde inte allt för bra. Vi såg ljuset i tunneln. När vi vaknade till kom de som jobbade där med färsk ananas till oss. Jättegott, men vi var något illamående. Vi låg på stranden till ungefär halv tre då vi åkte hem. Dock tog det ett tag att verkligen ta sig upp från stolarna. När vi kom till cyklarna visade det sig att Josefins cykel hade punka, så då var det bara att leda cyklarna hem, detta tog typ 40 minuter annars brukar det ta ca: 10 min. Fem toast.


När vi kom hem tog vi en dusch och sedan gick vi och la oss för att sova middag i några timmar. Klockan ringde vid sex och Josefin gick återigen upp före Emma. Josefin kommer in i rummet och säger – ”Emma vi har fått post”. Mycket spännande tyckte vi båda. Det visade sig att det var från en av killarna. Vi skulle egentligen mött dem på stranden, men de hittade oss inte. Vi bestämde i alla fall för att mötas upp senare på kvällen.


Vi gjorde oss i ordning och tog en tuk-tuk till restaurangen. Vi var fortfarande inte helt på tårna efter gårdagens slitiga kväll. Maten kom in och vi åt. Eller vi och vi, Emma åt, Josefin mådde dåligt. Vi funderade på om vi skulle dra hem eller inte, men vi bestämde oss för att möta upp dem som planerat.


Vi bad om notan och den kommer in. Vi tyckte att det var rätt dyrt, men vi betalade och började gå. Då kommer en i personalen springandes efter oss och drar med oss tillbaka. Det visade sig att vi hade fått fel nota. Den rätta notan kommer in och det skiljer nästan 1000 bath från den första. Lite småkul.

  

Vi gick ner till piren och slog oss ner vid deras bord. Emma och Josefin hade verkligen bestämt sig för att aldrig mer dricka alkohol. Det sprack. När vi kom dit beställde Emma in en drink för hon började bli taggad igen. Josefin däremot beställde in en vatten.


När de ätit klart började vi röra oss mot Hilton. Det var dock lite tidigt så vi gick till en annan bar så länge. Där kan jag säga det kom in dricka efter dricka och vårt ”aldrig-mer-dricka-alkohol-grej” sprack rejält. Emma köpte även ett par glasögon som vi hade riktigt kul med under kvällen. När vi suttit där i någon timme gick vi till Hilton och dansade och drack en massa goda och färgglada drinkar.

              

Vi skojade och hade riktigt kul. Lärde även killarna några av våra svenska dansmoves så som julgranen, handla på ICA etc. Emma och Josefin dansade även med en gubbe på cirka sjuttio år som trodde han var femton, och en thailändska. Hon var helt galen! Så småningom så stängde stället och vi bestämde oss för att åka hem till dem för att spela spel.

    

Vi spelade jag har aldrig, busschaufför och ja jävlar. Det blev en minst lika hård natt igen. Kvällen var riktigt billig också. Maten var sjukt billig och vi behövde inte betala ett öre efter det. Vi blev bjudna på allt! Vi satt väl uppe och drack till en fem-sex någon gång denna natt också, och Emma och Josefin var sedan uppe vid nio för att gå till poolen.

  

//Emma


Thailand dag 6

Dag 6:

(25/11)

Denna morgon började precis som alla andra. Josefin vaknade, Emma sov. Lite senare ringer Emmas klocka och hon är jättetrött men masar sig långsamt upp i alla fall. Frukost åt vi och sedan gick vi till poolen. Våra konster fortsatte idag. När vi badat ett tag var vi rätt busiga, mer kan jag inte avslöja.

  

Vi bestämde oss för att cykla till stranden idag för att se hur vattnet betedde sig. Det var dessvärre likadant som igår. Så vi slog oss ner och åt en lunch och drack någon drink istället. Hon som jobbar där, Som, som Josefin känner sedan tidigare satte sig ner och pratade med oss. Vi fick massa hjälp om hur vi ska ta oss till Full moon Party om en vecka. Det satt även några killar vid bordet bredvid som mer än gärna hjälpte till.

        

Efter maten tog vi ett dopp i havet. Det var riktigt skönt. När vi badat ett tag gick vi upp och satte oss på strandkanten och innan vi gick tillbaka till bordet bestämde vi oss för att doppa oss en sista gång. Vi springer ut i vattnet och Josefin ska hoppa över en våg, men missbedömer vågens storlek en aning och det hela slutar med ett magplask. Det skulle varit kul om Emma filmat händelsen.

Vi betalade lunchen och åkte hem till poolen. Emma behövde bada men Josefin la sig och läste. När Emma kommer upp ur vattnet lägger hon sig också och läser och några minuter senare ligger Josefin och sover så sött. Emma konstaterade snabbt att det har att göra med de tidiga morgnarna.

Josefin vaknade och vi gick in och blandade till en drink för att dricka dessa vid bordet mitt i poolen. När vi suttit där ett tag blev det lite mer bad tills solen näst intill försvunnit ner bakom huset då vi kände det var dags att gå in och duscha inför kvällen.


Vi gjorde oss i ordning och gick ut till vägen för att ta en tuk-tuk till Market village. På Market Village satt vi framför datorn tills de stängde med denna gång hade vi bättre lycka när vi skulle ta oss ut. Skönt!


Vi tog en tuk-tuk till ”klocktornet” väl inne i tuk-tuken säger Josefin  – ”Gud vad jag är sugen på pizza!” Emma tittar förvånat tillbaka och säger – ”Vänta jag måste stå stilla här ett tag”. Hon trodde inte först på Josefin. När vi har satt oss till rätta beställer vi först in drickan, det blev en Long Island för Emma och Josefin slog till på en Tequila Sunrise. Emma tog en klunk och sa att det nog var den starkaste drink hon druckit, Josefin höll även med om detta (det kom ett sådant där ljud som Josefin gör när hon dricker något starkt, schh). Efter en stunds rörande i drinken blandades den upp och det blev en god drink. 

     

Efter middagen gick vi och fixade en taxi som ska köra oss till Champhon och sen hämta oss där, då vi ska till Koh phangan. Vi blev återigen imponerade av oss själva då vi fixar allt så bra! När taxin var bokad och klar var vi lite mer törstiga och gick till Siam för att ta oss en drink. Vi satt där och tittade på fotboll och njöt av semesterns godaste drink hittills.

När klockan blev halv 12 gick vi till Hiltons festvåning och satt först där och drack lite. Det var ett liveband som spelade men vi tyckte att det var sådär. Vi satt där och tänkte om vi skulle gå upp och dansa lite, då tog bandet precis ett brake och en DJ började spela. Då flög alla upp och började dansa inklusive vi. Han spelade jättebra musik och det var ett bra drag. Dock var medelåldern lite högre än vad vi hade tänkt oss. Helt plötsligt kommer det in tre killar och sätter sig ner vid ett bord. Emma tyckte de satt och kollade på oss när vi dansade medans Josefin var i sin egen värld och märkte inte ett dugg.

  

Vi gick till baren för att köpa dricka, när vi har fått den står det en kille och dansar jätteroligt, armar och ben var överallt. Då tyckte Josefin att det var roligt att dansa likadant och Emma var inte sen att hänga på, dock ser två thailändskor detta och de vek sig dubbla av skratt åt Emma. Vi hoppas de förstod att vi skojade. Josefin och Emma dansar vidare tills en man i röd tröja tar kontakt med Josefin och viskar i hennes öra – ”Maruscka” Josefin tittar förvånat tillbaka och utbrister – ”Va”? Mannen i fråga gör ett nytt försök att få fram det han vill och säger exakt samma sak igen. Han förstår att Josefin inte har en aning om vad han säger så han går vidare.


Vi försatte att dansa, då kommer en utav de tre killarna och börjar prata med oss och han bjuder in oss till deras bord. Men Emma och Josefin har inte dansat klart riktigt så det tar en stund innan vi slår oss ner bredvid dem. Vi satt och prata med de ett tag och de var generösa och bjöd hela tiden på dricka. Vi blev kissnödga och gick till toaletten när vi kom ut från toan var lokalen upplyst och det spelade lugn musik det var sista dansen. Emma och Josefin bestämde sig snabbt för att ta den tillsammans så där stod vi i armarna på varandra.

  

När stället stängde drog vi vidare med killarna. Vi träffade en göteborgare på vägen och vi hamnade på någon klubb. Det var dock inte riktigt vad vi hade räknat med, så vi drog med killarna i en tuk-tuk hem till dem. Väl där så började det med att Emma och Josefin gick in och sjöng nationalsången för den fjärde killen som låg i sängen och sov.


Vi slog oss ner och det kom dricka i mängder! Vi började spela olika drickspel och satt sedan och pratade och drack till klockan sex. I samtalet så säger den ena – ”Gud vad ni var duktiga på att dansa”. Vi tittade förvånat på varandra och undrade vad han jämförde oss med då varken någon av oss har någon som helst taktkänsla eller rytm. Vi slumrade till på sofforna och kom hem vid elva nästa morgon.

     

//Emma


Lååång dag

Dagen har varit fullspäckad, lika fullspäckad som alla dagar är med plugg, träningar och annat hit och dit.
But I survive ;)

Hade idag företagsekonomiprov, tror det gick ganska bra. Får se när vi får tillbaka proven, kanske är helt tvärtom. Våran håltimma som vi hade mellan engelskan och F.ekonomin pluggade dock vi massor på. Två timmar i sträck närmare bestämt så man tycker ju att det borde ge resultat. Duktiga vi är, Steph och jag!

Efter det blev det hemgång. Tanken var att jag skulle skriva lite på religionsarbetet men då jag inte mådde så bra så valde jag att ta en ipren och lägga mig och vila ett tag iställe, gav tråkigt nog inget resultat och mådde inte alls bättre när jag vakna. Pallrade mig trots min trötta kropp och ett tungt huvud som sa emot till träningen.

Väl på träningen släppte det dåliga och jag blev genast på bättre humör. Tror inte jag har varit såhär trött i armar och ben efter ett träningspass. Sista varvet skakade mina armar och ben något enormt mycket när jag skulle göra övningarna, och då av trötthet. Det gillar vi ;)

Åkte hem med Peter i sällskap av Emilia i samma bil. Peter släppte av oss och jag och E vandrade in på konsum för att handla middag. När vi kom ut från konsum såg vi en person som vi kände igen väl.

http://gamio.se/heidi/images/ica.jpg

 

Japp! Killen från ICA-reklamen (han till höger, vet ej vad han heter)
Och så handlade vi på konsum när han såg på! Vilken osis...

Sarah

South Park

http://applescoop.files.wordpress.com/2009/02/southpark.jpg

Underskattad serie enligt mig. Så sjukt rolig!!
Så nu blir det att somna till South Park

Sarah


Två dagar i ett inlägg

Hallå där ute! Nu var det allt ett tag sen.

Gårdagens träning gick bra, känner dock av den då jag har träningsvärk i både armar och rumpa. Men det är skönt med träningsvärk, vet man att man tränat och kanske blivit lite starkare ;)
Sov som sagt hos Emilia, en väldigt händelserik kväll kan man säga.
Men det löste sig då vi sov med öppet fönster och mycket kläder på oss. Något som gjorde kvällen ännu bättre var ju att Barca vann!

Sov några få timmar sen ringde klockan. Var ovanligt pigg efter så få timmar men tror det hade att göra med dagens match mot Solna i skol-SM. Som för övrigt gick åt h-vete då vi förlora med 5-3. En riktigt plattmatch.

Efter matchen blev det att åka hem för att sedan bokstavligt talat vända direkt i dörren. Hann bara lämna min väska för sen var det dags att gå mot bussen igen. Träffade en av mina kusiner på bussen som jag inte träffat på väldigt länge vilket var jättetrevligt.

Jag styrde kosan mot arken, för er som inte vet så är det en kristen församling. Och nej jag är inte kristen (inte för att det är något fel men ville bara klargöra det) Den första och enda gången jag satte min fot på arkens mark var pga. ett skolarbete i religionen. Alla fick i uppgift att besöka olika församlingar samt att intervjua en kristen person.

Intervjun blev intressantare än väntat då det var ganska roligt att höra deras åsikter och syn på vissa saker som vi kanske tycker är helt självklara och inte alls konstiga. T.ex. den personen jag intervjuade idag sa att den aldrig skulle kunna tänka sig att utföra träningsformen yoga då det härstammar från en annan religion och att man då skulle synda om man tränade på det viset.

Men men nu har jag babblat på massvis, får se om ni ens orkar läsa ner hit?

Sarah

Thailand dag 5

Dag 5:

(24/11)

Idag är det exakt en månad kvar till julafton. Tänkte inleda med att berätta det. Morgonen började med att klockan ringde nio. Återigen var Josefin uppe innan Emma. Det börjar bli som en morgonrutin. Emma masade sig upp och då har Josefin gjort i ordning frukost. Emma skämdes en del över detta, då hon bara sovit. Men Josefin försäkrade om att det inte var någon fara eftersom hon gärna gör detta för en vän som Emma.


Efter frukosten tog vi cyklarna och åkte till stranden. Dock var det lite för mycket vatten och lite för lite torr sand så vi cyklade hem och la oss vid poolen. Vi var väl vid poolen en fyra timmar eller något sådant. Vi spelade strandtennis, och hör och häpna, vi klarade 264 stycken och 68 stycken med vänstern. Säg till om någon vågar utmana oss. Vi hade även dykskola. Det var väldigt roligt då vi hoppade och flumma runt på trampolinen. Vi flöt även runt på madrasserna i vattnet, läste, lyssnade på musik och bara tog det lugnt.

     

     

Vid tretiden gick vi från huset mot Market village. Vi var lite hungriga så vi köpte varsin våffla, munk och frukt smoothie. Jättegott! Därefter tog vi en tuk-tuk mot ”tjuvarnas marknad”. Vi hittade en del även här., trots den lilla stunden vi var där.

Sen begav vi oss hemåt för att göra oss i ordning för kvällen. När vi var klara tog vi lite bilder. Hör och häpna, den allra första bilden vi tog på oss blev bra, detta har vi nog aldrig upplevt. Vi tog därefter cyklarna till Market Village igen och där skulle Josefin klippa sig och Emma datanörda. Josefin satte sig till rätta och var till en början nöjd, sen när det nästan var klart började han tunna ut hennes hår. Josefin visste inte detta förrän det var för sent och håret låg på golvet. Då hade hon lust att ta upp håret och klistra fast det igen! Nu har hon tre hårstrån på skallen. Sur som hon blev gick hon till Emma på internetcafét och kollade hur hon hade det.

  

När vi skulle ut från Market Village började de stänga, så rulltrapporna fick man gå nedför och i slutet av dem stod en grind! När vi väl kommit ner det tre våningarna kom vi först inte ut! Dörren var stängd. Men sen fanns det en annan som var öppen.


Vi cyklade sedan till ett matställe. Väl där började vi med att beställa in en varsin drink, den hade en god smak men var så himla stark vi började genast spekulera i detta och kom fram till att de nog ville supa oss under bordet! Maten var däremot god. Vi satt och åt och pratade en stund och njöt av livet. Sedan var det dag för nästa äventyr. Vi bestämde oss för att kolla in bargatan. När vi nästan var framme kom det tre svenska gubbar ut från gatan och sa på ren svenska – Det är ingen gata för er tjejer. Snälla som vi är lyssnade vi på dessa herrar och gick en annan väg.

  

Då vi inte hittade en bar som föll oss i smaken, bestämde vi oss för att shopping inte kan misslyckas. Josefin var på jakt efter jeans och provade ett antal innan hon visste vilka som skulle passa bra in i hennes garderob. Emma var också ute efter jeans men det blev inga för henne men hon kom glatt hem med en tröja. Vi fortsatte längs marknaden då någon ropade på oss. Josefin säger artigt – ”Nej tack” på thailändska. Då hör vi till svar ”Oooh you can speak thai”. Grymt kul och det är från och med nu en vanlig replik oss emellan. När vi gått en stund frågar Emma – ”Har du någon aning om vart vi är?” Haha Josefin skrattade så hon fick hålla i musen så det inte kom kiss i byxan.

  

Josefin guidade tillbaka till cyklarna men hon blev imponerad av Emma när hon hittade sista biten. Vi sjöng hela vägen hem och hejade glatt på alla som vi såg. Vi åkte förbi 7 eleven och köpte Bacardi breezer en smak vi inte provat förut, och vi blev inte besvikna. Väl hemma igen tog vi fram Yatzy och Emma spelade skjortan av Josefin. Efter Emmas seger och vår uppdruckna dricka gick vi till sängs. Imorgon är en annan dag.

  

//Emma


Klappat å klart

Nu har jag bokat två körlektioner för att finslipa det sista inför uppkörningen, dessutom har jag pluggat företagsekonomi så jag tycker att jag har använt tiden väl idag.

Ska alldeles strax, efter smallville (favorit!!), packa min träningsväska. Måste ha med mig massor idag då jag ska sova över hos Emilia. Imorgon spelar vi skol-SM så det blir dubbelt upp med kläder.

Måste ockå få med mig något att äta men det löser sig nog :) hehu.

Kram

Sarah

College i USA?

Har länge funderat på college i USA.

Vilken otrolig upplevelse att åka till USA och plugga och spela fotboll, skulle vara hur roligt som helst.
Inte bara pga. fotbollen utan man skulle lära sig så mycket annat också.

Men då börjar jag att tänka på allt här hemma. Att plugga i USA i ett eller flera år skulle vara en möjlighet som man kanske aldrig får igen men att bara släppa allt man har här hemma och åka iväg, vet inte om jag skulle klara det?

Det är mycket tänkande som pågår nu och mer kommer det att bli.

USA, Californien i somras. UNDERBART!


Sarah


Dykningsskola

Idag har jag och Josefin haft dykningsskola. Jag tankte visa er nu nar jag anda sitter har. Vantar pa henne da hon ar och klipper sej har intill. Hihi :)

Josefins dykningsskola:



Emmas dykningsskola:



Observera att det ar olika dyk. Om man ska lara sig borjar man med steg ett osv. Varje steg ska saklart avslutas i vattnet ;) Trana ordentlige pa varje steg tills ni ar redo for nasta ;)

Puss och kram! //Emma

Thailand dag 4

Dag 4:

(23/11)

Klockan ringde halv åtta. Josefin vaknade av klockan, det gjorde inte Emma. Som tur var väckte Josefin sömntutan. Vi var båda väldigt trötta då det bara blev knappa fem timmars sömn. Vi gick ner till frukosten och åt den. Inga konstigheter. Sedan var det bara att gå upp på rummet, packa det sista och checka ut.


Taxichauffören var där, precis som han sagt strax innan nio. Vi såg honom inte först och tänkte sätta oss och vänta då plötsligt ett huvud sticker in genom dörren och vi hör ”Ämmmmaa”. Det var oerhört roligt, men vi höll oss båda väldigt bra för skratt. Vi började åka och fort gick det minsann. Det tog kanske två och en halv timme och då stannade han en gång för att dricka kaffe.


I bilen satt vi och snackade skit, snackade med chauffören, och Emma hann även här somna en stund. Hon passade på när Josefin pratade med chauffören. Hon missar aldrig ett tillfälle att sova.


Väl framme i Hua Hin och huset gjorde vi i ordning lite med utemöblerna, packade upp väskorna och gjorde oss hemmastadda. Det är ett helt fantastiskt område. Helt sjukt fint. Huset är väldigt fint ska ni veta. Vi var lite småsega och varma efter resan så vi bestämde oss för att ligga vid poolen idag, som förövrigt ligger ca tio meter från huset.

 

Vi pallrade oss dit med varsin madrass, bok och solbrillor och la oss till rätta. Dock låg vi inte där särskilt länge då ett dopp i poolen lockade allt för mycket. Jag kan tillägga för alla oroliga att vi faktiskt smörjde in oss ordentligt. Det blev lite dyk och snygga hopp från trampolinen. Man kan tro att det är simhopp vi håller på med. För att sedan lägga oss på madrasserna i poolen och somna. Josefin vaknade när hon höll på att trilla i. Det var ganska roligt.

Efter detta så cyklade vi till ett Internetkafé och satt där i någon timme. Vi kollade runt lite, skrev med vänner osv. Alla undrar såklart hur vi har det. När vi väl var klara var det redan lite halvmörkt ute och vi cyklade hem och tog en dusch och fixade oss för kvällen. Fixa betyder ta på sig shorts, linne och flip flop.


Vi cyklade bort mot Market village och vad hände där? Jo, det blev mer shopping. Vi gick där ett tag innan vi cyklade vidare bort till Nightmarket. Där gick vi och åt på en restaurang där det var jättegod mat, dock lite konstig ordning på rätterna bara. Det var en jättetrevlig middag och vi planerade lite för fortsättningen av resan.

    


Efter middagen gick vi vidare genom alla marknader. Shopping, shopping, shopping. Helt sjukt hur mycket man verkligen hittar. Men vi båda känner oss väldigt nöjda och har även blivit rätt bra på att pruta. Josefin är dock strået vassare då Emma ger med sig lite för lätt.


När vi gått igenom hela marknaden och de började stänga gick vi tillbaka mot cyklarna, köpte pannkakor med choklad och cyklade hem. Vi kom hem vid 12-tiden och Josefin är så duktig och skriver vykort och Emma skriver dagrapport.

 

//Emma


Dags för sängen

Har nu duschat och packat väskan inför morgonens träning.
Ska alldeles strax krypa ner under täcket och läsa en bok, eller kanske läsa ett kapitel till i företagsekonomiboken? Får se vad det blir.

http://cdn-www.dailypuppy.com/media/dogs/anonymous/21681/20090307264956_Elway_coveredinsnow.jpg_w450.jpg

Skulle de inte vara mysigt att ha en sån här going hemma?
Ska lätt köpa en vovve när jag flyttar hemifrån.
Har alltid velat ha och kommer alltid att vilja ha.

Sarah


Ännu en måndag som snart är över

Ett stort + för Emmas uppdateringar från Thailand!
Tycker det är lite komiskt att Emma uppdaterar mer och bättre än vad Emilia gör även fast Emilia lovade att bättra sig. Får väl återigen överväga våra tidigare tankar när Emma kommer hem, inte långt kvar nu!
Lite optimisstisk måste man få vara, hehe.

Idag har jag varit duktig och sökt jobb, har även fixat massor av detaljer till ett skolarbete som snart ska påbörjas. Dessutom fick jag veta att jag fick MVG på släktforskningsarbetet man skulle göra, ni vet "min historia" som jag tidigare pratat om? Spelar ingen roll, MVG fick jag iaf :D

Ikväll är det träning som står på schemat, ska bli jätteroligt, längtar verkligen till måndagar även fast det är början på en ny vecka. Ska även hinna med att plugga men får se hur det blir med den delen...

Sarah

Thailand dag 3

Dag 3:

22/11

Klockan ringde 8.00 Josefin pigg som hon är hade redan vaknat innan den ringde och uträttat sina behov på toaletten. Emma trött som vanligt vaknar till lite efter klockan ringde sen påpekade Josefin att hon var hungrig och ville äta frukost då vakande Emma lite mer och säger att även hon är hungrig. Efter detta gör vi oss i ordning för att äta hotellfrukost, hotellfrukost som vi älskar!!


Väl nere i matsalen slår vi oss ner och börjar ta för oss. Det fanns allt möjligt, frukt, bröd, våfflor, bacon, ägg, ja allt. Vi tar portion efter portion och helt plötsligt när vi kommer tillbaka till bordet med nästa tallrik har de plockar bort våra grejer. Märkligt tyckte vi och slog oss ner vid ett nytt bord.

     

Efter frukosten var det åter igen dags för en tur till MBK. Vi har åkt tuk-tuk två gånger dit och två gånger hem därifrån och vi har aldrig åkt samma väg. Det blev även lite shopping idag. Men idag blev det mest julklappar. Så vi är nöjda.



Vi åkte tillbaka till hotellet och bytte om för att lägga oss vid poolen. Dock var vädret inte det bästa idag, men det var ändå hyfsat varmt. När vi kom till poolen tänkte Emma dyka ner i den men då kom räddaren i nöden, Josefin alltså, och sa att det var lite grunt. Josefin började sedan att läsa medan Emma somnade i en och en halv timme bra att påpeka är att Emma sov som en gris. Trots allt oväsen som var runt omkring då det var en byggarbetsplats bakom oss. När Emma väl vaknat till liv så hämtade vi lite dricka och chips från rummet och satt och planera resten av dagen. Vi har alltså hunnit göra allt detta och klockan är bara 16.00.

    

Sedan när vi kommit upp till vårt rum, bestämde vi oss för att gå på en upptäcktsfärd. Vi gick ut från hotellet och gick sedan dit vinden förde oss. Vi försökte hamna mitt i smeten men vi lyckades inte med detta utan vi gick cirklar runt en byggnad som inte slutade att förfölja oss! Sen helt plötsligt dyker en marknad upp och shoppingtokiga som vi är var det som en dröm. Emma köpte sina första bh:ar i Thailand och det kommer inte bli de sista då hon blev förälskad direkt. Efter vår lilla promenad kände vi att våra magar ville ha mat och bestämde oss för att åka tillbaka till hotellet.



Väl på hotellet gjorde vi oss i ordning för kvällen. Sedan bestämde vi oss för att innan vi gick så skulle det finnas ett bra kort på oss var och ett tillsammans. Detta lyckades vi knappt med! Sen var det dags att uppleva Bangkoks nattliv.

   

Vi började med att ta en taxi till Sukhumvit för att gå och käka och sedan gå till någon klubb. Vi blev avsläppta och det fanns ingenting. Vi raggade upp en ny chaufför och tänkte åka till MBK då vi visste att det fanns något man kunde äta där i alla fall då våra magar skrek efter mat eftersom vi inte ätit sedan frukosten vid åtta. Vi fick en jättetrevlig chaufför som rekommenderade ett annat ställe och körde dit oss istället. Han erbjöd sig även att skjutsa oss till Hua Hin och huset dagen efter. Detta nappade vi snabbt på och bestämde en tid med honom.


Det visade sig vara ett riktigt bra ställe förutom att Emma höll på att dö av maten. Hon har knappt hämtat sig än. Josefin räddade henne dock med ett glas vatten efter att ha vikt sig dubbel av skratt innan. Vi hade hamnat på en klubb, Route 66, som hade tre dansgolv, liveband, Internet, barer, mat, toaletter med soffor, guldspeglar och kristallkronor. Inte illa! Det var ett jättetrevligt ställe och om man är ute på rätt dag (läs inte söndag) så är det nog fler folk. Det var två killar som snackade med oss, en amerikan och en något annat som även ville bjuda oss på varsin drink. Vi tackade snällt nej.

  

När vi varit där ett antal timmar och dansat järnet kände vi att det var dags att åka hem. Vi tog en taxi och fick en som inte hittade. Men vi kom fram tillslut och nu ligger vi i sängen redo att sova.

   

//Emma


Thailand dag 1 & 2

Thailand-09

Dag 1 och 2:

( 20/11- 21/11)

Dagen började med att alla på Arlanda skulle prata med oss. Först vid incheckningen sen även han i växlingsluckan och sen när vi trodde att vi hade snackat klart med alla kom vi till säkerhetskontrollen där nästa pratglada person väntade. Vi klarade båda två förövrigt säkerhetskontrollen galant.


Efter allt detta blev det en runda i tax-freen där det köptes både det ena och det andra för att sedan gå och ta en dagens i baren. Där satt vi och vänta tills det var dags för boarding. Planet till Paris gick jättebra, och även snabbt så snart var vi på flygplatsen. Där var det ett himla krångligt säkerhetssystem.

 

Vi gick ombord på Bangkokflighten och hade elva timmars resa framför oss. En utav flygvärdinnorna började prata franska med oss i 5 min innan han förstod att vi inte förstod någonting. Den började inte allt för bra då vi stod stilla på marken i en timme innan vi begav oss i väg. Dessutom så funkade inte våra tv-apparater, lampor eller ringa på personalen knappen.  Det var en lång resa, men vi lyckades sova oss igenom ganska mycket av den. Vi sov till och med genom frukosten. Piloterna körde in tiden och vi landade enligt beräknad tid i Bangkok.



Där fick vi köa, köa och köa för att komma igenom tullen. Vi hade även ett par väldigt närgångna tjejer bakom oss som i princip stod på våra hälar och hängde på våra ryggar i kön. De fattade inte pikarna vi gav heller.


Efter tullen var det bagageletning. Emmas låg på bandet medan någon hade ställt undan Josefins i ett hörn. Väl ute i taxin satt vi fast i köer i en timme. Vi hade tydligen inte suttit tillräckligt den dagen. Vi lämnade av grejerna på hotellet, tog en raggardusch och tog en tuk-tuk till Siamtorget och MBK. Bör tilläggas att Emma aldrig tidigare varken hade sett eller åkt tuk-tuk.


Vi blev först väldigt besvikna då vi hört mycket bra om MBK. Men när vi väl utforskat stället hittade vi bra shopping. Efter en stunds shopping skrek våra magar efter mat så vi letade efter matställen. Vi slog till på en varsin pasta med räkor och en varsin dricka, hela kalaset gick på ca 40 svenska riksdaler!



Efter maten gick vi vidare och hittade ett massageställe. Vi slog till på en helkroppsmassage för 100 kronor för en hel timme. Dom visade oss in i ett litet ”mysrum” med två sängar och skynken. Där låg en varsin korg med kläder i som vi var tvungna att byta om till. Det var inte vilka kläder som helst utan vi såg ut att komma direkt från medeltiden.

   

Sedan började massagen med att Josefin skulle få en kille vilket hon snabbt påpeka i form av ”Klart att jag skulle få killen”. Samtidigt började Emmas massage med att kvinnan smörjde in ena hennes fot. Därefter bytte de. Ingen av oss fattade varför och det gör vi fortfarande inte, även fast det spekuleras en del. Men vi tror det var för att hon inte klarade av Emmas fötter.

 

Efter detta började den timmes långa plågsamma massagen. De ryckte å slet i allt de kom åt. Vi gjorde gymnastiska övningar och som säkert alla vet är ingen av oss särskilt vig… Smärta. Det blev bara värre och värre och allt avslutades med en liten fin karusell. Emma tycker det här är det roligaste som hänt henne och hon kunde bara inte sluta skratta. Josefin gjorde det inte lättare för Emma med alla hennes dumma kommentarer. Massagen avslutades med en kopp te som smakade fan innan vi begav oss hemåt.


Första delen bestod av att försöka hitta ut. Väl ute letade vi efter en tuk-tuk. Vi hittade snart en som körde oss för rimligt pris men det skulle visa sig att han inte hittade vårt hotell först. Han körde som en galning och när vi väl trodde vi var framme visade det sig att vi var vid fel hotell så det var bara att åka vidare. När vi trodde att vi var som mest vilse inne i små gränder stod hotellet mitt framför ögonen på oss.


Vi gick upp och lämnade alla kassar för att gå och shoppa lite gott på seven eleven. Vi kom tillbaka till hotellet vid halv tio och då var det dags att gå till baren och kolla på fotboll, Chelsea-Wolves. Vi såg första halvlek och sedan gick vi upp på rummet och duscha och gjorde oss i ordning för sängen då vi ska upp vid åtta imorgon.




//Emma


Utklassning

Okej, klart att man kan vinna med stora siffror i fotboll när man är typ mellan 5-14 år men 9-1 i Premier League i matchen mellan Tottenham-Wigan det är ju bara sjukt!

http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2009/11/20/article-1229595-07202A89000005DC-602_468x347.jpg

http://www.aftonbladet.se/sportbladet/fotbollsbladet/internationell/england/article6168131.ab

Sarah

Give me!

Ur&Penns nya klock-kollektion, så snygga!
På julklappslistan kanske? Definitivt!

Sarah


Heeeeeeej Bloggen!

Nu star jag och Josse pa ett utestalle i Thailand med tre dansgolv, liveband, mat, internet, ja allt! Vi tankte bara uppdatera och saga hej harifran da det va gratis Internet ;) Hoppas alla har det bra dar hemma. Tyvarr finns det inget a med en prick, a med tva prickar eller o med tva prickar, sa hoppas ni fattar iaf.

Vi har massor av bilder som ni far se en annan dag.

Nu ska vi till toaletten med guldspeglar, kristallkronor, soffor och aven toaletter ;)

Vi halsar till alla dar hemma!

Puss och Kram //Emma och Josse


Blått blev grått

Så var man hemma från en regnig träning.
Vädret som var så fint igår, vart tog det vägen?
Den blåa himlen ersattes med gråa moln och solen med lätt duggande regn, underbart! Så tänker man på Emma som ligger på en strand i Thailand och dricker någon god drink just nu.

Träning var rolig, tre-zoners och teknik sedan spel på det. Hoppas det blir mer teknik på träningarna nu :) Love it!

Har inte så mycket mer att tillägga, är väldigt trött och huvudet dunkar i 130 så ska nog ta och vila ett tag nu.

Sarah


Dagens citat 091121

Jag och min familj vandrar genom Gamla Stans smala gator och jag klagar på att det är väldigt kallt ute, har endast en skinnjacka på mig.

Men då säger pappa
-"Ja barn nu borde ni skänka en tanke till alla utliggare när det är såhär kallt ute"
Så fortsätter han:
-"Hoppas den värmde"

Sarah

Dagens roligaste

Kvällen bjöd på en god middag efter den tråkiga musikalen. Vi åt på restaurang Sally i Gamla Stan.
Jag tog en grillad laxfilé med färskpotatis och någon sås, mums vad gott det var!

Vi tog tåget hem, här kommer det, håll i er.
Vi kom på något sätt in på ämnet månader och mamma frågade på skämt till Jonas (min lillebror) om han kunde alla månader.
Självklart sa han och började räkna upp månaderna, Januari, Februari, Mars, April, Maj, Juni, Juli, Augusti, September, November, Oktober...

Jag och pappa såg förvånat på varandra och jag började rent ut sagt att gapskratta, vek mig näst intill dubbel på sitsen, trodde nästan att jag skulle ramla av. Och då slänger Jonas ur sig, men jag går ju bara i sjuan och då rann bägaren över, tårarna började rinna och jag skratta hela vägen hem.
Gissa om han kommer få höra om det ett bra tag framöver.

Nu är det film på G! Hörs senare.

Sarah

Musikalen Cats en besvikelse

Gookväll!

Nu kommer en sån där exeptionell, intressant och rolig recension/utvärdering av mig igen och denna gån handlar det om musikalen Cats.

Den blir dock inte så lång den här gången då det inte finns så mycket att säga.

Musikalen var rent ut sagt dödstråkig, ett sömnpiller. För det första förstod jag inte vad den handlade om (om någon som var där och gjorde det och läser det här så kan väl han/hon vara snäll och berätta de för mig?), låtarna var alldeles för lugna, godnatt visor, och dom sjöng exakt hela tiden.

När jag lyssnade mig omkring i pausen kunde man höra folk säga "joo, jag somnade ett tag" och det roligaste var en liten flicka som sa till sin mamma "men mamma vadå, det här med musikal var ju inte roligt, det är ju bara tortyr". Tråkigt att den lilla flickan skulle få uppleva Cats som sin första musikal då det faktiskt finns många riktigt bra som t.ex. Mamma Mia eller Footloose.

Så ett tips från coachen till alla er där ute, om ni ska på en dejt med någon, ta då inte med henne/honom på musikalen Cats första gången för personen kommer deifitivt ha tråkigt.

Sarah

Musikal


http://whatsupsthlm.se/images/content/article/1328_cats_pa_cirkus.jpg

 

Idag blir det musikalen Cats med familjen

Sarah


New Moon premiär

Så var filmen New Moon släppt.

Rigoletto fylldes snabbt upp av Twilight-galna flickor, var kanske högst 10 killar där.
Filmen var ganska bra men måste tråkigt nog hålla med Metros recension.
Filmupplevelsen förstördes pga. att småflickor satt och skrek så fort Edward eller Jacob kom in i bild och när Jacob gick runt med bar överkropp blev det ännu värre. För att citera en kompis "det låter ju som om alla tjejer får en orgasm så fort han tar av sig tröjan eller syns i bild"

Jag kan inte göra annat än att hålla med.

Och då börjar jag fundera på hur filmen hade varit om det skulle varit 15-års gräns på den som det från början var tänkt. Hade vi då haft dessa extra ljudeffekter av skrikande och "åh-ande" tjejer filmen igenom?

Förövrigt måste jag säga att dom lyckades ändå regisera filmen bra.
Jag har tidigare läst boken och tycker ändå att dom lyckades få med det mesta.

Nu ser jag med spänning framemot den tredje filmen hoppas ni också gör det.

http://images.paraorkut.com/img/pics/images/n/new_moon-13017.jpg



Sarah

Sarah's solo bloggning

Nu sitter Emma antingen på planet och är snart i Paris eller så har dom landat i Paris för att sedan ta ett annat plan till Thailand. Lyckost!

Antagligen blir det så att jag får sköta den här bloggen själv nu när Emma är borta då Emilia inte är speciellt aktiv, så min tanke är att kalla den här 4 veckors perioden för "Sarah's solo bloggning", ganska flashigt namn va eller vad tycker ni?

Lite mer detaljer om min vardag:
Vaknade nyss från en powernap och känner mig inte alls piggare, den tiden var ju helt bortkastad...
Ska alldeles strax börja skriva på mitt CV. Dags att ta tag i det där nu.
Ikväll är det som sagt bio, måste höra med Emilia och få lite närmre beskrivning på hur kvällen kommer se ut.

Sarah

Hejdå Sverige!

Nu är det dags. Om femtom minuter sätter jag mej i bilen för att åka till Arlanda. Pappa är så snäll å skjutsar ut mej å Josse. Sen bär det av. Mellanlandning i Paris å sen Thailand!!!!! Jag är så sjukt taggad. Kommer bli bäst helt enkelt.

Jag tänkte bara säga hejdå. Kommer förmodligen inte blogga mycket, förmodligen ingenting under tiden jag är borta. Så jag hoppas jag inte blir kickad från bloggen, men jag å Sarah har pratat om det där, å jag tror hon kan ha överseende med det hela ;)

Vi ses å hörs alltså om tre å en halv vecka. Ha det så bra här hemma allihopa, för jag ska ha det förjävla bra! :D



Puss å kram //Emma


New Moon ikväll!

Godmorgon!
Hoppas ni alla har sovit gott för det har jag gjort.
Ska alldeles strax bege mig mot skolan, har endast en lektion och på den ska vi se en film har jag hört talas om.

Ikväll är det premiär av New Moon! Äntligen. Så som jag har längtat! Böcker är föör bra och med tanke på att första filmen levde någorlunda upp till boken så hoppas jag att den andra filmen också gör det.  

http://zuzibuz.blogg.se/images/2009/71qrs0h_30766816.jpg


Nu är det dags att börja fixa sig.

Hörs senare. Och Emma, hoppas du får en trevlig resa nu :) Puss.

Sarah

Linda, hjärta

Imorgon åker som sagt jag å Josse till Thailand. Vi kommer ha det hur bra som helst. Dock saknas en del av vår lilla trio, å det är Linda. Hon måste va hemma å jobba. Jag tycker så synd om henne. Hade varit fantastiskt att åka alla tre. Men det få bli nästa gång.

Linda är världens bästa tjej. Hon är så fruktansvärt underbar. Jag finner knappt några ord. Hon finns alltid där för en, no matter what. Jag kan lita på henne till 110% å va det än är kan jag alltid prata med henne. Jag är så tacksam att jag har henne som vän. Kärlek till henne.

Hon är så söt så hon gav mej å Josse en varsin tidning å varsin chokladkaka att ta med oss på resan. Gulledu. Vi kanske kan ta med ett kort av henne å hänga upp över sängen så är hon iaf med på resan på ett hörn ;)


Världens finaste Linda som jag kommer sakna.

Älskar dej hjärtat <3

//Emma


THAILAND

Imorgon gäller det! Eller aa, det är egentligen idag med tanke på klockan. Det är så sjukt. Känns helt overkligt att det är dags att åka. Kommer nog inte fatta att det är dags förrän jag sitter på planet. Dock vet jag inte va jag pysslat med, jag har dessvärre inte börjat packa än. Men natten är ju lång å har några timmar imorgon buitti oxå :)

Pappa skjutsar iaf ut mej å Josse till Arlanda imorgon vid halv tolv ungefär. Sen ska vi chilla där lite, gå i tax-freen, sätta oss å ta en cider, köpa tidningar osv. Allt sånt där trevligt. Kommer bli såååå bra!

Dock kommer jag sakna vissa här hemma. Å jag hoppas ni vet vilka ni är. Jag har vissa helt underbara personer runt omkring mej om dagarna så jag vet inte va som skulle hända om jag inte hade er. Jag skulle definitivt inte va samma människa som jag är idag. Ni gör mej hel :)

//Emma

Kommer sakna Emma :(

Mina armar är helt döda, hänger som slappa jag vet inte vad längst kroppen, det där får ni tolka hur ni vill... haha
Armarna klarar knappt av att lyfta upp händerna så jag kan skriva på tangentbordet, så trötta är dom! :(
Men det är en otrolig förbättring från att knappt orka göra två vanliga till att orka göra flera stycken och sen upprepa det några gånger :D Jag e nöjd iaf och bättre ska det bli!

En tråkig nyhet är att jag ikväll såg Emma för sista gången på tre och en halv vecka! En månad typ?! Hur ska jag klara mig utan hennes skämt och utan hennes sällskap till, från och på träningarna? Riktigt tråkigt.
Men jag hoppas hon får en riktigt riktigt bra resa och njuter av värmen och solen lite extra för min skull.

Sarah




-


Tänkte bjuda på en låt, denna spelas varm på min ipod för tillfället

Sarah


Inställd match

Tanken var att vi idag skulle spela skol-SM mot Solna gymnasium på skytteholm, men när vi var klara för att gå ut och börja värma så får vi veta att Solna är i jakan för dom trodde att vi skulle spela där.

Knasigt värre blev det, tillslut ställdes matchen in och det bestämdes att vi kommer spela matchen nästa vecka på tisdag eller onsdag.

Jag och några andra tjejer bestämde oss dock för att stanna kvar och lira lite själva, tre mot tre och jäävlar vilket tempo vi hade! ;) Knappt att man såg oss när vi sprang runt på plan, så snabbt gick det. Så jag säger bara tur för er Solna att ni inte mötte oss idag, då hade ni fått det jobbigt ;)

Efter mycket spring var vi helt utmattade, någon kom med den fina idén att vi skulle äta lunch på Max, varför inte tänkte vi andra? Så vi gick och åt en maffig lunch på Max. Gårdagens kina bufé och nu ett Max-mål på det, kommer inte behöva äta på flera dagar. Är jättejätte mätt (:

Fin fina tjejorna från klassen

Sarah


The Show of Christmas

Namnet på rubriken namnger också showen jag var på ikväll.
En show med massvis av olika artister som b.la. BWO, Brolle Jr, Jill Johnson, Elvis Presley lookalike, någon sångare från Las Vegas och några fler.

Showen följde ett Elvis tema då dom till största del sjöng hans låtar. Måste tillägga att killen från Las Vegas och Elvis lookaliken hade otroligt bra röster.

Mark Levengod (stavas han så?) var kvällens konferencier och bjöd på många och roliga skämt. Många hade svårt att hålla sig kvar i stolen då han drog skämt om Finland och sin egen mamma.

The Show of Christmas

En av många bra låtar av Elvis.

Sarah


Ingen rolig morgon

Eftersom att Emma inte kommer kunna blogga idag är det väl jag som får sköta det då Emilia inte är speciellt medverkande i den här bloggen längre.

Jag kände på mig att dagens morgon skulle gå helt åt pipsvängen, och gissa om den gjorde det!
När jag står på bussen upp mot stationen i morse, (kvart över sju!!) så säger chaffisen att alla tåg mot Stockholm är inställda från Kungsängen. Jag som dessutom gått upp tidigare för att hinna komma i tid om tågen var försenade och nu var dom istället inställda, ännu värre!

Massor av folk stod på stationen i väntan på ersättningsbussar, jag var en av dom. Där stod jag i typ 45 minuter innan jag kom på en buss. Som tur var kom jag i alla fall till skolan och kunde skriva mitt prov. Kom bara några minuter försent då jag rusat till skolan från jakan station. Provet gick helt okej tror jag, får se på resultatet.

Ikväll ska jag på någon julshow med mamma, mormor och min morbrors sambo Sara i globen. Har ingen aning om vad det är, men det är alltid roligt att träffa och umgås med mormor och Sara då man inte träffar dom så ofta :)

Jag och min små sötiskusiner! Saras barn.

Sarah


Natti natti

Godkväll!!

Tiden rinner iväg och det är dags att krypa ner under täcket nu, får se om jag lyckas somna då smarta jag sov i en och en halv timma idag innan träningen, men igår gick det ju bra så varför skulle det inte funka idag liksom? ;)

En sak är oerhört jobbigt ska jag säga er! Jag har inte behövt gå upp runt halv sju mer än en dag i veckan om knappt det tidigare. Nu har jag gått upp så tidigt tre dagar i rad (blir den tredje imorgon) och det är jättejobbigt då man inte är van vid det.

Så nu är det dags att sova så jag orkar med morgondagen ;)


puss

Sarah

Sova borta...

Jag tänkte ta å säga godnatt nu kära ni. Imorgon kommer jag förmodligen inte kunna blogga nånting. Jag är hemskt ledsen :(

Morgondagen är fullspäckad. Först ska jag jobba å sen ska jag kolla runt lite i stan å sen ha mys/käkamiddag/fotbollstittandekväll med två riktiga hetingar ;) Sen blir jag förmodligen kvar å delar säng med den ena under natten.

Jag kommer alltså inte va hemma på hela dagen. Men om jag skulle ha tillgång till lite internet kanske jag slänger i väg ett inlägg. Men räkna inte med nåt från min sida.


Tyckte att Janna å Emilia förtjänade att va med på en bild. Det är het sjukt hur snygga vänner jag har :)

Godnatt //Emma


Snyggast i laget

Det kan jag lätt säga va jag å Sarah idag. Ååååh så tjusiga vi va. Tyvärr hann jag inte läsa Sarahs inlägg innan träningen, men jag va med på noterna iaf ;)

Vi ville nämligen knäppa alla gnagare på näsan, så vi dök upp oerhört tjusiga i full Djurgårdsoutift. Jag blir helt salig av hur snygga vi verkligen va :D Tyvärr han jag inte ge Emilia en rejäl kram som jag tänkte. Det får bli nästa gång ;)



Såhär såg vi båda ut på träningen, har dock ingen bild på Sarah. (Sarah hade dock vita stumpor med lite rosa i ;)) haha

//Emma


Emma, läs!

Konstigt konstigt!

Har en obehaglig värkande känsla i bröstkorg och höger axel/arm, lite småjobbigt faktiskt och inte alls roligt.

Var nyss duktig och läste igenom kopieringsunderlaget inför morgondagens nationella prov, men blev inte ett smack klokare tyvärr. Nu har jag gjort det i alla fall och ingen kan komma och säga att jag inte försökte förbereda mig.

Skolan rullade på som den brukar göra, som vanligt alltså. Eller så vanligt som det kan vara i vår klass (: hehe.

Ska ikväll åka och träna, återigen löpning och styrka. Hello biff 2010!
Och Emma, en kort fråga. Hoppas du läser det här innan du åker!
Skulle vi har djurgårdströjorna på oss idag? ;) haha

Sarah

Husmor

Jag känner mej som en liten husmor just nu. Kom nyss hem från jobbet å sen dess har det diskats, lagats mat å snart ska jag hämta mamma. Dock kan inte jag laga lika god mat som pappa så jag kommer väl skämma ut mej när mamma smakar. Men jag försökte å gjorde mitt bästa iaf!

Pappa å Emil är på väg till Hovet för att kolla hockey. Jag kunde dick inte följa med för jag har träning. Men det blir nog kul det oxå :) Har dock rejäl träningsvärk.

//Emma

.






/E


Världens bästa

Carro är världens bästa. Det är hon verkligen, vilket jag även sa till henne tidigare idag. Hon har ordnat rosa tryck till våra tröjor. Tjoho. Det kan jag säga inte är alla som skulle klara av ;)

Tack Carro. Jag är så fruktansvärt tacksam :)


Fina Carro :)

//Emma


Vilken dag

Alltså den här dagen har gått fort. Å den har samtidigt varit väldigt lång. Åkte hemifrån halv sju, kom hem halv sju. Hrm. Å jag har bara jobbat, å slägt i mej lite lunch på en kvart. Va så sjukt mycket att göra idag. Trodde aldrig jag skulle komma hem.

Kvällen bli lugn. Ska bädda ner mej i sängen å kolla på tv å äta chips i dip :D Har grym träningsvärk dessutom. Å imorgon är det dags för fys igen. Jag helt enkelt förtjänar chipsen. Åt ju inga igår sååå ;)

//Emma

16 november, tiden går snabbt

Hallååjaa!

Var tvungen att gå upp väldigt tidigt idag då jag skulle på risk1:an, en kurs om droger och alkohol som man måste gå innan man får ta körkort. Var ganska intressant och det var många påståenden och frågor man skulle svara på, det fick en att tänka till.

Var klar med den runt tolv, efter det gick jag till banken för att fixa min dosa som inte fungerat. Men nu gör den det :) Väldigt hungrig vandrade jag mot biblioteket med Sara som jag mötte på banken. Väl vid biblioteket lånade jag en engelsk roman som vi måste läsa i engelskan och sedan redovisa. Gick till konsum och handlade en pastasallad till lunch sen vandrade jag hemåt.

Har inte gjort så mycket, somnade och sov ett bra tag efter jag ätit och nu sitter jag här och kollar på simpsons.

http://www.yu4you.com/slike/sport/2092_Srb_majice.jpg

 

Killen som höll i kursen nämnde när vi prata om droger att han var i Luxemburg för ett tag sen.
När han satt på flygplatsen och vandrat runt där ett tag så tänkte han att han skulle köpa hem en varsin tröja till sina döttrar. Han gick in i butiken och såg en tröja där det stod "dont drink and drive" på och tänkte att lite propaganda är ju aldrig fel. Men när han såg hela tröjan såg han att det stod "dont drink and drive, smoke and fly"
Lät väldigt roligt när han berätta det, hehu :)

Sarah


Hrmpf...

Jag kan inte sova. Kan inte kan inte kan inte. Jag brukar verkligen aldrig ha problem med det. Har dessutom varit trött hela dagen. Men nu vet jag inte va som hänt. Jag brukar kunna somna exakt var som helst, när som helst. Nu ligger jag i en säng klockan är mycket å jag kan ändå inte sova.

Nån som har några sovtips att dela med sej med? Eller nån som vill ringa å sjunga en vaggvisa? ;)

//Emma

Trött som fan..

.. är va jag är. Jag kan efter dagen (kunde visserligen det redan innan) konstatera att det är på tok för tidigt att träna en söndag klockan 11.30!!! Helt slut va jag när klockan ringde 10 i morse. Åkte å träna trots detta duktig som jag är ;)

Kan säga att jag kommer ha rejäl träningsvärk imorgon...

Efter träningen drog jag till Intersport å mötte upp Josse så vi bestämde färg på tryck till våra tröjor. Sen va det direkt hem, åka ner i handla för att sen åka till ishallen, möta Linda å kolla på Bålsta - Borlänge.

Borlänge va duktiga å dom leder även serien. Men Bålsta kämpade på bra, blev tyvärr förlust med 2-5 :( Men min kära vän Stefan fick pris som matchens lirare! :D Fan va bra han är :D


En bild på mej å Stefan. (Dock är han upptagen av världens bästa tjej, Linda, för alla er som blev sugna. Så det är bara att glömma med en gång ;))

//Emma


Musik


Bara för att jag precis har lärt mej hur man lägger in musik här i bloggen tänkte jag liva upp stämningen genom världens för tillfället bästa låt ;D

Om ni vet nån bra låt, skriv en kommentar här i bloggen, behöver lite musik tills fredag då jag drar ;)

Ibland tänker man inte med hela hjärnan...

Efter mycket tänkande och trixande så hittade jag problemet!...

Allt började med att när jag kom hem i fredags efter bion och skulle se inspelningen av idol och flashforward som jag duktigt klarat av att spela in så reagerade inte tv:n på när jag startade videon.
Alla knappar blev nedtryckta på kontrollen men inget fungerade, videon såg precis ut såhär -.-, helt död alltså.

I och med problemet så kunde jag inte se på reprisen den natten. Men idag ville jag verkligen verkligen se reprisen av flashforward så jag var tvungen att försöka igen. Jag började återigen att trycka på olika knappar på kontrollen men ingenting fungerade idag heller.
Då kom jag på den brilljanta idén att kolla om videosladden var inkopplad där bak till tv:n, många hade kollat det från början, men nej inte jag inte. Dumma blondin..
Och gissa? Den var inte inkopplad. Så jag löste problemet och kunde sen nöjt se det jag spelat in :)

Sarah

Usher - Rockband


 


Trött, hungrig och träning

Kom hem galet sent, inte så tidigt som jag hade tänkt mig. Men planer kan som sagt ändras väldigt snabbt och det har väl varit lite av helgens "kategori", snabba planer typ...

Hade varje fall en jättetrevlig & rolig kväll. Överraska Stephanie hemma hos henne, där bjöds det på smörgåstårta, fika och dricka. Efter allt ståhej blev det utgång till mp, mycket roligt där också när folket började rulla in (:

Vaknade imorse tjugo över tio av att telefonen ringde, oerhört irriterande när jag egentligen kunnat sova tjugo minuter till, haha.
Låg kvar i sängen i tjugo minuter efter samtalet, som by the way var från pappa,  i alla fall och klev sedan upp för att packa väskan och åka iväg till träning.

Hungrig & trött sen står träning på tur, kan inte bli bättre va?
Lite sömn + Ingen mat + Löpning och styrka = Död.
Men har bara mig själv att skylla.

Träningen gick mot förväntan bra och nu har jag kommit hem och fått mig något att äta.
Sitter framför tv:n och kollar på nått patetiskt program om Paris Hilton som ska hitta sin bästa kompis i Storbrittannien eller nått? Vad tänker folk med när dom producerar och spelar in vissa program? Och vad tänker jag med som sitter och kollar på det? Får helt enkelt skylla på att det inte finns något bättre att se på för tillfället.

Sarah

Trevlig kväll

Jag tänkte önska er alla en trevlig kväll. Min uppdatering idag är inge vidare, men dagen började inte allt för bra. Jag försov mej, å det riktigt jävla rejält :P Men dagen på jobbet gick bra iaf. Kom hem å käka middag å nu har jag precis ätit klart.

Alldeles strax ska jag åka å ha en myskväll med Josse, Linda å Stefan. Ska bli hur trevligt som helst :)

//Emma

2012

Måste erkänna att jag hade fel, drog lite förhastade slutsater och det blev helt fel. Filmen 2012 var grym!!

Efter mycket snabbt planerade planer åkte jag till karlberg för att möta upp Emilia för att sedan åka och se premiären av just 2012. Filmen var galet bra så ni som vill se filmen, jag rekomenderar er att se den. Lätt värt pengarna, men se den på bio, blir mycket coolare då ;)

Var en mycket trevlig kväll. Måste dock säga att fulla människor på tunnelbanan är väldigt jobbiga och skrikiga. Det var nog det enda negativa med kvällen :P

Grattis Stephanie som fyller 18 idag!!



Sarah


Dagens citat 091113

Dagens citat idag är mer utav några visdomsord en äldre man sa till mej idag.

"Alla har vi klockor, men ingen har tid".

Ganska sant ändå.

//Emma

EN JÄVLA VECKA!!!!

Nu är det bara en vecka kvar! Vid den här tiden om exakt en vecka sitter vi nog på andra planet å bör va framme om nåra timmar. Det är helt sjukt. Jag är så glad å taggad å allt på samma gång. Ååh va jag å bästaste Josefin kommer ha de bra.

Har köpt schampo å duschcreme idag å Josse balsam å tandkräm så vi är väl förberedda ;)

//Emma


Just nu..

..sitter jag här med mina oerhört sociala vänner å kollar på idolomrästningen.

Sociala Josse

Sociala Linda

 

Ni ser ju hur jag har det. Kan verka lite märkligt att jag bloggar nu å klagar på dom. Men jag skriver faktiskt enbart för att visa hur osociala dom är ;) Men jag älskar dom ändå ;D

 

//Emma


Fredag den 13

Emilia ska på premiären av filmen 2012 som handlar om jordens undergång på fredag den 13:onde. Detta kan inte båda gått...

Skämt åsido, jag är inte den som tror på myter och skrock men det finns säkert dom som gör det. Men kanske hade producenterna något i åtanke när dom la premiären för filmen just på fredag den 13:onde?

Jag har dock inga höga tankar om den filmen, känns som ännu en "the day after tomorrow" vilken jag inte är ett stort fan av. Men en annan femma är nästa veckas premiär för då är det New Moon som gäller!

Ikväll blir det idol och serien flashforward som jag upptäckte förra veckan, fastnade direkt för den och det passar ju perfekt då den är efter utröstningen av idol, har man ändå inget bättre för sig så kan lika gärna kolla på den och besviken kommer ni inte att bli om ni kollar ikväll, spännande är den.

http://whatsontv.co.uk/blogs/tvspy/files/2009/09/flashforward.jpg



Sarah

Bio

Så ska man på premiär idag :)
Har hört både bra och dåligt om den, men känns som att det här är min typ av film så jag har ganska så höga förhoppningar.








Men även om den floppar så är det alltid mysigt med bio på hösten!


/E


Duktig

Hockey igår och vinst med 6-3, häärligt! Underbara Djurgården.

Idag är jag som sagt ledig. Vaknade runt tio av att pappas telefon ringde, väldigt irriterande ska jag säga er och när jag väl vaknat kunde jag inte somna om så det var lika bra att kliva upp.

Åt frukost och hoppades sen in i duschen, mitt hår var usch fy å blä, så det var skönt att få det tvättat. Kände mig som värsta uteliggaren som inte tvättat mig på flera veckor även fast det bara var i förrigår. Men så blir det när man vanligtvis tvättar det varje dag vilket inte alls är bra. Hörde ni? Det rimma nästan :)

Har också bäddat rent i sängen och plockat ur diskmaskinen, känner mig jättehuslig och vuxen. I och för sig bad mamma mig att göra det så jag gjorde det inte självmant, men det betyder inte att jag inte skulle kunna gjort det av mig själv ändå.

Ska nu slå upp företagsekonomiboken och läsa igenom från kap 1-4. Har inte alls hängt med och lektionerna är så onödiga då vi inte lär oss något där heller så det blir mest att man sitter och tänker på annat. Men meeen, nu så!

Min otroligt söta lillebror när han va bebis :)

Sarah


God morgon!

Nu är jag uppe, ätit frukost å gjort mej i ordning  snart bär det av mot Lidingö. Blir där till sju-tiden ikväll ungefär å efter det ska jag mysa med Josse å Linda å kolla idol :) Ska bli hur mysigt som helst. Sen blir det Lidingö imorgonbitti igen. Hmpf.

Sen är det BARA EN VECKA KVAR till Thailand! :D:D:D Men jag skriver förmodligen ett inlägg om det senare ikväll.

Ha en bra dag!

//Emma

Härliga Djurgården!

Fyfan vilken härlig seger. Jag är så glad :) Fantastiskt att va Djurgårdare för tillfället. Träffade även Sarah där inne så gick å snacka med henne i pausen. Trevligt värre.

Det va iaf en rolig match. Stod visserligen 0-0 efter första perioden men matchen slutade 6-3. Otroligt :)

Nu ska jag krypa ner i sängen. En låååång dag väntar imorgon på Lidingö.

Puss godnatt

//Emma

Tjaba tjena hallå

Heeej! Jag har egentligen inget vettigt att skriva. Dagen har spenderats i sängen. Vaknade å åkte ner å luncha med Jennilee å Linda, trevligt. Jag åt en jättegod pasta med räkor. Dom andra blev avundsjuka ;)

Sen åkte jag hem å plocka undan lite sen la jag mej på sängen igen. Jag kan avslöja va jag gjorde... Jag läste?! :S Jaa, jag vet det låter konstigt, men så va fallet iaf.

Nu sitter jag här å väntar på att bror min ska komma hem å sen bär det av till Hovet. Hockeydags! Kanske ska ringa Sarah sen å se vart dom sitter så kanske man kan säga hej i pauserna :) Kanonkul!

Vi hörs senare.

//Emma

Hockeymatch på G

Usch vad det är kallt ute, endast 2 plusgrader och jag har inga långkalsonger på mig ?! Första gången någonsin typ...

Vaknade nyss från en liten tupplur på soffan, båda lillebror och pappa är hemma pga. sjukdom så jag hoppas på att jag klarar mig den här gången. Dom börjar dock känna sig bättre och inga symptom på svininfluensan vilket är en lättnad. Så detta tänkte vi fira med en sväng in till hovet och kvällens hockeymatche, Djurgården-Luleå, som även Emma ska på har det ryktats om?

Om ett tag ska vi i alla fall röra oss in mot globen och dess köpcentrum där vi ska vandra runt och kolla lite innan matchen. Imorgon är jag ledig vilket är sjukt skönt!

Måste också önska min vän Bea lycka till på hennes knäoperation idag och hoppas att allt gick bra!

Sarah

Följder av svininfluensan...

 







/E


Ledig

Jag är ledig imorgon. Helt sjukt skönt. Ska faktiskt krypa ner i sängen nu å sova till typ elva imorgon. Sen är det lunch med Jennilee å Linda :) Ska bli hur mysigt som helst att träffa min gullungar. Sen är det hockey imorgon kväll, ska även hämta ut min telefon. Sen får jag se va dagen mer har att bjuda på.

Men sov gott nu allesammans så hörs vi imorgon :)

Puss på nosen

//Emma

Dagens citat 091111

Jag å Linda satt i ishallen å pratade om nånting viktigt som vanligt ;)

"Då kan det uppstå en virritation" säger Linda.

Alltså det är ju ett sjukt bra uttryck, att det inte används är en gåta ;)

//Emma

Trött som fan

Jag är så trött. Vet inte ens varför. Slog personligt rekord idag på pendeln in till stan, sov enda från Kungsängen till Centralen. Bra jobbat av mej. Dagen på jobbet va riktigt seg, kanske beroende på att jag va sjuuukt seg å minutrarna sölade sej fram.

Kom hem vid halv fem å tog det lugnt. Slumrade till lite på sängen innan middagen. Sen va det tydligen hockey. Så jag åkte ner till ishallen å mötte Linda å Bea. Det va derbydags. Bålsta-ESK. En rätt händelsrik match faktiskt. Så bea som åkte efter första perioden missade massor ;)

Åkte hem när det va två min kvar då det va dags för taxi-emma att skjutsa Emil till träningen å nu sitter jag här. Det är exakt hela min dag. Har nog inte utelämnat nåt faktiskt.

//Emma

Viktminskningstips - kom till vår skola och ät lunch

Rumpan och benen kändes imorse när jag klev upp dock inte lika mycket som jag trodde men nu börjar det komma.
Sakta men säkert smyger träningsvärken sig på, och nu inte bara i ben och rumpa utan också i armar.

Men om jag ska vara ärlig så gillar jag att ha träningsvärk, då känns det att man tränat.

På esteten idag dansade vi som vanligt och lekte några lekar, innan dess hade vi haft ett fotbollspass inomhus.
Lunch, den vanliga äckliga lunchen som det har varit i nu två-tre veckor?
Sallad, pastasallad, grekisk sallad, kycklingsallad, alla möjliga sallader.

Sen jag börja i gymnasiet har jag aldrig klagat på skollunchen men nu håller den ingen hög nivå.
Kan ju i alla fall tipsa dom som vill gå ner i vikt att komma och äta lunch på vår skola för där äter man inte mycket för tillfället. Och när rektorn börjar äta fil (som dom också bjuder på) istället för den vanliga maten så kanske man ska börja fundera?

Sarah

Träna träna träääääna!

Mina ben känns lite geléaktiga, inte så mycket som de hade kunnat känts, men på god väg.
Träningspasset började med en lätt löprunda som uppvärmning sedan var det in i salen och köra på.

Fem olika övningar, innan var jag väldigt naiv och tänkte att det här kommer nog gå lätt, men det var mycket jobbigare än vad jag väntat mig. Armhävnigar, sit-ups, gå ner i 90 grader och lite annat smått och gott. Armhävningar är inte riktigt min grej, tror jag klarar typ 10 vanliga, nu skulle vi korsa armar hit och dit och stå på olika nivåer med händerna, gissa om det var jobbigt!

Kände dock mest i rumpa och ben när träningspasset var slut så får se om jag kommer upp ur sängen imorgon.

Sarah

Ny header?


Vad tycks? Ser ni skillnaden?

Jag och Emma har länge diskuterat Emilias frånvaro. Tanken var ju att det skulle vara vi tre som skulle skriva i bloggen, nu är vi endast två.

Hon skriver aldrig längre på bloggen även fast hon sitter inne på msn och hon läser till och med bloggen men kan inte logga in och skriva ett litet inlägg?!

Känns oerhört dumt att kicka någon men ibland måste man ta till drastiska åtgärder...
Får se vad vi beslutar.

Sarah

Rolig historia

Tänkte jag kan lägga upp en riktigt kort rolig historia i brist på annat.

Va hände när brevbäraren jobbade som trädgårdsmästare? Det kom-post.

Haha lustigt värre ;)

//Emma

Carro 25!

Som ni alla (som läser bloggen) vet så firade vi Carro i lördags. Jag, Sarah å Emilia började hemma hosden sist nämnda med at fixa oss å dricka lite. Vid strax efter fem åkte vi mot Väsby. Där mötte vi upp nåra fler från laget å gick in till lokalen.

Vi satte oss ner å sen va det dags för mat. Tacos! Fruktansvärt gott. Carro kan det där med att laga mat ;) Sen blev det kladdkaka, grädde å hallon till efterrätt. Det måste väl ändå alla gilla?! Där emellan va et även presentöppning. Hon fick jättemycket fint, från oss i laget fick hon underkläder å presentkort så hon kan bli sminkad å köpa smink, sen fick hon ett sjukt snyggt halsband, pengar, presentkort, åh jaa. Lite annat smått å gott :)

När vi va mätta å belåtna körde vi drickspel, lärde mej massa nya, det va kul. Sen gick vi upp till Carros pappa å satte oss där för att sen ta taxi in till Collage där vi även mötte Djurgårdstjejerna. Va en grym kväll, verkligen lyckad. Å jag måste tacka Carro för allt! :)

Tänkte visa lite bilder från kvällen.

                                            

//Emma

Bättre sent än aldrig

Tjabba Tjena Hallå!

Var några dagar sen jag skrev sist men jag har inte alls haft tid att vara inne på varken msn, facebook eller bloggen.

I söndags blev det hemgång runt elva precis som Emma berättade, när jag kom hem blev det att sätta igång att skriva "Min historia"-arbetet som skulle va inlämnat samma kväll.
Det satt jag med hela dagen och hela kvällen, tog dock en paus när Djurgården spelade och gissa om jag hoppa runt i vardagsrummet när Jonsson gjorde 3-0. Han är lätt Djurgårdens bästa spelare, första matchen när han inte var med förlorade dom, när han var med vann dom. Djurgårdens hjärta säger jag bara.

Gårdagen spenderades långt hemifrån på Gillingebanan, där körde jag halkbana. Det gick bra och var jätteroligt.

Så därav har ni min förklaring till min frånvaro i bloggen, hoppas den är giltig ;)
Jag undrar vad Emilias är, henne har vi inte sett blogga på flera veckor...


Sarah

Vart har Sarah å Emilia tagit vägen?

Det undrar säkert ni, å det undrar jag oxå. Just för tillfället har jag en egen blogg. Det är ju nice, men om jag ville ha det skulle jag kunna skapa det själv. Jag va med på det här just för vi va några stycken. Nu har jag faktiskt ingen aning om vart dom tagit vägen. Men ni får nöja er med mej.

Jag sköter detta mycket väl tycker jag, tre inlägg från min sida idag, inte alls illa ;)

Nu är det såhär att jag har sovit i några timmar redan, vilket inte va meningen, men så blev det. Så jag kom nyss ut ur duschen å tänkte gå å lägga mej på riktigt nu. Men vi hörs imorgon. Jag tänker skriva lite iaf, får se hur det är med dom andra småskitarna.

Men mej blir ni inte utan ;) Sov gott å dröm sött!

//Emma

Gårdagen del 2

Efter allt firande på Stadion åkte jag å Emil hem till middagen. Kom hem runt kvart i nio. Efter middagen va jag helt slut, va trött redan innan efter helgens festande å jag gick å la mej å kolla på tv. Sen får jag höra att pappa blivit bjuden att åka i fira med spelarna.

Jag va inte sen att haka på. Så slängde på mej lite kläder å lite smink å sen åkte vi. Jag fick va chaufför, men det gjorde mej ingenting. Vi åkte först till stället där dom käka middag å slog oss ner å satt å prata med dom. Jättetrevliga är dom verkligen. Sen hoppa vi in i bussen med dom å åkte till Café Opera.

Helt sjuk stämning i bussen, va grymt kul. Sen fick vi glida före alla i kön å in på Cafét. Det va en grym kväll, å jag är så sjukt glad över exakt allting som hände igår. Underbar match, underbara människor å en trevlig kväll. Kan inte bli så mycket bättre.

Idag är jag dock helt slut. Har inte blivit mycket sömn i helgen, blir till att sova tidigt ikväll ;)

//Emma

Gårdagen del 1

Nu kommer det, som ni har väntat, min gårdag ;) Jag vaknade upp hos Emilia å jag å Sarah tog tåget som gick 11.16 hem. Va sjukt trött så la mej å kolla på film å sen va det dags att fixa sej å åka till Stadion. Det va jag å Emil som åkte in å vi va sjukt nervösa båda två.

Vi hade alltså 2-0 att hämta upp från första mötet, å om Assyriska gjorde ett mål behövde vi göra fyra. Första halvleken spelade dom bra, dock utan att göra några mål trots alla chanser. Det kändes inte alls bra. Å nervositeten va inte nådig. Det va fruktansvärt att stå där!

Andra halvlek började å 1-0 kom ganska så snabbt. Å det räckte inte där, åtta minuter efter det kom tvåan, å i det här läget va det förlängning. När det va tio minuter kvar tappar vi plötsligt allt spel å Assyriska börjar kom allt närmare ett mål. Här va nervositeten som värst. Dom höll dock ut å förlängning väntade. 2*15 minuter. Oavsett om det blev nå mål, i förlängningen räknades inte heller bortamål. Väldigt viktigt.

Förläningen blåstes igång å första kvarten spelades klart utan några mål. Andra kvarten började, å tiden gick å gick, allt för fort. Men med fem minuter kvar så gör Djurgården mål!!! Hela Stadion exploderade. Det va inte sant. Det blev även slutresultatet så det blir även Allsvenskan nästa säsong. Helt fantastiskt!

Hundratals människor stormade planen, spelarna kom ut för att tacka fansen, dembo sjöng å micken, det va helt enkelt en magisk kväll :)



//Emma


ÄLSKA DJURGÅRDEN!

Jag är så glad, så sjukt jävla glad. Men har inte tid att skriva nu. Ska in å festa med grabbarna ;)

//Emma

Söndag

Nu är jag hemma. Eller jag har varit det ett bra tag, men ändå. Jag å Sarah sov ju som sagt hos Emilia i natt. Har legat å kollat på film sen jag kom hem å bara tagit det lugnt. Är riktigt seg å trött idag. Gårdagen va jättelyckad! Gud så kul jag hade. God mat, massa att dricka, trevligt sällskap å en massa skratt. Kan ju knappast bli bättre!

Jag skriver lite mer om kvällen å lägger upp bilder senare. Nu ska jag börja göra mej iordning för att åka till Stadion. Kom igen nu Djurgården. Nu gäller det verkligen...

//Emma

avgång

Har nu fixat klart allt. Behöver bara ta på mig jackan så är det bara att ge sig av.
Eller vänta ...

Emma ringde nyss, måste packa ner ett täcke också. Men sen så (: Kanske kommer något inlägg från Emilias place, det får vi se. Annars får jag önska er en trevlig lördagskväll :)

Sarah

7 november

Somnade ganska sent igår, tror jag gick och la mig halv tre. I och för sig kanske folk tycker att det inte är så jättesent.

Vaknade runt halv elva, men jag trodde att klockan var halv tolv så jag rusa upp ur sängen och in i duschen. Jag kunde ju inte ha sovit så länge tänkte jag. Men när jag kom ut ut duschen så är den bara elva. Min klocka i rummet spelar mig spratt ibland.

Har ätit några mackor till frukost nu medans "so you think you can dance" går på tv:n.
Dom är troligt duktiga på att dansa och här är en som jag fastnade för jättemycket. Bildkvaliten suger och om ni vill se på youtube så sök på "so you think you can dance keep bleeding"

 

Nu är det dags att börja fixa allt inför kvällen, har dock inte lika mycket som Emma att göra. Jag ska bara fixa mig och packa.

Hoppas på en bra kväll och det kommer det säkert att bli (:

Sarah


Dagen med stort D ;)

God morgon god morgon kära vänner! Sovit gott? Jag är för första gången nånsin ganska utvilad. Känner mej rätt pigg. Helt otrolig känsla. Vakna av mej själv utan nån klocka som ringde.

Nu är det dags att börja fixa inför kvällen. Det som ska göras är:

  • Äta frukost
  • Packa väskan
  • Systemet
  • Fixa mej

Å när det är klart ska jag åka tåg, möta Sarah å åka till Emilia. Sen när vi varit hos Emilia ett tag å fixat klart oss, lyssnat på Emilias skvaller osv, bär det av till Väsby å till Carro som har fyllt år :). Jag är taggad.

Mycket som ska göras alltså. Doch har jag ett problem. Eller snarare två. Jag vet inte va jag ska ha på mej, så hela garderoben kommer följa med till emilia. Sen har jag ont i min tå å vet inte om jag kommer kunna ha klackar, å jag har inga "festliga" platta skor.

Så va ska jag göra?! :(

//Emma


Dagens citat 091106

Vi sitter vid middagsbordet å snackar lite jag, Josse, Linda, Stefan å Christoffer.

"Jag snodde inte, jag tog bara med mej hem", säger Josse.

//Emma

Helg!

Mammsen och Pappsen lämnade nyss vårt stora slott för att åka iväg mot värtahamnen och kryssning.
Jonas är borta hos en kompis och det känns ganska ensamt såhär en fredagskväll. Lite senare kommer dock Jeanette hit och vi ska se på idol å så, så det blir najs (:

Har varit på coop och hälsat på Belma som praktiserar där, passade samtidigt på att handla inför middagen ikväll. Det blir grillad kyckling, pommes och nån sås, får se vad som hittas på. Har inte så mycket att skriva för tillfället, känns som om jag bara ordbajsar en massa.

Men jag får väl önska er alla en trevlig fredagskväll.

Sarah

Fredags mys

Här sitter jag å tar det lite lugnt på sängen. Snacka nyss med Linda. Ska snart å träffa henne å Stefan å sen blir det mat, lite vin å massa prat ikväll :) Kommer bli hur mysigt som helst. Skönt med en lugn kväll men med världens bästa sällskap. Linda är så söt, så hon har fixat massa mat å efterrätt å grejs. Smaskens.

Men nu ska jag packa ihop lite grejer inför kvällen, sen är det dags att röra på sej. Hörs kanske när jag kommer hem, annars hörs vi imorgon :)



Josse, Linda å jag flummade lite på Midsommar.



Ha en trevlig kväll kära ni.

//Emma

Två veckor!

Nedräkningen har verkligen börjat på riktigt. Nu är det bara två veckor, två fucking veckor, kvar tills vi åker! :D Jag är så sjukt taggad å faktiskt lite nervös. Men det kommer bli så grymt kul. Thailand får passa sej ;)

Vi har inte heller så mycket kvar att fixa inför resan. Kläderna har vi fixat, ska bara lite tryck på dom, å det kommer nästa vecka. Sen är det bara lite småsaker kvar som tidningar, godis, schampo, osv ;)



//Emma


Dagens citat 091105

På jobbet så stod vi vid ägghyllan. En tant kommer fram.

"Va menas med tvättade ägg?"
"Det är att dom sköljer av dom innan dom lägger ner dom i kartongen".
"Jaha, på utsidan?"

HAHAHAHA nej, dom har sköjlt av äggen på insdan?!?!

//Emma

Tillägnat Jimmy.. :)

Jimmy är en av dom absolut snällaste å snyggaste på jobbet ;) Han jobbar väldigt bra oxå. Han är till skillnad från väldigt många andra även snäll mot mej. Därför förtjänar han några fina ord här i bloggen. Jag sa väl att han va snygg oxå va? ;P

(Så där ser ni, det lönar sej att va snäll mot mej ;))

//Emma

Hockey på TV!


Hoppas ni inte missat att det är Karjala Cup ikväll! Sverige spelar mot Tjeckien på svt2 19.30.
Just precis i denna minut faktiskt!


Så nu blir det att bänka sig framför tv:n ett par timmar framöver.

Sarah

Kors i taket!

Jag har helt glömt bort att tala om för er hur det gått i min å Josses lilla "inte-äta-onyttiga-grejer" tävling eller va man ska kalla det. Jag kan säga att jag är sjukt stolt över mej själv!

Förut åt jag godis varje dag. Jag har inte köpt nåt godis sen dess. Eller det är ett litet undantag, å det va i tisdags efter tandis, tyckte jag va så duktig så jag förtjäna det ;) Dock har det blivit Donken nån gång. Men jag måste ha lunch ibland ;)

Nu till det sjukaste. Jag har varit inne på en pizzeria två gånger... Jag vet va ni tänker. Jag äter alltid pizza då. Men nej nej nej. Jag tog sallad båda gångerna. Duktiga jag! Så det har faktiskt gått över förväntan :)





//Emma


Slaskväder

Gårdagskvällen bjöd inte på den bästa uppdateringen men att sitta och skriva ett släktforskningsarbete tar sin lilla tid. Dessutom var det ju riktigt dålig fotboll på TV då Djurgården mötta Assyriska. Vad har hänt med dom? Dom kan inte ens slå en pass utan att den studsar över marken, var har tekniken tagit vägen!?

Tanken var att jag skulle upp kvart över åtta imorse för att hinna till starten på killarnas SM-match. Kvart i nio vaknar jag av ett sms där hon bad oss kolla ut genom fönstret. Vädret var inte det roligaste då snö, regn och blåst virvlade förbi utanför fönstret. Självklart kan det snöa men bara snön lägger sig, då blir det mycket finare ute sen så blir man inte så blöt heller :)

Pallrade mig dock till skolan och till killarnas match. Efter tjugo minuter in i matchen, då jag kom, ledde dom redan med 2-0. Efter 30 minuter höll mina tår på att förfrysa, hade helt klart valt fel skor.

Matchen slutade tillslut 4-1 till jakan, alltid lika skönt med vinst, dessutom när det är sånt skitväder :)

Sarah

uiasvgd9w7er8y

FAAAAAAAN!!!! Helvetes jävla skit. Bedrövlig jävla inledning på kvalet. Det här ser inte bra ut. På söndag gäller det annars är det slut för mej. Tack å hej.

//Emma

Dagens citat 091104

Jag, Jocke å Tolga snackade. Så säger Tolga att han va hungrig. Klockan va typ halv ett å han fick inte gå på lunch förrän tre.

"Ja men då kanske det är dags att ta en smygbanan", Jocke.

//Emma

Det är kul att jobba..

.. ibland. Eller vissa dagar är roligare än andra. Å jag måste säga att jag ofta har kul. Framförallt idag. Jag, Tolga å Jocke fick en massa goda skratt. Men dom är ju halvbrända båda två så klart man har kul. Jocke är dock jävligt klok då han är en JÄTTESTOR (alltså inte stor å tjock å så) Djurgårdare. Fantastiskt.

Det började med att Tolga in kunde läsa. Annas fick han till ananas å jag fatta ingenting. Sen stod han å sjöng forever young så Jocke höll på att dö av garv. Jocke tyckte jag skulle stå på hans fötter. Det va bara det att han mena händer. Osv osv.

Det är en aning svårt att förklara för man va typ tvungen att va där. Men det va förjäkla kul iaf. Jag kommer leva enormt länge så mycket som jag skrattar.

//Emma

Upptagen tjej

Upptagen tjej som jag är så vart det Kista idag efter jobbet. Så jag kom precis hem. Åkte till Jakan där söta Josefin plocka upp mej. Jag hittade en hel del i Kista faktiskt. Vi skulle först å främst köpa resekläder till Thailand. Å det hitta vi, nu är det bara tryck kvar. Ska upp å flirta med Carro i veckan, så se till att va där ;)

Sen hitta jag även lite mer smått å gott. Efter shoppingen blev det käk på Levinskys. En jättetrevlig kille tog betalt. Tror han gärna hade spenderat en natt med Josse xD Haha.

Sen fick jag skjuts hela vägen till Bålsta. Jag har världens bästa vänner!





Jag å Josse <3

//Emma


Köra bil kan vara läskigt ibland

Jag ser det snöar, jag ser det snöar det var ju roligt, hurra.

Små, små flingor blåser ner från himlen. Kallt är det ute! Var riktigt kallt när jag gick hem från skolan. Jobbigt var det också då tågen var försenade och bussarna redan gått när man kom till stationen. Då fick man helt enkelt gå hem.

Måste berättade om gårdagens lätt läskigaste händelse. Nog det läskigaste jag varit med om när jag kört bil. Som jag tror jag skrev i mitt senaste inlägg så skulle jag övningsköra till mormor. Vägarna dit efter Bromma är inte dom trafiktätaste då det nästan bara är åkrar och skog. Mörkt var det och när vi nästan är framme så kör vi upp för en liten kulle. När vi kommer upp för kullen springer det ut ett råddjur rakt framför bilen. Min reaktion var galet seg, eller så var det råddjuret som var snabbt, för jag hann knappt trycka ner bromsen innan allt var över. Men jag var ruskigt nära på att köra på den, om djuret hade varit en hundradel segare hade jag träffat den i baken. Riktigt läskigt, men det är kanske tur att jag får uppleva sådant här tidigt så jag blir mer uppmärksam. Tårarna var nära efteråt kan jag berätta och om jag hade kört på råddjuret hade det varit hemskt. Men tur som det är så hände det inte.

 

Sarah


Ekonimisk rådgivare

Emilia är en slarver å en slösare. Det kan ingen säga nåt annat om. Jag å Sarah har sagt det hela tiden att det måste va ett slut på hennes shoppande, men hon har inte lyssnat. Nu har jag dock utsett mej själv till hennes ekonomiska rådgivare. Jag tyckte även jag skulle ha tillgång till hennes pengar å ge henne veckorpeng varje vecka som hon fick leva på. Tror inte hon tyckte det va ett lika bra förslag :P Men nu ser läget kritiskt ut ;) Om ni har nå tomburkar, skänk dom till Emilia ;)



Emilias..


.. pengar som..


.. jag..


.. tar!!!

//Emma


Dagen som gått

Nu är jag hemma efter en lång dag. Det har dock varit en mycket trevlig dag. Började på jobbet. Det va faktiskt kul att jobba idag. Mest för att dom va sådär roligt störda mina "kollegor". Tur att jag är härdad, annars skulle folks öron trilla av om dom får höra allt jag hör.

Efter jobbet va det direkt till tandläkaren som gällde. Första gången jag va på det här stället. Å jag skötte mej lysande. Gapa när hon sa det, så det gick smärtfritt. (Så lätt är det att få mej att gapa ;)). Kan ju meddela att det såg så bra ut att jag inte behöver komma tillbaka på ett å ett halvt år. Kanon!

Direkt när jag kom ut därifrån ringde jag Emilia. Vi skulle träffas, käka middag å snacka skit. Å som vi snacka. Oj va mycket vi hade att ta igen. Å det va en å annan smaskig detalj kan jag lova ;)

Maten käka vi i Kungshallen å efter det åkte vi hem till Emilia. Det visade sej att hon fått post. Hon hade ett paket att hämta ut. Så vi gick å gick å gick i det kalla vädret å till slut kom vi fram. Spända va vi då hon inte visste va det va hon skulle få. Hon öppnade... OCH..?!




Det här va i paketet. Fast i gosedjurform. Tänk att vi gick hela denna vägen för att hämta ut ett fult gosedjur? xD haha

Som tur va hitta vi en jätteliten å söt godisaffär på tillbakavägen. Jag vet att jag inte äter godis, men tänkte jag kunde unna mej lite nu när jag va så duktig hos tandis. Har trots allt ett å ett halvt åt på mej att se till att dom är bra igen ;)

//Emma


Snart bär det av mot mormor

Jag trodde, igår kväll, att denna dag skulle spenderas till att plugga. Men ska jag vara ärlig så har det inte gått så jättebra, härlig självdisciplin jag har. 
Lite har jag fått gjort men inte alls så mycket som jag trodde. Har legat i sängen och slappat mestadels av dagen.

Ska snart iväg med mamma och pappa till mormor. Pappa ska hjälpa mormor att lägga något golv och hon ska bjuda oss på middag när vi ändå är där. Lillebror som har innebandy träning har valt att stanna hemma, tror dock inte att det handlar bara om innebandyträningen utan att han också kommer att missa en hel kvälls CoD-spelande om han följer med. Nu får han ju dessutom några extra timmar då vi inte vet hur sent vi kommer hem.
Smart kille, eller så har han inte kommit på det ännu och får ideén när han läser det här inlägget.

Kroppen känns mycket bättre idag för er som är intresserade av att veta och imorgon blir det ännu en löprunda + styrka.

Nu är det dags att vakna till, ska köra till mormor och kan ju inte sitta och halvsova vid ratten :)

Pussis.

Sarah

Träningspass som behövdes

Löprundan var rent ut sagt ett skämt, kändes som om  jag var en pensionär som var ute och sprang.
Har inte nämnt att jag knappt kom ur sängen imorse. Gårdagens träningsmatch tog kål på mig, mer än vad jag trodde. Kändes väldigt bra i kroppen direkt efter men efter en natts sömn då muskler och senor stelnat så blev det värre. Vältränad? Nej, antagligen inte. Det här är ju bara sjukt.

Slet mig dock igenom hela löprundan även fast benen tog emot, men efter halva rundan så släppte det mer och mer så så jobbigt var det inte mot slutet. Blev nästan lite ledsen då jag såg att jag var nära ubg och tiden höll på att rinna ut, var ju inte långt tid kvar tills träningen skulle börja och då började flytet i joggingen komma. Men detta resulterade i att jag var pigg och på tårna under träningen. Älskar rent ut sagt inomhusfotboll, så himla roligt att komma igång igen.

Så nu har har jag kommit hem, ätit middag och kört lite styrka. Har även hunnit med att kolla på tv någon timma. Underbaart, dessutom är jag "ledig" från skolan imorgon - ännu underbarare.
Men måste faktiskt vara duktig och plugga imorgon och det ska jag också vara :)

Bild från Italien 07 (jag är den blåa :p)

Sarah


Jag tycker om dej ändå..

Trots massa ret med fula flaggor i omklädningsrummet, hånsms, fula inlägg i bloggen osv så måste jag säga att jag tycker om Emilia iaf! Hon är hur bra som helst bortsett från detta. Hon blev nog tappad i marken som liten, men det är ju inte riktigt hennes fel ;)


Jävligt snygg är hon oxå ;)  I Like!

//Emma


Måndag

Härligt att skolan är igång igen! Eller? ...

Jodå, lite skönt är det väl men skulle helst vilja ha lov hela tiden dock så funkar det inte riktigt så.
Dagen har rullat på förvånansvärt bra för att vara första dagen efter ett lov. Började med förbredelser inför svenska nationella talet och sedan var det dags.

Jag förstår inte hur man kan vara lika nervös varje gång man ställer sig uppe på den där lilla scenen, det är ett mysterium för mig. Ganska löjligt också då det är människor man snart känt i snart tre år.
Denna gång redovisade vi dessutom bara för tjejerna vilket gjorde allt mycket lättare.
Framförandet gick väl helt okej och hoppas på ett hyffsat bra betyg i alla fall.

Nu har jag varit hemma ett tag, har hunnit diska undan från middagen då mamma inte hann med det innan och stack iväg på gympa, så tänkte göra henne lite glad också (:
Ska alldeles strax ut och springa en runda innan jag går till ubg för att spela lite inomhusfotboll med gamla laget.

Hoppas ni haft en bra dag!

Sarah

.....

Jag blir så arg. Hela dagen idag på jobbet har några tyckt det varit roligt att varje gång dom såg mej säga "SM-guld SM-guld". Jag blev lika arg varje gång å vägrade att gratulera nån. Senare hör man "Du får skylla dej själv, för varje gång jag ser dej blir jag påmind om guldet". Bara det här är ett tecken på hur äckliga AIKare egentligen är ;)

//Emma


Hmm..

Emilia är en rolig prick. Hon har inte skrivit i bloggen på hur länge som helst. Nu passar det minsann. Hur kommer det sej tro?

//Emma

Lyckan är fullständig

SM GULD!

Visst är ord överflödiga? Det blir inte mkt bättre än såhär.








Förresten, Grattis till kvalplatsen tjejer :)

Halloween


Det blidde inget Halloween-firande för mig i år, det gör iofs inget.
Är det bara jag som tycker att Halloween är överskattat?


Halloween


Det blidde inget Halloween-firande för mig i år, det gör iofs inget.
Är det bara jag som tycker att Halloween är överskattat?

Sarah

Under my umbrella ella ella....

Hahaha jag har tagit några vackra bilder från min söta vän Linda från när vi sjöng Lips igår. Vi va skitbra å det lät grymt. Det kan alla som hörde intyga ;)

Favoritlåten va iaf Umbrella ;)

     


     

Sen försvann Lindas mikrofon ett tag, men va gjorde det? ;)

//Emma


Söndagsångest, skola imorgon..

Hej hopp!

Dagen har varit fullspäckad så har inte hunnit med att blogga så mycket, Emma har dock varit aktiv (:

Duktig som jag är så följde jag med pappa upp till garaget idag och bytte däck på lillbilen, från sommardäck till vinterdäck. Jag försökte undkomma med att när jag har körkort och däcken behöver bytas då lämnar jag in bilen på verkstaden, men pappa som tänker ett steg längre svarade då "men vad ska du göra om du får punka på ett av däcken ute på vägen då? Inte faen tar du den till en verkstad då"
Så det var bara att ta på sig skrotkläderna och följa med honom. Det visade sig dock att det inte alls var svårt att byta däck, alltså gick det gallant :)

Vart sedan hem och byta om snabbt som attan då Emma skulle komma och hämta mig inför dagens match. Soffsittandes i två veckor (ungefär, har tränat två gånger kanske) till att sedan spela en match på 2x30. Var otroligt roligt att vara ute på plan och spela boll igen och det gick bra med tanke på omständigheterna, det kanske visar att man kan vila sig i form? Härligt det skulle vara isf.

AIK vann SM-guld (tråkigt nog, behöver inte uttala mig om detta då Emma har lyckats väldigt bra och jag känner detsamma) och Djurgården tog kvalplatsen vilket var otroligt skönt!

Nu ropar mamma på att maten är klar, blev sent idag. Men bättre sent än aldrig ;)

Puss på er.

Sarah

Dagens citat 091101

Kommentatorn på radiosporten:

"Man vet ju vart AIKs favoritställe på jorden är just nu, det är nere vid Göteborgs hörnflagga".

(Tråkiga äckliga AIK)

//Emma

Väldigt intressant

Det är verkligen märkligt hur många AIKare som helt plötsligt visat sej vara AIKare idag. Det är ett tecken på hur patetiska vissa verkligen är. Folk man inte hade en aning om va Gnagare visar det nu helt plötsligt? Mycket märkligt. Då är man verkligen en trogen supporter? Till sista matchen då man vet dom har chans på guldet, då passar det bra att bli AIKare. Sjukt.

Jag fattar inte ens hur man kan kalla sej supporter om man inte ser en enda match. Då är man över huvud taget inte intresserad. Jag vet folk som aldrig kollar matcher på tv, aldrig är inne på matcher utan kanske möjligtvis får reda på resultat via andra, tidningar eller text-tv. Hur kan man då kalla sej supporter å ens glädjas åt ett guld? Vissa människor är så jävla patetiska. Jag skäms.

//Emma

Så jävla lack....

Jag är så jävla lack. AIK tar SM-guld. Känns som hela världen rasat samman. Alla äckliga AIKare som nu kommer hånas. Djurgårds segern som för övrigt va väldigt skön kommer liksom i skymundan från denna fruktansvärda händelse. IFK hade allt i egna händer då dom ledde med 1-0. Men va hände liksom?

Vilket lag som helst kan få vinna guldet, alla förutom AIK. Det finns inga ord mot min avsky mot det laget.

//Emma

Godmorgon!

Nu är jag uppe. Har käkat frulle å lagt mej i sängen nu igen för att kolla runt lite på datorn. Snart är det lunch å sen bär det av till Väsby. Va ett tag sen jag va där nu. Får se hur det går att spela idag oxå. Har lite ont i kroppen, dock inte värre än vanligt. Hade även skiiitsvårt att somna i natt så blev inte så många timmars sömn.

Gårdagen va kanon. Vi spelades hem en seger på hemmais i hockeyn, å det hör inte till vanligheterna. Sen är det då Allsvenska upplösningen idag. Missar dock allt........ Men jag hoppas det kanske slutar lite tidigare, så skiter jag i att duscha, hoppar in i bilen å lyssnar klart allt på radion. Duschen får vänta tills jag kommer hem isåfall ;) Hoppas inte Sarah misstycker. Men det tror jag inte.

Nu ropar snart lunchen å väskpackning. Hörs sen sötnosar.

//Emma

RSS 2.0