Äckligt

//Emma

Lördag

Hej jag heter Emma å jag är en nörd. Igår va det fredag å då åkte jag, Sarah å Christoffer till Bredäng å kollade på MB-Bålsta i hockey. Bålsta vann med 5-3 som tur va ;)

Idag åkte jag å Sarah till Haninge å kolla på en av SM-kvalgrupperna. Vi trodde det skulle va en grymt tuff grupp då Hammarby, BK30 å Örebro va i gruppen. Men ack så fel vi hade. Hammarby va helt okej, dom andra va värdelösa.

Vi kom hem för ett tag sen å har käkat middag. Nu blir det lite godsaker, gladiatorerna å kanske nån film. Sen är det sängdags för oss. Klockan ringer 06.15 imorgon... bussen rullar från Bipen 07.15 för en trevlig resa till Bollnäs å spel i SM. Så håll era tummar imorgon :)






//Emma


Fuck life...

Bläääää. Jag orkar inte.

Min kropp gör så ont. Jag är snart 23 år, är egentligen inte sådär jättegammal, men min kropp känns förjävlig. Kan inte ens gå utan att det gör ont. FAAAAN!

Skolan suuuuger. Läser tråkigaste skiten ever. Fattar inte hur jag ska klara mej igenom kursen utan att typ dö? Men det är inget problem nu, för jag har helg iaf. Ska dock jobba imorgon, men anser mej fortfarande ha helg. Haha.

Jaja, nu ska jag fortsätta tycka synd om mej själv å gå å lägga mej å läsa lite i en av skolböckerna. Jag lär somna snabba iaf... zZz

Godnatt!





//Emma

Tisdag

Känner att jag har några dagar att ta igen.

I fredags va jag på bio. När jag kom hem hade jag myskväll med Sarah å Emilia. Blev tidig sänggång för att gå upp tidigt på lördagen å åka till Eskilstuna å spela SM. I bilen satt vi å lyssna på en massa gamla godingar, va asmys!

Vi vann båda matcherna med 5-1 å gick därmed vidare till nästa omgång. Vi är nu bara tolv lag kvar å spelar i Bollnäs på söndag. Då blir det en mysig bussresa med laget. Lovely ;)

När vi sen kom hem på lördagskvällen blev det bowling å sen mötte jag upp en kollega för drinkar å utgång. Kom hem strax efter fyra å klockan ringde åtta för jag skulle åka till Haninge å kolla när Janna spela kvartsfinal. Satt där till halv två då finalen va slut. Sen vad det bara att åka hem å dö på soffan å käka kebab, chips å choklad. Va ändå riktigt mysigt!

Igår jobbade jag å idag är jag ledig så jag bara ligger här på soffan. Fett värt!


En bild från första matchen i lördags.



//Emma


Fredag

Idag är det fredag den 13, men jag tror jag klarat mej ganska bra utan större olyckor. Idag har jag inte gjort så mycket. Va dock på bio med Christoffer å Henke vid sex-tiden å nu har jag, Sarah å Emilia filmmys här hemma. Blir sleepoverparty ikväll då bilen rullar tidigt mot Eskilstuna imorgon.

Jag vill önska er alla en trevlig kväll å partynatt för er som ska ut. Ta gärna en drink eller två åt mej ;)





//Emma

Jävla skit

Jag hatar min svanskota något enormt. Kan den bara bli bra?! Som det är nu så gör det ont att ligga på soffan? Visserligen har jag legat här ett tag, men ändå.

Va mer kan man göra än att liksom ta det lugnt som fan, käka tabletter, smörja in den å aa, det är väl typ det? Kan man operera bort den? :D Hur som helst så SKA jag spela på lördag, jag skiter i hur ont det gör. Visserligen kan jag knappt springa när det gör som ondast, men ändå. Jag ska ska ska. Hur ofta spelar man SM liksom?

Nu ska jag krypa ner i sängen.





//Emma

För jag har bara regn hos mej...

Måste man gå till skolan när det regnar?

Faaaan jag vill inte. Äckligt jävla skitväder. Måste gå förbi apoteket på vägen oxå så blir en liten omväg. Haha. Antar det bara är att bita ihop, om fyra timmar har jag helg!




//Emma

Första skoldagen

Så va onsdagen avklarad. Det va första skoldagen för den här terminen å jag är redan trött. Haha. Kan inte påstå att det va jätteintressant. Men det ska nog gå bra.

Va ute på Bosön å träna ikväll, träna enda till 22. Men lätt värt det. Dock är jag skadad så va bara målvakt idag. Måste måste måste bli "frisk" till lördag. Så imorgon ska jag till apoteket å köpa voltarentabletter å knapra piller heeeela dagarna. Ska även smörja med voltaren tror jag. Jaja, jag ska göra allt jag kan iaf :)

Nu ska jag kolla klart the big bang theory å sen är det sovdags. Går i skolan 13-16 imorgon å sen är det helg :D


Haha en målvaktsinsats i mina yngre dagar.



//Emma


Tisdag

Imorgon börjar skolan igen efter att ha varit ledig i typ en månad. Jag har visserligen jobbat, men har inte varit nåt plugg för fem öre. Men nu börjar allvaret igen. Har dock ett jäkligt skönt schema iaf dom första veckorna :)

Den här terminen kan nog bli kul, för Josse, min älskade vän ska börja på samma skola som jag. Hur underbart?! :)

Men nu ska jag gå å borsta tänderna, hänga tvätt å sen krypa ner i sängen så man orkar upp imorgon.

Sov gott!




//Emma

2012

Nu är jag återigen på hemmaplan efter att ha spenderat en vecka ute i Bålsta. Det va en väldigt mysig vecka å när jag va där ute kom jag fram till att det är där jag är som gladast. Är typ nåt som gör mej nedstämd innanför väggarna här hemma.

Nytt år å nya möjligheter. Jag har funderat en del dom senaste dagarna å kommit fram till att i år ska jag verkligen lägga mer tid på dom som jag känner verkligen betyder å finns där för mej när jag behöver dom. Resten får helt enkelt mindre tid med mej. Så om ni undrar varför så har ni här svaret.

Den senaste tiden har jag blivit typ besviken allt för ofta å jag orkar inte ha det så längre. Jag är inte världens smartaste, men jag är så pass smart att jag känner vilka som verkligen finns där för en när man behöver dom. Å för er kommer även jag finnas 24 timmar om dygnet när ni behöver mej.

Jag är ingen som brukar hålla på med nyårslöften, men det här är nåt jag verkligen ska försöka hålla. Om jag lyckas med det så tror jag att det här året kan bli riktigt bra. Dessutom en gladare Emma som inte är lika bitter längre.

Over and out.




//Emma

RSS 2.0