...

Det är fredagskväll, jag sitter i soffan å kollar på tv, har pluggat lite, dricker tranbärsjuice å äter lite godis. Låter som en underbar fredag va? ;) Förstår om ni är avundsjuka, men det behöver ni faktiskt inte vara. Det är ingen höjdare kan jag säga. Får se va som händer lite senare, men tror nog det blir soffläge för min del, men man vet som sagt aldrig ;)

Tänkte bara uppdatera lite så ni vet att jag fortfarande lever. Hoppas ni har en rolig kväll :)





//Emma

Fredag

Nu sitter jag i soffan å har plockat fram böckerna iaf. En bra bit på vägen, du gäller det bara att öppna dom oxå. Men palla? Idag på förmiddagen har jag fixat lite grejer. Har bl a varit på systemet då man aldrig riktigt vet va som kan hända i helgen, så lika bra att förbereda sej ;) Här stänger vi inga dörrar inte!

Annars ser den här dagen bra tråkig ut. Nu plugg, sen träning å sen ingenting typ. Ska väl sitta hemma i min ensamhet å kolla på idol typ. Haha. Messa Emilia för ett tag sen, men får kanske ta å ringa istället då hon är liiiite för seg för min smak.

Va ska ni göra i helgen?





//Emma

Hrmpf..

What are words if you really don't mean them when you say them?







//Emma


Hjälp!

Jag skulle vilja be er läsare om lite hjälp. Jag har kommit på en typ jättesmart grej. Jag å Sarah skriver matlistor inför varje vecka va vi ska äta. Å nu tänkte jag då vi har lite dålig fantasi att vi ska gå via alfabetet å därför börja med bokstaven A. Vi behöver därför sju maträtter på a, om det skulle visa sej att det inte riktigt finns så många ätbara får vi slå ihop A å B. Men nu gör vi ett ärligt försök. Så hjääälp oss!

Matlistorna kommer själklart hamna i bloggen sen så kan ni få lite matinspiration ;)




Just för tillfället är det här det enda jag kan komma på som börjar på A, å jag är inte direkt förtjust i nåt utav det. Så kom igen nu! Ni har till måndag på er :)

Tack på förhand ;)



//Emma

Helg!

Nu är det helg för min del. En dag som denna va det riktigt bra att jag gick till skolan då vi gick igenom massa bra saker inför måndagens prov. Blev jag nå klokare? Nej, inte direkt. Jag hatar jävla skatt, vafan ska man kunna räkna med skatt för? Om man bara tar bort skatten så behöver jag inte ens lära mej det. Det vore det absoult bästa!

Funderar på att skita i skatten å fokusera på det andra. Men det är morgondagens problem då jag inte tänker plugga nå mer idag. Tänker vila min stackars hjärna. Haha.

När jag gick till tunnelbanan i morse märkte jag att det va helt sjukt varmt å jag hade givetvis tagit på mej för mycket kläder. Visst så såg jag genom fönstret att solen va framme, men ofta det brukar va såhär varmt? Riktigt skönt väder va det... om man haft aningen mindre kläder på sej ;)

Nu sitter jag å kollar på tv å tar det allmänt lugnt, Sarah ligger på soffan bredvid å sover så sött. Ska väcka henne om en kvart. Hoho. Sen är det träning å efter det är det bara nio träningar kvar ;) Även helg för min del. Lovely!


Man hade ju typ kunnat haft såhär mycket kläder på sej.





//Emma


Hur skönt?! :D

Rena sommarvärmen ju! Fint väder, musiken dunkar och påväg hem från jobbet. Dessutom fredag och helg imorgon! Glad tjej.


Torsdag

Hur lyckas man nästan försova sej när man börjar skolan klockan ett? Haha. Visserligen va det inte så nära, men jag hade glömt ställa om klockan så det va bara tur att jag vakna.

Nu sitter jag i soffan å käkar frukost å kollar på top model. Efter det är det bara att borsta tänderna å fixa håret å sen röra sej mot skolan. Idag ska vi bara sitta å repetera en massa uppgifter inför måndagens prov, så det ska bli skönt att få lite hjälp med pluggandet :)

Sen är det faktiskt helg. Så tre timmars ansträngningar kvar å sen lite plugg i helgen... kanske ;)





//Emma

Suck..

(Rubriken läses som en suck, inte som nånting annat)

Varför är det alltid så jävla svårt att gå å lägga sej på kvällarna? Jag gör absolut ingenting men kan ändå inte gå å lägga mej? Visserligen är det ingen panik än då jag har sovmorgon imorgon oxå å sen helg, wihooooo!! Men ändå. Skulle ju underlätta om jag gått å lagt mej för ett tag sen å kanske vaknar tidigare imorgon å kan göra nåt annat då, typ som att läsa i min faktabok som jag borde göra. Å sånt gör man ju absolut inte den här tiden... eller nån annan tid heller för min del, men större chans om det är typ imorgon bitti ;) haha.

Jaja, nu spårar det. Det här är det sista ni hör från mej idag, jag återkommer imorgon.


Tyckte det va passande med en mycket gammal bild på mej å mina favorittjejer!




Sov gott!

//Emma


Döden...

Jag å Sarah har som vanligt haft en mysig onsdagkväll i soffan. Blev mycket god mat, glass, tv-tittande å en massa prat. Vi har ofta väldigt viktiga å intressanta konversationer... eller? Haha. Men vi har kul iaf.

Idag prata vi dock om ett seriöst ämne, dock spåra det lite på slutet. Vi satt å kolla på Efterlyst å började prata om döden. Jag sa att när jag dör så ska jag donera exakt allt jag har. Folk får ta det som behövs. Om jag ändå är död är det självklart att jag gärna hjälper nån annan om jag kan? Sen kom Sarah in på att om hon dör, vem får då hennes pengar? Hahahaha. Å efter det kan man väl säga att det spåra en aning. Tro nu inte att vi sitter å skämtar om döden, för så va det inte riktigt. Men ändå. Tänk om jag dör imorgon å inte har förberett nånting om vem som ska ha mina saker osv? Å vem vet att jag vill donera mina organ? Nu står det i bloggen så det är bara för dom som ska ta dom att gå in å läsa ;) haha.


Kändes tråkigt med en bild på döden, så här har ni vår middag! :D Haha



//Emma


Ny musik från Bruno Mars!

 

 

Sarah


-

 









Sarah

Weeeird!

Okej... Vad fan har hänt med bloggen?
När man klickar in på sidan så kommer du upp något om lösenord och användarnamn för thole.blogg?
Jag läser den bloggen - sjukt bra btw. Men hur har det kommit till våra sida? Skumt.
För mig och Emma är det så, är det så för er andra?

Sarah

Utsidan vs. insidan

Jag läste om en som fick frågan va han gilla hos en tjej, va han gilla för utseende osv. Han svarade att utseende inte spelade så stor roll då det va insidan han gick efter. Det kan va bland det gulligaste jag läst, men stämmer det verkligen?

Jag kan bara ta mej själv som exempel. Jag går tyvärr alldeles för mycket på utseende, å det är inte alltid bra då det finns bra många sviniga killar där ute! Sen finns det självklart några som har en helt underbar insida å även ett väldigt tilltalande yttre. Men hur ofta hittar man dom då? Jag tror jag varit med om det en gång i hela mitt liv, å då är jag ändå ganska gammal.

Nu är det inte så att jag sitter här å klankar ner på killar, för det är exakt samma sak med tjejer. Det kan finnas otroligt sviniga tjejer oxå.

Det är alltid utseendet som tilltalar mej för att personen ens ska få en chans, å därefter kommer insidan in i bilden. Kan tänka mej att det är så för dom flesta, men varför? Varför ger man inte nån man liksom inte tycker ser bra ut en ärlig chans? Tänk om det är mannen i ditt liv? ;)

Det finns ju en klyscha som säger "Utsidan ger insidan en chans, insidan ger utsidan sin glans", å jag tycker verkligen att det stämmer. Vilket geni som kom på detta!






//Emma

 


Daniel Adams Ray


 

Sarah


Onsdag

God morgon! Sovit gott? Det har jag :) Det där med att gå upp klockan tio blev ju inte av. Jag gick upp elva å då va det dags att äta frukost å kolla på tv. Haha. Om cirkus en halvtimme är det dags att röra sej mot skolan. Jag tror att det kan bli en bra dag idag å imorgon då vi ska få repetitionsuppgifter å även få tid på lektionen att göra dom inför provet. SKönare att plugga där än hemma :D

Ikväll är det ju ledigt som vanligt så det blir nog en myskväll framför tvn. Vi ska även laga paj, så vi får se hur det går. Haha. Men jag bor ju med Sarah å hon är en riktig hejare på att laga mat så det blir nog suuuuper :D

Undrar även vart solen tagit vägen?


Snart är det väl dags att leta reda på vinterjackan... å även varmare skor än dom på bilden ;)



//Emma


Tisdag

God afton! Det är med nöd å näppe jag är vaken kan jag säga. Har varit helt sjukt trött hela dagen. å nåt sova middag har det inte blivit minsann!

När jag vakna i morse så va det strålande sol å inte alls det tråkiga regnet jag va tvungen att somna till. Det va nog bara för jag sa till på skarpen ;) Va därefter en heldag i skolan idag å jag höll på att somna. Sen va det träning på g. Träningen va helt okej, men nedräkningen till det är slut har börjat. Tio träningar kvar...

Kvällen efter träningen har spenderats i soffan som vanligt. Anledningen till att jag fortfarande är uppe är att jag har sovmorgon imorgon. Börjar inte förrän klockan 13, men får se om jag är duktig å går upp typ tio å pluggar lite innan det är dags att röra sej mot skolan. (Det låter ju asbra, men det kommer inte hända om jag känner mej rätt.. men tanken som räknas)

Sen har jag tänkt på en sak. Det har känts som måndag idag, vilket man blir glad av då man sen kommer på sej själv att det faktiskt är tisdag ;) Men det va inte det jag tänkt på. Nu när jag går i skolan så ser jag mej som ledig dom dagarna jag jobbar? Hur sjukt är inte det ändå? Låter asskumt i mina öron. Haha. Varför känns det så? :S


Nu ska jag krypa ner i sängen.



Puss //Emma


Prövar på blogg.se's nya app!

Hmm funkar det? Hoppas! Tror inte ni förstår hur mycket roligare vår blogg kommer bli nu :))

 

Sjukt kul att det fungerar, det var ett långskott för har hört att den inte alls ska vara så bra, men inlägget kom ju upp och då är jag nöjd.

 

Sarah

 

 


-


Perversa människor det finns..

Kändes som ännu en måndag, var sådär måndagstrött imorse som man kan vara efter en helg.
Men som tur är var det ju inte måndag så nu är vi ännu en dag närmare helgen, wohoo! I helgen ska det sovas, massvis!

Idag när jag kommer till en kaffemaskin på ett företag så står det en man 50+ vid den och väntar på att sin kopp ska blir klar. Då säger han:
-"Ska du göra mun-mot-mun-metoden med den?"
- "Ehh, nej det tror jag inte den behöver ska bara göra rent den."

Gubben svarar då
- "Aha okej, men du skulle kunna få göra de på mig om du vill..."

Ueeeek! Hur kan man ens säga något sånt? Inte okej... Sjukt obehagligt. Som tur var kom det en annan strax efter som också skulle ta kaffe och då försvann han. Det finns riktiga vidron där ute, fine om det hade varit någon som jag känner men det här var en helt random människa jag aldrig sett förut. Dessutom en äldre man, man kan ju förvänta sig bättre beteende. Människor slutar visst aldrig överraska. 


Sarah

Btw liksom

Kan ju tillägga att när vi fixa oss i lördags brände jag mej i pannan på en "vågtång" å numer pryder ett märke min panna som dessutom blir utåtstående när man svettas, exempelvis vid fotbollsspelande. Kul liv!!!

Dessutom hör jag att det regnar... Bäst för det att det slutat när jag ska gå till t-banan imorgon.

//Emma

Måndag

Så dåligt jag har bloggat dom senaste dagarna har jag nog aldrig bloggat förut. Först hade jag ingen blogglust, sen va jag inte hemma i helgen å då blir det lätt så. Jag är sjukt trött å sliten tjej dessutom. Skönt att jag har en relativt lugn vecka när det gäller skolan iaf.

Helgen va riktigt bra! Sarah har berättat det mest, men i lördags efter matchen drog jag till Bålsta å hängde med Josse å Linda. Helt plötsligt bestämde vi oss för en utgång i stan, så vi fixa oss å drog dit å mötte upp några :) Vi kom tillbaka till Bålsta nån gång, typ fyra kanske å då kröp jag ner i en säng som inte är min å som har hög mysfaktor :)

Söndagen spenderades först halvt död i sängen för att sen möta upp Josse å kolla fotboll å sen åka hem å dö lite till på soffan.

Idag har jag jobbat, direkt kommit hem å pluggat, sen va det träning, storhandling å nu är jag här. Sovdags snart som fan. Sov gott!




Älskar er obeskrivligt :)




//Emma

 


-


 

Sarah


Söndag

Tjohoo bloggen!

Hur har helgen varit? Min har varit överraskande bra, från att knappt ha några planer alls så blev den nästintill fullspäckad, men den har varit riktigt riktigt bra.

I fredags åkte jag och Emma till Emilia och hängde på Tiki room ett tag, alla drack drinkar och jag och Emma satt med en varsin cola :)) Mycket trevligt förutom att jag blev sönderpratad ett tag. Killen som satt brevid mig pratade om alla fester han varit på och hans företag och bla bla bla, sjukt ointressant, men pricket över i:et var när han frågade om jag läst boken the game.. Skum fråga, aja. Som tur var flytta vi ifrån dom efter ett tag, diss!

Dagen efter stod det match på schemat, därav coladrickandet, mot Rågsved. Vinst med 2-0 trots att vi var kassa. Sjukt bra att vi vinner såna matcher trots att vi är så dåliga.
Åkte hem till Kungsängen på kvällen, mamma låg i feber. Influensan typ? Fixade mat och tog hand om henne lite. Kollade på disneyfilmen Rio. Grymt bra, helt klart sevärd och inte alls som man trodde att den skulle vara. Tror faktiskt att dom flesta skulle gilla den :)

Och idag har jag inte gjort mycket alls, vakna ett på dagen och har sedan bara legat i soffan. Bytte mamma och pappas soffa till soffan hemma i Bergshamra. En mycket produktiv dag. Hoppas ni haft en grym helg!



Saknar saknar saknar!


Puss

Pessimistiska människor :(

Idag besökte jag banken en andra gång angående ett lånelöfte, det är ju alltid bra att ha liksom.
Men nu är det så att jag tjänar inte så mycket men jag vet att jag skulle klara av att köpa och betala av ett lån som det är nu även fast jag inte tjänar storkovan.

Men jag och bankmänniskan tyckte inte riktigt likadant när det gäller den saken. Dom räknar på en ränta på 7,5 vilket är sjukt högt. Vad kan den ligga på nu? 4%? Ingen aning, men iaf, dom räknade på en månadskostad på typ 10 000?! På ett lån på 1 milj... Sen börja hon prata om massor av annat strunt som hon ansåg var viktigt. Vi kom inte fram till något idag och hon sa att hon skulle återkomma.  MEN det jag vill ha sagt med detta att bankmänniskor är galet pessimistiska, men det är deras jobb och dom vill mig väl bara väl om det skulle va så att räntan går upp så högt, som jag dock tror är ganska osannolikt, eller? Haha sitter och skriver om något som jag inte har en aning om. Jag är iaf inte nöjd men det blir man ju aldrig. Så avslutar hon med "Ja du verkar ju va en bra tjej och ha bra hand om din ekonomi" Jo tack, för det hjälper ju mig så jävla mycket!

Men pappa gav mig den briljanta idén att börja spela mer. Och det ska jag fan göra, dubbeljackpot på lördag på V75an, där börjar mitt vinsttåg mot miljonerna. Så om jag skulle bli spelberoende så är det praktiskt taget bankens fel då dom tvingat mig till det här.



Sarah

-




"Give me more, more, more
Cause I like how it feels"

 

Sarah


Dagens goda gärning

Vi brukar alltid dela ut smartiesrör till kunderna som vi har varit hos så det finns alltid i bilen. Idag när jag var i K-ängen satt det ett par alkoliserade äldre människor på en bänk mittemot där jag parkerar.
Den ena utbrister "Har du nå kaffe å bjuda på?"
Tyvärr har vi ju ingen kaffebryggare i bilen så något kaffe kunde dom inte få, jag kom dock på att jag har godis. Så när jag kom tillbaka till bilen som fick dom alla ett varsitt rör med godis i.
Sjukt glada, och förvånansvärt trevliga! Dom tackade och tog gladeligen emot godiset och började sedan prata om att "jaaa, det är ju såna här som man åt när man var liten" och "åh vad gott med godis, hon gjorde verkligen vår dag".

Kul att höra att man kan glädja några i denna värld i alla fall och jag körde därifrån med ett leende på läpparna pga. deras tacksamhet!

"I en studie från Harvard University har man kommit fram till att goda gärningar inte enbart ger pluspoäng i Sankte Pers bok utan man blir även mentalt och fysiskt starkare.

Enligt forskare bekräftar studien tidigare resultat som visar att en god gärning ökar viljestyrkan och gör det lättare, inte bara att lyfta en vikt, utan också att hålla sig till den hälsosamma livsstilen i allmänhet och säga nej till kakan på kontoret.


Dali Lama har länge pratat om det här och han har bland annat sammanfattat det med nedanstående citat:


- Gör gott så blir det gott.
"

Börja redan imorgon! ;)

Sarah

Onsdag

God eftermiddag! Allt bra? Med mej är det alldeles utmärkt tack. Kom nyss hem från skolan å nu sitter jag å väntar på att Sarah kommer hem så vi kan storstäda. Va duktiga vi är! Det blir till att lyssna på musik å springa runt med disktrasor, dammsugare å skurhink! :D

Efter det blir det väl till att laga mat å sen lite senare ikväll kommer Emilia hit så ska vi ha en mysig tjejkväll :) Det ska bli riktigt mysigt faktiskt. Tycker nog det får bli en promenad ner till ICA för att köpa lite onyttigt till kvällen oxå ;)





//Emma

Tror ni han fixar det?

 

Sarah


Tror ni han fixar det?

 

Sarah


Älskar DIF


Så jävla underbart DIF!
Två derbyn vunna på två dagar, kan inte bli mycket bättre!





Sarah

Tankar om allt men ändå ingenting

Vet inte hur jag ska börja det här inlägget.

En gång i mitt liv har jag älskat att skriva, att skriva noveller och berättelser, artiklar.. Ja vad det nu kan vara.
Jag älskar att måla upp en bild för läsaren men här i bloggen har jag inte gjort det. Vill inte skriva om hur vackert det är när fåglarna kvittrar eller om hur mysigt det är att höra regnet smattra mot fönsterbläcket.
Bloggen är tråkigt, den har ingen personlighet. Dag in och dag ut är det samma vardag, samma träningar på kvällarna. Ni vet redan hur mitt liv ser ut, det är så inrutat.
Kanske dags att personifiera bloggen lite, inte mycket, men bara lite. Så att det blir lite mer liv här.

Och GUD vad mycket tankar som snurrar runt i mitt huvud, kan knappt somna om kvällarna. Mestadels är det wordfeud ord som fuckar upp mitt huvud men nu den senaste tiden har det blivit så mycket mer.
Jobb, fotbollen, kärlek, vänskap, boende osv osv.

Missförstå mig inte, älskar att bo med Emma, mina vänner är dom bästa, fotbollen är mitt liv, jobbet är underbart.
Men det är ändå något som gnager inom mig som är svårt att sätta ord på.

Usch vilket personligt och deppigt inlägg det här blev, men det är mest funderingar och inget ni behöver ta på för stort allvar. Men vad ska man ha bloggen till om man inte kan skriva av sig?

Puss o Kram!



Sarah

DJURGÅRDEN!

Jag har ingen blogglust alls. Men måste bara säga att det va en så jääävla skön seger! Fyfan va härligt! Imorgon är det dags för nästa derby, denna gången i hockey.


För er som inte vet så vann Djurgården mot AIK med 1-0 ;)





//Emma


Just smile and pretend that you are happy..







//Emma


Söndag

Så va den här helgen slut. Eller jag är egentligen ledig imorgon oxå från skolan, men då ska jag jobba såååå. Helgen har spenderats i Bålsta å på fotbollsplaner. Blev lite ändrade planer i fredags, därför jag inte blogga nå mer den dagen.

I fredags va jag å kolla på vårt u-lag som vann seriefinalen å nu är klara seriesegrare, grymt! Efter det chilla jag lite med Josse innan vi åkte skilda vägar. Jag åkte å mötte upp några för en after work, dock ingen dricka för min del, men trevligt sällskap är ju aldrig fel. Efter det va jag tvungen att åka hem å hämta lite grejer för att sen åka till Bålsta.

Lördagen inleddes med en löprunda (en kort sådan då jag precis innan fick reda på att jag skulle spela match på söndagen) å lite fotbollstittande på mitt gamla lag. Sprang sen hem å kolla på mer fotboll å på hockey. Skitresultat alltihop! Sen mötte jag upp Josse å vi hade en supermysig kväll med mat, efterrätt, bad å en massa skitsnack! När jag åkte därifrån åkte jag förbi å hängde med Linda å gänget tills dom skulle ut då jag drog hem å krama kudden.

Idag har jag spelat match med f17 å sen bara käkat middag. Matchen pratar vi INTE om å maten va god. Haha. Nu sitter jag å Sarah i soffan å slökollar på tv å datanördar. Vi har ju inte träffats sen i måndags så vi har en massa smaskigt skvaller att ta igen ;D

Nu blev det ett väldigt långt inlägg. Men va gör man annars en söndagkväll än att läsa bloggar? ;)




//Emma


Lördag

Godmorgon alla morgonpigga denna soliga lördag!

Väldigt skönt att vakna upp till att solen skiner in genom fönstret faktiskt :)
Gårdagskvällen spenderades med Emilia och några av hennes vänner, vi spelade biljard och drack någon cider. Mycket trevligt. Länge sedan jag gick ut och bara hängde för att hänga lixom, haha. Förstår ni?

En liten incident inträffade dock och kvällen avbröts abrupt. En kille slog upp en biljardkö i ansiktet och krossade tanden. Eller tanden gick av på mitten, helt sjukt. Stackarn hade jätteont så nu är dom påväg till tandläkarn har jag fått höra. Hoppas det går bra!

Så vad ska folket hitta på idag? Själv ska jag hem till Kungsängen, 20 års kalas för kusin Johan som är hemma i helgen från Piteå. Ska bli kul att träffa han igen då det var ett tag sen. Efter får vi se vad som händer. 

Innan dess så är det hockey, DIF spelar idag. Tagga tagga! Så jävla roligt att Elitserien har dragit igång igen, som jag har sett fram emot det!

Sarah




Fredag

God morgon! Det är fredag å jag är ledig från både skola, jobb å träning. Hur skönt?! Om ett par timmar ska jag till stan å fika med Emma å Viann :) Senare ikväll ska jag å kolla när vårt u-lag spelar å sen bär det av till Bålsta :) Imorgon ska jag ut å springa på dagen å sen kolla lite hockey å fotboll på tv innan det är dags att träffa Josse å kanske Linda? :) Ska bli supermysigt. Sen får vi se va helgen mer har att bjuda på. Kommer bli en skön helg iaf :)

Va ska ni göra i helgen?





//Emma

En positiv grej...

Jag kom ju på en bra grej med att vi går mot lite kallare tider. ELITSERIEN! Den drog visserligen igång i tisdags, men idag går Djurgården in i serien. Så jävla kul. Hoppas dom gör en bra säsong i år igen. Dom är tippade att komma högt iaf, men det är ju ingen garanti. I år ska jag in på så många matcher jag bara kan. Så sjukt kul! Till skillnaden från Alsvenskan så hinner man här se några matcher då min säsong snart är slut :)






//Emma


I said buurr, it´s cold in here..

Jag gillar inte vintern. Jag gillar inte att frysa. Men det är tyvärr inget jag kan göra nåt åt om jag inte vil flytta till typ Afrika. Å det har jag inga planer på just nu faktiskt. Visst gillar jag att åka snowboard å så, men hur ofta för man det då? Å då kan jag lika gärna åka till ett kallt ställe istället för att kylan kommer till mej. Men det värsta med att det börjar bli kallt ute är det det blir så jäääkla kallt inne i lägenheten. Man fryser ju konstant om man inte klär på sej för en halvbefolkning eller kryper in under en filt eller täcke.

Förra vintern va det dessutom strul med elementen, om det är det i år igen skjuter jag fan mej själv. Kämpa elementen!!! Ge mej värme!





//Emma

Torsdag

Så är det redan torsdag å det är helg nu för min del. Jag har dock ingen aning om va som händer i helgen. Får ta helgen som den kommer helt enkelt :) Vi är spellediga i helgen så då har man helt plötsligt ännu fler timmar att sysselsätta sej. Man kan ju faktiskt göra va man vill, å det är ju inte alltid man kan det. Haha.

Ska nog hinna med att träffa Emilia å Josse iaf, det är ett stort plus :) Lite fotbollstittande blir det oxå. Kommer nog bli en lugn helg, har funderat i utgångsbanorna, men vet inte om jag är så sugen? ;S Jaja, det visar sej.


Vore ju nice om man kunde lägga sej på playan liksom...



//Emma

 


Boooring

Jag har brutalt tråkigt. Men som tur är börjar alla tv-program jag ska titta på snart. Läxan är gjord så där kan jag inte heller sysselsätta mej ;) haha.

Har fortsatt min duktiga dag på eftermiddag oxå. Jag kom hem efter skolan å tog det lite lugnt. Sen efter det, bara för att jag är tjej å kan göra flera saker samtidigt, både laga jag mat å hängde tvätt samtidigt. Hur imponerande är inte det? ;)






//Emma


Onsdag

God förmiddag! Jag sitter hemma i godan ro å har precis käkat frukost. Börjar inte skolan förrän 13 idag så jag kan va hemma i en timme till innan jag måste röra mej mot tunnelbanan. Jag har varit riktigt duktig denna morgon dock. Jag har diskat å pluggat å såna där nödvändiga saker. Känner mej riktigt duktig faktiskt. Har dessutom sminkat mej å klätt på mej redan, så det är bara håret kvar att göra nånting åt. Haha.

Men vi hörs lite senare när jag kommit hem från skolan :)






//Emma

Nära döden.. typ

Idag kunde jag mycket väl ha dött. Hur då förstår jag då att ni undrar, å det tänkte jag berätta. Efter träningen åkte jag, Eve å Jennifer till Donken. So far so good (höll på att skriva food, höhöhö). Hur som helst så skulle jag beställa en paj å fråga va det fanns för smaker. Jordgubb/vanilj å äpple va det som fanns. Så jag ville ha jordgubb/vanilj. Då börja dom bakom kassan att typ tjafsa om det va jordgubb eller blåbär, men det va tydligen jordgubb.

När jag sen sätter tänderna i pajen märker jag att det såklart inte alls är jordgubb utan att det är blåbär. Jag gick fram till kassan å sa det å dom va visserligen väldigt trevliga å hjälpsamma så jag fick en glass istället ;) Men tänk om jag hade varit allergisk mot blåbär? Då hade jag dött där, men jag hade dött glad iaf då jag hann sätta i mej en glass. Nu är jag inte allergisk, men om...





//Emma

Helgen

Tänkte passa på att berätta lite om min helg då jag inte har bloggat ett skvatt. I fredags efter träningen åkte jag till Bålsta där det blev middag å lite tv-tittande med mamma å Emil. Efter det drog jag vidare å där blev det film, mys å sömn.

Lördagen spenderades framför tvn där jag kolla fotboll för att sen på kvällen käka middag å snacka skit med Linda. Det va jättemysigt att träffa henne igen. Va alldeles för länge sen. Men tror vi nästan bokat en spårarkväll på Rilles om två veckor. Jag är taggad :D haha. När vi hade sagt allt som gick att säga så gick jag hemåt. Det va jävligt kallt kan tilläggas.

Sen va det helt plötsligt söndag å dags för match, å där vet ni ju hur det gick ;). Det va min helg det. Har varit en riktigt bra helg :)

Nu är det sovdags snart. Så godnatt!




Jag å Linda från förra årets volleybollturnering :)




//Emma

 


True Love


True Love


Sarah

12 September 2011

Måndag och ny arbetsvecka, dock inget arbete för mig då jag fortfarande är sjuk. Fyfan för det här alltså! Just nu handlar alla mina inlägg om hur jag mår känner jag, sjukt tråkigt!

Har sovit mestadels av dagen, blev väckt runt nio av några som skulle kolla ventilationen i lägenheten.
Kastade mig upp ur soffan och gick yrvaket och öppna, som tur var var det två äldre män som stod utanför och ingen snygg, smärt och smidig kille i 25 års åldern, då hade jag nog skämts en aning, haha.
Oavsett så såg jag nog helt förstörd ut och något hej kunde jag knappt få fram heller då min röst hade övergett mig.

When you are sick


Sarah

Måndag

Nyss hemkommen från jobbet å nu väntar nån timmes pluggande innan det är dags att käka å åka till träningen. Skön dag. Not!

Idag när jag skulle ta tunnelbanan hem så är det så jääääkla mycket folk som ska på. Så när jag går på är det typ smockat. Tror ni inte att en jävla tattarfamilj ska kötta sej på med två vagnar å två feta ungar när det redan är helt fullt? Kan ju även meddela att ungarna inte liksom tillhörde vagnarna då dom va så pass stor att dom gick omkring själva. Ibland undrar jag hur folk tänker? Dom kanske inte såg oss andra eller?





//Emma

Fyfan va vi är bra!!!

Matchen idag gick alldeles lysande. Vi vann med 2-0 å är i riktigt bra form nu. Tyvärr är det spelledigt nästa helg, men hoppas formen håller i sej ;) Det blir inte mer än så sagt nu, ska faktiskt gå å sova. Hörs imorgon!







//Emma


Söndag

Söndag igen.. Varför ska helgerna alltid gå så snabbt?

Jag mår inte alls bättre, låter som om jag är i målbrottet när jag pratar, näsan är igentäppt, hostan har blivit värre och febern har slagit till, wonderfull! Om ca en timme börjar tjejernas match och jag hade tänkt pallra mig dit och kolla, Sunnanå står för dagens motstånd. Heja BSK!

Sarah

Bra dag trots sjuk

God kväll!

Det var en mycket dålig idé att spela matchen idag, jag mådde inte alls bra när jag vaknade men det känns så b att ringa samma dag och säga att man har blivit sjuk. Så jag satte mig i bilen och åkte iväg för att spela.

Och fy vad jobbigt det var, har aldrig varit så trött, mör och skakig i kroppen efter en match. Kunde knappt ta en löpning utan att få andningssvårigheter och återhämtningen ska vi inte ens tala om, den var obefintlig. Det är först nu några timmar senare som jag har lyckats få ner pulsen, haha. Så jag har bestämt mig för att stå över morgondagens match, skulle ha suttit på bänken men jag avsa mig den platsen eftersom att jag inte är helt kry, mest rättvist mot laget.

Känns dock jävligt segt (utsäkta ordvalet) att först ha varit skadad i två veckor och nu bli sjuk på det, smaack in my face. Här går inget min väg, så fuck my life just nu.

Kuuul att jag har världens bästa och snabbaste internetuppkoppling också så det går snabbt att hyra filmerna som jag tänkt se ikväll... Vilket positivt avslut det blev på detta inlägg!


Ikväll ska jag förhoppningsvis träffa denna tjej! Jag och Bea - USA 2009


Sarah

-

Men innan jag kryper ner under täcket måste jag bara skriva wooow!
Tänk vad ett par år kan göra med en kille.
Jag har aldrig varit ett stort fan av Ashton Kutcher, men ikväll fastnade jag framför filmen Killers med honom i en av huvudrollerna och damn he's hot!

Jag har nog ändrat mig när det gäller honom för om jag minns rätt så var han ganska schnygg i No Strings Attached också... Så goodlooking två filmer i rad, då är det ingen tillfällighet. Yummiie!
Nu har jag öst nog med komplimanger över honom.

Ashton Kutcher Katherine Heigl Killers movie image

 

Sarah


En kolugn fredag

Att jag är vaken en fredagskväll efter halv elva är ett under, har väl antagligen med att jag är hemma hos mamma och pappa och väntar på att lillebror ska komma hem, så får nog sitta uppe ett tag till.

Imorgon är det upp tidigt, ingen sovmorgon här inte. Ska spela match med b-laget, tydligen seriefinal. Matchen börjar 12.00 - sjukt tidigt men efter det har man hela eftermiddagen/kvällen framför sig vilket är skönt. Ska skynda mig hemåt sen för att se Jonas spela med c-laget på eftermiddagen.

Min hals är inte som den borde vara, har knappt någon röst. Har blivit väldigt mycket värre de senaste dagarna men orkar inte beklaga mig så jag kör på som vanligt. Igår var det dock riktigt illa, jag sa till Emma att om jag inte hade vaknat när hon gick upp så skulle hon skaka liv i mig för då hade antagligen min hals svullnat igen = ingen luft = död. Haha sjukt överdrivet, kan det ens hända? Såå jag knarkar halstabletter och te för tillfället.

Dock skönt att det är fredag, ska snart krypa ner under täcket i soffan igen och läsa min tidning och dricka mitt te, kanske blir det en chokladbit till det också :)


Teét på bilden är btw världens godaste, bogawantalawa!

 

Sarah


Trevlig helg

Nu blir det ett snabbt inlägg här. Skoldagen rulla på bra, fick dock brutalt med läxa, men det tar vi tag i en annan dag. Har kollat idol å packat sen jag kom hem. Lite tv-tittande oxå förstås. Nu ska det sista ner i väskan sen rullar bilen mot träningen. Får se om jag tränar idag eller om jag är bollkalle. Ska överväga med Leffe först. Höhö.

Ha en trevlig helg!





//Emma

Freaky friday!

Äntligen fredag! Tre timmars lektion kvar, sen helg! Så jääääkla skönt! Jag mår faktiskt lite bättre idag än igår, dock är halsen lite värre, men det kanske bara är nu på morgonen? Får se under dagen om det kanske blir bättre med även den :)

Om tjugo minuter måste jag börja röra mej mot tunnelbanan å har lite grejer kvar att göra innan jag är redo att dra. Men vi hörs nog senare. Kommer dock inte bli så bra uppdatering i helgen då jag kommer va i Bålsta å inte ta med mej nån dator. Men annars så hörs vi ju på söndag kväll :)






//Emma

Dumma dumma förkylning

Kan jag bara bli frisk?! Jag pallar inte mer! Dagens träning stod jag över efter order från tränaren. Men det hindrade inte mej från att va med på dagens tävling. Å tro det eller ej, men jag lyckades ta poäng! :D Yeeeeeeah! Sjuk, ouppvärmd å i bara strumpor (å andra kläder förstås, men inga skor). En rejäl bragd av mej ;) haha

Nu hoppas jag på att va frisk imorgon då jag va duktig å vila idag oxå. Imorgon är det skola till tolv å sen heeeelg! :D Blir till att åka hem, kolla på tisdagens program av idol, packa å sen vänta på att Sarah ska komma hem från jobbet så vi kan åka till träningen. Efter det bär det av till Bålsta för att spendera helgen där :)

Va ska ni göra i helgen?


Hoppas på en kväll med dessa pinglor <3



//Emma

 


Idol Oleg

Det här inlägget ska inte handla om min som vanligt tråkiga vardag utan nu ska jag skriva om Oleg. Ni vet idol-oleg? Ingen kan ju ha missat honom!

Jag lyssnade på vakna med the voice imorse, gör jag varje morgon påväg till jobbet. Igår var han på NRJ och idag på Vakna, han har verkligen blivit hajpad och jag ska väl inte sticka under stolen med att också jag tycker att låten är bra... Men, folk börjar ifrågasätta det här och undrar om det bara är en setup och tanken slog mig också när jag fick höra att han redan ska släppa en skiva?!?! Han behöver ju inte vara med i idol nu ju, han verkar ju redan ha ett skivkontrakt med universal? Aja, jag har egentligen inte en susning men det låter ju lite för bra för att vara sant?

 

 

Sarah


Torsdag

Woho. Nu är jag hemma. Har gått i skolan å tagit en lång fika med Viann på Chokladfabriken. Mycket trevligt! Nu kom jag precis innanför dörren. Tänkte lägga mej å vila lite då jag på tunnelbanan höll på att hosta upp mina inälvor. Mindre fräscht. Det är ju träning ikväll oxå, så måsta pigga på mej lite. Vet dock inte om det är jättesmart att träna, men jag får väl se hur jag mår om ett par timmar. Börjar bli riktigt trött på att va krasslig nu. Har ju gått en vecka nu fan!

Lustigt att facebook idag visa en händelse som hände för exakt ett år sen. Det va den dagen jag fick halsfluss. Hoppas inte historien upprepar sej. Haha. Kommer ihåg att jag då tränade med lite ont i halsen.... hmm, kanske ska stanna hemma iaf ;)






//Emma

Uuusch

Jag sitter å typ gråter till sportnytt, så sjukt tragiskt att jag inte finner några ord. Jag känner mej helt tom. Vila i frid Stefan Liv! :(


//Emma

Bara för att..

.. vi har sjukstuga hemma, det är lillördag å bloggen fyller år!







//Emma


Maaaat!

Jag står och lagar mat, hemmagjorda hamburgare med pommes, och Emma har sprungit ner till Ica för att köpa glass. Och inte för att vi är sugna på det utan för att det är bra för våra halsar! Båda två är lite småkrassliga och vi låg båda utslagna på varsina ställen efter jobb och skola. Jag i soffan och Emma i sin säng.
Vad är det för förkylnings/sjukdomsepidemi som drabbat oss?


Sarah

Tragiskt!

 

 

Vila i frid.

 

Sarah


Måste åtgärdas

Vad beror mitt minskade datoranvändande på? Jag har funderat på om det är åldern, ni vet att man har ju inget att göra på internet då, allt man gör är att betala räkningar typ. Men jag är ju fortfarande ganska ung så det stämmer nog inte.

Men har suttit i djupa tankar idag och verkligen funderat på vad som kan förbättra det här och jag kom fram till detta:

- Kasta iphonen, allt mitt internetanvändande (facebook, mail, läsa bloggar) gå just ni via den lilla apparaten, meeen jag tror att alla förstår att jag inte kommer kasta min lilla bejbi så den här punkten kan vi egentligen stryka.
- Köp en ny dator! Min är så sjukt tråkigt, dålig och seg. Den har några år på nacken och jag var inne på Mediamarkt igår och kollade på en macbook pro(?), var väldigt nära ett impulsköpt, men det är ju så mycket pengar! :( Och nej, vi tjänar inga pengar på bloggen och har inga sponsorer men Malin...! Ditt arbete kanske vill sponsra? Det skulle ju leda till bättre bloggande, inte bara på kvällarna utan kanske till och med på dagarna! Och då säger det ju sig själv att du får roligare dagar ;) Och ni kommer ju självklart att gå ett tackinlägg i bloggen! Haha.

Nej men en ny dator blir det nog inom en snar framtid och då blir det definitivt en mac.



Sarah

Btw liksom..

Bara en liten parantes denna onsdag. Ljudet på min telefon är tillbaka efter ett halvt dygns frånvaro. Wierd! Men jag klagar inte. Blir överlycklig varje gång den låter. Haha.

//Emma


Grattis på två-års dagen!

Helt sjukt va tiden går fort. Idag fyller vår älskade blogg två år! Dock hade vi ingen aning om det, utan det va vår trognaste läsare, Malin, som påminde oss om denna stora händelse!

Det är lite pinsamt att glömma bort en så stor händelse faktiskt, men jag lovar att det aldrig mer ska upprepas! Hur firar vi då denna stora dag? Joo, det blir med god mat å chill framför tvn! Hur bra? :D


GRATTIS! :D




//Emma


Kuuuul...

... att förmodligen högtalarn till min telefon är trasig. Klockan ringer inte utan vibrerar bara, hörs inget om nån ringer, utan det vibrerar bara, samma vid sms å när man lyssnar på musik går det bara om headsetet är i. Jävla skiiiiiiiiiiiiit!

Nån som vet hur man fixar det?!

God morgon förresten.



//Emma


Vafan är problemet?!

Va är det för fel på min telefon?! Varför låter den inte när man får sms för? :( Å jaa, jag har kollat att ljudet är på ;)

Va en riktigt rolig träning idag, även fast jag är trött i kroppen å lite halvkrasslig. Efter träningen blev det full rulle hem till matchen. Första halvlek va katastrofdålig, men sista tjugo blev mycket bättre å det blev en säker seger med 5-0 om jag inte minns fel ;P

Sen för er som undrar vart Sarah tagit vägen kan jag svara på att hon just för tillfället ligger å sover, men varför hon inte bloggar tror jag det inte finns nån bra förklaring till. Ni får helt enkelt tjata lite på henne ;)




(Har testat det mesta, ljudet funkar inte när klockan ringer heller... vafan dååå!!!)


//Emma


Måndag

Jag har varit väldigt duktig idag måste jag säga. Jag har gjort klart allt som skulle göras inför morgondagens skoldag, å sen har jag även tagit en promenad till ICA å handlat. Nu vet jag inte riktigt va jag ska göra, funderar på att kolla på gårdagens avsnit av ensam mamma söker.

Ikväll efter träningen är det full rulle hem så vi hinner se San Marino- Sverige. Om inte Sverige vinner den matchen så är det riktigt jävla pinsamt. Men jag tror dock inte vi behöver va oroliga ;)


Vissa är ju dessutom lite småporriga, raaawr! ;)




//Emma

 


Förkyld

God morgon! Jag är uppe tidigt för att va ledig måste jag säga. Men gick ju även å la mej tidigt så. Jag är ruskigt förkyld, å det är alltid värst på morgonen. Asjobbigt!

Nåt annat som är jobbigt är när man vaknar å vill äta frukost å kollar in i kylen å det är tomt på typ frukost. Men det visste jag, men ändå. Så snart ska jag ta tag i min läxa å sen ska jag knata ner till ICA å handla frukost till resten av veckan. Kanon ju!




//Emma

Soffhäng

Soffhäng som vanligt på kvällarna. Jag är trött kände jag alldeles nyss när jag kände efter. Men jag är ju ledig imorgon, så det blir en rejäl sovmorgon. Sen ska jag iaf plugga under dagen, sen får jag se va som mer händer. Träning på kvällen iaf.

Träningen ikväll va som jag trodde lugn, men det va kul ändå. Jag å Sarah har även kollat på idol, jag måste säga att det är många duktiga hittills i år som är med. Kommer nog bli ett grymt år :)

Jag ligger å funderar på om jag ska kolla på fotbollsmåndag eller sex and the city? Svårt val faktiskt... Sen blir det iaf sängen. Ska inte va uppe för länge som jag alltid brukar lyckas med.





//Emma

Måndag

God eftermiddag! Jag kom hem från jobbet för typ en timme sen å har sen dess bara tagit det lugnt. Dags att börja med maten nu oxå. Jag har märkt att det går en massa på tv ikväll jag vill se. Båda Idol å Ensam mamma söker går, å båda börjar 20, å vi tränar till 20. Hur typiskt?!

Som tur är är jag ledig imorgon å kan nog spendera iaf nån timme framför datorn å kolla programmen där ;D haha. Men nu är det dags för matlagning, hörs senare ikväll :)





//Emma

Söndag

God kväll! Jag har haft en riktigt bra helg. Lördagen spenderades först på två fotbollsmatcher, sen mat å bio i Kista å sen avslutades den med mys i Bålsta. Perfekt. Å idag har det varit match, i Borlänge mot Gustafs. Vi vann med 5-1 så allt är typ frid å fröjd förutom att jag är förkyld, har ont i halsen å är trött som fan. Så nu ska jag gå å sova så hörs vi imorgon.

Sov gott!


//Emma

 


Lördag

God morgon! Visst är det underbart att vakna upp, kolla ut genom fönstret å se att det är underbart väder? :D Igårkväll efter träningen åkte vi som sagt till Olearys i Kista å käka mat, kolla fotbollen (som inte va så mycket att se...) å sen bowla vi. Normalt sett kan jag nog va världens sämsta bowlingspelare, men igår vet jag inte riktigt va som hände. Det gick rätt bra faktiskt. Va nu det kom ifrån. Så jag blev gårdagens bowlingmästarinna! ;D Yeeeeah!

Om en halvtimme ska jag å Sarah åka mot Kungsängen för att kolla på Kungsängen - Bollstanäs. Heja på vårt duktiga herrlag lite :) Efter det blir det bio nån gång senare under dagen med Josse. SKa bli riktigt kul då vi är typ dom sista i världen att se filmen. Men det har inte funnits nåt bra tillfälle innan, men nu så :D Sen blir det väl sovdags i god tid då det är match imorgon. Men har ju en hel dag innan dess :)





//Emma

Taggaa :)

Nu mår jag ännu lite bättre. Hur bra? :D Är dock lite trött. Men det är ju inget ovanligt. Hur typiskt har det inte varit att tvn å internet la av i ett par timmar?! Sjukt jävla irriterande. Som tur va kunde man iaf kolla på film. Så det är det dagen har bjudit på. Men nyligen lyckades jag få igång det igen, så nu är det top model å lite datanörda som gäller. Måste snart börja byta om å packa väskan inför kvällen. Måste ju få med lite smink, kläder å såna trevliga grejer. Jag är riktigt taggad för ikväll faktiskt. Det ska bli superskoj :D Ska försöka ta lite bilder åt er oxå om jag kommer ihåg :D





//Emma

Freeedag

God morgon! Jag mår mycket bättre idag faktiskt. Har sovit lite till å från i natt, men när jag sen vakna sista gången vid tolv mådde jag mycket bättre :) När jag vakna hörde jag röster hemifån, å det är inte ofta man hör det mitt på dagen. Men då va Sarah å Glen här. Trevligt med lite sällskap såhär mitt på dagen :)

Dom ska snart rulla in mot kontoret å då får jag klara mej själv ett par timmar. Sen är det dags för träning å efter träningen blir det mat, kolla fotboll å bowling. Riktigt roligt :) Dock sträcker jag mej typ varje gång jag bowlar, så får bowla lugnt ;)





//Emma

Hjärtattack

Va givetvis tvungen att googla det då jag inte kan ett smack om det. Många av dess symptom stämmer in på mej så vem vet va jag har att vänta mej? Dock tror jag verkligen inte på sånt här, men ändå. Så om ni inte hör nåt från mej mer så vet ni va det beror på. Vill bara förvarna lite liksom.


Här va jag iaf glad, kände det kan va en passande eventuell sista bild.
Jag undrar även om det kan va alkoholens fel? Isåfall är det nog byebye. Haha




Puss å kram.
Med alla kärlek.
//Emma


Nära döden?

Nu ska jag berätta för er. Visst jag känner mej lite dålig, men jag tränade iaf. Kanske dumt, det får vi se imorgon. Va dock en ganska lugn träning. Men känner mej helt slut i kroppen, har ingen ork.

Men hur som helst så går jag å Sarah från bilen å så säger jag att jag har sjukt ont i armen, den vänstra, viktigt för det som komma skall. Jag har verkligen ingen aning om va som hänt, men det gör ont när jag böjer å känner på den. Haha. Då säger Sarah såhär "Vilken arm är det? För jag har hört att om det är den vänstra så är det på samma sidan som hjärtat å då kan det va så att man håller på att få en hjärtattack å sen kan man dö".

Jag tacka så snällt för hennes uppmuntrande ord å gick vidare. Så nu återstår det att se. Dödsdagen kanske närmar sej?





//Emma

Låååånghelg

Nu har jag helg. Å det en lång sådan. Går inte i skolan igen förrän på onsdag :) Men ska passa på att jobba på måndag. Har dessutom inte så mycket att göra till onsdag så det blir en skön helg det här :)

Dagen började med att jag försov mej, dock inte mycket så jag hann i tid, men ändå. Annars har dagen varit bra förutom regnet som kom. Va ska det ens va bra för? Nu sitter jag i soffan å har faktiskt lite ont i huvudet. Ska nog lägga mej å vila ett tag.

Så vi hörs senare istället ;)





//Emma

RSS 2.0