ja då

Min lägenhet är gjord för att jag skall kunna göra nästan allt ifrån min säng, love it!



/Emilia

Måndag

Så var måndagen avklarad igen, eller så gott som :) Syrran sov över här och vilken härlig känsla det var när hon gick upp innan sju (?) och jag bara kunde lägga mig ner och somna om igen :) Men sen så ringde hon iofs och fråga efter vart bussen gick ifrån. 565X, någon som har hört om den bussen? Hon letade överallt utan att hitta busshållsplatsen, jag ringde till och med till kundtjänst men inte ens de kunde hitta den... weird? Aja, vart var jag... juste så fick snooza en och en halvtimme till typ innan jag var tvungen att skynda iväg till jobbet.

Nu när jag har tvättat så hittade jag massa kläder jag inte ens minns att jag har, rätt kul :)
Idag körde jag på följande kombination:





Enkelt och snyggt :)

/Emilia

En tredje i familjen?! :D

 

chiwawa

 

Vill verkligen verkligen ha en liten vovve! En liten eller stor spelar ingen roll!
Emma är också jättesugen, någon som har tips på bra uppfödare? :)

 

Sarah


PS 2 (inte som i playstation 2)

Sarah är en jävla ungjävel! Hon försöker tigga till sej en hund. Men jag kom på henne! Hah!


//Emma

PS

Typiskt. Glömde det viktigaste. Malin (vår trognaste läsare), kika in i bloggen imorgon eller på onsdag så ska du få se nåt som skulle passa dej som handen i handsken! Peace!


//Emma

Ingen rubrik

ÄNTLIGEN är jag hemma, sittandes i soffan. Jäklar vilken galet lång dag det har varit :O Började med skola i morse, direkt därifrån till jobbet, kom hem typ tio i fem. Sarah sötnosen stod å laga mat när jag kom hem. Va tvungen att "plugga". Käkade den goda maten som tillagats. Bytte om. Åkte till träningen. Träna. Duscha. Åkte å storhandla så nu är frysen så proppfull att vi får bestämma va vi ska äta genom att kolla va som ligger överst... Kom hem å nu sitter jag här. Pjuuuuuuuu.

Som ni säkert förstår efter denna mördardag är jag himlans trött trött å ska gå å sova nu omedelbums. Men tänkte skriva lite till er idag iaf. Men vi hörs nog imorgon. Kommer bli en galen dag imorgon oxå så får se hur mycket tid det blir över tyvärr.

Sov gott å dröm sött!





//Emma

SOV GOTT!

Det känns som om min kropp snart kommer att lägga av, en massage och knäckning är allt för att få mig tillbaka men är det någon som vill hjälpa mig?! NEJ! :( Haha.
Har aldrig någonsin varit såhär stel tidigare, knakar bara jag rör mig. Ålderstecken? Kanske.

Jag och Emma var duktiga och storhandlade efter träningen. Nu har vi sjuuukt mycket mat i både frys och kyl, love it! Man blir så glad när man går och ska hämta något, alldeles proppfullt, hihi.
Dock så förstår jag inte varför jag och Emma alltid kommer ut med mer än vad som står på listan.....

Nu är dags för sängen, har varit trött hela dagen men har inte haft tid att powernapa och klockan är redan ganska mycket.

Men hoppas ni haft en bra måndag! Bara fyra arbetsdagar kvar till helg nu! :)

 

Vill dock inte ha ryggen knäckt på detta brutala vis.



Sarah


Träning

På väg till träningen nu, men uppdaterar ikväll såklart! Dåligt att man inte kan lägga upp bilder i bloggen direkt från mobilen, eller kan man? någon som vet hur man gör isf? :) /Emilia

Just nu

Det blev spaghetti och köttfärssås till middag idag, hemmalagad faktiskt (;

Nu är det dags att byta om till träningskläder, träning snart! Varken jag eller Emma är sugna på att träna men träningsflitiga som vi är så åker vi dit ändå :)

 

Emma är duktig och diskar efter middagen :) hihi

 

Sarah


Tired

Hahaha! Fyndiga jag har varit i farten. Jag kom inte på nån bra rubrik å tänkte på trött. Så tänkte göra bloggen lite internationell liksom ;)

Som sagt så är jag trött å tänkte gå å sova nu. Jag skiter i att klockan inte är så mycket egentligen. Imorgon står skola, jobba, träna på schemat. Kommer bli en riktigt pissig dag känner jag redan nu. Blää. Jag vill inte, orkar inte å pallar inte livet just nu. Haha! Är inte så illa som det låter, men aaaa, typ,

Dagen har varit bra även fast jag varit riktigt trött. Man blir förstörd av att inte få sova ut på helger. Men nästa helg kanske jag får sova ut en dag om jag har tur...

Nu sängen.



Bjuckar även på den här oerhört charmiga bilden.


(Fortsätter det inledande temat) Kisses!


//Emma


Lördag

Var en super rolig kväll igår! slutade väldigt sent, gick inte och la mig förrän kl 8 på morgonen! Sen vart det bara två timmars sömn men de får man leva med heheh.

Vi hann med Magenta, Stures och Hells... inte dåligt va? ;)
Lite bilder från kvällen:









Nu ska jag försöka få lite sömn! 

God natt
/Emilia

Har fortfarande hopp om att det finns goda människor!

God kväll!

Nyligen hemkomna från Kungsängen, eller rättare sagt Bro . Vi var som sagt där och kollade på fotboll, Kungsängens herrar arrangerade en cup så vi kom dit lagom till slutspelet. Första matchen vann Kungsängen med 4-0, enkelt vidare till semi. Semin gick däremot inte lika bra, 1-1 står det när klockan tickar över på förlängning. 45 sekunder kvar tills det skulle gå till straffar så slår motståndarna in 2-1.

Hemgång och donken på vägen hem. Var inte så gott med McDonalds som jag trodde att det skulle vara, var ju grymt längesen vi åt det men var inte så gott som jag kom ihåg att det skulle vara.. :(

Och nu ni ska ni får höra! Jag har fortfarande hopp om att goda männskor finns. På vägen till Bro så står det en bil mitt i vägen med varningblinkers, smart ställe tänkte vi. Men när vi körde förbi så såg vi att bilen stannat för en katt som låg på vägen, stackarn såg helt förvirrad och jätterädd ut och de snälla föraren hade ringt för att få tag i ägaren, hur snällt är inte det på en skala 1-10? Å andra sidan vet vi ju inte om de var han som kört på den men de såg inte så ut då han stannat några meter framför bilen (man kan ju i och för sig backa tillbaka bilen men då skulle man ju köra på katten ytterligare en gång så det tror jag inte är så troligt).

När vi körde förbi så frågade Emma om jag skulle stanna och hjälpa en katt och försöka få tag på dess ägare som låg skadad mitt i vägen, självklart sa jag. Det skulle jag verkligen göra, inte tveka en sekund. Men jag och Emma var inte överens om den saken..

Nu är vi hemma och ska kolla på Solsidan på datorn!
Hoppas ni haft en bra dag/kväll!



Sarah

Söndag

Så är helgen så gott som slut. Bläää va fort det ska gå. I morse hade vi träning. Det va fys i en dryg timme å sen spel efter det. Är hundra på att jag kommer vakna med en enorm tränigsvärk i magen imorgon. Haha. Blev till att skynda oss hem efter träningen för att kolla handbollen. Det gick tyvärr inte riktigt som jag hoppats. Men spännande va det. (Sen kan ju inte vi hjälpa att spanjorerna sugigt domarens kuk)...

Sarah har somnat bredvid mej här på soffan å snart ska vi röra oss mot Kungsängen för att kolla fotboll. Dom har ju gått till kvartsfinal så va gör man inte för att visa lite stöd? :D

Vi hörs lite senare.





//Emma

 


Dagens allt..

Det här har blivit dagens allt för det va dagens citat, dagens roligaste, dagens "diss"... ja allt!

Jag å Sarah gick in på elgiganten för att fråga om boxar. Vi ska nämligen köpa nån så vi får lite roliga kanaler.
Vi säger: "Vi skulle vilja ha lite hjälp med canal digitalboxarna."
Han: "Är det ett skolarbete eller är det till er?"

Hahahaha! Hej jag heter Emma å jag är snart 22.... Jag å Sarah typ dog av skratt å han kände sej bra dum, men rätt åt honom! Haha!

Nu väntar sängen. God natt!



//Emma

sängen väntar nu

Blev film och godis, glass och popcornätande.
Tänkte först se två filmer men sex and the city 2 var väldigt lång så den andra filmen får vi spara till någon annan kväll :)

 

Väääärldens godaste glass som jag tidigare pratat om, cappuccino. MUMS!

 

 

Sarah


Outfit

Lovade Emma att lägga upp outfit bilder från ikväll och inte ska jag göra henne besviken!





/Emilia

Middag @ RAW!

Jag och Carina har nyss förtärt en himmelskt god middag på RAW :) 12 bitars sushi (kockens val), bästa sushin någonsin.







/Emilia

Hjälp mig!

Nu behöver jag verkligen er hjälp! Det är så att jag behöver en ny klänning till vår inflyttningsfest och jag har letat runt på internets alla olika sidor men har inte hittat någon jag gillar ännu. Denna kväll råkade jag snubbla över en klänning (efter 45 sidors letande på Nelly) men vet inte ännu vad jag tycker om den, så jag tänkte höra med er.
En omröstning är ju alltid bra och eftersom jag vet att det är många från vårt lag som ska komma på festen (det är ju faktiskt ni som ska se mig hela kvällen) och även läser bloggen så kan ni väl dela med er av er åsikt :)

 

Hjälp hjälp hjälp!

 

Sarah


Sämst

Jag å Sarah gick ner för att handla middag. Vi tänkte handla en grillad kyckling så vi slapp laga mat då vi heller inte va så hungriga. Vi kommer ner till ICA å så visar det sej att kycklingen är slut. Typiskt, men ändå sånt som kan hända. Vi går vidare till Coop å så frågar jag vart dom har kyckling. Då visar det sej att dom inte har grillad kyckling alls där? :S Va är det för skit? Så det va bara att tänka om å sen gå hem lite småledsen :(








//Emma


Trötter

Hej bloggen!

Längesen jag bloggade, jag vet.. Men mina dagar har varit fullspäckade. Har inte suttit vid datorn sen i onsdags och då bloggade jag faktiskt! :)

Emma har redan berättat om dagen, har inte så mycket att tillägga. Håller dock med om att det suger att åka till Väsby en ledig dag och så tidigt! Elva en lördag, hur kul är det? Men som sagt, det har varit en väldigt produktiv och effektiv dag och ibland kan det vara bra med såna :)

Skulle kunna somna här och nu men jag och Emma ska vandra ner till butiken och handla något att äta, sen blir det film och gott :)

 

Den omtalade salladsklämman! :)

 

Sarah


Missat tåg = inget negativt

Missade tåget med några sekunder bara efter vi hade varit på gymmet, men istället för att bli butter så gick jag till Ica och köpte mig lite mellanmål å satte mig i "vårsolen" super mysigt faktiskt! :) 



Väl hemma så började jag tvätta å tvätta å tvätta... fem maskiner sammanlagt och har ytterligare tre som jag borde köra men de får bli en annan gång. När jag kollade på alla lappar efter hur många grader de ska tvättas i så såg jag följande på våra träningsbyxor:



Nu är det slut med glidtacklingar! haha

/Emilia

Effektiv dag

Det är heeeelt sjukt hur mycket vi hunnit göra idag. Vi hade lagfotografering elva i morse. Jag kan inte påstå att jag va glad då det suger att åka till Väsby för att ta ett jävla kort en ledig lördag? Men det gjorde jag hur som helst. När vi va klara där åkte vi å gymmade. Blev lite löpning å styrka. När vi åkte därifrån va klockan bara halv två.

Vi åkte vidare mot Barkarby, först käka vi, salladsklämma. Världens godaste! Sen blev det en tripp till elgiganten å sen även till IKEA. Vi köpte det vi behövde där plus lite till. När vi sen kom hem så har vi plockat lite, burit upp grejer på vinden, installerat en tv, byggt ihop möbler å kollat hästarna.

Hur effektiv dag är inte det? Å klockan är faktiskt bara sju. Nu ska vi gå å handla nåt att äta, sen blir det en kväll med tv-tittande å film. Skönt med en lugn helg. Dock är jag redan trött, har ju varit vaken hur länge som helst liksom. Haha.





//Emma

 


Lördag

Ja så har man lagfotograferingen avklarad för det här året också, spännande å se hur mongo vi blir i år ;P som tur är så tog jag ett eget foto som vi kan använda istället (dock är bara två spelare med, men det är två nyckelspelare så det får duga!)



Riktiga krigare! :)

/Emilia

Försöka få sig lite skönhetssömn då

Hemma i sängen nu efter en super trevlig middag hemma hos Janna, tre-rätters till och med! Riktig lyxmiddag, längesen jag åt potatisgratäng. Mkt cred till dig gumman som fixade allt :)

Skulle egentligen tvättat men kom på att ja inte har nå tvättmedel! så det blir att gör det imorgon istället.







Körde en mysig outfit på middagen, leggins och min nya stora kofta :)

/Emilia

Lyx Lunch

Eftersom att det är fredag idag så blev det en lite lyxigare lunch, om man jämför med den vanliga som består av tonfisk, keso och avokado, ett wrap-kit ifrån Blueberry! Super gott, men nu är man mätt, brukar inte få i sig så mkt mitt på dagen.
Men hinner nog bli hungrig till ikväll ;)

Idag skiner solen och det är riktigt mysigt ute, känns lite vårigt och då tyckte jag att det passade med min nya (typ) leopardtunika (som mitt nagellacket passa super till ;))





/Emilia




Gaaah

Jag måste få ut mina aggressioner. Nu har jag visserligen lugnat mej lite. MEN idag i skolan ville jag döda nån. Våra föreläsare är så jävla dåliga att jag lär mej mer av att ligga hemma å sova. Sen ska man ju skriva tentor på skiten dom går igenom som inte en jävel förstår.

Jag förstår inte om det finns några som helst krav för att få undervisa på universitetet. Jag är ytterst tveksam. Dom står bara å pratar för sej själva å går igenom allt helt sjukt fort å blandar olika saker så ingenting bli sammanhängane. Smart? NEJ inte alls.

Så idag har inte varit nån bra dag så här långt, men det är ju trots allt fredag så det kan ju bara bli bättre :)





//Emma

Fredag

Woho, nu är det fredag igen! Och vilken härlig helg jag har framför mig :)

Idag blir det hem till Janna och kolla Handbollen och käka middag, super trevligt! Spännande och se hur fint Hon har fått i sin nya lägenhet!
Sen ska jag iofs tvätta hela natten, men de är bara å bita ihop.

Imorgon blir det först fotografering med laget, vilket innebär att det kommer läggas upp en ny mongo bild på en på nätet (eftersom att dessa fotografer är kassa!)

Sen blir det Middag på RAW med Carina och sedan dyker syster och henne "bark-och snöätande" kompis upp (internt) och vi kör en liten utgång på det.

Söndag blir det träning och sen Handbollsfinal Sverige -Danmark (Ja, jag är typ den enda som tror att Sverige kommer vinna idag).

Hur ser er helg ut?





/Emilia

Trött tjej

Hemma igen efter dagens fyspass. Det va lite annorlunda än tidigare gånger faktiskt. Men jobbigt va det å det kommer nog kännas i kroppen imorgon kan jag säga. Haha. Efter trängen blev vi kvar å käka lite några stycken. Mycket trevligt. Det va därför jag å Sarah kom hem ganska nyligen oxå.

Sarah stackarn kom hem från jobbet klockan fem, vi åkte till träningen halv sex å kom hem typ nu. Därför är hon förlåten att det blir ganska få inlägg från hennes sida. Även därför det inte varit Sambotips nu på ett par dagar. Men ni kan va lugna, det kommer ;)

Jag är riktigt trött jag med å börjar skolan åtta imorgon så jag ska faktiskt ta å krypa ner i sängen. Imorgon är det fredag. Hur underbart är inte det då? :D


Va ska ni göra i helgen?


//Emma






 


Lunchshopping

Gjorde lite sån där nödvändig shopping på lunchen idag, fyllde på med allt som börjar ta slut. Hittade även ett jätte fint nagellack på FACE, det är lite höstigt men jag tycker ändå att det passar att ha nu :) Känner mig väldigt höstig idag med en stor stickad tröja och stor halsduk + skinnjacka. Men vill att våren ska komma! Längtar tills det är dags att vår shoppa :D


Nagellacket (har bara provat på tre naglar så det ser väldigt snyggt ut i IR nu ;))


Minishopping :)

Någon som har provat volume pouder? ska tydligen ge jätte bra volym i håret. Värt å prova :)
 

/Emilia

Torsdag

Hej mitt vinterland! Jag som trodde för ett litet tag sen då plusgraderna va framme å snön borta att vi KANSKE skulle slippa mer vinter. Men varför skulle man få bli så glad? Dock är det en väldigt fin vinterdag idag. Solen skiner å det är nästan så man vill va ute, fast det vill man inte. Men ändå.

Jag kom nyss hem från skolan. Vi satt faktiskt kvar å räkna lite idag. Duktiga oss. Eller jag va väl minst duktig då jag inte gjorde lika mycket då jag inte fatta från början. Men nu fattar jag det va gjorde så det är ju kanon :D

Ikväll är det löpning å brottningsfys, ska bli kul. Va ju några dagar sen nu jag tränade så är välbehövligt med lite träning idag. Haha.





//Emma

Home sweet home

Nu är jag hemma igen. Det blev en väldigt god middag hos familjen å sen va mamma å snäll å skjutsa hem mej så jag slapp åka tåg. Världens snällaste :D

Jag måste även ge Sarah beröm idag igen. Hon sköter sej så himla bra! Va duktig hon är som klarar av alla dessa saker. Jag måste även passa på att berätta om mina vuxenpoäng idag. Jag har sen tidigare fonder. Men ska försöka placera om lite alldeles själv å få pengarna att växa. Scaaaary!

Nu sitter jag iaf på soffan å slökollar på fotboll för ovanlighetens skull. Men ska sova om ett litet tag. Imorgon är det skola å träning å imorgon ska jag faktiskt träna om jag mår som jag mår nu. Fortfarande lite magont, men mycket bättre :)

Sov gott å dröm sött :)





//Emma

26 Januari

Chabba Chena.

Sjukt trött.. ligger och halvsover i soffan. Ingen bra ide att somna nu så tänkte blogga lite, kanske jag lyckas bli lite piggare?

Emma är ju i Bålsta hos sina föräldrar och firar sin pappas födelsedag idag (Grattis Rolf! Har sagt till Emma att hälsa men om hon glömt det så hoppas jag att du läser det här), blir ganska långtråkigt här om kvällarna när man inte har sällskap. Hade planer på att ringa någon och be han/hon göra mig sällskap men orkade inte det heller, haha. Lat tjej? Jag vet..

Till middag blev det tortellini i tomatsås, en avokado och hårdmacka. Inget speciellt med gott blev det i alla fall :) Sitter nu med en kopp te och kollar på fuskbyggarna.
Vuxenpoäng till mig idag! Har betalat alla räkningar, tror jag? haha. Till och med klarat av att starta en tvättmaskin utan att Emma är hemma och visar! :D *stolt* Fick dock lite hjälp via sms men fortfarande! Ett steg i rätt riktning :)

http://1.bp.blogspot.com/_-WcXOaS0P7w/S82lT6i2mLI/AAAAAAAAAAk/w2VkO2VvR3s/s1600/emerio_tvattmaskin_tvattkorg_stor_dorr_enkel_laddning_titan-13_medium.jpg





Sarah

Ledig onsdag

Idag har jag varit ledig. Har varit riktigt skönt :) Jag vaknade strax innan tio, fattar inte riktigt varför jag vakna så tidigt, brukar aldrig vakna den tiden om jag får sova hur länge jag vill, men iaf. Tog det lugnt hela morgonen innan jag åkte å hämta upp Josse. Vi åkte till Bararby å leta present till pappa å sen tog vi även en lunch. Ytterst trevligt å gott :) Blev som vanligt en hel del snack å sen efter ett par timmar rörde vi oss hemåt. Jag släppte av henne å åkte hem jag oxå.

Nu är jag ensam här hemma i Bålsta. Mamma är på väg hem från jobbet, pappa är å handlar å Emil är i skolan. Pappa fyller ju år idag så vi ska ha en födelsedagsmiddag när alla är samlade igen :) Jättetrevligt å efter det rör jag mej hemåt. Kommer nog komma hem ganska sent då Emil inte slutar förrän seeeeent.

Hörs senare :)





//Emma

Jobb-sova-jobb

Igår vart det en väldans lång dag på jobbet. Började vid 9 och slutade inte förrän 22.40! Ibland önskar man att man går på timlön ;) Men det var bara att bege sig hem, direkt i säng (nästan) sen upp och iväg till jobbet igen.

Men idag blir det lite annorlunda, ska på bio med mamma å pappa å sen promenix/träning med Carre :)

Någon som har sett "himlen är skyldigt blå?"

/Emilia

P.S krya på dig Emma!

Ännu en exotisk frukt

Ibland är det riktigt spännande att kolla ner i våran fruktkorg på jobbet, för då och då möts man av en frukt man aldrig stött på förut. Idag hittade jag denna:





Ser lite läskig ut va? Den heter Litchi (eller Lichti) och är faktiskt väldans god!

/Emilia

Bålsta

Nu sitter jag "hemma" i Bålsta. Passade utmärkt då vi hade träning i Kungsängen (jag kollade bara då jag inte mår helt bra :(), jag är ledig imorgon å pappa fyller år imorgon. Så jag tänkte äta lite födelsedagsmiddag med familjen. Ytterst trevligt.

Därför blir det självklart sovmorgon imorgon oxå. Det tycker jag verkligen att jag är värd :D hihi. Man förtjänar alltid att sova.

Men nu tjatar Emil om att vi ska kolla film så va gör man inte för brorsan. Så vi hörs imorgon. Godnatt!





//Emma

Nu så!

Nu kör vi träning på riktigt! Tycker det är dags att lägga i en växel till nu så att jag kommer ikapp (och slipper alla småskador för att jag inte riktigt är iform). Imorse var jag ute och sprang innan jobbet och nyss så tecknade jag gymkort på Fitness24seven (dygnetrunt träning) så nu tusan blir det träning ;) Någon annan som har kort där som vill köra något pass tillsammans? :)



/Emilia


Världens bästa sambo

Jag måste bara passa på här att säga att jag har världens bästa sambo! Sarah är fööör snäll mot mej. Igår när jag låg sjuk gjorde hon allt åt mej. Sen att hon försökte tvinga mej att äta är en annan sak, tror hon bara tänkt på min hälsa. Haha.

Hon kom hem från träningen å fråga om jag ville ha nåt, om hon skulle köpa nåt, hon bloggade (gjorde visserligen en osann men förjävla rolig bild), hängde tvätten... ja ALLT! Så nästa gång när hon är sjukt ska hon bli omhändertagen som en prinsessa :)

Tacktacktack! <3



Så hääär urtjusiga å kärleksfulla är vi ;D



Idag mår jag lite bättre, men är inte helt kry. Bara så ni vet ;) haha



//Emma


Ytterligare bevis

Tror att vi nämnt förut att Janna inte kan puta med munnen/läpparna och idag när jag kollade in facebook så möttes jag av denna underbara bild :) men man måste ju medge att hon blir väldans söt ändå ;)





/Emilia

Sambotips


 

Hoppas ni förstod att inlägget nedanför bara var ett skämt! Emma är så snäll så, ligger tyst i soffan och kollar på tv och givetvis skulle jag hjälpa henne att göra något om hon behövde någon hjälp! Bara inte torka henne i rumpan när hon bajsat :)

 

Dagens tips blir väl inte riktigt ett tips. Mer ett faktum.
Om man skulle vara sjuk någon gång så har man ju faktiskt någon som kan hjälpa en, laga mat, någon som tvingar i en maten (! Emma vill inte äta :(), hämtar vatten, går och handlar osv.
Ja.. nästan vad man än behöver hjälp med.
Supersmidigt, får bara hoppas att den andra ställer upp lika mycket när man själv är sjuk ;)

 

Sarah & Emma


Snälla Emma, trodde ni ja!


Här försöker jag vara extra snäll mot Emma, erbjuder mig att göra henne något att äta, åka och handla något gott, hon får till och med äta chips och dipp en måndag! Men tillbaka får jag - gör det Sarah, gör det..
Slavdrivaremma!



Sarah

Ny vecka

Emma lyckades med övertalningen. Det lät ungefär såhär:
Emma - Sarah du ska blogga.
Jag - Okej.


Här behövs det är ingen övertalning, jag tycker ju att det är så kul att blogga! :)
Sen måste jag va extra snäll mot Emma då hon är sjuk, stackarn :(
Kändes väldigt konstigt att åka till träningen idag medans hon låg kvar i soffan, det kändes ännu ensammare på hemvägen.. Tur att det finns radio!

Emma försöker tvinga mig till soffan hela tiden men jag vill inte bli smittad, håller mig på ett långt avstånd från henne.

Dagen har förövrigt varit bra, träningen likaså.... :)


Jag och Sara innan vår skiva, saknar F3!

Sarah

Sjuk

Blä jag är sjuk. Feber å mår illa hela tiden. Jag vill inte ens äta?! Ni hör ju själva att jag är riktigt sjuk..
Jag har tänkt ut några olika anledningar detta skulla kunna bero på:

  • Det här är verkligen inget illa menat, men eftersom jag mår illa å får spykänslor varje gång jag hör nåt med mat å göra så kanske anorexia? Så nästa gång ni ser mej kanske jag väger 35?
  • Kanske svalt en spyfluga. Man hör ju på namnet att man bara måste må illa då.


Jaja, nu orkar jag faktiskt inte blogga mer. Sarah kommer nog hem från träningen snart så ska försöka övertala henne till att blogga :)





//Emma

 


Söndag

Woho, tjejerna vann båda matcherna igår så nu är vi i SM slutspel :D De kommer säkert beskriva mer i detalj hur det gick till :)

Jag och Carina hade filmkväll i lördags så jag sov över där (somnade ifrån filmen vi såg). Sen så gick vi en promenad på morgonen, super mysigt! Efter det begav jag mig hem och fixade iordning mig för en fika med Ali. Trevligt att träffa honom igen, var hur längesen som helst sen sist!

Sen kom syster in till stan och vi tog en till(?!) fika på Levinsky's sen gick vi och köpte ingredienser till en god middag plus att vi hyrde en film (som vi btw somnade ifrån båda två). Väldigt lugn avslutning på helgen :)

/Emilia

Bollnäs



Vann första matchen med 6-0! Spelar nästa 17.40, håll tummarna :)



Lördaag :)

Godmorgon, goddag, godnatt.

Hade en trevlig fredagskväll hemma hos mamma och pappa.
God mat, let's dance och supergod cappucinoglass till efterrätt, någon som smakat? Carte dor's eller vad dom nu heter kommer den ifrån. Och ni som nu tänker "usch vad äckligt med kaffesmak, jag gillar inte ens det", det gör inte jag heller men jag älskar glassen! Våga smaka, ni kommer inte bli besvikna! Ska köpa hem den någon dag och lura i Emma lite, hon är ganska så skeptisk men jag lovar att ni kommer få läsa en bra recension efter att hon smakat ;)

Jag och pappa satte ihop dagens rad imorse och det gick ganska bra denna helg. Dock var det nästan bara favoriter som sprang in (vilket suger, ger inga pengar) men fick sex av sju rätt som gav 84 kr, haha! Lite klirr i kassan iaf, vi är på G nu!

Emma kom och hämtade mig i Kungsängen söt som hon är sen blev det hem och laga middag, hemmagjorda hamburgare, blev väl gott men känns som det behövs lite mer rutin när de gäller kryddning av mat, inte min starka sida :(

Sverige vann handbollen, grymt! Och nu funderar vi (som Emma tidigare skrev) på att gå och sova, upp tidigt imorgon som sagt.
Hoppas ni haft en bra helg än så länge!



Sarah

Godnatt

Klockan är inte ens nio å jag säger faktiskt godnatt. Ska inte gå å sova riktigt än, men snart. Imorgon ska jag gå upp kvart över sexdå vi ska till Bollnäs å lira SM så det blir en lååååång dag. Idag har varit en riktigt seg det med en massa sporttittande. Perfekt!

Ledsen för dåligt bloggande men man kan inte alltid blogga flitigt. Imorgon blir det nog ännu sämre då jag å Sarah är bort hela dagen.

Sov gott å dröm sött!



Bild från förra årets SM-spel :)



//Emma


Korthårig tjej

Nu är det gjort (eller några timmar sen om man ska vara korrekt), jag har klippt page. Lite nervöst innan och när Sofie frågade precis innan om jag verkligen var säker så tänkte jag att jag kunde ju faktiskt dra mig ur... men nej! Nu skulle håret av ;)
Och glad är jag för det! Blev super nöjd :)

 

 

 

/Emilia

 

 

 

 


Lördag

God morgon! Nu bär det av till kusinen (frisören), nu ska håret ryka :) håll tummarna för att de blir fint! Bilder kommer sen. /Emilia

fet tabbe

 

 

 

Hahaha! Läs hela artikeln här om ni känner fört! ;)

 

Sarah


Yes! - Helg!

Äntligen fredag! Som jag sett fram emot denna dag, ända sen i söndags :)
Den här veckan har dock gått väldigt fort.

Kommer bli ett lugnt avslut på denna vecka också, SM på söndag så känner inte för att gå ut och parta. Då Emma ska ut med ett par kompisar från götet så passar jag på att bege mig hem till Kungsängen. Tråkigt att sitta ensam hela kvällen, dessutom slipper Emma smyga in genom dörren när hon kommer hem inatt med risk för att väcka mig, så det är ju lite till bådas fördel (:

Hemma kommer det bjudas på god mat (hoppas jag) och så blir det tv. Blir med största sannolikhet lets dance eller någon film.Jag och pappa ska även sätta ihop morgondagens rad (:


Så ser min kväll ut, hur ser er ut?



Sarah

Freeedag

Härliga underbara fredag! :D Så sjukt skönt med helg. Den här veckan har gått helt galet fort. Hoppas nästa går lika snabbt :)

Nu ligger jag ganska trött på soffan å väntar på att Emilia ska komma hit. Sarah sitter här bredvid, men hon ska till Kungsängen ikväll. Sen kommer även några grabbar hit. Woho!

Emilia har ju berättat om hennes lunch å jag gjorde ju exakt samma så känner att jag inte har så mycket mer att tillägga. Blev till å med likadana skor ;) haha!





//Emma

Söker du jobb?

Söker du nytt jobb? Nu gör ServiceFinder en nysatsning - sök idag om du vill vara med på resan!

Lunch med Emma

På lunchen mötte jag upp Emma för lite lunch och sko shopping. Jag kände mig super hungrig och föreslog då Buffé som Emma nappade direkt på :) Efter en stadig lunch (som toppades med lite glass) så var det alltså dags att hitta skor. Platta skor var det ju meningen att vi skulle införskaffa oss. Men så hittade vi ju fessa:



Ingen jätte bra bild, men ni kan få se outfit bilder sen :)

/Emilia


God(?) Morgon

Fy tusan vad trött jag är! tror inte jag fått mer än ett par timmars sömn inatt... Svårt att somna och vaknade också flera gånger. När klockan ringde vid 8 imorse så var jag beredd att slänga den i väggen. Men insåg att det bara var att ta sig upp. Och när jag var beredd att gå så var det dags att få upp den andra sömntutan efter mkt om och men så var vi båda på väg till tunnelbanan. Imorgon ska jag verkligen ta sovmorgon, tack å lov att det är helg!












/Emilia

Pain

Nu sitter jag här igen när jag inte borde. Borde egentligen ligga i sängen. Men som alltid så ska jag bara... Men nu ska jag faktiskt bara kolla klart matchen som är slut om en minut. Sen blir det packa upp väskan å sen sängen :

Imorgon kommer jag vakna med en hejdundrandes träningsvärk i magen å lite i ryggen. Kommer säkert ha lite känningar i benen oxå efter dagens fyspass. Imorgon ska jag till skolan å sen efter det ska jag in mot den stora staden för att lunch å kolla på skor med Emilia. Såg att jag fått in denna månads pengar oxå så blir kanske lite mer shopping om jag hittar nåt tjusigt :D

Men mer om det imorgon. Nu är matchen slut å det betydde ju faktiskt sovdags.

Sov gott å dröm sött!





//Emma

 


Sambotips

 

 

Idag vandrar vi vidare. Från mat till dejting/förhållanden.
Vi tänkte dela med oss av våra smarta tips till er när det gäller att träffa en partner, i vårt fall två killar då vi båda är singlar. Hahaha, våra smarta tips kanske inte är så smarta som vi trodde då vi båda är singlar kom jag på..
Men i alla fall!

Tips #1 - Hitta en snygg kille som har en snygg kompis. Det gör det lätt för er att umgås, man kommer alltid att känna någon :) Kan vara bra till stöd eller vad det nu kan vara på t.ex. första dejten. Så snygg kille + snygg kompis! Bråka bara inte om vilken snygging ni ska ha, det måste ni göra upp om innan ;)

 

Sarah & Emma


Dags att sussa

Hemma från brottningen och jag och Emma har suttit fastklistrade framför tv:n och handbollen. Sjukt spännande! Kul att Sverige tog hem det! :D
Vi tar på oss en liten del av vinsten för varje gång vi kollat så har dom vunnit och det verkar ju hålla i sig! Vi såg alltså inte matchen som dom förlora ;)

Träningen var ganska jobbig idag också för er som är intresserade av att veta. Min kropp skakade som ett asplöv en blåsig höstdag när vi körde plankan under det sista tio "individuella" minutrarna. Dom är egentligen inte individuella för min måste göra exakt likadant som honom och i hans tempo, men då måste man pressa sig mer, utmärkt!

Trött men glad. Djurgården och Sverige vann! Kunde inte avslutat dagen på ett bättre sätt.

Djurgårdens Timmy Pettersson i kamp med Skellefteås Anders Söderberg i elitseriematchen i ishockey mellan Djurgården och Skellefteå.

Kärlek


Sarah

Hungrig!

Hej kära läsare!

Nyligen hemkommen från jobbet. Har varit en bra och effektiv dag. Har fått morgondagens arbete gjort så det känns bra!

Imorse när jag lyssnade på The Voice så var E-type där. Någon som vet vem det är? Vet inte vad vi har för läsare och dom lite yngre kanske inte har någon koll på honom?! Inte någon rnb och hiphopsångare direkt..
Men i alla fall, han har inte varit verksam på ett bra tag men nu ska han släppa en ny singel.

Försöker få in den på bloggen men det funkar inte!! :@ :@ :@
Men här är länken om ni skulle vilja höra den. Jag tycker den var bra!

http://www.youtube.com/watch?v=4ggHEybz-ls




Sarah


Bra koll!

Nu var det ju tydligen så att det var imorgon som jag och Emma skulle leta skor! Ibland har jag inte riktigt full koll ;)

Men det hela slutade ju bra ändå! Mina barndomskompisar (tror det är bäst att beskriva dem så) Ida och Madde skulle in till stan såg jag på fejjan och då blev det till en lunchdejt :) Så vi möttes upp i Kungshallen och käkade Indiskt!
Super trevlig, kul att "catcha up" då det var ett tag sedan vi sågs.
Madde ska bli mamma nu nästa vecka! Super spännande, hon verkar ha hittat en riktig guldklimp till kille :) Själv känns det så avlägset med barn och allt sådant, men Madde har alltid varit lite före när det gäller sånt här hehe.
Ida är (lyckligt) tillsammans med min fd granne :) som även är min fd bästa kompis ex.. hängde ni med? ;)

Riktigt roligt att träffa dem igen, men en lunch är så kort tid så man hinner inte med så mkt, så vi ska nog styra upp en tjejkväll snart!


(Gammalt kort)

/Emilia

Snart är det helg :D

Har nyss kommit hem från dagens skolgång. Det började med en vanlig typ föreläsning å efter det skulle vi ha en räkneövning (?) eller va det hette. Det va iaf bland det värsta jag varit med om. Jag förstår inte va det va som kom in å skulle hålla i det? Man hörde inte va han sa, fatta inte va han sa å man såg dessutom inte va han skrev. Lyckat. Dock satt jag halvtimmen ut å sen gick jag hem.

Jag måste även kommentera Emilia inlägg här under då hon inte riktigt haft full koll ;) Det stämmer att besök från götet kommer så vi har lovat att visa dom utelivet ;) Dock blir det väldigt lugnt för min del, tyvär.. haha. Det stämmer även att vi ska ut på skojakt, men det först imorgon.

Jag fick ett sms av henne på vägen hem då hon undra hur det såg ut för mej. Jag undra om hon mena inför morgondagen å då fatta hon att det visst va imorgon skojakten skulle äga rum ;) Jag gillar visserligen inte att dra ut i platta skor, eller det är ju galet skönt, men är så svårt att hitta nå snygga. Men ska se va vi kan åstdakomma på Emilias lunch imorgon :D





//Emma

Dags igen

Precis lagom till att benen känns någorlunda pigga så är det dags för brottningsträning igen! Ser fram emot ännu en vecka med en "haltande" gångstil. Men fy tusan vad vältränade vi måste bli! :)

Vi får besök av Gbg i helgen och det lutar emot en utgång på fredag! Högklackat är det bara att stryka direkt, fysiskt omöjligt att jag skall kunna gå i något annat än platta skor imorgon (har åkt på rumpan mer än tillräckligt den här vintern). Så idag på lunchen skall jag och Emma gå på skojakt! Wish us good luck :)





/Emilia


Storbloggare

Jag har kommit på nu varför vi inte tillhör dom största bloggarna här i Sverige. Innehållet skulle jag klassa som bäst, absolut! Men jag kan göra några punkter på va vi saknar.

  • Vi har ingen chihuahua (osäker på stavning men en liiiiiten hund som kan blandas ihop med en råtta)
  • Vi trycker inte upp tuttarna allt va vi kan på bilder (tro mej, vi kan trycka upp dom mer om vi vill)
  • Vi förstorar inte våra läppar (våra är kyssvänliga ändå ;))
  • Vi äter inte barnmat vilket verkar va en diet som är väldigt inne (vi tränar istället ffs)

Listan kan göras lång, men jag nöjer mej med dessa exempel. Vi har alltså några punker kvar innan vi är i den aboluta toppen...



Träning it is....




//Emma


Fotboll i mitt hjärta

Ni får gärna kalla mej nörd, men jag gillar fotboll ;) hahaha





//Emma


Sambotips


Skaffa ett gemensamt Ica-konto (Ica-kort), eller annan butik om ni hellre föredrar det.
För in så mycket pengar som ni planerat att handla mat för varje månad och betala med kortet :)
Smidigt, snabbt och enkelt! Slipper ni be personen i kassan att dela betalningen på två och fibbla med kontanter eller två olika kontokort! :)

Sarah & Emma

 


heeeeeeeeeej

Hej heej hopp!

Måndagen var sämst, tisdagen bättre onsdagen var också bra :) Så överlag har veckan varit bra!
Hur har er vecka varit?

Har nyss avnjutit en god middag.. Lax, potatis och Emmas speciella sås (hemligt recept) så det kommer inte läggas ut i bloggen. Kan avslöja att den är gaaaaaalet god i alla fall!

MEN det var inte därför jag skrev. Idag fick jag uppleva ett "once in a lifetime-moment". Såg VÄRLDENS SNYGGASTE kille idag, utan överdrift. Superfint leende, vackra ögon, klädde sig otroligt snyggt, såg ut att ha en fin kropp också.
Fick nästan lite fjärilar i magen när jag kollade på honom. För en kort sekund möttes våra blickar men sen var jag tvungen att vandra vidare till nästa kund, buhuu :(
Tänk om han hade sprungit efter mig där, hade varit väärsta kärlekshistorien! Men å andra sidan, vem skulle springa efter mig? Hahaha!
En riktig pudding i alla fall och om jag skulle stöta på honom någon mer gång så måste jag nästan gå fram och fråga om nummer eller liknande. Att träffa honom två gånger och inte ta en chansning skulle vara ett stort misstag, kan ju inte få mer än ett nej liksom ;)

Hade ju inte gjort något om jag stött på denna snygging heller..


Sarah

Onsdagsmys

Nu sitter jag å Sarah här i soffan mätta å belåtna. Vi åkte å storhandla idag efter Sarah jobbat klart så nu har vi allt vi behöver den här veckan. Så härligt med ett fullt kylskåp å frys! Man blir verkligen glad av att kolla in i kylskåpet nu. Haha.

Ikväll blir det mys i soffan. Är en bra tv-dag faktiskt. Vi känner oss lite som ett gift pensionärspar, men det gör inget ;) Man måste ju faktiskt få ta det lugnt nån dag nu när det varit fotboll flera dagar i rad i kroppen inte mår särskilt bra. Jag är i stort behov av knäckning å massage. Nån frivillig?

Det ska bli spännande att läsa bloggen snart för jag hör att Sarahs tangenter går varma så tror även att hon bloggar. Får se om vi har skrivit identiska inlägg, men det hoppas jag inte. Verkar ju onödigt.

Men nu är reklamen slut. Vi hörs senare :)



Dagens middag blev lax. Muuums!



//Emma


Onsdag

Man känner att man är lite extra trött när man haft sen träning kvällen innan. Var hemma strax innan elva och då tog jag mig ett varmt bad i hela 1 ½ timme! Hur skönt som helst :) Men sen var klockan halv 1 och man är fortfarande hyfsat pigg, somnade nog inte förrän vid 2. Sen så var jag tvungen att invänta frukten imorses för att ha till gröten så fick inte i mig frukost förrän vid halv 11! Kanske bidrar lite till att man blir extra trött.

Ikväll har vi ingen träning med fotbollen, då måste man se till att sysselsätta sig själv. Därför ska jag och Fizo ge oss på Karlbergshinderbana ikväll! Hoppas att den är i hyfsat skick :)







/Emilia

Onsdag

Godmorgon godmorgon! Nu är jag vaken å har fått i mej frukost. Vilket underbart väder vi har idag! Kul att vakna till lite solsken för en gångs skull. Solen är vi ju verkligen inte bortskämda med att se.
 
Det blir bara ett snabbinlägg nu för ska göra mej i ordning å se röra mej mot skolan. Har nån dataintroduktion idag? Jaja, jag har ingen aning om va vi ska göra, men jag är så duktig å är alltid i skolan när jag ska va där ;)

Idag kan det faktiskt hända att Sarah kommer hem innan mej vilket inte är vanligt. Sen när vi båda är hemma blir det till att åka å handla. Men vi har faktiskt ganska mycket mat hemma så det är mest frukt å frukost som ska handlas.

Men nu måste jag röra på mej. Vi hörs senare. Ha en underbar dag :)



Nu när solen är framme tyckte jag detta va en passande bild ;)




//Emma


Godnatt

Jag är trött å lite småtjurig. Haha. Gick inge vidare för mej på träningen. Men bara ta nya tag. Vi kom hem sjukt sent, närmare halv tolv. Så har käkat macka å ska röra mej mot sängen. Sovmorgon imorgon. Sköönt! Fan va jag ska sova. Haha.

Ber om ursäkt för dålig update oxå plus uteblivet sambotips. Men blir lätt så när vi har dessa sena tisdagsträningar. Men imorgon blir det bättre. Lovar!

Det man kan glädjas åt idag är att AIK återigen förlorade i hockeyn. Dom ligger ganska bra på sista platsen tycker jag ;) Mindre bra va att hanbollsherrarna förlorade.... Men på torsdag vinner dom :D





//Emma

Dagens citat 110118

Jag å Sarah sitter hemma i soffan å hon er en bild på en häst.
"Jag kanske ska bli kusk istället å sadla om helt å hållet"

HAHAHAHA!



//Emma

Tisdag

En vecka till löning och 8 dagar tills håret ryker! Inte allt då, men mkt. Jag har 8 dagar på mig att verkligen tänka över om jag vågar göra denna dramatiska (enligt mina mått) förändring, men alla tror att ja kommer passa i det så det är nog bara att köra! Annars så kommer jag att börja blogga hela tiden då jag inte kommer att vistas någonting utanför min dörr ;)

Kollade igenom bilderna på min mobil och tänkte dela med mig av lite smått å gott :)


Gallaways

Åre

Åre

Göteborg

Gruppkram!


Trött katt :)

/Emilia

Tisdag

Jag kom nyss hem från skolan å har hunnit äta lite lunch. Vi har alltså väldigt korta dagar i skolan just nu, men går å andra sidan varje dag ;) haha.

Vi har nu haft den här kursen igår å idag så säger läraren idag att han ligger efter? Man typ Whaaaat?! Hur kan han ligga efter redan? Jag fattar det inte. Så nu ska vi få börja åtta två dagar istället för halv nio. Fyfan! Det är en plåga att gå upp i tid så man hinner dit till halv nio juuu!

Jaja, jag har sovmorgon imorgon iaf så lite sömn kan jag ju få. Vi har dessutom sen träning ikväll, slutar 22 i Kungsängen så passar perfekt med sovmorgon imorgon! :D








//Emma

 


Sambotips


 

Dagens tips! Försök göra "vardagliga" sysslor tillsammans som t.ex. städa, laga mat, diska, plocka ur diskmaskinen och tvätta.
Slipper ni bråka om vem som har gjort mest och vem som har gjort ditten och datten. "Det är din tur att diska idag jag diskade igår." Ja, ni vet dom vanliga argumenten man brukade använda när man bodde hemma.
Gör sakerna tillsammans så slipper ni dessa småbråk! :)

Sarah & Emma


Dagens diss

Asså nuuu jävlar ska det dissas! Jag är i allmänhet trött på dålig svenska. Jag vet själv att jag inte skriver fläckfritt, men tror jag kan stava någorlunda iaf ;)

Dagens diss går faktiskt till Emilia å hennes fruktansvärda särskrivning i ett inlägg. "Jätte imponerad" va det hon skrev. Men så hon vet till nästa gång så skriver jag ut den korrekta stavningen här. Jätteimponerad. Nu vet alla det.

Tack för mej!





//Emma

-




Söt kissies lilla vovve är va? Hennes pojkväns tår är inte lika söta... USCH!
Kul att den största tån är den brevid STORtån!



Sarah



Snart dags för sängen (:

Burr burr burr!! Kallt är det och hungrig är jag också men orkar och vill inte lyfta mig ur soffan där jag bäddat ner mig själv.. Någon som kan komma och göra en macka åt mig? :D Trött är jag också så funderar på om jag ska krypa ner i sängen men kommer antagligen sitta här ett bra tag till.

Dagen var väl inte den bästa, otroligt mycket att göra så fick skjuta upp lite till morgondagen. Hade jag inte haft så snälla jobbarkompisar så hade de varit ännu mer att göra imorgon.

Skönt att Sverige vann handbollen också, match imorgon igen och på torsdag. Prickar in våra träningsdagar perfekt, YEES! Eller inte..

Sveriges Mattias Gustafsson anfaller.


Sarah

Måndag

Nu är det måndag igen, alltid lika lätt att ta sig upp ur sägen dessa morgnar! Kanske inte riktigt men... Min dagsplan var glasklar igår kväll och hade till och med lagt fram diverse kläder som skulle behövas för att genomför den men så kom snoozknappen i vägen.. Följande var iaf planerat:

07.30 Gå upp
07.40 Klätt på mig joggingkläder samt packa ner skor att ha på jobbet i väskan
07.55 Borsta tänderna och springa iväg till jobbet
08.15-08.20 Anlända till jobbet, Duscha och byta om

Sedan skulle jag springa hem och sola på lunchen och sedan ta tunnelbanan tillbaka till jobbet.

Men istället blev det:

07.30 Vakna lite halvt, ställa om alarm till 07.45 (kan ju faktiskt bara kasta på mig kläder och dra iväg sen)
07.45 Snooz 10 min (kan komma till jobbet 08.30 istället)
07.55 Snooz
08.05 Snooz
08.15 Snooz
08.25 Går upp fixar mig
08.40 tar tunnelbanan till jobbet

Nytt försök imorgon!




/Emilia

Stolt

Jätte imponerad av mina tjejer idag, de kämpade å slet som tusan och det lönade sig. Vi är vidare i SM, woho! :)

Så har spenderat hela dagen ute i Haninge och kollat på fotboll, roligt trots att det var fem timmar mellan våra två matcher! dåligt upplägg, men inte ska vi tänka på det negativa nu när det gick så bra (för då skulle jag skriva ett helt inlägg om domarjäveln) utan vill istället pusha alla att komma och kolla på lördag! Vet ingen plats ännu, men det kan vi informera om närmare.

Resten av kvällen spenderar jag med att kolla på alla filmer jag hyrde igår, ska egentligen lämnas in idag men inte kna mna göra det om man inte sett dem än, eller hur?

Ha en fortsatt bra kväll :)

/Emilia

Godnatt

Jag är hemskt ledsen för dålig uppdatering idag. Men vi har som sagt varit i spelat SM. Kan meddela att vi vann båda våra matcher å har gått vidare så spelar igen på lördag :D

Både jag å Sarah är helt sjukt trötta så vi tänkte gå å lägga oss redan nu. Hoppas det är okej att det inte kommer upp nåt sambotips idag, men vi oooorkar inte hålla ögonen öppna längre. Haha.

Men vi hörs igen imorgon så ska ni få bra uppdatering! :)

Sov gott!





//Emma

SM

Godmorgon alla söta ute i de regniga/snöiga Sverige!

Nu åker vi till Haninge och spelar SM, om ni har vägarna förbi så kan ni ju komma in i Torvalla hallen och kolla lite på vår fina fotboll som vi spelar. Håll tummarna nu! Emma hälsar :)

Sarah

Natt

klockan är 01.34 och jag är inte ett dugg trött! sitter och kollar på bad boy och har hyrt två filmer så jag ska nog kunna underhålla mig :) 

Har sådan träningsvärk i benen att det är helt sjukt! hittade en kavel i köket så sitter och kavlar ut benen nu, eller rättare sagt alla knutar i benen. Fy tusan va det gör ont! Kommer att ha gått över lagom till nästa brottningsträning. Vilket innebär att ja från och med nu kommer ha konstant träningsvärk!

Imorgon är det SM, håll tummarna för oss :)

/emilia

Sambotips

 


Vi kör en fortsättning på gårdagens tips... Storhandling!
Bestäm en dag i veckan då ni åker och handlar all mat till hela veckan inräknat frukost osv. Köp även storpack som ni kan frysa in, det spar ni otroligt mycket pengar på!
När man åker och småhandlar hela tiden så blir det oftast att något mer åker ner i korgen som ni inte skulle ha. Dessutom så spar ni pengar när det gäller resor, bensin (om ni har en bil såklart) om ni har gångavstånd så spelar det ju i och för sig ingen roll men ändå ;)

 

Sarah  & Emma


Natti natti

God dag och god natt!

Har varit en bra dag.
Spenderat hela kvällen i Kungsängen, tre rättersmiddag tackar man ju inte nej till ;)
Dessutom var kusinerna och mormor där, mycket trevligt att träffa dom igen!

Inga sju rätt på hästarna den här helgen heller, 1.3 miljoner delades ut. Hade nog fortfarande varit i chocktillstånd om vi stått där med sju rätt i slutet. Efter lopp 4 fanns det endast 30 (!) system kvar. Inte många tippade hästar som sprang in idag inte. Har dock kommit på att jag ska våga tro mer på min känsla, har en tendens att ta bort hästar som sedan springer in så nu blir det ändring på det :)

Imorgon är det SM vilket kommer betyda en riktigt dålig uppdatering. Hoppas ni har översikt med det.

Sov gott och dröm sött så får ni ett blogginlägg imorgonkväll.

Milton och Charlie för tre år sen, nu har dom även en liten lillebror :) Så söta!



Puss. Sarah

Godnatt

Jag har haft en jättetrevlig kväll med Josse. Alltid lika roligt att va med mitt hjärta :)

Sarah kom hem för ett tag sen efter middagen hos hennes föräldrar. Vi sitter här nu å datanördar som alla andra kvällar. Men det är ju för er skull så ni har nåt att läsa ;) Hur ska man klara sej utan den här bloggen liksom?!

Klockan är bara strax efter elva, men jag ska gå å lägga mej. Ska bara lägga upp dagens sambotips först ;) Undra va som kan komma upp tro?

Måste få många timmars sömn så jag är utvilad till imorgon. SM står på schemat. Har desutom funderat på om jag ska ställa klockan lite tidigare å gå ner å handla lite yoghurt. Har faktiskt väldigt ont om frukost här hemma. Haha.
Håll tummarna för oss imorgon nu!



Från förra året när vi vann SM-guld! :D



//Emma


Lördag

Goddag! Jag sitter här inlindad i en filt i soffan å kollar på skidskytte. Förjävla kul sport när det går bra för svenskarna :D Sarah åkte nyss till Kungsängen för att käka middag med familjen å släkten, jag sitter här å väntar på Josse som kommer hit om typ två timmar. Vi ska äta mat å kolla på handboll. Mycket trevligt.

Innan dess ska jag väl försöka hinna duscha å chilla ännu mer. Jag är sjukt bra på att chilla. Lite av min grej. Undra om man kanske ska köpa lite godis ikväll oxå? Jag har faktiskt slutat äta onyttigt i veckorna å har faktiskt klarat hela den här veckan! Jag är liiite imponerad över mej själv. Har käkat frukt istället när jag varit sugen på nåt :)

Men nu ska jag pallra mej in i duschen, hörs senare!



Haha jag å Josse :D



//Emma


The tourist

Kom precis hem (nästan iaf) från att ha varit på bio med Carina :) Blev lite ändrade planer men det gäller ju att vara flexibel! Vi såg the Tourist med Johnny Depp och Angelina Jolie. Riktigt bra, det var min typ av film. Älskar när det blir lite oväntade vändningar, ska inte säga för mkt om det är någon som ska gå och se den;)

Jag och Carina deffar lite och för att det ska hålla så ska man ha en ätardag i veckan (bara en!) och då blev det idag. Carina körde på lite hårdare en mig:

Jag körde på en choklad kaka och en inte lika full godisburk, men gud va mätt man är nu! Kommer inte behöva äta något på hela helgen känns det som!

/Emilia

Just nu!





Sarah

Sambotips

Får be om ursäkt för ett uteblivet sambotips igår men det tar vi igen idag!

Dagens sambotips är mycket simpelt och kan även göras om man bor ensam.
Ett "matschema" för veckan!
Planera dina middagar hela veckan. Det gör det både enkelt att handla ingredienser och att laga maten snabbt när man kommer hem från jobbet :)

 

Sarah

 


FREEEEEDAG!

Nu har jag vaknat och kollat in hästarna inför morgondagens v75. Vet att jag har sagt det förut men jag tror vi springer in miljonerna imorgon! Haha.. optimistisk tjej.

Ska alldeles strax äta middag. Grillad kyckling, pommes med bea-sås. Gott gott gooooooooott!
Sen ska vi nog slänga ihop en blåbärs/hallonpaj också. Lets dance och någon film står på kvällens schema så jag och Emma har fullt upp :)

Trodde igår att jag knappt skulle komma upp ur sängen imorse pga. träningsvärk, men det gick ju hur smidigt som helst! Det går inte lika smidigt nu kan jag säga. Det har kommit krypandes hela dagen och mina ben nu.... kan inte ens finna ord om hur det kommer kännas imorgon. Ska dock inte klaga på träningsvärken i magen, älskar att ha träningsvärk i magen. Men benen, det måste vara det värsta som finns, kan ju inte ens gå normalt!

Vad ska ni hitta på denna fredag? :)

Jag och mina söta lillebror för mååååånga år sen



Sarah

Uttråkad

Haha har haft helg i några timmar å är typ uttråkad :P Dock kom Sarah nyss hem så då blir det genast roligare. Ha nån att snacka med osv. Dock kanske hon somnar ett tag, men ändå. Haha. Just nu går tvn varm, det gör den typ hela tiden när vi är hemma, men den är ett bra sällskap.

Vi brukar ju storhandla varje vecka så vi har mat i en vecka. Men vi skulle äta kyckling idag så den är precis inhandlad å även lite ingredienser till blåbärs- å hallonpaj. Kommer bli en kväll med hög mysfaktor känner jag på mej :D

Imorgon kommer jag ta en rejäl sovmorgon. Ingen klocka som ringer så jag kan vakna precis när jag vill. jag är ganska säker på att Sarah känner detsamma oxå. Den lilla stackaren går ju upp jättetidigt varje morgon så hon om nån är värd en sovmorgon :)

Va ska ni göra i helgen?








//Emma


Snart hemgång

Nu är klockan kvart i fyra och snart dags för hemgång för mig :) Veckorna går så snabbt nu! Fast samtidigt känns det som om det har varit januari i en evighet! och vi har inte ens kommit halvvägs...

Idag blir det lite ping pong och sen lugn fredagskväll med Carina/föräldrarna? Har en vit månad så ingen utgång blir det! Är inte ens speciellt sugen...


imorgon har jag dejt! ;) lite spännande då jag aldrig träffat honom förut, men vi har snackat lite i telefon och han verkar vara en trevlig och rolig kille :)

Försöker få med mig någon att gymma, men förstår att folk vill vara pigga i kroppen inför söndag, tråkigt att ja inte ska spela :( men ska vara där och heja på iaf! :) är i Haninge så det är bara att komma och joina mig på läktaren!

/Emilia

Heeelg!

Äntligen helg. Fyfan så skönt! Har varit en riktigt jobbig vecka faktiskt. Har haft tenta idag så är dessutom bra slut i huvudet. Då undrar ni säker hur det gick. Det gick dåligt å jag räknar med omtenta, men med tanke på hur mycket jag kunde i måndags så är jag ändå nöjd. Haha.

Nu ska jag lägga mej ner i vila ett tag, sen är det skidskytte vid halv tre. Efter det kommer förhoppningsvis Sarah hem å ikväll blir det mat å tv-tittande. En lugn fredag alltså. Riktigt skönt.

Men nu blir det sooova. Hörs om ett tag :)





//Emma

SL är självmordsbenäget

Gick in på SL.se för att kolla upp hur tågen å så gick, och på första sidan så har dem bilden nedan... Det måste ju vara en av de mest klickade länkarna någonsin nu under vintern! Folk måste ha bombat dem med både det ena och det andra! Skulle inte vilja vara den person som har till ansvar att svara på dessa mejl. Trygghet och punklighet, det måste ju i nuläget vara raka motatsatserna till SL.

Snacka med oss om punktlighet och trygghet. Länk till sida där du kan lämna synpunkter och rösta på förslag.


/Emilia

Sorry

Dålig uppdatering från min sida idag, men jag hinner tyvärr inte. Måste plugga. Men vi hörs imorgon. Wish me luck...



//Emma

Fy tusan!

Mina ben är så sjukt skakis just nu, skulle böja mig för att ta upp en tröja från golvet men då bara vek sig benen och ja hamna pladask på golvet! Låg där ett tag och skrattade åt mig själv :)

Brottningsträning var riktigt jobbig men man mår så himla bra efter, känner mig sjukt nöjd med mig själv! blev svampsoppa med pasta i och en apelsin som återhämtningsmat, inte optimalt men det funkar! (Sarahs Smoothie såg däremot super god ut). En på mitt jobb köper smoothies varje dag från ett nytt ställe i sturegallerian, 52 kr kostar den! dyrt som tusan sa jag då men då svarade hon "dyrt är det bara om det inte är värt det" och så är det ju faktistkt.

Nu ska jag lägga mig i sängen :) hörs imorgon!

/Emilia

Trött tjej


HELT SLUT! Bokstavligt talat..
För att vara första träningen vi har (dock andra året med honom) så var den ganska brutal, ingen mjukstart här inte.. Kommer inte kunna gå imorgon och tur är det att vår hiss fungerar. Sju trappor upp och ner varje dag skulle inte vara att leka med i detta tillstånd.

Måste ändå erkänna att jag älskar att vi tränar så mycket mage under dessa träningar.
Mitt och Jennifers sexpack (som ska synas i mars) kommer inte vara så svårt att jobba på om det fortsätter i den här takten (; Fatta vältränade och snygga kroppar vi kommer ha till säsongen och till beachen 2011 tjejer!




Välförtjänt kvällsmål till mig och Emma. Macka nr1 med leverpastej & saltgurka, macka nr2 med philadelphiaost, ost, skinka och tomat, MUMS! Och en smoothie gjord på, banan, blåbär/hallon, mjölk och lite glass :)

Nu kommer jag somna gott. Hoppas ni kollar på handbollen på fyran nu! Sverige-Chile.
Kan dessutom meddela att Djurgården vann idag IGEN. 1-0 mot Linköping, awesome.

Sarah

Update


Nu brottning!



Spännande!

Läste nyss Emmas inlägg.. undra va det kan vara för kille? En riktig pärla får vi hoppas! Ska ta och ringa henne nu så får vi se :)

/Emilia

Action på T-Jarlen

Sprang ner till T-jarlen för drygt 30 minuter sen för att jag hade sådana cravings efter apelsin! Och inte fanns det någon sådan kvar i fruktkorgen på jobbet nej...

När jag står i kassa och betalar så hör jag att någon höjer rösten:
- Jag vet att du har den.
Jag kollar dit och ser att en ur personalen står med en uteliggare och pekar.
Uteliggaren mumlarna någonting och går vidare mot dörrarna..
- Men Markus, ge mig den nu! Det är bara jätte onödigt det här - En kille som också är en ur i personalen kommer fram.
Efter ytterligare lite mumlande så öppnar uteliggaren sin jacka och tar fram ett 6-pack öl och går sedan därifrån... vänder sig sedan om och skriker "kan ni inte ens bjussa på lite öl till en törstig stackare"

Det är lite synd när man tänker på hur illa vissa människor har det, men ofta är det dem själva som satt sig i situationen...


/Emilia

Dags för sängen

Jag är galet trött å tänker faktiskt gå å lägga mej snart. Man blir så trött å huvudet av att va i skolan. Ett tips. börja aldrig plugga!!!

Annars har det väl varit en helt okej dag. Skönt med en träningsfri kväll. Min kropp behöver det kan jag säga. Både jag å Sarah sitter i soffan å jag är typ övertrött så sitter å garvar åt allt. Har dessutom försökt få Sarah i säng nu ett bra tag, men hon vägrar. Så hon få inte skylla på mej imorgon när hon är trött!

Imorgon måste jag till skolan å sen på kvällen har vi träning, löpning å brottningsfys. Får se hur det går. Känner på mej att jag kommer ha grym träningsvärk på fredag. Oj oj oj!

Men sov gott å dröm sött allihopa så hörs vi imorgon!





(Sen Emilia om du läser det här så har jag kanske en kille till dej ;))


//Emma

Oxe


Mina horoskop dom tre senaste dagarna har sett riktigt bra ut, här kommer två av dem:

"Vissa förhoppningar du har ser
ut att snart slå in. Någon visar
sig din uppskattning på ett påtaligt
sätt.
"

"Den beslutsamhet och framåtanda
du visar bådar gott och banar väg
för dig i olika sammanhang!"


Vad kan detta betyda? Låter som något bra i alla fall!..

Sarah

Sambotips

 

 

Här kommer vår nya katergori. Sambotips!
Vi tänkte lägga ut ett tips om dagen, om det finns så många tips att lägga ut vill säga.
Men Emma sitter brevid mig nu och säger att hon har massor på lager så det här kommer med största sannolikhet funka alldeles utmärkt!

Bloggens första tips är:

  • Det är till bådas fördel om ni gillar samma sorts musik. Slipper ni fajtas om vilken kanal som ska spelas på radion hemma eller bråka om vems musik som ska spelas högst på spotify. OM ni inte skulle ha samma musiksmak så har jag en bra lösning, hörlurar! Skaffa hörlurar till era datorer så kan ni båda lyssna på spotify samtidigt utan att höra den andres musik :)

    Jag och Emma har samma musiksmak så vi slipper såna onödiga småbråk! :)

Sarah & Emma

Onsdag

Det där var allt en luring från moder natur måste jag säga, först smälter snön och nu ska det snöa ännu mer?
Jag som hoppades  på att våren var på väg, jag hade kunnat leva med slasket i ett par dagar till men sen hade gröna träd och kvittrande fåglar inte gjort mig något. Verkar tråkigt nog inte bli så..

Har nyss sovit ett bra tag. Skulle sluta powernapa, sa jag igår, det höll ju länge!
Men går man upp så tidigt som jag gör tycker jag att jag har tillåtelse att sova en kort stund på eftermiddagen också!

En dålig vana som jag faktiskt lyckades bryta imorse. Kravlade mig upp ur sängen tio minuter tidigare och åt frukost. Hoppas Emma blev glad nu, får se hur ofta jag kommer orka gå upp så många minuter extra. Var såhär nära (se ett pyttelitet avstånd mellan tumme och pekfinger framför er) att snooza. Men jag tänkte på Emmas visa ord om att man blir gladare, trevligare, lalalal, så jag klev upp och åt en tallrik yoghurt med flingor, bra va?! :D
Dessutom gled jag in på lagret med ett fett leende på läpparna, djurgården vann ju över aik igår och det ska verkligen påpekas på mitt jobb då dom inte är ödmjuka någonstans!

Nu när dom inte vann igår, var inte ens i närheten av att spela på vår nivå, så börja dom klaga på klacken. Sa att dom var löjliga som hoppade runt och sjöng kostiga sånger osv osv. Dom kan inte bara medge att djurgården, rent ut sagt, krossade dom igår, är bäst i sthlm och att aik kommer åka ur. Nej, alltid måste dom ha något att säga emot, trött blir jag!

Nu har jag skrivit ett rejält inlägg.
Hörs senare.


Sarah


Onsdag = ledig kväll

Lillördag är nu här. Men jag ser det mer som en onsdag. Haha. Måste nämligen plugga. Har dock ingen träning ikväll så det blir en lugn kväll men med plugg å lite tv-tittande. Sarah kom nyss hem så vi sitter å kollar på tv å jag har lagt fram mattegrejerna på bordet å hoppas dom gör sej själv ;)

Jag måste ge Sarah beröm idag för hon faktiskt åt frukost. Men det roliga va att igår under middagen så hitta jag så himla välvalda ord till henne. Det va som om det va skrivet direkt till henne faktiskt.

Nu är snart reklamen slut så ska kila. Men vi hörs senare när jag försökt mej på några mattetal. Peace.






//Emma


Ett litet tips

Jätte fina smycken! :)

http://aosilver.se


/Emilia

Mera snö

För alla er som trodde att det var över, nänä! Nu snöar det igen :) Och ja, jag tycker det är mysigt.

Många går å klagar över att de är trötta på snö och vill att det ska bli vår nu, men då tänkar ja såhär: Om man ser på det som något jobbigt så blir det något jobbigt... Om man istället tänker på det mysiga med det (och att man verkligen föredrar detta istället för slask!) och låter det ha sin gång så blir det genast mycket lättare att härda ut! För det är faktiskt ca 3 månader av vinter kvar nu ;)

Sen så håller vi tummarna för att träningslägret i år blir på ett varmt ställe :)



/Emilia

Morning

Idag vart det taxi till jobbet! Inte ska ja behöva åka tunnelbana när knät e svullet.. (men jag kan gå på det så egentligen kanske det bara var lite lathet?)

E lite upprörd, har fått höra från ett flertal personer att min skiåkning såg ostabil ut, så var det ju verkligen inte!
Så här följer ett par bilder så får ni bedömma:





(Högst upp i backen)

När man går igenom och kollar på bilderna från Åre så längtar jag så himla mkt tillbaka! Var så himla mysigt, skulle verkligen kunna tänka mig att fira nyår där det här året också! Bara 353 dagar kvar till nyår! Kanske dags å boka?

/Emilia

Håll utkik...

i bloggen imorgon för då kommer det komma upp en ny kategori här. Vi kommer försöka att skriva i kategorin varje dag så ni kommer få en massa tips. Men mer om det imorgon.

Nu ska jag stänga av datorn för idag. Hörs imorgon!



//Emma

DJURGÅRDEN!

Åh en sådan härlig dag Djurgårn vann Djurgårn vann! :D

Jag är så jävla glad. Det är konstigt med tanke på löpning å sen att jag borde plugga. Men det gör inget just nu för jag är SÅ JÄVLA GLAD! Finns inget skönare än att slå äckliga AIK. Nu har dom inte mycket att komma med. Men hoppas dom får det roligt i Allsvenskan nästa säsong :)





//Emma


Tisdag

Hemma i soffan nu, skönt!
Blev ingen fotbollsträning idag, planen var upptagen med massa små människor så vi fick bara vända och köra ner till bipen istället. Intervallträning! Super kul och för att krydda det lite extra så var det isfläckar lite här å där, som gjort för att någon skulle skada sig... å visst var det någon som gjorde det, jag! halkade och vrickade till knät (tror jag). Så nu är det lite svullet men gör inte ont längre så det bör ju vara positivt.

Har börjat städa lite hemma och när jag plockade undan lite jackor så hittade jag en påse med något i, visade sig vara en tröja som jag aldrig sett förut, ingen aning vems den är.. hm.. så lägger upp en bild här så kan ju den som känner igen sig höra av sig :)



/Emilia

Kärlek

 

 

Man kan ju inte göra annat än att ÄLSKA DJURGÅRDEN!

 

Sarah


Hemmaaa

Hemma efter en fotbollsträning på plan som inte blev så utan det blev 5.6 km intervallöpning istället.
Gick, trots hala vägar och många bittra (till en början) miner, väldigt bra.
Dom lite halvsnea munnarna vändes upp till glada munnar ju närmre slutet vi kom, nöjda var vi efter i alla fall!

Nästan nyligen hemkomna, jag och Emma.
Fruktsallad med vaniljyoghurt som återhämtningsmål/kvällsmål.
Ett litet misstag från mig och min fruktsallad blev inte lika god. Tänkte pröva på något nytt och bytte från vaniljyoghurt till jordgubb/vaniljyoghurt. Det var ett stort misstag, absolut inte lika gott, men ner slank den.

I detta inlägg måste jag också nämna att det är heeeeelt otroligt hur sjukgymnaster/kiropraktorer/naprapater, ja allt vad det nu heter, kan hitta alla ömma punkter. Ställen man inte visste att man hade ont på hittar dom och fixar till.
Snälla Linda gick igenom hela mitt vänsterben (egentligen bara vaden men det visade sig vara lite mer) som krånglat ett tag nu och fy i gatan säger jag bara.. inte skönt någonstans. Har nu fått några övningar som jag ska göra och jag ska verkligen försöka komma ihåg, men att göra övningar jag fått är inte min starka sida. 

Tappra tjejer som är ute och springer på det hala underlaget!



Sarah

Vem fucking äre...

.. som har varit å skruvat på ett av handtagen inne i lägenheten?!

Om den som gjort det erkänner så slipper vi gå vidare med detta ;P



//Emma

Gott å blandat

Jag är bara tvungen att skriva ett till såhär direkt efter. Kände att det förra va så viktigt så jag inte kunde blanda ämnen hej vilt.

Jag smsa med Sarah i morse å då säger hon helt plötsligt att Emilia hade bloggat. Detta kom som en chock för mej men jag gick direkt in på bloggen, å där va faktiskt ett inlägg från henne! Keep it up! Det kändes dock skönt att hon verkligen fatta piken varför hon är på en minimal bild nere i hörnet. Det är nämligen såhär att man förtjänar sin bild så om hon sköter bloggandet bra kan det hända att hon får en lite större bild ;)

Ikväll har vi träning igen å jag kan faktiskt erkänna att jag inte alls är taggad. Jag är trött å har så mycket annat att tänka på (läs matte). Dessutom är jag frusen å har ont i hela kroppen. Så ni hör ju själva ;) Har dock en träningsfri dag imorgon. Men då är det plugg som gäller. Gaaaaaah, jag orkar inte.





//Emma

Tyck till ;)

Britneys nya - hold it against me


 

Vad tycker ni?

 

Sarah


Allvarligt talat

Hej hej hallå! Nu har jag oxå kommit hem från dagens pluggande. Gick ungefär lika dåligt idag, jag fattar nästintill ingenting. Men har bestämt mej för at fokusera på en del grejer å försöka lära mej dom å skita i resten. Haha. Har två dagar till på mej att plugga....

Hur som helst. Jag har precis tagit ett allvarligt snack med Sarah. Trots att hon går upp tidigare än mej på morgnarna så har jag stenkoll på henne. Det är nämligen såhär att hon inte äter nån frukost. Hon har nog inte ätit frukost sen vi kom hem från Åre. Detta tycker jag verkligen inte är okej så nu har jag tagit ett alvarligt snack med henne. Men hon säger bara att hon lovar att äta, vilket hon sagt varje gång å fortfarande inte gjort.

Därför har jag nu en fråga till er. Har ni nåt bra tips på hur man kan få Sarah att äta frukost? Eller måste jag ställa min klocka å gå upp å mata henne?



Dricka kan hon ju, nu är det bara äta som saknas!


//Emma


Företagsskvaller

Hej!!

Hemma lite tidigare än vanligt och dessutom hemma tidigare än Emma! Hur ofta händer det?
Tycker hon är otroligt duktig som verkligen försöker lära sig trots att hon egentligen inte förstår så mycket, you go girl! Någon gång släpper det :)

Jobbdagen har varit väldigt lugn, hann klart med allt mitt innan lunch så efter lunch hjälpte jag Solna med några kunder, sååå snäll är jag!

Man får höra väldigt mycket skvaller när man är ute hos kunder och gör fint.
Men idag var nog första gången jag hörde dom prata och skämta om sex.
Hos kund nr 1 så handlade det om att en somnade för tidigt pga. jobbet. Kollegorna försökte snällt hitta en lösning på saken och sa att ni kan ju göra det i soffan när ni kollar på tv i en reklampaus, eller när hon duschar så kan du ju duscha med henne, men det ville han absolut inte. Röra vid henne efter att hon kommit hem alldeles svettig efter jobbet det var tydligen ett big no no. Sen börja han skämta om att hon dregla osv. haha hur snällt är det?!

Hos en annan kund så var det en som precis hade kommit hem från Thailand.
Där handlade det om hur mannen bedrog sin fru med prostituerade och hur billigt det var. En omgång kostade endast 500 kr, dessutom sa han att dom var riktigt riktigt bra, nästan så man skulle flytta dit, öppna en bar och lämna frugan hemma.
Precis innan jag gick så hörde jag hur han och några andra planerade en kommande Thailand-resa.

Många saker kan man prata med kollegorna om men lite ska man nog hålla för sig själv för man vet aldrig vem man kan lita på eller vem som lyssnar i bakgrunden.

Nu tror ni säkert att jag är största tjuvlyssnarn men man kan inte undgå att höra saker. Köket/fikarummet är ju trots allt en mötesplats för alla på företaget.

Sarah


Måndag

Väldigt fin layout vi har nu, bilden på mig borde vara lite större men jag fattar piken ;)

Sitter framför TV:n nu efter den första utomhus träningen 2011, roligt men halt! vi undslapp med bara en löpning, vilket man kan kalla en lyx! Fast vi behöver löpträning, undra varför det alltid är det tråkiga som man "behöver göra", det är som med mat oftast det nyttiga som inte är lika gott som det onyttiga... Men men.
Har ju tänkt byta frisyr (inte färg, så vågade ska vi inte vara) och har tänkt mig något liknande bilderna nedan, vad tror ni? Hoppas det blir bra!
Jessica Alba - frisyr

Scarlett Johansson - frisyr

Sarah Harding - frisyr

/Emilia

Årets pissigaste dag, check!

Det är med glädje jag går å sover (snarare gräver ner mej) efter denna fruktansvärda dag. BLÄÄÄ! Började i skolan där jag ville griiiiina för jag inte fattar nåt. Kom hem å tog en powernap på tjugo min, dagens höjdpunkt! Åkte å träna, gick skiiiiiit. Åkte å handla, jag blev skitarg på några jävla tattare. Dom fatta inte ens att man inte ska ställa en korg på golvet mitt i kön utan att ta bort den när den är tom.

Kom hem å fick en glasbit i fingret. Åt toast, dom va visserligen riktigt goda, så där har vi en liten ljusstråle denna dag. Efter det så tog jag hål på min nagel (visserligen va det meningen för att få ut lite blod) men kan ändå inte räknas till nåt sådär jättekul.

Så med detta inlägg säger jag godnatt. Har blivit två "deppiga" inlägg idag, men så blir det ibland. Kan hända att det fortsätter så resten av veckan då jag förmodligen inte kommer fatta nåt av matten hur som helst. Imorgon står iaf plugg på schemat... å träning.

Sov gott!



Hahaha det roliga med bilden är att det typ är jag. Min familj sa att jag alltid sov med fötterna utanför täcket :(




//Emma


blablabla, natti!

Det är helt otroligt vad ont jag har i min kropp, skulle behöva en feeeeeeeeeeeet massage och sen en kiropraktor/naprapat som kan knäcka tillbaka alla kroppsdelar på rätt ställe.

Tröstade mig själv med att äta två toast nyss, gott var det och nu fick jag ju användning av toastern jag fick i juklapp, greeat!

Träningen var, enligt mig, ganska rolig, fråga Emma om hon tycker likadant ;)
Efter träningen blev det storhandling och nu har vi mat för ännu en vecka.

Ska faktiskt ta och krypa ner i sängen nu, men först borsta tänderna.
Bara fyra arbetsdagar kvar till helg nu, kämpa!

Bild från förra veckans handling.


Kisses. Sarah

Hej hopp!

Nyss hemkommen från jobbet. Är väldigt trött dock väldigt glad också.
Här om dagen så fick jag en p-bot på en parkering där jag fått tillåtelse att stå.
P-boten ska självklart överklagas och nu har jag fått ett intyg på att jag fick stå där så nu kan dom ju inte göra annat än att riva den! (?) 500 kr tänker jag då inte betala för att inte ha gjort något fel :)

Jobbet rullade på som vanligt, några felisar men annars var de lugnt.
Hade dock blivit stressigt om jag inte fått hjälp av Johan så det var tur att han hade lite tid över, så snäll han! hihi.

Sjukt trött som sagt, var paaaain att gå upp imorse. Hade gärna stängt av alarmet och somnat om men har man ett jobb att sköta så har man. Tror att jag ska börja gå och lägga mig lite tidigare på kvällarna, elva kanske är för sent för mig trots allt? Haha.

Dags för en powernap sen är det middag som ska lagas innan träningen. Får se vad vi rör ihop denna kväll. Har inte planerat något så vi får ta de vi har ur kylskåpet :) 


Sarah

Hatahatahata

Hata är ett starkt ord, MEN JAG HATAR MATTE! Iaf nu när jag inte fattar nåt. Brukar va helt okej när man kan det, men det här är omöjligt eller är ett alternativ att jag är totalt hjärndöd. Möjlig förklaring.

Jag åkte till skolan till nio i morse å kom hem nu. Låter inte som en så lång dag tycker säkert många, men jag slutade tolv så vi satt kvar å plugga lite. Gav mej dock inte mycket då jag inte fattar nåt.

Nu har jag tänkt ta en powernap i en halvtimme innan det är dags att börja göra iordning lite mat för att sen åka till träningen. Sjukt otaggad är jag, har dessutom ont i hela kroppen. Ikväll efter träningen blir det nog storhandling dessutom. Eller aa, all mat för veckan ska inhandlas.





//Emma

 


Godnatt

Hahaha har precis genomlidit en av dom konstigare filmerna jag nånsin sett. Efter maten så tog vi fram chips, dip å ostbågar å började kolla på filmen. Filmen blev bara värre å värre å nu är den snart slut å den är helt sjuk. Hoppas ingen nånsin har sett den för då har ni kastat bort två timmar av ert liv.

Sarah är nu å borstar tänderna å sen är det sovdags för oss båda faktiskt. Imorgon drar skolan igång (tror jag) så det blir en ganska lång dag då vi ska stanna i plugga efter. Pallaaaaa. Sen är det träning imorgon kväll. Kan nog va ute på en plan. Hur bra?! :D


Sov gott å dröm sött!







//Emma

Söndagsmys

Nu är vi klara! Vi har det väldigt fint här nu måste jag säga. En väldigt effektiv söndag som inleddes med ett hårt träningspass som Sarah berättat om. Hon fick liv i mej å det va helt lagom med den vilan vi fick för vi blev pigga, slog på musiken å började städa.

Så nu är det skiiinande rent. Så skönt å det är inte så farligt när man är två. Går faktiskt ganska snabbt :) Nu sitter vi i soffan å ska börja laga lite mat om en stund. Sen blir det svull å filmkväll.



Titta så mysigt vi har, tända ljus å grejer ;)




//Emma


Ekholm är min gudinna! :D

Så jääääävla bra! Damernas skidskytte är precis klart å det blev svensk seger genom Helena Ekholm! Det va så jävla bra gjort å jag är bra stolt över att va svensk!





//Emma


Helt utslagna

Vaknade nyss efter ca en timmas powernap.
Dagens träning sög verkligen musten ur oss. Ca 63 minuters löpning och spel på det, benen kändes ganska tunga efteråt kan jag säga er.

Åkte och handla lite gott inför kvällen och tankade bilen, körde hem, åt och nu ligger vi här båda soffan och funderar på om vi verkligen ska orka städa idag..
Men med lite partymusik på så kommer vi nog in i rätt stämning, kan man ens hamna i rätt stämning för att bli sugen på att städa? :S
Skura golv, städa toaletten, dammsuga och torka av möbler, hyllor osv. står iaf på planeringen. Får se hur mkt av de vi orkar göra idag. 

Nu ska jag få lite liv i emma sen städning, återigen mat och filmmys!!



Kramar. Sarah

Söndag

Godmorgon godmorgon!

Sitter med frukosten i knät och ska snart bege oss mot träningen.
Vår sista inomhusträning inför SM och vi ska löpa.. Nice va?!
Inte så, tycker varken jag eller Emma men de e coach som bestämmer och vi gör som han säger :) Duktiga tjejer!

Efteråt så blir det hem och städa, trååååkigt! Men det ser ut som ett bombnedslag här så det är ett måste.

Vi hörs lite senare!
Fint väder idag btw!



Sarah

Slut på det roliga..

Dags att gå å lägga sej. Känns lite värdelöst att blogga när Sarah sitter typ tre cm från mej å jag läste allt hon skrev å när vi spenderat i princip hela helgen tillsammans. Men middagen va iaf jättetrevlig å supergod mat! :D

Imorgon vid 12 har vi träning å sen ska vi hem å städa. Duktiga vi är. Kanske blir lite pluggande för min del å sen blir det middag å film eller tvtittande. Kommer bli en mysig söndag trots allt. Men sen börjar allvaret å skolan på måndag. SUCK! Jag vill inte, orkar inte å.... vill inte! Haha.

Men sov gott å dröm sött så hörs vi imorgon :)





//Emma

trötter

God kväll allesammans!

En lugn lördagskväll utlovades och så blev det också.
Jag och Emma kom nyss hem från päronen i Kungsängen efter en god middag och äppelpaj till efterrätt :)
Mamma hade inte planerat någon efterrätt men när jag frågade och hon såg hur besviken jag blev så ställde sig min snälla mamma och gjorde en äppelpaj, god var den!

Mätta och belåtna sitter jag och Emma i soffan och äter godis nu :) hihi

Dagen har förövrigt inte varit så lång för min del, vaknade otroooooligt sent. Tror inte ens någon kommer gissa rätt om ni försöker, eller? .. ;)
Är dock väldigt trött så skulle nog slockna på en sekund om jag gick och la mig nu.

Hoppas ni har haft en bra, lång och produktiv lördag. Nu är det söndag och imorgon måndag igen. buuuhuu.
Sov sött!


Sarah

Lördag

Nu är både jag å Sarah uppe. Eller jag har varit uppe ett bra tag, har varit å lunchat med Viann å Emma. Va riktigt trevligt :) Mätt är jag oxå kan jag säga. Å jävligt törstig. Kom på att det va dricka jag skulle göra när jag kom hem, men det glömde jag, får ta det efter det här ;)

Sarah har precis duschat å snart ska vi röra oss mot Kungsägen för middag hos hennes föräldrar. Mycket trevligt av dom att bjuda dit oss. Å att jag får följa med oxå ;D. Efter det är det oklart. Får se va klockan är, men om vi är klara i god tid drar vi nog vidare mot Emilia, eller Janna å Malin. Vi får helt enkelt se. Ingenting är bestämt så vi tar kvällen som den kommer :)

Va ska ni göra ikväll?





//Emma

 


Stolt som tuppen!

Jag är såååå stolt! Sarah har fixat en så sjukt snygg header till oss :) Jag fattar ingenting av hur sånt fungerar så jag satt mest med som moraliskt stöd under tiden hon fixa. Det blev ju helt suveränt :D

Det är ungefär det vi sysslat med ikväll, å ätit tacos då förstås ;) Men vi har haft väldigt trevligt ändå å kvällen är ju inte slut än på ett par timmar. Får se om marängswiss, chips å dipp åker fram snart å en film slås på eller om vi bara fortsätter chilla med musik å skitsnack :) Å om vi får gäster gömmer vi allt det goda å spelar kort. Haha. Kvällen är alltså planerad in i minsta detalj ;)






//Emma


Äntligen!


Nu så, efter många timmars arbetande har jag lyckats med en enkel design, hehe..
Inte lätt när man är ringrostig. Har i och för sig aldrig varit bra på photoshop, koder och annat skit men lite kan jag åstadkomma i alla fall! :)

Sarah



-


=(//&T#%"#¤"%&#/%&()/)(/)(/&%"¤#"%&()=

Jag och bloggen går inte riktigt ihop just nu, varför vill den inte göra som jag vill för?!
Kan iofs förstå den, var ju längesen jag skrev..


Sarah

Scary...


 

Vad är det som händer?!?! Måste säga att detta skrämmer mig lite..

 


Fågelskräck I veckan hittades 70 döda fåglar i Falköping.

 

Normal text Stor text Extra stor text

mängder av döda fiskar vid flodstranden Inte bara fåglar dog

 

Massdöd i Falköping - hundratals fåglar
Arkansas - tusentals fåglar och fiskar hittas döda
Italien - Fåglar faller ner döda ner från skyn


Vad kommer härnäst?

Sarah


Matdags

Eftersom det är fredag får man lyxa till det lite med maten så ikväll blir det tacos å myskväll :)




//Emma


Fredag

Så va det fredag igen. Skönt tänker många, men känns egentligen inte som nån större skillnad för mej då jag varit ledig varje dag den här veckan ;) Men det som är skönt är att även Sarah har några dagar ledigt nu så hon oxå kan va uppe länge ikväll :D

Jag vakna för ett litet tag sen å ska snart ta fram lite mattegrejer, tror jag. Är lite sugen att kolla på film istället. Sen ikväll blir det tacos å en lugn tv-kväll. Ska bli riktigt skönt med en lugn helg faktiskt.

Hur ser era planer ut för helgen?






//Emma


NYÅREEEEE!

Jag känner att det är på tiden att berätta lite om vårt nyår! Vi tog nattåget på onsdagen å kom fram till Åre typ halv nio på torsdagmorgonen. Vi hade grymt mycket packning med oss så vi besluta oss snabbt för att ta en taxi från tåget upp till receptionen. En resa som sluta på 75 kronor. Lite lagom sådär.

När vi kom till receptionen visa det sej att vi inte fick tillgång till stugan förrän klockan tre. Så vi bytte om till skidkläder, låste in grejerna å gick å hyrde vår utrustning för att sen slänga oss ut i backarna. Det va skitkul att åka lite bräda igen då det säkert va fem år sen sist. Men man blir ju ganska trött i benen snabbt å efter några timmar blev det lunch å sen rörde vi oss mot receptionen igen.

Det blev en väldigt lugn kväll då vi va trötta å skulle upp i hyfsad tid för att åka lite morgonen därpå. På fredagen blev det några timmar i backen igen innan vi lämna in utrustningen då vi bara hyrt för två dagar. Vi drog till afterskin som kan va det bästa som finns! Efter det va det bara att dra hem å fixa sej inför kvällen. Det blev en mysig middag hemma innan vi tog en taxi till Tott hotell. Det va typ sämst.

Det börja med att vi behövde stå i kö länge då deras jävla kvittogrej till garderoben gått sönder? Varför ska man ens behöva betala garderob när man köpt biljetter för 425? Sen hade dom bara en bar på 400 pers. Mycket väl genomtänkt... Det va bara en massa nördar där plus att Petter va dj å spelade skitmusik. Stället stängde dessutom två..

Vi gick hela den långa vägen hem å Sarah å Carina gick å la sej. Jag å Emilia va inte trötta så vi drog ut å gjorde snöänglar, åkte pulka å gick å snacka med alla vi hitta. Vi sluta hemma hos nån på efterfest men drog hem ganska snabbt.

På lördagen tog vi sovmorgon å rörde oss sen ner tll afterskin. Lika bra drag igen å även lika varmt bör tilläggas. Vi fixa oss å drog ut å åt på en jättemysig restaurang enda tills man skulle få maten å sen betala då den sjönk lite i våra ögon. Vi drog hem å spela lite drickspel innan jag, Sarah å Emilia rörde oss ut. Den här kvällen spenderades på bygget vilket va grymt!

Söndagen va riktigt seg då vi va tvungna att checka ut klockan elva å tåget gick 16.18. Men vi överlevde väntan å även tågresan hem. Det va vår helg det. Har haft helt underbart kul å Åre är verkligen riktigt mysigt :)



 

 



 


//Emma


RSS 2.0