NYÅREEEEE!

Jag känner att det är på tiden att berätta lite om vårt nyår! Vi tog nattåget på onsdagen å kom fram till Åre typ halv nio på torsdagmorgonen. Vi hade grymt mycket packning med oss så vi besluta oss snabbt för att ta en taxi från tåget upp till receptionen. En resa som sluta på 75 kronor. Lite lagom sådär.

När vi kom till receptionen visa det sej att vi inte fick tillgång till stugan förrän klockan tre. Så vi bytte om till skidkläder, låste in grejerna å gick å hyrde vår utrustning för att sen slänga oss ut i backarna. Det va skitkul att åka lite bräda igen då det säkert va fem år sen sist. Men man blir ju ganska trött i benen snabbt å efter några timmar blev det lunch å sen rörde vi oss mot receptionen igen.

Det blev en väldigt lugn kväll då vi va trötta å skulle upp i hyfsad tid för att åka lite morgonen därpå. På fredagen blev det några timmar i backen igen innan vi lämna in utrustningen då vi bara hyrt för två dagar. Vi drog till afterskin som kan va det bästa som finns! Efter det va det bara att dra hem å fixa sej inför kvällen. Det blev en mysig middag hemma innan vi tog en taxi till Tott hotell. Det va typ sämst.

Det börja med att vi behövde stå i kö länge då deras jävla kvittogrej till garderoben gått sönder? Varför ska man ens behöva betala garderob när man köpt biljetter för 425? Sen hade dom bara en bar på 400 pers. Mycket väl genomtänkt... Det va bara en massa nördar där plus att Petter va dj å spelade skitmusik. Stället stängde dessutom två..

Vi gick hela den långa vägen hem å Sarah å Carina gick å la sej. Jag å Emilia va inte trötta så vi drog ut å gjorde snöänglar, åkte pulka å gick å snacka med alla vi hitta. Vi sluta hemma hos nån på efterfest men drog hem ganska snabbt.

På lördagen tog vi sovmorgon å rörde oss sen ner tll afterskin. Lika bra drag igen å även lika varmt bör tilläggas. Vi fixa oss å drog ut å åt på en jättemysig restaurang enda tills man skulle få maten å sen betala då den sjönk lite i våra ögon. Vi drog hem å spela lite drickspel innan jag, Sarah å Emilia rörde oss ut. Den här kvällen spenderades på bygget vilket va grymt!

Söndagen va riktigt seg då vi va tvungna att checka ut klockan elva å tåget gick 16.18. Men vi överlevde väntan å även tågresan hem. Det va vår helg det. Har haft helt underbart kul å Åre är verkligen riktigt mysigt :)



 

 



 


//Emma


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0