Tisdag

Hej alla glada! Vilket underbart väder vi har det idag :) Jag har hållt på att fixa inför Emils student imorgon hela dagen. Det har handlats, köpts presenter, lagats mat, klippt björk osv osv. Nu ska jag precis röra mej från Bålsta, plocka upp Josse å Sarah för att åka hem till mej å hämta lite mer grejer inför morgondagen. Sen blir det träning efter det för att sen åka tillbaka till Bålsta. Som ni hör är det full rulle.

Vi får se om vi hörs senare ikväll eller imorgon. Annars hörs vi på torsdag. Jag är astaggad inför Emils student. Haha.





//Emma

 


Yeeeeah!

Nu ska ni få höra! Jag har lärt mej knyta slipsknut... alldeles ensam! Jag kom på det själv bara sådär, hur bra?! ;D. Dock vet jag inte hur pass stor användning jag har av mitt nyfunna kunnande då jag faktiskt inte använder slips allt för ofta... Men vem vet, nån kanske behöver min hjälp nån gång i framtiden. Då vet ni vart jag finns. Jag ställer upp för en mindre summa pengar ;)




Hitta bild på snyggaste slipsen dessutom ;)


Nu måste jag dock kila då jag har snott Emils dator å han vill ha den tillbaka (a)



//Emma


Stammis på ICA..

Jag kan inleda detta med att jag hittills idag varit på ICA tre gånger. Känns sådär. Men alla gånger va faktiskt nödvändiga. Först va det lunch, sen va det en penna å nu va det massa sallad. Haha.

Jag kom iaf nyss hem. Har varit å gjort ett test å en intervju typ. Det gick inge vidare. Men det gör inget. Hihi. Får hoppas att jag charma dom på intervjun helt enkelt ;) Nu kom precis Sarah hem oxå, tjoho! Har ju knappt sett henne på hela helgen, eller aa sen i lördags dag. Haha.

Om ett tag ska vi käka middag, men innan det ska jag packa lite grejer. Jag har beslutat mej för att packa allt jag ska ha med mej redan ikväll å OM jag skulle ha glömt nåt kan jag hämta det imorgon. Smart tänkt!

Jag märkte precis att dom börjat visa gamla gossip avsnitt på tv oxå, så jag tänkte kika lite. Får se om vi hörs senare. Kommer nog inte släpa med mej datorn, så vi hörs när vi hörs ;)




Fint väder är det ute idag oxå! :D



//Emma

 


Måndag

God förmiddag! Va har ni för er en dag som denna? Jag kom nyss hem från dagens jobb. Hade bara en butik å lite att göra idag då jag ska bort på en grej klockan 13. Så jag hann hem å har precis käkat lite lunch å väntar nu på att tiden ska gå bara.

Ikväll är det även träning på schemat å efter det ska jag till Bålsta. Ska fråga Josse om jag kan få tigga skjuts av henne (a). Men hon svarade inte när jag ringde så vi får se hur det blir :)

På onsdag tar min älskade bror studenten så jag kommer va i Bålsta i princip från ikväll till på torsdag med några få undantag. Måste hem å hämta lite grejer imorgon å så är det nån träning, men annars så. Ska bli himla kul på onsdag faktiskt, jag hoppas dock att vädret blir bra! Har hört att det ska regna?!?! Det får bara inte hända...

Men nu ska jag byta om å packa väskan.

Ciao.


Bror min som blivit stor å tar studenten :)



//Emma


Uuuusch

Blä. Vet ni va som hände här om dagen på jobbet? Två fyllon kom fram å börja stöta på mej typ. Det va riktigt äckligt faktiskt. Som tur va prata dom bara med mej, annars hade jag dött! Haha. Det finns bra vidriga människor ^^


Sen undrar jag vart Sarah håller hus. Hon borde sova vid den här tiden! Eller borde å borde, hon brukar alltid göra det iaf. Å nu är hon inte ens hemma. Men jag har faktiskt sagt till henne att hon får komma hem när hon vill ;) haha. Snäll jag är. Undra om jag kommer gå å lägga mej innan henne för typ första gången? Spännande ;)


Tyckte den här bilden passa med tanke på fyllon... Höhö



//Emma


Hedersuppdrag

Jag måste ju även berätta att under matchen så fick jag å Emilia ett riktigt ärofullt uppdrag. Vi skulle nämligen utse matchens lirare i båda lagen. Jag fråga om det va dom snyggaste eller bästa vi skulle ta ut, men dom tyckte det passa bättre med bästa just denna dagen så så fick det bli.

Vi blev lite nervösa då ingen av oss är så bra på att kolla väldigt noga på matchen. Men vi antog utmaningen. Vi utsåg en i varje lag å va oroliga för va folk skulle tycka. Men sen slog det oss att ingen skulle veta att det va vi.... tills speakern säger "å matchens lirare är idag utsedda av Bollstanäs damlag".. HAHA.

Men sen kom faktiskt en fram till oss å sa att vi hade utsett helt rätt spelare å det kändes väldigt bra. Vi blev asnöjda å det blev en high five på det ;) haha.




Tänkte egentligen ta en bild på vårt snygga herrlag, men det fick bli en bild på oss istället :D haha



//Emma

 


Söndag

Gud va mycket jag har lyckats göra denna bakissöndag! Jag är faktiskt imponerad över mej själv. Vid kvart över ett prata jag med Emilia. Kvart i två satt jag på bussen för att möta henne på tåget. Vi åkte nämligen till Bipen för att kolla på herrarna. Men innan det drog vi ut å sprang å körde styrka. Duktigt!

Efter det hoppa vi in i duschen å slog oss sen ner i solen för att kolla fotboll. Då köpte jag även en hamburgare för att jag inte hade ätit typ nåt på hela dagen. Haha. Tyvärr blev det förlust för BSK, men det va inte rättvist tyvärr. En tung Bollstanäshelg... Efter matchen blev jag å Emilia bjudna på varsin hamburgare för att sen få skjuts till Rotebro station.

När vi kom dit visar det sej att vi missat tåget med två minuter. FUCK. Så vi tänkte gå å äta nåt så vi beställer in en varsin nachotallrik. Vi får den typ fem över halv å tåget ska gå 47. Så vi släääänger i oss maten å Emilia tar sej till å med tid att sjunga å nynna mellan tuggorna. Det va galet kul! Sen kuta vi till tåget.

När jag gick av vid Ulriksdal så va det över 20 min kvar till bussen skulle gå så jag tänkte att jag kunde gå hem. Det hade kunnat sluta illa då jag inte hade nån aning om hur man skulle gå, men jag kom hem till slut å nu ligger jag på soffan galet trött :P




Jag å Emilia gillar varandra såhäääär mycket!




//Emma


Trött tjej

Hej alla glada!

Vad gör ni? Förfest, kollar på Champions League finalen eller ni kanske helt enkelt bara gör något annat?
Själv ligger jag hemma i soffan hos föräldrarna och kollar CL-finalen nedbäddad under pappas täcke.

Jag och pappa ska åka till Solvalla och se Elitloppet imorgon, ska bli så himla kul! Därför sover jag här inatt då det kommer bli ganska tidigt... Emma ska ut och skaka rumpa, hoppas de kommer gå bra för henne att ta sig hem och allt sånt nu när inte jag är med, fast å andra sidan, jag vet ju inte om hon kommer va ensam eller ej. Meeen jag hoppas som sagt att det kommer gå bra och att hon får en superkväll :)

Jag är helt slut, spelade match idag och prövade på ytterbacksposition för första gången!
Var lite krångligt men jag tycker väl ändå att jag kan ge mig ett godkänt betyg, i alla fall i första halvlek, andra gick inte lika bra. Dessutom så tog jag en löptur till coop när jag kom hem och gick tillbaka så är ganska mör i både kropp och knopp nu.

 

Detta ska jag roa mig med under resten av kvällen, Draktränarn, choklad och sombreros.
Ska även åka och hämta mamma och pappa någon gång inatt då dom är på 40 års-kalas.

 

Sarah


Helvetes jävla skit

Den här dagen kan ta sej nånstans. Jävla skitmatch. Fan va arg jag är. Dessutom har jag inga kläder. Kul, jävligt kul. Vafan ska man ha på sej ikväll liksom? Sen är jag ashungrig. Ska gå till pizzerian snart. Men har ett problem. Asskönt att ta den som ligger i samma port, men finns godare nere vid ICA. Men det betyder att jag måste gå ner dit, gå hem å äta å fixa mej för att sen gå ner dit igen till tunnelbanan. Det pallar man ju inte...

Om ett par timmar ska jag röra mej till typ Årsta för att föra med några trevliga tjejer å sen blir det utgång på det. Det enda som är bra med en sån här skitdag är att man kan dricka mycket alkohol så man kan dränka alla sorger.

Nu ska jag korka upp. Hörs!





//Emma

Lördag

God morgon! Trots att det är lördag är jag uppe rätt tidigt. Men det brukar jag ju alltid va när det är match på schemat. Måste ju hinna äta både frukost å lunch innan samlingen :D

Idag möter vi Sundsvall, det kommer bli riktigt tufft då vi alltid har problem med dom. Men idag ska den trenden vändas! Efter matchen ska Sarah hem till Kungsängen å jag ska hem å fixa mej lite för att sen dra hem till Viann å dricka drinkar för att sen dra ut. Kommer bli en kul kväll känner jag på mej :)

Det är bäst med lördagsmatcher som går vid typ 14-tiden. Sen har man hela helgen till att göra va man vill. Det som är sämre är att det oftast blir utgång på lördagskvällarna. Haha. Men det är sånt man får ta ;)

Va ska ni göra ikväll?







//Emma


Hyffsat nytt från Rihanna


 

Vad tycks?

 

Sarah


Helt otroligt att jag är vaken!

Hur jag än försöker så kan jag inte hålla mig borta från bloggen alltföt länge, och det är väl ganska bra?
Med mig är det fin fint, väldigt mätt och lite smått illamående (har precis tryckt i mig en stor tallrik med glass) men annars så! Fredag och helg så jag ska inte klaga :)

Hur är det med er?
Nu vet jag inte riktigt vad Emma skrev om nyss, ändå sitter vi brevid varandra men jag har fullt upp med nya spelet på telefonen. Så jäkla kul! Man är en cowboy i vilda västern typ och man kan utmana andra människor som är online och har en gubbe precis som jag.
Det är som i den onde, den gode, den fule tror jag det är, när dom står mellan husen mitt emot varandra och ska döda varandra, båda fingrar på sina hölster om vem som ska lyckas skjuta först och musiken låter, du du du du du duuuu duuu duuuuuuuuuuuuu, haha bra beskrivning va? ;) 

Spelet heter i alla fall High Noon och finns att ladda ner gratis på app store, asnajs!


Vågar du möta mig? ... ;)

Sarah


Fredag

God fredagskväll! Va har ni för er en kväll som denna? Jag å Sarah sitter i soffan å kollar på Stepbrothers. HAHAHA jag dör vilken rolig film. Dock har den börjat spåra lite nu, men ändå. I pauserna sitter jag å kollar runt lite på nätet å Sarah spelar ett cowboy(?)spel på sin telefon. Haha. Det är riktigt roande å se å höra hennes inlevelse. Kanske kan filma å lägga ut här? ;)

Dagen har senderats ute på Lidingö. Där va det utemarknad som gällde där jag i första hand stod å sålde choklad. Kom hem med tio chokladkakor oxå. Oooops. Från Lidingö tog jag mej direkt till träningen som idag va lugn som alla fredagar. Sen vi kom hem har vi svullat mat å glass å sitter här som två försjunkna soffpotatisar. Men vi like it. Är det fredag så är det liksom ;)






//Emma


Torsdag

Snart är det heeelg! Är en natt kvar å sen fem timmars jobb. Yeah! Ska ut till Lidingö imorgon, så om ni har svängarna förbi kan ni höra av er :D

Idag blev det precis som vi trodde en kort dag på jobbet så jag va hemma redan vid två. Så blev en lugn eftermiddag innan det va dags att åka till träningen. Va en riktigt rolig å bra träning idag. Tänk om fotboll alltid kunde va så kul :D

Jag tänkte även berätta nåt heeeelt otroligt. Jag har nagellack på mej!!! Knallrosa. Haha. Sarah måla det på mej  å jag ser ganska tokig ut. Haha.

Men nu ska jag börja stänga ner datorn.


Jag har samma nagellack på bilden som jag har på mej nu. Matchar strumpbyxorna asbra ;)



//Emma


Kexchoklad

Det blev ingen fotboll. Regnet kom väldigt oläligt å sen såg vädret väldigt ostabilt ut så vi stannade inomhus. Å såhär "sent" kan man inte va på planen då den används ;(.

Idag lagar vi iaf tacopaj å den står i ugnen just nu så då passar jag på att blogga lite. Jag vet inte om jag ätit tacopaj förut, men det luktar jävligt gott iaf :D. Sarah är ju dessutom bra på att laga mat, så jag är övertygad om att det kommer smaka bra.

Igår när vi va å handla så tänkte vi testa dom nya säsongssmakerna på kexchoklad. Det finns med banan, blåbär å hallon. Vi köpte givetvis alla tre för att testa. (Dock va dom små ;)). Vi har kommit fram till att ingen av dom va nån hit. Kexchoklad ska va kexchoklad å inte med nån annan smak. Punkt slut.

Har ni testat dom? Va tycker ni?









//Emma


Onsdag

Mer än halva arbetsveckan gjord. Lovely. Känns alltid så skönt när onsdagen är gjord. Imorgon hoppas vi även på att vi slutar innan halv två. Det ni! :D

Nu ligger jag hemma å väntar på Sarah iaf. Vi har tänkt att åka å spela lite fotboll. Jag vet att det är vår lediga kväll, men lite extraträning har ingen dött av ;) Kommer ju va skitlugnt, lite skott, inlägg osv. Såna där roliga saker ni vet ;)

Senare ikväll blir det nog bara en kväll i soffan. Skönt! Så vi hörs nog senare :)







//Emma


Tisdag

Shiiit va jag har varit trött idag. Jag måste börja gå å lägga mej tidigare. Men det är ju så svårt :(. Jobbet rulla på bra å jag sluta tidigare än va jag trodde så det va ju skönt. Blev till att sova middag ett par timmar hemma innan det va dags för träning. Va en riktigt rolig träning faktiskt Men jag har fått mystiskt ont helt plötsligt. Men det går förhoppningsvis över...

Efter träningen så rörde vi oss hemåt. MEN det va väääärldens köer för dom ska asfaltera. Suck. Så det tog dryga 40 minuter att komma hem. Normalt sett tar det en kvart så det va lagomt irriterande. Men vi kom hem till slut å nu börjar det faktiskt bli sovdags. Jag ska upp lika tidigt imorgon igen :(

Sov gott!





//Emma

Måndag

Måndagen har gått i rasande fart å jag har inte ens sovit middag! Det ni ;) Har bara jobbat å tränat, så har inte varit en allt för händelserik dag, men ändå.

Tänkte jag kunde passa på att berätta lite om helgen oxå. I fredags efter jobbet drog jag direkt till Bålsta för att kolla när bror min hade studentbalen. Guuud va alla va fina. Va jättekul att se. Direkt efter det åkte jag tillbaka hem för att ha myskväll med Emma å Viann :)

På lördagen va det först match som vi inte behöver prata så mycket om (dock gjorde jag mål.. hihihi kors i taket). Senare på kvällen va det lagfest. Alltid kul att va med laget annat än på fotbollsplan ;) Blev dock liiite mycket av det goda, men smällar man får ta ;)

På söndagen blev det en välförtjänt sovmorgon. Lite senare på dagen mötte jag å Sarah upp Jennifer å Ebbe för kubbmatch. Självklart vann mitt lag båda matcherna oxå ;D. Efter det blev det käk å sen åkte vi å kolla på u-lagets match som dom vann överlägset.

Det va helgen i en liten sammanfattning. Nu ska jag kolla klart på pretty woman å sen är det sovdags :) Upp å jobba tidigt imorgon oxå. Hårt liv jag lever ;)


Min käre bror å hans fins baldejt :)



//Emma


Idioter

Jag är så jävla lack. Vafan finns det för pantade jävla människor? Jag vet inte om jag ska skratta eller gråta för att du (vem du nu är) är så jävla tragisk. Jag undrar seriöst vart världen är på väg?

Å hoppas du ruttnar i helvetet.

Tack å hej.


//Emma

Torsdag

Blääääää. Allt är åt helvete. Träning gick bajs, jag har inga kläder som är fina å som jag kan ha på mej på lördag å sen är jag alldeles för trött för att ha en fullspäckad dag imorgon. Ibland är livet bra orättvist ;(

Om nån har nå snyggt man kan ha på sej så får ni gärna låna ut det till mej till lördag. Tack på förhand.


Jag får väl köra på nåt liknande detta annars....



Puss å kram!

//Emma


-

Tjabba!

Jag har sagt det tusen gånger och jag säger det inte igen, kan inte lova att jag bättrar mig denna gång, har ingen blogglust alls. Så tråkigt!
Vem vill läsa om min vardag? Får jag fråga er varför ni följer bloggen dag in och dag ut? Så roliga inlägg skriver vi väl inte. Inte längre i alla fall... I början ska ni veta, ojojoj! Vad vi drev med oss själva, varandra och andra. Men nu är ironin borta och det är bara att inse, vi kommer inte kunna konkurrera ut kissie, blondinbella, paow, dessie och allt vad dom nu heter. Emma, time to face it, it won't happen.......... :(

Bittert inlägg, men jag måste lägga fram fakta på bordet. Å andra sidan har jag aldrig sagt att jag bloggar för att bli storbloggerska, endast för min egen skull och därför kan jag blogga när jag har något vettigt att skriva och känner för det. Inget tvång! Så Emma, puscha mig inte ;p

Men nu sitter jag ändå här igen, kan väl meddela alla att jag mår fin fint och jobbet rullar på alldeles utmärkt.
Klockan är alldeles för mycket så ska krypa till sängs nu, men vi hörs väl någon gång antar jag.

Om domedagen infaller den 21 maj så kommer vi nog inte höras nå mer, men men!



Ciao. Sarah

Onsdag

Börjar bli en vana att skriva ett inlägg om dagen. Dock ingen bra vana. Jag tycker att uppdateringen borde va bättre, men jag sitter så lite vid datorn :/. Däremot tycker jag ni kan tjata lite på Sarah oxå, hon har faktiskt suttit vid datorn idag ;). Om hon oxå skriver ett om dagen så är det iaf minst två? ;D

Dagen började även på jobbet idag oxå. Blev en mycket längre dag än va jag trodde så jag hann inte ens sova middag idag. Haha. Jag kom hem å bytte kläder typ, sen rörde jag mej mot Rotebro å mötte upp Ebbe för att åka å kolla på RIK/MIK - Håbo. Blev lite käk på vägen dit oxå :D. Vi va sex stycken från laget samlade för att se denna drabbning. Tyvärr blev det Håbotorsk å matchen va kanske inte den roligaste. Men det va mycket trevligt sällskap iaf :). Fick till å med skjuts hem enda fram till dörren efter. TAAAACK!!!

Nu sitter jag som vanligt på kvällarna i soffan å bara tar det lugnt. Jag borde gå å sova snart. Men jag har jättesvårt att gå å lägga mej tidigt. Dessutom är jag sugen på att äta nåt. Haha vilka problem jag har. Men ska nog gå å ta mej en titt i kylskåpet iaf ;P

Ha en trevlig kväll å god natt!





//Emma

Tisdag

Sjukt dåligt med bara ett inlägg om dagen. Å jag ber om ursäkt :/ Men det är så mycket som händer nu om dagarna att tiden vid datorn är näst intill obefintlig. Men jag tar mej tid nu, bara för er skull. Annat är det med Sarah?! Jaja, ni kan lita på mej iaf ;)

Idag har jag återigen jobbat, har varit lite extragrejer att göra. Men klart man ställer upp liksom. Sen har det varit träning, va riktigt kul faktiskt. Nu sitter jag här på soffan, bloggar å ska sen sova. Klockan ringer kvart i sex imorgon. Buhuuu!

Imorgon mer än jobb så är det fotbollstittande som gäller. Ska kolla när mitt gamla lag möter Märsta. Är några andra muppar i mitt lag som kommer från Märsta så vi ska käka å kolla ihop. Så Håbo bara mååååste vinna, annars kommer man ju få höra det oxå. Men jag är inte orolig! ;)

Nu är det iaf godnatt!


Jag i mitt gamla lag, Håbo :)




//Emma


Måndag

Idag har jag slagit många rekord. Rekord i att va trött, har nog aldrig varit tröttare. Rekord i att jobba länge, jag jobbade tio timmar idag. Typ! Ni hör ju själva ;). Sen slog jag nog rekord i att byta om fort oxå, svisch sa det bara!

Har varit fullt upp hela dagen. Jobb, träning, storhandling å nu soffhäng. Måste gå å lägga mej snart innan jag somnar med datorn i knät. Jag hoppas verkligen jag är piggare imorgon. Svårt med motsatsen iofs.. Har inte lika mycket på jobbet imorgon heller, plus att vi har sen träning så kanske hinner sova middag ;)

God natt!





//Emma

Söndag

Godmorgon! Det är inget skämt, klockan är sju å jag är uppe. Om en kvart rullar bilen mot Arlanda. Det är nämligen matchdags. Idag är det Sunnanå som ska få stryk :D. Blir en flygresa på en dryg timme å sen en bussresa på en å en halv å sen ska vi förhoppningsvis va framme. Med andra ord kommer det här bli en väldigt lång dag.

Känns lagom kul att gå upp typ tidigare än va man gör när man jobbar. Men va gör man inte för det man älskar? Haha.

Hoppas ni sover gott å får en bra dag å hål tummarna för oss idag :)






//Emma


....

Jag hatar hästar!!! Jag hade ju spelat på dagens v75 å gjort väääärsta geniraden. Den va verkligen bra å värd att vinna. Men va händer? Jo, inte fan vinner jag! Jag tycker det är så tråkigt när jag ändå har spelat så pass bra. När är det min tur att vinna liksom? Buhuuu!

Men nästa vecka... då JÄVLAR!

Hur som helst så vann Bollstanäs matchen. Riktigt bra gjort, klara siffror, 3-0. Det blev jättefint väder å va riktigt varmt att sitta ute å kolla. Nu har vi även precis käkat middag så vi sitter som två fläskpaddor i soffan å är så mätta så vi inte orkar röra oss.

Senare ikväll blir det dock glass (a). Vi köpte lite nya smaker idag som vi inte smakat. Mums!

94113_starry_night




//Emma

Lördag

God morgon! Det va riktigt skönt att sova ut i morse kan jag säga. Dock är jag fortfarande trött, men det är ju inget ovanligt med det. Jag vaknade å hade fått sms från Sarah. Så jag va tvungen att kolla ut genom fönstret å vi tog beslutet att i det här vädret kan man ju självklart kolla fotboll :)

Så Sarah borde väl komma hem om ett tag så vi sen kan röra oss mot Bipen å kolla när vårt kära herrlag möter Kungsängen. Undra vilka Sarah kommer heja på egentligen? Kungsängen har ju alltid varit i hennes hjärta, men Bollstanäs spelar hon ju i nu. Jaja återstår att se. Tror det lutar mot Bollstanäs, eller jag hoppas det iaf :)

Jag har dessutom kollat igenom dagens V75, tänkte nämligen vinna lite pengar :) Så efter matchen får vi åka hem å kolla på hästarna. Haha. Innan det måste vi förbi ICA, ska köpa glass å mackor. Känner på mej att det kan bli en riktigt bra kväll :D. Sova tidigt blir det iaf. Samling på Arlanda 8.00 imorgon. Sova, va är det?!

Ha en riktigt skön dag :)





//Emma


Ensammen...

Fredagkväll å va gör jag? Jo jag ligger hemma helt ensam på soffan å gör inte ett skit. Haha. Ska dock hämta lite chips, dip å popcorn snart. Men ändå.

Träningen idag va faktiskt bra, så det va okej. Dock har fredag den trettonde visat sej bara för jag inte "tror" på sånt. Inte mycket som gått min väg idag. Men snart är den slut. Det som kan gå fel innan är väl typ att jag råkar bränna popcorna eller nåt. Haha.

Jag förstår att ni alla undrar vart Sarah är. Så jag tänkte att jag kan passa på att berätta det. Hon är i Kungsängen. Blev en liten spontantripp dit efter träningen för hennes del, dock avslöjar jag inte varför ;) hihi.

Men nu ska jag gå å fixa popcorn, chips å dip! :D




Såhär kan det se ut här ibland ;P




//Emma

 


Fredag den 13!

Det va inte förrän typ igår när jag läste det nånstans som det slog mej att det är fredag den trettonde idag. Jag är inte den som direkt bryr mej, jag tog ju för sjutton studenten en fredag den trettonde ;). Däremot finns det många som tror att den här dagen för otur med sej. Å jag hoppas verkligen alla får en bra dag utan några olyckor :)

Idag har jag återigen jobbat. Fem dagar den här veckan, bra gjort av mej ;). Ikväll är det träning. Med tanke på vår bedrövliga insats i onsdags kan jag inte påstå jag är sådär jättesugen på att åka dit. Men det kommer jag ju givetvis göra ändå. Hoppas Ida är där tidigt bara så hon kan klämma å känna lite på mej å min rygg. Den mår inte bra.

För typ en vecka sen planerade jag även att bada idag efter träningen. Men idag är solen borta plus att det är typ askallt, så det blir nog inte nå bad för min del. Hoppas dom andra har förståelse för det här ;) haha.

Det här blev ett ovanligt lånt inlägg, så nu ska jag avrunda. Men vi hörs kanske senare ikväll.


Fredag den trettonde för snart tre år sen :)




//Emma (inte så svårt att gissa kanske)


Snart helg! :D

Det är helt sjukt hur snabbt dagarna går. Det är redan torsdag å jag har jobbat klart å vi är lediga från fotbollen ikväll. Matchen igår gick inge vidare, det gick rent ut sagt uselt. Dock va domaren rolig å stod å knöt näven å i princip jubla när dom andra gjorde mål. Mycket bra beteende som domare. Vilken ärthjärna!

Nu ligger jag iaf hemma på soffan å väntar på en besökare som ska komma hit å käka glass :D Fan så gott. Jag är alltid taggad på glass, å dessutom med sällskap, kan ju inte bli bättre :)

Ikväll får vi se va som händer, har aldrig nåt att göra när vi inte har nån träning. Haha.

Vi hörs sen.




//Emma

Onsdag

Den här dagen har varit mycket bättre å jag har redan kommit hem från jobbet. Lovely. Lika underbart väder idag oxå, man blir så glad :D. Jag funderade först på om jag skulle gå ut å lägga mej i solen, men vi har match ikväll så då är det inte bra med för mycket sol. Så jag blir inne å dricker vatten istälet ;P

Matchen ikväll är iaf i Victoria cup å vi möter Lidingö. Lite halvsurt att jag måste ut till Lidingö ikväll oxå för tredje gången på två dagar, men det är det väl värt ;)

Men ut å njut i det fina vädret nu så hörs vi nog senare :)




//Emma

Pissdag

Den här dagen har varit den pissigaste dagen ever. Exakt allt som kan gå åt helvete har gjort det. Pricken över i:et är även att när jag köper en glass är pinnen av. Ni hör ju själva. Ofta det händer liksom..

Träningen å tjejerna i laget fick mej iaf på bättre humör å imorgon är det match igen :)

Nu ska jag gå å lägga mej så den här dagen tar slut.





Puss å kram
//Emma

Måndag

Vilken underbar måndag! Jag började dagen med jobb, men sluta tidigt så gick å la mej på några klippor vid vattnet å sola direkt när jag sluta :D. Nu sitter jag här färdrigfixad å lyssnar på när Sarah sjunger "jag kommer" i duschen. Riktigt underhållande faktiskt. När hon är klar ska vi röra oss mot stan, möta upp Emilia, kanske shoppa lite, käka middag å sen gå på bio. Vilken händelserik å rolig måndag! Kan inte alla måndagar va så?

Dagen börja dock inte lika bra, jag va helt säker på att jag skulle lacka sönder på nån, men dom andra klara sej ;) haha. Helgen har oxå varit superbra, så jag är en glad tjej :D


Den här bilden tog jag igår, låg på exakt samma ställe idag. Haha. Men det är iaf precis där vi bor. Hur bra? :D




//Emma


Lördag

God morgon! Vilken underbar morgon vi har. Jättefint väder! Vi har nyligen ätit frukost här å nu sitter Sarah å ger igenom hästarna å då tänkte jag passa på att blogga. Jag måste även gå ner till ICA snart, hoppas Sarah vill följa med så man får lite sällskap :) (Hon drog trots allt ut mej på en promenad innan match förut ;)).

Efter ICA-turen blir det till att käa lunch å sen röra sej mot samlingen. Det är dags för tredje matchen på en vecka å idag står Rågsved för motståndet. Idag är det bara tre poäng som gäller så nu jävlar är det tagga tagga tagga!!!

Men nu ska jag klä på mej lite, vill inte gå till ICA halvnaken. Höhö.




//Emma

Nyttiga tjejer!

Hej alla glada!!!!

Är det bara jag som tycker att det känns som om det inte är fredag idag?
Om jag inte haft en aning om vilket dag det var idag hade jag lätt tippat på en torsdag. Kanske för att vi alltid brukar vara lediga på onsdagar men blev lediga torsdag den här veckan, men fortfarande, skönt när man tror att det är en dag kvar att arbeta fast så är det heeeelg!

Haha luddigt skrivet va? ;)

Ingen har ju nämnt något om matchen i onsdags mot Tyresö (serieledarna i allsvenskan), tråkigt nog förlorade vi med 4-2 men vi gjorde en grym match. Tog ledningen två gånger om, först med 1-0 sen med 2-1 och hur bra är inte de? Awesome säger jag och vi kan så mycket mer än vad vi visar i vissa lägen. Om ni vill läsa mer så finns det här! Kan också nämna att dom hade ett antal landslagsspelare med.

Sist men inte minst ska jag berätta om mitt och Emmas nya liv, det stavas
N Y T T I G T
.
Har varit galt duktiga med mat och godsaker den här veckan, varje onsdag brukar vi äta något gott, lilllördag ju!, men igår (vi var ju som sagt lediga då istället) då åt vi grönsaker och dippade, asagott! Dessutom har vi lagat nyttig mat som innehåller bra fetter och mycket grönsaker denna vecka :D  


 

Om någon läsare skulle vilja ha recept på något så är det bara att fråga ;)



Sarah

Fredag

Så är det återigen en ny fredag. Satan va veckorna går fort! Dock gillar jag ju fredagar å helger så inte mej emot ;). Idag har varit en händelserik dag för min del. Började dagen ute på Lidingö kvart i åtta, dock va det inget att göra, så jag åkte hem å va hemma halv nio igen. Haha. Vid kvart i tolv blev jag upphämtad av pappa å Emil, jag å Emil skulle nämligen bjuda ut mamma på lunch då hon fyller år imorgon. Hon blev riktigt överraskad, så det va jättekul! Å riktigt god mat :D

Direkt efter det så mötte jag upp Emma å Viann för en fika å lite snack. Alltid lika trevligt :) Nu har vi äntligen även spikat vår utgång, så jag är taggad :D. Direkt efter det så åkte jag å hoppa in i Sarahs bil å vi åkte till träningen. Va en riktigt lugn träning, eftersom vi har match imorgon. Nu sitter vi på soffan mätta å belåtna efter att ha tryckt i oss tacos. Haha. Trots dissen förra veckan kollar vi på talang nu, men efter det blir det film :D

Sovdags tidigt ikväll oxå så man är utvilad till matchen imorgon.


Mamiiii!



//Emma


Torsdag

Jag tänkte ta å berätta lite om dagen innan det är dags för mej att sova. Jag började dagen på jobbet, men va klar strax efter ett så jag ringde Sarah å vi möttes i Kista å jag hjälpte henne på jobbet ;) Eller hjälpte å hjälpte, men ändå. Haha. När hon sluta så åkte vi för att shoppa lite. Jag hitta faktiskt lite grejer så jag är nöjd. Sarah tog även sin premiärrunda på systemet ;) haha.

När vi kom hem började vi med maten ganska snart. Det blev kyckling å avokado tortillas men lite annat i. Supergott va det! Efter maten somna vi båda på soffan å vakna typ halv nio. Haha. Efter det kolla vi gossip eftersom vi missa det i söndags å nu ligger Sarah å sover. Jag är inte ens trött men måste gå å lägga mej. Dagen imorgon är verkligen fullspäckad! Ska iaf börja ute på Lidingö klockan åtta.

Sov gott!


Gammal bild från i somras. Snart kan man börja hänga på balkongen igen ;)


//Emma


Onsdag

God dagens! Jag är nyss hemkommen från jobbet å sitter å käkar lite lunch. Blev gourmetmaten nudlar till lunch idag. Men det gör inget, ska ju käka middag om typ tre timmar såå. När jag ätit upp ska jag gå å lägga mej å vila ett tag. Är sjukt trött å måste va riktigt på tårna ikväll. Match you know ;)

Dagen har såhär långt varit bra. Jag fick till å med höra att jag jobbat bra idag (alla brukar alltid klaga å reta mej) å det är inte varje dag det händer ;) haha. Va mest på skoj, men ändå!

Men nu ska jag äta upp å sen krypa ner i sängen. Hörs sen :)




//Emma

 


Vill du ligga med mej då?!

Dagen har varit jättemysig trots det äckligt kalla vädret. Jag trodde inte mina öron när jag hörde det hade snöat i morse?! Hallå, det är maj? Hur som helst så har jag spenderat dagen med Josse å Linda. Va jättekul att träffa Linda igen å Josse som vanligt ;) Haha. Vi snacka skit å åt blåbärspaj. Sen åkte jag å Josse till henne, käka lite mat för att sen åka till träningen.

Träningen va helt okej. Jag hade för mycket kläder på mej då jag tog på mej allt jag hitta. Men jag klara mej. Sarah har sen berättat om storhandlingen å hur duktiga vi har varit, så det hoppar jag över.

Måste bara förklara mej. Det va helt å hållet Sarahs fel att jag satt å sjöng "Vill du ligga med mej då.." för hon börja! Hon sjöng den å sa hon fått den på hjärnan å då får ju självklart jag oxå den på hjärnan. Men hon sa hon ville hämnas för jag fick henne att få en Carolalåt på hjärnan. Men det va faktiskt inte heller mitt fel... :P haha

Jag ska upp tidigt å jobba imorgon (tidigare än Sarah till å med) så jag ska faktiskt stänga ner nu å krypa ner i sängen. Imorgon mer än jobb ska det spelas match. Vi möter Tyresö i svenska cupen. Tyresö leder allsvenskan, så det kommer bli riktigt tufft, men kul!

Svenska cupen, Bollstanäs - Tyresö Bipen 19.00.







Va den här låten som Sarah fick på hjärnan tidigare. Hahaha.




//Emma


Jätteduktiga tjejer!

Heej igen!!

Jag sa ju att jag skulle skriva igen ;)
Underställ drogs på under träningskläderna idag, varmt och skönt :)
Hade dock hellre legat under en varm filt i soffan, men träningen var ganska rolig så det var värt det.

Jag och Emma har varit såå duktiga, vi har storhandlat. Handlade massvis och så mycket som det kosta idag har vi nog inte handlat för sen första storhandlingen vi gjorde tillsammans, förstår ni hur mycket det är då? ;)

Jag har inte berättat för er, men jag har bestämt mig för att sluta äta godis. Hur ska de gå för en godisråtta som mig? Men det har gått bra än så länge, har hållt på sen i måndags så de är ju asbra! ;D Ska se hur länge jag klarar mig.
Jag får dippa grönsaker och äta popcorn men ska helst avstå godis och chips, en kaka hit och dit gör ju inget heller (a)

Men tillbaka till att dippa grönsaker, det är ju fööör gott! Undra varför jag inte har kört med det tidigare, där har ni ett tips läsare. Både nyttigt och gott ;) Just nu sitter jag och Emma och äter vattenmelon och jordgubbar, en mycket nyttig och god återhämtning.



HAHAHAHA, jag fick låten "vill du ligga med mig då" på huvudet och börja sjunga högt på den och nu sitter Emma och sjunger lite sporadiskt. Hon tar en tugga på jordgubben och sjunger sedan vill du ligga med mig då. Ser väldigt roligt ut! :P Här har ni låten Emma sjunger till :) ...

 

Sarah


Nu träning!

Usch vilket ruskigt väder vi har!
Man blev inte piggare imorse när man var påväg ut till bilen och såg att det snöa... Dessutom 0 gradigt! :o
Det har jag till och med bildbevis på ;) Tror inte att det är någon som trodde att det skulle vara 0 gradigt och snöa den 3 maj?
Meeeen hoppas att detta väder blåser bort lika fort som de kom och lämnar lite plats åt solen igen, har hört att det ska bli bättre till helgen i alla fall!

Är inte alls sugen på att åka och träna nu, återigen vädrets förtjänst. Men ska nu springa och byta om, har precis slängt i mig stuvade makaroner och falukorv till middag.

Men vi hörs med största säkerhet senare!

Nollan!!!

 

Maaaat!

 

Sarah


Sova

Jag är bra trött. Ändå ligger jag kvar här på soffan. Är dock ledig imorgon så kan ta en liten sovmorgon :D. Dagen har rullat på fint. Va sjukt trött när klockan ringde, så det har känts som jag har gått runt å sovit på jobbet, men det gick bra. Blev lite sova middag, mat å träning på det å nu ligger jag ju här.

Imorgon ska jag träffa mina underbara vänner Josefin å Linda. Josse träffar jag ju nästan varje dag nu när vi spela i samma lag, men sötnosen Linda har jag inte träffat sen januari då hon varit uppe i Arjeplog å jobbat. Hon är så duktig hon å snart åker hon till Thailand, så måste ju ta vara på den tiden hon är hemma!

Träning på schemat imorgon oxå för att sen på onsdag möta Tyresö (dom som leder damallsvenskan just nu) i Svenska cupen. Det kommer bli riktigt tufft, men ska bli kul. Är redan nervös. Haha.

Men nu ska jag kolla på Big bang theori å sen är det sovdags. Sov gott!



Big love <3




//Emma


Måndag

Hej!!

Tänkte bara meddela alla nyfikna läsare att vi är hemma utan några skador och att vi vann matchen med 1-0. Så jäääävla skönt, målet kom galet sent, närmare bestämt i 89 minuten. Men bättre sent än aldrig va? ;)

Såg inte fram emot denna måndag men den visade sig bli ganska bra trots allt. Hade saker att göra hela dagen, behövde dock inte stressa :) Har fått ett nytt område så nu kommer jag hålla till i Jakan/Kungsängen och Bro/Bålsta, så ni som ser en kaffeknappenbil där, det är antagligen jag :) hihi.
Börjar nu jobba där jag bodde förut, känns ju lite sådär när man nästan precis flyttat men det ska nog gå bra :)

Hur har er måndag varit? Och helgen?! Hade ni en bra Valborg?

Hassan, vår trogne läsare. Hörde talas om ditt mail och jag skriver nu till dig eftersom att Emma är så seg på att svara och att jag tycker faktiskt att du förtjänar ett svar!
Vi brukar aldrig svara på kommentarer, vet dock inte varför. Men när det kommer till just dina kommentarer handlar det mer om bristande kunskap inom det engelska språket. Haha!
Hoppas du inte tar illa upp när du inte får några svar och att du trots dom uteblivna svaren kommer att fortsätta läsa vår blogg!

Nu var det sagt. Har inte så mycket mer att säga.
Ha en fortsatt trevlig kväll!

Puss o Kram


Jag, Homer Simpsons och världens bästa pappa! USA 09



Sarah


RSS 2.0