Middagstips

Alltså jag käkade kyckling, avokado å fetaost till middag. Det va ju gott å så, men det såg inte särskilt smakligt ut. Jag sa va jag åt, å då tyckte Janna det lät bra å lagade samma till henne. Dock såg hennes mycket godare ut.


Såhär god såg Jannas mat ut :)


Men jag kan iaf verkligen rekommendera kyckling, avokado å fetaost. Riktigt gott!


//Emma


...

Träningen gick bra. Va sviiiinkallt ute. Eller det va inte så kallt om benen även fast jag bara hade shorts, men ansiktet förfrös typ. Vi fick även ledig från träningen imorgon. Så nu är det bara att ladda inför lördagens match :)

Imorgon måste jag till skolan i typ en halvtimme. Efter det ska jag nog till Mörby centrum en sväng innan jag ska hemåt. Linda, en barndomsvän som nu bor i Helsingborg sa förra veckan att hon ska upp till Stockholm så vi ska nog göra nåt imorgon, om jag får tag på henne. Blir väl lite mat å skitsnack å sånt är ju alltid trevligt, framförallt när man inte träffas så ofta.

Annars då? Jo tack. Det rullar på. Jag behöver plugga, men jag har verkligen ingen lust. Bläää. Ligger å väntar på idolomröstningen iaf. Försökte även hitta dagens program på nätet, men det hade inte kommit upp än tyvärr.

Men nu ska jag försöka iaf hämta en lapp. Haha.



Söta lilla Linda :)


//Emma


Bråttom

Oj va tiden går snabbt när man har roligt ;) Klockan är i princip dags att röra sej mot bussen å det är det jag ska göra oxå. Bussen till Ulriksdal station där jag möter Emilia på tåget för att sen åka till Rotebro där Sarah hämtar oss. Woho! Jag har ätit middag, va mätt, men har blivit hungrig. Det är lite knas med tanke på att jag käka för tio min sen. Men men. Kanske hinner trycka i mej nåt mer.



Får se om jag hinner blogga nåt när jag kommer hem, annars hörs vi imorgon :)

//Emma

SL bläää

Skulle precis iväg till jobbet imorse, när jag såg att ja hade ett missat samtal från Carina.. Vad kan hon vilja såhär på morgonen? - Bara så du vet så är det strömavbrott på gröna linjen, bussar går men de e proppade med folk! Suck... Så hela vägen till Odenplan (5min) fick jag stå uppklämd mot en främmande (läs illaluktande) man, utan att kunna röra mig en cm.. Väl framme på Odenplan rusa alla ut som om de var en skenande antilopdjord jagade av en grupp lejon.. Alla struntade fullständigt i vad som kom i deras väg, läskig syn! Bussen till Stureplan var mkt lugnare och ja fi k till och med sittplats vilket innebar ytterligare 3 varv på halsduken!! :) Hoppas SL fixat strömmen tills ja ska på träningen! /Emilia

Torsdag eller?

Haha det va nån som ringde mej dolt i morse. (Vem fan håller på att ringa dolt till mej hela tiden?). Hur som helst så va klockan strax efter åtta å jag är ledig idag så jag la mej för att sova lite till. Men helt plötsligt blev jag osäker på om det kanske va fredag å jag skulle till skolan. Så jag va tvungen att gå in på kalendern på telefonen å kolla vilken dag det verkligen va. Sjukt. Haha.

Nu är jag vaken å har käkat frukost å kollat lite på tv. Om ett litet tag ska jag ta tag i lite plugg. Förhoppningsvis går det hyfsat fort. Sen vet jag inte riktigt om jag ska bygga lite möbler (är inte mycket kvar nu) eller försöka koppla ihop dator å skrivare. Hmm. Återstår att se. Jag har träning ikväll iaf. Det ska bli kul, men börjar bli riktigt kallt ute, det är mindre skönt.





//Emma

 


Förlåt

Jag måste bara be er alla om ursäkt. Jag är nyss hemkommen från herrarnas match som jag så fint annonsera ut här på bloggen. Det va riktigt mycket folk på plats, å jag tror faktiskt dom har mej att tacka eftersom jag skrev det här i bloggen.

Det jag vill be om ursäkt för är att BSK tyvärr förlora trots att ni alla pallra er dit å visa erat stöd. Skit är va det är. Jag tycker faktiskt inte riktigt resultatet spegla matchen. Men vem har sagt att fotboll är rättvist?

Vi får hoppas på en revansch uppe i Falun på lördag. Kom igen nu grabbar!



Vårt duktiga herrlag :)


//Emma


Punkt slut.

Okej. Jag måste säga en sak till er alla nu. Först å främst är det märkligt att Emilia inte bloggat på typ hur länge som helst, säger att hon inte kan lägga in bilder å nu gör nedanstående äckliga inlägg. Men men.

Det jag ska säga är att jag är så jävla trött på aikare. Visst dom vann derbyt i hockey igår, jättebra gjort. MEN det spelar egentligen ingen roll hur det går nu. Hockeyn har 55 omgångar plus slutspel, å det här va femte matchen så jag tycker inte dom ska va allt för nöjda redan nu.

Dessutom ligger dom på kvalplats i fotbollen, så dom kan ju verkligen inte komma med nåt. Dom kan ju inte ens försöka retas. Dessutom är det fotbollsderby på söndag. Ska bli så jävla underbart att se Djurgården peta ner äckliga AIK till Superettan. Cant wait! :D

Så det jag vill ha sagt är att jag skulle inte va så kaxig om jag va ni. Tror ni får svårt att hålla er kvar i hockeyn, lär ju visa sej efter alla 55 omgångar å i fotbollen ligger ni riktigt riktigt illa till. Punkt slut :)



//Emma

 


!!!








Behövs inga ord...!


God morgon

Fyfan va trött jag är. Det är inte nådigt. Jag somnade på soffan igår å vaknade till å kände att det kanske va dags att sova, vilket det verkligen va med tanke på klockan. Idag så ska jag röra mej mot stan om ett par timmar å möta upp några från klassen å plugga å fika. Myspys. Dock föredrar jag fikat mer ;) hihi.

Annars så blir det fotboll för hela slanten ikväll. Blir även Donken. Va längesen jag åt där så jag är taggad. Haha. Dessutom har det utlovats en vinst å bra spel så då är det ju självklart att man är där.



Såhär känner jag mej typ, fast lite mer sliten å trött. Haha.


Nu, frukost.


//Emma


Sovdags

Nu är jag riktigt trött så ska ta å röra mej mot sängen. Träningen va okej idag. Hade några riktiga talanger med oss på träningen idag. Jag måste säga att jag är väldigt imponerad :)

Sen jag kom hem har jag kollat på idol å superstars. Bra program det där. Har dessutom diskuterat resultat inför morgondagens CL med Benji. Vi blir farliga kan jag säga! ;D

Kan även säga att det Sarah skrev igår redan spruckit "Jag ska försöka skriva ett inlägg varje dag". Aa joo tjena. Men det gör inget, ni har ju mej som håller bloggen vid liv ;) haha

Måste även säga att för er som inte har nåt planerat inför imorgon, kom till Bipen 19.00 å kolla på våra herrars kvalmatch upp till tvåan med Peter i målet. Woho! Va bara tvungen att skriva dit Peter då han erkänt att han läsert bloggen ibland. Så Hej Peter ;D haha.






Men nu sängen. Sov gott å dröm sött.



//Emma

Effektiva dagen..

.. fortsätter! Jag har byggt möbler för fullt, pallar å skrivbord. Bra jobbat av mej. Snart är det dags att laga middag å sen åka till träningen. Har ingen aning om va jag känner för att äta. Jag är typ inte sugen på nånting just nu. Jobbigt. Men det blir väl köttbullar eller nåt för ovanlighetens skull. Haha.

Hoppas det blir en rolig träning idag, vädret är iaf fint även om det är lite kallt. Men jag springer mej varm ;) Kommer bli en spännande kväll. Jag å Benji håller på att fila det sista på dagens odds. Här ska vinnas pengar ;) haha. Så måste hem å hålla koll på alla resultat sen :D

Dessutom är jag ledig imorgon, men vi ska till skolan iaf å plugga lite, men det är först senare, så har sovmorgon. Wihooo. Så ikväll blir det tv-tittande, måste ta igen dom program jag missat.





Hörs efter träningen.

//Emma

Tisdag

God förmiddag! Klockan är nu halv tolv å jag har hunnit med följande denna dagen:

  • Gått i skolan
  • Varit hos kiropraktorn
  • Handlat
  • Betalat räkningar

Det kallar jag en effektiv morgon. Nu ska jag laga lite lunh tänkte jag. Magen verkligen skriiiker efter mat. Vi hörs lite senare.





//Emma

 


Måndag

Jag har ingen blogglust egentligen. Är sjukligt trött. Men dagen har rullt på. Jobbade idag å kom hem typ fyra kanske. Sen va det träning. Den va rolig å sen kom jag hem å blev arg på internet. Det är min dag. Måste sova nu. Tidig uppgång imorgon.

Imorgon ska jag även vinna pengar.

//Emma

Hej hopp!

Ett bloggtillfälle har äntligen dykt upp. Datorn är på och idolavsnittet som gick ikväll som jag gärna vill se har inte kommit upp på tv4 play ännu, så vad kan man fördriva tiden bättre med än att blogga? Facebook såklart, eller kanske lite mer "vuxnare" grejer som att betala räkningar osv? Tur att jag är tjej och kan göra två saker samtidigt :)

Ja vad har hänt den senaste tiden?
Den helgen som nyss varit var den bästa på länge, match mot Enskede och 3 härliga (och nödvändiga) poäng togs!
Annars under helgen så har jag inte gjort något speciellt, var på bio på lördagskvällen Knight and day med Tom Cruise och Cameron Diaz i huvudrollerna - mycket bättre än vad jag trodde att den skulle vara!
Den hade det mesta, action, romantik, komedi. Så jag är glad att vi såg den filmen för jag var lite skeptisk mot den när jag tidigare sett trailern..

Hela förra halva veckan låg jag sjuk. Fick feber i tisdags kväll och låg hemma ons, tors, fre. Så dom dagarna kunde jag inte göra så mycket mer än att bara ligga nerbäddad i sängen. Sjukt tråkigt att ligga hemma, dessutom så nöter man ut alla sköna sovpositioner när man ligger i sängen hela tiden så tillslut är det inget som är skönt.

Det var lite om den senaste tiden, ska verkligen försöka slänga in ett inlägg varje kväll innan jag sätter mig för att kolla på idol men det beror helt och hållet på ork, lust och om jag har något intressant att skriva om. Men ska försöka, har dock inte lovat något.

Hoppas ni haft en grym helg!

http://www.bittenandbound.com/wp-content/uploads/2009/11/Cameron-Diaz-and-Tom-Cruise-Knight-Day.jpg



Sarah

Rilles - jävla skämt

Igår hade vi hört att det va rekommenderad ålder på Rilles 30 år. Rekommenderad ålder betyder att alla kan komma, men att det kanske är lite fler äldre. Men tydligen skulle dom hålla stenhårt på 30. Kanske borde döpa om det till obligatorisk ålder 30 + ?

Aja, hur som helst så fick vi reda på sen att vi småttingar kunde komma in innan elva. Jag skynda mej som fan då jag kom till Bålsta typ tio över tio, mötte Christoffer å Niklas å började gå. Vi kom dit typ 23.07 å Christoffer tog fram sitt leg. Kärringen i kassan säger "Tyvärr, det är 25".

Christoffer säger då att vi hört nånting med klockan elva. Då säger hon "Ja, precis. Innan elva ja". Klockan va för i helvete fucking tio över. Stefan som redan va där inne kom å snacka med henne å hon va sjukt dryg, otrevlig å spydig mot honom. Det sluta med att vi gick tillbaka till förfesten. Jävla bitterfitta. Jag blir så jävla lack. Dom försöker bara va nåt dom inte är. USCH!





//Emma

 


Söndag

Söndag å helgen är så gott som slut. Jag har haft en jättebra helg å ska snart röra mej hemåt. Gårdagen inleddes som sagt med match. Den vann vi med 3-0!! :D Oerhört skönt. Jennifer, Ida å Sarah gjorde våra mål. Grymt bra jobbat allihopa :)

Direkt efter matchen åkte jag å Emil hem till mej, jag bytte om å fixa mej å vi åt mat innan vi begav oss in mot hokeyn. Djurgården - Skellefteå. Det va ingen vidare match å Djurgården spelade rätt dåligt, men dom fick iaf med sej en poäng.

Vi kom typ ut först av alla så va absolut inga som helst köer hem. Åkte först förbi mej å hämta lite dricka innan vi åkte till Bålsta. Där fixa jag mej fort som fan å gick sen å mötte upp Christoffer, Niklas, Jocke å några fler sköningar. Det blev lite dricka å sen försökte vi gå till Rilles, men jag ska berätta det i ett annat inlägg.

Kvällen sluta i hyfsad tid i säng iaf. Dagen inleddes med Sibyllakäk med Christoffer å Stefan, sen blev det en vild promenad till Christoffers morföräldrar. Efter det åkte jag hem för att ladda inför Håbo herrars match. Va en viktig match, men den sluta bra. Seger med 5-2. Woho! Bra jobbat grabbar.

Nu sitter jag å kolla på Parlamentet, men när det är slut ska jag snabbt packa ihop mina grejer å burna hem. Får låna med bil hem även idag. Kanon. Jag är skittrött å ska jobba imorgon ;D hihi.







Hur har er helg varit?


//Emma


...

Måste bara säga till alla er som är besvikna över att Sarah inte skrev nåt inlägg. Hon sa till mej att hon lova, jag kunde inte göra nåt mer ;( Inte meningen att lura er. Haha!

//Emma


Lördag

God morgon! Jag har varit uppe i flera timmar redan, ska trycka i mej lite lunch nu. Haha. Det är nämligen matchdags. Åker om typ 40 min mot samlingen. Nervöööös. Sen efter matchen så ska jag å Emil in på hockey, Djurgården - Skellefteå. Ska bli jättekul :) Sen får man se va senkvällen bjuder på. Förmodligen blir det lugnt, men man vet aldrig.







Bollstanäs - Enskede 14.00 Bipen. Be there ;)


//Emma

Fredag!

Dåligt med bloggandet idag, men det är ju trots allt fredag å jag har haft fullt upp. Dagen började med att mamma kom å lämna en bil. Sen bar det av mot skolan, va en riktigt kort dag. Jag åkte hem å packade för att sen åka till Sarah i Kungsängen å kola Gossip girl. Fyra avsnitt hann vi med, bra jobbat av oss.

Efter det åkte jag till Bålsta, skjutsa Emil till träningen, hämta mamma vid tåget å sen laga vi tacos. Blev middag framför idol å sen dobidoo. Nu stängde Emil in sej på rummet så jag ska slå mamma i kort! Kanon. Blir sovdags tidigt oxå. Riktigt viktig match imorgon. Jag är sjuuukt nervös...



HÖHÖHÖHÖHÖ! :)


Sarah har fortfarande inte bloggat, men hon har en timme å 57 minuter på sej ;)


//Emma


Godnatt

Jag har kommit hem från träning, skvallrat till Sarah å lagt mej på soffan å ätit chips. Jag kollar på idol på tv4 play. Det sjukaste hände. Helt plötsligt stängde programmet av sej å sen när jag gick in på det igen så fanns inte dagens program där? Sjukt! Men nu är det tillbaka igen, så måste måste måste kolla klart. Är ju faktiskt riktigt spännande.

Imorgon har jag föreläsning några timmar på förmiddagen å innan jag åker dit kommer mamma hit å lämnar en bil! Sen ska jag bara hem å packa ihop lite grejer innan jag åker till Bålsta över helgen. Bli mys med mamma å Emil :) Ska bli en riktigt skön helg faktiskt. Skönt att jag kan ta bilen oxå så slipper jag släpa alla grejer på tåget :) hihi.

Sen kan jag även säga att jag har övertalat Sarah så hon har lovat att åtminstone skriva ett inlägg till er imorgon. Bra va? :D



Men nu ska jag kolla klart idol å sen blir der sovdags omedelbums!

Sov gott å dröm sött.


//Emma


...

Det gick fortare än jag trodde att laga maten så den är både färdiglgad å uppäten. Måste dock påstå att jag ätit godare. Jag fattar fan inte hur man steker lax på bra sätt :/ Men men. Dessutom svider mina ögon ihjäl. Tror jag lyckades få nån giftig ånga i ögonen vid matlagningen ;)

Nu över till nåt mycket roligare. Vi har nu betalat in första inbetalningen inför Åreresan över nyår. Fyyfan va kul det kommer bli. Kommer spåååååra. Dock har Sarah å Emilia börjat snacka om att åka på längden istället för utför? Jävla fjollor! ;)





Hur som helst kommer det bli GRYMT!

Nu ska jag börja röra mej mot träningen snart. Åker lite tidigare, har ändå inget bättre för mej.

//Emma

Hemma igen

Nu är jag hemma igen. Så typiskt, jag åkte till kiropraktorn men han hade gått för dagen. Haha. Men så går det när man har drop in tid, jag orkar ju aldrig ringa å kolla om han är där först. Men men. Så det va bara att vända å åka hem igen. Passade på att handla på vägen tillbaka så nu har jag allt jag behöver inför middagen. Kanon.

Sitter å kollar på top model. Jag har sett den här säsongen förut, men dom går ju om å om igen hela tiden så jag kollar gärna igen. Gillar programmet så varför inte. Går så bra tid oxå, 16-17 så efter det är det dags att laga middag :) Är hungrig. Har inte ätit nåt sen frukost, inte ens godis! Hör på den ni.





//Emma

Duktiga jag

Oj va jag känner mej duktig. Jag har målat, så nu är köket nästan helt klart, det är bara en liten yta som behöver målas, typ runt elementet. Sen passade jag även på att diska å städa en del av köket. Pluspoäng. Jag är även färdigfixad, det betyder att jag har klätt på mej å tagit på lite mascara. Ska nämligen röra mej mot kiropraktorn nu. Men det kommer gå rätt fort så borde va hemma igen om kanske en timme.



Massage i Thailand. Jag är ganska tacksam att man inte behöver klä sej så hos kiropraktorn...



Hörs sen!


//Emma


Godmorgon

Nu är jag vaken å uppe. Är ju ledig idag så blev lite sovmorgon. Jag mår mycket bättre så tänkte mej försöka på att träna idag. Har jävligt ont i ryggen bara. Haha. Men jag ska försöka pallra mej iväg till kiropraktorn idag så då blir det åtgärdat iaf. Annars så måste jag handla lite idag, funderar på att käka lax å potatis till middag, så måste handla just potatis. Haha. Kanske kan måla lite oxå? Så får det nog bli. Har ju sen träning idag så man hinner göra en jävla massa innan ;)

Men först innan jag gör nånting annat så blir det frukost. Ska göra mej en ordentlig frukost för jag är jätehungrig å riktigt sugen på frukost. Det är ju faktiskt dagens viktigaste måltid ;) hihi




Ibland är man lite sådär extra snygg ;)



Förresten, det här är mitt tionde inlägg i rad. Vart har Sarah å Emilia tagit vägen? :O Kan inte ni tjata lite på dom? :)



//Emma


Vafan...

Okej, jag måste bara fråga vafan felet med facebook är? Varför funkar det inte? Sen alltid när nåt inte funkar så blir jag mer å mer sugen på att gå in där JUST nu. Så jag köttar ju typ tio gånger, men det går fortfarande inte å jag blir sjukt irriterad.

Jaja, va bara tvungen att lätta mitt hjärta. Haha

//Emma

Soffligg

Jag ligger på soffan igen, alla dom bra programmen denna onsdagskväll har börjat. Först ut va idol. (Dock går Superstars samtidigt, men det kollar jag på tv3 play sen). Men fan va jag gillar idol. Ett riktigt bra program måste jag säga. Längtar tills imorgon. Dock har vi sen träning, så missar allt, men får kolla på internet sen, hur sent det än blir. Haha.

Jag har även kommit på att jag inte ätit nå mer än frukost å lite godis idag. Kanske ska gå in till köket å se va jag kan hitta. Vore nog bra om jag äter nånting iaf. Men jag vet inte riktigt va jag är sugen på. Vilka problem. Nån som kan tänka sej komma förbi med lite mat å trevligt sällskap? :)


Fan va jag skulle vilja kunna sjunga... Hur hett är inte det på en skala?


Tv-onsdag fortsätter nu ;)


//Emma

 


Onsdag

Jag ligger här hemma på soffan å bara tar det lugnt. Känner mej faktiskt lite bättre idag, men har haft jätteont i halsen under natten. Knas. Jag väntar på att Sarah ska höra av sej så får vi se om hon ska hit ikväll eller inte. Mycket bra på tv ikväll iaf. Dessutom är jag ledig imorgon. Kan ju inte bli bättre. Längtar även till helgen. Tror det kommer bli en riktigt bra helg. Lugn, men rolig. Hoho.

Jag vet inte riktigt va jag ska skriva mer, är inte så mycket som händer dessa dagar då man är sjuk. Man gör mest ingenting. Jag va iaf duktig å fixade en bra frukost. Alltid något. Haha. Men jag kan bjuda på en låt istället så hörs vi senare.






//Emma

Sjuuuk

Fan. Helvetes jävla skit. Jag är skjuk igen. Fan fan fan. Har feber å känner mej som 107 år. Iaf mina leder. Knäna värker av att gå i trappor å resten av kroppen är bara ynklig. Jävla skit. Jag tror inte jag är helt frisk från min halsfluss tyvärr. Känner även lite i halsen.

Hur som helst. Jag åkte till träningen, fick reda på att jag hade feber å klädde på mej alla varma kläder jag kunde hitta å satte mej å kolla. Sarah den lille plutten är oxå sjuk. Feber hon oxå. Stackars oss! Imorgon slutar jag skolan tidigt, efter det blir det hem å kurera sej. Sarah kanske kommer hit så har vi sjukstuga, bäddar ut soffan å lägger oss å kollar på Gossip Girl. Då måste man väl bli frisk?

Nu ska jag iaf bädda ner mej i soffan, eller jag ska hämta mina chips å guacamolen först, sen soffan å kolla Superstars på tv3 play. Sen blir det sova. Måste. Bli. Frisk.





//Emma

Tisdag

Så va det tisdag igen. Jag kom hem från skolan för ett tag sen å har lagat å ätit lunch. Idag tänkte jag ge mej på nåt som jag faktiskt aldrig lagat förut. Nämligen köttfärssås. Jag kan väl säga att det blev okej. Men det började inte så bra. Först va det liksom en massa sås med lite köttfärs i. Men det tog sej, gick att äta iaf.

Nu är jag lagom mätt, ska ju trots allt äta middag om typ fyra timmar så. Jag vet inte va det är med mej. Känner mej inte helt frisk sen jag va sjuk tror jag. Så jag ska lägga mej på soffan ett tag å vila för att sen röra mej mot träningen. Hoppas på en lika rolig träning som den igår.




Förresten. Jag va sjukt sugen på guacamole igår. Nu har jag köpt det å nachochips. Längtar nåt sjukt till efter träningen ;)


På återseende.

//Emma

Huuungrig

Jag är jättehungrig. Jättesugen på guacamole är jag oxå. Å inte fan har jag nån hemma. Typiskt. Träningen va jätterolig å vi gamlingar ägde idag. Woho! Annars så är jag på spudlande humör, förutom hungern då. Djurgården vann nämligen med 1-0 mot Malmö. Grymt bra jobbat! Spänningen i toppen mellan Skåne fortsätter å vi närmar oss Europaplats :)





Nu ska jag kolla på Superstars.

Hörs imorgon.

//Emma

Måndag

Dålig update här i bloggen nu igen. Men det har trots allt varit helg å det har varit full rulle hela tiden. I fredags va jag ju med Linda vilket ni vet. I lördags va det match, det gick skit, kan dessutom ha varit den värsta matchen jag spelat. Har aldrig nånsin sett så mycket regn, kändes som man hade gjort klädsim. I paus va det bara att vrida ur båda tröja å shorts. Kallt som tusan va det oxå!

Efter matchen blev det godisstoppet å donken. Lite plåster på såren. Efter det åkte jag å Sarah hit å väntade på Emilia. Utgång stod på schemat. Dock skulle inte Sarah med, så hon åkte hem, å Emilia mådde dåligt så hon åkte oxå hem. Så jag mötte upp några Bålstagrabbar å drog ut med dom. Det blev White room, även fast jag inte är nån större fantast av det stället. Men det va hur som helst en trevlig kväll.

Igår va jag grymt seg, men pallra mej till Väsby för att käka med några schööööna tjejer å kollade på herrarnas sista hemmamatch, dom vann med 1-0. Grattis till dom! :) Efter det blev det raka vägen hem å lite chips innan jag däcka på soffan.

Idag har jag varit i skolan. Längre än vanligt då jag kom dit nio å åkte hem två. Har varit jätteduktig å gjort några uppgifter oxå. Nu står middag å träning på tur, eller aa, snart. Vet bara inte riktigt va jag ska käka till middag. Men det blir väl nånting av det som finns hemma. Har inte alltför mycket att välja mellan. Haha.





Hur har er helg varit?



//Emma



Godnatt

Efter en träning i spöregn så man såg ut som en dränkt katt efter å en riktigt mysig kväll med Linda så säger jag nu godnatt. Träningen va rätt rolig trots det hemska vädret. Linda hämta sen upp mej i Rotebro å vi åkte hit, käka mat, kolla idol å snacka en massa skit. En perfekt fredagskväll.

Imorgon har vi jätteviktig match så jag ska gå å sova nu så jag orkar upp tidigt imorgon för att hinna äta både frulle å lunch innan. Janna är så snäll å kommer å hämtar mej så jag kommer till samlingen lite snabbare.

Om ni inte har nåt för er så spelar vi i Västerås klockan 14 imorgon. Bara att kika förbi ;) Sov gott å dröm sött allihopa, när ni nu ska sova ;)



Lagbild från Turkiet. Kan dock tänka mej det är en aning kallare imorgon...


Va ska ni göra i helgen?


//Emma

 


Freedag

Äntligen fredag. Jag har ju varit ledig idag, men jag har varit väldigt effektiv måste jag säga :). Ställde faktiskt klockan i morse dessutom. Det ni! Jag åkte iaf till Mörby Centrum för att dela gå till banken, gå på systemet å sen se om jag kunde få klipptid.

Ungefär en å en halv timme efter det att jag gick hemifrån va jag klar med allt. Det snackar jag bra jobbat! Jag hade sån tur att när jag fråga om klipptid så fanns det en om fem minuter, så jag tog den. Så nu har jag bra mycket kortare hår, skönt, men ovant.

Innan jag åkte hem blev det även en lunch på tacobar. Väldigt gott måste jag säga. Nu sitter jag iaf hemma å väntar på att Sarah ska höra av sej. Ska kanske åka å möta upp henne lite tidigare idag innan träningen. Det beror lite på när hon slutar. Annars ska jag göra ungefär ingenting i nån timme till innan det är dags att röra sej mot Väsby.



Ikväll blir det mysmysmys med Linda :) Det ser jag verkligen fram emot. Va sååå länge sen jag träffade min lilla pingla.


//Emma

Musiiiic

 

Kan ju lika gärna slänga in en ny låt när jag ändå håller på :)

 

R.Kelly - Victory

 

 

Sarah


Ett inlägg från lilla mig..

Min dator används näst intill aldrig längre, dessutom vet jag inte hur  man bloggar från mobilen - därav har mina inlägg uteblivit och det är under en lång tid.

Inte speciellt mycker har hänt under den här långa tiden, dagarna kommer och går som vanligt och dom ser nästan likadana utan, jobb och träning. Sen kan det hända att det slinker in lite andra saker där emellan men det är inget som är värt att ta upp i bloggen nu när det är gårdagens nyheter liksom ;)

Nu ska jag se på idol på tv4 play, missade ju avsnittet pga av träningen, dagens träning var btw väldigt rolig :)

Hoppas ni har översikt med att det inte blir så många inlägg från min sida, gör iofs ändå inget, skriver ju bara massa ointressanta saker ändå :) Men Emma sköter ju bloggen exemplariskt. Cred till henne! Det är hennes förtjänst att vinnandekomplex fortfarande lever.

Men sov gott och dröm sött!! Så håller vi tummarna för att det blir en bra fredag och en ännu bättre lördag :)

Nu blir det bara mörkare och mörkare .. snart är vintern och NYÅR här!


Kram. Sarah

Flumflumflum

Nu är jag hemma igen. Håller på att dö av hunger, men har chokladpudding å grädde i kylen :D Dock kan jag inte äta så mycket av det tyvärr, då mår jag illa. Men lite kan jag nog klämma i mej. Träningen va iaf jätterolig å jag är på ett skitflummigt humör. Är dessutom jätteglad :D

Som jag berättat så är jag ledig imorgon så jag ska va uppe ett tag, kolla idol å two and a half men, sen blir det nog sängen. Har lite grejer att fixa imorgon. Men det är morgondagens problem. Jag funderar på att klippa mej. Några förslag? :D




Förslag på frilla? :D


//Emma


Shopping

Nu är jag äntligen hemma igen efter flera timmar på stan. Benen värker. Haha. Jag fick med mej en massa hem. Köpte ett par nya fotbollsskor oxå. Mina andra har börjat gå sönder, så kan lika gärna springa in dom nu än vänta till nästa säsong.

Åkte till kiropraktorn, men han va inte där, så jag åkte till Daglivs å handla istället. Va jättekul att träffa alla där igen :) Har saknat dom lite. Hihi. Sen efter allt rännande fram å tillbaka åkte jag hem å nu ligger jag på soffan helt utslagen.

Jag va ju så jävla klantig oxå, skrev ju att jag skulle till banken. Dit drog jag dock aldrig för jag glömde pappret hemma. Smart tjej. Så blir en sväng in imorgon igen. Men det gör inget, måste ändå till systemet å kanske fixa klipptid, beroende på när jag vaknar. Haha. Ska bli så skönt att sova länge imorgon.


Världens skönaste skor. Dock köpte jag dom i annan färg ;)


Men nu ska jag gå å laga middag å prova outfit till helgen. Sen är det träning.


//Emma


Heeelg!

Ja ni läste rätt. Nu är det helg för mej. Har slutat för dagen å är ledig imorgon. Skönt som fan. Snart ska jag röra mej in mot stan, ska till kiropraktorn, handla å kanske shoppa lite. Funderar på att klippa mej oxå, är dags, å jag har lust, men jag gillar det inte, blir aldrig nöjd. Haha.

Funderar på om jag ska käka nåt litet innan stan eller i stan. Svårt det där. Måste kolla hur det ser ut på kontot oxå. Appropå det så ska jag förbi banken oxå. Spännande. Har dessutom röstat idag oxå, så jag slipper göra det på söndag. Bra tänkt av mej!

Väldigt rörigt inlägg, men hoppas ni förstår ;)




Haha jag å Sarah gjorde kärleksvåfflor igår! :D


Nu ska jag röra mej. Hörs sen.


//Emma


Underbart!

Jag är så glad! Vilken underbar AIKdag det är idag! Dels så hade ju dom hockeypremiär. Där blev det storförlust hemma på Hovet. Det stör mej dock, att dom ska få va på Hovet. Men men. Sen vann även Åtvidaberg idag å det betyder att AIK nu ligger på nedflyttningsplats i Allsvenskan. Lovely. Det blir derbyn nästa år mellan AIK å Hammarby. Have fun ;)

Sarah är iaf i duschen så jag passar på att blogga lite. När hon kommer tillbaka ska vi kolla på Gossip Girl å fira med godis. En helt fantastisk kväll helt enkelt :)


1 Malmö FF      22 15  4  3  42-21  49
2 Helsingborg   22 15  4  3  34-17  49
3 Örebro        22 12  2  8  30-23  38
4 Elfsborg      22 10  7  5  41-26  37
5 Mjällby       23  8  8  7  27-23  32
6 Djurgården    23  9  5  9  25-27  32
7 IFK Göteborg  22  8  7  7  31-19  31
8 Häcken        23  8  6  9  29-33  30
9 Kalmar FF     22  7  7  8  28-31  28
10 Trelleborg    22  8  4 10  25-32  28
11 Gais          22  6  7  9  18-24  25
12 Åtvidaberg    23  6  6 11  26-37  24
13 Halmstad      22  7  3 12  20-31  24
14 BP            22  6  5 11  16-27  23
15 AIK           22  6  4 12  18-28  22
16 Gefle         22  5  5 12  23-34  20
                                       
Man blir ju LYCKLIG!


//Emma


Reeegn

Dagens fundering är helt klart: Hur mycket regn finns det? Hur mycket kan det regna på några dagar egentligen? Det är sjukt!

Hur som helst. Sarah kom precis hit å vi ska ha en jätemysig onsdag. Först blir det till att måla å spackla för att sen laga våfflor, kolla idol å sen gossip girl! Blir nog lite godis till det oxå. En helt perfekt onsdag helt enkelt!





Men nu måste jag ta tag i målarpenseln ;)

//Emma

Gaaaah

Jag pallar inte med bloggen. Va är det för jävla fel på den? Godnatt. //Emma

Tisdag

Idag har jag varit riktigt trött kan jag meddela. Hade föreläsning, sen stanna vi kvar å gjorde en gruppövning å sen åkte jag hem. Har käkat middag å kollat tv. Till middag blev det nudlar, då tänker ni säkert "Inte den dåliga maten igen". Men ni kan va lugna, jag gjorde värsta salladen till! Ja, ni hörde rätt :) Nu ska jag börja röra mej mot träningen. Bloggen funkar fortfarande inte som det ska. Jag vet inte va som är felet, men allt sitter ihop å man kan inte ladda upp några bilder, därför blir det tråkigare att både läsa å skriva. Men håll ut! //Emma

ÅRE!!!

Bloggen knasar fortfarande. Men jag kan säga att träningen va kul, men JOBBIG. Körde nån jävla mördarlöpning på slutet. Skönt att börja med en skitjobbig träning efter en veckas sjukdom. Haha. Sen till den Stora nyheten. Vi har nu bokat ett boende i Åre över nyår. Jag är så sjukt taggad att jag inte vet vart jag ska ta vägen. Kommer bli galet. Men nu ska jag sova. Hörs imorgon. //Emma

Kors i taket

Det sjukaste hände precis! Jag gick som vanligt in här på bloggen för att skiva några rader. Å när jag kolla så hade Emilia varit inne å skrivit?! :O Va hände där? Jag är nästan i chock, men en bra chock ;) Hoppas hon börjar skriva flitigare bara. Även lite bilder vore trevligt ;) Jag har nyss vaknat å kollat igenom posten. Har hittat mitt röstkort nu. Tack gode gud. Vore skitjobbigt om jag inte hade fått det. Men måste ta reda på hur man poströstar. Annars måste jag åka till Bålsta på söndag, å det låter ganska jobigt i mina öron. Men snart kommer pappa förbi å sätter upp spegeln å sen blir det måååla för hela slanten å några timmar innan det är dags för käk å sen träning. (VAFAN HAR HÄNT MED BLOG.SE?!?!?! HÄR SKA DET VA EN BILD, MEN DET GÅR INTE SÅ NI FÅR NÖJA ER MED EN JÄVLA MASSA TRÅKIG TEXT) Hörs senare! //Emma

Måndag

Måndag, igen. Nu är vi i mitten av september, september!! Och det märktes tydligt när man gick utanför dörren imorse, grått å regnigt. Usch, usch. Längtar tills det blir riktig vinter nu! Längtar till nyår, vi drar iväg till Åre då :D woho! Ska bli riktigt nice, boka ska vi göra idag. Ska ta mig ut till Väsby och träningen idag, kommer inte kunna spela fotboll, men nått kan jag nog göra trots min svullna fot! Vart ska ni fira nyår? /Emilia

God morgon!

Återigen en måndagmorgon. Faktiskt inte så hemsk denna vecka. Det känns ju bra. Nu tänker säkert ni "Jaha, så har hon sovmorgon". Men då kan ni tänka om. Ingen sovmorgon idag inte, däremot så har jag slutat å kommit hem för dagen. Men det är ju stor skillnad, visst?

Va står på schemat den här dagen då? Jo men jag ska kolla min post, sova lite (sov riiiktigt dåligt i natt så har inte fått många timmars sömn), måla klart köket har jag tänkt å sen är det även träning. Ska bli riktigt kul att träna, har inte gjort det nu på en vecka. Men får se hur det går med tanke på att jag fortfarande knaprar piller. Men det ska nog gå bra.







Va har ni för planer för dagen?



Nu ska jag hämta posthögen jag samlat ;P



//Emma


Perfekt slut

Nu är jag hemma igen. Kom nyss innanför dörren. Fick låna med mej en bil hem så jag kom hem lite fortare. Mamma hämtar den imorgon efter jobbet så :)

Jag va ju som sagt ner å kollade på Emils match. Där fick jag beskåda den absolut sämsta domare jag nånsin sett. Då bör det tilläggas att jag har sett å även haft en hel drös sopor till domare. Men den här tar ta mej fan priset. Jag är inte den enda som känner såhär heller. Tydligen är det livliga diskussioner på forumet om hur dålig han är. Alla lag tycker han är sämst, det säger nog ganska mycket? Om matchen i övrigt kan jag säga att domaren inte gillar Håbo.

Över till nästa match. Direkt efter Emils match åkte vi hem (alltså hem till min familj i Bålsta, är förvirrande det där). Vi började kolla på Djurgården - Örebro å duka inför middagen. Grillat. Så jävla gott. Å inte nog med att maten va god, Djurgården vann även med 2-1 å ligger nu på en femte plats i tabellen. Grymt! Kan även säga till er som undrar att AIK ligger på kvalplats ;) Hohohoho.

Nu ska jag fortsätta äta godiset jag hittade här hemma å kolla lite på Mamma Mia. Borde plugga, men jag är trött. Haha.



Så vackert!!!



//Emma


Söndag = ångest

Söndag idag vilket innebär att helgen är slut å en ny vecka väntar. Den här veckan kommer med största sannorlikehet bli bättre iaf då jag iaf känner mej frisk, även fast jag inte är helt frisk än. Men jag kan vistas ute bland folk iaf. Haha.

Jag har haft en jättebra helg iaf. I fredags vet ni va jag gjorde men igår åkte jag till Bålsta tidigt för att kolla på Håbodamernas match. Dom vann med 9-0 å Josse gjorde hela tre mål! Jag är så stolt över henne :). Efter det gick hon å jag å handla, å kolla fotboll för att sen bege oss åt olika håll ett tag för att fixa oss innan det bar av till Christoffer.

Vi skulle nämligen käka kräftor å räkor, å OM vi gjorde. Det va supergott. Jossan å Micke kom oxå å efter maten blev det spel. Pictionary å Charader (stavas?). Vi spelade till sent på natten innan vi alla åkte hem. Det va en oerhört trevlig kväll måste jag säga. Det blev heller inte så mycket tjafs som det oftast blir när vi brukar spela nåt. Haha! Vi är sjuka vinnarskallar allihopa!

Idag har varit en lugn dag. Har försökt plugga lite, men känns som till ingen nytta så nu åker jag ner å kollar på Emils match. Ikväll blir det grillning med familjen å sen lånar jag med mej en bil hem så jag kommer hem fort :).


Den här gamla bilden på oss får duga ;)



//Emma (vem annars?) ;)

 


God natt

Här sitter jag mätt å belåten. Nästan lite för mätt. Sarah har åkt å Emilia sover på soffan. Ni hör ju själva hur roligt sällskap man har ;) Men det blir mer godis till mej ;) Men ärligt talat så är jag lite trött jag med så jag ska nog börja röra mej mot sängen tror jag.

Kvällen har varit riktigt mysig. Vi åkte å handla, laga mat (tacos), kolla idol å såg lite på början av Avatar. Sarah å Emilia blev lite sura på mej att jag inte va så inne i filmen. Men jag orkade inte tänka. Haha. Sen drog Sarah så jag å Emilia har kollat på en gammal film sen jag gick i sexan å vi hade ett uppträdande med skolan. Haha kul man va på den tiden. Allt skulle man va med på.

Imorgon ska jag upp hyfsat tidigt å röra mej mot Bålsta. Blir fotbollstittande å kräftätande. Mycket trevligt. Får se va som händer efter kräftätandet, om det blir chill eller Rilles. Dock blir det en nykter kväll för mej då jag inte får dricka nu när jag går på antibiotika (?).





Hoppas ni får en fortsatt trevlig kväll/natt så ska jag bära Emilia till sängen ;)



Puss å kram! //Emma

Fredag!

Äntligen fredag! Låter kanske lite skumt att jag säger det som har legat i sängen tis, ons, tors å nu tycker det är skönt med helg. Men jag har ju varit så ensam så nu kan jag iaf träffa lite människor :) Dock är jag helt sänkt, typ. Alla piller gör mej trött. Det står att biverkningarna kan va trötthet å så. Så är galet trött å lite småyr. Men det går väl över nån gång förhoppningsvis.

Dock är det lite jobbigt med dessa symptom då jag egentligen skulle behöva plugga lite. Men jag måste nog vila lite innan jag kan börja. Mina ögon orkar knappt hålla sej uppe. Det är knas. Hade för ett tag sen en här som pratade dörrar med mej. Han frågade om jag hade råd att köpa en dörr för 24900 svenska riksdaler. Jag måste erkänna att jag inte direkt va överdrivet sugen på detta. Framförallt inte nu när man pluggar å inte har nån inkomst. Men om jag va gjord av pengar så hade jag nog slagit till ;)

Men nu ska jag iaf vila lite innan jag tar upp böckerna. Pappa kommer hit å sätter upp lite hyllor sen oxå. Schyyyyrans! :D


Jag förstår det inte. Hur kan en helt vanlig jävla ytterdörr kosta 24900? Det låter bra sjukt i mina öron ;P



//Emma


Dröm söta drömmar

Det är ganska svårt det här när man inte är särskilt van att blogga ofta, när vi startade en blogg där tre stycken skulle hjälpas åt, att hålla igång den själv. Men jag gör mitt bästa. Sarah å Emilia har övergett mej här, men jag försöker. Därför får ni gärna komma med förslag på va ni vill att jag ska skriva om :)

Det har återigen varit en väldigt lugn dag. Dock känner jag mej lite bättre. Hela familjen kom hit ett tag å kollade på idol med mej. Det är ju ett fantastiskt program måste jag säga. Jag förstår inte hur många människor som helt saknar självinsikt det finns. Dom måste ju snart tagit slut?

Nu börjar det iaf bli dags för mej att sova. Jag är trött å måste försöka plugga LITE imorgon iaf. Sen på kvällen blir det mysfredag med Sarah å Emilia. Vi ska äta tacos å kolla på idol. Kan inte bli mycket bättre. Kan hända det blir en film efter det oxå, men det får vi se imorgon :)





Sov gott å dröm sött nu alla söta!

//Emma

Hahaha jag dööör

Alltså idol, är så jävla bra :D Å vissa är så hjärndöda så jag dör av skratt xD Kolla det här bara...


http://www.tv4play.se/noje_och_humor/idol?videoId=1.1766021 



//Emma

Plans

Här ligger jag typ halvdöd hemma på soffan å smsar å smider planer med Emilia... inför nyår. Ja ni hörde rätt, NYÅR. Jag trodde jag läste fel när Emilia frågade mej, men nej, nyår stod det. Jag sa att det är hur lång tid kvar som helst, hon svarade att det va 133 dagar kvar. Hon har en jävla bra koll på dagar den tjejen. Jag visste inte ens vilken vekodag nyårsafton va på :P

Hur som helst. Om det blir som vi hoppas å om alla är på, kan det nog bli hur bra som helst. Jag är redan taggad i så fall. Jag som normalt sett hatar nyår. Men det här kan bli bra. Haha. Ajaa, återstår å se hur roliga alla är bara ;) tihi.



Bild på mej å Josse från förra nyår :) (törstiga tjejer)


Hur mår ni idag?


//Emma


Apotek

Hej jag heter Emma å jag har öppnat apotek. Om det är nånting ni behöver är det bara att komma förbi. Jag är ganska säker på att jag kan ha allt man behöver. Men ring gärna innan å boka tid så inte lägenheten blir överfull ;)



Sen kan jag även meddela att det är halsfluss jag fått. Jävla skiiiit. Jag kom in till doktorn eller va hon va för nåt på vårdcentralen. Jag hann knappt gapa innan hon säger: "Halsfluss. Det är väldigt sällan det syns såhär tydligt". Jaha, lycko mej då. Kul jag kunde göra hennes jobb lätt ;)


//Emma


Vårdcentralen

Buhu. Jag är fortfarande sjuk. Har ringt vårdcentralen idag å bokat tid. Måste kolla min hals. Den är inte bra alls. Det gör så ont att svälja att jag typ inte käkat på två dagar... HUNGRIG! Annars trodde jag först att det va bättre än igår, men är rätt säker på att jag har feber, jag kallsvettas heeela tiden. Fräsch tjej.

Huvudet å resten av kroppen känns att det lever, men förhoppningsvis blir det bättre nån gång. Tur i oturen är att vi inte har nån match i helgen. Trots min sjukdom har jag varit duktig å mailat in en uppgift idag. Tvivlar dock på att den är bra. Haha. Men hon fick in den iaf, dessutom i tid. Alltid nåt.

Nu ska jag krypa ner under täcket innan jag fryser ihjäl. Sova lite lär det bli oxå.





//Emma

Ingen förstår hur dåligt jag mår...

Haha, den är bäst att sjunga när man är sjuk :D Lyssna precis i början, sen spårar det lite ;)



Speciellt tillägnat Malin ;)



//Emma


Sjuk!

Okej. Frågetecknet har rätats ut till ett utropstecken. Jag ÄR sjuk. Gick inge vidare med min plan att träna bort det igår. Jag har så ont i halsen att jag inte ens kan svälja. Huvudet å ryggen värker å så tror jag att jag har en släng feber på det. Kan det bli bättre?

Dessutom hade jag absolut ingenting hemma vid såna här sjukdagar så Sarah va så söt å kom hit på hennes lunch å hade med sej halstabletter, ipren, soppa å te! Uppskattas verkligen!

Jag har sovit typ heela dagen. Orkar inte göra nåt annat. Missar lagaktiviteten med käk å bowling idag. Det suger. Fan fan fan. Hungrig är jag oxå. Tyck synd om mej eller kom hit med lite käk! :P



//Emma

Sjuk?

Jag tror jag håller på att bli sjuk. Jag har ont i halsen :( Buhu. Jag som aldrig är sjuk. Men men. Jag ska å träna snart å tränar bort det ;)

Lunchen smakade mycket bra. Mackor å Oboy, bra grejer ;) Middagen är fortfarande inte riktigt klar. Men det blir nog makaroner. Jag har inte tid å ork att tillaga nåt annat. Jag har dessutom inte så stora resurser att laga nåt annat. Haha.

Kvart i sex går tåget mot träningen å sen hämtar Sarah mej å Emilia i rotebro. Så vi hörs nog när jag kommer hem, om jag orkar ^^





//Emma

Måndag

Idag har jag kommit fram till en grej. Måndagar är utan tvekan den värsta dagen. Jag är så trött så jag va sjukt nära på att somna på förelsäningen även fast jag kämpade hårt med att hålla ögonen öppna. Nu är jag hemma iaf å har precis mailat in ett grupparbete.

Jag har ett problem oxå. Jag är hungrig. Men om jag lagar lunch nu så måste jag även laga middag senare. Å det är ju jättejobbigt att laga mat två gånger på samma dag... Så jag funderar på att kanske äta några mackor till lunch å sen laga en rejäl middag? :) Sounds good huh? ;)


Dock blir inte min exakt såhär. Jag tänkte lägga på ost ;) (kanske blir några kakor till oxå).



Aja, magen skriiiiiker. Hörs sen.



//Emma

 


Seg tjej

Herregud va jag är trött. Det är helt sjukt. Va som sagt med Jossan å Josse igår. Vi satt först här ett bra tag å sen drog vi till Whiteroom. Jag gillar inte riktigt det stället, men det va en väldigt trevlig kväll iaf :) Kom hit ganska sent å somna väldigt omgående.

Vi vaknade ganska tidit, därav anledningen till att jag är så trött. Har varit en riktigt segdag. Vid åtta kom Jossan, Micke å Andreas hit oxå för att hämta Jossans grejer. Det va perfekt tajming, för då fick jag även middagssällskap. Va ju hur trevligt som helst :)

Men nu ska jag hoppa ini duschen. Å sen är det sovdags för hela slanten. Skola imorgon igen, ska va typ på Sveaplan. Ingen aning om vart där vi ska va. Så vi möts i god tid innan å tar oss dit tillsammans.



Hur har er helg varit?


Sov gott! //Emma


Söndag

Längesen det kom ett inlägg från mig men det har varit full rulle hela tiden och jag har knappt suttit något vid datan, därav mina uteblivna inlägg.

I fredags var det kickoff på jobbet. Även fast jag var i nyktert tillstånd så hade jag väldigt roligt.
Det roliga med såna fester är att man får se helt nya sidor av människor både privat och i onyktert tillstånd, vissa är som man trodde att dom skulle vara medans andra är helt tvärt emot.

Igår var det match och kräftskiva hos kusinerna på kvällen, jag var även nykter denna kväll då jag var chaufför.
Idag har jag ingen aning om vad som ska hittas på, kanske blir en tur till kallhäll senare ikväll för att se Kallhäll-Viksjö, eller så kanske jag åker till lägenheten för att spackla lite.. Måste ta tag i det där nu.

Btw så har jag fått min iphone också men jag kan inte fixa något konto på itunes store/appstore eller vad det nu heter och det suger! Måste försöka fixa det på något sätt, men det får bli en annan dag!

Vad ska ni hitta på denna söndag?

 

Sarah


Lördag

Godmorgon allihopa! Sovit gott? Det har jag iaf. Gårdagskvällen spenderades hemma hos Emilia med fotboll, svull å akrobatiska övningar. Haha. Sen va vi båda väldigt trötta, så jag rörde mej hemåt å somna ganska direkt.

Idag står match på schemat. Kvarnsveden hemma. Det ska bli kul å jag har en bra känsla :) Efter matchen ska jag hem å fixa lite å efter det kommer mina hjärtan hit. Jag har saknat dom så mycket å det ska bli så jävla kul att träffa dom ikväll! :D









Bör jag tillägga att vi var smidigare när vi va yngre? ;P



Mina favoriter :) <3



//Emma


Godnatt

Nu är jag hemma från träningen. Va en riktigt rolig träning, men jag har så ont i ryggen att jag helst av allt bara vill typ dö eller nåt. Haha. Efter träningen va Ida så snäll å knäckte mej lite å sen skjutsade hon även hem mej. Hur snällt som helst.

Försökte på Ida å Vannis begäran mobilblogga på vägen hem, men det verkade inte ha kommit fram. Vi satt nämligen i fetaste köerna för det va vägarbete. Det är anledningen till att jag kom hem så sent. Har käkat lite pizza nu å nu tänkte jag krypa ner i sängen. Ska kolla lite i boken bara inför morgondagens föreläsning.

Imorgon är det fredag ;) Woho!





Va ska ni göra i helgen?



//Emma


Mobilupdate, sitter i bilen med Sarah på väg till träningen :)


Right now

Suck. Jag är en klant. Jag tänkte gå å sova ett litet tag då det blev ganska sent i natt innan jag tog tag i lite plugg. Tanken va att gå upp tre, men inte det inte. Jag vaknade strax efter fyra. Lyckat. Men har fått lite gjort, med betoning på lite.

Nu är det dessutom dags att laga mat. Tror det blir nudlar. Pallar inte med makaroner en dag till den här veckan. Sen ska jag röra mej mot träningen. Tar nog med boken på tåget å kollar lite på det som vi ska ha föreläsning om imorgon.

Jaja. Det är va jag har för mej just nu. Inte direkt kul. Men snart är det helg! :D Skönt ska det bli. Å på lördag ska jag träffa Josse å Jossan! :D Jag är såå glad <3



Dessa två tokar ska jag träffa :D Big Love!


//Emma


Gårdagen

Jag är trött. Jättetrött till å med. Gårdagen va jättetrevlig. Vi skulle egentligen på en kräftskiva, men när vi kom dit så hade dom glömt att fixa platser åt oss trots att vi köpt biljetter. Dessutom fick vi reda på att det skulle va bordsplacering, vi skulle alltså inte fått sitta bredvid varandra. Då bestämde vi oss för att ta tillbaka våra pengar å åka hem till mej å käka pizza å dricka lite.

Vid halv elva va vi tillbaka i skolan å gick in på deras pub för kvällen. Det va jättemycket folk å bra drag. Det va två fransmän som kom å snacka med oss. Dock va det på en aning knackig engelska. Haha. Vid typ halv ett åkte jag iaf hem å sov. Fick även sovsällskap av Sarah som kom förbi :) wiiiie! Men hur som helst så blev det en väldigt trevlig kväll, å vi alla va glada över att det inte blev nån kräftskiva. Haha.



Jag tog typ två bilder från igår, men har inte dom på datorn. Så bilden på Sarahs stackars kräfta får duga istället ;)



//Emma


Fliiiiirta

Jag måste bara säga att Sarahs inlägg om bilköer va helt jävla klockrent! Det är sååå sant. Alltid när jag kör bil brukar jag oxå spana på mina medtrafikanter. Vissa är ju kanske inte dom läckraste, men nån gång händer det ju att man ser en heting.

Jag tror faktiskt att man skulle kunna träffa nån så. Men det är lite svårt att kommunicera genom bilarna. Men om man står stilla vid ett rödljus är det ju fullt möjligt ;) Sist när jag å Sarah åkte bil så spana vi. Dock utan framgång, men det är definitivt inte sluspanat. Sen är det även lättare när man är två, det blir inte riktigt lika pinsamt då ;) haha





Är ni bilspanare? ;)



//Emma


Onsdag

Onsdag. Lillördag. Ingen träning. Har slutat skolan. Kan det bli bättre?

Klockan är bara kvart över tio å ja har redan haft en lektion i skolan typ. Vi fick sluta tidigare så då åkte jag hem. Jag ska tillbaka senare ikväll då det är kräftskiva å lite andra trevligheter. Men nu försöker jag plugga lite. Tänkte iaf försöka läsa några sidor i den feta boken vi har.... på engeska. Så det går så himla trögt. Men jag ska kämpa vidare.

Förmodligen kommer en från klassen hit lite senare så ska vi fixa oss å så inför kvällen, det ska bli trevligt. Måste ju börja knyta lite kontakter ;) haha. Men nu ska jag återgå till skolböckerna.






Va har ni för planer för dagen?


//Emma


RSS 2.0