Blä

Usch va bloggen inte gör som jag vill. Jag som dessutom hade värsta inlägget på gång. Men men, jag skiter i det här nu. Haha. Nu ska jag gå å sova. Mår inte sådär jättebra, men jag har bara mej själv att skylla xD. Ska kolla lite på hockeyfinalen oxå tills jag somnar in.

Godnatt kära ni!

//Emma

söndag

Hej hopp i lingonskogen!

Gårdagens planer blev totalkraschade tråkigt nog. Hade tänkt att dra ut men det sattes käpparna i hjulen. Den som sa att man kan va lycklig och ha kul utan pengar, den människan hade allt fel ska jag säga er!

Även fast studiebidragit nyss kommit har jag inga pengar kvar, bensin och telefonräkning, poff.

Idag har jag gjort lillbilen fin, den har tvättats både på in-och utsidan, dammsugning och oljebyte. Är lite roligare att köra en ren bil, dessutom ska den besiktas imorgon! :o Får se hur det går, förhoppningvis bra.

Vi har äntligen sportlov och jag får äntligen en chans att andas ut från allt besvär. Fööör mycket snurrar runt i mitt huvud för tillfället och lite lov och andrum på en vecka bör kunna göra det bättre, åtminstone lite.

Ikväll är det träning och OS-hockeyfinalen som står på listan!!
Missa inte USA-Canada 21.15 på kanal 1 ikväll!

http://euroross.blogspot.com/World%20Juniors%20Canada%20Hockey.jpg

 

Sarah

Godmorgon!

Oj va klockan är mycket för ett godmorgon. Men så är det faktiskt. Gårdagen va kul, det va full rulle, därför jag inte hunnit uppdatera.

Började ju dagen med en match mot Vasalund. Det blev 2-2, så det va väl inget vidare, även om Vasalund är ett bra lag så tycker jag att vi kan mycket bättre.

Jag kom hem å då va det Djurgården - Södertälje på tv. Skön Djugrådsvinst. Direkt efter det va det Stoke - Arsenal. Arsenal vann med 3-1 vilket va fantastiskt bra, dock bröt en benet, hemskt!

Käkade middag å sen fixa jag mej för att dra till Stefan, föra lite å sen blev det Rilles. Det va en mycket trevlig dag igår :)


En bild på oss från igår <3

//Emma


Sovdags

Alltså, ni får vänta lite till på mitt inlägg. Jag har inte haft ork att skriva då det är rätt långt. Kvällen har varit oerhört lugn. Har sett Sverige ta hem två snöpliga fjärdeplatser. Surt sa räven. Men jag måste faktiskt säga att det va väldigt bra insatser trots allt.

Nu är det faktiskt sovdags för mej. Måste vila upp mej inför imorgon. Är fortfarande förkyld, men känns något bättre, så jag har goda förhoppningar på att vakna upp frisk som en nötkärna (om det nu är den som är frisk). Men vi hörs imorgon.



Ha en fortsatt trevlig kväll å natt!

//Emma


Fredagsmys

Äntligen helg igen! Veckorna bara rusar förbi. Jag är fortfarande lite småkrasslig, så kvällen ska spenderas genom att försöka bli frisk. Ska bädda ner mej å bara ta det lugnt. Låter inte helt fel. Imorgon är det som sagt match, första träningsmatchen, å då gäller det att prestera bra :) På kvällen blir det förhoppningsvis utgång :)

Dagen har varit bra, slutade tidigt från jobbet, så det va skönt. Ikväll har jag inga planer mer än att bli frisk, så kommer nog skriva mitt hatinlägg, så kika in lite senare ikväll vettja ;) Vill även se er kommentera lite mer, vore trevligt ;D

Puss på er!

//Emma

...

Jag är ledsen, men jag orkar verkligen inte skriva mitt hatinlägg som jag vet ni väntat på hela kvällen. Det börja med att Internet låg nere å nu mår jag sämre, min förkylning har blivit värre, så tänkte gå å sova å vila upp mej inför helgen.

Men imorgon lovar jag att jag ska skriva mer :)

Take care.

//Emma

Torsdag

Nu är det snart helg. Satan va veckorna går fort :) Dagen började kasst då Sverige åkte ur kvarten i OS. Kunde höra sista delen av matchen på radio. Å där va den morgonen förstörd. Dessutom känner jag mej lite krasslig så tänkte lägga mej å vila nu ett tag innan det är dags för teori å middag med laget :)

Dock håller jag inte med Sarah om att OS är ointressant nu. Verkligen inte. Det är en del grejer kvar, bl a en del i längdåkningen där Sverige varit riktigt bra :)

Jag återkommer ikväll med ett hatinlägg ;P

//Emma

Lika som bär

Lika som bär


http://www.scrapgirl.se/res/Hogtider/polkagris.jpg


Någon mer än jag som tycker att schweizarnas OS-dräkter får dom att se ut som polkagrisar?


Sarah

Hylla Niklas Wikegård!

Någon mer än jag som älskar Niklas Wikegårds uttalanden och frispråkighet?!
Såhär skrev han efter morgonens match.

"Sverige är utslaget i OS-hockeyn och jag gick hem i regnet och grubblade i vancouver i den sena natten efter slutsignalen.

Slutsatsen är att jag känner mig lurad, av spelarna som kanske har en högre status än vad de förtjänar, och av Bengt-Åke Gustafsson som knappt hade en plan A när han hade behövt både en plan A, B och C.

Jag undrade om Sverige hade en plan B innan matchen och fick tyvärr inget svar alls. Slovakien fick matchen dit de ville och Sverige hade inga motmedel mot ett kompakt försvarsspel och några billiga mål.

Vi vann OS-guldet i Turin för fyra år sedan och det var förstås toppen, men då studsade pucken rätt hela vägen och vi slapp möta både Kanada och USA.

Nu känns det som att hela vår utbildningsplan måste ses över. Efter att ha sett alla fyra kvartsfinalerna slår det mig med vilken fart och rakhet USA spelar, och Kanada kommer ut som en sårad tiger och formligen sliter sönder Rysslands överbetalda stjärnor.

Det känns som att vi i vår svenska hockeuyutbildning inte får fram de moderna, stora forwards som krävs på dagens högsta nivå i hockeyn. Detta går igen i all vår hockey. Schweiz spelar en moderna och rakare hockey än Sverige idag och hade deras coach Ralph Krueger matchat landslaget de senaste åren hade Tre kronor lyckats bättre. Nu hann vi aldrig komma in i turneringen och självklart känner jag mig lurad på festen.

Nu väntar ett tufft jobb för att återställa förtroendet och jag är inte så säker på att vi får se en förbättring av BVengt-Åkes låt gå-ledarskap när Pär Mårts tar över.

Nå. Nog om dessa bistra, salta regndroppar i Vancouver.

Jag ser nu fram emot en drömfinal mellan Kanada och USA för det är inget snack om saken att det är turneringens klart bästa lag. De spelar den moderna, raka hockey Sverige är så långt ifrån att göra just nu."


Wikegård blev också DO-anmäld nyligen pga. sina uttalanden om damkronorna.
Han hade tydligen sagt något olämligt vilket gjorde att en av spelarnas mamma anmälde honom.
Läs artikeln här!


Många har reagerat starkt på detta. Det som fick mig att först början läsa om det här var min kusin Johan som hade blivit medlem i gruppen "Vi som stöttar Wikegård uttalanden" på Facebook.
Beskrivningen för gruppen är "Det är skönt att någon kan vara ärlig i det han säger - Wikegård säger saker som ingen annan vågar säga"

Det håller jag helt och hållet med om. Dessutom är det roligt att se och läsa de kommentarer som personer som håller med honom skriver.
T.ex. "Tror inte att Mårts (den nye förbundskaptenen efter Bengt-Åke) kan rädda det sjunkade skeppet. Det behövs en förbannad coach a la Wikegård eller Conny Evensson. Evenssons mörka förbannade ögon kan göra susen. Han bänkar en spelare oavsett vad det står för namn på ryggen.
BÅG coachar ju för fan ingenting! Han står bara där i sitt bås och är jävligt noga med att alla ska spela lika mycket. Som om det vore 11 åringar som spelade.
Nej, tror inte att nåt av mina önskemål kommer slå in. Wikegård, dig kommer dom inte våga fråga, för du säger vad du tycker. Och det får man ju inte göra inom svensk hockey. Och Evensson trivs tydligen bra som pensionär.. Suck
"


och

"Samma gamla visa! Utslagna med halvhjaertad insats mot ett lag som tros vara underlaegset... Laer dom sig aldrig???!!! Jag har efterlyst utlaendska coacher med mer vinsthunger i maanga aar, baade i hockey och fotboll!!! Vi spelar alltid alldeles foer vaeluppfostrat blygsamt svenskt!!!"

Med dom sanna orden avslutar jag det här långa inlägget.

Sarah

Heta känslor efter morgonens förlust mot Slovakien


 

(Klicka på bilden för att läsa artikeln)


"Tre Kronors assisterande lagkapten Daniel Alfredsson fick frågan om han tyckte att kvartsfinalförlusten mot Slovakien innebar ett fiasko.
Då brast det för stjärnan.
– Vilken jävla fråga. Idiot, sa Alfredsson till TV4."

Kan inte göra annat än att hålla med Alfredsson. Efter en förlust i en kvartsfinal i OS mot Slovakien så vill man kanske inte få frågan om det var ett fiasko...


MEN det kanske var ett fiasko då jag tror att nästan alla svenskar trodde på vinst.
Som min pappa sa igår, jag frågade honom om vad han trodde att resultatet skulle bli och han svarade: "jag tror Sverige vinner med 6-1, en enkel seger"

 

Tråkigt nog slutade det med förlust och det var och är säkert många fler än jag som är besvikna.
För min del är OS över nu, finns inget speciellt roligt att följa längre.


Sarah


Dödstrött

Nu ligger jag i sängen, helt redo för att sova. Är sjukt trött å dagen har varit lång. Jobb å träning. Sjukt jobbig träning idag. Jag är helt sluuuut :P

Sen va det hem å kolla OS. Ett GULD till till Sverige. Vi är så jävla bra, jag är riktigt stolt över att va svensk faktiskt :)

Ledsen att det återigen va en dålig uppdatering, men det kommer bli bättre så fort jag har lite tid!

God natt! //Emma

HAHAHAHA

Alltså HAHAHAHAHA! Sarahs inlägg alldeles nyss. Det är det roligaste jag sett! Jag skrattar typ så jag gråter här. Helt underbar! :D hahahaha!

Haha föööööör söt!

 

 

Sarah


blahblahblah

Just precis nu, i det här ögonblicket, så är det tre saker som jag inte riktigt förstår mig på:

  1. Hur kan Sverige vara så dåliga i skidskytte?
  2. Varför är killar hjärndöda?
  3. Och varför kommer det sig att allting alltid går emot mig?
Det är tre saker som snurrar runt i min annars tomma skalle.

Vi börjar med punkt nr.1 - svaret är jag vet inte, dom hänger helt enkelt inte med i år.
Punkt nr.2 har jag inte heller något svar på, det är väl bara så dom är och kommer alltid att vara.
Sista punkten och den som också är den jobbigaste finner jag heller inget svar till.

Det var inte mycket jag hade svar på såg jag nu när jag läste igenom det jag skrivit.

Baksida/knät börjar bli bättre, men blir aldrig fullt så bra som det tidigare har varit, har fortfarande smärta när jag gör vissa rörelser. Och om inte det vore nog så känns det som om jag börjar bli sjuk, halsen gör ganska så ont, pricken över i:t skulle vara om jag åker på halsfluss och två veckors penicillinkur nu också.

Mycket negativt inlägg, men så blidde det.

http://zport.se/polopoly_fs/1.1726089!image/2871839482.jpg_gen/derivatives/468w/2871839482.jpg

En bild på damskyttarna, dom var nog inte lika glada efter kvällens lopp...

 

Sarah

Tisdag

Veckans lediga kväll. I like! Dagen blev lång. Men Emil va med å jobba idag så det va kul :) Vi va i Bromma (tog en å en halv timme att åka dit), Huvudsta (som utan konkurrens måste va Sveriges tråkigaste centrum), Orminge å Tyresö. Vi hade en skön uppdelning. Jag körde, han sov. Dock va jag sjukt trött på hemvägen å va väldigt nära på att somna, men jag klara mej hem.

Hann även med att besök hos kiropraktorn. Kommer ta ett tag att få den nedrans ryggen rak :/. När vi kom hem så la jag mej å kolla lite på Gossip Girl. Det är verkligen sjukt bra. Dock är det svårt att fatta hur många fler skandaler som ska kunna hända? :P

Kvällen ska spenderas framför tvn. OS å Champions League! Skidskyttestaffetten snart, får inte missas.



Saknar värme, stränder, vara brun, allt :(

//Emma


Tråkigt att blogga nu för tiden

hej på er!

Det var ett tag sen och det är ganska så segt att skriva nu också faktiskt.
Har idag bara varit hos naprapaten sen hem för att plugga, fick inte så mycket gjort utan somna istället och sov ett par timmar. Riktigt skönt, vaknade dock med lite pluggångest och den har nog blivit värre nu då jag har spenderat eftermiddagen med att kolla på Simpsons och Family Guy.

Ikväll blir det OS och förhoppningsvis lite plugg.

Har inte så mycket mer att skriva.

Sarah

Måndag

Dagen började med att jag kolla på termometern å såg att det va 25 minus!!!! 25, tjugofem. Sjukaste jag sett. Där va lite av dagen förstörd. Det blev inte bättre av att tåget blev inställt å fick ta det som kom en halvtimme senare.

Men trots denna kassa start så rulla dagen på bra. Va sjukt mycket att göra, så kom hem först klockan sex. Då va det bara att slänga i sej lite mat å sen åka till träningen. Blev ingen löpning då det va för kallt, så vi hade bara fys. Kan tänka mej att jag kommer ha lite skön träningsvärk imorgon.

Träffade även Sarah idag! Va ett tag sen nu så vi hade en del att ta igen :) Efter träningen va det bara att köra med plattan i mattan hem för att se Sverige ta hem ytterligare en medalj! :D



Våra duktiga silvermedaljörer Charlotte Kalla å Anna Haag! Grymt jobbat, verkligen :D

Jag ber även om ursäkt för dålig uppdatering. Men om ni läst va jag skrivit så har ni förhoppningsvis märkt att jag inte har varit hemma å haft tillgång till dator så mycket. Men kära ni, jag gör mitt bästa ;)

God natt!

//Emma


God natt

Sarah har sovit näst intill hela dagen och hon förstår inte alls hur hon ska kunna somna nu, men snabbt måste det gå då hon ska upp tidigt imorgonbitti och kolla Sverige-Finland kl.06.00.

Skumt det känns att prata om sig själv i tredjeperson så tänkte sluta med det nu.

Alla ni som undrar hur jag mår ska få veta att jag mår bra, lite småsnuvig kanske men annars är det lika bra som alltid.

Gårdagen var otroligt trevlig och rolig, detaljer kommer senare då klockan är ganska så mycket nu.

Hoppas ni haft en trevlig helg!!

http://static.hockeyligan.se/upload/image/sweden/2007-2008/440px/Tre_Kronor_logo-2387.jpg

Förhoppningsvis börjar dagen bra imorgon med en vinst mot Finland!

Sarah

Så va det roliga slut

Nu är det söndagkväll å dags för mej att sova. Helgen har som vanligt bara rusat förbi. Igår klippte jag mej som sagt å sen på kvällen va det speldags med mina kära vänner! Tack för en trevlig kväll. Dock är jag besviken på utdelningen ;)

Idag har det varit inomhusträning. Skönt att få spela lite boll än att bara va ute å springa. Har även kollar på OS. Inga fler medaljer hittills. Lite tråkigt, men det är bara att ta nya tag.

Till sist undrar jag vart Sarah har tagit vägen?! :O Tänk att man ska behöva hålla ställningarna här helt själv ;)



//Emma


SVEEEEERIGE!

Såååå jävla bra! Det är helt sjukt. Vilken insats! Hellner guld å Olsson brons. Det är helt fantastiskt. Ett helt perfekt lopp å vilken laginsats!


Här har vi den grymma OS-guldmedaljören! :D

FANTASTISKT! :D

//Emma

Kalas!

Det vankas 40-årskalas!
Smörgåstårtor-check, tårtor-check och dricka-check.
Gästerna har inte kommit ännu, öppet hus idag så dom rullar väl in lite när dom känner för men sen är allt fixat inför en toppendag/kväll.

Och min pappa är superfin i sin nya skjorta som han köpte idag och mamma hon är också lika fin :) Dom matchar varandra otroligt bra idag. Världens bästa är dom! Hoppas det blir en bra kväll då dom har lagt ner ganska mycket tid och pengar på det här.

Michael Jackson spelas i bakgrunden, mamma och pappa pysslar i köket. Nu väntar vi bara på att det ska plinga på dörren. Återigen grattis till världens bästa pappa! Puss



Sarah

Klipptid

God morgon! Jag har visserligen varit vaken ett bra tag, men ändå. Matchen idag blev inställd. Va minus 15, blåsigt å snöigt. Dock ska jag ner i klippa mej när som helst. Jag är alltid orolig inför det. Jag vet aldrig hur jag vill ha å brukar nästan alltid bli missnöjd. Men det är verkligen behövligt. Håret är alldeles för risigt.

Vi hörs senare!

//Emma

Heeelg!

Äntligen helg. Dock har det varit en riktig jävla pissdag. Dagen börja med att tåget åkte i tid. MEN jag kom 45 min sent.  Väl på jobbet så va jag skitseg å trött å irriterad efter morgonens händelse med tåget. Dagen rulla trots detta på rätt bra å sen va det dags att åka hem. Då va tåget 45 min sent. KUUUUL! Kom till Bålsta strax efter halv fem....

Mötte Jen å Linda för att sen åka med Linda å handla lite inför morgondagen ;) Sen skjutsa söta Linda hem mej å sen va det dags att åka hem till Stefan å käka med henne å kolla OS.

Trots en skitdag så blir jag alltid på bra humör av mina underbara vänner. Idag va det Linda å Stefan som fick mej på bra humör. Jag har verkligen världens bästa vänner!


Här är dom små liven :)

Nu ska jag sova, har match imorgon som det ser ut nu. Får reda på hur det blir imorgon :P Sov gott å dröm sött!

//Emma

Freedag

Fullkomlig bloggtorka, vad är det som händer?! Äntligen fredag kan jag i alla fall skriva.

Gårdagen var en ganska flitig dag, fick ganska mycket plugg gjort, blev dock galen i huvudet av psykologiuppgifterna, inte roligt! Tror jag hade min sämsta kväll igår på länge, blev irriterad på allt och alla :s
Hej suris!!

Fredagen har gått väldigt snabbt hittills (inte på psykologilektionen), och den fortsätter nog i den takten, klockan är ju redan över fyra.

Var hos naprapaten imorse, inga bra besked. Får inte spela träningsmatchen imorgon och inte heller träna på söndag. Ska till honom på ännu fler behandlingar nästa vecka; måndag, tisdag och onsdag sen ska jag förhoppningsvis vara spelklar till helgen :)

Imorgon har pappa 40-års kalas och massor av folk kommer hit, ska bli kul. Men hade nog hellre åkt till västerås och spelat matchen (släkten, ni får ursäkta).

Men får istället en heldag med tjocka släkten och goda vänner till familjen och det är ju inte så illa det heller :)

Sarah


100218

Jahaja, då va torsdagen nästan slut å snart är det helg igen :) Dagen har varit bra, hade tre butiker å sen hann jag även med att åka förbi kiropraktorn på vägen hem. Jag blir inte klok på min kropp. Just nu sitter jag på sängen å chillar lite innan träningen. Jag är fan trött å seg. Huvudet känns totalslut. Hatar at behöva tänka mycket xD haha

Planen är dessutom igensnöad idag, så det blir löpning. Tjohoooo va kul! Vi ska springa intervaller, men med mitt lår blir det nog bara en lång, lugn löprunda.



Bild från när jag spelade i Håbo. Kolla det gröna gräset :(

Jag hoppas ni taggar till för skidskyttet ikväll!

//Emma

God morgon!

Nu ska jag åka å jobba. Jag hoppas det blir en kort dag :) Men jag tänkte att under tiden jag är borta kan ni roa er med den här videon ;D

http://www.youtube.com/watch?v=-ZCrq7glolM

Enjoy!

//Emma

Jävla skit

Lång dag. Kom hem tjugo i sex?! :O Äta, åka å träna. Dock blev mitt jävla lår värre. Kunde knappt va med på nånting. Skynda mej hem för att se Sverige ta massa medaljer. Va hände? Jo, det blir inte en enda. Allt är för tillfället skit.

Det enda positiva är att jag tar lite sovmorgon imorgon. Men jag ska sova nu. Är helt slut å arg, sur, ledsen å irriterad över min kropp. Jag är för gammal å borde inte hålla på med fysiska aktiviteter....


//Emma


Inte bra

Nu måste jag klaga, och det är på damernas backe i störtloppet.
Vad tänkte dom med? Ett störtlopp där banan har tusen svänger och flera hundra gupp?
Hur många skidåkare var det inte som ramla och åkte ur? Galet många, många fler än vad det borde vara.

Och det som stör mig mest är att Anja gjorde det. Hon som åkte så bra! Är verkligen ledsen för hennes skull. Chans på silver och allt.

Tänk att ha förberett sig i fyra år för ett lopp sen ramlar man.
Hemskt.
Om det vorit jag skulle börjat böla som en bebis, eller kanske gått och grävt ner mig i någon snögrotta och aldrig kommit tillbaka. Besviken och arg på mig själv upp över öronen hade jag varit. Sen när jag tänkt igenom det så hade jag blivit arg på dom som gjort iordning backen. Endast en teståkare kom ner för backen utan att ramla, EN!
Det kan väl inte va så jättebra betyg?

Om ni vill se Anjas vurpa kan ni kolla här, spela fram till 01.40 så kommer ni till fallet.

http://akesa.files.wordpress.com/2009/04/anja-parson.jpg

Sarah

Blä

Snö Snö Snö Snööööööö SNÖÖÖÖ!

Återigen ställer jag mig frågan när detta väder ska ge upp och lämna plats för solen och barmark.
Inte än på ett tag verkar det som...

Idag var jag ännu en gång hos naprapaten och som det ser ut nu så var det inte heller den sista. Nu är det en annan sena/muskel som är spänd och den gör riktigt ont, så nu blir det inga träningar alls på ett tag, varken ikväll eller torsdag. Om jag har tur så kanske jag får spela matchen på lördag.



Har galet mycket plugg i skolan som jag inte orkar lägga någon energi på. Känns verkligen inte bra.

Hoppas ni haft en bra dag!!

Sarah

OS-GUUUULD nr2!

Det är så jäääääävla skönt! Ytterligare ett OS-Guld till Sverige. Å som han gjorde det! Det är bara att gratulera Björn Ferry! Fan va bra gjort!




//Emma


Chris Brown

http://cyberaxis.files.wordpress.com/2009/02/chris-brown-sunny-side-has-dark-side.jpg

 

Crawl

 

I can transform ya

 

Sarah


Semeldagen och inga semlor :(

Semeldagen idag och vi har inga semlor hemma! :o
Måste ringa mamma och be henne köpa några påväg hem :)

Ska alldeles strax sätta mig i bilen och åka till kusin Lotta som fyller 19 år idag, grattis till henne!

Senare ikväll blir det att sitta klistrad framför tv:n då Real spelar mot Lyon i Champions League 20.30 på kanal 6.
Missa inte ;)

Mycket gammal bild på mig och Lotta, där var jag till och med brunhårig!

Sarah

Fredagens goda gärning!

Jg har ju glömt att berätta för er om vår goda gärning. Det va nämligen såhär att i fredags när vi skulle till middagen så hämtade jag upp Sarah å Sara å sen åkte vi till Ulriksdal för att hämta Emilia. Där åker man på en gaska smal väg, så tänkte jag vända, men då står det en bil där. Å jag sa typ "Ska han stå där länge till eller?" Men efter ett ta märker jag att han sitter fast. Jag går ut ur bilen å knackar på rutan å frågar om vi kan hjälpa honom med nåt. Så vi ställde oss å putta på bilen, å tro det eller ej, men han kom loss! :D Snacka räddande änglar vi är ;)



//Emma


Helgen

Oj oj oj! Jag tänkte ta å berätta om min helg. Vilken helg det har varit :D

Fredag
Jag va å jobbade som vanligt. Sen på kvällen va det middag med alla dam- å herrlag som va kvar i SM. Vi åkte till Scandic Hotell i Järva Krog för att äta Buffé. Det va trevligt att träffa alla i laget utanför planen, men annara va det inte jättemycket att hurra för. Jag, Sarah, å Emilia lämnade Sara, å där hittade Emilia en snögrotta ;D haha. Sen åkte vi till Donken för att äta Efterrätt.

Jag släppte av Emilia vid tåget å Sarah hemma å åkte hemåt. När jag väl kom hem å tänkte slänga mej i sängen visade sej att det va strömavbrott. Mitt rum va väl näst intill det enda drabbade. Mycket märkligt. Ingen lampa fungera å inte heller något som helst uttag för att kunna ladda telefonen, datorn, kameran mm. Jag va sjukt arg å kunde inte packa väskan då jag inte såg nånting. Gick iaf till slut å la mej :P

                                                          
                        

Lördag
Klockan ringde halv åtta å det va bara att packa väskorna (va tvungen att ha med allt inför kvällen oxå), äta frukost å sen hoppa in i bilen å åka. Vi spelade vår första match 10.30. Å det gick som på räls. 7-0 vann vi semin med så vi blev klara för SM-finalen som skulle spelas 17.00. Vi gick å käka en gemensam lunch å sen kila jag i väg på et öppet hus (60-års kalas) för att sen samlas igen 15.30.

Vi va nog alla riktigt nervösa å sen va det dags. Vi ställde upp för att gå in gemensamt, det va nationalsång, fotografering å en massa innan matchen. Men till slut blåste dom igång. Matchen började väldigt trevande då ingen riktigt vågade ta initiativet dom första minutrarna. Dock tog vi ledningen rätt fort. Men dom kvitterade innan vi gjorde både 2-1 å 3-1 innan paus. I andra halvlek rullade det på å vi kunde vinna finalen med 7-3. Det stod klart att vi va svenska mästare i Futsal!!!! :D

Sen va det bråttom. Jag, Sara å Emilia åkte hem till Emilia, köpte mat, käka, fixa oss, drack å sprang till tunnelbanan. Vi mötte upp dom andra från laget å drog till Imperiet. Där bjöds det på Champagne å dracks lite mer. Vi firade enda tills vä kände oss trötta å fötterna värkte. Alla drog hem till sej å jag drog till Emilia.

     

    

    

   

      

                                    

                            

                          

Söndag
Jag vaknade upp hos Emilia av en rejäl duns. Det visa sej va Emilia som ramlade på golvet å drog ner allt från bordet med sej. Sjukt kul. Sen låg vi å mös lite innan vi mötte upp några för frukost på Levinskys. Efter det kom pappa å Emil å hämta mej å vi åkte till Skytteholm för att kolla på Djurgården - Gävle. Djurgården vann. När vi kom hem blev det till att ta det lugnt.

En riktigt bra helg har det varit :)

Va har ni gjort i helgen?

//Emma

Radio

Jag måste bara säga åt er alla att lyssna på radion NU! 103.3 p4 sthlm. Det är nämligen så att vår superstar Malin å tränare Peter är med å pratar om vårt SM-guld!

Första svenska guldet i OS


http://img1.custompublish.com/getfile.php/860190.1151.fqsvtecbfu/Charlotte+Kalla+SWE+20.feb+09.jpg?return=langd.custompublish.com


Charlotte Kalla tog guld på 10 km fristil. Hon var 6,6 sekunder snabbare än tvåan Kristina Smigun!
Stråååålande, första svenska guldet i OS för Sverige och förhoppningsvis blir det fler :)

Hur många svenska guld tror ni på?

Sarah

Grattis!

 

GRATTIS PAPPA 40 ÅR IDAG!!!

Sarah

Kort

Kom nyss hem från skolan och ska alldeles strax åka iväg till naprapaten och efter det träning.

Killarna gick vidare i SM (?) idag! Good job! Kul att det är några som lyckas gå vidare då vi inte gör det. Så nu hoppas jag på att nästa omgång arrangeras hemma eller i närheten så vi kan komma och kolla :)

Blev ett mycket kort inlägg nu men måste faktiskt packa min väska och byta om nu. Har lite bråttom...

Sarah

Ännu en helg som flög förbi

Så var ännu en dag över och ännu en helg har nått sitt slut. Tiden går riktigt fort just nu, veckorna bara flyger förbi och studenten närmar sig med stormsteg.

Har idag upptäckt att jag är ett proffs på Guitar Hero, galet roligt ju! Nu kommer jag och Jonas konkurera om xboxet istället för att bråka om tv:n, eller så kanske det visar sig att vi kommer väldigt bra överens och vi båda kan samsas? Det återstår att se...

Så vad har ni söta små läsare gjort idag då? Spenderat dagen med en kompis? Bara legat hemma? Pojkvän/flickvän? Bio? Listan blir bara längre och längre.

Hoppas att ni alla haft en underbar dag i alla fall! Oavsett om ni spenderat den med en kompis, partner eller familjen. Ta vara på dom som står er extra nära och på dom som ni verkligen håller kära.
(Vilket fint litet rim, hihi)


xoxo

Sarah

Alla hjärtans dag

Jag tänkte ge lite kärlek till er alla. Det är ju trots allt alla hjärtans dag.

Mest kärlek vill jag dock ge till mina käraste, underbaraste, bästa vänner Linda å Josefin. Utan er skulle jag inte klara mej. Ni finns alltid där för mej i alla lägen. Å jag hopas ni vet att jag alltid finns där för er oxå.


Jag älskar er! <3

//Emma


SM-GULD SM-GULD SM-GULD!!!!!

Vi är så jääääävla bra! Fyfan va underbart med ett SM-guld. Å som vi gjorde det. 7-0 i semin å 7-3 i finalen. Vi är bäst! :D


För vi har tagit SM-Guld! Å då ser man ut såhär ;)

//Emma


SM-GULD!!!!

Gårdagen var lång och det känns som om jag fortfarande inte har piggnat till ännu.

Men vi vann ju faktiskt SM-guld så man får vara trött idag. FYFAN vad sköönt! :D Vi vann semin med 7-0 och finalen med 7-3. Siffrorna pekar på att vi var ganska överlägsna vilket vi också var. Vi hade ju vår egen Superstar Malin ;)

Eftersom att jag inte har några bilder från gårdagen så snodde jag en bild från facebook på Emma från igår, CRAZY!!

Underbart med ett SM-guld i bagaget, inte många som har ;)

Idag är det Alla hjärtans dag, är ganska så seg så det blir nog att ta det lugnt (har ändå inget planerat, haha). Ska nog gå upp och köpa en stooor godispåse, hyra en bra film och krypa ner under täcket och bara mysa. Vad ska ni hitta på?

Måste också tacka alla som kom och kolla igår och hejade fram oss. Tack!! 

Sarah


Dagens citat 100212



"Jag har alltid velat sova i en igloo", sagt av Emilia.




Kan passa på att ta gårdagens citat oxå. Även detta från Emilia.

"I dom här byxorna (springbyxor) känner jag mej som en antilop"

//Emma


Dags att sova

Middagen var inget å hurra för... potatis, biff och stekt lök, husmanskost visst men jag hade fått mycket godare mat hemma. Ingen efterrätt bjöd dom på heller så vi drog till donken och åt efterrätt där. Jag, Emma och Emilia, som dom gamla goda tiderna. Har faktiskt saknat våra McDonalds besök. Paj och glass blev det denna gång, superbra uppladdning inför morgondagen!


Nu är det dags att lägga huvudet mot kudden och hoppas på att somna.
Fjärilarna i magen har funnits där hela kvällen, kommer nog vara riktigt nervös imorgon.

Sov gott och dröm sött!

Sarah

Gaaaaaaaaaaah!

Nu är jag hemma. Jag är skitlack. Det är strömavbrott. Men det lustiga är att det bara är i mitt rum som lamporna inte funkar?! Jävla skit. Så jag ser ingenting å kan inte packa väskan inför imorgon. Det blir till att ställa klockan tidigare för att packa. Kul grej.

Jag skriver mer på söndag för imorgon är jag inte hemma på hela dagen. Ha en trevlig helg!

Håll tummarna för oss imorgon!

//Emma

Kom och kolla imorgon!

Nu är det snart dags att åka, som Emma tidigare berättat så är det middag med lagen som ska spela SM imorgon.

Tiderna för morgondagen:


10.30 Spelar vi semifinal

(14.00 Match om tredjepris)

17.00 FINAL

Förhoppningsvis spelar vi finalen 17.00

Hoppas ni kommer och kollar och hejar fram BSK till SM-guld!!

Sarah


Hungrig

Jag är sjuuukt hungrig. Måste Ha Mat!!!!!!!

Jag är iallafall klar å redo att åka. Ska bara vänta in klockan ;) Sen ska jag hämta upp Sarah, Sara å Emilia. Sen får vi förhoppningsvis mat rätt fort när vi väl kommer dit. Annars vet jag inte om jag överlever kvällen. Funderar på att ta med kameran, så vi får se om det kommer några bider senare ;)

Hörs när jag kommer hem igen nån gång ikväll :)

//Emma

Kvällens outfit

Jag tänkte lägga upp en kvällens outfit nu när jag ändå inte har något bättre för mej.


Jag har faktiskt nya stövlar dagen till ära ;) haha

Jag undrar, hur fan ska man stå för att ta en outfitbild?

//Emma


Heeeelg!

Så jävla skönt! Äntligen helg :) Blev en kort fredag oxå så allt är perfekt. Va händer i helgen då? Joo, men det är full rulle vettu.

Ikväll så ska vi i laget till Scandic Hotell å käka middag med dom fyra herrlagen å dom fyra damlagen som är kvar i SM. Sen imorgon är det SM å på kvällen är den bankett för alla som spelat å sen blir det utgång efter det. Helt perfekt. Sjukt taggad är jag :)



Dock vet jag inte va jag ska ha på mej imorgon kväll. Jag saknar Thailand då man bara kunde dra på sej nåt å gå ut. Inga strumpvyxor, ingen tröja å somriga skor. Annat är det nu :(

//Emma


time to sleep

Träningen var riktigt rolig idag. Intervallöpningar och spel.

Nu har jag tyvärr slut på ideér vad jag kan skriva om... Tråkigt jag vet! Men min fantasi är inte den bästa.

Måste bara varna alla i vår grupp på esteten att jag och Sara har kommit på BÄSTA dansen till vår låt, så ni kommer inte ha mycket att säga till om nästa onsdag. Introduktionen är vår och massor av ideér kommer där till. Bra va? Slipper ni anstränga era små hjärnor :)

http://bloggportalen.aftonbladet.se/blogportalimages/avatars/originals/39291.png



Det var väl allt för mig ikväll... önskar alla en god natts sömn och söta drömmar.
Kort, enkelt och lättläst inlägg, perfekt!

Sarah

Nya tag

Jag är sjukt trött som jag sa redan innan. Jag vill bara krypa ner i sängen å sova. Jag tar nya tag imorgon å hoppas jag hinner va hemma längre än en timme. Då kan jag säkert hinna skriva nåt inlää oxå.

Sov gott!

//Emma

Hemma

Vilken jävla dag. Va så trött när klockan ringde i morse att jag helst aldrig ville gå upp. Va dessutom tvungen att ta bil idag. Det va en hemsk färd till Botkyrka då jag ett x-antal gånger verkligen fick kämpa för att hålla ögonen öppna.

Åkte sen vidare till Daglivs å kom hem nu. Å om 40 minuter måste jag åka till träningen. Suuug. Jag orkar verkligen inte idag. Har ingen riktig motivation eftersom jag är helt slut.

Mina lår har förskräckligt ont oxå. Träningsvärk till tusen. Aj aj aj. Kan knappt gå i trappor xD haha. Folk har frågat mej idag om jag har skadat mej. "Nej då, det är bara träningsvärk" svarar jag då.

Hur som helst så ska jag lägga mej ner å ta några djupa andetag för att sen slänga i mej mat å åka till träningen. Ska försöka skriva ett litet inlägg till er senare.

Puss på er! //Emma

Tjabba tjena hallå!

Uppe (as)tidigt på morgonen för att åka till Södertälje och spela tre matcher som är 12x2 långa så åker vi dit och förlorar, hur kul låter det? Inte alls... Efter första matchen var jag riktigt förbannad, kände för att slå sönder något :s Folk på sidan måste faen ha skrattat åt oss, vi såg praktiskt taget ut som ett gäng stressade höns som sprang runt ute på plan och försökte få fatt i en boll.

Det var stressigt, första touchen sög, vi fick inte igång något spel, engagemanget sög. Motståndarna undrade nog hur vi lyckats ta oss till semi, skulle jag också undrat om jag satt på sidan. Ett skott på mål och ett mål.
Andra matchen så lyckades vi mycket bättre, vi lugnade ner och vågade hålla bollen individuellt. Samtidigt var vi mycket mer noggranna i passningar och i mottagningar. Vi hade verkligen höjt oss ett snäpp men det räckte och vi förlorade mot gruppen bästa (skulle jag säga) lag. Dom var grymt duktiga, speed under fötterna och härligt spel.

Nu fick ni värsta matchreferatet men ni som inte vill läsa det behöver inte läsa det (;

Nu ska jag hoppa in i duschen, har nyss vaknat upp efter en timmes sömn och måste piggna till lite, då är en dusch perfa!

Ikväll är det träning på schemat! Utomhus med boll, härligt!
(Btw så gör min baksida gör ont igen :( , måste nog ringa Martin och be om en tid imorgon )

Hoppas ni haft en bra dag hittills!



Sarah


Skärpning

Okej, det blev ett till inlägg. Men jag har en fråga?

Vart tar alla besökare vägen?

Vår statistik går som en berg- och dalbana. Det är typ varannan dag folk kollar bloggen. Skärpning!

Hoppas att återse er alla plus några fler imorgon ;)

//Emma

Sjukt trött

Jag fattar inte, men jag är hur trött som helst. Helt slut är jag. Dessutom va träningen jobbig idag å jag har typ redan fått träningsvärk. Inte okej! Dock är jag glad över att kunna hjälpa Sarah att träna hennes magmuskler lite ;)

Emilia ringde mej för ungefär en halvtimme sen å frågade om jag ville följa med ut xD Visst. Klockan är 23, då ska jag fixa mej, ta mej ner till tåget å sen åka in till stan. Jag skulle va inna typ tidigast 1. Dessutom måste jag köra bil imorgon klockan 7. Så jag va tvungen att avstå. Va inte så mycke att ens fundera över :P

Imorgon ska jag till Botkyrka igen. Är även riktigt sugen på att åka å kolla när Sarah spelar skol-SM. Hon möter en skola där en från mitt förra lag spelar. Skulle va sjukt kul att se :) Men får se om jag hinner förbi å kolla lite eller hur det blir. Ska till Daglivs efter så det blir nog lite tajt.


Bild på mej å Emilia från en utgång i somras. Gud va jag saknar sommaren :(


Men nu ska jag i vilket fall som helst sova. Måste orka upp imorgon.

//Emma


Hahahaha!

Alltså, svar på tal till Sarah. Jag va faktiskt jätteduktig på stretchingen av vaderna. Jag hade fötterna mycket närmare händerna än alla andra! Det måste ju va bra eller?

//Emma

God natt

Frukosten är fixad, väskan är packad och morgondagens kläder ligger vikta brevid väskan. Allt är fixat inför morgondagens skol-SM spel i Södertälje. Första matchen spelas runt halv nio-nio och det tar ju ett tag att åka till Södertälje dessutom. Vi ska samlas halv sju i jakan, mördarmorgon! Samling halv sju betyder att jag måste gå upp 05.30, klockan står fortfarande på 05, är det ens normalt att gå upp så tidigt? Fortfarande natt då ju :O Sjukt, men vad gör man inte för fotbollen...?

Brottarträningen idag så väldigt tung ut men jag hade gärna varit med. Även fast att jag inte var med och träna så tror jag nog att jag ändå kommer ha lite träningsvärk i magen imorgon, så mycket som jag skrattade :) Ni skulle ha sett Emmas stretchning av vaderna, oslagbart, haha!

Tiden rinner iväg och som sagt ska jag upp tidigt imorgon. Nu är det dags att krypa ner under täcket.

USA 09 - Underbart, ska tillbaka <3

Natti Natti

Sarah


Middag


Fem minuter innan Emma kommer och hämta mig så ska jag trycka i mig middag. Stressigt!!



Ciao!!
Sarah

Goda nyheter

Nyss hemkommen från naprapaten, jädrans vilka köer det är på rotebroleden så här dags. Måste vara ruskigt segt att sitta i dom köerna varje dag påväg hem från jobbet.

Men nu till dom goda nyheterna! Min baksida känns riktigt bra så jag får spela imorgon, happyy!! Sen får jag också träna om det känns 100% bra annars ska jag stå över. Men förhoppningsvis kommer det kännas lika bra efter som det gör nu.

Ikväll ska jag åka med Emma till brottningsträningen, spana in vad dom gör och umgås lite med gänget (: Saknar dom ju när man inte fått träffa dom på länge. Mångaaaa dagar sen senast.

Lagbild

Förra årets lagbild...


Och vet ni? Jag började med min uppsats men kom inte speciellt långt.
Nu ska jag gå och se vad pappa kollar på för roligt på tv.

Ha en fortsatt bra kväll!

Sarah

Jävla skit!

Jag skrev precis ett inlägg, men va hände? JOOO, det försvann. Jävla skit.

Ibland tycker inte jag om blogg.se.

Men iaf. Jag kom hem nu, jobbet gick bra. Det blev pizza till lunch så jag är glad :D Va ju även där å åt i fredags, men då blev det en avocadosallad. Tro't eller ej ;)

Träning ikväll. Löpning å sen brottningsfys. Det va grymt jobbigt förra veckan. Så jag vet va vi har att vänta. Sjuk träningsvärk kommer jag få oxå. Hoppas den går över till lördag bara då det är SM!!!! :D

Sen har jag tårta kvar hemma som jag ska äta up efter träningen. Blev kvar från igår å det vore ju tråkigt om den blir förstörd ;)


Äääälska tårta! Dock ser inte min ut exakt så, men rätt lik är den ;)

//Emma


Rihanna

http://festival.blogosfere.it/images/Rihanna_1.jpg

Take a bow

 

Russian Roulette

 

Photographs - Rihanna ft. Will.I.Am

 

Sarah


10 februari

Haha yes! Kul att Emma fått Gossip Girl, då vet ni åtminstone orsaken till varför Emma försvinner från bloggen först och sen jag. Nej men vi kommer nog kunna hålla uppdateringen lika bra som vi gjort den senaste tiden (:

Somnade sjukt tidigt igår, runt tio tror jag. Förstår inte varför då jag även hade sovit på dagen i ett par timmar.
Men jag gick och la mig i sängen efter duschen och då var det inte så lätt att hålla ögonlocken uppe. Min säng är ju faktiskt otroligt skön så det är svårt att inte somna i den när man väl lagt sig.

Idag klockan fyra så ska jag till naprapaten, då kommer domen. Ska jag få spela eller kommer jag behöva stå över imorgon? Hoppas inte på det sistnämnda. Han kanske är mutbar? Kan vara värt ett försök... Vet dock inte vad jag ska muta honom med, förslag?

Nu ska jag faktiskt ta och börja med min uppsats om Israelkonflikten, jag vet att jag sa att jag skulle göra det igår men jag var inte så duktig som jag hade hoppats /:

xoxo

Sarah


Tack!

Nu är det dags för mej att sova. Har haft en jättebra dag. Jag är supernöjd. Har varit skönt att bara ta det lugnt oxå :) Kan säga att det snart är dags för Sarah att kolla lite tv oxå. Jag fick nämligen Gossip Girl säsong 2. Så Sarah, nu vet du att om några veckor är det din tur ;) haha!


Bjuder på en bild från studenten.

Tack alla för alla gratulationer. Det betyder jättemycket :)

Puss på er!
//Emma


Soffliggarkväll

Nyss hemkommen från Barkarby och Jakan. I barkarby köpte mamma ett par skor och i jakan köpte Belma ett par leggings, själv kom jag hem tomhänt, fattiglapp som jag är. Prövade i alla fall ett par converse så det kändes som om det var mina ett litet tag...

Fick med mig en chipspåse hem från Ica (som jag la ner i korgen och sa att det var som tack för att jag körde mamma till barkarby) som jag ska svulla i mig ikväll. Ingen träning ikväll = soffliggarkväll. Om man får sitta där för Jonas förstås, han ockuperar tv:n för att han ska spela och så fort han inte får som han vill går han och gnäller hos mamma. Mycket bra knep av honom då han vet precis vad han ska göra för att övertala henne.

Han är inte alltid så söt som han ser ut, dock några år äldre nu.

Nu blir det att laga omelett till middag, väldigt längesen jag åt det så ska bli gott :)

Tjohej!

Sarah

Ryggen

Just det, jag glömde berätta att jag va förbi kiropraktorn idag. Jag hade med mej röntgenplåtarna för att han skulle ta en titt på va det är för fel med mej egentligen eftersom det aldrig blir bättre. Å äntligen är felet hittat! Det känns riktigt skönt faktiskt :) Jag är jättesne. Mina kotor i nacken ligger snett å samma sak i ryggen. Så nu ska han knäcka tillbaks dom till sitt rätta, raka, ursprungsläge :P Kommer ta ett tag, men ändå. Det enda som va lite märkligt va att det låg som att jag skulleva vänsterhänt. För er som inte vet är jag verkligen inte det, så det va ju lite småskumt :P



Dock är inte det där mina plåtar, men ändå ^^

//Emma


Min dag idag ;D

Haha idag är det min dag. Jag blir nämligen 21 år. Egentligen vill jag inte fylla år, det känns inte som jag fyller år och varför ska man bli 21? Totalt onödigt. Så vi bestämmer att det inte alls är min dag :P

Hur spenderar man en födelsedag då? Jo, när man heter Emma så går man upp tidigt å åker å jobbar. Men kom hem i ganska od tid vilket va skönt. Sen blir det till att ta det lugnt å invänta familjen så jag kan få äta tårta ;D Sen blir det chill ikväll då det är veckans lediga kväll :)


Ha en trevlig dag allihopa :)

//Emma

Congrats!

 

Emma blir ett år äldre idag! Grattis sötnos :)

Glöm inte å gratta!

Sarah


Flitig idag

Så sjukt skönt! Fick veta att vi inte hade någon religion så beslutsångesten var ju väldigt onödigt, så det blev soffan :)

Men tänkte vara lite duktig också. Det är så att vi ska arrangera en fotbollscup för småtjejer som projektarbete. Lämpligt med en fotbollscup när man går på en fotbollslinje ju (; Så nu har jag ringt runt till massor av lågstadieskolor och dom verkar vara väldigt positiva inför detta, jätteroligt att höra faktiskt. Kanske blir bra tillslut trots allt.

När jag spelade i HSK. Glada vinnare. Cup på Åland.

Egentligen så har jag världens fobi för att ringa till människor som jag inte känner, fråga mig inte varför, blir alltid så nervös och måste träna innan på vad jag ska säga så det låter bra, haha!
Men min "ringa till främlingar"-fobi kanske har försvunnit nu när jag snart är 19 år gammal? Bättre sent än aldrig isf :)

Ska nog va ännu duktigare idag och börja med min uppsats om Israelkonflikten, den ska egentligen vara klar v10 men eftersom att jag har tid över så kan jag göra det nu så slipper jag stressa sen :) Sen får vi se om jag tar psykologiläxan när jag ändå håller på.


Have a nice day! xoxo

Sarah


Tröttmössa

Känns som om jag nyss vaknat även fast jag varit uppe i ca två timmar.
Jag gäspar och ögonlocken är svåra att hålla uppe, dessutom tror jag att jag börjar bli förkyld.
Många som ligger hemma i feber och är sjuka nu har jag hört.

Kom nyss hem från naprapaten, det känns mycket bättre och det finns som sagt en liten chans att det blir spel på torsdag men då blir det att gå och behandla sig på fredagen också.

Nu är frågan om jag ska orka gå på vår sista och min enda lektion idag, religion. Vi gjorde ett prov senaste lektionen så vi kommer säkerligen att börja med något nytt. Nu blev det jobbigt... Ska det bli sängen här hemma eller tåget och skolan?


Återstår att se. Ha en trevlig dag. Hörs senare!!

xoxo

Tisdag

Förlåt för dålig uppdatering! Men jag kunde inte logga in på bloggen igår. Men Sarah skötte uppdateringen perfekt :) Gårdagen va väl inte riktigt min dag om man säger så. Det mesta som kunde gå snett gick snett. Men jag hoppas på en bättre dag idag.

Fick sovmorgon i ungefär en halvtimme idag så kunde gå upp först tjugo i sju ;) Woho! Snart ska jag sätta mej i bilen å åka till PrisXtra Östermalm. Ombyggnad står på schemat. Kommer nog blir huuuur fint som helst när jag varit där ;)



Ha en bra dag allihopa så hörs vi när jag kommer hem :) Ledig kväll ikväll. Skönt!

//Emma


Playstation eller Xbox?

Min lillebror har nyss köpt ett xbox, hemma har vi redan ett playstation 2 som fungerar utmärkt (står i mitt rum så jag kan se på film (:). Fick även massor av spel till xboxet som t.ex. fifa10, guitar hero och massa andra. Superkul tycker jag!

Tidigare så satt min lillebror i sitt rum framför datorn hela dagarna och spelade CoD, vart tror ni han sitter nu?


Men vad ska det vara? Xbox eller Playstation?

Sarah


Semla

Hallå där!!

Har nyss ätit middag, en jättegod pastagratäng som mamma lagat.

Hos naprapaten gick det bra, han tyckte att det kändes mycket bättre än förra gången men han är fortfarande osäker på om jag får spela skol-SM på torsdag :(
Men ska dit imorgon, i övermorgon och även på torsdag, hoppas verkligen att han godkänner min baksida på onsdag så jag får spela! 

På gymmet gick det också bra, cyklade riktigt snabbt som uppvärmning. Hela 9.5 km på tjugo minuter. Eller det kanske bara är jag som tycker att det är väldigt snabbt? RäääcerSarah på cykel, kanske ska tänka om? Tränade även framsida lår, mage, armar och rygg.

Och gissa vad mamma har köpt som vi ska äta senare! SELMOR! <3
När är semeldagen? Har ingen koll på det där men har inte ätit någon semla i år så det ska bli riktigt gott.

http://iloapp.hermertz.se/blog/blogg?ShowFile&image=1233003871.jpg

Sarah


FloRida

http://www.mynewsdesk.com/files/f1618918260edb4395dcea1cb6b2cd48/resources/ResourceHiresImage/thumbnails/flo_rida_-_new_pub2sm_-_credit_chad_griffith_medium.jpg

 

Alexandra Burke ft FloRida - Bad Boys

 

J. Lewis ft FloRida - Dancing for me

 

FloRida - Low

 

Sarah


Ännu en måndag

Blev en väldigt kort skoldag idag i och med att jag inte hinner gå på engelskan då jag ska vara hos naprapaten, ganska skönt faktiskt.

Återigen en dag då jag vaknar av att det är för ljust i rummet, solen visar sig två dagar i rad, otroligt.
Får hoppas på att det håller i sig ett tag till, får gärna bli lite varmare också. Solen lurar en ju, när den är framme tror man att det ska vara någorlunda varmt ute, men icke sa nicke. Fortfarande -6 grader även fast solen skiner som aldrig förr.

Så kom ihåg att klä er varmt oavsett, kolla inte på hur vädret utanför fönstret ser ut utan kolla på termometern och om ni har en balkong, gå ut och känn hur varmt/kallt det egentligen är.
Det var dagens tips från mig :)

Sarah


100207

Nu ligger jag i sängen igen. I like my bed :) Det blev en dag full med fotboll som vanligt. Men det gillar jag oxå. Kom hem från träningen å käkade middag med familjen å sen drog vi även en filmkväll på det. Å tyvärr blev klockan lite väl mycket, så nu är det dags att sova med en gång. Måste upp sex imorgon för att jobba.

Träningen va i alla falla roligt. Vi spelade näsan hela träningen som jag förutspådde. Geni-jag! Sen lider jag med Sarah att hon inte får träna. Men hon va ju med på ett hörn trots allt. Å jag måste säga att jag är riktigt imponerad över hennes målvaktskills! Hon är minsann bra på allting den där tjejen. Jag är sjukt stolt över att känna henne ska ni veta ;)



Snyggaste bilden på oss sen i fredags ;)

Dröm söta drömmar nu! //Emma


Dagens

Var som sagt och kollade på Kungsängen-Bele idag. Efter ca fem minuter utomhus ångrade jag mitt skoval (ni som känner mig vet att jag fortfarande går i mina converse sommarskor) men i hela 70 minuter stod jag ut. Mina fötter var isbitar då kan jag säga er.

Matchen vann Kungsängen med 3-0. Väldigt imponerad över deras spel, trodde faktiskt inte att dom skulle va så bra men det blev en glad överraskning istället för en dålig, hehe. Hellre för låga förväntningar än för höga eller hur?
Det sättet som dom spelade sig ut vissa situationer - riktigt snyggt. Kommer nog bli en rolig säsong år 2010 om dom fortsätter såhär :)

Direkt till träningen efter det där jag körde lite teknik och "kvadde" som uppvärming, lite busigt av mig då jag egentligen inte får göra det, men jag kan verkligen inte hålla mig borta när det finns en boll i närheten. Sedan blev det lite styrka och efter det blev det att återuppta mina gamla skills som målis. För er som inte vet det stod jag i mål väldigt mycket när jag var lite yngre (3-4 år sen kanske), har också stått för P91 i några matcher och en cup, det visste ni inte va? Erkänn, lite imponerande...

Nu har jag varit hemma ett bra tag, ätit middag och varvat ner med familjen framför tv:n och filmen "sommaren med Göran". Många har sagt att den skulle vara dörolig men så bra var den inte i mina ögon tyvärr. Smaken är som baken!

http://www.privatdatagruppen.se/b/images/sommar1.jpg



Nu ska jag krypa ner under täcket och jag önskar er alla en riktigt god sömn!

xoxo

Sarah

Lets go

Nu ska jag slänga i mej lite mat å sen bär det av mot Skytteholm med pappa å Emi för att kolla på Djurgården - Sundsvall. Direkt efter det bär det av mot Väsby å dagens träning. Inomhus idag, å jag kan tänka mej att det blir mycket spel för att spela ihop oss inför sm-semin nästa helg :) Men vi hörs efter träningen ikväll nån gång :)

Ha en trevlig dag i det fina vädret.

//Emma

+




O'boy vilket vackert väder, solen skiner idag!

Blir nog att åka och se på Kungsängen-Bele idag. Någon som ska joina? ;)

Sarah

Bilder

Tänkte bjuda på lite bilder sen i fredags. Enjoy!

       
Malin lagar mat     Sarah å Emilia

      
Malin å Emma                   Malin, Janna å Erica

       
Sarah å Emma      Emilia sjunger

        
Emilia å Janna        Hårfixning

  
Sing star                   Sötnosar

   
Gruppbilder



//Emma


Svikna å besvikna

Det är såhär att jag å Sarah känner oss både svikna å besvikna av Emilia. När vi startade bloggen så va Emilia skittaggad å hon skulle fixa både det ena å det andra. Men detta engagemang försvann ungefär lika snabbt. Nu i helgen erkände hon till å med att hon inte ens varit inne å läst på säkert en månad?! Va är det för stil liksom? :( Jag hoppas ni läsare har fått en bättre bild av nu varför vi bara är två som skriver. Det är iallafall så det ligger till. Hon har totalt dissat oss å bloggen.



Visst att hon har dissat oss, men jag tycker om henne väldigt mycket iaf :) <3

//Emma


7 februari 2010

God förmiddag! Underbart väder vi har!

Skönt att för en gång skull få vakna av att det är för ljust i rummet så det inte känns som om det är mitt i natten varje gång man går upp.

Idag är det söndag, har lite lösa planer. Funderar bland annat på att kanske åka och se kungsängens herrar mot bele i en träningsmatch. Skulle vara riktigt roligt att se men vet inte om jag orkar åka dit.

Gårdagskvällen var mycket trevlig, planer om en utlandsresa i sommar, tillsammans båda familjerna. Skulle var grymt kul! Det verkar som om Grekland står högst på listan så det blir väl antagligen Rhodos eller Kreta.
Melodifestivalen dissa vi totalt.

Men imorse när vi åt frukost så gick det ju i repris och vi kände oss tvugna att se på det bara för att göra det, melodifestivalen är ju faktiskt lite av en tradition. Och vad har hänt?! Förresten väldigt kul att Måns Zelmerlöw är programledare, var lite småkär i honom förut :$ haha.

Artisterna som sjunger, vart är känslan?
Det är bara ett framträdande, ett tomt skal. Låtarna dom sjunger är döda, ingen lyckas nå ut genom tv:rutan. Riktigt tråkigt.
Tidigare har det varit att man uppträder med en låt som man kan relatera till och känna av men dom senaste åren har det varit DÖTT. Just därför kollar jag inte längre på melodifestivalen.

http://www.reser.se/bilder/europa/grekland/rhodos-strand.jpg

Sarah


God natt

Nu är jag hemma igen efter att ha varit hos Christoffer å firat han å Kristofer. Det va massa trevliga människor där som jag tycker väldigt mycket om. Det blev en jävligt spårad kväll, å eftersom jag va nykter ikväll såg man exakt allt som hände ;)

Alla började dra vidare så jag körde henkes bil med lite folk till Rilles å sen promenerade jag å Stefan hem å nu ligger jag i sängen redo att sova. Är helt slut, trots att jag sov middag mellan typ halv tre å fem :P Så nu kära läsare ska jag sova. Ska bli så skönt att sova ut första dagen på riktigt länge. Vi hörs imorgon, å då ska jag ladda upp lite bilder från gårdagen :)


En bild från igår. Snygga vi är!

//Emma


Däckad

Haha igår när vi kom hem till Janna så gick det ganska fort innan Emilia däckade. Jag va självklart inte sen med att ta kort på detta.



Strandad val?



Emilia?

Jag måste säga att jag tycker hon liknade en strandad val en aning. Kan ni lista ut vem som är vem? ;)

//Emma


Vilken header?

Nu har jag en fråga till er läsare. Vilken header tycker ni att vi ska använda oss av?



eller..



Vad tycker ni?

Sarah


...

Jag återkommer med fler bilder från kvällen lite senare eller imorgon. Nu ska jag gå å sova ett tag för att sedan börja festandet igen ;P Det blir en tung helg, men det är det värt ;)

//Emma


Bästa

Nu är jag hemma igen. Kvällen igår va sjukt kul! Vi började med att åka å handla för att sen käka tacos, kladdkaka å massa godis hemma hos Janna. Vi drack, sjöng sing star å fixade oss för att göra oss i ordning för utgång.

Jag kan säga att vissa sjöng sing star mer, å högre än andra. Jag är, liksom Sarah, oerhört ledsen över att vi aldrig fångade Emilia på film, det va helt klart en upplevelse.

Vi rörde oss mot den stora, stygga staden å det blev Nype vi drog till. Det va väldigt kul å vi dansade hela natten så att fötterna värkte. Det bör tilläggas att vi spelar fotboll å är inte allt för vana att gå i högklackat, därmed dessa onda fötter.

Jag å Emilia drog lite innan dom andra för att åka hem till Emilia å hämta lite saker. Vi mötte upp dom andra på Donken, fyllekäk är ju ett måste. Sen tog vi en taxi hem till Janna. Väl där så tog Sarah å Emilia soffan, som Emilia redan hade däckat i å vi andra skulle ta sängen. Jag kan säga att Malin fick störst plats då hon hade ungefär halva sängen å jag å Janna fick dela på den andra halvan. Men det va ju mysigt ;)

Vi låg å skratta fram till ungefär halv sex då vi somnade snabbt. Klockan ringde ju trots allt tio för att vi skulle å ta ett lagfoto. Kanonkul!


Jag avslutar med en gruppbild:
Malin, Janna, Emilia
Sarah, Emma, Erika

Det va iaf en skitbra kväll med helt underbara människor <3

//Emma


Fel mailadress, ber om ursäkt!

Oj oj oj!

Jag har gjort ett stort misstag och skrivit fel mailadress! :o
Man är ju så van vid att det är hotmail.com men nu är det så att det är [email protected]

Så jag ber om ursäkt att jag tidigare skrev .com men det är alltså .se!

Så nu bör det bli lättare att skicka mail till oss (; Allra helst du "J" som har försökt. Pröva igen nu och se om det går bättre (:

Sarah


Homee

Trött, lite sliten och känner just nu bara för att krypa ner under täcket och slå på en bra film.

Fredagen var grymt rolig, lätt den bästa festkvällen på länge (dock första gången jag festa sen nyår). God middag, god efterrätt (även fast jag inte brukar gilla kladdkaka så var den som Emma hade med sig väääldigt god, blir dock typ illamående efter en tugga pga. all choklad men god var den, smakade lite iaf.) och gott sällskap, kan nog inte bli bättre!

Det sjöngs singstar för fulla halsar, tråkigt nog missa vi att spela in när Emilia sjöng...

Vi drog till Nype där vi dansa tills lamporna tändes och det var dags att bege sig hem. En cheeseburgare + en cola och en taxi senare var vi hemma och somnade runt fem-halv sex.
Kvällen var riktigt bra och jag hade superkul, förhoppningsvis hade dom andra lika kul som jag.

Har tyvärr inga bilder från kvällen men jag tror, eller snarare hoppas, att Emma kommer lägga upp dom här eller skicka bilderna till mig så lägger jag upp dom :)

Hade ni en lika mysig, trevlig och bra fredagskväll som vi hade?
Dont think sooooo.. c'ya!

Puss

Sarah

Nu jävlar

Nu bär det av. Väskan är packad å humöret är på topp! Hinner tyvärr inte skriva nå mer nu, men ska försöka skriva lite ikväll!

Ha en trevlig kväll!

Puss //Emma

Keri Hilson

http://www.allthatmusic.com/wp-content/uploads/KERI21.jpg

I like

 

Energy

 

Number One - R.Kelly ft. Keri Hilson

 

Sarah


Fredag, yaaay!

Sådärja! Nu är man återigen hemma, hemma från naprapaten och skolan.
Nu har helgen dragit igång på riktigt! Har nyss stoppat i mig en tallrik med fil och flingor och ska alldeles strax börja packa min väska.

I helgen händer det ganska mycket faktiskt, ikväll blir det middag och utgång med ett par trevliga tjejer och imorgon klockan 11.00 (!) notera klockslaget, ska vi ha lagfotografering. Blir väl att komma direkt i festklänningen och en påse cheeseburgare i nypan.
Efter fotografering blir det alla åka hem och vila upp sig för senare på kvällen får vi gäster, kusinerna Johan & Rikard med familj kommer hit på middag, fuuun! Inte ofta vi umgås längre så det är jättetrevligt dom få gånger som det faktiskt händer.

Så det kommer bli en asnajs helg! :)

Idag när jag var hos naprapaten döda han praktiskt taget min baksida. Gör ganska så ont nu då han har varit på och tryckt, klämt och masserat på min stackars baksida. Smärtan överlever jag men att jag inte får träna något förutom att cykla och göra lite styrketräningar, det vet jag inte om jag överlever. Kommer bli sjukt rastlös, men det är bättre att jag blir helt frisk och kan spela SM-semifinalen och finalen på lördag. Skulle gärna också vara med och spela Skol-SM på torsdag om jag får.
Ska tillbaka på behandling mån. tis. och ons. nästa vecka så förhoppningsvis tycker han att det känns bättre då (:





Sarah

God morgon

Godmorgon allesammans! Sovit gott?

Jag hade precis skrivit ett inlägg, klickar på publicera så försvinner det!
Gissa om det är irriterande! Hinner tyvärr inte skriva något längre inlägg nu då mitt tidigare försvann, måste iväg till naprapaten! Hoppas ni får en bra dag!

Sarah

Varning för lättklätt!

Håller med Emma, dagens diss är definitivt alla hjärtans dag.
Ännu en sak som gör mig lite smått upprörd är alla par som ska stå och RÅHÅNGLA på stationen, kom igen, get a room eller något. Folk vill faktiskt inte se när ni står och rullar tungor med varandra.
Haha gillar mina uttryck!

Men i ärlighetens namn så är det inte så roligt att se på. En puss och en kram hit och dit är jättegulligt, men när ni börjar komma in på förspel offentligt blir det lite jobbigt. Om ni har tur kanske det finns en porregissör i närheten, perfekt! Då kan ni ju starta er en filmkarriär som porrskådisar!


Woops..


Tanken slog mig att mitt senaste inlägg om att jag ska leva i celibat kan ju faktiskt misstolkas, och det rejält!
Jag tänker då inte leva i celibat men kanske i ensamhet (ensam i en lägenhet typ, utan pojk) om den perfekta mannen för mig inte visar sig (tyvärr inte du Linus, but keep up the good work!)

Tror nog att det här får bli mitt godnatt inlägg. Måste sätta igång och plugga också...
Kommer med en uppdatering imorgonbitti innan jag åker till naprapaten!

 

Natti. xoxo

Sarah

 


Taggad

Jag är så sjukt taggad inför imorgon. Det är gaalet! :D Ska bli så mysigt, först middag, bastu, sing star å krök. Å sen drar vi en utgång på det. Kan inte bli mycket bättre. Att få göra detta med människor som jag tycker så otroligt mycket om gör inte heller saken sämre!

Jag tänkte varna redan nu för att uppdateringen kanske inte blir den bästa imorgon. Men ni kommer få bilder från kvällen sen. Hoppas det kompenserar en del ;)

Jag tänkte nu gå å packa ner lite saker å sen sova. Så jag säger god natt redan nu. Ska försöka skriva iaf nånting imorgon när jag kommer hem från jobbet.

Sov gott å dröm sött!

//Emma


I hate love

Nu ska jag minsann göra en stor fet diss här i bloggen. Va ska jag dissa idag tro? Jo, inget mindre än alla hjärtans dag. Vilken skitdag. Visst, det är säkert mysigt för alla par. Men för oss singlar? Nej, tack. Bara en dag att känna att man inte har nån när man sitter ensam å alla har nån att vara med. Det är synd om mej som nästan bara har kompisar som har pojk-/flickvänner. Alldeles ensam är man. Det är allt dagen har att erbjuda. (Förutom i år som det även erbjuds en träning) haha. Sen har jag ju några singelvänner, men ni förstår förhoppningsvis grejen.

Varför behöver vi dagen? Dom kan väl umgås å ha det mysigt vilken dag som helst?

Alltså, dagens diss, Alla Hjärtans Dag.


En grym låt som jag lyssnar på nästan hela tiden. Den passar grymt bra in just nu!

//Emma


Jävla skit

Faaaaan oxå. Blev förlust i förlängning. Jävla skit. Det va oerhört orättvist då Djurgården ledde med typ 32-10 i skott efter två perioder. Dom borde kunnat avgjort tidigare. Men nya tag på lördag hemma på Hovet mot Modo.


Blandat inlägg

Tyckte det var dags att komma med några nya ideér till bloggen så det blev "dagens artist".
Gårdagen var Jason Derulo, idag är det Jay Sean.
En artist + några av deras mest kända låtar och kanske några nya också (: bra va? Kan ni komma hit och hitta ny musik ;) Jag och Emma har ju lätt bäst musiksmak!

Tanken var att jag skulle plugga under träning då dom andra var ute och sprang, gissa hur mycket jag fick gjort?
Om ni gissade på inget så har ni rätt. Orkar varken lägga ner tid eller energi på morgondagens religionprov som handlar om buddhismen, hur kul är det på en skala 1-10 liksom?
Ok, ni som är intresserade av just det ämnet behöver inte svara :)

Måste också säga att det är väldigt tråkigt att jag inte fick någon respons på gårdagens inlägg om att det inte finns några perfekta män! Då måste det ju faktiskt, tråkigt nog, betyda att det verkligen inte gör det... Där gick mina drömmar upp i rök och jag kan faktiskt inte nöja mig med en halvperfekt så blir att leva i celibat resten av livet då, haha!



Gammal bild.

Hoppas ni alla haft en bra dag!
Förhoppningsvis kommer det kanske ett inlägg senare ikväll.

xoxo

Sarah

Viktigt!

Glömde säga att jag sitter bänkad framför tvn å kollar hockey nu. Färjestad - Djurgården. Det är ca tio minuter kvar av matchen å Djurgården leder med 2-1 så skynda er att slå över å kolla! :D


//Emma


Snö, snö, snö

Jävla snö! När ska den ta slut? Jag orkar inte med mer snö nu. Dagen har varit bra, men lång. Jag va helt sjukt trött när klockan ringde 06.00. Så låg å drog mej till halv sju (a). Till mitt försvar sov jag faktiskt inte så bra i natt. Vakna flera gånger. Brukar aldrig hända... Dessutom denna tidiga morgon va jag tvungen att ställa mej å packa träningsväskan. Inget att rekommendera om man vill komma ihåg allt.

Åkte först till Bromma för att hämta upp lite material, fortsatte till Botkyrka för att sen åka till Daglivs. När jag parkerade bilen kom jag på att jag nog inte hade packat med mina löparskor. Mycket riktigt. Blev till att ringa hem å be Emil ta med dom då vi både skulle till kiropraktorn. Jag hämtade en remiss å mötte Emil i dörren å fick mina skor. Sen bar det av till Sophia hemmet.

Där va det i princip jag å pensionärerna. Men jag satte mej fint å vänta på min tur. Kom in, tog några bilder å sen fick jag åka. Klockan va kvart i fem när jag va klar så det blev till att åka direkt till träningen. Löpning i snö stod på schemat. Det är väl sådär, men vi kämpade på bra å va ute i en timme. Sen efter en lång dag fick jag äntligen åka hem :)



//Emma


Jay Sean

http://tusiime.files.wordpress.com/2009/07/jaysean.jpg

 

Sarah


4 februari

Kom hem för inte så länge sen, dagen har varit lång och full av håltimmar. Om lektionerna skulle varit mer ihoptryckta hade jag säkert slutat vid ett-halv två istället för vi kvart över tre.

Hur har er dag varit?

Snön tar aldrig slut, tur nog så var tågen i tid när jag skulle åka hem annars hade det blivit lite bråttom. Ska bege mig till träningen alldeles strax. Får dock inte träna som jag berätta för er igår men ska åka dit och sätta mig och plugga medans dom andra är ute och springer i snörusket, tycker verkligen synd om dom, hade gärna varit med om jag fått.

Imorgon har vi "mini"-religionsprov om buddhismen samt en läxa i psykologin. Så har lite och plugga till inför morgondagen.

Sarah


Godnatt

Oj, va tiden går fort när man har roligt. Det är faktiskt dags för mej att krypa ner i sängen. Måste va någorlunda pigg imorgon då jag måste köra bil, å det är nog inte så bra om man somnar vid ratten (a). Får se hur lång arbetsdagen blir imorgon eller om det blir en sväng förbi sjukan innan det blir till att åka hem. Men kära läsare, det är morgondagens problem.

Jag tänkte även passa på att påminna alla, som tänkt köpa present till mej, att jag fyller år om sex dagar ;) haha. Skrev en fin kom-ihåg-lapp som jag så fint satte upp på Patriks skärm idag så han skulle komma ihåg det iaf ;P

Skämt åsido, nu säger jag godnatt en gång för alla. Sov gott å dröm sött alla underbara.


Jag i mina finaste kläder ;)

//Emma


Dagens sanning

Det var en gång en perfekt man och en perfekt kvinna. Dom träffades och eftersom deras förhållande var perfekt gifte de sig. Bröllopet var perfekt och deras liv som gift par var också perfekt. En julafton när det snöade mycket åkte det perfekta paret bil på en slingrande väg och plötsligt såg de någon vid sidan om vägen som verkade fått punktering. Det var jultomten med säcken full av presenter. Eftersom de inte ville göra barnen besvikna erbjöd de jultomten att åka med dom så att han skulle hinna dela ut presenterna. Och så började de snart dela ut presenterna. Men tyvärr försämrades vädret och de tre råkade ut för en olycka.

Bara en av de tre överlevde. Vem?

Givetvis överlevde den perfekta kvinnan.
Hon är den enda av de tre personerna som existerar i verkligheten.

Alla vet att jultomten inte existerar... och vad kan man säga om de perfekta männen!!

Tråkigt nog stämmer detta, det finns inga perfekta män i dagens samhälle. 
MEN om du nu påstår att du är den perfekta mannen och vill motbevisa mitt påstående är du välkommen att maila oss på [email protected]

Med det säger jag godnatt, sov gott alla fina läsare! Och om ni tycker att jag drar alla över samma kant och har fördomar, som sagt, motbevisa mig ;)

Sarah

Vem är "J" ?

Glömde helt bort att säga att jag är väldigt nyfiken på vem "J" är som har kommenterat att den personen vill på dejt med mig? Kul med visat intresse ;p


Om du inte vill vara offentlig kan du ju kontakta mig/oss på [email protected] ;) 

Sarah

Haha!

Jag måste bara välkomna alla nya läsare! Va kul att ha er här. Besökarna har ökat väldigt mycket idag, å jag tror faktiskt det kan ha varit min date som lockade ;) Dock är det inte såååå många kommentarer, tänk på att ni måste kommentera för att ha chans på daten ;) haha!

Jag är iaf nyss hemkommen från träning. D Ö D ! Det är va jag är. Det va riktigt jobbigt idag, men vi körde på väldigt bra i högt tempo dessutom. Så förhoppningsvis är vi omöjliga att slå när serien drar igång! Vi kommer lätt va snyggast på beachen ;) haha

Dock kommer jag ha sån träningsvärk imorgon, så vi får se om jag kommer upp ur sängen. Visserligen har jag en skön säng, å jag gillar att spendera min tid i den, men har ju ett jobb att sköta :P


Ge mej sol å värme nu, tack!

//Emma


Får ej träna :(

Vi har toppat besökarstatistiken med höjder idag, toppen! Kul att se att så många i alla fall tar sig tid att klicka in hos oss för att se vad vi har att förmedla till resten av världen. Våra tankar och åsikter är ju faktiskt väldigt viktiga...

Träningen idag var dödens, benen sög som in i tusan hos dom som gjorde övningarna kan jag tänka mig, Emma? Själv kunde man ju inte göra dom pga. baksidan, om det finns en person som läser den här bloggen nu så vet jag att han kommer säga latmask till mig, men turligt nog så gör han inte det, haha.

Träningsförbud tors-sön! :O Hur ska det gå? Träningsnarkomanen själv, kommer aldrig funka... Snälla Janna tröck efter träningen på min baksida och det kändes faktiskt bättre men nu börjar det komma tillbaka igen.

Roliga Tommy sprang runt och tog massa bilder idag på träningen också så om ni har tur kanske det kommer lite fina brottarbilder på oss! Kan ju likagärna bjuda på en direkt...

http://melindalin.blogg.se/images/2008/411_705_14487700.jpg

Jag och Emma första brottningsträningen :)

Sarah



Snöstorm

När jag läste rubriken på senaste inlägget som Emma skrev så trodde jag att hon hade fixat en dejt till sig själv men hennes idé är ju stråålande!! Alla som kommenterar kanske får en dejt med Emma!

Så dags att börja kommentera nu! Vem skulle inte vilja gå på en dejt med denna gulliga,supersöta, roliga, charmiga, skrattglada & snälla tjej? Ja ni hör ju, listan blir lång om ni vill att jag ska beskriva henne.
Jag skulle inte tveka en sekund om jag vore ni (;

 

Rena rama snöstormen ute och vi ska springa och brottas idag. Inte kul någonstans. Dessutom har jag ont i min baksida :( Har varit duktig idag och ringt och bokat tid hos naprapaten, så dit ska jag på fredag och se vad det kan vara som är orsaken till att jag har ont. Justering av ryggen kanske gör det hela bättre? Eller så är det helt enkelt en överansträning. Återstår att se!

 

All snö gör att man blir lite småsugen på att gå ut och åka pulka, någon som kanske vill ta en pulkadag med mig någon gång inom en snar framtid? :

Sarah

DATE!

Haha idag på jobbet kom det fram att det faktiskt finns några trogna läsare till bloggen ;) Dock så är jag besviken på att knappt nån kommenterar! Så dom tyckte att jag skulle gå på date med dom som kommenterade, haha! Så varför inte, i fortsättningen, ni som kommenterar får en date (kanske) ;) haha

//Emma

100203

Hemma igen! Dagen på jobbet har flytit på bra å det blev en rätt tidig dag. Jag vet att det här kan låta sjukt, så om du står upp bör du sätta dej ner innan du läser detta. Men tågen har gått i tid idag!!! Helt otroligt. Dessutom snöar det igen. Jag blir fan galen. När ska detta ta slut? Sol å värme, ja tack!

Nu är även allt fixat inför röntgen. Har fått en remiss skriven, så ska hämta ut den imorgon tror jag, sen måste jag bara till sjukan oxå. Man vet aldrig va som kan hittas i ryggen, men det återstår att se. Jag är faktiskt lite smånervös å orolig. Men det ska nog gå bra hoppas jag.



//Emma


Sarah har inget å göra för tillfället

Har varit en mycket skön dag, har dock inte fått så mycket gjort.
Snön faller återigen ned mot marken utanför fönstret, många undrar säkert lika mycket som jag hur länge det här ska hålla på. Även fast det bara är Februari så vill jag ha vår, sol och värme nu!

Om precis två månader åker vi (laget) till Turkiet på träningsläger, 3-10 april. Riktigt skönt!






Jason Derulo

http://api.ning.com/files/jP*E*Qu07FgYhz5ShvYo4inW63GZTTDullXwR0GN6DI_/JasonDerulo1.jpg

In my head

Watcha say

She flys me away

Sarah


Tisdag

Nu börjar kvällen närma sej sitt slut, å det börjar bli dags att sova. Jag ligger just nu på sängen å kollar på Paradise Hotel finalen. När det är slut blir det till att sova.

Kvällen har spenderats i sängen. Sov i två timmar å sen har jag kollar på tv. Har varit en riktigt skön kväll, kände att jag verkligen behövde det då det va längesen jag sov ut. Känner mej heller inte helt på topp så då är riktiga slappkvällar sköna.

 


Jag på en rolig träning med Josse å Linda i Håbo :)

Vi hörs imorgon!

God natt. //Emma


smartiie

Smarta jag vakna för ungerfär tjugo minuter, somna framför tv:n. Kommer inte alls kunna somna senare ikväll.

Men gissa om jag fick en glad överraskning när jag kom till skolan imorse, fick veta att vi har studiedag imorgon vilket betyder att jag är ledig! Underbart. Undra vad jag ska hitta på imorgon då :)
Först och främst blir det att sova extra länge, sen när jag legat och dragit mig i sängen tillräckligt länge blir det nog att sätta igång lite med pluggandet, det är ju trots allt studiedag.

I helheten har dagen varit bra, efter skolan åkte jag in till jakan med Belma och fika, gissa vad! Blir en stjärna i kanten hos er läsare om ni gissar rätt, och inte du Belma, fusk ju :) 
Belma hittade som vanligt ett klädesplagg att stoppa in i hennes redan nu överfulla garderob (?), en superfin skjorta som jag nog också ska spendera min pengar på + massor av andra kläder, skor, jackor, väskor osv. Galet mycket jag vill ha nu. Återigen kommer frågan upp om någon är villig att sponsra? Allmosor? Bidrag av något slag?

Skämt åsido. Nu ska jag fortsätta kolla på simpsons och utnyttja min lediga kväll till fullo! Kanske ska poppa en popcorns påse?

Ha en fortsatt bra kväll! (:

 

Bilder från idag, tagna från Belmas blogg.

Sarah


Röntgen

Nu är jag hemma. Tisdag, det betyder att det är en ledig kväll. Det är verkligen välbehövligt känner jag. Idag har jag jobbat å sen varit hos kiropraktorn. Min rygg, nacke å baksida bla, blir inte bättre, så nu måste jag typ röntga ryggen?! Kul att ha en typ trasig kropp å va 20 år...

Appropå det, om en vecka fyler jag 21. Jävla pissålder. Varför ska man va 21?

//Emma

Rolig historia

Läste den på jobbet idag, så det är väl lika bra att skriva den innan jag glömmer-

"Va kommer efter tio? frågade pappan sin son. Efter ett tag svarade sonen: Dom dagar du jobbar kommer grannen, du vet Sven?"

Lite smålustigt.

//Emma

BAJS!

Allt suger verkligen just nu. Ingen aning om va jag ska göra. SKITSKITSKIT! Skulle typ vilja va fem år igen. Fan va allt va enkelt då. Inga problem med nånting. Så kan man ju inte riktigt säga att det är nu.

Ajaa, pallar inte så tänkte gå å sova.

Sov gott!

//Emma

Mååndag

Äntligen är Efterkrigstiden avklarat. Fyfaan säger jag bara, ursäkta språket.
Som jag skrev på facebook så måste den perioden vara historiens mest ointressantaste.
Nu är det bara en skriftlig fördjupning om det, och självklart massor av andra läxor och inlämningar i skolan. Att lärarna aldrig får nog, ingen vila här inte!

Jag har räknat ut att det är 85 skoldagar kvar tills studenten. Längtar sjukt mycket även fast det kommer bli väldigt tråkigt. Vet att jag inte kommer hålla kontakten med många alls när skolan slutar så det är lite småsorligt. 
Egentligen så skulle jag kunna gå i skolan, dagarna är sköna - inte så långa + att man har alla vänner där. Men det är ju pluggandet som är SÅ jobbigt och som jag inte orkar lägga någon tid på för tillfället.

Ikväll är det träning, förhoppningsvis på plan med boll! Har dock ont i min baksida vid knät så måste nog ringa vår naprapat och boka in en tid. Men jag tror nog att det snart går över :)

Sarah

RSS 2.0