7 februari 2010

God förmiddag! Underbart väder vi har!

Skönt att för en gång skull få vakna av att det är för ljust i rummet så det inte känns som om det är mitt i natten varje gång man går upp.

Idag är det söndag, har lite lösa planer. Funderar bland annat på att kanske åka och se kungsängens herrar mot bele i en träningsmatch. Skulle vara riktigt roligt att se men vet inte om jag orkar åka dit.

Gårdagskvällen var mycket trevlig, planer om en utlandsresa i sommar, tillsammans båda familjerna. Skulle var grymt kul! Det verkar som om Grekland står högst på listan så det blir väl antagligen Rhodos eller Kreta.
Melodifestivalen dissa vi totalt.

Men imorse när vi åt frukost så gick det ju i repris och vi kände oss tvugna att se på det bara för att göra det, melodifestivalen är ju faktiskt lite av en tradition. Och vad har hänt?! Förresten väldigt kul att Måns Zelmerlöw är programledare, var lite småkär i honom förut :$ haha.

Artisterna som sjunger, vart är känslan?
Det är bara ett framträdande, ett tomt skal. Låtarna dom sjunger är döda, ingen lyckas nå ut genom tv:rutan. Riktigt tråkigt.
Tidigare har det varit att man uppträder med en låt som man kan relatera till och känna av men dom senaste åren har det varit DÖTT. Just därför kollar jag inte längre på melodifestivalen.

http://www.reser.se/bilder/europa/grekland/rhodos-strand.jpg

Sarah


Kommentarer
Postat av: Belma

Sarah! Du är ju super fin i din svarta klänning du köpte :) sa ju det!

2010-02-07 @ 20:53:15
URL: http://belmiis.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0