Kass uppdatering

Uppdateringen här på bloggen är under all kritik. Jag kan inte mer än be om ursäkt. Men jag har knappt någon fungernade dator, så det är lite svårt att blogga alla gånger.

Men jag tänkte att jag kunde ta å berätta hur det ligger till med alla här då. Jag mår bra, men är galet trött å har typ ont i heeela kroppen :S. Emilia är mitt uppe i att flytta å Sarah har mycket att fixa just nu. Ut över detta så jobbar vi alla tre å sen har vi mycket fotboll oxå. Men vi spelar sista matchen på söndag å sen har vi uppehål i tre veckor :D

Jag åker till Spanien på måndag, Emilia åker till hmm, hon vet knappt själv, men jag chansar på Kroatien, kan va fel på onsdag å Sarah åker till Cypern måndagen efter. Så vi ska ut å resa så kommer nog bli ännu sämre uppdatering, men under sommaren får man räkna med att man har annat för sej ;)





Måste bara tillägga att det är helt fantastiskt väder i Sverige just nu! :D

Det va allt för nu :)

//Emma

Helgen

Jag ska ta å berätta lite snabbt om gårdagens lagfest. Det va skitkul :) Jag blev hämtad hemma vid dörren av sötnosarna Janna å Malin (vår trognaste läsare). Vi åkte hem till Janna å chilla lite. Sen trilla det in några andra. Vi va allt som allt åtta stycken. Vissa i laget är tråkiga å inte kommer medan andra som tänkt komma är sjuka :(

Vi käka dom fettigaste pizzorna ever. Mums. Sen satt vi å drack å snacka skit. Love it. Vi passade även på att leka lite lekar. Fem av oss körde fuck the dealer. Jag va väl den som åkte dit. Men what to do. Jag tycker jag spelade bäst iaf.

Sen körde vi allihopa en väldigt rolig lek då alla ska ha varsitt läte å rörelse. Sen skickar man vidare genom att göra sin egen å sen göra någon annans. Den tar emot genom att göra sin å skicka till nån annan (man får inte skicka tillbaka till den den kom från). Jaja hur som helst. Om ni vill leka den nån gång så kan ni fråga mej för vidare förklaring.

Jag tänkte visa lite hur det kan se ut.

   
   

När man dessutom hör ljuden till alla dessa rörelser är det så kul så man nästan kissar i brallan.


När vi lekt lekar klart så började alla tröttmössor röra sej hemåt, men jag å Emilia ville annat så vi tog bussen hem till henne å sen taxi till Stureplan där vi tyckte vi skulle härja ikväll. Efter ett tag blev det nattkäk på Sibylla å sen sovmys i hennes 90-säng. Trångt, det kan jag lova! Men en väldigt lyckad kväll iaf.



Två drägg i taxin. Men jag gillar oss ändå.



//Emma




BÄST

Jag är bäst. Behöver nog inte säga så mycket mer än det. Av alla 45 deltagare som va med i VM-tipset är jag den som vann. Många kanske ser det som en lite otippad segrare, men jag va aldrig riktigt hotad ;) Nu ska jag pallra mej in till min brorsas rum å hämta ut mina vinstpengar. Ohlala :D

//Emma

My bad..

HAHAHAHAHA! Fan vilken förvirrad liten prick jag är. Alltså jag ber om ursäkt för mitt lilla missvisande inlägg om Sarahs magdans. Men det va såhär att jag hade skrivit upp det på mobilen för att komma ihåg, men så kom jag ihåg utan att kolla att det va nåt om mage å så. Så jag skrev så fingrarna glödde.

Men för att få det att låta bättre så tänkte jag att magdans är ju skitcoolt medan rulla mage bara är en liten fjantgrej ;) Vem kan inte det liksom? ;)

Men hur som helst så kan ni byta ut alla ställen där det står magdans mot rulla magen så blir det absolut inga missförstånd här ;) Vi gillar inte riktigt missförstånd här i bloggen även om det är kul att lura. Moahaha.


Trötta lilla Sarah. Tror ni hennes lilla mage kan rulla? :D




//den förvirrade Emma


I'm back

Haha! Jag fick mig ett gott skratt när jag läste inlägget "visste ni att..."
Inte ens jag visste att jag kunde magdansa.
Rulla på magen det kan jag men magdansa? Helt två olika saker Emma :)
Vill bara inte att det ska bli några missförstånd så det slutar med att jag måste göra en pinsam video.

Helgen har varit riktigt bra, det är superskönt att vara på landet när det är fint väder.
Torsdagen är ännu inte glömd, Emma skrev ett inlägg om någon som måste passa sig i väsby och den borde nog hålla sig borta. Vi hade inbrott i bilen under matchen i torsdags och dom fick med sig min väska med allt i. Och jag vet vad ni tänker nu! "Klantigt att lämna den i bilen" Jag vet!
Men man förväntar sig inte att det ska hända i lilla bollstanäs och framför allt inte på en parkering där närmsta hus ligger tio meter bort + att det var fullt med människor i rörelse runt omkring i och med matchen.

Nu måste jag gå och laga lunchen till imorgon sen blir det läggdags!!

Hoppas ni haft en bättre helg än vad jag har!

Sarah

Skandal

Många skandaler nu. Jag kan börja med att säga att det är skandal att jag är den enda som uppdaterar :( Sarah är ursäktad då hon varit på landet sen i torsdags. Men Emilia då? Hon säger visserligen att hennes internet inte fungerar, sen brukar hon ju iofs inte blogga annars heller, men ändå :(

Nästa skandal är väl lite allvarliga om man säger så. Det handlar om fotbolls VM. Första matchen idag spelades mellan Tyskland - England. England hade en boll som va solklart inne, men domaren dömde inte mål. Å i skrivande stund så spelas matchen Argentina - Mexico. Argentina gjorde precis 1-0, MEN målet skulle inte godkänts då det va offside.

Jag vet att det kan va jättesvårt för domarna att se. Men det är tråkigt om så tydliga domarmissar ska få avgöra VM. Jag undrar varför det inte finns målkameror i fotboll än? Det skulle underätta en hel del...



//Emma

 


Visste ni att...

Sarah är grym på magdans? Jag hade ingen aning, vet visserligen fortfarande inte då jag inte sett det helt till fullo. Men enligt egen utsago är det hennes grej. Kanske borde hon satsa på en karriär inom magdansen? Jag tycker att ni alla läsare ska tjata lite på henne så kanske det kan dyka upp en video på hennes dolda talang här? :)




//Emma


Midsommardagen

Glad midsommar i efterskott allihopa :) Jag hann tyvärr inte blogga igår. Det blev verkligen en heldag. Vi åkte in till grönan vid halv tolv å sen va vi där hela dagen å kom tillbaka till Bålsta vid halv elva. Grönan va grymt. Lite folk, trevligt sällskap, underbart väder, många åk å lite alkohol mellan åken. Perfekt.

När vi kom tillbaka till Bålsta drog vi till Stefan å fixa oss lite å sen drog vi till Jennilee. Va dock inte där så länge utan vi drog hem vid typ tretiden. Va faktiskt skönt att sova vid den tiden, jag va helt slut. Jag va faktiskt trots allt trött redan när jag gick upp på morgonen. Haha. Det va iaf min midsommar.


Det här va från förra årets midsommar, har inga bilder från årets då kameran dog ;P

Va gjorde ni igår? :)



//Emma


Gaaaah!

Alltså jag är sååå jävla lack. Va finns det för jävla idioter där ute? Jag kan säga såhär, om jag va en jävla moppekille i Väsby skulle jag passa mej jävligt noga. Om jag så mycket som ser dej nån gång kan du va glad, jävligt glad över om du kommer hem något så när levande. Bara så du vet. Jag är ganska så säker på att jag dessutom inte är en enda som känner sånt hat till dej. Så jag är snäll som varnar dej. Dra från Väsby...

//Emma

Ledig

Så jävla skönt med några lediga dagar nu. Men för tillfllet är det det enda som känns bra. Kroppen känns som ett helvete, har helt sjukt ont typ överallt. Det har varit en lång dag med jobb å match. Det gick oxå åt helvete så allt är inte riktigt tipp topp om man säger så...

Men ska ha ett par riktigt grymma dagar nu för att bli på bra humör igen. Det blir grönan imorgon med ytterst trevligt sällskap å sen är det lagfest på lördag. Det är ju en gryyym helg som väntar. Det här jävlar kan inte gå fel.



//Emma

Såååå jävla braaa!

Jag är så jävla glad just nu. Som jag sa lite tidigare va jag i Märsta å kolla på RIKMIK - Håbo. Håbo saknade ett par spelare MEN tjejerna va så jävla duktiga å vann med 1-0. Jag är så jävla stolt över mina kära Håbospelare :) Grymt jobbat verkligen!

Efter en sån kväll kan man inte annat än va på bästa humör. Å med detta humör tänkte jag gå å lägga mej å tagga till inför vår match imorgon. Jag känner på mej att vi vinner imorgon :D Men först jobba, sen spela match å sen heeeelg! :D


Haha en gammal goding fick bli bilden för dagen ;D

Sov gott å dröm sött å önska oss lycka till imorgon!

Puss gullisar //Emma


Fotboll

Match mellan mina två favoritlag (förutom DIF såklart) på Kungsängens IP idag.
Kungsängen-Bollstanäs och matchen slutade 2-0 till Kungsängen, mycket bra!
Tråkigt dock att bollstanäs förlora.. :P

Var lite kluven där ett tag men jag kan ju inte svika Kungsängen, tyvärr.

Nu är det snart dags att sussa för min del. Hoppas ni haft en bra dag för det hade jag! :)

Sov gott!

Sarah


Visste ni att...

Emma har besökt näst intill varenda McDonalds i HELA Stockholms området, säkerligen några utanför också.
Hon äter på donken minst 3 ggr i veckan så hon går ju inte bara dit och sen ut igen...
Då undrar säkert alla också hur det kommer sig att hon har sådan kropp som hon har (oj oj oj, otroligt snygg, smal, smärt och smidig).

Och vet ni?
Det undrar jag också!!

http://rebeccafb.blogg.se/images/2008/mcdonalds_13347030.jpg

She's lovin' it

 

Sarah

Onsdag

Jag skulle bara vilja börja med att göra en liten rättning till inlägget nedan. Det ska nog egentligen stå Emma är BÄST, men grym får väl duga det med ;)


Dagen har gått väldigt fort så kom hem tidigt å hann förbi systemet så nu är helgen klaaar ;) Ledig kväll ikväll. Hur spenderas den om inte med fotboll? Det är ju VM på tv som inte missas å sen ska jag även till Märsta å kolla på RIKMIK - Håbo. Det ska bli kul att kolla i det fina vädret :D



Det va allt för mej just nu. Håll tummarna för mej i dagens matcher så mina tips går in ;)

//Emma

Emma är grym!

Tack tack tack Emma som fixat tält till oss :) Superduper bra!

Var tidig till jobbet imorse, var här redan 08.10, se på den! Första gången på jag vet inte hur länge som jag endast snoozade en gång! medel är ca 5-6 gånger. Så det är ju en riktig bra förbättring :)

Börjar känna mig väldans stressad, känns som om det är så oerhört mkt att göra men jag vet inte riktigt vad jag ska börja med... Händer så mkt nu, men nästan bara roliga grejer så ska inte klaga :)!


/Emilia

Spännande

Nu börjar det dra ihop sej i VM-tipset tävlingen. Det är visserligen många poäng kvar att dela ut, men inte så många dagar. Å vet ni vad? För tillfället ligger jag på tredje plats, tre poäng från ettan som råkar va pappa. Han får dessvärre inte vinna då det kommer bli en jobbig tid att leva hemma efter det ;)

Men jag känner att jag är inne i ett stim nu, så nu jävlar kommer jag avancera förhoppningsvis! :D Wohoooo!



Med detta säger jag godnatt, med ett leende på läpparna :)

//Emma

Emma fixar...

Ja men vem har fixat tält till Emilia då? Joo, jag. Emilia, om du läser det här, (du brukar inte skriva, men hoppas du läser iaf?!) jag har letat fram tältet ur källaren å tar med mej det på torsdag ;)

Nu till helt andra saker. Min kära, underbara, älskade å fantastiska vän Josefin åker till Thailand idag å är borta i två veckor. Å när hon kommer hem åker jag till Spanien i en vecka så det är nu tre veckor utan denna raring. Hur ska detta gå?

Jag önskar henne iaf världens bästa resa å hoppas hon får två underbara veckor. Men jag kommer sakna henne som attans.


Älskar dej vännen <3


//Emma


Inget internet

Halloj!

Nu tänkte jag börja bortförklara varför jag inte skrivit på länge, har inget internet!!! men sen så insåg jag att jag typ inte skriver oftare när jag har det... så hoppar över den biten!

Idag är det bara:

2 dagar till löning!
9 dagar tills jag flyttar!
15 dagar till jag & Carina drar till Kroatien! (var på väg att skriva Turkiet.. ingen aning varför)

Mkt roligt att se fram till alltså :) Och nu på fredag är det midsommar, som jag ska spendera med Carina & Erica (plus en massa trevliga okända människor) ska bli super kul! antingen på ön Mäjö (?) eller sandhamn. Återstår att se :) Måste bara få tag i ett tält innan dess.. är det någon som har ett?


(Erica & Jag på hennes kompis spelning)

Ikväll blir det träning, super taggad!! (Var duktig och var ute å sprang på lunchen också! Målet är 90 min innan sommaren!!)

/Emilia

Måndag

Varför tänkte jag skriva tisdag som rubrik? Hmm. Det känns väl som det eller nåt. Dagen har gått i rasande fart. Jobb, hem, kolla fotboll, åka till träningen där vi bara hade möte, hem, kolla fotboll å nu sitter jag här. VM gör så att inte mycket annat existerar. Men det gör inget. Jag gillart!

Spanien vann idag oxå. Det va på tiden. Jag håller på dom i detta VM å jag har sagt hela tiden att dom kommer vinna guld så aa, jag får stå fast vid det.





Jag har egentligen inte jättemycket att säga. Men jag kan väl säga godnatt iaf å önska er alla en riktigt skön natt :)

Puss på er //Emma

Haha sööt

 

http://www.freewebs.com/joonathan/Roliga%20Bilder/funny0472.jpg

 


Lalala

Tjeenaa!!

Helgen har varit lugn, inte gjort speciellt mycket. Mina helger är ganska händelselösa nu för tiden faktiskt, borde kanske ta tag i det där.

I lördags hjälpte vi farmor och farfar att flytta, nu äntligen är dom hemma i Kungsängen igen och jag tror att dom kommer trivas jättebra :) Varje dag efter jobbet ska jag åka hem till dom och fika. Det gynnar både mig och dom, dom får (ett roligt, glatt, underbart, det bästa, you name it!) sällskap och jag går inte hem och somnar på eftermiddagarna.

Förresten, var det någon som såg matchen mellan Portugal och Nordkoera?!  7-0 slutade den, helt otroligt!

Sarah


Söndag

Det enda positiva med dagen är att jag fick en fempoängare i VM-tipset. Detta gjorde så jag avancerade till femte plats. Resten av dagen skiter jag i att säga nåt om då jag inte har nån lust.

Godnatt.

//Emma

Lördag

Jag tänkte ta å berätta om dagen. Jag vaknade vid halv ett. Skönt att få sova ut lite. Sen ringde Linda å tyckte vi skulle åka in till stan. Javisst sa jag å gjorde mej i ordning. Jag å Stefan fick skjuts till Linda där vi fikade lite å sen fick vi skjuts till tåget å åkte til den stora staden.

Vi hade tänkte kolla på bio bl a så vi gick å boka biljetter å sen kolla vi lite i affärer å sen käka vi. Det va skitgott, blev grekiskt. Sen slog vi oss ner i biosalen. Det blev I min vildaste fantasi. Den va bra å rolig så det vart lyckat. Efter filmen rörde vi oss hemåt å nu sitter jag på sängen å ska sova snart.

Det är dags för match imorgon igen, i Umeå. Så för andra söndagen i rad blir det en flygresa så det är ganska tidig samling. Så jag säger godnatt nu så hörs vi igen imorgon förmodligen.




Nån som sett den? :)



Sov gott!

//Emma


Damn Im good!

Jag är såååå jävla bra. 12p av 15 möjliga idag på VM-tipset. Nu börjar det likna nåt igen. Ska rätta allt imorgon, så får se hur jag ligger till. WOHO! :D

//Emma

I väntans tider

Nu sitter jag här å väntar. Jossan är sjuk så det blev inget. Så istället har vi en grabbkväll. Så jag ska till Stefan :) Det ska bli ytterst trevligt. Dock tänkte jag sno skjuts av Kristoffer, men har kör som en jävla kärring så han är inte här än. Hoppas han inte har nåt emot att skjutsa bara, för då väntar jag helt i onödan :P

Men jag hinner inte skriva mer nu, men ha en trevlig fredagskväll allihopa :)

//Emma

Gratulationer!


Grattis världens bästa farmor på 70 års dagen!




(I efterskott) Hon fyllde år igår men eftersom att jag inte skrivit något så har jag inte hunnit gratta henne ännu. Men nu så! Så ett STOOORT GRATTIS!

Dessutom flyttar dom hem imorgon igen (till kungsängen, efter att ha bott i både Småland och Dalarna) YEEEEY :D

Sarah

Första veckan avklarad!

Jag vet att jag inte har skrivit på länge men jag jobbar och tränar, och resten av min tid så sover jag.
Alla tidiga mornar tar kål på mig, men jag börjar vänja mig nu känns det som.

Första veckan har gått riktigt snabbt och jag trivs väldigt bra med alla på jobbet så det är ett superplus. Tror att det kommer gå bra också :)

Kvällens träning var jättelugn jämfört med gårdagens, mycket löpning var det igår och det verkar som om torsdagsträningarna har blivit våra hårda pass under veckan, men det är skönt. Då känner man sig extra duktig efter.

Nu ska jag springa och duka fram till middagen, men snart kommer ett inlägg tillägnat en speciell person.

Sarah

Heeelg! :D

Så är det helg. Fan va skönt. Jag har varit ledig idag, men har inte gjort så mycket. Kollat lite VM å lärt min snart 18-åriga brorsa hur man pantar burkar. Snart är det dags att åka till träningen. Men det är pissväder. Kan det bestämma sej om det ska regna eller va sol? Jag skulle valt sol om jag fick bestämma, men jag hatar när det är sol i fem minuter för att sen regna en halvtimme osv.

Ikväll kommer Jossan hit efter hon jobbat klart :D Det ska bli skitkul att träffa henne. Vi får se va vi hittar på å va som händer senare ikväll, men finns lite att välja mellan iaf. Men nu ska jag packa väskan å sen åka till träningen. Vi hörs säkert ikväll nån gång.


Josefina, den fina :)



//Emma


Torsdag

Som vanligt är det jag som får hålla bloggen vid liv. Men det börjar bli en vana. Dagen har varit lång trots min sovmorgon. Jag gick väl upp typ halv elva eller nåt. Sen så tog jag det lugnt ett tag innan jag åkta till Haninge. Va där kvart i ett å började jobba ett. Stod å sålde chips fram till sju va det sagt. Men jag kom därifrån halv åtta å träningen började åtta i Väsby. Bråttom. Dock fick jag en kvarts paus under dagen så jag kunde käka lunch, det blev Donken. Svårt att låta bli då den va mitt emot där jag stod...

Efter jobbet blev det till att kööööööra till träningen. Kom lite sent då jag va tvungen att byta om på rekordtid. Jag hade absolut ingen energi under träningen då jag inte hade käkat på ett antal timmar. Inte bra. Men det va en rolig träning iaf. Efter träningen åkte jag, Janna å vår absolut trognaste läsare Malin till Donken å käka. Det blev visst Donken två gånger idag, men det gör inget å jag är glad :D

Nu ligger jag i sängen å ska väl snart sova. Eller kolla OC, får se om jag orkar. Har sagt att jag kan hämta Emil sen oxå bara för att jag är världens snällaste å ledig imorgon ;)


Bjuder på en bild på Malin, Janna å Erica sen en utgång i vintras :)




Sov gott å dröm sött :)

Pusspuss //Emma


Woho!

Jag är sjukt trött. Men vet ni vad kära ni? Jag har sovmorgon imorgon å är ledig på fredag. Det är ju helt fantastiskt! Detta gör mej till en glad tjej ;) Ska till Haninge å jobba imorgon. Börjar klockan ett, ¨sen jobbar jag till sju å sen blir det till att racea till träningen. Men det kommer nog bli en bra dag :)

Nu har jag et problem. Ska jag kolla på OC eller sova? Jag är riktigt trött, men ändå sugen på att kolla OC. Jobbigt läge. Blir hur som helst sängen så visar sej det andra.

Det gick åt helvete i tippningstävlingen idag igen. Jävla skit. Men imorgon är en nya dag å nya matcher. Kanon.

Sov gott å dröm sött alla glada!





//Emma

Visste ni att...

Emma påstår sig vara väldigt snabb på att kissa.
Man hinner knappt höra dörren slå igen och låset vridas om innan ljudet av spolningen kommer.
Hinner hon ens dra ner byxorna?

Det visste ni inte va! Snabbast i världen på att kissa? Undra vad världsrekordet ligger på...

http://files.reseguiden.se/files/25/rg_695125_m600.jpg



Sarah

Mitten av veckan

Jag ska väl också ta mig tid att skriva ett inlägg idag hade jag tänkt.
Blir inte så mycket tid över nu när det är jobb från 07.00-16.00, sen vanligtvis träning på kvällen.
Men som ni alla trogna bloggläsare vet så har vi ledigt på onsdagar och jag tog tillfället i akt att utnyttja det till fullo så jag har legat i soffan och kollat på tv (VM) näst intill hela eftermiddagen och kvällen sen jag kom hem.

Så vad tycker ni om Schweiz skräll mot Spanien?
Underbart bra måste jag säga, älskar när de topptippade storlagen förlorar mot på pappret sämre lag.
Motivation slår klass, som jag fått inprintat i mitt huvud sen jag började spela fotboll vid tio års ålder, beskriver matchen på bästa sätt. Visst att kanske Spanien ädge boll och hade bollinnehavet, men det är målen som räknas och Schweiz kämpade verkligen.

http://nyheter24.se/sport/fotboll24/landslag/article113595.ece/ALTERNATES/img514x344/

Sarah



...

Hemma igen efter matchen i Upplandscupen mellan Håbo å Bälinge. Det va skitkallt ute, men va gjorde det? Det sluta ju med Håbovinst! :D Såg väldigt stabilt ut å dom vann även med 2-0. Inget snack om saken. Sjukt bra!

Jag å mamma åkte hem fort som fan då jag höll på att kissa på mej å mamma frysa ihjäl. Sen blev det soffan å VM för hela slanten där jag ligger än. Det är paus nu mellan Sydafrika - Uruguay. Det står 0-1. Dock har jag tippat 1-2 om jag inte minns fel så ett par mål till får det bli ;)


Såhär glada blir Håbo när dom vinner ;)



Sen undrar jag även vart Sarah håller hus? Emilia kan man ju inte räkna med, även fast jag blir lika glad varje gång hon skriver ;)


//Emma


Onsdag

Förlåt för dålig uppdatering! Men jag va inte hemma mer än typ en timme igår. Va jobb å match som gällde. Jag skrev även ett ganska långt inlägg i måndags, men det försvann. Skitirriterande. Dessutom har jag ingen laddare till datorn längre, därför jag inte kan sitta vid datorn. Men nu har jag lyckats sno mammas så jag kan ladda den lite iaf.

Jag har precis kollat klart på Spanien - Schweiz. Jävla skit.. Jag hejar på Spaninen i detta VM å jag tror dom kommer vinna hela. Men då går det inte att förlora mot Schweiz. Katastrof. Sen går det inte så bra i tippningstävlingen längre. Men inte konstigt det inte går bra då lagen inte spelar som jag tippat? (a) Dessutom verkar det ha va lite utav skrällarnas VM.

Kvällen bjuder på... FOTBOLL! Ska alldeles strax ner å se Håbograbbarna spela Upplandscupen, därefter blir det hem till VM. Det är ju underbart! Fotboll hela tiden, även när man är ledig. Kan inte bli mycket bättre.

Men nu måste jag klä på mej inför matchen. Det har dykt upp oroväckande mörka moln utanför fönstret...


Bild på Josse å mej från Thailand. Miss it.




Va ska ni göra ikväll?



//Emma


Faaaaaaaaaaaaaan

Jag skrev precis ett inläggsom försvann. Jävla skit. Jag har varken lust eller ork att skriva om det. Så jag nöjer mej med att fråga: Va i helvete har hänt med bloggen?!?!?!

Godnatt.

//Emma

Sov gott!

Första arbetsdagen avklarad, skönt det känns. Nu väntar jag bara på "äntligen har jag vant mig vid att gå upp tidigt"-känslan, kommer nog ta ett tag tills den kommer. Halv sex är för tidigt!

Fick ett sms och ingen träning med laget blev det, en fotbollsfri kväll blir dock aldrig en fotbollsfri kväll för mig, i alla fall inte nu när VM spelas. Gick ner till IP och tränade lite med lillebrors lag, det blev lite teknik, löpning och skott.
Sedan blev det middag och fotbolls VM, en riktigt bra kväll alltså :) 

Imorgon kommer det bli en riktigt lång dag har jag en känsla av, kommer nog inte hinna hem och sova efter jobbet då vi har match mot Åkersberga i Victoria Cup. Och om jag mot förmodan skulle komma hem tidigt så prioriterar jag tyvärr inte bloggen, då blir det sömn (och uppladdning) för min del.

Sen undrar jag vad som har hänt här?! Kan någon förklara det för mig?
Emilia berättar ju inget...

Sov dags nu, hoppas ni haft en bra dag!

 

Sarah




.

Jag är sämst på att tippa matcherna i VM!! (första och sista gången ni får se mig skriva att jag är sämst på något).
Ingenting går min väg, ligger sist av alla på jobbet... inte bra. Men många matcher kvar iofs! :)

Träningen blev tyvärr inställd idag, tråkigt... men var duktig och var ute å sprang på lunchen idag :) och nu ska jag ut på promenad med Carre. Måste träna inför det ev. cooper testet, 3 km på under 12 min! Måste ju klara det, chefen springer tydligen milen på under 40 min?! knaaas haha.
Nu måste ja pysa :)

/Emilia

Låååång dag

En jävligt lång dag. En jävligt trött tjej. Å en jävla massa blandade känslor. Mina två bloggvänner har beskrivit väldigt bra hur man känner, å jag kan bara instämma. Fan va irriterande. Men jag måste sova nu iaf. Hoppas besvikelsen lagt sej imorgon.

Sov gott.

//Emma

Tufft

Har varit en lång dag men nu är man äntligen hemma och snart ska jag krypa ner under täcket.

Som Emilia redan sagt så finns det inget som kan beskriva känslan man hade och fortfarande har kvar sen matchen.
På ett sätt är man sjukt besviken över att det inte gick vår väg och att vi förlorar när vi egentligen var värda 1 (eller kanske till och med 3) poäng, men på ett annat sätt så är jag glad över att spelet och uppställningen klickade så bra som den gjorde. Det flöt verkligen på hela matchen och vi spelade  riktigt, riktigt bra även om ni som bara ser siffrorna kanske inte tror det.

Så som sagt, det är blandade känslor. Men på hemmaplan kan jag lova er att dom åker på stryk!



Sarah

,

Ett + till våran fina header vi har nu tycker jag :)

/Emilia

Waahbaasaaava!

Har inga ord för hur frustrerad jag är, frustrerad var i annat fal ett ganska så bra ord att beskriva den här känslan som jag inte kan beskriva. Varför förlorar vi när vi spelar så bra? (största delen av matchen) Är vi inte värda att få åtminstone 1 poäng när vi krigar och lyckas fixa 2-2 efter att legat under med 0-2... Nej tydligen inte!

/Emilia

Uppe innan tuppen

Det är INTE okej att behöva gå upp såhär tidigt en söndag. Tuppen har inte ens hunnit vakna, men här sitter jag. Det känns typ som jag fortfarande sover. Men det är nämligen dags att röra sej mot Arlanda strax. Match mot Piteå idag. Det kommer bli riktigt tufft, men jag är taggad!

Igår kväll tog jag det lugnt. Grillade med familjen å kollade England - USA å på Se mig - tvåornas teater från i år. Riktigt bra. Men tillbaka till matchen. Den stör mej något enormt. Jag hade tippat 2-0. Vilket va det givna resultatet. Jag bara veeeet att det hade blivit det. MEN Green i Englands mål ville annat å i princip rulla in bollen i eget mål fram till 1-1. Detta blir även slutresultatet sen. Det betyder alltså noll poäng till mej den matchen, men det värsta av allt är ändå att pappa tippade 1-1. Han får inte vinna tävlingen. Det skulle inte gå at bo kvar hemma då :P haha. Men det är många matcher kvar trots allt å jag känner ändå att jag har tippat bäst av alla, så jag är inte orolig ;)

Dags för frukost å sen draaar jag. Uppdateringen kommer va dålig under dagen då jag å Sarah är i Piteå hela dagen. Vår "gästbloggare" Emilia kommer oxå befinna sej där, så ingen kan skriva här. Men jag tror ni överlever, jag hoppas det iaf :)


Önska oss Lycka till idag!



//Emma


Å en sådan härlig dag

Är sjukt trött, men blir ju superlugnt ikväll, så det gör inget. Jag har spenderat fem timmar av min dag nere på konstgräset här i bålsta. Först Håbos damer å sen Håbos herrar. Det blev vinst för båda. Grymt bra! Så det har varit en fantastiskt Håbodag :)

Kvällen bli lugn. Kolla VM å sova. Ska upp tidigt å flyga till Piteå imorgon å spela match. Tre poäng imorgon å helgen kan inte bli bättre. Men börjar bli lite nervös. Men det ska nog gå bra!

Kan även säga att jag efter gårdagen låg i delad ledning i VM-tipset. Woho! Snart blir jag några pengar rikare, perfekt ;)







Va ska ni göra ikväll? :)




//Emma


12 juni 2010

Laddat med chips, dipp och godis inför dagens fotbollsmatcher.
Missade tråkigt nog 13.30 matchen pga. att jag var nere och kollade på herrarnas match men det bjöds på minst lika bra fotboll där kan jag säga er ;) Kungsängen vann! Riktigt bra, det behövde dom.
Det hade dock varit lite skönare att sitta hemma i soffan och se på matchen än att stå nere på blåsiga IP, idrottsplatsen där det alltid blåser. Får hoppas att det inte blir lika blåsigt på den nya :)

Ikväll så spelar England-USA 20.30, det blir antingen sköna soffan eller sportbaren.

Vad ska ni hitta på?

Sarah

Vad händeeeE??

"Känns som att de flesta uppdateringarna kommer att göras av mig och S, då det är vi som har mest tillgång till dator."

Haha detta skrevs av Emilia precis när vi börjat blogga.
Ganska roligt att läsa igenom gamla inlägg en fredagskväll när man inte har något bättre för sig :)

Sarah

Dagens outfit

Jag sitter här med Linda å myser järnet ;) Därför tänkte jag passa på att lägga upp dagens outfit. Både hennes å min så kan ni få bedöma vilken som är finast :)








Så, vems outfit är din drömoutfit? :)


//Emma


Mina planer har krashat :(

Så vad tycker ni om den nya designen? Ska väl använda uttrycket som alla andra bloggare/bloggerskor gör - hiss eller diss?
Men som sagt, den är ännu inte klar.

Sitter just nu och trycker i mig polly, är det inte världens godast godis? Och när man väl börjat kan man heller inte sluta, inte bra, skulle aldrig ha börjat.
Om kvällen hade gått som planerat hade jag aldrig börjat... Mina planer var ju att gå på bio men nu blir det inte så.
B A N G A R E !
Så det är deras fel att jag sitter här och blir tjock, vilket kommer leda till att jag får dåliga knän, kommer i framtiden att inte kunna gå, jag kommer hamna i rullstol eller behöva gå med kryckor osv. Ja ni hör ju följderna och allt för att dom inte kan gå och se en ynka liten film med mig.

Så för att trösta mig sa mamma att vi kan gå och se filmen hela familjen imorgon kväll, men det kommer heller inte funka för imorgon är det England-USA och det är en måstematch att se.
VM har ju börjat! Hoppas ni inte har missat det.

http://www.vm-2010.se/bilder/2010-logo.jpg


Sarah

Lite nytt på bloggen

Nu har jag jobbat lite med designen på bloggen, den är dock inte färdig ännu.
Både jag och Emma tänkte samma tanke att om vi fixade om bloggen lite så kanske bloggsuget skulle komma tillbaka men det återstår att se!

Det som är nytt:

  • Bytt sida på menyn

  • Ändrat texttyp i både inlägg och rubriker

  • Ny färg på rubriker

Det som ännu inte är klart:

  • Headern (Emma och jag ska fixa en ny bild)

  • Bakgrundsfärg?

Har ni läsare några tankar på vad som skulle kunna förbättras i bloggdesginen?
Säg då gärna till :)

Sarah

Ny kategori

Jag har nu fixat en ny kategori, Visste ni...  Det är i den kategorin alla våra avslöjanden om varandra kommer att hamna. Så om ni vill läsa nå gamla dirty secrets så är det bara att klicka ni er där. Bra va? :)

//Emma

Försvar

Alltså till mitt försvar måste jag säga att jag inte tycker det är direkt roligt att pilla på sårskorpor, bara lite ;) Men det kliar nåt så enormt i fingrarna å det är en så perfekt typ krispig yta med lite lösa delar som bara skriker pilla bort meeeeej! Haha. Så så ligger det till. Det har jag att säga till mitt försvar.



Ni ser ju själva, klart man är sugen ;) hahaha


Btw. Datorn funkar igen! Jag är gladgladglad! :D


//Emma


Sårskorpor..

I och med att Emma nyss avslöjade en sak om mig så är det min tur att avslöja något om henne!
Kanske något nytt att börja med i bloggen förresten? En hemlighet/dold talang/dålig vana eller vad det nu kan vara  att avslöja om oss varje dag i bloggen.

Skulle inte de va lite rolig läsning?

Åter till Emma, och här kommer en riktigt dålig vana.
Hon petar bort alla sina (äckliga) sårskorpor som hon får på knäna från fotbollen, spelar dock ingen roll vart dom sitter, hon är ändå där med sina fingrar.

Det roliga är att hon måste gå i långbrallor hemma för att hon inte ska kunna klia sönder dom :P

Och inte bara att det blir jobbigt precis efter man har petat bort skorpan (det blöder ju som ni alla vet), dessutom blir det fula ärr och det vill vi inte ha på knäna när vi går i korta klänningar eller shorts på sommarn.

Håller du inte med mig Emma? ;)

Sarah

Fredag imorgon!

Har suttit och letat efter ny bra musik i snart en timma och har inte hittat en enda låt som fallit mig i smaken!!???
Producerar dom ingen musik på somrarna eller är det jag som letar på fel ställen?
Dom kanske väljer att spela "sommarplågorna" som t.ex. California Girls, den norska och danska låten och baby turn the lights off... Kanske är det just därför dom blir sommarplågor?
Folk tvingas till att lyssna på dom så dom tillslut blir bra.. hihi. Vad vet lilla jag?

Imorgon klockan 14.00 så tas första spadtaget som ska bli nya Kungsängens IP! Så dit ska jag gå och äta tårta. Innan dess så ska jag ha hunnit till jakan med lillebror för att handla skor och kanske blir det en solning när jag ändå är där...
Sen självklart träning och efter den så lutar det åt att det blir bio, terror på elm street, hoppas verkligen det. Om folket bangar den här gången går jag faen ensam!

Eller är det kanske någon som läser bloggen som också vill se den och som skulle kunna tänka sig att hoppa in om jag blir ensam? :)

 

 

(Två inlägg på en dag, jag är GRYM!)

Sarah


Visste ni det här?..

.. att Sarah har gått på ridning? Nu saknar hon även hästarna å vill åka å rida nån dag? Skum tjej tänker nog ni då, å det tänker jag oxå. MEN jag tycker om henne ändå :)

Dessutom under tiden hon red så hade hon en rykthäst (eller vafan det hette) som hette Ubbe. Alla ville ha den hästen för det va den snällaste å finaste hästen. Men det va bara Sarah som fick den. Vilken glädje.

Visste ni detta om lilla Sarah?

//Emma

Otur i allt

Det är jag, jag har verkligen otur i allt. Idag har jag klämt fingret, blivit trampad på foten å puttad med en kundkorg inom loppet av tre minuter. Resten av dagen har även följt detta otursamma spår.

Mitt lypsyl rulla in under soffan så jag va tvungen att flytta ut hela soffan för att få fram det. Hur ofta händer det liksom? Men det som stör mej mest är att det inte går att ladda datorn? Det har aldrig varit några problem fram tills idag. VAFAN?!

Sjukt jävla irriterande å om den inte börjar funka snart måste jag lämna in den, palla. Ja, ni hör ju själva. Här sitter tjejen som har otur i allt :(

(Inga bilder kan jag ladda upp då jag inte har några bilder på den här datorn då den krascha förut)...

//Emma

Tråkigt att blogga :(

Jag tycker verkligen inte om att blogga längre.
Även fast det händer saker som jag skulle kunna berätta om så känner jag inte för att skriva.

Men det som hänt den senaste tiden är att jag har tagit studenten.
Men tror inte att det har slagit mig ännu att jag faktiskt inte går i skolan längre, saknar dock alla i klassen, mer än vad jag trodde att jag skulle göra.

Jag har fått jobb (wihooo), har jag något att göra om dagarna. Blir ganska så långtråkigt att vandra omkring hemma om dagarna.

Men det är väl ungefär det som har hänt dom senaste dagarna.

Nu ska jag snart möta upp kusin och gå på en promenad. Ganska tråkigt väder ute, men vad gör det?  Kläder efter väder!

F3



Sarah

Inget liv

Alltså jag har inget liv. Jag har visserligen bara mej själv att skylla (eller lite Emila oxå), men ändå. Onsdagar är den dagen i veckan som jag är ledig från fotboll. Många skulle tycka det är skönt att just strunta i fotboll den dagen, men inte jag inte. Först åkte jag ner å titta lite på Håbos damers träning, sen ringde såklart Emil å hetsa så jag åkte hem å hämta honom å sen bar det av mot Gröna Dalen för att kolla på Veteranerna mot Håbo p94.

Visserligen ångrar jag verkligen inte att jag åkte dit då det va fuktansvärt underhållande. Det blev ett antal riktigt goda skratt. Men det är faktiskt Emils fel att jag ens va där. Om inte han hetsat hade jag givetvis aldrig åkt dit, eller? Matchen sluta iaf 2-1 till veteranerna å det måste va otroligt pinsamt för 94orna. Veteranerna va bättre å kunde vunnit med mer, men hur kan 94orna va så dåliga? Oerhört oroväckande...





Nu har jag ätit upp glassen oxå så det är dags för mej att sova. Dröm söta drömmar!



//Emma

Tisdag

Dagen idag har varit jättebra. Har dock varit riktigt trött. Höll på att försova mej på tåget i morse, men vakna när alla höll på att gå av. Blev en rätt tidig dag idag, skönt! Sedan va det träning ikväll som vanligt. Det va faktiskt en väldigt rolig träning, trots att vi sprang över halva träningen.

Det va alltså en riktigt jobbid träning, men man känner sej så duktig efter :D Jag vet iaf en som kommer sova gott i natt. Eller jag hoppas det iaf. I nästan hela mitt liv fram till för nån vecka sen har jag somnat så fort jag lagt huvudet å kudden å sovit ända till klockan ringer. Nu om nätterna bukar det ta ett tag innan jag somnar å sen brukar jag även vakna typ en gång mitt i natten. Varför det undrar jag? :(

Men jag tror faktiskt att jag kommer sova riktigt gott i natt :) Tänkte faktiskt ta å krypa ner under täcket redan nu. Men ha en trevlig kväll allihopa :)



//Emma

En lite rolig grej såhär på en tisdags morgon :)

Brev från huvudkontoret
 

1 juni
TILL ALLA ANSTÄLLDA

Det är med stor glädje jag informerar er om att företagets årliga midsommarfest skall firas med utegrillning vid Björnöns Badplats den 20 juni. Vi arrangerar med bord och stolar, utebar, salladsbuffé och en tvåmansorkester kommer att spela mysiga sommarsånger under aftonen. Dags att koppla av och njuta av kvällen! Ni kan se fram emot att möta VD som kommer att vara lekledare och även ansvara för att midsommarstången kläs. Ni får gärna ta med egen snaps - företaget står för fritt vin, öl och alkoholfritt! Jag önskar er och era familjer en härlig midsommar!

Tina Johansson
Ansvarig för personalfrågor
-----------------------------

3 juni

TILL ALLA ANSTÄLLDA
Det var inte alls meningen att gårdagens meddelande skulle isolera våra icke-svenska kollegor. Med tanke på att vårt midsommarfirande grundar sig på ogudaktig asatro, har vi beslutat oss för att kalla vårt möte "våravslutning". Som en följd av detta kommer det varken att finnas en majstång eller sjungas några snapsvisor. Jag önskar er och era familjer en trevlig tid.

Tina Johansson
Ansvarig för personalfrågor

-----------------------------

4 juni

TILL ALLA ANSTÄLLDA

Efter påstötningar från en medlem i Anonyma Alkoholister kommer vi att ha ett "torrt" bord. Det kommer därför endast att serveras alkoholfritt vin och lättöl till buffen. Med tanke på de löneförhandlingar som just genomförts har facket lagt in enintervention om medtagande av egen snaps. De anser det vara ett hån mot de lägst avlönade medarbetarna att känna sig tvingade till att ta med egen snaps. Därför kommer det att vara förbjudet att ta med sig egen starksprit.

Tina Johansson
Ansvarig för personalforskning

----------------------- ------

8 juni

TILL ALLA ANSTÄLLDA

För att tillfredsställa alla avdelningens medlemmar i "Weight Watchers" kommer vi att ställa ett bord ett stycke från grillen. Dessutom kommer en mobil toalett att ställas ut för den person som väntar barn. Jag har beslutat att bögar får sitta bredvid varandra. Lesbiska kvinnor behöver dock inte sitta bredvid bögarna, utan får ett bord för sig själva. Självklart får bögarna ett blomsterarrangemang på sitt bord! Är ni nöjda nu?

Tina Johansson
Ansvarig för dårhuset

-----------------------------

10 juni

TILL ALLA ANSTÄLLDA

Efter samtal med några medarbetare så kommer vi att skydda icke-rökare för rökare och placera rökar- respektive ickerökarbord i varsin ände av badplatsen. Alternativt placeras rökarna i ett alldeles eget, tättslutande, tält. Som ett annat alternativ finns möjligheten att sätta alla icke-rökare i livräddningsbåten ute på sjön!

Tina Johansson
Ansvarig för förtryck av personal

-----------------------------

11 juni

TILL ALLA ANSTÄLLDA

Vegetarianer! Jag har bara väntat på er! Jag skiter fullkomligt i om det passar er eller inte: Vi kommer att grilla!!! Om ni vill får ni gärna flyga upp till månen för att den 20 juni kunna sitta så långt bort som möjligt från "dödsgrillen", som ni kallar det. Njut av salladsbuffén och käka råa tomater! Förresten: Tomaterna har också känslor. De skriker när man skär i dem, jag har hört det. Där fick ni! Jag önskar er alla en urusel midsommar.

Slampan från tredje våningen

-----------------------------
15 juni

TILL ALLA IDIOTER PÅ AVDELNINGEN

Frågan från miljövännerna, om varför vi måste förbränna organiskt material och förstöra ozonskiktet när vi grillar, var droppen. Jag fullkomligt skiter i er midsommar! Gör va i fan ni vill. Sup er fulla och kola av!!!

Tok-Tina


16 juni

TILL ALLA ANSTÄLLDA

Jag är säker på att jag talar för oss alla, när jag önskar och hoppas att Tina Johansson är på bättringsvägen. Det skulle uppskattas mycket om ni hjälper till och skickar många "krya på dig"-kort till avd. 92 Psykiatriiska rehabiliteringen på lasarettet här i stan. Ledningen har under tiden bestämt att det inte kommer att bli någon fest den 20 juni. Ni får ledigt hela denna eftermiddag på företagets bekostnad..

Fredrik Lindfors
Tillförordnad ansvarig för personalfrågor


Trött tjej

Alltså jag är så trött så jag vet inte vart jag ska ta vägen. Klockan ringde halv sex i morse, halv sex! Startade dagen ute på Lidingö å sen rulla dagen på. Två butiker efter det å sen va det bara hem å i princip vända å åka till träningen. Men nu är jag hemma. Chips å dip idag igen! Jag är glad ;)

Jag har inte så mycket mer att säga just nu än - Godnatt! :)





//Emma

Joina "50 medlemmar å Jennifer Meier fixar facebook!"

Alla läsare (som har facebook) gå med i gruppen "50 medlemmar å Jennifer Meier fixar facebook!" Precis som det står så joinar Jennifer Facebook om denna grupp får 50 st medlemmar. 1 månad på oss!!

:D


/Emilia

Jag och Sara den 4 juni

 

Jag i flaketkläder och Sara fortfarande i studentklänning.

 

Sarah


Bröllopet


Det fina brudparet (Erika & Magnus "Kusinen")






woho, där var visst jag i bakgrunden!


Bröllopsvals 


Stora syster 


Bandet!


/Emilia

hektisk helg!

äntligen hemma och kan pusta ut! Vart ett väldans stressande mellan olika saker och ställen den här helgen, men det har varit en riktigt rolig en!

I fredags var jag i Oslo med jobbet och kollade på Diamond League tävlingen, riktigt rolig och sjukt bra dag som helhet! Kvällen slutade kl halv fyra på hotellet (för mig iaf, de flesta hade efterfest några våningar upp) för att jag skulle upp vid halv sex och bege mig till planet. MEN! klockan ringde inte och vid 6 ringer min jobbar kompis och undrar vart ja tagit vägen... då var det bara att slänga ihop allt och springa iväg (fortfarande onykter). 

Väl hemma tog jag mig en power nap sen var det bar att fixa iordning sig och ta tåget till kungsängen och min kusins bröllop! Det var hur fint som helst! Och grymt roligt! :D De flesta fick lite väl mkt i sig (pappa) och röjde gärnet hehe.

Idag var det först match mot sundsvall (ingen kommentar), sedan match mot Reymersholm.. mina första 90 minuter efter skadan och det känns helt okej! :) 

Nu ska jag bara ta det lugnt och njuta av några timmars vila innan en ny arbetsvecka.

(bilder från helgen lägger ja upp snart)

/Emilia



Mattias - My Man!

Alltså på sportbaren i Fredags. Jag har helt klart träffat min stooooora kärlek! Så om det blir dålig uppdatering här från min sida, så kommer jag försöka spendera all min lediga tid med honom. Hoppas ni har överseende med detta. Det är inte lätt att va nyförälskad ;)

//Emma

Helgen!

Okej, urusel uppdatering. Men det har varit helg å full rulle.

I fredags tog Sarah studenten! :D. Grattis sötnos! Jag va självklart på plats. Va å kolla på utspringet å sen efter ett tag va det träning å sen åkte jag, Janna, Malin å Jennifer på Sarahs mottagning. Det va verkligen supertrevligt!Vi va där ett bra tag, sen avsluta vi kvällen med några drinkar på sportbaren. Det va skitkul! Haha, va en riktig stjärna där :)

Igår va jag å kolla fotboll på dagen, sen åkte jag hem å somna ett tag. Lite senare mot kvällen kom hela Håbos herrlag hit å skulle ha inkilning. Min uppgift va att hålla mej borta. Å jag måste säga att jag skötte mej bra. Haha. Inte fick jag va ifred heller. Jag låg i min ensamhet å kolla film, men då kom några inklampandes å skulle kolla dom oxå. Jag va även tvungen att va chaufför, så det va nog tur för dom att jag va hemma ;) Fixade även snacks till dom. Om jag inte sagt det förut så är jag nog världens snällaste ;)

Dagen har det bara varit match. Men jag känner att jag inte vill prata om den. Vill helst bara dö, så vi skiter i att prata om den helt enkelt.



Fina Sarah i fredags efter utspringet :)



Vi på sportbaren i slutet av kvällen :)


//Emma


Glad tjej

Jag är på väldigt gott humör. Har varit på det hela dagen trots bristen på sömn i natt.

Jag kan ju berätta om gårdagen lite kort. Jag mötte upp Emilia, Carina, Henke å Angelica på Djurgården å vi gick å satte oss på Josefinas. Vi satt ute i värmen å drack några drinkar. Träffade även Robin å hans kompisar där. Vid kvart i ett tiden tog jag å Emilia en taxi å åkte hem till henne.

Vi kände oss hungriga så vi gick in på seven eleven å köpte en stooor brownie å grädde. Sen gick vi till Emilia å skulle käka. Det va bara det att vi va tvungna att vispa grädden först, å nån elvisp fanns minsann inte. Så vi satte oss å börja vispa för hand. Det tog ett bra tag, men vid halv två va vi klara å det va dags att äta. Smaka ljuvligt. Sen blev det sovdags. Emilia tog upp exakt hela sängen så jag låg som alltid när man sover med henne typ på väggen, så det va lite klurigt att somna. Men vid halv tre nån gång kunde även jag somna in å sen ringde klockan sju i morse. Usch å fy.

Idag har jag bara jobbat, tränat å kollat lite på junior-dm matchen som dom vann med 5-0 :D. Nu ska jag gå å lägga mej å tagga inför imogon. Mina kära Sarah tar studenten! Det ska bli grymt roligt. Å hon har varit så duktig å kämpat flitigt nu i tre år så hon är såååå värd detta :D

Ska försöka slänga in ett inlägg imorgon, men får se om jag hinner. Kommer spendera stora delar av dagen med Sarahs föräldrar :D haha. Men ska göra mitt bästa ;)

Ha en trevlig kväll allihopa å för er som tar studenten - GRATTIS! Ha en underbar dag. Bästa dagen i era liv!



Jag, på min tid när jag tog studenten :P


Sjukt avundsjuk på dom som springer ut imorgon. Jag vill igen.


//Emma


Studenten 2010

Vägen man har gått och tåget man har tagit till skolan varje dag i snart tre år har jag nu gått en sista gång...
Mitt skåp är nu tömt och tomt...
Alla skolböcker är tillbakalämnade och alla block ligger i papperskorgen...
En sista skollunch åt jag idag med hela klassen och det är nog sista gången jag ser många av dom...

Tråkigt måste jag säga.

Det är först nu det slog mig att jag med både glädje och sorg ser fram emot morgondagen.
Tänk att aldrig mer behöva plugga (inte än på ett tag iaf), men återigen, så kommer jag sakna alla i klassen väldigt mycket.

Måste börja planera en klassreunion redan nu, haha!

http://www.ardmoreparish.com/Images/ClassReunion.jpg

Imorgon smäller det! Studenten 2010!!

Sarah


Lill-Lördag!

Underbara dag idag igen. Nyss hemkommen från jobbet å ska snart till kiropraktorn. Efter det bär det av in mot stan igen. Vi ska sätta oss på en uteservering å bara njuta av sommaren! Fantastiskt. Jag är väldigt taggade. Det är underbart väder å underbara människor. Det kan ju verkligen inte gå fel. Efter det får man se va som händer, ska iaf sova hos Emilia.




En bild från förra sommaren :)




Men ha en trevlig kväll allihopa i det fina sommarvädret!



Puss //Emma


God förmiddag!

Nu ska jag ta en promenix i det fina vädret och sätta mig och läsa på något berg vid lillsjön tror jag.
Förövrigt så mår jag fortfarande illa från gårdagens tårta som mamma fick med sig hem från Johan och Rikard (Rikard fyllde år) år alldeles för mycket.

Men det kommer nog sluta med att jag gör samma misstag idag igen.
Det är ju faktiskt gott för studen och prinsesstårta kan man inte tacka nej till :) hihi

Ha en trevlig dag kära ni!

Sarah

M is for musiiiiic

 

 

Sarah


Balsamet är ursköljt!

Som försvar så måste jag säga att det är bra att ha balsam i håret länge. Haha!
Jag sköljde faktiskt ur det, dock inte ordentligt.. så blev att hoppa in i duschen igen när jag kom hem.

Idag har jag inte gjort speciellt mkt, jag har solat och hunnit ta mig till en affär för att köpa solpuder, annars har jag bara legat på min tjocka mage i soffan.
Åkte till träningen, och som Emma sa var den mycket rolig.

Nu är det inte alls långt kvar till studenten, helt sjukt. Bara tre dagar sen är det slut på skolan och allt plugg.. i alla fall för ett tag, får se vad som händer i framtiden. Men skönt ska det bli!!

Har nyligen bäddat rent i sängen så nu ska jag krypa ner under täcket och slå på en film tänkte jag :)
Kanske blir det Sherlock Holmes som ramla ner i brevlådan idag.

http://static.onesourcetalent.com/blog/images/sherlock-holmes-movie-downey-law.jpg


Sov gott!!

Sarah




Tisdag

Vilken underbar dag! Har varit ledig från jobbet idag så jag började med att möta upp Jossan. Vi åkte till Vällingby å kollade runt lite å luncha. Sen började hon jobba där så då åkte jag till Kista, hämtade upp en grej till pappa å en åkte jag hem. Väl hemma va det tennis på tv, så kollade lite på när Söderling vann å sen åkte jag till träningen. Det va en grymt rolig träning idag oxå. Så dagen har varit helt perfekt :D

Va hur mysigt som helst att träffa Jossan igen oxå. Va jättelängesen. Men det ska det bli ändring på. Vi har massa saker vi måste göra nu ;) haha.


Finaste Jossan <3



Hahahaha! Kan även säga att Sarah glömde att tvätta ur balsamet idag på träningen :D. Hon kom på det när vi va redo att åka hem! Haha!



//Emma


RSS 2.0