Nu tycker jag att Emma är lite orättvis...

Visst, cred till henne för att hon uppdaterar bra och i och med det håller bloggen igång, men Sarah bloggar inte heller särskillt mkt. Har gått igenom bloggen och kollat... Och jag bloggade faktiskt i fredags, sen har jag haft fullt upp och varit super sliten i helgen så det är faktiskt en godkänd ursäkt enligt mig :)

Haft en superduper helg! Började ju med bio och middag i fredags med Emma och Sarah, vi såg 127 timmar.. fy fan säger ja bara, klarade inte av att titta ibland! SEn så hade vi ju match i lördags, dock spelade jag ingenting men vi vann så det var ju kul :) Sen fick man träffa My också, väldans trevligt :)



Sen så gick vi ju ut på kvällen (lägger upp bilder snart) men jag hade ju fått en sådan fin fläta och när jag sen tog ut den så tyckte jag att min hår vart så fint lockigt och ville inte blöta ner det när jag skulle duscha... så jag improviserade och gjorde mig en egen badmössa med hjälp av en systemetkasse! 



Hahah riktigt snyggt må ja säga ;)

/Emilia

Målsättning

Förlåt för bombningen av inlägg i bloggen. Men idag är jag på ett jäkla blogghumör :D Haha. Har jättemycket att skriva dessutom.

Idag hörde jag att man ska dricka minst två liter vatten om dagen. För min del är det sjukt mycket. Å det är utöver allt annat du dricker, så om du dricker en liter cola så ska du ändå dricka två liter vatten. Jaja, ni fattar ;). Hur som helst så har jag tänkte lite å riktigt kallt vatten är ju faktiskt ganska gott. Så jag ska faktiskt försöka ha som en målsättning att dricka två liter vatten om dagen.

Kan nog va bra för mej att dricka lite mer om dagarna oxå då jag slarvar med det en del.

Så va tror ni, tror ni att jag kan klara nåt sånt?!



Är mycket bättre på att dricka sånt där ;)



//Emma


Vart har Emilia tagit vägen?!

Det undrar säkert alla ni läsare, men det kan jag säga att även jag undrar. Tror faktiskt att Sarah undrar detta oxå. Jag vet att hon sitter vid datorn ganska ofta. Men hon måste helt enkelt skita i er :( Tragiskt, men kan va den hårda sanningen :'(

När jag å Sarah gjorde headern så fick Emilia en liiiiiten bild (för er som inte ens sett den är den långt ner till höger ;)) bara för att hon inte brukade skriva nånting. Sen helt plötsligt började hon skriva å bad om att få en större bild. Vi orkade givetvis inte gör om headern då med en gång, men vi såg det som en prövotid tills det är dags att byta igen. Men nu är hon borta igen.

Så Emilia, nu är det här en varning. Vill du ha en större bild är det dags att börja skriva nu!!!!! ;)










//Emma


Middagstips?

Goder afton!

Ni undrar säkert vad jag gör uppe denna tid.. det undrar jag med!!
Klockan är alldeles för mycket för lilla mig :(

Emma och jag har nyligen planerat middagarna den här veckan, lite nya maträtter och några gamla. Tror det kommer bli bra :) På lördag ska Emma bort till en kompis och äta och då funderar jag på att åka hem till mamma och pappa. Problemet är bara att jag blev tillfrågad att laga middagen, och ja, jag tycker det är kul så jag sa givetvis ja, men problemet är att jag kan inte komma på något att laga ;/
Har i och för sig några dagar kvar på mig men de skulle vara skönt att ha en tanke.

Har ni några förslag ?! :D

Dagen har förövrigt varit bra, varit galet trött så tur att det inte var så mycket att göra idag :)
Desto mer kommer det att bli imorgon!
Ska också till naprapaten imorgon, hoppas han säger något bra om mitt knä..! Cyklade idag, väldigt lätt i 30 min, så får se om det känns bättre imorgon :)

 

Hmm.. ska jag satsa på Sveriges nästa mästerkock kanske? ;d



Sarah

Hör å häpna

Jag måste faktiskt ta å berömma mej själv å ge mej dagens andra hiss. Idag på träningen fanns det inget vatten (hör egentligen inte hit meeen) så man kunde inte dricka nåt under hela träningen, man kunde alltså inte heller duscha där...

Iaf, när jag kom hem va jag handy man själv. Va tvungen att fixa tvättmaskinen å tvn. Å lyckades jag? Jajamensan, med båda grejerna ;)

Men nu kommer det jag ska berömma mej över. Efter jag duschat va jag såklart tvungen att äta nånting. Jag kollar in i kylskåpet å hittar lite sallad vi gjorde igår. Så den äter jag upp. Man ba "whaaaaaaaaat?" Men det är faktiskt sant, jag åt sallad efter träningen å om ni inte tror mej kan ni fråga Sarah ;)







//Emma


Dagens hiss!

Nu ska ni få höra på grejer. Jag ska faktiskt hissa en person som jag tycker väääldigt mycket om. Å just nu tycker jag ännu mer om henne då hon gav mej en massa choklad ;) Man gör rätt i att ligga på plussidan hos mej ;) Moahaha!

Hur som helst så går iaf dagens hiss till Ebbe! Dels för hon gav mej en massa choklad å sen för hon är förjävla härlig ;D Alltid glad dessutom, stort plus! :)


Här har vi pinglan med all choklad! :D





//Emma


Ännu en söndag ;(

God eftermiddag!

Galet seg idag, match och sen partykväll med trevliga människor blev det igår. Kan meddela att vi vann första träningsmatchen med 2-0 mot Eskilstuna United. Var längesen jag kunde säga att vi vann en match, segerns sötma smakade väldigt bra! Hoppas det får fortsätta såhär.

Träning idag kl 12.00, alltså väldigt tidigt. Kan dock inte träna (har en inflamation/blödning (?) i muskelfästet för baksida lår typ) så gör gaaaaanska ont när jag går. Det skumma är att det inte kändes ett dugg igårkväll, kan ha varit alkoholen som dämpa. Men fortfarande, trodde verkligen att det hade försvunnit men icke :( Så nu blir de rehab ett tag framöver, cykling. Kul! Noot, vill vara med och spela boll!

I alla fall. Ligger nu i soffan och tänkte blogga om att jag måste hitta en kille med ett fint efternamn. Ett efternamn som passar till Sarah. Jag och Emma prata om det här och hon ville helst heta Emma Fabregas eller Villa, det är antingen fotbolls -eller hockeyspelare som gäller.
Och Sarah Lundqvist passar väl ganska bra?..


 

Sarah


Watch out for addictive things..

Jag har oerhört lätt att få cravings för saker och tack vare Ann på jobber så har jag nu fått en ny!


Den är verkligen hur god som helst! men kostar dock 52 kr, vilket jag tycker är väldigt dyrt för en smoothie. Men den innehöll jätte mkt Acai bär vilket tydligen ska vara jätte nyttigt "Acai är ett bär som liknar blåbär och Acai-bäret är fullspäckat med en lång rad nyttigheter".


Hittade även en kappa på lunchen, vet att jackor egentligen är det jag minst behöver, men just en sån jag köpte nu behöver jag faktiskt! det är en lite tjockare kappa som man kan ha när det är lite kallare men man vill ändå inte ha en stor vinterjacka :) Riktigt fynd också! Hade kostat typ 1400 och var nu nedsatt till 300 :)



Lägger upp en bild så ni får se hur dne ser ut sen :)


/Emilia

Fredag

Äntligen fredag! Den här veckan har gått otroligt snabbt å det är redan helg. Lovely. Jag har hunnit med ganska mycket idag faktiskt. Började dagen hos naprapaten. Sarah hämta upp mej i Rotebro å så åkte vi dit. Sen hann jag med systemet å lite minishopping innan vi åkte å luncha med Sarahs pappa :) Efter det hjälpte jag Sarah på jobbet. Haha. Men hon sa faktiskt att jag hjälpte på riktigt så det va ju kul att man kunde hjälpa till :)

Kom innanför dörren för ett litet tag sen å ska snart ta tag i lite räkningar. Ska bara kolla klart på tvn först ;) Ikväll blir det middag å bio med Sarah å Emilia. Kommer bli supermysigt!




Va ska ni göra i helgen?




//Emma

 


Jag å junior chattar med Emma







Men efter ett tag så tröttna han och satte sig demostrativt på tangentbordet.




/Emilia

Ok eller inte?

Någon mer än jag som reagerat på Enrique Iglesias nya låt "tonight I'm fucking you"?
Jag vet inte om jag tycker det är okej att spela en sån låt på radio, den framför ett väldigt tydligt och grovt budskap. Hörde dock att dom ändrat till tonight I'm loving you men hörde denna version endast en gång...

Vad tycker ni? Skillnad/inte skillnad?
Fucking och loving.. en otrolig skillnad enligt mig!
Dessutom ändrade dom ju sexy bitch till sexy chick, löjligt om man jämför den texen mot Enriques..

Måste erkänna att jag ändå har fastnat för låten, ju fler gånger man hör den desto bättre blir den.


 

Raaawrr ;)


Sarah

Guuuuuld

Uuuusch vilken träningsvärk jag kommer ha imorgon. Bläää. Va en jobbig träning idag, framförallt för armarna. Man är ju tyvärr inte så stark i dom så när det blir många övningar så blir det fan i mej jobbigt. Men jag fick trots detta en jäkla massa goda skratt. Laget är fan bästasteeee!!! haha

Sen kan jag ju även meddela att sprinten som gick idag som va så spännande sluta riktigt bra! Det blev guld å brons för herrarna. Sjukt bra gjort. Marcus Hellner är så jävla bra, Sveriges hjälte :D hihi






//Emma


Spännande!!!

Asså det är så sjukt spännande i sprinten nu! Alla svenskar å svenskor är hittills vidare. Så jag säger bara SLÅ PÅ KANAL 1 NU!!!!! Fan va det är kul att va svensk när det gå så bra för våra skidåkare :D (Mindre kul att va svensk i detta äckliga väder)...



//Emma

Torsdag

Tjaba tjena hallå bloggen! Hur är det med dej idag? Med mej är det bara bra tack :) Jag är så taggad för helg redan så jag vill bara att det ska bli fredag! Men bara en dag kvar nu. Idag står träning på schemat. Vi skulle egentligen ha spelat match mot Hammarby, men den blev inställd för att planen inte är spelbar. Så då blev det vår vanliga fysträning istället.

Eftersom vi har en tidig träning ikväll så blir det även lite tv-tittande efteråt. Det är så skönt när jag å Sarah kommer hem tidigt från träningarna å bara slappar på soffan. Love it! Om det är nåt jag är bra på så är det att ligga på soffan ;D haha.

Så himla bra nu oxå att det går lite skid-vm på tv. Då är man ju verkligen sysselsatt. Perfekt. Så allihopa, slå nu på 1an å heja fram våra svenska medaljhopp ;D







//Emma


Bio

Nu är jag hemma från bion. Vi hade det jättetrevligt :) Filmen va helt okej, men har sett bättre. Dock va sällskapet det viktigaste :D När jag kom hem stod maten på bordet å den va suuuuupergod! Sarah är verkligen en mästerkock! Sa till henne att hon skulle klara sej långt med den i programmet Sveriges mästerkock, å jag va ärlig :)


Som ni ser va bion typ fullsatt så tur att vi kom då vi kom ;)
(Busiga jag va i farten å tog kort trots att man inte får, hihihihihi)



//Emma


Brrrr

Heeej!

Emma är på bio och jag ligger i soffan och känner hur min mage kurrar allt mer och mer.
Ska jag orka lyfta mig upp ur sovan, bort från den varma filten och ut till kalla köket för att börja laga mat? Hmm..

Sarah

Onsdag

Så är det redan onsdag. Jag har sovit mycket bra å länge så det är ju alltid skönt att sova ut lite :D Idag ska jag på bio med Viann å Emma, det ska bli jättekul. Bion är ganska tidigt så efter det bli det till att dra hem å käka middag med Sarah. Vi ska faktiskt prova en helt ny rätt idag, så wish us luck :D

Annars är det inte mycket alls som står på schemat idag. Träningslediga så det blir nog en kväll framför tvn :) Jag gillar onsdagar å att vi är lediga sådär mitt i veckan, det är välbehövligt :)



Det här är filmen vi ska se.

Nån som sett den?




//Emma


Beröm

Som vanligt är det ingen annan än jag som skriver i boggen. Jag som kom hem senare än Sarah idag dessutom! Illa! Emilia vet jag dock inte alls vart hon tagit vägen, å hon förväntar sej en större bild? Vi får se hur det blir med den saken ;)

Det va dock verkligen inte det här jag skulle skriva. Jag måste nämligen ge Sarah lite beröm. Hon är väldigt å då menar jag väldigt duktig på att köpa äpplen. Hon lyckas alltid välja så himla goda :D Som igår när vi va å handla skulle vi köpa gröna äpplen. Alltid när jag köper såna så brukar dom va stenhårda å jättesura. Men nu när hon valde va dom perfekta!

Alltså, om ni vill handla äpplen nån gång. Fråga Sarah om hjälp. Ni kommer inte bli besvikna ;D







//Emma


Vuxenpoäng

Jag å Sarah är bra. Riktigt jävla bra :D Efter träningen idag åkte vi för att storhandla. Vi hade tagit med oss all pant, skrivit matlista för hela veckan å tagit med en lååång matlista. Vi visste även hur mycket pengar vi hade kvar på ICA-kortet. Så vi ahade dessutom en budget att hålla. Men det klarade vi med bravur! Har till å med pengar kvar så vi kan unna oss nåt gott till helgen kanske? :D

Träningen gick bra å fort. Simmade bara i typ en halvtimme å sen blev det dusch å bastu. Nu är vi iaf hemma å Sarah gick precis å la sej. Jag ska gå å lägga mej snart jag med faktiskt. Imorgon har jag faktiskt lite sovmorgon, eller aah, jag tar mej det. Kan sova en timme längre ;D haha.

Hur har er kväll varit?


Jag väger varorna för att hitta det billigaste priset ;P


Sarah jämför priserna ;)


Allt detta va givetvis en bidragande orsak till att vi klara budgeten. Haha!





//Emma


Måndag

Så va det återigen måndag. Jag gillar inte måndagar egentligen. Alltid så sjukt sega dagar. Men just för tillfället gillar jag dom faktiskt lite för jag jobbar på måndagar :) I like. Jag började dagen i skolan, sen drog jag direkt till jobbet å sen kom jag hem för typ en halvtimme sen. Sarah ligger på soffan å sover å jag funderar på att gå å laga lite mat.

Måste även raka benen. Vi ska simma med laget idag. Å hur skulle det se ut att komma dit med typ hela vinterpälsen? Nej det hör ni ju själva inte funkar. Så nu måste jag kila från datorn. Men vi hörs förmodligen senare ikväll ;)

Ha en trevlig kväll :)



Jag gillar att bada :) hihi




//Emma


Middag för två

Mysigt att ha en inneboende, även fast det bara handlar om en vecka. Slipper jag sitta och äta själv :)






Är super trött i min kropp så funderar på att gå å lägga mig snart faktiskt! fast först blire solsidan :)

Tack syster för en supertrevlig 30 års fest igår :) 


/Emilia


Försvar!

Till mitt försvar så måste jag säga att det är ett gossedjur som alla ser, eller? haha.
Inte skulle jag lämna en riktigt hund ensam hemma.
Ett riktigt liv och ett gossedjur är inte riktigt likadant enligt mig! Men givetvis tycker jag om Rocky även fast han inte är levande och jag tar bra hand om honom när jag är hemma. 

Om jag hade vetat att det här var mitt "test" på om jag fick skaffa en riktigt hund eller inte så hade jag givetvis tagit med mig Rocky hem till Kungsängen. Och den tanken slog mig faktiskt men jag visste att Emma skulle sova här från fre-lör så då tänkte jag att han klarar sig ensam en natt (lör-sön). Han är ju i min säng nerbäddad under täcket så det går ju ingen nöd på honom, han har det ju varmt och skönt :)

Fast om det skulle vara så att Rocky får liv när vi inte är hemma, som i Toy Story ni vet? Så hoppas jag att han har förståelse för att jag faktiskt inte vet om det. 



Sarah

Bortförklaring..

Lyssna inte på Sarah, hon ska nu försöka förklara bort det här med att hon glömde sin hund hemma :S. Jag har iaf berättat the true story!!!



//Emma

Hundvakt!

God söndagsafton! Har ni haft en bra helg? Min helg har varit jättebra! I fredags va jag, Josse, Christoffer å Stefan på Amba. Lika kul där som alltid :) Innan det hade vi kollat på Stefans match som dom vann :) Direkt efter den åkte vi hem till mej. Efter utgången blev det Donken å sen hem till mej för att sova.

Sarah har ju bott i Kungsängen hela veckan så jag har klarat mej ganska bra själv faktist. MEN hon har ju fått en hund, Rocky, som hon bara lämna kvar här helt ensam under hela veckan?! Snäll som jag är så har jag tagit hand om honom, så han fick t ex följa med mej till Bålsta under lördagen å söndagen innan träningen.

Jag tänkte visa er lite va jag å Rocky har haft för oss :)


Vi har åkt hiss å skyddat oss mot det kalla vädret.


Vi har varit ute å gått.


Rocky va duktig å kissa.


Vi har åkt bil till Bålsta...


.. där Rocky fick kramas med Stefan.


Busat i bilen har vi hunnit med.


Rocky fick till å med köra bilen!


Ni ser, en helg med en massa roligheter. Men det har ju visat sej nu att Sarah inte är riktigt mogen att ta hand om en hund. Som tur är va jag hemma å kunde ta hand om stackars Rocky. Dessutom har Rocky fått vara så mycket med Stefan, Christoffer å Josse den här helgen så nu lyssnar han mer på Hasse :( Killarna tycker han borde heta det istället. Men som tur är är Josse på min sida som alltid iaf ;)





//Emma


Trötta tjejer

Ber så hemskt mycket om ursäkt för min dåliga uppdatering men har spenderat hela veckan i Kungsängen där jag inte har någon tillgång till dator. Eller jo jag har om jag vill men har bara inte blivit av att jag lånat pappas eller brorsans.. Har kollat på animal planet och viasat nature istället! haha.

Jag och Emma är återigen hemma i Bergshamra, vi båda är väldigt trötta och kommer nog att somna väldigt tidigt idag. Ingen middag har vi planerat heller.. Kanske blir glass eller chips och dipp? Eller marängswiss?!  Emma läser du detta? .. :D

Har precis planerat klart maten för veckan i alla fall :)
Har ni haft en bra helg? (: Jag har inte gjort ett smack! Bara chillat i Kungsängen :)



Sarah

Fredag

Jag ber om ursäkt att det inte blev nåt inlägg efter gårdagens träning. Jag va för arg å sen hade jag mycket att styra inför helgen. Men ni får ett inlägg från mej nu istället!

Kan börja med att säga att den här veckan gått helt gaaaalet snabbt. Känns ju som det va igår vi va ute med laget (vilket jag fortfarande inte berättat om, men det kommer)... Min helg kommer iaf spenderas i Bålsta å lite i stan som det ser ut nu. Kul. Känner på mej det kommer bli en jättemysig helg.

Va ska ni göra?


Ska bl a hänga med denna pudding :D




//Emma


Hur ska jag klara mej?

Veckan är redan torsdag. Sjukt fort den här veckan har gått. Jag är ändå lite imponerad över mej själv att jag klarat den här veckan. Jag har ju blivit bortskämd av att alltid ha sällskap i form av Sarah å att hon även lagar maten här. Men nu har inte hon varit här sen i tisdags morse å jag är fortfarande vid liv.

Jag sitter nu här å funderar på va sjutton jag ska laga till middag? Funderar på att testa att laga en rätt som Sarah laga för nån vecka sen. Hoppas receptet kan ligga kvar nånstans inne i köket. Tyvärr kan jag inte avslöja va jag tänkt laga förrän jag vet om det går att äta eller inte ;)

Så det ska jag sysselsätta mej med nu. Matlagning. Tidig träning idag ju. Resten av dagen har spenderats på choklasfabriken med Viann å Emma med fika, skitsnack å oite plugg. Duktiga vi är!

Men vi hörs senare ikväll efter träningen :)





//Emma

Nya djurarter hittade 2010

Hittade en artikel på nätet (national geographic) om nya djurarter som upptäcktes 2010, de hittar ju nya arter hela tiden! Och den här tycker jag var super söt! Det är en "Yoda-fladdermus"

Denna fruktfladdermus är bara en av omkring 200 arter, som hittades under två expeditioner i Papua Nya Guinea

Vad tycker ni? :)

Emilia


Grattis älskade syster! :D

Idag fyller min stora syster 30 år! Stort stort grattis till henne :) utan tvivel den bästa stora systern som man kan ha! Har henne och tacka både för fotbollen och jobbet, hoppas du får en underbar födelsedag så ska vi också fira dig ordentligt på lördag! <3<3<3<3













Emilia

Barca vs Arsenal ikväll...

Spännande CL- match ikväll! Barca vs Arsenal, Emilia (och Sarah men det vågar hon inte erkänna för Emma) vs Emma ;) Vi ska till Oleary's och kolla på den och äta lite gott samtidigt! Vet inte riktigt om det blir på Norrmalm eller i Kista, får se vart vi får tag i bord :)

Vilka håller ni på?





Emilia


Gifta mej..

Jag har hittat det perfekt för mej. Det va exakt som att sidan talade till mej, som att det va skrivet enbart för mej! Titta bara på det här:



Hur braaaaaaaa?! :D



//Emma


Jag har blivit super klantig, när hände det?

Det är en super bra fråga, kan inte minnas att jag varit såhär klantig förut.. mamma tror att det beror på att jag undermedvetet är stressad över saker, det kanske stämmer. 

Men vad det än är så hjälper det inte att veta det nu! För nu ligger jag i min säng och kan knappt röra mig! Emma släppte av mig vid tåget och så skulle jag gå ner för trappan (som i mitt försvar var helt isbelagd) och tog ett första steg och hann precis tänka nu ramlar jag och det gjorde jag också. Slog i ryggen i trappan och kanade på ryggen och rumpan hela vägen ner... Och nu kan jag knappt gå. Vill skänka ett super tack till de två killarna som hjälpte och stöttade mig från tåget och hem, trots att de skulle åt andra hålet! Det finns bra killar också tydligen :)

Så nu ligger jag i min säng och tycker synd om mig själv och svär över den som inte sandade trappan... Vill ha min kissemiss här, han har blivit så kelig! Men han kommer och bor hos mig nästa vecka :)







Emilia

Sorry...

Nu är det såhär att jag är mycket väl medveten om va jag har fått i uppgift att skriva. Hade inte så mycket val, men ändå ;)

Nu är det dock såhär att så trött som jag varit idag borde egentligen va olagligt så jag orkar inte berätta om denna fantastiska kväll/natt just nu. Men håll ut, det kommer när ni som minst anar det ;)

Nu ligger både Sarah å hennes brorsa å sover å jag ska faktiskt göra detsamma. Måste klara mej själv imorgon då Sarah åker till Kungsängen direkt efter jobbet. Buhu, hur ska det gå? Jaja, jag hoppas på det bästa.

Sov gott!



Jag å Sarah tackar alla så hjärtligt för en underbar kväll! <3




//Emma


Intflyttningspresenter

Emma har fått i uppgift att skriva om inflyttningsfesten och då tar jag på mig att lägga upp bilder på alla fina inflyttningspresenter vi fick! :)

 

Två spel - våra förfester kommer rocka & bli väldigt intressanta framöver har jag en känsla av .. :)

 

Sugen på en god efterrätt eller ett gott bakverk? ;) Kom gärna och hälsa på!
(varna dock gärna innan ;p)


 

Coola drinkglas!

 


Fick en fet korg med massor av saker i b.la. ett strykjärn, vin, chips & dipp, städhjälp bok och lite annat smått och gott!

 

 

En kavel, en hjärtformad skål och dl-mått. OCH ett väldigt bra framträdande ;d

 

 

Superfina vinglas :)

 

 

En växt (äntligen lite blommor att ställa på fönsterbrädet! :d) och godiiiiiiS!

 

Sen vet ju ni, som följer bloggen, att jag väldigt gärna vill ha en hund. Gissa om jag blev glad när jag fick se dessa sötnosar! hihi.

 

 

Rocky heter sötisen till vänster, har ännu inte kommit på nå namn till dom tre små, förslag?! :D
Är ju inga riktiga hundar men dessa är en bra start ;) Väldigt lydiga och rumsrena från början!

 

Tack så jättemycket för alla presenter och en oerhört lyckad kväll!
Ni är bäst!

 

Sarah


Vinter # 2

Känns verkligen som att allt börjar om igen: massa snö kommer, det blir (sjukt) kallt, SL står handfallna och allmänt kaos råder och drömmar om bar mark fyller de flesta huvuden. Känns inte som om de va längesen vi var där... Och det var det inte! Det är fortfarande samma vinter fast nu omgång 2! Och tro inte att när denna gett sig att det då är över, jag tror faktiskt vi kommer få utstå ännu en omgång snö och kyla ner mot -15 graders strecket innan våren är här på riktigt. Sitter på tåget nu iaf, trots stora förseningar så är jag iaf i tid. Vi har möte med fotbollen idag och för det säger ja tack å lov då det är svinkallt ute! Alla hjärtans dag är det också! Hoppas alla får en mysig sådan :) ingen kille att fira med detta år heller, det får bli nästa år. /Emilia

Måndag

Potatisen står på spisen, ugnen håller på att bli varm, Emma är påväg hem och min lillebror ligger och tar en eftermiddagsnap.
Han praoar hos mig den här veckan (:D) så förstår att han blir trött, jag var helt död dom första dagarna som jag arbetade på det här jobbet..

Men det jag vill ha sagt med det här inlägget att det är helt sjukt hur vädret kan skifta så mycket som det gör. Från fem plusgrader och vårkänslor till 20.5 minus och iskallt igen!
Inte okej  :( Hatar när man ska packa på varor på pirran, blir iskallt om fingrarna, sen så är det självklart alla dessa snövallar. Alla kan väl räkna ut att det är svårt att komma över en fet snövall med en fullpackad pirra .. :(

En positiv sak är dock att vi börjar gå mot ljusare tider!! Superglad! :D
Underbart när det redan är ljust vid halv åtta på mornarna nu, man blir så mycket piggare och gladare :)

 

KALLT!

 

 

Sarah



Outfit!

Kör på min nya klänning idag :) Har dock inte bestämt om det blir hudfärgade strumpbyxor eller svart! vva tycker ni?





/Emilia

Lördag

Sitter och taggar till lite för ikväll! SKa bli super kul :) Emma och Sarah har inflyttningsfest och typ hela laget kommer komma och lite annat folk :) Har provat minst 10 olika outfits.. men tror jag har bestämt mig nu :) Lägger upp bild sen.

Imorse var jag och syrran ute och sprang! Var ju så himla fint väder så det var jätte mysigt :) Så känner man sig så duktig efteråt! Nu kan jag dricka utan dåligt samvete höhö!

/Emilia

Tråååkigt

Emma är i duschen och jag vet inte vad jag ska göra, datorn är tråkig och inget bra på tv heller.
Kanske en promenad? Superfint väder ju! Varför försöker jag lura mig själv? Någon promenad kommer det ju inte bli, men hade varit trevligt (:


 

Från balkongen :)

 

Tänk att vägarna var helt fria från snö för ett par dagar sen, nu är det helt vitt igen!
Även fast jag ogillar att det kom mer snö så måste jag säga att Sverige är och blir ett väldigt vackert land i sin vinterskrud!

 

Sarah


Förberedelserna igång!


Musiken är igång, städningen är avklarad, första drinken snart fixad! Party party!

Sarah

Bedtime

Nu är det sovdags, omedelbums! Klockan ringer 06.00 imorgon. Då ska jag upp, plugga lite å dra till skolan å skriva tenta. Vet redan nu att det kommer gå åt helvete så behöver egentligen inte ens dra dit. Men får väl ge det ett försök. Kommer va skittrött imorgon kväll. Men det ska inte hindra mej. Är så sjukt taggad inför imorgon kväll! Grymt kommer det bli.

Hade dåligt samvete över att ingen skrivit till er idag. Blir jag som får hålla bloggen igång som vanligt. Va skulle bloggen va utan mej? Rätt svar är: ingenting.

Men sängen väntar. Vi hörs nog imorgon eller söndag.


Puss //Emma


Fredag

Så va det helg då gott folk. Mycket trevligt. Dagen började dock mindre trevligt. Tog t-banan till Universitetet, helt utan problem. Men sen så. Måste därifrån ta en buss till Kräftriket men alla bussar va inställda. Så det va antingen åka hem eller gå dit. Å jag kände att eftersom jag gått upp å tagit mej så pass långt va det bara att gå. Tung väska å typ en meter snö va va som vänta mej i nån kilometer. Det va inget vidare kan jag säga.

När jag kom till skolan va det inte alls många där. När föreläsningen va slut gick jag å satte mej å plugga lite, vägrade gå tillbaka å pappa skulle lämna en bil hos mej så bad han komma å lämna bilen där istället å det gjorde han ;D. När jag släppt av pappa åkte jag till Mörby Centrum för att fixa lite grejer inför imorgon, å nu sitter jag på soffan här hemma. Funderar på va jag ska äta. Haha.

Hörs senare.





Det här är det enda bra med snö jag kan komma på...




//Emma

 


Torsdag

Sarah har redan skrivit typ allt. Vi gör ju det mesta ihop så jag har inte så mycket att tillägga. Tårtan va god iaf ;) Sarah har gått å lagt sej å jag ska faktiskt oxå gå å sova snart. Imorgon blir en riktigt jobbig dag. Plugg heeeeela dagen. Ska dessutom hinna förbi Mörby Centrum för lite shopping, laga mat å städa hela lägenheten. Bara att önska mej lycka till...

Först kan jag iofs fråga mej själv om jag ens kommer komma upp ur sängen imorgon. Va en riktigt jobbig träning idag faktiskt. Förutom den jobbiga morgondagen ser jag faktiskt riktigt mycket fram emot det här helgen. Kommer bli så jääääkla grym helg :D Taggad tjej!



Sen saknar jag sommarkvällar som denna. Idag har det kommit typ en meter mer snö. Vem fan vill ha det mer än Emilia?! :(




//Emma


Det här äter vi också ... :)

 

 

AVUNDSJUKA? ;) Muuums!

 

Sarah


Bra blogghumör, inlägg efter inlägg! (;

Ännu ett inlägg, detta handlar dock om kvällens träning..
Om jag tyckte träningen förra veckan tog musten ur mig lyckades den här med det 100 gånger om.
Helt sjukt. Kommer ha fetaste träningsvärken imorgon, armarna/bröst/rygg kommer vara värst..
Hoppas hoppas verkligen inte att jag har mycket varor imorgon, kommer inte klara av att lyfta något :(
Så skojar Ante (vår lagerarbetare) med mig på fb nu och säger att jag har två pall :( Inte kul!

Härom dagen hade jag tre pall (förstår ni hur mycket det är?!) Varav två var till en och samma kund där man måste bära upp varorna upp för en trappa till ett litet lagerutrymme. Tur som vi hade, snälla Johan hjälpte mig!, så behövde vi inte bära upp varorna då dom rensade där uppe :D hihi. LYCKA!
Tycker dock väldigt synd om killen som behövde lyfta upp allt det där själv sen.


Nu blir det frukt! Nyttigt va?! :D

 

Sarah


Grattis i efterskott här i bloggen fina du!

Ber så heeeemsk mycket om ursäkt, har inte bloggat alls dom senaste dagarna men jag har inte haft tid.
Den lilla lediga tid jag haft så har jag valt att sova en liten stund, men snart är det helg igen och då kommer det förhoppningvis bli mer tid över, fast då går ju iofs läsarna ner också... Kanske borde prioritera om?

Jaja, skitesamma!
Måste skriva ett STORT GRATTIS här i bloggen till Emma som fyllde år igår, hon börjar bli gammal! Vet inte om jag vågar lägga ut hennes ålder här i bloggen, kanske jag blir strypt i sömnen eller nått..  ;)

 

Ett glatt födelsedagsbarn! Grattis grattis grattis världens bästa Emma!!

 

Sarah


Grattis Emma :D

Emma fyller år idag! Vet att det bara är 20 minuter kvar av dagen men bättre sent än aldrig! Så alla ni som inte grattat henne, skynda :) Eftersom Emma är en sådan snygg och härlig tjej tänkte jag bjuda på lite bilder.

Grattis Emma <3<3<3<3













Hoppas du haft en super duper dag gumman så firar vi dig ordentligt i helgen :) <3




/Emilia

Grattis till... mej!

Nu börjar dagen gå mot sitt slut å det är dags för mej att gå å sova. Dagen har varit jättebra. Har varit en sväng i skolan å fan va glad jag blev att jag klarade en grej, en sak mindre att tänka på :D Sen har jag varit hemma hos mamma, pappa å Emil å käkat god mat å öppnat presenter :)

Det har varit en jättebra dag å nu hoppas jag att det här året går långsamt så jag inte blir äldre så snart ;) haha. 22 år känns i kroppen kan jag säga ;)

Men sov gott å dröm sött.







//Gammelkärringen Emma

 


Tröööött

Nu går jag rakt på sak. JAG ÄR TRÖTT! Helt sjukt trött till å med. Jag kan inte gå å lägga mej på kvällarna så går å lägger mej lite för sent tyvärr... Gick upp vid 7 i morse å va i skolan från 8.15- 15.30 vilket även det måste va nåt rekord för min del. Kul med massa rekord i bloggen idag. Mitt det här å Emilias att inte äta.

Kom nyss innanför dörren å ska nu börja laga dagens middag. Sarah är å handlar på väg hem från jobbet så vi har gjort en finfin uppdelning av hushållssysslor här. Efter maten bär det återigen av mot Bosön för fler tester. Jag orkar verkligen inte. Mina ögon orkar inte hålla sej uppe å min rygg gör nåt fruktansvärt ont. Men vi köööör.





//Emma

 


Buhu..

Åkte hem till mina föräldrar på lördagseftermiddagen, vilket var ett väldigt osmart drag! mamma hade varit magsjuk och syrran var, hann endast vara där i några timmar innan jag själv började må dåligt och kräkas :(åt ingenting på över 24 timmar! vilket måste vara något slags rekord för mig..

Mår lite bättre nu, men det har övergått till feber.. usch! sånt har jag inte tid med!

Positivt är iaf att mitt jobb har sett till att jag aldrig mer kommer ha ont i halsen :)



/Emilia

Dagens diss

Dagens diss går till.... Emilia! Jag vet att hon är sjuk å så, men det hindrar mej inte från att ge henne denna diss!

Såhär va det, hon blev medlem på en sida på Internet å sa att den va jättebra! Självklart nappar jag å Sarah på det å blir medlemmar. Men det har faktiskt visat sej att det är näst intill sämst.

Så ni fattar ju själva varför Emilia får denna diss av oss.












//Emma


Måndag

Återigen ny vecka. Den här dagen har beståt av jobb å fystester på Bosön. Vi körde benböj, snabbhet å Harries idag. Imorgon ska vi tillbaka för Cooper å spänst om jag inte minns helt fel. Jag är dessutom jättetrött å inte på världens bästa blogghumör. Jag blogga ju trots allt jättemyket igår ;) Nu tänkte jag gå å hämta nachochips å guacamole. Bästa :D





//Emma

Här kommer det efterlängtade svaret..

Det var ju många som gissa men jag antar att ni är för blyga, eller helt enkelt inte hade någon bra gissning ;)

 

Sarah


Killar...

Jag har en fråga. Varför är alla killar som borde va mogna, som ändå är rätt gamla, så jääääkla omogna? Jag fattar det inte.



//Emma

Gissa!

Emma pratar om dålig uppdatering.. Visst kan jag hålla med om, men lite svårt att blogga när man sovit hela dagen :) Min dag har som sagt inte varit så händelserik och Emma har redan berättat om den dåliga gårdagen..

Jag tänkte dock lägga in en lika som bär!
Våran alldeles egna materialare är väldigt lik en viss tv-profil. Han har bl.a. varit med i Let's Dance, driver en blogg, är krönikör (?), såg honom senast idag som en expertkomentator när sporten visades? En allsidig pojk alltstå! Nu har ni fått några ledtrådar, är det någon som har en gissning?



Svaret kommer upp senare ikväll! ;)

Sarah

Dålig uppdatering

Nu är det sån här dålig uppdatering i bloggen igen. Men jag får väl sköta den som alltid när ingen annan bloggar. Men jag tar mitt ansvar ;)

Kom hem för några timmar sen efter pluggfikat. Gick faktiskt ganska bra. Eller jag gjorde väl inte så mycket, men jag bidrog med mitt trevliga sällskap å mina smaskiga historier ;)

När jag kom hem så tog jag å Sarah det lugnt ett tag innan vi laga middag middag. Blev fläskfilé med kroketter å beasås. Supergott! Nyss kolla vi på solsidan, kan va världens bästa serie! På tok för lite med bara en halvtimme i veckan. Nu är det time out, ett annat geniprogram :)

Nu visar det sej att Sarah faktiskt bloggar så kika in snart så kommer det komma upp ett "lika-som-bär" inlägg ;D



Pluggisjag idag ;)




//Emma

Jävla pissdag

God morgon. Jag tänkte att jag kan ta å berätta om gårdagen då. Det va en riktig jävla skitdag. Det börja med att vi förlora semin. Spela skitdåligt i matchen om tredjepris men lyckades ändå vinna den på straffar. Men ett SM-brons är fan ingenting jämfört med förra årets guld :(. Arsenal ledde med 4-0 men fick bara 4-4, Djurgården förlora i hockeyn å AIK vann. Ni hör ju själva vilket jävla skit.

Efter vår tredjepris match åkte alla hem.. alla utom jag å Sarah. Vi stannade kvar å kolla på både herr- å damfinalen. Damfinalen va bland det sjukaste jag sett. Stod 8-0 i paus? Hur är det möjligt? Herrfinalen blev desto mer spännande då den avgjordes på straffar. Direkt efter den började vi röra oss hemåt å kom hem vid halv elva. Det blev alltså en riktigt lång dag.

När vi kom hem så tog vi fram lite onyttigt att äta å kolla på en film. A walk to remember. Nån som sett den? Jag trodde inte jag hade det, men när den va igång märkte jag att det hade jag faktiskt visst. Dock va det länge sen så kom inte ihåg sådär jättemycket. Jag å Sarah satt mest å deppa över varför killar ska va så himla bra i filmer å inte i verkligheten? Kan dom liksom inte göra filmer lite mer verklighetstrogna?

Jaja, nu ska jag gå å käka lite frukost. Sarah sover fortfarande så får käka själv. Men ska på pluggfika klockan två så är väl lika bra att käka lite frulle nu. Vi hörs senare :




Faan, förra årets SM-guld. Mycket roligare...



//Emma


Sm imorgon

Nu är det dags för sängen, SM slutspel imorgon! Håll tummarna för oss :)

Hejdåååå!

Nu drar vi mot Lindesberg! Kommer hem imorgon kväll så bloggen kommer nog ligga typ nere fram tills dess om ingen uppdaterar nåt resultat från telen ;)

(Man kan även kolla våra matcher på nätet, live ;) hihi)

Ha en trevlig helg!

Puss å kram!

//Emma

Fredag!

Äntligen fredag. Man kan ju inte annat än att älska dessa dagar :D. Jag kom från skolan för ett tag sen å Sarah är fortfarande ute å jobbar, men jag hoppas hon kommer hem snart. Så tråkigt att va själv. Jag ska snart hoppa in i duschen å sen börja packa lite smått inför kvällen å morgondagen. Vi åker ju som sagt till Lindesberg om ett par timmar för att spela finalspel i SM. Fan va taggad jag är! Ska bli riktigt kul, men även nervöst.

Jag, Sarah, Josse å Emilia ska åka tillsammans i en bil ner. Kan ju omöjligt bli annat än kul :D Haha. Sen ikväll så är det gemensam middag för alla fyra damlag å alla fyra herrlag som är kvar. Vem vet, kanske hittar man nån snygging? ;D Efter det blir det väl mys uppe på hotellrummen innan det blir sovdags ganska tidigt.

Så ser våra planer ut.

Va ska ni göra i helgen?










Bilder från förra årets SM :)



//Emma


Nu ni...

Okeeeeej. Emilia la upp en "ful" outift. Då ska vi se va jag (å Sarah) kan kontra med. Vi kan bättre faktiskt! Se å lär!





Såhär klär man sej om man ska göra det på riktigt ;)

Med detta säger jag godnatt.



//Emma


MEN...

...benövningarna var inte så jobbiga, eller jo just vid läget när vi körde dom men jag är absolut inte lika utpumpad i benen som jag är i min överkropp! Tuffare träning på överkroppen var det idag, så det så :)

Sarah

FEJJK!

Nu måste jag försvara mig här! Emmas inlägg nyss är fejk, photoshopat så det skriker om det.. Men vänta ni bara ni ska få igen ;)

Standard outfit:



/Emilia

Sarah har inte riktigt koll..

Jag börjar tvivla lite på Sarahs minne, hon skrev nyss att träningen idag typ bara var inriktad på överkroppen..
Har du då glömt benböjjen, utfallsstegen, enfotshoppen och jämfotahoppen? och den övningen då man ska ner med huvudet i mattan och sen upp igen? Och den när kompisen satt på ryggen? Nog körde vi ben allt! :)


Bjuder på en bild ifrån när Gbg:arna var uppe

/Emilia

OMG!!!

Jag höll på att sätta i halsen nyss när jag såg va Emilia skrev till Sarah...




Ja ni ser ju själva....




//Emma

Pluutten

Skickar en krya på dig hälsning till Carina som är jätte sjuk! Det går över snart, massa Ipren och mammas mat är den bästa kuren :)


Jag och min söta Carina förra helgen.

Efter Åre så har jag börjat missbruka desinfektionsmedel för att jag inte ska bli sjuk, har en på jobbet och en hemma. Super smart så slipper man äckliga bakterier ;)



/Emilia

Helt slut

Bokstavligt talat helt slut, i överkroppen i alla fall. Träningen idag var nästan bara in riktad på överkropp - bröst, biceps, triceps, rygg. Kommer ha galen träningsvärk imorgon, kände redan på hemvägen då jag knappt orkade vrida på ratten. Brottningsfys är verkligen inte kul när det är jobbigt, men de lönar sig förhoppningsvis.
Verkligen tur att vi inte har några varor imorgon, skulle inte klara av att lyfta något :P haha

Jag och Emma har belönat oss med en varsin chokladboll, tycker jag definitivt att vi var värda!


Sarah

Torsdag

Oj va den här veckan har gått fort. Torsdag idag, vilket betyder fredag imorgon vilket betyder att vi åker tll Lindesberg för att spela finalspel i SM! (dom i laget som blir uttagna vill säga, men jag hoppas att jag får va med) :D

Jag sitter här hemma å väntar på att pappa ska komma tillbaka hit. Vi håller nämligen på att sätter upp en hylla å en tv. Har även satt upp gardiner idag. Vilken produktiv dag. Hihi. Ikväll är det fys på schemat. Jag hoppas innerligt att det inte är mycket ben vi ska köra med tanke på att träningsvärken är värst två dagar efteråt vilket betyder att den kommer va värst på lördag å det är ju då vi spelar såååå.

Men nu ska jag ta å göra lite mer nytta. Vi hörs senare :)





//Emma

     


Vad är det som räknas?

Var på bio igår med Carina, vi såg Burlesque (med Christina Aguilera och Cher). Tycker att den var bra, väldigt lättsam och charmig på sitt sätt. Absolut värd att se! Riktigt het kille med ;)

De flesta säger att det är insidan som räknas när det kommer till människor, men hur ser man om någon har en "fin" insida? Varför har man dolt det som räknas? Mycket lättare om det hade varit utsidan som avgjorde hur en människa var... Men, kära läsare, jag litar på erat omdöme! Nedan ser ni Patric_F 24 år, inte min typ av kille (Utseendemässigt) men kanske är han en riktigt bra kille? So let me know, ska jag sluta vara "ytlig"...

Ignorera eller acceptera?



/Emilia

00:20

Försöker sova men de går inte :/ och nu börjar 2 and a half men på tv! Hej då sömnen :) /Emilia

Till alla er läsare!

Jag vill bara välkomna alla nya läsare! Har haft väldigt många läsare idag vilket vi tycker är riktigt roligt :) Jag har därför en fråga till er alla, nya som gamla. Va vill ni veta om oss? Nåt speciellt ni vill att vi ska skriva om? Va inte rädda för att föra fram era åsikter, er vi ska underhålla ;)





//Emma

Puss

Jag har suttit å funderat å kommit fram till att jag inte tror att Emilia uppskattar mina pussar särskilt mycket :(







Jag måste helt enkelt hitta ett nytt offer för mina pussar!



//Emma


En rolig historia såhär på kvällskvisten :)

Frun var trött på att göra allt hushållsarbete där hemma, så hon och       
mannen kom överens om att laga middagen varannan dag.
Dagen efter var det mannens tur och då frun kommer hem så finner hon
mannen spritt språngande naken i köket, med ett glas vatten i handen.
 
Han säger: I kväll står det kärlek och källvatten på menyn.
Och så blev det!

Dagen efter kommer mannen hem, han luktar förväntansfullt och ropar
ivrigt: Vad ska vi äta idag, min skatt?
Varpå frun kommer fram, naken, dåligt sminkad och med riktigt risigt hår
och säger: Rester från igår!

HAHAHAHA!


Sarah

Lyckades vi?


KLART VI LYCKADES!


Pajen blev mycket god och fler pajer kommer det nog lagas i detta hushåll :)

Här kommer bilderna som tidigare utlovades!








Sarah

Middagslagning

Vi håller på med dagens middag här för fullt. Då brukar alltid datorn få följa med in i köket för att sjunga lite för oss.

Helt plötsligt utbrister Sarah:
"Va är det för jävla kärlekslåtar vi lyssnar på hela tiden?"

Hahaha! Desperat tjej? ;)




Förresten så luktar det helt underbart här i köket ;)



//Emma


Dags för matlagning

Hej tjolahopp!

Pigga och glada idag? Såklart! Har fått en powernap så snart är det dags att laga middagen :)
Kyckling/Bacon-paj ska det lagas ikväll, spännande va? Förhoppningsvis blir det bra men jag lovar att ni ska få se resultatet oavsett om det bli pannkaka av den eller ej.

Nu så är det dags att "motarbeta" Emilia ytterligare en gång.
Så som hon beskriver det så låter det som om jag och Emma inte vill att hon ska få en större bild på bloggen men det vill vi självklart. Problemet är bara att jag tänker inte göra en ny header så att Emilia får en större bild nu, den
här konsekvensen skulle hon ha tänkt på långt tidigare.
Dessutom så har Emilia tidigare haft en tendens att komma tillbaka och blogga ett par veckor för att sedan tvärt försvinna. Tiden mellan vinter och vår headern får bli hennes prövotid. Håller hon uppe bloggandet så lovar jag att hon får en större bild i den kommande headern!

 

Vill har sommar nu nu nu!


Sarah

Onsdag

Nu har mer än halv arbetsveckan gått vilket innebär att det snart är fredag igen! Gooosch!

Nu ska ni få höra vad som sker när ni inte hör/läser, hur svårt jag har det som delägare av denna blogg, ställs sådana krav! Vet inte hur jag ska göra mina kompanjorer nöjda.

Förut skrev jag för lite ( och blev i och med det nästan borttagen!), sen skrev jag för tråkigt (tror det vara Sarah som skrev ett inlägg å klaga på det), sedan så blir jag dissad för att jag gjorde särskrivningar och nu... nu skriver jag för ofta! How to please them? Men vet ni? jag ger inte upp! Motgångar föder framgångar :)



/Emilia


Onsdag

God morgon god morgon! Hoppas ni sovit gott. Jag har sovit bra å länge. Skönt. Men trots detta är jag ändå rätt trött. Jag ska precis äta lite frukost å sen bär det nog av mot skolan för att plugga lite. Duktig jag är. Är en kort dag i skolan idag å sen en ledig kväll. Det är ju fantastiskt!

Ikväll ska jag å Sarah försöka oss på att laga paj till middag å sen blir det nog att kolla film eller tv. Onsdagar är ju faktiskt bra tv-kvällar. Men nu ska jag fixa frukost. Vi hörs senare.



En sån här frukost skulle inte sitta helt fel :D




//Emma


Sovdags

Klockan är typ mitt i natten. Men kom ändå nyss hem. Träningen slutar galet sent å så måste man ju äta när man kommer hem oxå. Tufft liv vi lever ;)

Vi spelade hela träningen. Kul. Va en jättejämn match, men tyvärr förlora vårt lag med ett mål tillslut. (Alla tre va i samma lag, undra om det nån gång hänt förut) :)

Sarah ligger å sover (tror jag), hon har gått å lagt sej iaf. Men hon hälsar så mycket till er å imorgon lovar hon bättre uppdatering då vi har en ledig kväll :) Skööönt!

Nu ska jag faktiskt oxå röra mej mot sängen. Men vi hörs oxå imorgon.

PS. Hemska bilder Emilia lagt upp. Den på mej är ju allt annat än okej....



Saknar sommaaaar!!!!!!!


Sov gott!


//Emma


Tillägnat Malin

Nu ska jag äntligen visa Malin va jag har hittat till henne. Det är massa bra saker som jag tror att hon skulle gilla med tanke på hennes kärlek till bacon.

Outfit:









Så har vi även väskan här som måste fyllas med grejer. Å då har jag några förslag:









Sen kan det ju alltid va bra att ha med sej lite dricka ifall man blir törstig.



Hoppas du fick lite inspiration å tips till nästa shoppingrunda ;)




//Emma


New pic.

Dom är snabba iaf! Här är de nya bilderna:

Lagbild



Emilia Lundquist



vilket stiligt lag vi har, kom och kolla på våra matcher i år!





Emilia

Gaaah

Jag tycker inte om matematik. Jag fattar ingenting. Bläääääää. Å inte hinner man plugga heller för snart är det träning. Haha.

Sarah ligger å sover. Jag vill oxå sova :(


//Emma

Tisdag

Det var dödens att gå upp imorse, gick och la mig senare än Emma igår vilket händer typ aldrig. I och för sig så kanske jag somna snabbare än vad hon gjorde men det hör inte till saken :)

Dagen har flytit på riktigt bra, trodde att jag hade massvis att göra idag (vilket jag också hade) men det flöt på grymt bra så inga sura miner här inte. Hur har er dag varit?

Har faktiskt inget att klaga på. Eller jo, vart var det vackra vädret idag? Vi har ju blivit bortskämda med ett antal dagar i rad med solsken. Det har dock varit plusgrader idag så snön fortsätter att smälta, (:D) vår snart?!

Mycket sen träning ikväll, tungt med ytterligare en sen kväll. Ska nog lägga mig och powernapa ett tag nu innan vi beger oss mot Kungsängen för middag hos mamma och pappa.

Bara tre arbetsdagar kvar till helg! Wiiiiihoooo!

Emma är såååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååå duktig som sitter och pluggar nu!!!

 

Vilken bra smygfotare jag är :) hhihi



Sarah

Lögner

Om det är nåt JAG verkligen inte gillar så är det att ljuga för er läsare. Dessvärre delar inte Sarah den åsikten då hon igår drog en ordentlig lögn. Jag tänkte därför ställa detta till rätta å va helt ärlig mot er.

JAG VILL INTE HA NÅN JÄVLA HUND! Så, nu tror jag inte det kan bli mer klart.





PUSS!!

//Emma

Omöjligt

Jag kan inte lyfta på ett ögonbryn i taget! Fysiskt omöjligt... Provad hela kvällen igår och idag. Förstår inte hur det går till!!!






Kan ni??



Emilia


GymLunch

Var och tränade på lunchen idag, första gången på Fitness24seven, var bra tycker jag :) Finns ett tjejgym där och var typ inga tjejer som tränade så hade allt för mig själv! Skönt, men roligt och se lite folk också så ska nog variera med att köra tjejgym och vanliga gymmet :)

Provade att köra 2,4 km på löpbandet, vi ska ju klara det på max 12 min. Sprang första 10 min på nivån 12km/h, ökade sedan till 12,5 för min 11 och min 12 körde jag på 13km/h - då klarade man det med några meters marginal.
Ska försöka springa sträckan varje dag fram tills testet så att kroppen vänjer sig med vilket tempo den ska hålla :)

Kom på mig själv att jag hade min SATS väska, undra om de tar illa upp? försökte gömma den så gott det gick iaf!



Emilia

RSS 2.0