Söndag = slappardag? Skulle inte tro det

Emma har uppdaterat flitigt, tur är väl det för annars skulle nog den här bloggen pratiskt taget vara död vid det här laget.

Som sagt så är det semi-och finalspel i Solnahallen den 13 februari, hoppas ni kommer vara där och kolla! Annars blir jag besviken... Jag ska i alla fall försöka ragga med mig lite publik. Superkul om det är många som kollar ju :)

Dagen var lång igår och jag var länge tveksam på om jag skulle orka gå till MP men väl hemma så kom jag på andra tankar och var inte så trött längre så det blev att fixa sig och sen ta 23.21 tåget mot stan för att hoppa av i jakan. 
Det var sjukt mycket folk där och många som man kände så det var jätteroligt!

Tog nattbussen hem och kom hem rätt tidigt, kvart i tre tror jag klockan var och somnade sedan gott runt tre.

Nu har jag massvis av plugg. Efterkrigstiden måste vara världens mest ointressantaste händelse, riktigt tråkigt. Sen blir det träning ikväll mellan sex och sju.

Två bilder från Falun igår (:

 

Sarah

Finalspel i futsal SM!

Det är precis va vi ska spela om två veckor. Vi har alltså varit uppe i Falun idag å spelat två matcher. Vann första med 9-1 å hör å häpna, jag gjorde två mål, min första i BSK-tröjan. Sen vann vi andra matchen med 9-4, så nu är vi ett av fyra lag kvar i SM :) Fan va bra vi är!

Det har dock varit en lång dag. Åkte hemifrån kvart över sju i morse å kom hem strax innan tio nu på kvällen. Jag är helt slut så jag ska kolla klart på Beck å sen blir det nog sovdags. Morgondagen blir fullspäckad.... med FOTBOLL :P


Bild från när jag spelade i Håbo :)

//Emma


Ladda...

Nu har jag slagit mej ner i soffan, sitter riktigt bekvämt, är mätt å belåten efter en trerätters middag å har datorn i knät. Kvällen kanske inte blir så tokig trots allt ;) Pappa å jag är ensamma hemma så vi sitter å kollar på på spåret med varsin dator i knät. Sociala gänget!

Jag har förberett mej å packat väskan inför imorgon, känns dock som att jag glömt nåt, ingen bra känsla. Men blir till att å igenom en gång i morgonbitti. Det som är ett måste under kvällen är att lägga in några fler låtar till mobilen. Bland annat den som jag la upp här igår. Om jag bara får in låtarna på telefonen kommer bussresan bli fantastisk ;)


En annan fantastisk låt! Den kommer spelas ett antal gånger imorgon.

//Emma


Heeeelg!

Äntligen helg! Känns verkligen välbehövligt då jag känner mej sjukt trött. Inte för det blir nåt sova i helgen, men ändå. Imorgon ringer väl klockan typ halv sju. Bussen går från Väsby klockan åtta å sen åker vi mot Falun. Dags för ytterligare två matcher i Futsal SM. Så imorgon kära ni, Håll Tummarna!

När vi spelar två matcher blir det raka spåret hem å sen är vi väl hemma nån gång på kvällen, typ nio-tio tiden. Hela dagen går imorgon alltså. Men det ska bli kul. Bussresorna med lagert brukar ändå va rätt mysiga, (den tiden på bussen jag håller mej vaken) det är ju förjävla härliga tjejer i laget :)

Kvällen blir lugn, blir till att äta middag med pappa å Emil då mamma är å spelar veteran SM. Jag fick nyss veta att hon gått till final! :D Nu ska jag hålla mina tummar så hårt jag kan så hon vinner den oxå. Efter maten blir det väl lite slötittande på tv för att sen sova i bra tid.

Låter som en fantastisk fredag va? ;)


Bjuder på en bild på mej å min kärlek på Jamaica :)

Va ska ni göra i helgen?

//Emma


Så jävla skönt!

Jajamensan! Nu va hockeyn slut. Blev seger med 3-1. Oehört viktigt så vi ligger kvar där uppe i toppen inför kommande slutspel.

Nåt annat som är skönt är att jag efter mycket kämpande lyckades synka mobilen med datorn så jag kunde lägga in lite nya låtar som Sarah har varit så snäll att skicka. Det gäller att ladda upp lite med musik nu inför lördagens bussresa.


Bästa låten just nu. Skulle kunna lyssna på den exakt hur många gånger som helst <3

//Emma


Ute faller snön...

Det var rena rama träningspasset att gå till bussen imorse. 1 dm nysnö och inga plogbilar som plogat gångvägarna.
Stötte på en av våra äldre grannar som bor i samma port när jag var påväg ut, hon hade precis varit ute och rastat hunden när jag mötte henne utanför porten där hon gick på den lilla stig som de få som gått den vägen innan henne skapat.
Några meter ifrån mig sa hon "Idag var det inte alls lätt att gå" och det håller jag verkligen med henne om!

Tycker det är ganska risigt av komunen att inte kunna förbereda sig bättre när dom vet, flera dagar innan, att det ska komma massviss av snö.
Tänk alla stackars äldre människor som går med sina rullatorer, käppar och kryckor. Måste vara skitsvårt för dom att kunna ta sig till t.ex. affären eller för att gå och posta ett brev etc.

Det här blev lite av en dagens diss, men det var väl lika bra då det var väldigt länge sen vi hade en sådan.
Vet dock inte om jag ska dissa de dåliga förberedelserna inför snökaoset eller om jag ska dissa den dåliga insatsen av plogbilarna... De få plogbilar som komunen satt ut jobbar nog febrilt där ute för att få bort all snö så det får nog bli de dåliga förberedelserna.

http://www.dt.se/multimedia/archive/00110/090909-Sn_plog-_454_110608b.jpg



Det var allt för mig denna gång!

Ha en bra kväll! Nu är det dags för Södertälje-Djurgården på sportradion då vi inte har canal+ :( 

Sarah

Torsdag

Nu sitter jag på sängen å bara tar det lugnt i väntan på Södertälje - Djurgården. Träningen idag blev inställd då det kommit på tok för mycket snö. Hur mycket snö finns det egentligen? Helt sjuuukt!

Dessutom va vi klara jättetidigt på jobbet idag så det blir en riktig slappdag idag. Love it!

Jag kan även säga att jag har träningsvärk. Tränaren vi har på onsdagar är totalt galen å jag kan med säkerhet säga att han inte har nån som helst aning om va vila är. Jag funderar på om jag ska lära honom det nästa vecka?

(Hmm, jag försökte även ladda upp tjusiga bilder till er, men det vill sej inte alls. Kommer vid ett senare tillfälle då blogg.se är lite mer sammarbetsvillig).

//Emma


Träning på G

Haha! Emmas historia var klockren!
Läste historian när jag satt i köket medans mamma laga mat, helt plötsligt så började jag asgarva och hon fråga självklart vad det var som va så roligt. Då läste jag upp den för henne och svaret jag fick var "den är ju gammal och inte alls så rolig som du tycker att den är"

Jag tycker att mamma har vrickad humor ibland, det har hon verkligen och att hon inte tyckte den var rolig förvåna mig.
Erkänn, lite rolig är den? :P

Kvällens träning innehåller löpning och brottning, med tanke på vädret så är jag inte så jättetaggad på löpningen. Snön kommer kännas som små spikar i ansiktet om vi blir tvugna att gå ut och springa i det här vädret, vilket min magkänsla säger att vi kommer behöva också. Men å andra sidan så får man väl se på hur dom uppe i norr har det, dom får väl stå ut med sånt här dag in och dag ut november-april (?)

Något som gjorde mig glad idag är ett sms jag fick från Coach O'conner "I have been getting calls for players like yourself. Are you really interested? I think there could be a big scholarship for you"

Väldigt roligt att höra och självklart är jag intresserad! Skulle vara en dröm att åka till USA för att plugga och spela fotboll. Detta kommer dock inte att hända förän 2011 isf. Men alltid bra att vara ute i god tid ;)

Nu är det dags att byta om, snart kommer Emma hit och innan ska jag köra upp lillbilen till garaget så den inte fryser ihjäl :)

Sarah

Rolig historia

Hmm, eftersom Sarah är så lättroad å skrev en till synes tråkig historia så tänkte jag, bara för att jag är så snäll, för hennes skull, skriva en till.

Tillägnad Sarah:

"Det va en gång tre myror å en stack"

//Emma

Rolig Historia

En rolig historia jag fick höra för ett tag sen från min lillebror som jag aldrig tidigare hört.

"Det var en gång två bagare och en smet"

HAHAHA skrattar varje gång jag hör den, snacka om lättroad..

Sarah

Inte mer snö :(


Härom dagen satt jag och spana in vårkläder och skor nu är det kanske dags att gå tillbaka ett steg och hitta tillbaka till dom tråkiga och tjocka vinterkläderna.

Sarah


Tisdag

Internet har legat nere ett bra tag å nu tänkte jag krypa ner i sängen å sova några timmar innan det är dags för jobb igen.

Kan även passa på att gratta pappa som fyller år idag ;D Tårta har det ätits, mums!

Sov gott alla söta!

//Emma

Lång dag

Fy f**n vilken dag.

Den började med att jag försov mig så jag var tvungen att ta bilen till skolan, så långt gick det smärtfritt. Väl i skolan började vi att arbeta på vår cup som vi ska ha som projektarbete, en cup för tjejer i högstadiet. Vi skickade ut lite mail till olika skolor och sponsorer osv. - gick också helt smärtfritt. (Någon som är intresserad av att sponsra?!)

Värsta långa håltimman som jag och Glen spenderade på donken för att sen åka tillbaka till en engelskalektion där vi skulle sett på film, men filmen ville sig inte riktigt så det blev att skriva om homosexuella och båda sidors syn (för & emot) och varför dom tyckte så. Var dock roligt att höra alla tankar om det.

Sedan kom det jobbiga. Värsta olyckan med två lastbilar (läste jag nu på aftonbladet) hade skett vid ett tiden på dagen vid Brunnavfarten. Motorvägen mot enköping, och hem för min del, var fortfarande avstängd även fast klockan var tjugo i fyra och gissa vilka köer det var. När klockan var kvart i fem hade jag kommit till avfarten vid stäket och ni som brukar åka där ofta vet att det inte är så långt mellan jakan och stäket men den biten hade alltså tagit över en timma för mig att åka. Och med en träning som börja vid sex så blev jag lite smått stressad så jag valde att åka direkt till träningen.

Snäll som Emma är åkte hon förbi hemma hos mig och hämtade min väska med träningskläder i, supergulligt!

Läs om olyckan här om ni vill..

Så det var min dag! Hur var eran?!

Sarah


Dagens citat 100122

Ett något försenat dagens citat. Är från i fredags då vi käkade middag.

"Ååh sushi! Eller nej, det va frukt, men det kunde varit sushi".

Sagt av Emilia, som ändå är en väldigt van sushiätare.

//Emma

Helgen!

Det har varit väldigt dålig uppdatering av mej här i helgen så jag tänkte ta å berätta om min helg.

I fredags åkte jag in till stan å käka middag med Emilia, Henke, Linus, Vigge å Agge. Vi käkade buffé å vi blev lite väl mätta. Direkt när vi käkat klart nästan sprang jag å Emilia för att hinna till bion. Filmen va bra faktiskt, riktigt rolig :) Efter filmen åkte vi hem till Emilia å snacka skit ett tag innan jag blev hämtad av killarna å åkte hem :)

På lördagen så va det full rulle. Först åkte jag ner å spela lite pingis å sen blev det tennis efter det. Sjukt kul. Jag funderar på att byta karriär :D På kvällen sen va jag, Josse, Linda, Stefan å Christoffer å badade å hade mys hemma hos Christoffer. Blev en rätt tidig kväll med lite chips, godis å läsk :)

Idag har jag kollat vårt sm-kval som vi vann. Så nu blir det spel nästa helg i Falun. Duktiga ni är tjejer! Sen tränade jag lite på kvällen å nu sitter jag här å kollar på Johan Falk. Grymma filmer. Kan verkligen rekommendera dom :)



Va har ni gjort i helgen? :)

//Emma


Sova redan?

LYCKAT!!

Filmen jag hyrde, dumpa honom, har jag redan sett men hade helt glömt bort det. Vad ska man göra nu då? Lägga sig i sängen och försöka sova eller? Ska ju trots allt upp ganska tidigt imorgon då det är SM i Haninge men klockan är fortfarande bara barnet...

Blir väl att se vad TV:n har att erbjuda eller så blir det någon gammal film som jag redan sett ett flertal gånger...

Sarah

Lördag

Hej bloggn!! ;)

Jag har haft en otroligt bra dag, träffade Belma som jag inte träffat på jättelänge och vi hade en hel del att uppdatera varandra om. Vi tog som vanligt en fika på Tasty's och idag fick jag två hallonpajer till priset av en :o haha. Lyxigt värre men åt dock inte upp båda.

Innan fikan hade vi varit på H&M och Gina, från H&M kom vi ut med en varsin påse i nypan, jag köpte en svart spetsaktig klänning, det är väldigt fin men är fortfarande lite tveksam på den, måste höra vad mamma tycker när hon kommer hem imorgon, men slutar nog med att jag behåller den :)
Och Belma köpte en jättefin rosa tröja, lovely som eneglsmännen skulle sagt, eller typ georgeous, hehu.

Från Gina blev det inget men hittade några snygga leggings och ett par jeans jag vill ha, hoppas hoppas hoppas att mamma och pappa vill betala dom (a)

Ikväll blir det kycklingquesedillas (?) till middag, galet gott när mamma gör det hoppas jag lyckas lika bra..
Sen har jag hyrt filmen Dumpa honom. Har hört att den ska vara riktigt bra, så med god mat och en bra film så blir det här nog en toppenkväll. Bara sällskapet som saknas (Belma, haha)

Jag och Belma, USA -09


Puss å Kram

Sarah

trööött


Killar säger att tjejer är komplicerade, men vad är då inte killar?

Sarah

Jag dissar aldrig!

Jag måste bara försvara mig här då Emma säger att jag dissar.

Det är något som jag verkligen inte håller på med och jag skulle aldrig dissa dom två söta och goa tjejerna som ska på bio ikväll. MEN som jag har berättat så har jag förfärligt ont i min tå och kan inte gå normalt så då känner jag att det är bättre att ligga hemma en kväll och ta det lugnt än att vandra runt inne i stan och få ännu ondare. För det är ju faktiskt det som kommer hända.

Tån måste bli frisk till på söndag så därför står jag över bion ikväll, vilket jag tycker är tråkigt då jag inte har något annat för mig. Blir en kväll hemma med Let's Dance som sällskap. Tråkigt btw att Vickan åkte ut förra veckan, hon borde verkligen inte varit den första som fick lämna programet..

http://i.a.cnn.net/si/2007/writers/mark_bechtel/09/04/guide0910/p1_svensson.jpg

Sarah



Helg!

Äntligen helg. Oj va det behövs. Jag är helt slut i både kropp å själ. haha. Jag kom iaf nyss hem från jobbet å ska snart bege mej in mot stan igen. Det är nämligen en riktig myskväll med Emilia ikväll (ni vet hon som vi har/hade bloggen med, men som i princip har erkänt själv att han inte riktigt är med längre ;)). Vi ska börja ha en romantisk middag för två eftersom Sarah dissa, å efter det blir det bio förhela slanten. Förmodligen blir det popcorn oxå. Jag menar, va är en bio utan popcorn?



Den her filmen blir det. Nån som sett den?

//Emma


I wish I could rip out a page of my memory

Nya schemat har satt stopp för att sluta hyffsat tidigt på fredagar. Från att ha slutat ett till att sluta halv tre var inte den bästa förändringen och när man dessutom har religion och psykologi efter varandra gör inte det hela bättre.

Meeen duktig som jag är gick jag på båda lektionerna som vissa andra inte gjorde.. *host* Linus *host*
Börjar sakna dig å Vigge lite på lektionerna faktiskt ;)

Ska snart bege mig mot coop för att handla lite mjölk och lite annat. Kommer antagligen komma hem med fetaste godispåsen också men det är jag värd!!

C'u!
Sarah


I wish I could rip out a page of my memory

Nya schemat har satt stopp för att sluta hyffsat tidigt på fredagar. Från att ha slutat ett till att sluta halv tre var inte den bästa förändringen och när man dessutom har religion och psykologi efter varandra gör inte det hela bättre.

Meeen duktig som jag är gick jag på båda lektionerna som vissa andra inte gjorde.. *host* Linus *host*
Börjar sakna dig å Vigge lite på lektionerna faktiskt ;)

Ska snart bege mig mot coop för att handla lite mjölk och lite annat. Kommer antagligen komma hem med fetaste godispåsen också men det är jag värd!!

C'u!
Sarah


SOPA..

.. är exakt va jag är. En riktig jävla sopa. Det mesta går emot mej för tillfället å vissa saker kan jag inte ens påverka. Hur kan en människa drabbas av så mycket otur? Jag har haft tur med en sak i hela mitt liv, å det är en värdelös skitsak som man inte ens har användning för. Kanon!

Eller visst, jag har haft mest tur i världen att jag har så underbara å fina vänner <3. Men bortsett från det...


Buhu

Träningen hade nog varit rolig om man hade gjort bra ifrån sig. Inga skor som passar och en tå som gör jätteont. Jag vet att det låter jättelöjligt med en enda liten tå som gör så ont att man knappt kan gå normalt men så är det faktiskt. Kan inte ta på mig några skor som känns bra och nu efter träningen gör det ont även fast jag inte går på tån, dunkar hela tiden :(
Vet inte vad felet är men hoppas att det är borta till på söndag då det är SM-spel. 

Har nyss tryckt i mig en tallrik lasange som jag värmde i micron, måste säga att den är mycket godare nylagad men det här fungerar ju i nödfall.

Klockan börjar ticka iväg men jag är inte alls trött och känner på mig att det kommer ta ett bra tag innan jag somnar...

Hoppas ni haft en bra dag i alla fall!

Sarah

Torsdag

Snart är det helg! Sjukt skönt! Veckan har gått hur fort som helst å snart är det dags för sista träningen för veckan. Jag vet inte va det är med mej, jag är sjukt trött hela tiden. En anledning kanske kan va att det är så mycket med träningar å jobb just nu att det ofta blir att åka direkt å att jag då när jag slappnar av när jag kommer hem är helt slut. Om det inte är det har jag ingen aning om va det kan va :P

Den här dagen kom jag dock hem tidigt. Riktigt skönt. Jag va ändå borta i Botkyrka å härja. Va en massa chips som skulle byggas. Det tog rätt lång tid å gjorde så jag inte hann åka till Daglivs efter. Så det va bara att åka hem. Har tagit det lugnt sen jag kom hem, plockat lite på rummet å kollat på tv. Snart är det middag å träning.

Det är alltid lika spännande att åka till träningen då man aldrig vet om det är löpning å fys ellr fotboll ;) Detta mysterium gäller även idag så det blir till att packa med sej dubbla träningskläder. Hur ska detta gå när man väska brukar va överfull av en?!

Kan även säga att det känns i kroppen att det va hårdträning igår, dock va kroppen lite mer van än första gången så har inte lika mycket träningsvärk.... än :D

Längtar även tillbaka till värmen. Är trött på kylan nu ;(

//Emma


Helg snart

Den här dagen var och är mycket bättre än gårdagen.

Åkte till Södertälje för ett träningspass och teoripass och fick träffa Lina som jag inte träffat på åratal. Jag spelade med henne när jag spela i Hässelby och det var otroligt roligt att träffa henne igen. Vi lär ses många fler gånger nu då hon har skrivit på för Vasa.

Träningen var jätterolig, det var kul att komma ut på konstgräset. Temat för dagens träning var spelbarhet. Vi jobbade mycket med över-och underläge och hela tiden att hitta yta och att vara spelbar.

En god lunch bjöds det på efter och sedan ett kort teoripass. Bra dag!

Nu sitter jag och väntar på att återigen bege mig mot en träning, löpning och brottning.
Men innan dess blir det middag med Janna och Emma, har frågat Emilia också men vet inte om hon fått mitt sms. Eller så väljer hon bara att inte svara så fort och det vet vi ju alla att hon gärna gör..

Halva veckan kvar sen är det helg!! :D

Sarah

Back on track!

Nu är jag tillbaka, starkare än nånsin ;) Dagen har gått fort som alla andra dagar, å idag va det tisdag vilket innebär en ledig kväll. Skönt. Jag har inte gjort nåt speciellt utan mest kollat tv. Kollade Manchesterderbyt. Skönt att City vann. Hoppas dom håller undan i returen :)

Jag har precis lagt mej i sängen för att alldeles strax somna in. Dagen imorgon blir nog rätt lång, då kan va skönt med några timmars sömn. Jag är helt sjukt trött. Med detta säger jag godnatt. Om jag hinner imorgon ska jag berätta om min helg å visa lite bilder :)

Sov gott å dröm sött!

//Emma


Bad Day

Provet gick som väntat åt helvete idag. Spikat IG så det blir omprov om två veckor...

Dagen har gått långsamt och varit galet seg och jag har inte varit på toppenhumör.
Men alla har vi våra dåliga dagar ;)

Hoppas bara att morgondagen blir bättre.
Sarah

Gaaah, tråkplugg!

Natten var inte den roligaste, hade galet svårt att somna och sen när jag precis somnat så vaknar jag av att alla helt plötsligt är uppe. Min stackars lillebror mådde illa och resten tänker jag inte berätta, tror nog att ni har nog med fantasi för att kunna lista ut vad som hände. Och ja, det var min natt, vaknade ett par gånger till och gick upp för att se hur han mådde och somnade nog inte till ordentligt förän fyra imorse.

Min dåliga sömn denna natt resulterade i att jag var riktigt trött imorse och bestämde mig för att stanna hemma från skolan idag. Tanken var att det skulle bli en pluggdag men jag somnade med boken i händerna, haha.

Nu är jag dock piggare och funderar på om jag ska öppna den där tråkiga historiaboken trots allt. Morgondagens prov handlar om efterkrigstiden och hur kul är det på en skala 1-10?! 0 skulle jag säga. 

Även fast jag inte är trött längre så känner jag på mig att jag kommer somna om jag bestämmer mig för att börja plugga. Efterkrigstriden är dödstråkigt att läsa om, bara en massa årtal, tråkiga namn och händelser som inte intresserar mig ett dugg.

Sarah


----

Hatar allt. Undra om tårar kan ta slut. Vi får se när vi hörs nästa gång. Jag är inte alls på humör just nu. Tjaååååå!

//Emma

Update

I know we have alot of non swedish talking readers so for you I will now write in english so you dont have to use Google Translate.

Hello buddies! How u doin?

At the moment im with my english friend Ake Soderstrom, we are best friends and we like to eat cinnanmon buns.
We have played some games, unfortunately Ake lost all of the games but no hard feelings...

For all the internationall readers the time in Sweden is 23.40 (11.40 at night) and everybody knows what that means... BEDTIME!! :D But before that dont forgett to brush your teeth.

Im now going to round of and I wish all of MY readers (especially my friends from Balsta) a very good night and sweet dreams.

PEACE OUT FROM SARAH AND AKE!

xoxo


Löördag

Gårdagskvällen var jättetrevlig och mysig (:
Vi gjorde tacos till middag och till efterrätt blev glass och bär, yummie!
Och filmen Patrik 1,5 var också riktigt bra! En perfekt kväll ;)

Dagen har spenderats med Sara. Vi tog oss en tur i bilen och det blev ända bort till nya Sollentuna centrum där ingen av oss tidigare varit. Centrumet var väldigt fräscht och stort dock väldigt glest enligt mig.
Fanns inte så många affärer som jag hade trott och blev faktiskt lite smått besviken, men sånt är livet.

Efter Sollentuna centrum åkte vi hem till mig och tryckte(tröck?) på filmen Gustav 2. Vi båda somnade en kort stund men vaknade upp mycket piggare efter.
Sedan bar det av till konsum för att köpa ingredienser till kvällens efterrätt, lite bortskämd med efterrätter den här helgen känner jag, men man måste få skämma bort sig själv någon gång (;

Nu är det dags att duka för middagen.

puusss

Sarah


Kärlek

Jag måste säga att jag har världens bästa vänner! Helt jävla underbara! Jag tänkte visa ett litet urval på mej å några av dom sen förra helgen. Så bäst! Man har alltid så sjukt roligt med dom.

     

Utan er, inget mej <3

//Emma


Så va det äntligen fredag igen :)

Äntligen fredag! Som jag längtat till helgen. Inte för jag har överdrivet mycket planerat, utan mest för att jag har varit så himla trött hela veckan. Dagen började med att jag vaknade av att jag va säker på att någon öppnade min dörr å sa "Emma!!" Jag satte mej upp snabbt, helt övertygad om att jag försovit mej då jag brukar gå upp först. Jag svarar några gånger men ingen säger nåt å sen kollar jag på klockan. Halv sex. Det va en hel kvart kvar til klockan skulle ringa första gången. Skönt!

På jobbet gick det lika bra som vanligt ;) Folk gillar att reta mej idag så idag va det mina skor det va fel på. Fick även höra av en att jag såg mycket yngre ut än 20. Det kändes väl sådär:P Sen va det även en gubbe som va inne å handla som alltigt flirtar med mej när han är där. Det är lite smått obehagligt.

Blev en rätt tidig dag så kom hem i god tid. Kvällen kommer bli hur lugn som helst. Ska käka middag snart å sen blir det till att lägga sej å käka chips å kolla på tv. Har fått hem några nyheter i chipsväg, så måste ju smaka ;)

Vi hörs efter maten igen!

//Emma

fredag, äntligen!

När jag vaknade imorse var jag stel som en pinne och träningsvärken i armar, ben, nacke och rygg gjorde det inte lättare att komma upp ur sängen, men med mycket om och men gick det.

Träningsvärkens stelhet försvann lika fort som en godispåse kan försvinna i mitt sällskap, och det ska ni veta är riktigt fort. Så vill ni ha hem mig säg att ni har en godispåse hemma så faller jag lätt... men det var något helt annat out of the topic liksom och det var inte meningen att ni skulle få veta det heller..

Men som sagt, åter till ämnet, träningsvärken finns fortfarande där men det är inte lika stelt.

Det är ju faktiskt fredag idag och jag hade bara en lektion så jag lyxade till det lite och tog bilen till skolan idag. Hämtade upp Bea innan jag styrde kosan mot skolan och religionsprov som jag inte pluggat mycket till alls. Förvånansvärt nog så verkade det lilla jag läst ur boken fastnat i mitt huvud så det känns som om det gick bra.

Har spenderat hela eftermiddagen i sängen framför tv:n och kollat Gossip Girl. Har fått låna första boxen av Emma och började kolla igår natt och jag skämtar inte när jag säger att det är beroendeframkallande.
Så det var min eftermiddag! Nu ska jag börja vandra mot Bea för middag, Let's Dance, glass och varma bär och en bra film :)

Hoppas ni får en bra kväll/helg!

xoxo

Sarah

Lack...

Alltså oj oj oj va lack jag är. Hur kan en domare va så jävla dålig? Det va supertrevligt att han gav Luleå segern. Verkligen. Dock ligger vi kvar på tredje plats så det är ju bra. Å trots att domaren va emot oss så va vi svårslagna, det är bra att ha med seg i fortsättningen.

Kan även tillägga att jag har träningsvärk, skavsår, å smärta. Men annars är det bra med mej. Nu ska jag sova så jag orkar till jobbet imorgon å sen är det helg! :D

//Emma

Träningsvärk och för tajta byxor..

Hade alldeles för tajta jeans på mig idag så nu har jag typ blåmärken på höfterna för dom satt för hårt, haha!
Nu blir det antingen leggings eller baggybyxor imorgon.. inte dom svarta tajta i alla fall.

Träningen idag var tung! Benen var inte så pigga från gårdagen och att springa i 45 minuter och sen köra styrka på det var inte det roligaste. Mina armar kommer inte fungera normalt imorgon det känner jag redan nu.

Jag och Emma pratade i bilen påväg till träningen om träningsvärk osv. och vi kom fram till att vi tyckte nog att det är skönast att ha träningsvärk i magen, eller jag tycker det i alla fall.
Vart har ni helst träningsvärk? ;)

Tycker dock att det är skönt att ha träningsvärk varen på kroppen det är, då känner man att träningen gett något!

Sarah

...

Jag har för tillfället inte så mycket att säga. Dagen har varit riktigt jävla lång å jag är helt slut så ska faktiskt krypa ner i sängen. Återigen ber jag om ursäkt för min dåliga uppdatering, tycker synd om Sarah som är ensam, men hon gör det jättebra! :D Jag har bara inte haft tid eller ork.

I morse åkte jag hemifrån halv sju, sen kom jag hem halv sju å åkte till träningen kvart i sju. Som sagt, en lång dag :P Om träningen kan jag inte säga så mycket mer än det Sarah har skrivit. Jag får se om jag kommer upp ur sängen imorgon :P Kan dock tillägga att Sarahs mage inte kan bli så mycket plattare, så det var en liten lögn från hennes sida ;)

Jag lovar att jag ska försöka uppdatera iaf lite imorgon till er :) Jag har inte glömt bort er, lovar! :D

Puss å godnatt //Emma

Brottning

Tänkte att ni skulle får er en utvärdering av första brottningspasset så här på kvällskvisten.

Först och främst måste jag säga att det var otroligt roligt men också otroligt jobbigt. Nöje och nytta är dock en väldigt bra kombination tycker jag. Vi körde väldigt mycker armar, som också var väntat och dom är som gelé nu. I duschen var det svårt att schamponera håret för att dom va så trötta, haha! Man orkade inte hålla dom uppe...

Vi körde inte så jättemycket mage denna gång vilket var lite av en besvikelse då jag skulle vilja förbättre min mage lite, hehu. Plattare och snyggare mage går det alltid att få.

Men jag har gett mig f*n på att jag ska köra 100% dom här träningarna, dom ska ge och visa resultat annars är det bara bortkastad tid och träning tycker jag. Fullt ös medvetslös!

http://mobil.svt.se/content/1/c6/70/85/97/O-BROTTNING380.jpg

 

Vi använder varken sådana här kläder eller brottas mot varandra på det här viset under träningarna, som jag skrev i det tidgare inlägget så handlar det om styrka, smidighet och spänst. Det är det vi tränar :)

Sarah


13 Januari 2010

Nyss hemkommen och vrålhungrig! Mamma står just nu och lagar korvstroganoff, ska bli riktigt gott! Kommer dock inte kunna äta så mycket då vi har träning halv åtta, löpning och brottning (styrka, spänst och smidighet). Ska bli otroligt roligt, har sett framemot brottningsträningarna ett bra tag nu :)

Direkt efter skolan åkte jag med pappa till bilaffären där vi skulle hämta vår nya bil, en Ford Focus, ganska najs bil faktiskt :) Vi började prata lite om sponsring osv. och kom in på fotbollen, hur coolt skulle det inte vara om dom sponsra med en bil?!
Men än så länge är det bara mina tankar som skenar iväg... och ganska långt, kommer nog aldrig bli av.

Men någon som har ett företag som vill sponsra mig, min fotboll och min satsning? Skulle vara perfekt, hehe.

Har egentligen massvis av plugg så det hade nog varit bättre om jag åkt hem och pluggat istället för att följa med pappa, men man gör ju sina val och just nu ligger inte skolan på 1:a plats på min prioriteringslista.. Det har den i och för sig aldrig gjort. Men ett prov imorgon och ett på fredag och jag har inte börjat ännu! SUPER!

Sarah

Energy - Keri Hilson


 


För mycket i skolan :(

Det känns just nu som om bloggen står vid kanten av ett stup, den lutar sig sakta över och kollar ner. Nedanför är det bara svart och tomt. Precis som det ser ut nu på bloggen just nu, svart och tom, tråkig och inga uppdateringar. Den är beredd på att hoppa.

För tillfället så finns det inget kul att skriva om, ingen som vill skriva om något. Ingen mer än jag... känns det som.

Meeeeen, bort från allt det gråa och negativa. Kom hem från skolan för flera timmar sen och det känns fortfarande som om min kropp inte har återhämtat sig från kylan. Termometern visar bara -8 men det känns som om det skulle vara minst -20 ute.
Förövrigt, frånsett kylan, så mår jag bra. Jag har dock inte räknat in allt plugg. Mitt huvud orkar inte av så här mycket efter att ha slappnat av i tre veckor och sen när vi kommer tillbaka är det pang på. Då blir det jobbigt!

Sarah


Hungrig

Nyduschad och myskläder på efter en lätt löprunda, kan inte bli bättre :)
Någon som såg mig i mina snygga, tajta löparbyxor kanske?

Just nu kollar jag på något sjukt program om matlagning på 8:an, Heston's Feast heter det.
Kocken använder väldigt konstiga ingredienser och gör maten till något som det inte är t.ex. frukt av kött och grejer? Inte riktigt i min smak. Jag som nyss var väldigt hungrig och väntar på middag här hemma är inte lika hungrig längre. Men måste dock säga att det han gör är ganska coolt :)


 

Sarah


10 januari 2010

Så var det till att skriva igen nu då...

Gårdagen var en fullspäckad dag, upp tidigt och hem sent.
Fotbollscupen Haninge Open väntade.

Denna gång spelade vi sex-manna, fem ute + en målvakt.
Gruppspelet gick bra och vi slutade som etta i gruppen, slutspelet gick också bra och vi gick ända till final där vi fick möta Hammarby...

Kvällen innan (fredagen) hade Hammarby spelat sitt gruppspel på tre matcher vilket betyder att dom bara hade slutpelet på lördagen (också det tre matcher). Men vi spelade både grupp- och slutspel på lördagen (sex matcher samma dag). Nu kommer det som ni alla säkert redan har räknat ut, jag har försökt bortförklara vår förlust med att vi alla var trötta pga. många matcher, tidig morgon och en lång dag.
Bortförklara är inte riktigt rätt ord men det är saker som jag tror (och vet) spelade in i hur matchen såg ut och slutade. Hammarby var utvilade och hade inte spelat så många matcher och därför så kunde domprestera bättre än vad vi gjorde i finalen.

Men två finaler på två cuper är inte fy skam. Men man kan nog kanske tycka att vi borde ha vunnit någon av finalerna. Nu har vi bitit i det sura äpplet två gånger och förhoppningsvis blir det ett sött äpple nästa gång... haha.

Sarah

Emma här!

Jag ber om ursäkt för den urusla uppdateringen från min sida. Det är inte alls särskilt snällt att bara låta Sarah skriva. Så jag ska bättre mej. Jag Lovar!!!

Jag tänkte berätta för er hur förolämpad jag blev idag på jobbet. Jag stod å gjorde det jag gjorde å va fullt koncentrerad på det. Helt plötsligt kommer Tolga fram å säger "Du har gått upp i vikt va?"

Har ni hört nåt så fräckt? :( Vem säger så? :( Det är därför jag inte har uppdaterat idag, jag har varit alldeles för ledsen ;)

//Emma

DJURGÅRDEN <3


UNDERBART!!

Vinst borta mot MODO med 7-2, kan inte bli mycket bättre

Sarah


Dagen

Återigen ett inlägg från Sarah, måste blir väldigt ensidigt och tråkigt att läsa mina tråkiga inlägg hela tiden..
Men så är det när ingen annan uppdaterar, måste säga att Emma uppdaterade nästan bättre när hon var i Thailand och Emilia vet vi ju alla att hon pratiskt taget inte tillhör den här bloggen längre.

Kom nyss hem från jakan och jetmacken där jag ätit min middag med Sara. Som vanligt en kyckling och avokadoklämma, helt otroligt goda!
Dagen spenderades i stan, först på ett möte och sen vandrade jag runt där, också då med Sara men även med Jeanette.

När jag satt på tåget in mot stan så läste jag Metro och det är ruskigt hur horoskopen stämmer ibland, eller oftast.
Som idag t.ex. då stod det att dagen kan vara viktigt för att det kommer innehålla planering inför framtida planer och det stämde ju. Men dessa framtidsplaner ligger än så länge långt fram i tiden.

Vad har ni haft för er? :)

Sarah

Nästan, men inte hela vägen

Vi gick långt men inte hela vägen.
Vi gick till final men förlorade den, det sög.
Finns inte så mycket att säga, tycker att vi spelade ganska hyffsat genom kvarten och semin, sen kändes det som om motivationen och viljan försvann. Ingen ville ha boll, ingen ville hålla i bollen och ingen vågade utmana.

Dom vi mötte försvarade sig väldigt bra och det var ett bra lag det måste jag ge dom. Men att vi förlorade på det sättet som vi gjorde tycker jag var jobbigt, för jag vet att vi kan så mycket bättre.

En andra plats i Nike-cup 2010 är ändå bra tycker jag.
Nu har vi bitit i det sura äpplet och förlorat en final en gång och det kommer inte att hända igen.
Nästa cup spelar vi på lördag, Haningen open. Kom och kolla (;

Sarah

Natti

Fy tusan vad det är kallt ute!!
Så fort jag gick utanför porten idag för att åka till träningen så började jag att hosta på grund av kalluften, stackars mina små lungor :(
Var riktigt längesen det var såhär kallt, i alla fall vad jag kommer ihåg..

Träningen idag var jätterolig tycker jag, vi fick igång spelet bra efter ett tag och då gick det ju faktiskt att rulla runt bollen och komma till anfall, hehe.

Imorgon är det återigen nike-cupen. Vi måste göra betydligt bättre ifrån oss än vad vi gjort under gruppspelet och åttondelsfinalen, vi måste få vårat spel att fungera och få rull på bollen. Annars vet jag att allt kommer bli pannkaka och det tror jag att resten av laget vet också.
OM och jag säger om vi förlorar så måste vi ändå känna att vi gjort 100 och att det andra laget helt enkelt var bättre än oss vid det här tillfället även fast vi gav allt, jag vet dock att ingen av oss kommer att känna så om vi förlorar även fast vi kanske gjort vår århundrades match, så det är bara vinna som gäller.

Nu är det dags att sova, tidig match imorgon.
Sov gott!!

Sarah

Plugga... -.-

Gissa vad jag har varit duktig idag.
Jag har pluggat! Förvånansvärt bra tycker jag då det fortfarande är jullov, sjukt jobbigt att skolan börjar på fredag igen. Så jag tänkte att det är likabra att börja i tid då vi har massor att göra när vi kommer tillbaka.

Nu håller jag på att laga lunch till mig och lillebror, spaghetti och köttfärssås blir det.

Tycker det är kul att man får så bra respons när man frågar vad ni vill läsa om! Inte en enda har sagt något så ni kanske är nöjda med det vi skriver om? Om ni är nöjda är vi nöjda.. Men vi ska nog lyckas få den här bloggen lite mer intressant än vad den är nu, vet dock inte om det funkar då jag och Emma har världens mest intressantaste och händelserika liv nu för tiden.. juste Emilia också, henne glömde jag.

Förresten, var ju nyss nyår! Har ni några roliga nyårslöften man får ta del av?

Sarah

Plugga... -.-

Gissa vad jag har varit duktig idag.
Jag har pluggat! Förvånansvärt bra tycker jag då det fortfarande är jullov, sjukt jobbigt att skolan börjar på fredag igen. Så jag tänkte att det är likabra att börja i tid då vi har massor att göra när vi kommer tillbaka.

Nu håller jag på att laga lunch till mig och lillebror, spaghetti och köttfärssås blir det.

Tycker det är kul att man får så bra respons när man frågar vad ni vill läsa om! Inte en enda har sagt något så ni kanske är nöjda med det vi skriver om? Om ni är nöjda är vi nöjda.. Men vi ska nog lyckas få den här bloggen lite mer intressant än vad den är nu, vet dock inte om det funkar då jag och Emma har världens mest intressantaste och händelserika liv nu för tiden.. juste Emilia också, henne glömde jag.

Förresten, var ju nyss nyår! Har ni några roliga nyårslöften man får ta del av?

Sarah

3 Januari 2010

Nu var det faeen ett tag sen jag skrev här senast.
Jag fick höra idag att Emilia tycker att vi borde skriva om mer intressanta saker i bloggen men då frågar jag er läsare, vad tycker ni är intressant? Vad bör vi skriva om för att göra den här bloggen så stor som möjligt?
Och Emilia som knappt skriver något borde egentligen inte ha något att säga till om men jag håller med henne, bloggen har blivit ganska torr och tråkig dom senaste veckorna.

Säg vad ni vill läsa om så ger vi er det ni vill läsa om.

Idag var det återigen dags för nike-cupen och dagens motståd stod nacka för. Vi spelade en riktig plattmatch och jag var galet dålig. Tillslut vann vi matchen på straffar och straffen som jag lade var nog det enda bra jag gjorde under dom tjugo minutrarna vi spela.

Stannade kvar i hallen ett bra tag för att se BSK:s herrar spela, dom vann första, också dom på straffar men förlorade tråkigt nog andra matchen med 1-0.

Ikväll ska jag baka hallon&blåbärspaj hade jag tänkt, överraskning till pappa och Jonas som kommer hem från Uppsala och Storvreta innebandycup.

Sarah

010110

Sådär ja, första dagen på det nya året. Kan nog vara årets segaste dag trots att det bara gått en dag än så länge. Men jag har svårt att tänka mej hur man ska kunna va segare nån annan dag.

Gårdagen va iaf trevlig. Mat å dryck med Josefin å sen bar det av till Bro. Där träffade vi många vänner å det va trevligt att fira det nya året med dessa. Även om vi saknade några som tex Linda ;(

Jag har inte så mycket mer att säga om kvällen då vi mest umgicks, pratade, drack å skrattade å det blev en sen natt, vi kom hem halv sju i morse.



Nu ska jag kolla på film. Ciao!

//Emma

Spelas om och om igen


Do you remember - Jay Sean

 

Sarah


1 Januari 2010

Så var det nya året infirat.

Kvällen började med middag uppe hos kusinerna, efter det drog jag vidare till jakan för partyy.
Kvällen var väldigt rolig och lyckad tycker jag.

Kom hem runt halv fem imorse i en taxi. Nattbussarna är ju inte dom bästa och jag tycker synd om Ensa som var tvungen att sätta sig på nattbussen in mot stan. Men förhoppningsvis gick det bra för han också :)

Vaknade väldigt pigg runt tolv och hoppade direkt in i duschen och nyss åt jag frukost, eller vet inte om man kan kalla det frukost, men två mackor och ett glas O'boy blev det.

Resten av dagen blir det väl att ligga i sängen och slappa. Kanske se på nån bra film. Skulle varit perfekt om jag haft Avatar hemma.

Hoppas ni alla hade en lyckad nyårskväll/natt!! Det hade jag i alla fall :)


Sarah


RSS 2.0