10 januari 2010

Så var det till att skriva igen nu då...

Gårdagen var en fullspäckad dag, upp tidigt och hem sent.
Fotbollscupen Haninge Open väntade.

Denna gång spelade vi sex-manna, fem ute + en målvakt.
Gruppspelet gick bra och vi slutade som etta i gruppen, slutspelet gick också bra och vi gick ända till final där vi fick möta Hammarby...

Kvällen innan (fredagen) hade Hammarby spelat sitt gruppspel på tre matcher vilket betyder att dom bara hade slutpelet på lördagen (också det tre matcher). Men vi spelade både grupp- och slutspel på lördagen (sex matcher samma dag). Nu kommer det som ni alla säkert redan har räknat ut, jag har försökt bortförklara vår förlust med att vi alla var trötta pga. många matcher, tidig morgon och en lång dag.
Bortförklara är inte riktigt rätt ord men det är saker som jag tror (och vet) spelade in i hur matchen såg ut och slutade. Hammarby var utvilade och hade inte spelat så många matcher och därför så kunde domprestera bättre än vad vi gjorde i finalen.

Men två finaler på två cuper är inte fy skam. Men man kan nog kanske tycka att vi borde ha vunnit någon av finalerna. Nu har vi bitit i det sura äpplet två gånger och förhoppningsvis blir det ett sött äpple nästa gång... haha.

Sarah

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0