Bilflirta... - det nya sättet att hitta en partner på!

När jag kör bil så har jag en tendens att kolla på människorna jag kör om eller kolla på dom som kör om mig och vissa kan ju ta det så fel. Men igår gick inget fel, nu ska ni får höra en lite smålustig historia..

Jag kommer från Kista och kör om en mindre lastbil, självklart kollar jag vem som kör, som vanligt.
Det roliga är att han kollar tillbaka och möter min blick och ler ett litet snett leende. Snabbt som attan kollar jag bort och sätter blicken på rödlysena som vi precis stannat vid. Killen kan jag säga er såg väääldigt bra ut och det blev en väldigt pinsam situation av det hela när han står precis brevid mig, jag kan lova er att han satt och skratta för sig själv. Vi följs åt hela motorvägen bort till barkarby, jag kör ifrån honom ett par hundra meter men jag har hela tiden ögonen i sidospeglarna för att se vart han tar vägen. Jag svängde av och han försvann.. tråkigt tänkte jag.

När jag kommer till korsningen precis efter avfarten från motorvägen så blev det att jag stod där lite för länge, luckorna kom och fösvann, medvetet kan jag säga er, jag ville verkligen veta vart han tog vägen. Efter ett tag ser jag honom igen och han kommer körandes på samma väg som jag och ska svänga dit jag ska. Genom rondellen följs vi åt och vid nästa rödlyse tar han återigen samma väg som jag. Nu började jag fundera på om han följde efter mig på allvar eller om det bara råkade vara så att vi skulle åt samma håll.

Vi åker in i samma industriområde men när jag ska svänga så vågar (?) han inte följa efter längre.. Eller så skulle han väl längre bort och egentligen så var det inte så att han följde efter mig som jag trodde.. Men jag fick en liten känsla av att vi klickade där, haha. Det var i alla fall en rolig resa till företaget, jag fick något fint att kolla på i sidospegeln nästan hela vägen och det är inte alla som har den turen!

Nästa gång ska jag blinka med varningsblinken så han förstår att jag gillar det jag ser..

Tror ni att man skulle kunna träffa någon på det viset? Kanske finns folk som redan träffats så?

När barnen frågar "Hur träffades ni?"
"Vi träffades i en bilkö"


Ganska coolt att våga göra något sånt, men varför inte? Man har ju egentligen inget att förlora.

Sarah


HTC

Godkväll bloggen! Nu sitter jag här igen. Dagen har bara flugit förbi. Klockan nio i morse va jag i skolan å hade föreläsning till klockan 12. Jag åkte å mötte upp Jessie i stan för en lunch å en massa snack. Va sååå trevligt att träffa henne igen :)

Direkt efter det mötte jag upp Heradi å vi åkte hit å chilla lite :D Sen va jag tvungen att åka tillbaka till skolan för att hämta en biljett. Men när jag kom dit fanns det ingen biljett som vi kunde hämta? Sjukt jävla irriterande. Vände å åkte hem igen å sen blev det mat (makaroner) å sen träning.

Träningen va jätterolig å jag vet att jag brukar spela back, men jag tror ändå forward är min plats ;) Haha. Så i fortsättningen kan ni spana efter mej lite längre fram i banan ;)

Sen glömde jag ju säga det viktigaste, pappa kom förbi idag, MED MIN NYA TELEFON! :D Så nu har jag en HTC desire. Ska sätta mej å leka lite med den nu innan det är sängdags :)



Nån som har en likadan telefon? Å va tycker ni om den?



Sweet dreams. //Emma


Tisdag

Hemma från skolan. Sitter här å chillar med Heradi som är å hälsar på. Haha han orka inte ens äta upp en hel pizza! :D Å till historien hör att han reta mej innan när jag sa att jag inte orkade en pizza förut. Men nu jääävlar :D

//Emma

Måndag

Ny vecka igen. Satan va tiden går fort. Idag va det skolstart på riktigt. Föreläsningarna drog igång. Det va helt okej förutom att jag knappt hörde va föreläsaren sa. Sen skulle vår inspark börja idag. Men jag hade ju träning så jag är med på onsdag då det är kräftskiva å sen lite dryck ;)

Träningen va rolig men spårad. Men förhoppningsvis kan det komma nånting bra från det här oxå. Men nu ska jag kolla klart på Time Out!





//Emma

Homer Simpson

  

Hur kul som helst!

/Emilia


Buhu.. Törnrosa

Fortfarande sjuk! Min näsa vill aldrig sluta rinna.. usch.

Åkte hem till mina föräldrar igår (var på Bipen, men ångrade mig i sista minut och åkte inte med i bussen till Sundsvall, klokt!) sov en stund, sen skulle mamma å pappa på husvisning i Krägga så åkte med för att vara smakråd. Väldigt fint, men lite för opraktisk tomt.

Sen kom vi hem, mamma blåste upp en madrass åt mig i vardagsrummet, syrran lagade lasagne (värmde i micron) som jag åt och sen kl 16.30 däcka jag och vaknade inte förrän 06.30 i morse! 14 timmar sömn, inte dåligt om jag får säga det själv!

Är på jobbet nu, sen ska jag hem å fortsätta sova...

/Emilia

Tröttisar

Shooo bloggen!!

Altt bra med er? Jag och Emma mår superbra dock ganska trötta. Orsaken till att vi är glada är att Djurgårdens herrar vann igår, damerna vann idag och de bästa av allt var att AIK förlorade och Halmstad vann! Detta gör att Djurgården ligger sju poäng före råttorna + att dom ligger på nedflyttningsplats!!



// Sarah och Emma


Lördagskvällen!

Som sagt så va vi på kräftskiva igår. Det va mycket trevligt. Det va bara det att vi blev lurade. Vi va dom enda som hade med oss kräftor. Dom andra käka ris å kött. Men vi hade iaf en mysig kräftskiva för oss själva på kanten av bordet. Å vi slår vad om att dom andra va avundsjuka på vår mat ;)

Vi tänkte lägga upp lite bilder på detta.

      

  

  


// Emma och Sarah


Tråkigt lag?

Live update från bussen!









Ni ser ju själva hur kul vi har på våra bussresor!



//Emma å Sarah


Kräftskiva

Nu drar vi (Emma å Sarah) iväg på kräftskiva. Det blir dock väldigt lugnt. Cola å tidig hemkörning, match imorgon ju. Men vi önskar er alla en trevlig kväll så hörs vi imorgon med live uppdatering från bussen med lite bilder från kvällen :)




//Emma å Sarah


Snart är det fredagsmyyyyyyys..

Nyduschad, mjukisoverall, soffan och en påse godis som står (och väntar) i köket. Kan inte bli så mycket bättre just nu, eller joo aa.. Om Emma slutar duscha och kommer hit och gör mig sällskap så skulle det bli tipp topp ;) 

Blev som sagt ingen bio, men vi befann oss faktiskt i Kista. Vi sprang runt i våra overaller och såg näst intill exakt likadana ut, undra vad folk tänkte om oss för dom kollade väldigt mycket. Vi skaffade oss en egen teori om att dom tror att vi går runt i våra overaller för att vi är så glada och stolta över att vi har dom (och klart vi är!) men det är inte som det var när man var liten när man hade den där träningsjackan på sig varje dag i skolan.. Hoppas ni förstår så det inte blir några arga kommentarer över att vi inte skulle vilja visa vårt fina BSK-märke.

Dessutom kom det fram en äldre man till oss och började fråga vilken division vi spelade i osv..
Emma trodde det var ett fyllo och jag någon som inte hade alla hästar hemma, men det visade sig vara en fullt normal person, tror vi iaf :P



Sarah


JAAAAAAA!

Fyfan va sköööönt! Ytterligare en seger. 1-0 mot GAIS borta. Fan va vi är bra nu! Å inte nog med att vi vann, det är även helg! Kan inte bli bättre.

Det blir ingen bio ikväll, det blir myskväll hemma istället. Men det gör inget, vi är ändå rätt trötta båda två. Sarah står i duschen nu. En sjukt rolig händelse på vägen hem. Vi är rätt äckliga, har inte duschat än å träningen slutade för aa, snart tre timmar sen. HAHA!

Men nu är Sarah snart klar, så nu är det min tur.





Ha en trevlig fredagskväll allihopa :)


//Emma


God eftermiddag

Jag förstår att ni alla undrar hur det gick för mej i morse. Kom jag upp eller inte? Nu ska ni få svaret. Jag kom upp i tid. Eller aa, tror jag gick upp halv tio. Men det tycker jag va bra jobbat av mej. Hann fixa en del i stan, så jag är nöjd ;D Ska snart slänga i mej lite mat, sen kommer Sarah å då ska vi förbi Universitetet å sen röra oss mot träningen.

Undra om jag ska tvinga med henne till ICA Maxi på vägen. Vi har några saker vi måste fixa där. Sen måste jag köpa hårspray oxå. Hoho. Ikväll efter träningen lutar det mot att det blir bio. Får se va vi väljer att kolla på bara. Men nu ropar magen efter mat, ska rota igenom kylen. Hörs sen!



Djurgården spelar ikväll dessutom. Håll nu alla era tummar! :D


Har ni nå förslag på bio?



//Emma


Nattinatt

Klockan går fort nä man har roligt. Det blev chips, dip å tv-tittande den här kvällen. Låter helt enkelt som vilken kväll som helst. Imorgon SKA jag gå upp nio. Jag skiter i hur trött jag än är. Jag undrar hur det ska gå bara. Tänkte iaf stänga av datorn nu å gå å krypa ner i sängen. Men vi hörs igen imorgon. Då är det fredag. Tjoho!



Jag skämtar inte, men såhär trött känner jag mej typ varje morgon...



Va ska ni göra i helgen?



//Emma


All by myself!

Här sitter jag i min ensamhet. Jag har bott här i nästan en vecka å det här är faktiskt första natten jag ska sova här själv. Det känns lite konstigt faktiskt. Jag har absolut ingenting emot att va ensam, men det har varit så intesivt med folk den senaste tiden så just nu känns det bara ensamt. Haha.

Jag har tränat nu på kvällen. Jag lämnar det så, genom att ha sagt att jag tränat. Jag har ätit fruktsallad å vaniljyoghurt för typ tredje gången idag. Det va faktiskt tvunget att ätas upp innan det blir dåligt ;) Annars så har jag fläskat ner mej i soffan framför tvn. Funderar lite på va jag ska kolla på. Har ju inte såå många kanaler. Men i värsta fall slår jag på OC. Ska ova i hyfsad tid idag så jag kommer upp imorgon när klockan ringer. 




Undra om grannarna skulle uppsakatta om jag körde min version av den här? ;P


//Emma


Neeeews from Jay Sean

 

 

Sarah


Torsdag

En arbetsdags kvar till helg, Yiiiiihooo!

Hemma från träning och äntligen får jag en chans att ta det lite lugnt, har varit en hel del att göra idag faktiskt.
Jobb, shopping och träning - väldigt ansträngande!

Fick mycket trevlig sällskap av Emma på eftermiddagen på jobbet också, hoppas du inte tyckte det var alltför tråkigt, hehe..

Några kassar fick jag med mig hem från Kista galleria idag, vet inte varför jag har blivit sådan men jag måste handla en ny outfit till varje utgång/fest/middag eller vad det nu kan vara. Måste vara Emilia som fått mig att ta efter denna dåliga vana, hon är ju likadan :P

Träningen var väääääldigt lugn för min del, hade fått stränga order från Martin att ta det lugnt så det gjorde jag också, dock vet jag inte om jag inbillar mig när det känns som om jag har en känning.
Men att det är en inbillning låter bra och så får det också vara :)

Planerna inför helgen är många, dom kanske ni får höra om senare!
Kände att det var väldigt många spridda skurar i det här inlägget, men så får det bli när man inte har så mycket mer att skriva om.



Sarah

Brådis!

Hinner inte skriva mer än såhär nu, måste åka till träningen men skriver ett eller kanske två inlägg senare ikväll efter träningen. Beror på hur trött jag är, men ett kan jag lova i alla fall!

Sarah

Torsdag

Jag kan börjar med att säga att jag kanske om jag är otroligt snäll mot mej själv kan stryka en punkt på min lista. Inte okej. Så imorgon blir det en vända till stan. Va i Kista idag. Men det gör inget, hade trevligt sällskap iaf. Sarah plocka upp mej så åkte vi tillsammans. Hjälpte henne även att jobba ;) Eller hjälpte å hjälpte. Va med. Haha.

Nu sitter jag här, trött som ett jävla as å väntar på att äta middag å sen åka å träna. Har en bil här nu så kan åka bil till träningen. Fan så skönt :D

Annars då? Joo tack. Har börjar planera lite smått inför helgen. Kommer nog bli en riktigt bra helg hoppas jag. Kommer dock bli en lugn helg, men det kan ju va kul det med :D Haha.





//Emma

To do-list

Jag har så sjukt mycket att göra imorgon så jag måste skriva en att göra-lista. Så jag tänkte att jag kan skriva upp den här så jag vet vart jag har den. Annars är det ju lätt hänt att man tappar bort lappen nånstans.

Att göra:
Gå till Kiropraktorn
Köpa skor (ett par till mej å ett par till Sarah)
Köpa väska
Köpa Gossip Girl säs 3. (Då är jag å Sarah roade hela vägen till Sundsvall å hem ;))
Fixa skolböcker + skolmaterial :S

Kan har varit nå mer, men kommer inte på nåt nu. Ni ser ju hur mycket det är, så mycket att jag inte ens vet om jag kommer ihåg allt ;)


//Emma


Fruktsallad

Jag skrev ju att vi även skulle äta efterrätt idag. Det blev fruktsallad å vaniljyoghurt. Det va riktigt jävla gott! Efter den så åkte dock Sarah för att ha filmkväll, så nu sitter jag här i min ensamhet. Kollar sporten just nu, men va ska jag göra sen då? Kolla film? Kolla tv? Jag har ingen aning. Är sugen på chips å dip, men är mät så vet inte om jag orkar. Haha. Vilka problem jag har :(








//Emma


Musik

Jag tänkte passa på att lägga in en låt här i pausen på Time Out (som förövrigt kan va världens bästa program). Enjoy!




//Emma


Emma med en kniv i handen?..

Jag förstår vad folk tror och tänker nu,vad skulle Emma kunna använda en kniv till bortsett från att stå och vifta lite med den och fundera på vad hon ska använda den till men hör och häpna! Emma har idag gjort sin första efterrätt, helt själv dessutom.
Många inlägg om mat idag men det här måste berättas, Emma är inte så "dålig" i köket som folk tror. Hon kan ju faktiskt skiva upp frukt, även fast det såg lite skakigt ut med kniven ibland ;)

Bildbevis nedan!





Sarah


...

Jag vet att jag skrev ett inlägg förut om hur jag å Sarah åt pizzor. Här har jag ett ytterligare exempel.


Pannkaka 1:


Pannkaka 2:


Gissa vems pannkaka som är vems? ;)


//Emma


Pannkakor

Middagen är färdiglagad och vi är mätta å belåtna båda två. Jag tror faktiskt jag har lärt mej hur man gör. Vet iaf vilka ingredienser, sen kan jag inte lova att mina pannkakor skulle va hela efter jag vänt dom å tagit upp dom är pannan. Men Sarah fixade allt detta med bravur! Som jag lovade ska jag även lära er hur man gör ;)

Pannkakor:

Börja med att hälla i mjölk.


Knäck därefter ägg å häll ner i samma bunke.


Vispa ihop dessa två ingredienser.


Därefter häller du i mjöl tillsammans med mjölken å äggen.


Även detta ska röras ihop till en jämn smet.


Häll i lite smör i stekpannan å sen häller du i lite av smeten.


När den börjar få färg så vänder du på den, å när den även fått färg på andra sidan är den klar!


Sen är det klart att äta. Vi hade sylt, grädde å vaniljglass till. Mums!


Receptet:
1 liter Mjölk
4 st Ägg
ca 6 dl Mjöl
1,5 krm Salt




//Emma


Iphone 4

Emilia har fått sin Iphone 4 nu som hon tjatat om i ungefär en månad. Skönt för alla parter. För henne att hon fått den, å för oss andra så vi slipper höra tjatet ;) haha.

Men ska jag säga va det bästa med det hela är? Nu har hon absolut ingen ursäkt för att inte blogga. Så nu kan vi alla räkna med många smaskiga inlägg från hennes sida ;)





//Emma

 


Onsdag

Tjeeeeena! Nu är jag tillbaka i lägenheten, eller aa, har varit här ett par timmar, men ändå. Jag har byggt bord, nice huh? Jag åkte ju som sagt hem till Bålsta igår efter träningen för att plocka ihop lite grejer. Sov kvar å vaknade med en otrolig smärta i ryggen. Herregud säger jag bara.

Hur som helst, tillbaka till nutid. Sarah är här. Vi ha varit å handlat å nu står hon, duktig som hon är, å spacklar. Jag sköter bloggen så länge. Skön uppdelning vi har ;) Efter det blir det middag, Sarah ska lära mej att göra pannkakor! Sen har vi dessutom efterrätt.

Jag tänkte att eftersom Sarah lär mej kan jag lära er bloggläsare sen, så kanske lägger jag upp det hemliga pannkakereceptet ;)





Kan ni gissa va vi ska äta till efterrätt? :D (Det är inte chips å dip, det är efter efterrätten)



//Emma


Polisbilens dag?

God kväll!

Min rehabövningar är gjorde och jag har nyss kommit ut ur duschen, nu är det bara middag som saknas. Hungrig som en varg, undra vad mamma lagar idag :)

Jobbet har flytit på riktigt bra idag, trots att det blev ganska sent igår så var jag inte alls trött när jag vakna. Och gud så skönt det var att åka till jobbet från lägenheten! Det tog högst tio minuter, från Kungsängen tar det 30. Kommer nog spendera flera nätter där även fast mitt rum inte är helt klart. Hoppas det inte gör något Emma? Hehu.

Idag har jag sett sjukt många polisbilar ute. Säker en tio-femton stycken, bara idag! Måste ju ha varit något polispådrag eller något som var oroligt i Kista för annars skulle dom aldrig varit ute och rört på sig sådär. Poliser är lata och dom gör definitivt inte något i onödan! Tyvärr...

Hahaha, såg nyss på nyheterna att det var massor av politiker i Kista Galleria idag, kan det ha varit därför?

http://rattsrattan.files.wordpress.com/2009/01/polisbil_volvo.jpg



Sarah


God eftermiddag

Tisdag, hyfsat väder å en ledig dag. Inte mycket mer jag kräver. Jag tog en rejääääl sovmorgon. Det är helt sjukt hur trött jag va. När jag vaknade käka jag frulle å sen har jag byggt möbler, det börjar ta sej! Haha. Dock blev luckorna lite typ snea, men ska skruva lite hårdare sen. Har skruvat så mycket att jag fått blåsor i händerna typ.

Nu är klockan strax efter tre å jag vet inte va jag ska göra. Ska till träningen om ett tag, så ska jag laga middag oxå. Ska hem till Bålsta efter träningen, så kanske borde packa med mej lite grejer? Det vore ju nåt. Men jag kommer säkert på nåt. Sitter å käkar lite chips nu iaf för att få tiden att gå :)


Gårdagens middag:
Köttbullar å makaroner. Obsevera även att jag la dit grönsaker?!?! Kors i taket. Många kommer nog bli stolta över mej nu ;) haha!

(Blir förmodligen en likadan middag idag igen)



//Emma


Kräftskiva

Nu är jag å Sarah klara med vår kräftskiva. Guuuud så gott det va! Kräftor är nog bland det godaste man kan äta. Så vi tackar Peter så hjärligt för den goda inflyttningspresenten. Vi blev mätta även idag ;) Haha.



Vi tänkte även mysa till det ordentligt med ljus, men vi kom på att vi inte hade något att tända dom med. Sarah kom med idén att gnugga stenar, men jag vet inte riktigt om jag tror på det. Till denna oerhört mysiga kräftskiva blev det även tv-tittande i form av Fångarna på Fortet som nu är tillbaka. Kanonkul.

Nu ska vi krypa ner i sängen. Sarah ska upp tidigt å jobba å jag är fruktansvärt trött.



Sov gott!


//Emma


Rena rama rånet

Ni hör hur rubriken lyder och detta inlägg ska också ha de innehållet, pengar och hur dyrt allting är, eller allt och allt. I det här fallet ett läkarbesök.

Som ni vet så har jag ont i halsen och har haft det ett bra tag. Eller jag kanske inte har nämnt det i bloggen? Men nu vet ni det i alla fall, de började med en förkylning och halsont sen försvann förkylningen. Men det onda i halsen vägrar ge sig och nu har jag haft såhär i ca 1.5-2 veckor.

Vuxen som jag har blivit ringde jag själv och bokade tid hos läkarn, hade aldrig klarat det för ett par månader sen. Tycker det är sjukt jobbigt att ringa till folk som jag inte känner.
I alla fall, jag får en tid och går dit. Besöket kostade 150 kr och allt hon gjorde var att pilla med en topps i min mun, de tog kanske 2 sekunder? 150 kr! Rena rama rånet. Sjukt dyrt att gå dit, det var första och sista gången kan jag säga er. Inte som gamla tider då det bara var att kliva in och vänta på någon som kom och ropa ens namn, inga betalningar eller något - busenkelt. Men hädan, hedan (?) efter så får min kropp läka sig själv utan någon läkares hjälp, mina 150 kr kan jag använda till mycket bättre och viktigare saker. Så de så!

Nu ska jag alldeles strax rulla iväg och hämta Emma sen ska vi äta krääftiiisar!! Mums! Hihi.

http://rhetor.fi/Retorikbloggen/wp-content/uploads/2010/03/dr-nick-riviera1.gif



Sarah



Smygare!

Ja kära ni. Jag vet inte vart jag ska börja. Men vi har en smygläsare här i bloggen! Han vill inte ens stå för att han läser. Det gillar vi inte. Dock fick han nyligen reda på att det går att kommentera. Inte illa! Har även blivit en kommentar här från honom. Men bara för att vi tycker om honom så mycket å att han inte står för att han läser så har ni honom här!



PETER!!!! ;D



//Emma


Heeeeej!

Hej hej hallå bloggen. Jag har vsrit urkass på att uppdatera. Men det har varit full rulle här. Har haft besök från Göteborg från i fredags tills nu så det har inte funnits nån tid till att sitta vid datorn. Men nu åkte dom för ett litet tag sen så nu är jag tillbaka.

Helgen har spenderats ute, å med filmkvällar. I lördags va det filmkväll med Sarah, Emilia, Janna å Peter då göteborgarna drog ännu en utekväll å igår ville dom ta det lugnr vilket är helt förståeligt så Emilia kom över å vi kolla film till typ fyra i morse. FYFAN va jag å Emilia va trötta när vi skulle bege oss till jobb å skola.

Blev dock en kort dag för mej så kom hem å sov vidare. Haha. Är dock fortfarande sjukt trött. Inte ens okej. Men snart är det dags att laga en lunch/middag å sen åka å träna. Efter det hämtar Sarah upp me så ska vi hit å äta kräftor. Fick inflyttningspresent av Peter :D Haha.







Hur har er helg varit?



//Emma


Frågesport för blondiner:



1. Hur länge varade 100-åriga kriget?
- 116 år
- 99 år
- 100 år
- 150 år


Blondinen använder sin rätt att hoppa över frågan


2. I vilket land uppfanns Panama-hatten?
- Brasilien
- Chile
- Panama
- Equador


Blondinen tar publiken till hjälp  


3. I vilken månad firar ryssarna oktober-revolutionen?
- Januari
- September
- Oktober
- November

Blondinen ringer en vän.


4. Vad hette George IV?
- Albert
- George
- Manuel
- Jonas

Blondinen söker efter rätt svar på internet.  


5. Från vilket djur har Kanarieöarna fått sitt namn?
- Kanariefågeln
- Kängurun
- Råttan
- Sälen



Blondinen åker ur tävlingen. !!!

PS. Om du har småflinat lite när du har läst detta, titta på svaren här nedan:



1. 100 åriga kriget höll på i 116 år (1337-1453).
2. Panama-hatten uppfanns i Equador.
3. Oktober-revolutionen firas i november.
4. Kung George IV hette Albert.
5. Kanarieöarna har fått sitt namn efter sälen. Canaria betyder på latin
'sälarnas ö’ (havshund).

·Alltså, hur många rätt hade du??


Söndagsångest

Hej Hallå!

UNDERBART måste jag börja detta inlägg med.
Djurgården vann med 2-0 mot Göteborg, återigen - UNDERBART!

Inte lika underbart för oss, förlust med 3-0 mot Piteå och jag drog upp skadan som jag dragits med hela veckan. Attans att naprapaterna alltid ska få rätt. Så imorgon blir det besök hos både vårdcentralen, för att se om jag har halsfluss, och hos Martin så han kan fixa min baksida.

Igår vad tanken att jag skulle spackla i rummet i lägenheten. Blev det något spackel? Nope, det fanns ju så mycket roligare saker att göra :)

Nu blir det mat och senare film.
Blir nog inget mer bloggande för min del om jag inte hittar någon bra låt eller video att lägga in :)

Söndagsångest... Orkar inte gå upp tidigt imorgon :(

Ciiaoo

Sarah

Lika som bär?

 
Gollum?                                                                   Emilia?




//Emma å Sarah


Jay Seeeaaan!

 

 

Sarah


Movietime

Hej hopp hallååå!!!

Wihoo wihoo wihoo, fredag äntligen vilket betyder sovmorgon imorgon! Överlycklig. Ska sova sååå länge!
Jobbdagen var galet chill, hade typ inget att göra så det var en perfekt avslutning på en jobbig vecka, fick också en salladsklämma till lunch, mums!

Jahaaa, idag flyttar Emma in. När jag flyttar in? Kul att ni frågar! Jag vet faktiskt inte, så snart som möjligt, ska bara göra klart mitt lilla rum :) Betoning på lilla, men som jag sa till Jennifer häromdagen på träningen, allt jag behöver i mitt rum är en säng. Jag ska ju faktiskt bara sova där :) Kanske en dator och en tv också men det är ju lätt fixat.

Idag när jag kom hem från träningen, som jag inte får vara med på för naprapat Martin pga. min baksida, så hade Jonas satt igång med att laga pannkakor. Kan du laga pannkakor Emma? ;)
Jag fick maten serverad och den tog slut snabbt sen försvann Jonas och all disk var kvar.
Jahaa tänkte jag, brukar man inte diska efter sig när man lagat något?
Jonas försvann och det är väl ingen big deal med lite disk tänkte jag. När jag kom ut till köket var näst intill hela spisen full med smet. Hade han försökt steka pannkakorna direkt på spisen? Eller är han bara dålig på att träffa pannan? Inte konstigt att det blev så några pannkakor iaf...

Men en snäll syster som jag är så diskade jag bort och gjorde rent allt.
Nu  har jag slagit mig ner i soffan och ska snart trycka på filmen "remember me" som jag hyrt.
Håller tummarna för att den är bra :)

http://socialitelife.celebuzz.com/bfm_gallery/2010/01/remember_me_movie_poster_and_stills/gallery_main/gallery_main-robert-pattinson-emile-de-ravin-remember-me-movie-poster-01082010.jpg

 

Sarah


Fredag

Det är tur att vi har Emma, hur skulle annars den här bloggen hålla sig vid liv? :) Hon både skriver mkt själv och uppmanar oss andra att om vi ändå är vid datan så kan vi ju blogga!

Today it's Friday!  Riktigt nice :) Kör en lite kortare jobb-dag så jag hinner till träningen. Kändes bra igår, iofs körde vi inte så mkt fotboll men fick inte lika ont i knät som jag brukar! Sen så får jag besök hem, Carina, Erica & Sara, trevligt! Blir nog F12 - terassen, men lugn kväll för mig - blev lite mkt sist och sen vill jag inte förstöra all träning jag gjort den här veckan! Men det kan ju vara kul ändå! Vad är era planer för ikväll?


I don't wanna see you, be near you... You're a million miles too close - Jonas Brothers (Like)


/Emilia


Gooood morgoooon! :D

Fredag fredag fredag :D Klingar fint i mina öron. Jag vaknade alldeles nyss, ställde klockan iaf. Haha jag drömde en skiitkonstig dröm i natt, men den va ändå så pass verklig att jag trodde det hänt på riktigt. Jag är fortfarande inte helt säker på om det hänt eller inte. Men jag är väl typ ganska säker på att det bara va en dröm.

Nu är det fart som gäller. Ska äta frukost, maila timmar, packa, packa, packa å sen åka till lägenheten å börja byga möbler. Jag brukar tycka det är kul då man förstår. Hoppas bara jag förstår då, annars kommer jag bli arg. Haha.





Va ska ni göra i helgen?


//Emma


Noll inspiration

Tjaba tjena hallå! Jag är trött. Vill sova. Ska sova. Men tänkte skriva till er först. Dock har jag ingen inspiration. Jag flyttar imorgon. Coolt. Får besök omgående. Finbesök från Götet. Det kommer bli såå trevligt.

Dagen imorgon ser ut på så sätt att jag vaknar när jag vill (sug på den ni), packar ihop lite grejer, åker till lägenheten å bygger ihop möbler. Kan bara sluta på ett sätt - KAOS. Men jag ska göra mitt bästa ;) Sen åker jag till träningen å under tiden åker mamma å pappa dit med möbler, sen efter träningen kommer jag å möter upp dom å förhopningsvis är mina gäster redan där då. Sen är det klart å jag chillar med Göteborgarna. Kommer ju bli hur grymt som helst.




Sov gott!



//Emma

På torsdag blir det falukorv...

Det var Janna som första gången gjorde mig bekant med denna låt & nu hör jag den överallt!
Den är lite svängig men fastnar lätt. Men idag får jag bara instämma... för på Torsdag (idag) blir det falu korv :) Ska göra mig en korvstroganoff tänkte jag! Jag har börjat avancera ifrån mina tonfisk och kycklingröror och satsar nu på korv! Låter det spännande? Jag kan bara hålla med... Gäller att utvidga sin trygghetszon!

Första fotbollsträningen på ett antal dagar nu, hoppas jag inte känner av knät! Kommer nog sluta med att jag får göra en knätransplantation..

/Emilia

Emma... - Jag ser att du är vid datorn, blogga rååååå ;)

Men Emma har redan berätta om min dag och hennes så det finns inte så mycket mer att tillägga, våra inlägg i framtiden kommer bli sååå roliga :)

Vi hittade i alla fall alla möbler som vi ville ha men som Emma nämnde fick vi inte med oss alla hem.
Kommer bli ytterligare ett par rundor till Ikea, hehe. Pengarna bara brinner upp, NICE!
Men de har varit förvånansvärt billigt måste jag säga, kanske är så när man flyttar två.

Nu rinner klockan iväääääääg, dom senaste dagarna, eller alla dagar den här veckan, så har det varit en pina att gå upp. Det gillar jag inte :(


Sååååå snygg!


Sarah

Onsdag

Oj vlken dag. Jobbade lite på förmiddagen, hann även med lite shopping (a), sen åkte jag til lägenheten å fixade lite. Jag höll på att fixa å dona i väntan på att Sarah skulle höra av sej. När hon jobbat klart möttes vi på IKEA. Där spenderade vi ett antal timmar å hitta jättemycket fint! Dock fanns inte alla grejer på lagret, så blir en ny runda på lördag. Haha.

Typ tre timmar senare va vi klara för att bära in allt i bilarna å åka tillbaka till lägenheten för att bära upp allt. Vi la bara in allt i vardagsrummet å sen åkte vi hem. Klockan va nämligen nästan 7 när vi va klara å Sarah hade en middag att passa å jag en match.

Åkte hem, bytte om å begav mej ner till matchen. Det va min kära bror å hans lag som spelade. Det va en spännande match som tyvärr sluta 0-0. Håbo va det bättre laget, men sämst på plan va utantvekan domaren. Kan va en av dom sämre domarinsatserna jag sett å han förstörde väl större delen av matchen tyvärr.

Nu är jag hemma å kollar på inspelningen av Djurgården - BP. Heeeeeeja Djurgården!





//Emma

Onsdag

Onsdag den 18 e Augusti:

7 dagar till löning
23 dagar till det gått 6 veckor från att jag beställde min Iphone = jag kommer att ha den
128 dagar till julafton

Vaknade av att solen lyste in genom fönstret (hah lät lite som början på en roman, but don't worry!) klockan var iaf bara 5! sen kunde jag typ inte somna om, men vad ska man göra uppe kl 5?! Funderade på att gå ut å springa.. men kom aldrig riktigt upp ur sängen. Somnade vid 6 igen och när klockan sedan ringde halv åtta så trodde jag att det skulle vara fint väder, men det var det icke! Men inget regn iaf :)

Ingen träning idag, så vad ska man hitta på? Passa på och tvätta tror jag! Woho, vilket roligt liv man har ;)

Antiklimax - visst har ni använt er av ordet? Bara Emma å Sarah som inte har samma vokabulär! ;)
(kollade synonymer till det "västgötaklimax"? det har jag däremot aldrig hört)

/Emilia

Sängdags

Imorgon är det dags för jobb igen efter att ha varit ledig måndag å tisdag. Dock tror jag att dagen kommer gå ganska fort då jag bara har två butiker å förmodligen inte så mycket att göra. Tar kanske lite sovmorgon trots allt ;) Jag har blivit så lat, orkar knappt gå upp när klockan ringer. Inte bra. Haha.

Träningen va helt okej. Dock sög jag. Ibland undrar jag lite va jag ens har att göra på en fotbollsplan? Dock gjorde jag två mål, men jag fattar inte varför alla blir så chockade varje gång jag gör mål? Haha!

Har varit riktigt flitig idag, har till å med adressändrat. Duktig tjej. Visste ni att det kostar pengar att adressändra? Sjukt löjligt. Men det är lugnt, ta alla mina pengar, jag är snart en fattig student å ni gör det inte bättre ;) hihi.



Miss my outfit ;(


(Ett plus i kanten till Sarah som faktiskt chockat med två inlägg idag ;) Dessutom ser jag fram emot vår träning i vardagsrummet till Daft Bodies. Vi får helt enkelt filma å lägga ut när vi är färdigtränade ;D)


Godnatt! //Emma


DAGENS DISS

Var länge sedan det var någon dagens diss men nu är det återigen dags att hata lite!

Roterbroleden på morgonen är rena rama plågan. Om man åker där kvart över sex så rullar de på bra (men aldrig att jag går upp så tidigt och åker så tidigt till jobbet när jag börjar sju). Om man kommer dit runt halv sju så är det smockat. Men ska jag säga varför det blir så?
Spelar ingen roll vad ni svarar, här kommer mitt svar ändå.

Jo bara för alla som ska tränga sig, då måste vi andra bilar bromsa, släppa in andra och KÖER bildas. Och vi som har lärt oss att man inte tränger sig, att vi har kösystem i Sverige, står där snällt och väntar på våran tur och blir (eller jag blir) väldigt arga på dom som inte lärt sig att ta sin plats i ledet!

Köerna på hemvägen kan jag förstå, de finns ju faktiskt en väg som kommer ut mitt i leden och dom måste ju ha en chans att komma ut dom också..

Men fortfarande, bygg om rotebroleden! Eller hitta på något sätt att lösa problemet.. Allt skulle bli sååååå mycket smidigare.


http://www.nvp.se/Global/Nyhetsbilder/2007/2007_48%2026nov/Trafik-LT-3.gif

 


Sarah

Tisdag

Ännu en morgon då jag verkligen inte ville stiga upp ur sängen...

Nu vet jag vad Emma kommer vilja träna på när vi flyttar ihop.
Med min kordination och snabbhet kommer det att bli en succé, oj oj OJ!

Två ord för att beskriva min dag, full rulle. Idag var det inte någon lugn dag inte, alltid något att göra. Det märks att folket börjar komma tillbaka från semestern nu. Så mycket jobbigare, hehe. Har blivit bortskämd under sommarn.

Min baksida lår är inte helt frisk, träningen var därför inte så rolig, kan knappt gå normalt så ska man springa, passa och skjuta, way to much! Men imorgon är det vilodag sen på torsdag är det JDM Semifinal mot AIK på bipen. Hoppas hoppas hoppas att den känns bättre till dess.

Imorgon efter jobbet åker jag och Emma till Ikea för att inhandla möbler till lägenheten, späännande! Ska bli riktigt roligt, hoppas att allt vi vill ha finns bara.. Håll tummarna för oss!

Nu ska jag fortsätta kolla på filmen som går på trean, Uptown girls tror jag den heter?



Sarah

Daft Bodies

Jag har hittat en grej på youtube som jag är så jävla sugen på att göra. Det verkar sjukt kul, men väldigt svårt. Snacka bra koll på kroppen man måste ha för att göra det. Knaaas. Men som sagt, sjukt sugen är jag :D





Det finns sjukt många olika verisoner på den här. Folk är ensamma, två, fem mm. Men den här tycker jag är bra, å sen orkar jag inte riktigt kolla igenom alla dom andra heller ;) haha


Va tycker ni?


//Emma


God förmiddag

Jag känner mej så duktig. Har tagit tag i csnpappret idag så det är klart att skicka in så jag kan få lite pengar när jag pluggar. Har även försökt ta reda på när jag egentligen börjar skolan, utan framgång. Jag blir så irriterad. Har mailat, ringt å kollat på alla sidor på internet, men fattar ingenting å ingen vill hjälpa mej. Paniiiik.

Annars har morgonen varit riktigt bra. Vaknade vid elva å har mest slappat. Men ska börja packa ner lite grejer inför flytten. Det är dags snart. Många förändringar i mitt liv just nu. Men jag hoppas det går bra. Haha.





Va har ni för er idag?




//Emma


Regn - Tisdag

Härligt väder vi har här i Stockholm! Precis när jag kom upp ifrån hötorgets tunnelbana så bara öste regnet ner, eftersom att det inte såg ut som om det skulle avta inom den närmsta tiden så var det bara att öka takten och bege sig ner mot Stureplan. Snacka om jag var dygnsur när jag kom fram, från och med nu skall jag alltid bära med mig ett paraply!

Tråkigt att det ska fortsätta vara dåligt väder resten av veckan... Hoppas det spricker upp tills på fredag iaf :)

Vad har ni för planer för veckan?


/Emilia

Music



Sov gott!


//Emma


Dagens citat 100816

Idag på träningen när vi körde en skottövning så säger Carro:

"Men den som inte står kan väl skita ut bollar?"

HAHAHA! Vi typ dog.


Sen har jag även funderat. Nästan alla våra "dagens citat" är tagna från folk i laget. Har det att göra med att folk a vårt lag är lite småkorkade eller på at vi knappt träffar nå andra? ;) haha


//Emma

Sambos...

Vi har en i laget, Jennifer, som har fått reda på att jag å Sarah ska flytta ihop. När hon fick reda på det va hennes ord följande (jag ska citera exakt) "Hahaha är det sant att ni ska flyta ihop? Det är det roligaste jag nånsin hört". Min följdfråga va givetvis varför det va så jävla kul. Men det va bara kul helt enkelt. Hon tycker att vi är som Piff å Puff, Musse å Mimmi å även som Piff å Puff fast på tyska? Fattar inte riktigt skillnaden på den tyska Piff å Puff å den svenska, men nån skillnad är det kanske ;)






Det här är alltså jag å Sarah. Lägger till å med upp två bilder på oss ;) haha.


Vi själva tror dock att vi kommer klara oss hur bra som helst. Dessutom kommer vi ha galet kul. Folk kommer va avundsjuka att dom inte bor med oss ;)


//Emma


Träning

Hemma från träningen. Blev även middag med laget efter. Mycket trevligt. Blev på mitt favoritställe, Donken. Haha. Träningen va jätterolig. Har nog aldrig skrattat så mycket på en träning. Den blev lugn med väldigt mycket skotträning.

Vi körde tanter mot unga. Jag fick va tant idag, eller får nästan alltid va med tanterna, jag är ju faktiskt ändå hela 21 år ;) Vi inledde helt klart bäst, men fick för typ första gången stryk av barnrumporna. Men det gör inget, dom kan få vinna nån gång. Hihi.

Va händer mer ikväll då? Bra fråga. Jag funderade ett tag på att slå på en film. Men sen vet jag ju att SATC börjar vid elva, så kanske blir till att kolla på det? Blir iaf inga godsaker till tv-tittandet. Jag är så mätt så jag helt på allvar håller på att spy upp det jag nyss åt. Men det ska jag försöka låta bli med ;)



Bild från Thailand, tyckte den klär inlägget bra ;)



Va har ni gjort ikväll?



//Emma


Inlägg från Sarah, Wiiihoo!

Emma är så duktig som håller igång bloggen!

Men Emma har ju som sagt lite mer tid än oss andra hårt arbetande tonåringar.. Ledig mån, tis och fre.
Pppftt, vad är det för lyx? Själv jobbar jag mån-fre 07.00-16.00 varje dag och sen hem för att sedan bege mig till träningen. Då får man inte mycket tid över för att blogga. Allra helst inte när jag somnar vid tio på kvällarna heller..

Så ni får nöja er med dom få inlägg som kommer från mig.
Något som är positivt med att jag skriver så få inlägg är att dom kanske blir lite mer intressanta? Eller..?
Nej, trodde väl det.. dom blir tyvärr inte så mycket intressantare än det här.

Och ska jag säga vad de roliga är? Att mitt liv är såhär! Underbart va? Vem är inte avundsjuk?
Visst finns det saker som jag undanhåller i bloggen, men det är inte mycket, haha.

Nu ska jag sluta driva med mig själv och krypa ner under täcket.

Sov gott!

Sarah

Måndag

Så är det måndag igen. Ny vecka, nya möjligheter. Idag har jag varit ledig från jobbet så jag släpade med lillebror till lägenheten för att måla lite. Dock va vi bara där några timmar, han ville åka hem, han va ju trött stackarn ;) Men lite fick vi gjort iaf.

Här näst på schemat står träning. Kommer nog bli en riktigt rolig träningsvecka nu efter gårdagens oerhört sköna å efterlängtade seger. Det pratades även om att vi skulle till Donken allihopa å käka efter träningen. Det är jag alltid på! :D





Hur har er helg varit?



//Emma


...

Som vanligt får jag hålla bloggen vid liv. Men det gör jag så gärna.

Det börjar bli sovdags för mej. Så säger godnatt med en låt.





Sov gott å dröm sött!



//Emma


JAAAAAAA!

Jag är så jäääävla glad! Så jävla skön vinst. 5-0 dessutom. En av dom skönaste segrarna nånsin. Haha. Inte för att få er att få hjärtattack eller nåt, men jag gjorde mål? Va hände där? Haha. Det är helt sjukt hur bra man mår dagarna då man vinner.

Nu ska jag mysa ner mej i sängen å bara njuta heeeela kvällen. Är faktiskt ledig imorgon. Livet leker. Hihi.





//Emma

Söndag

Riktigt dålig uppdatering. MEN jag va inte hemma nåt igår, inte Sarah heller. Så jag tänkte berätta om vår dag. Haha. Vid kvart i tio kom jag till Kungsängen för att möta Sarah å åka till IKEA. Vi hittade en massa bra grejer så köpte lite smågrejer nu så ska vi å köpa möbler på onsdag :) Vi hann även förbi Hemtex, Jysk å Rusta. Blev lunch på Donken innan vi rörde oss hemåt.

Sarah åkte hem till Kungsängen för att kolla på Kungsängens match å jag åkte hem till Bålsta för att kolla på Håbo. När matcherna va slut så åkte jag å hämtade upp Sarah å vi åkte å kollade Bsks andra halvlek å sen åkte vi till lägenheten å målade. Det är inte mycket kvar nu!

Vi va där riktigt länge å vi käka middag ute på restaurang, mycket gott, innan vi mötte upp en kompis å satte oss å snacka lite. Efter detta va klockan åka-hem-dags å när jag kom hem slockna jag direkt.

Det va gårdagen det. Det är väldigt nära en flytt nu ska ni veta ;) Hihi.


En bild på oss från förra helgen :)



Va har ni gjort i helgen? :)



Puss //Emma

 


Svull i mängder

Åkte ju å träna som jag berättade förut å efter träningen så blev det middag med Ida, Malin å Vanni :) Mycket trevligt å high class ;) Åkte därefter hem för att typ lämna väskan för att sen gå ner å möte Josefin, Stefan å Christoffer. Det blev två filmer å chips, dip, godis , läsk å aa, you name it! Så blev bra med svull ikväll helt enkelt.

Filmerna va kanske inte dom bästa vi sett. Vi såg iofs bara den första, sen kolla vi på Farsan istället. En bra film måste jag säga. Dock om ni nån gång hyr film, se inte the Gag eller case 39. Inget jag rekommenderar.

Nu är det sängdags för mej, ska möta upp Sarah tidigt imorgon å åka å kika lite på IKEA, sen blir det fotbollstittande å sen målning. En heldag. Dessutom under hela denna tiden ladda inför matchen på söndag med vatten å taggtråd ;)



Nån som har nån bra film att rekommendera? :)


Sov gott!


//Emma

 


Dagens sämsta raggningsreplik!

Som ni alla vet så jobbar jag för ett företag som hyr ut kaffemaskiner till olika företag.
När jag var på ett företag så kommer en kille fram till mig och börjar prata, vi står och pratar ett tag sen säger han

"Du skulle inte vilja komma hem till mig och fixa min kaffemaskin någon dag?"


Haha, vad ska man svara på det? Det enda jag fick fram var "Ehhh, hehe. Njaaeej.. hehe"

Sarah

Muuuuusiiic - That girl

 

 

Sarah


Efterlängtad fredag

Riktigt lång dag, men FREDAG ÄNTLIGEN, som jag har längtat efter den här helgen och några sovmornar! 

Vaknade, eller inte av mig själv, klockan ringde såklary.
Men jag gick i alla fall upp klockan sex och kom nyss. hem
Från jobbet till träning till pappas match, som dom förövrigt vann med typ 7-3 (?) Tappade räkningen efter ett tag. Pappa gjorde ett mål och fick ett gult kort. En hetsig kille de där, fick kort för snack. Haha.

Ringde nyligen Emma, hon satt dock inte längre på sin säng.
Vi fick dom saker vi ville säga sagt och planerna inför morgondagen är spikade. Ikea på morgonen, sen åker vi och ser varsin match, sen blir det lägenheten och måla på kvällen.

Nu blir det film med mamma. Love happens, någon som sett?

http://3.bp.blogspot.com/_czP55vlU1D4/TEV54sj1xkI/AAAAAAAAAuc/3ApQRm-VU8k/s1600/love-happens.jpg



Sarah

Fredag

Sjukt skönt med fredag :D Jag har lång helg nu, är ledig måndag å tisdag oxå ;) Men hur som helst. Jag sitter här på min säng i min ensamhet å väntar på att Sarah ska ringa. Dock är jag sjukt trött å ashungrig. Bådar inte gott inför kvällens träning.

Efter träningen ska jag även på filmkväll med mina favoriter :) Dock kommer jag ju va helt slut, men det gör inget. Det kommer bli en riktigt lugn helg den här helgen, skönt för omväxlings skull ;). Men nu ska jag iaf gå å packa väskan å leta igenom kylen så är det nog dags att åka sen.



Huuuuungriiiiiig! Blir lätt donken efter träningen då familjen övergett mej å ingen lagar mat till mej ikväll :(



Vi hörs nog senare ikväll/i natt nång gån om jag inte däckat ;)


//Emma


Paniiiiiik!

Alltså jag har fan en panikkänsla, å det är inget jag brukar få. Såhär är det. Jag ska börja plugga till hösten å överallt ser jag folk skriva "snart börjar skolan" å så. Men jag har inte en jävla aning om när jag börjar. Jag fattar fan ingenting :S Jag trodde dom skulle skicka hem ett brev, men jag har inte fått nåt va jag vet. Gaaaah. Va inne på nån jävla sida nyss å kolla lite, stod nå datum å så, men jag fattar ju inte. Det slutade iaf med att jag maila dom. Förhoppningsvis får jag svar nån gång. Vore så typiskt mej att sumpa det här.. Haha.



Back to school :S




//Emma


Fredag den 13e!

Slog mig precis att det är fredag den 13e idag, så frågan är om jag vill ha min Iphone idag? Hur stor är risken att jag tappar den och den går sönder?

Spännande och se vad den här dagen har i beredskap!



/Emilia

Kom igen nu då

Tack Emma, var verkligen längesen jag hörde den! Går den ens på radio fortfarande? 

Nu hoppas jag att alla håller tummarna för att jag när som helst ska få ett sms där det står att min Iphone kommit! När kan dom tänkas skicka ut dem? typ vid tolv tror jag... lite tidigt ännu, men jag kommer att kolla min mobil varannan minut! :)



/Emilia

Tillägnat Emilia

Emilia sa idag att hon inte hört "vår" (min, sarah å hennes) låt på länge. Så jag tänkte lägga upp den här, bara för hennes skull :)




//Emma


Dagen

Vilken lång dag det varit idag. Kom hem från träningen för typ tjugo minuter sen. Knaaas! Inledde dagen med en sovmorgon. Har blivit det varje dag den här veckan. Hade fyra butiker, när jag kom till tredje, i Stuvsta. Världsmetropolen själv. Tydligen va leveransen sen så jag fick vänta i en timme. Jävligt kul :D Men det blev en lunch istället.

Jag kom hem å va helt slut. Höll på att somna i bilen. Jag vet inte va det är med mej. Hur som helst så sov jag ett tag å sen va det middag å sen träning på det. Men efter det kom jag hem ;) Hade ju sen träning idag, därav den sena hemkomsten ;)



Hahaha så kan ni drömma mardrömmar om den här bilden i natt ;D




Men nu MÅSTE jag sova. Sjukt trött å klockan är dessutom mycket.

Sov gott! //Emma

Tre inte

För det första vill jag börja med att försvara mitt pizzaätande.. Jag äter verkligen inte sådär men vi satt kvar ett tag vid bordet efter och då har jag en tendens till att börja leka med maten (dålig vana, jag vet!). Pizzan blev barnmat efter vi ätit, inte under tiden! :)

För det andra hade vi en tävling igår på jobbet. Vem kan äta flest Delicato chokladbollar? Det fanns ett tidigare rekord på 3 och en halv chokladboll. Kaxig som jag är säger jag "HAH! Det är väl ingenting, jag kan lätt äta fem. Eller om ni vill kan jag slå det extra stort och äta tio.."
Orden fick jag äta upp men chokladbollarna gick inte ner lika lätt. Första gick bra, andra helt okej, men efter det var det inte gott längre. Jag fick i mig hela (nästan) fem stycken!
Vi tog reda på att en chokladboll innehåller ca 300 kalorier... Åt nästan en hel dags kaloriförbrukning på närmare en timma. Men ska man gå upp i vikt så ska man ;) Och erkänn att det var ganska grymt jobbat :D

Och för det tredje, imorse när jag vakna så ville jag verkligen inte gå upp, jag var såååå sjukt trött. Men när jag efter mycket möda lyckats kravla mig upp ur sängen och fick se att vi hade hönökaka (?) som jag kunde äta till frukost så blev jag genast på bättre humör :)

http://fulanka.blogg.se/images/2009/13_delicatoboll_31574558.jpg

Dom är inte så lätta att äta som dom ser ut att vara!

 

Sarah



.

Efter dessa avslöjande bilder om hur Sarah äter, så kan ju ingen klaga på mitt bordskick!!

Nu begär det hemåt för å laga lite mat inför träningen (som tyvärr bara kommer att bestå av löpning).

Har fått ett preliminärt svar på vad som spökar i knät, de tror att jag hjar inflammation i senfästern på båda sidorna av knät samt att jag tack vare det också vrickat knät... Det är inte korsbandet som tur är! Men 5 dagars rehab... Blir alltså ingen match den här helgen heller :/ Faan...

/Emilia

Pizza

Igår åt vi pizza. Eller aa, jag å Sarah käka pizza å Emilia käka sallad. Sallad? Sallad! Aa, ni hör ju själva...

Jag å Sarah beställde exakt likadana pizzor, dom va identiska från början, men vi måste äta på lite olika sätt.




Min pizza...



Sarahs pizza...


Kan ni tänka er dom va likadana ett tag? ;)


Haha!



//Emma


Gårdagen

Som jag sa igår skulle jag berätta lite om gårdagen å jag håller alltid det jag lovar, så här kommer det ;) Vi åkte som sagt till lägenheten för att måla. Jag tycker egentligen att det suger att måla. Jag är så dålig på det plus att det är tråkigt. Men med Sarah å Emilia med blev det genast mycket roligare. Jag skrattade så mycket att jag inte visste vart jag skulle ta vägen.

Visserligen så skrattade jag inte direkt åt själva målningen, utan mest åt våra planer med lägenheten. Haha. Vi är nog ganska bra störda. Men det gör inget, jag tycker om oss iaf ;) Jag känner att jag berättat det viktigaste, så här kommer några bilder istället :)




Hahaha Sarah :D



//Emma


Snart fredag igen

Försov mig idag, eller vaknade kl 7 och skulle ställa väckaklockan på 8 men sen somnade jag tydligen och vaknade av mig själv fem över nio, med mobilen i handen. Så det vara bara att skynda sig att byta om å dra iväg.

Väldigt bitter är jag också, kollade på Patrioterna igår (den med Harrison Ford) men sen så somnar jag så att jag missar slutet! Det är inte okej, nu måste verkligen min Iphone komma så att jag kan börja streama!

11.40 ska jag vara hos sjukgymnasten idag, får se vad de har att säga om mitt knä! Bara positiva grejer hoppas jag. Sen är det träning ikväll, den sena, så då hinner jag laga mig något gott innan :)

Imorgon är det fredag, vad har ni för planer för helgen? jag har inget planerat förutom match.

/Emilia

Onsdag

Dålig update. Men jag varnade er. Jag va å jobba, åkte direkt till lägenheten å började måla. Sen kom både Sarah å Emilia å vi måla ett tag. Sen käka vi även middag å snacka skit. Fyfan va kul det va. Jag kissade nästan i byxan ;). Åkte direkt å kollade sista tio på Emils match för att efter det åka till Stefan å kolla landskampen med han å Christoffer.

Mycket trevlig dag. Lång å händelserik :) Jag vet att det blev ett tråkigt å kortfattat inlägg. Men jag uppdaterar bättre imorgon så ska ni även få några bilder från dagen.


Christoffer å Stefan, mina favoritpojkar :)



Måste sova nu. Sov gott å dröm sött.



//Emma


Dagens sämsta raggningsreplik

Kanske en ny kategori här i bloggen?

Nåväl, till det hela.

Jag stod å plockade choklad.

"Du är sötare än choklad". Whaaaaaat?!



//Emma

Woho!

Ringde Tre idag och de sa att min Iphone skickas den 12e (imorgon) så den bör komma på fredag, senast måndag! Vågar inte till hundra procent lita på det, men håller tummarna! :)

Nu är det dags för lunch! :)




Bild från i lördags, älskar Emmas "pose-face"! Hahah


/Emilia



135 dagar kvar till julafton!




God morgon

Det blev inget mer inlägg igår som jag skrev. Efter träningen drog jag direkt till Stefan å kollade film med han å Christoffer. Kom hem ganska sent så det va bara att hoppa i säng efter det. Idag vet jag inte heller när jag kommer hem. Ska jobba å sen måla med Sarah å Emilia. Men jag tror vi hörs ikväll.

Ha en bra dag!

//Emma

Tisdag

Hej Hallå!

Är allt bra med er? Med mig är det prima förutom min dumma dumma hals som vägrar bli bra. Har i och för sig bara haft ont i den i två dagar, men det betyder två dagars mindre träning vilket inte alls är bra.
Kommer stå över träningen ikväll och kurera mig dom kommande dagarna med honungsvatten, förhoppningsvis kommer jag kunna träna på torsdag igen.

Imorse när jag vakna så trodde jag att det var fredag, så ni kanske förstår att jag blev väldigt besviken när jag vaknade till lite och kom på att det egentligen bara var tisdag..

Dagen har varit lika vanlig som alla andra dagar bortsett från att jag gjorde VÄRLDENS rödkörning idag, galet.
Men bilen framför mig körde och bilarna som bör få grönt samtidigt som jag får grönt på andra sidan korsningen körde också. Enda tanken som flög genom mitt huvud var att lysena fungerar säkert inte, så jag tröck ner gasen och körde iväg. Men sånt kan ju hända, hände i alla fall mig, hehe.

Er dag har inte innehållit några konstigheter?

http://www.norrtalje.se/ImageVault/Images/id_176/width_87/compressionQuality_0/height_247/filename_LopmslyQcnGzOsf5PP0t.jpg/preserveAspectRatio_0/storage_Edited/ImageVaultHandler.aspx



Sarah

Simhopp

God eftermiddag! Jag ligger hemma på sängen å kolla på tv å nördar. Det är den vanliga efterjobbetrutinen. (Om jag inte sover förstås ;)). Sim-EM har ju dragit igång å nu är det faktiskt finalen i enmeterssvikten i simhopp för damer. Simhopp är faktiskt något jag tycker är väldigt roligt att titta på. Jag skulle förmodligen tycka det är jävligt kul att hålla på med oxå, men har aldrig riktigt testat. Haha.





Nu ska jag stötta Anna till guld så vi hörs senare, antingen innan eller efter träningen ;)

//Emma

Tisdag

Nu ska jag hem (japp redan halv 4!) och laga mig lite mat innan träningen. Blir nog kryddiga färsbiffar med quinoa och pesto! Låter helt okej va? ;)

Min tisdag:

Sovmorgon - check!
Skicka iväg kontrakt - check!
Slå Jocke i pingis (dubbel, men det räknas ändå) - check!
Hitta en snygg kavaj på lunchen - check!
Checka av en masa punkter på min att-göra-lista på jobbet -check!
Laga matlådor
Träning
Mys framför TV:n

Om det är fint väder ute kanske jag till och med traskar hem? vi får se :)

/Emilia

.

Vilken satans träningsvärk jag hade när jag vaknade imorse! Inte nådig alls... Men det var det verkligen värt, dags att komma i matchform nu :)

Körde benspark, benböj, utfallssteg, crosstrainern och för att impa på de snygga killarna vid spegeln la jag till bänkpress och hantlar ;) Efter det åkte jag hem till Carina och vi lagade en jätte god köttfärsås(?) som vi åt med broccoli och sedan promenerade jag hem ifrån henne :) Gick väldans fort då jag gick och läste samtidigt, har tänkt på att jag måste se lite löjlig ut... Men det är en spännande bok!

Idag blir det fotbollsträning, hoppas jag kan köra 100%!!! Trött på mitt knä nu...

/Emilia

Måndag

Dagen börjar närma sej sitt slut. Den har bestått av en sovmorgon (oplanerad), jag orkade inte gå upp när klockan ringde helt enkelt, jobb å träning. Träningen va riktigt rolig även om vi va ganska några där. Körde trezoners å vinnarspel. Skojigt värre!

Imorgon står exakt samma grejer på schemat. Händelserikt liv, jag vet ;). Jag har trots dagens sovmorgon varit väldigt trött idag så jag tänkte faktiskt krypa ner i sängen. Ska bara äta upp chipsen först ;)

 




Hur har eran dag varit?


Sov gott å dröm sött!


//Emma


Inhandlat

Tjej som inte kan säga nej_91. Det är jag det!

Idag på jobbet när vi vandra genom Kista galleria blev jag uppfångad av en telefonförsäljare från 3. Gissa vad jag skrev på efter några få, men väldigt övertygande minuter..  Papper för att köpa en Iphone 4, så den ramlar ner i min brevlåda om några veckor. Överlycklig borde jag vara, vilket jag också är. Tror jag gjorde en bra affär, eller det är dom som fått mig att tro att det är en bra affär. Men hade gärna väntat lite med att köpa en ny telefon.
Fast i och för sig, varför?

Har galet ont i min hals, fick knappt i mig någon lunch så det blir inte någon träning för mig ikväll :(

http://www.e24.se/multimedia/archive/00204/iphone_4_art_204639b.jpg

Sarah

Fyyyfan

Alltså Emilias inlägg här nedan. JAG MÅSTE ÅÅÅÅÅÅKA! Fyfan va kul. Jag älskar sånt där. Jag dööööör, fan va kul det skulle va :D


//Emma

'Height of insanity' - or just stupidity?

This tower is in Las Vegas. Can you guess what is at the top of this?


1001nights.jpg image by daniel_toh


A lot of lights?
TV or Radio transmitter mast? Get a closer look . . .



Still unsure? Take a much closor look..











Fy fan...

/Emilia


Sambos

Bara så alla vet, så inom snaraste framtid är jag å Sarah sambos! Ordet klingar fint i mina öron ;) Vi är alltid välkomnande för besök :D Haha!

//Emma

Tröttast i världen

Jag är så fruktansvärt trött. Jag orkar knappt hålla ögonen uppe. Sjukt. Kvällen igår va grym! Åkte till Malin å fixa oss å föra. Vi va hela tolv stycken där, superkul att så många ville va med :D Sen vid elva kom taxibilarna å hämtade upp oss å vi åkte till Berns.

Där va vi hela kvällen, men folk gick hem vid lite olika tillfällen. Kvällen slutade för mej å Sarah vid kanske halv tre eller nåt. Då drog vi till lägenheten å sov där på skithårda madrasser. När vi vaknade kändes det som att jag hade blivit överkörd av en lastbil.

Glen va så snäll så han kom å hämta oss sen vid ett-tiden kanske. Vi åkte förbi Donken för lite käk. Vi va skithungriga då vi inte käkat på länge. När vi väl beställer maten så visar det sej att dom inte har cola? Vem har INTE cola liksom? Knaaaas. Jag som va så sjukt sugen på cola.

När vi ätit klart åkte vi vidare å jag kom väl hem vid tre-tiden kanske. Då la jag mej för att kolla på fotboll men somna å sov hela matchen. Jävla turAIK vann med 2-1 efter ett mål med typ fem minuter kvar. Jävla skit. Men Djurgården ligger fortfarande före ;)

Tyvärr va jag jättedålig med kameran igår så det blev knappt nå bilder. Men lägger väl upp nån, bara för er skull ;)

 

 









//Emma


Regn å rusk å partyyy!

Usch å fy för vädret, men vi är taggade ändå!! Nu är vi hemma hos Malin efter att ha vart nere på Kinarestaurangen vid station och klämt i oss massa gott (tyvärr blev det ingen efterrätt för Emilia :(), sen så började det ösregna också! Så trots att vi kuta till bilen så blev vi ändå dygnsura.. Men nu är vi alltså inne i värmen hos Malin :) Vi ska snart börja fixa oss och sedan är det bara att köra järnet!!! Vi är sjukt taggade och det kommer bli en super bra kväll!

Alla som inte vill gå miste om denna grymma kväll, bege er till Berns! See you there ;)

Den som hittar Sarah i kvällsdimman får en puss ;)





Lördag

God morgon! Det va usel uppdatering från min sida igår, jag vet. Men jag va knappt hemma på hela dagen å det va verkligen full rulle. Men Emilia å Sarah lyckades ju iaf få i väg nåt inlägg. Idag blir det ungefär lika kass uppdatering. Men oj va taggad jag är.

Om en timme åker jag mot samlingen, har nämligen första seriematchen idag efter uppehållet. Danmark står för motståndet (det är ett Uppsalalag för er som undrar ;)). Efter matchen åker vi direkt till Malin å sen är det utgång. Perfekt lördag helt enkelt.

Men jag nöjer mej så å önskar er alla en trevlig helg så hörs vi imorgon med bilder från helgen. Deal? ;)






//Emma

T-J-A-B-B-A-!

Heej Bloggen! Det var ett tag sen, jag vet!

Men jag har beskådat bloggen utifrån för att kunna sätta ett betyg på den och jag måste faktiskt säga att den är väldigt rolig att läsa. Innehållsrika och roliga inlägg - den har precis allt för att lyckas i detta bloggträsk eller håller ni inte med mig kära läsare?

Jag tycker att den är underhållande i alla fall och av mig får den tio tummar upp av tio!
Sen kanske vi ska dra igång en tävling? Den som svarar rätt på gåtan som Emma ställde igår (inga från laget får svara då ni kanske tog del av, våra alltid lika roliga konversationer). Men jag vet inte vad vinsten skulle vara,måste höra med mina bloggvänninor!!

Dagen har spenderats med Emma, lunch och shopping! Var väldigt roligt för oss, dock inte lika roligt för våra konton kan jag tänka mig. Men det är snart löning igen eller vad sa vi Emilia? 19 dagar?

Helgen är fullpackad av planer, imorgon är det match och utgång på schemat, söndag är ännu inte helt bestämt. Får se hur pigg man är :)

Men nu ska vi se på film, Wolfman. Någon som sett?


http://24hourstomidnight.files.wordpress.com/2010/02/wolfman.jpg




Sarah

DN-galan

Efter träningen ska jag som sagt på DN-galan. Ska bli riktigt roligt, speciellt nu när Bolt kommer dit! Har sett han springa live en gång förut, då i Golden League finalen i Bryssel förra året. Men då var det inget direkt motstånd - men nu kanske det till och med blir ett nytt världsrekord?! Hoppas :) Ska tydligen ha fått riktigt bra platser också fick jag höra av våran DN-galan specialist Axel ;)
 


Motstånd till Bolt?


/Emilia

Freeeedag

Fredag och jag är jätte trött! Först så kom jag hem senare än beräknat då den blev en sväng förbi donken som Emma nämnde, tur att vi lyckades "kidnappa med" Janna som var så snäll och skjutsade hem mig sen :) Men inte fick jag gå å lägga mig då (kl 23) nej, då var det bara att tillbringa tid nere i tvättstugan... Tror att alla som bor i huset har gått samman för att jävlas med mig! För det är alltid fullt i typ 3 veckor framöver på de dagar jag har möjlighet att tvätta... sen är alla andra tider sålart lediga.
Så det blev att stanna uppe halva natten och tvätta för min del.

Kanske tar mig en powernap i våra sacosäckar (osäker på stavningen)?

/Emilia

Förföljd

Träningen såg skiiiitrolig ut från sidan. Jag kunde va med på uppvärmningen, sen va det bara att gå av för att jag förhoppningsvis ska kunna va med på lördag. Det tråkiga va att dom kan ha kört den roligaste träningen ever, men jag fick bara beskåda det tyvärr :(

På vägen hem stannade vi till ett par stycken på Donken å käka å snacka skit å sen hade jag å Sarah party i bilen på vägen hem. Lätt nya partybilen, kommer bli mycket träning i den nu. Haha.

När jag hämtat bilen i Kungsängen å skulle svänga in mot min gata va det en bil som stod stilla som börja köra efter mej. Jag vågade inte åka hem, så jag tog en liten extra tur runt Bålsta innan jag åkte hem. Kan låta löjligt, men ändå. När jag kom åkandes mot gatan igen stod han stilla precis utanför den, men då åkte jag hem iaf. Då va det nog inte mej han va ute efter ;)

Nu måste jag iaf sova. Ser fram emot morgondagen. Jobb, kanske lunch å shopping med Sarah å sen träning å sen fotbollsträning. Hahahaha! Kan dock inte avslöja va den andra träningen är, men det kommer komma fram med tiden.


!
Säger godnatt med den här underbara låten :)




Sov gott!




//Emma


Dagens fråga!

Vad är skillnaden mellan Kungsängens herrlag å ett zoo?


Tänk på den tills imorgon så kommer svaret upp då :) Lycka till!

Trött trött trött

Hemma igen efter en relativt lång dag. Åkte i väg å jobbade, men kom hem jättetidigt. Lagade lite mat å sen när pappa kom hem åkte vi till Rönninge å hämtade bord å stolar. Stannade till i lägenheten på vägen hem å lämnade det å sen åkte vi hem. Kom hem för en knapp timme sen å är heeelt slut. Somnade på soffan nyss. Hur fan ska jag orka träna? Kommer jag ens kunna träna? Inte för att jag är trött utan för att jag har ont. Haha. Va är det som händer med min kropp? :(

Ajaaaa, nu ska jag vila i en halvtimme, sen är det middag som står på tur. Sen kanske jag hinner vila lite till innan det är dags att jobba. Sen träning idag. Kommer hem nästan mitt i natten. Men snart är det helg! Jag är taggad. Först vinner vi matchen å sen är det all in :D Kan inte bli bättre.



Vill bara sooooova :(




//Emma

 


Torsdag

Veckan har gått as snabbt! Redan torsdag eftermiddag nu :) Kanske beror på att jag var ledig igår, tillbringade hela dagen på Eskilstuna Zoo, himlans trevligt! Lägger upp en massa bilder sedan tror jag tog kort på varenda djur (detta inkluderar alltså min lilla syster).

Imorgon så ska jag på DN-galan med Carina och flera stycken från jobbet, DN-galan är ju en Diamond League tävling som vi säljer rättigheter till :) (http://diamondleague.com/). Den börjar egentligen vid 18.30 men eftersom jag har träning innan så får vi smita in lite senare, blir en riktig snabb dusch + fixning!

Min Iphone har inte kommit ännu...

/Emilia


Förresten, någon som har ett knä å låna ut?

Godmorgon

Andra dagen i rad jag skriver ett morgoninlägg. Imponerande. Jag är i princip klar för att åka så tänkte bara skriva några ord. Fyra butiker, kolla bord å träna står på dagens schema. Får se hur det går. Det jag är mest orolig för är att hitta till bordet, men det löser sej förhoppningsvis.

Ha en underbar dag i solen allihopa. Skönt att den tittat fram igen.



//Emma

Godnatt

Matchen slutade 3-0. Utklassning. I like. Men det har varit en lång dag å jag är trött, så nu tänkte jag minsann sova. Imorgon blir det en spännande dag, ska å kolla på matbord å stolar bl a. Spännande va? ;)

Men sov gott å dröm sött allihopa så hörs vi imorgon. Jag tycker jag har uppdaterat flitigt idag, så jag ger mej en stjärna i kanten å dissar Sarah å Emilia ;)



Pusssss //Emma

JAAAAAA! :D

2-0! :D:D:D

Bye bye ännu mer.




//Emma

Ambulans

Emil å pappa va iväg på match idag. Emil spela å pappa kolla. Sen får jag ett sms av pappa att Emil skadat sej allvarligt å att ambulansen är på väg :O Nu är han inne på röntgen. Jag hoppas verkligen det inte är nåt allvarligt, är en nackskada, men det är allt jag vet just nu.


Jag å Emil, oerhört bra kvalitet :)



Stackars älskade lilla lillebror :(

//Emma

 


Champions League

Haha nu sitter jag å kollar på när AIK åker ur Champions League. Det är alltid kul att se det gå dåligt för dom. Dock står det 0-0 just nu, men dom förlora första matchen med 1-0, så med detta resultat är det bye bye.

Bara för att man är ledig från fotbollen betyder inte det att dagen inte har nåt att göra med fotboll ;)



Mikael Dorsin, ett äkta Djurgårdshjärta som nu spelar i Rosenborg å spelar bort AIK ;)


I skrivande stund gjorde precis Rosenborg 1-0. Det betyder att AIK måste göra två å det gör dom inte :D Tjaråååå!

//Emma


TRÖTTER

Helt slut, som vanligt.
Jag har inte ens ork till att sitta vid datorn, varken logga in på facebook, msn eller bloggen. Jobbet gör mig trött!

Har börjat åka själv lite smått nu, tidigare har jag alltid åkt med någon för att kunna se och lära men nu står jag på egna fötter! Ett samtal bort finns alltid hjälpen om det skulle vara något problem men än så länge går det bra :)

Som tidigare nämt har vi en ledig kväll, SKÖNT! Precis det jag behöver, slippa komma hem från jobbet och stressa sig iväg till träningen. Och tänk att jag ska hålla på såhär i 45 år till! Om jag inte börjar plugga förstås.

Skönt det skulle vara om man kunde träna fotboll på heltid och dessutom leva på det!

Ska alldeles strax krypa ner under täcket. Ska bara försöka hitta några bra nya låtar innan dess.

Sov gott!!

Sarah






Onsdag

Jag är hemma. Kom hem tidigare än jag trodde. Men det är bara skönt. Jag har ändå varit ganska flitig idag. Jobbat å sen målat. Jag har funderat lite på va man gör en kväll som denna när man är hemma vid sju å inte har nåt planerat? Ingen fotboll idag inte. Så va gör man?

Som ni kanske räknat ut vet jag inte riktigt va kvällen bjuder på, men det är bara skönt. Blir till att slappa vid tvn eller nåt. Om jag kommer på världens bästa idé kanske jag bloggar lite extra, bara för er skull ;)


Man är snygg när man målar iaf :)



Tack för nu.



//Emma


Nästa nya storbloggare

Godmorgon allihop! Visserligen är det nog inte så många vakna. Men då får det väl bli godmorgon när ni läser det då. Jag har sovit gott å känner mej riktigt taggad för dagens uppgifter, eller? Ska iaf hoppa in i bilen å åka ut mot Lidingö om ett litet tag.

Jag känner att jag lätt är nästa storbloggare. Hur många skriver liksom ett inläg tjugo i åtta på morgonen? Nej, just precis. Så om ni väntar några dagar så kommer ni se oss segla till topen ;) hahaha!

Jag kan väl ta å förklara den verkligen anledningen till att jag skriver. Det är nämligen så att jag inte kommer komma hem förrän ganska sent ikväll så därför kommer uppdateringen bli ganska dålig. Tänkte kompensera det med ett morgoninlägg.


Mysigt med gruppkram med halvnakna tjejer ;) haha!



Emilia ska som hon sagt till Eskilstua zoo med sin familj idag. Jag säger bara, ha det så jälva bra i det helt underbara vädret ;)

Ha en bra dag :)




//Emma


Sweet dreams

Klockan börjar bli mycket å jag har en lång dag framför mej imorgon. Ska ut till Lidingö på morgonen å jobba å efter det åker jag till lägenheten å målarmålarmålar. Eller det är tanken iaf. Dessutom är jag grymt trött så ordet sova klingar ljuvt i mina öron.




Det finns många sätt man kan sova på, det här är ett ;)



Sov gott å dröm sött kära ni!



//Emma


Bad guy-pappa

Åkte hem till mina föräldrar efter träningen idag (om man kan kalla det träning för min del, jävla knä!), gjorde mig en riktig dubbelburgare, var jätte hungrig! Sen fick jag höra att mamma börjat tjaffsa med några utanför sitt jobb. Det finns tydligen en rökruta där som mamma undvek och ställde sig lite längre bort, ändå envisades en man och hans fru (+barn) att ställa sig bredvid mamma å röka:

- Ursäkta, skulle ni kunna ställa er där borta? försöker undvika röken.
- Eh, pratar du med mig? Svarar mannen
- Ja skulle ni kunna det?
- Skojarru? Du säger till mig?

Sen kom pappa med bilen och mamma berätta, pappa tände till och blev jätte upprörd... pekade finger åt dem och frågade om han skulle gå ut och "prata" med dem. Mamma blev så chockad att hon vart helt tyst, inte ofta det händer... hahah detta visste jag inte om far min.

/Emilia


Ååååh sopa!

Jag är så jävla dålig på fotboll. Nu har jag fått det sagt. Förmodligen kan ni lista ut hur det gick på träningen så jag skiter i att berätta å överlämnar det åt er fantasi ;)

Jag är inne på blocket å kollar efter bord å stolar. Låter kanske jävligt tattigt, men då kan det få låta så. Jag hittar en del fina, men självklart det jag ville ha va precis sålt. Min vanliga tur.

Efter träningen har jag iaf tröstätit marsansås (heter det så?) med blåbärspaj. Det smakade bra. Min snälla mamma hade varit ute å plockat blåbär å på det gjort en paj. Mumsiii.

Jag behöver verkligen ta bort nagellack från fingrarna å tårna sen vår volleybollturnering i lördags, men jag orkar inte. Tänk va mycket annat man kan göra på den tiden liksom. Dock är nagellacket gult å grönt på vartannar finger å varannan tå så jag är inte direkt snyggast på stan.


Jag är tööörstig, skulle behöva lite dricka (a)

I vanlig ordning är det dessutom jag som håller bloggen vid liv, även om Emilia chockerat mej dom senaste dagarna. Får se om hon klarar en vecka ;)

//Emma


...

Tisdag. Blev en ovanligt lång dag. Men det va inte för jag jobba ihjäl mej utan för att jag åkte till Kiropraktorn å luncha med mamma mellan butikerna. Men det va trevligt värre. God mat dessutom. Kom hem för ett litet tag sen å skulle egentligen behöva sova. Jävligt trött. Men har träning sen så vet inte om jag hinner.

Det ska bli kul att träna, dock har inte min ljumske blivit bättre från gårdagen, utan snarare sämre tyvärr. Men jag ska fan va med. Min laddare till datorn har fortfarande inte kommit så sitter vid Emils dator idag igen å nördar. Men han vet inget för han är inte hemma. Hihihihi.



Det här får räcka för nu, skriver mer efter träningen, från min dator (mamma tar hem sin laddare :)).

Ha en trevlig kväll!

//Emma

Tisdag

SOL idag! Vilken skillnad om man jämför med igår.. Som tur var så slutade det iaf regna innan träningen började.

Vill ha min Iphone nu! orkar inte vänta... Dom sa att den troligtvis skulle komma den här veckan, men det vet man ju aldrig, brukar ju alltid bli en massa krångel.

Imorgon ska jag till Eskilstuna Zoo med mina föräldrar och Hanna, kul! :) Hoppas det blir fint väder bara.




Det är redan augusti!! Shit vad tiden går...

/Emilia

Dagens citat 100802

Jag, Sarah å Emilia sitter i bilen på väg till träningen. Så råka växeln hoppa ut så Sarah hade friläget i.

Emilia: "Oj, tappa du ner växeln i marken? Det lät som att den skrapa i".

Bör tilläggas att Emilia inte har körkort ;)


//Emma

Just lovely

Hemma igen från träningen. Den va rolig men gick fort. Snackade typ bort en kvart då vi pratade igenom gårdagens match. Min ljumske gjorde ont, men krigare som man är kör man på ;)

Batteriet på min dator är helt å hållet slut. Så har lyckats flirta till mej min kära brors dator ett litet tag för att skriva ett inlägg åt er. Ni ska bara veta hur mycket jag tänker på er :)

Nu när datorn inte är i funktion så blir det nog sängen. Va ska man annars gör? Så med detta säger jag godnatt. Sov gott å dröm sött allihopa så hörs vi igen imorgon.


Jag bara äääälskar bilden! :D


PS. Jag tycker INTE om Sarah just nu. Hon suktas med chips å dip å jag har inget :(


//Emma


Tsss

Hahaha jag måste bara skratta. AIKare är förjävla roliga. Dom ligger i botten av Allsvenskan å är urusla (visserligen är Djurgården oxå riktigt dåliga, men ligger på en bättre plats) å ändå ska dom hålla på att va kaxiga. Vi får väl se hur kaxiga dom är efter säsongen ;)

Jag känner mej iaf lite piggare nu efter någon timmes sömn. Välbehövligt. Jag kan även tillägga att man kropp inte mår helt bra. Som vanligt då tänker kanske ni, å det kan jag till viss del hålla med om, men ljumsken gör inte alltid så ont som den gör nu. Hihi.

Nu ringer iaf matklockan typ så tänkte springa i väg å käka innan det är dags för träning. Undra va vi ska göra för skoj idag? :)



Haha bilden har inte ett skit med nåt att göra, men tänkte att det kan va uppmuntrande i detta gråa å trista väder ;)





//Emma


Notera

Dagar sedan...

AIK vann en titel 149
Djurgården vann en titel 1 739
Hammarby vann en titel 3 202

:)

/Emilia

Måndag

Så trött som jag har varit idag va längesen jag va. Fyfan. Ska aldrig kolla på bio sådär sent igen. Haha. Som tur va hade jag en kort dag, så jag är redan hemma. Därför måste jag sova en stund nu om jag över huvud taget ska orka träna ikväll. Jag lider med Sarah som sovit ännu mindre å har en längre dag idag. Stackars oss!

Hörs om några timmar när jag vaknat, eller efter träningen. Haha.




//Emma


Helgen som var.

Så var det måndag igen! Men för en gång skull så kändes inte helgen jätte kort, hann med ganska så mkt faktiskt!

Hade en riktigt rolig kväll i fredags, först var det träning och sedan kom lite folk hem till mig, förade lite sen drog vi till Josefinas. Hur mysigt som helst, lite tomt dock men det gjorde inte så mkt! (Henke & Linus som inte är 20 ännu tog sig ändå in riktigt snyggt! haha). Sen drog vi vidare till Solidaritet, där tyvärr killarna tyvärr inte kom in (orutin), så vi tjejer tog oss en runda på dansgolvet och mötte sedan upp dem igen. Kvällen slutade dock ganska tidigt (3?), men var riktigt rolig :)






På lördagen sov ja ut, sen tog jag och Carina oss en promenad vartefter vi båda åkte till Väsby för att hälsa på våra familjer. På väg fick jagreda på at mina föräldrar var i dalarna, "jaha" tänkte jag då, men syrran är nog hemma iaf! Det var hon, men vid tio tiden drog hon ut så det slutade med att jag satt själv i Väsby och kollade Lost...

Söndag så var det match och sedan Bio (som Sarah & Emma berättat om)!

/Emilia

Inception

Nyss hemkommen från bion med Sarah å Emilia. Vi såg som Sarah skrev här under, Inception. Den va faktiskt riktigt bra. Dock måste man hänga med hela tiden å verkligen va på tårna å ha hjärnan med sej. Å det hade jag minsann, även om jag va trött å trodde jag skulle somna ett tag ;) haha.

Dock måste jag sova nu. Det har varit en lång dag med match, fotbollstittande å bio på det. Jag rekommenderar er verkligen att gå å så filmen. Den är lång, men värd varje minut.



Sov gott å dröm sött.

//Emma

Bio ikväll!

Matchen vann vi med 4-1 trots att vi inte spelade bra. Men sådana matcher ska man väl också vinna, hoppas bara att vi har den "turen" i serien. Men nu ska ni inte tro att vi var skitdåliga vilket vi inte var, stundtals hade vi riktigt fina anfall, bra uppspel och ett bra passningsspel.

Ikväll blir det bio med Emma och Emilia, mysigt!!
Inception hade vi tänkt se, många har sagt att den är riktigt bra så förväntningarna är på topp. Bra eller dåligt? Återstår att se.

http://www.filmofilia.com/wp-content/uploads/2009/12/Inception-Poster.jpg

Sarah

Söndag

Galet snygga tjejer på bilderna nedanför!

Gårdagen för mig blev lika lugn som den var för Emma, blev lite filmtittande och godisätande. 
Filmen Gamer var en av filmerna jag såg, den var helt ok. Dock väldigt sjuka/konstiga scener ibland..

Idag är det matchdags, träningsmatch! Det ska bli jätteroligt att spela igen, var ju ett par veckor sen sist. Idag står Bele Barkarby för motståndet. Kom och kolla! ;)

Sarah

Håbo- Tibble Beach Open 2010

Igår va det som sagt beachvolleybollturnering på schemat. Det blev en heldag ute i Håban med volleyboll hela dagen å sen fest på kvällen. Dock va jag den enda nyktra bland alla andra fylltrattar ;) Men jag har ju match idag så så fick det bli.

Vi hade två gruppspelsmatcher å vann båda dom. Vi blev direktkvalificarade till Semifinalen, vann den å sen vann vi även finalen! Så vinnare av Håbo- Tibble Beach Open 2010 är, Brazilianas! :D

 



Mer bilder kommer vid ett annat tillfälle. Det här va iaf ett smakprov från gårdagen.

Va tycker ni om vår outfit? ;D


//Emma


RSS 2.0