Torsdag

Vilken underbar dag det har varit idag. Jag vaknade vid kanske halv tolv å slängde i mej lite frukost å rörde mej direkt ner mot vattnet. Idag va faktiskt min å Sarahs klippa helt ledig å där la jag mej i godan ro. Efter ett litet tag kommer två småtjejer å lägger sej bredvid, men det va väl lugnt tänkte jag.... tills det kom typ tio pers till  det blev ett jävla liv. Dock vägra jag flytta på mej eftersom jag faktiskt va där först ;)

Blev bad idag igen å vid strax efter tre rörde jag mej hemåt. Sarah kom hem strax därefter å vi städa heeeela lägenheten. Så nu är det skinande rent här. Så härligt. Blev lite mat på det å sen gick vi ner till vattnet å tog ett kvällsdopp. Är verkligen jätteskönt i vattnet. Men när jag kom hem kände jag att det lukta jätteäckligt. Men lukta typ fisk?!?! Man typ bläää.

Resten av kvällen har spenderats i soffan med glass å lite sånt mysigt :) Sarah ska gå å lägga sej nu typ så jag tänkte passa på att poppa popcorn. Imorgon hoppas jag på lika fint väder då Emilia ska komma hit å vi ska mysa vid vattnet :)


Synd det inte finns såna här fiskar nere i vattnet hos oss ;(



//Emma


Lite onödig fakta

Visste du att...

...en loppa kan hoppa 350 gånger så långt som sin kroppslängd, det är som om en människa skulle hoppa lika långt som en fotbollsplan.

...människor och delfiner är de enda djur som har sex för nöjes skull.

...en kackerlacka kan leva i nio dagar utan huvud, innan den svälter ihjäl.

...i Sydafrika finns en jättelik daggmask som kan bli 6, 7 meter lång.

...elefanterna är det enda djur som inte kan hoppa.

...den mängd kött en Tyrranosaurus Rex kunde ta i munnen skulle räcka för att försörja en familj på fyra personer i en månad.

...en sjuttioårig människa i genomsnitt har stoppat i sig 30 ton mat - ca 6 elefanter.

...man tillbringar sex månader av sitt liv på toaletten.

...Stockholm, tillsammans med Reykjavik, har den renaste luften av alla huvudstäder i hela världen.



Sarah

Snart efterlängtad semester!

Två riktigt trötta tjejer sitte/halvligger i soffan, den ena är dock mer vaken än den andra och klarar av att skriva ett blogginlägg, bra va?

Jobbdagen har varit bra som vanligt. Så skönt nu när folk börjar gå på semester och kontoren stänger, så lugnt. Så jag tog mig en lite shoppingrunda på arbetstid, busigt va? '',
Men hann bara med en affär, eller hann med och hann med, jag ville inte gå in i några andra efter, fick med mig waaay tooo much från den butiken jag börja i. Är dock ganska nöjd med mina köp och i och med rean så gick det bara på 800 riksdaler :) Köpte tre par shorts (det jag behöver minst av allt), en söt transparent blus och en korallfärgad, typ?, kavaj. En lite längre, boyfriend stuk typ :D
Tänkte fota allt och lägga upp men vet inte om jag orkar?

Har gjort av med alldeles för mycket pengar på shopping dom två sista månaderna känner jag. Å andra sidan har jag knappt unnat mig något de första månaderna men ändå... I London shoppade jag en hel del, och nu sen jag kommit hem har jag köpt två par skor, bikinisar och nu det här. Kanske låter lite för er men för mig är det faktiskt väldigt mycket. Och jag som inte ens arbetar i privata kläder och resten av tiden går jag i mjukisar/träningskläder typ. Vad ska jag ha allt det nya till?! Tur att vi åker till Greklad i övermorgon så jag kan använda något iaf ;)


Cypern förra året, hoppas jag blir lika brun å fin i år :)


Sarah

I natt..

Förlåt för dålig uppdatering idag, men jag har haft annat för mej. Igårkväll efter matchen va det middag för alla spelare å ledare. Det va mexikansk buffé. Hur gott som helst! Ångrar mej nästan att jag inte åt mer trots att jag va proppmätt.

Det bjöds även på lite alkohol för dom som ville å det va jag, Emilia, Ebbe å Fizo (ett tag) som satt kvar. Vi spela ölspelet å snacka skit å hade det väldigt trevligt. Dock kom jag å Emilia på ett problem sen när vi kom på att sista bussen hade gått å tågen inte gick. Så det va nattbuss som gällde.

Vi hade typ en halvtimme på oss att GÅ från Bipen till Rotebro station, å det kan jag säga är omöjligt. Men vi började knata i godan ro. Hade ju massa vin så det gick ingen nöd på oss ;P När vi hade gått en bit lifta vi dock med en taxi som skjutsa oss. Å va betala vi med? Jooo en vindunk! Hahaha!

Sen blev det nattbuss å sen en promenad för min del från Järva krog. Jag va så busig å gick längs bilvägen. Men det va inga bilar ute då klockan va fyra på natten, så jag tyckte jag fick det ;) Eftersom jag kom hem så sent så gick jag även upp sent i morse å hann därför inte blogga då jag va tvungen att ta vara på soltimmarna ;)




Hihi jag å Emilia på Göteborgs gator ;P


//Emma

 


Just nu...

Jag kan tänka mej att dom allre flesta som är lediga spenderar sina timmar ute i solen vid vattnet, på en båt eller nåt annat mysigt. Men inte jag inte. Just nu hemma hos mej är det dricka vatten som gäller! Sitter å fläskar på soffan å dricker vatten i mängder. Haha.



Jag känner mej nöjd när mitt kiss ser ut som vatten ;) haha!



//Emma


Onsdag

Så vakna man upp till underbart väder idag oxå. Men idag kan jag inte va ute i solen nåt, ska undvika den så mycket jag kan tyvärr. Jag gick upp för ett tag sen å har käkat frukost å om ett tag är det dags för lunch. Sen ska jag å shoppa lite. Är ute efter en eller två nya bikinis å högtalare till telefonerna. Sen vet man aldrig om man hittar nå mer fint somrigt :)

Blir dock inte en så lång shoppingrunda då vi måste åka hemifrån halv sex sen å då måste vi hinna laga mat innan. Men nåt kan man nog hinna hitta förhoppningsvis. Hoppas det inte är alltför utplockat på bikinis bara :/

Hur ser er dag ut idag?


Bilden har absolut inget med nåt att göra, men Sarah ringde å jag har bråttom nu så tog första bästa ;)




//Emma

 


Tisdag

Måste bara berätta om min grymt jobbiga dag idag oxå. Jag sa ju att jag skulle gå till vattnet, vilket jag gjorde. La mej på en klippa å bara låg där å förökte få solstrålarna att träffa mej. Sen vågade jag även mej ner i vattnet å tog årets första dopp. Assent, jag vet. Men har liksom bara inte blivit av tidigare ;P

Jag gick hem å la mej på soffan. Råka somna dessutom. Vakna upp skittrött. Åt mat, åkte å träna å kom sen hem å la mej på soffan. Det är ett riktigt hårt liv jag lever ;)

Imorgon är jag oxå ledig, men har match på kvällen, så jag ska trots en ledig dag ställa klockan på nio å gå upp å käka frukost. Sen ska jag ta det lugnt, dock blir det ingen sol. Blir kanske lite shopping å en lunch med Sarah :) Jag måste ha nåt att sysselsätta mej med, annars blir jag rastlös å trött. Men jag tror morgondagen kan bli bra.

Sen på kvällen blir det förhoppningsvis en seger å sen buffé å middag med laget såhär innan uppehållet. Lovely! Blir kaaaanske lite alkohol för oss som vill oxå. Å jag kan säga att jag inte va sen med att säga ja (a) hahaha.

Nu är det iaf sängdags snart. Hörs imorgon :)





Puss å kram
//Emma

Det här med att svettas...

Sarah hade helt rätt. Självklart måste jag kommentera detta å berätta hur det verkligen ligger till. Sarah kan inte svettas!!! Hon har gjort det en gång å då sa hon typ "Kolla det droppa en droppe!!!!" Så att nåt över huvud taget skulle synas igenom henns shorts är omöjligt :)

Annat är det med mej kan jag säga. Sarah fråga mej idag efter träningen om det va svett eller vatten jag hade i ansiktet. Hahahaha!

Det jag vill komma fram till är iaf att om Sarah nån gång säger att hon svettas så behöver ni inte lyssna så noga, det hon egentligen menar är att hon är lite varmare än vanligt bara :)


Men spelar man fotboll hör det till att man svettas ;)




//Emma


Tiiissdag

Måste ha varit årets varmaste dag idag! Så fort jag gick ut ur den iskalla bilen pga. AC:n så började jag svettas. Var rädd att svetten skulle synas igenom mina röda shorts, haha! Trevligt :)

Dagen har flytit på bra trots mina svett-problem. Och nu kommer säkert Emma skriva något om att jag inte kan svettas men det gör jag faktiskt, bara att det inte droppar och syns genom tröjan som på vissa andra :P

Nu ska ni få höra något riktigt irriterande, och jag tror att alla som har körtkort håller med mig.
Folk som trycker på knappen (vid ett bevakat övergångsställe) och sen går även fast det inte har blivit grön gubbe men det råkar vara tomt på bilar då. Varför ens trycka på knappen?!?!?!?!?!
Jätteonödigt och väldigt irriterande... Så ni som ska gå över åvergångsställen hädan efter, om ni planerat att gå över tidigare än det blir grön gubbe, tryck inte på knappen då, snälla :)

 

Nu ska jag gå och lägga mig och läsa! En "hobby" som jag faktiskt har saknat! (a)

 

Sarah


Hahaha sötaste jag sett!!!

Ni måååste kolla på det här. Jag vet att det är långt, men så värt det! :D

//Emma

Ut i solen

Nu lämnar jag lägenheten å rör mej bort mot vattnet. Jag hoppas verkligen inte att nån har tagit min klippa. Haha. Har varit där varje gång jag varit vid klipporna. Så tråkigt att gå runt å leta helt själv. Men det blir till att ligga där nån timme iaf. Planerna är att va hemma till tre igen. Hoppas jag får lite färg idag iaf :)


Typ såhär brun vill jag bli....



//Emma


HAHAHA

Asså jag mååååste bara visa er en bild. Igår när vi spela match så blev jag typ puttad bakifrån så jag ramla å hon typ sprang över mej så jag fick brännsår i ansiktet, på knät, höften å armen. Haha. Hur som helst så låg jag på marken helt mörbultad, men det blev ingen respons från domaren. Idag hitta Malin bilden som verkligen visar hur det verkligen såg ut. Haha!!! Jag blev verkligen mooooos!


Så jävla kul att det är fotat precis i det ögonblicket. Hahaha! :D




//Emma


Semester!!!! :D

Det är med riktigt glada ord jag säger att jag faktiskt näst intill har semester nu :D. Semestern börjar egentligen nästa vecka, men har inget mer jobb den här veckan sååå. Dessutom ska det bli fint vädet. Hur bra?! Imorgon blir det iaf till att gå ut å sola om det är tillräckligt bra väder :)

Jag har haft en jättetrevlig midsommarhelg ute i Bålsta med mina älskade vänner. Bäst är ni! Vi har tagit det lugnt, men även festat till det lite på midsommarafton, men vem gör inte det liksom? På dagen va vi på grönan, det va supertrevligt. Dock blev jag inburen i en "karusell" som jag klart å tydligt sagt att jag inte åker flr jag blir åksjuk. Men vem lyssnar på mej liksom? haha. Midsommar avslutade med en promenad på cirka två å en halv timme. Va gör man inte för att komma hem liksom? Haha.

Hur va er midsommar?




Såhär såg jag ut på midsommar, hemsk bild, men det är den enda jag hade. Haha




//Emma

 


Galet fin låt

 

 

"What are words if you really don't mean them when you say them."

 

Sarah


Stackarns kille

Jag måste börja med denna syn som jag möttes av idag när jag kom ut från lunchen



Killen hade glömt att lägga i handbromsen och bilen har på något sätt rullat ner i diket bland buskarna. Han kunde varken backa upp den eller bogsera upp den med lina då den gick av. Dom var alltså tvugna att ringa en bogserbil som fick komma och lyfta upp den ur diket xP Och jag kanske ska nämna att det var killens första dag, haha stackarn!

Solen skiner, lite segt att det är jobb hela veckan då det skulle vara galet skönt att vara ledig, man kanske skulle råka bli "sjuk" dom sista dagarn? ;) Närå, så dum kan jag faktiskt inte vara mot mina arbetskamrater, hade varit en annan femma om jag själv kommit efter i mitt eget arbete men nu är det ju faktiskt så att dom får göra mitt jobb om jag inte är där och då känns det lite halvtaskigt att ligga hemma på klippan och vara "sjuk". Snäll arbetskompis jag är!

Sarah

Midsommarhelgen

Min "come back" kanske blir lite tidigare än efter Kreta-resan i alla fall.. Eller jag tänkte nu bara höra om ni haft en bra helg först och främst? Midsommar! Mycket alkohol har flödat kan jag tänka mig? ;)

Inte för mig, jag har tagit det kolugnt. Har spenderat helgen uppe på landet med familj och släkt. Kanske den sista gången på landet då vi ska sälja det. Men förhoppningsvis är det ingen som vill köpa det så vi får ha kvar de ett tag till, hihi. Har varit mycket trevligt i alla fall, älskar helgerna där uppe. Nära till bad, fiske och fotbollsplan. Lugn och ro, en annan frihet än vad det är här hemma i Sthlm. Och ingen stress!

Och nu kom jag på att jag glömde ta hem ett fiskespö som jag skulle göra, buuhuu :(

Men ni har haft en bra helg hoppas jag! Imorgon är det en ny arbetsvecka, sen går jag på semester, woohooo!

 

Sarah



Muuusiic


 

Sarah


Löfte

Nu alla kära läsare har Sarah lovat att när vi kommer hem från Grekland ska ska ska hon börja blogga igen. Hon har även lovat att en ny design kommer upp då. Jag längtar som en tok :D

Hon sa även att hon verkligen lovar, så hon liksom bekräfta det. Så håll ut i ett par veckor till så hör ni från Sarah sen. Peppa henne till att komma tillbaka starkare än nånsin ;)





PUSS! //Emma

Rihanna... rawr

Jag har tänkt å kommit fram till att Rihanna är såååå jävla snygg! Skulle lätt vilja se ut som henne alla dagar i veckan! Kul att hon både är snygg å sjunger bra. Va har jag liksom? Haha. Ajaaa, kul för henne hur som helst :D


Kolla bara på det här liksom!!!! ;)




//Emma


Glad tjej!!!

Den här dagen har varit helt underbar. Jag vet egentligen inte riktigt varför. Men jag har varit på riktigt bra humör hela dagen. Tror inget kan få mej på dåligt humör idag :D. Såg en riktig snygging på jobbet, å sånt är ju alltid trevligt, sen fick jag ett väldigt glädjande besked å det gjorde allt ännu bättre. Har dessutom varit fint väder idag ;)

På väg hem från jobbet tajma dessutom t-banorna sjuuukt bra. Å det händer inte alls ofta kan jag säga. När jag kom hem vänta jag på Sarah å sen åkte vi till Nacka Forum. Shiiiit va jag hitta grejer. Helt galet. Men så är det alltid, när Sarah vill shoppa kommer jag hem med en massa nytt. Haha. Dock fick jag inte tag på det viktigaste. Alkohol. Får fixa det imorgon helt enkelt...

Vill knappt att den här dagen ska ta slut. Men hoppas på en lika bra morgondag. En jobbdag kvar sen helg å midsommar :D


Min å Emilias dricka från Götet, dock blir det inte riktigt lika mycket på fredag... hahaha



//Emma


Tisdag

Det är nästan lite så jag skäms när jag säger god morgon! Haha. Visserligen har jag varit uppe i kanske en halvtimme, men ändå. Jag är ju ledig idag, men det är så tråkigt så jag kommer inte göra nåt speciellt innan det är dags att åka till träningen.

Imorgon ska jag å Sarah åka till Nacka forum å shoppa lite inför vår Greklandsresa. Det kommer bli så jävla grymt. Dock har ingen av oss varit i Nacka forum förut, men vi hoppas på att det är bra å att vi hittar nåt spännande :)

Bikini står nog högst upp på shoppinglistan, jag har ett par stycken, men man måste ju iaf ha nån ny med sej? Man måste ju ha olika så man kan byta lite :) Sen vet jag inte mer va jag är sugen på att köpa. Smink måste jag köpa, men det är bara för att mitt håller på att ta slut. Kan nån svara på varför allt smink typ tar slut samtidigt? Asstörigt...

Nu vettefan mer va jag ska skriva. Så jag återkommer väl om ett tag. Haha.


Kommer nog bli ett par såna här kvällar i Grekland oxå :D




//Emma


Måndag

Återigen usel uppdatering. Men jag varna er ;) Nu är jag tillbaka starkare än nånsin ett par dagar ;) haha. Jag har haft en jättetrevlig helg. Åkte ju ut till Bålsta redan i torsdags å i fredags va det lite tennisspel med Emil å hans kompisar innan min träning. Efter träningen va det myskväll med Linda, Josse å Stefan. Vi snacka massa skit å Linda spela talking Gina. Haha.

I lördags va det först match å sen lite andra trevligheter. Blev grill å dricka hemma hos Stefan, sen blev det utgång för dom flesta. Dock inte för min del. Haha. Vi lämnar orsaken. Vaknade hemma hos mamma å pappa igår å vågade inte gå upp från sängen. Usch å fy som jag mådde. Men lyckades ta mej hem lite senare under dagen. Trodde våra sju trappor skulle va det sista jag gjorde, men jag överlevde även dom.

Dagen har spenderats med jobb, träning å storhandling. Sarah gick nyss å la sej, men jag är ledig imorgon så det blir till att kolla lite film innan det är dags att krypa ner i sängen. Jag undrar va jag ska göra imorgon. Funderar på att åka till Mörby Centrum, men får se hur jag känner imorgon. Kommer nog bli en dag på soffan innan träningen. Haha.

På torsdag bär det av till Bålsta igen för att fira midsommar. Då blir det till att dricka cola :D Hahaha!

Va ska ni göra på midsommar?





//Emma

Torsdag

God morgon! Sovit gott? Jag har sovit bra, men ändå inte. Vakna ett antal gånger varav en gång jag vakna höll dom på att borra så jäääävla högt. Kändes verkligen som dom borra i huvudet på mej. Men jag lyckades somna om även då på nåt vänster. Haha.

Jag har packat klart inför helgen å även ätit frukost å nu sitter jag å väntar på att pappa ska komma å hämta mej. Han skulle ändå till stan så då passar jag på att åka med honom tillbaka ;P. Ikväll är det träning oxå å sen hoppas jag på att Emil är hemma så jag kanske kan umgås lite med honom. Träffar ju inte honom allt för ofta längre.

Hur ser era planer för helgen ut?






//Emma


Onsdag

Onsdag idag å det betyder lika med helg för mej!!! :D Så jävla skönt. Dock är jag redan sjukt uttråkad. Haha. Slutade tidigt från jobbet idag å har inte gjort ett skit sen dess. Sarah kom hem nyss, å jag sa att hon skulle gå å vila lite så lagar jag maten. Så jag ska börja med den snart :) Undra hur det ska sluta. Ska laga nåt jag aldrig gjort förut. Knaaas.

Ikväll tänkte vi åka å kolla på när vårt f17 lag spelar mot Djurgården. Vår kära vän Janna är ju tränare för Djurgården så det ska bli kul att se henne coacha ;) Dock beror det lite på vädet å vind om vi drar å kollar eler inte.

Senare ikväll ska jag poppa popcorn. Haha kul att jag redan bestämt det. Men jag är bra sugen. Jag ska även packa lite inför helgen i Bålsta är tanken. Pappa kommer å hämtar mej nån gång vid lunchtid imorgon. Ska bli kul att umgås med mina älskade Bålstavänner hela helgen :)

Kan förvarna redan nu att bloggen nog kommer ligga nere ett par dagar då jag inte tar med mej datorn å Sarah inte bloggar :( Men den som väntar på nåt gott... ;)





//Emma

Tisdag

Va snabbt dagarna går. Redan tisdag kväll å egentligen sovdags. Dock har jag svårt att gå å lägga mej, så blir uppe ett tag till.

Idag har jag inte gjort ett smack mer än tränat. Va ledig från jobbet så blev en rejäl sovmorgon. När jag väl va uppe så funka endast ettan å tvåan. Typiskt en ledig dag då det är ganska dåligt väder å tvn inte funkar som den ska. Men jag lyckades efter mycket om å men fixa den :D Justja, tog en promenad ner för trapporna å till ICA oxå för att handla lite till kvällens middag. Men det är allt jag gjort idag förutom att träna.

Tråkig dag, men sånt som händer. Imorgon är det jobb som gäller, sen är det faktiskt helg för min del. Den ska spenderas i Bålsta :) Ska bli riktigt kul faktiskt :)





//Emma

Måndag

God kväll! Jag har faktiskt haft lite dåligt samvete över att jag inte bloggat, men jag har varit för upptagen å för trött. Haha. Helgen har varit grym :)

I fredags efter träningen drog vi som sagt till Jama. Där umgicks vi å käka mat å tårta ett tag innan vi rörde oss hemåt. Det blev ett stopp på ICA för inhandling av "lite" chips å grejer. Blev hem å ta det lugnt i soffan med en film.

På lördagen va det dags för match. Kan ha varit årets varmaste dag så man typ dog när man spela. Men det blev iaf 1-1, å eftersom jag skriver så överlevde jag trots allt. Vi fick sällskap av Eve å Mickis hem å där fixa vi oss å käka å sen åkte vi till grönan där vi mötte upp några andra från laget å några från herrlaget. Femkamp va tanken, men det blev inte så mycket av det. Men jag hade trevligt iaf. Stanna till på en uteservering på vägen tillbaka å sen drog jag till Amba där kvällen avslutades :)

På söndagen gjorde jag inte mycket alls. Men trots att jag va bakis å trött så bokade jag å Sarah sommarens resa till Grekland :D Kommer bli så jävla niiiiice! Dessutom har vi planer för vår andra lediga vecka nu oxå å den kommer bli minst lika grym :D Jag är galet taggad!

Idag har jag jobbat, va en riktigt lång dag, men det gick bra ändå :) Sen va det lite träning på det. Nu ligger jag på soffan. Är ledig imorgon så jag vet inte va jag ska göra. Jag hoppas iaf på sol imorgon så jag kan sola lite :) Vill gärna lämna min genomskinliga färg....






//Emma

 


Heeelg! :D

Så va det helg igen :D Helt underbart. Dock va jag osäker på om jag skulle överleva dagen, men det har jag gjort hittills. Det är så varmt på jobbet så man tror på allvar att man ska tuppa av. Kul att gå runt svettig hela dagen liksom. Haha.

Om en timme är det dags att röra sej mot träningen å direkt efter den bär det av mot Jama för att fira att hon tagit studenten. Duktig tjej! :D Sen ser jag fram emot morgondagen. Kommer bli en riktigt rolig dag känner jag på mej. Men mer om det imorgon ;)

Va ska ni göra i helgen?




Söta Jama :D




//Emma

 


Aaaaaj!

Nu ligger jag på soffan igen om vanligt. Sarah har gått å lagt sej å då kan man alltid lägga sej ner från sin sittande position.

Idag innan träningen åkte vi till Väsby centrum för att fixa några grejer. Dock kom vi dit lite sent, så alla butiker hann stänga innan vi va klara. Men hur som helst så fick jag tag på en typ plattång fast den gör håret vågigt istället. Självklart va jag ju tvungen att testa den efter det att vi tränat å gått upp för alla trappor (kände att jag va tvungen att tillägga det ;)). Såklart så lyckades jag bränna mej i pannan å det gör faktiskt förjävla ont. Haha. Men förutom den lilla incidenten så verkar den faktiskt funka riktigt bra :D

Nu tänkte jag dock ta å stänga ner datorn. Ska jobba imorgon, sen är det träning å direkt efter den är det stundentmottagning. Ska bli mycket trevligt :).

Innan jag ska sova ska jag dock svara på Malins kommentar. Känner att jag måste förklara mej.
För det första är det tråkigt att bada själv. Sen vet man ju aldrig va som kan hända. Tänk om jag skulle typ drunkna, då är det ingen där som kan rädda mej. Ni va ju ändå två. Det är dom enda anledningarna, annars hade jag ju badat för huuuur länge sen som helst ;)


Här våga jag t ex bada, å som ni ser hade jag sällskap... plus flytväst iofs. Men ni fattar ;)




//Emma


Vilken underbar dag

Nu är jag hemma igen efter att ha spenderat några timmar vid vattnet. Det va riktigt skönt faktiskt, dock fick jag inte så mycket färg :( Men sommaren har ju precis börjat ;) Det blev inget bad heller, men kändes inte så kul själv, så jag väntar med årets första dopp. Haha.

Nu ligger jag på soffan å väntar på att Sarah ska komma hem. Idag blir det tidig middag å sen ska vi till Väsby å fixa lite saker inför helgen innan det är dags att träna. Tänk att det snart är helg igen. Satan så fort veckorna går :D





//Emma

Soligt

Jag vaknade för ett litet tag sen å har ätit upp salladen från igår. Bikinin är på å jag tänkte röra mej bort mot klipporna å vattnet. Jag har inte hunnit va ute nåt i solen än så jag är typ genomskinnlig, så en ledig dag som den här passar ju perfekt att spendera i solen :)

Undra om det även kommer bli årets första dopp för min del? Jag vet att jag är låååångt efter alla andra, men jag har ju inte ens varit vid nåt vatten, så då är det ju svårt ;) Lite haltråkigt att alla andra jobbar bara, men nåt kan jag nog sysselsätta mej med :)

Vi hörs när jag är tillbaka :)

 

 

//Emma


Va är det för fel?!

Jag fattar inte. Va är det för fel på facebook? Det är sjukt irriterande å stör mej som fan. Varför kan jag inte se nå kommentarer? Varför syns inget på min sida? Pallaaaa!!!



//Emma

Typiskt...

FAAAAAAAAAAAAAAAAN förra inlägget försvann så jag måste skriva om. Det är oxå väldigt typiskt...

Vi har vetat väldigt länge att dom ska renovera vår hiss, men det har blivit väldigt försenat. Så igår skulle det dragit igång efter all försening. Men inte det. Så tror ni inte att idag, bara för vi skulle storhandla började dom. Det va askul att bära upp massa tunga kassar för sju trappor, verkligen.

Men det värsta är ändå när man kommer komma hem mitt i natten lite småfull... i klackar?! Å ska upp för alla dessa trappor. Fyfan. Hur typiskt är inte det liksom? Va kommer att hända? Jag hoppas på en schysst rumpa ;)




Hitta ingen bra bild så fick bli en från en storhandling förut. Haha





//Emma

 


Onsdag

Jag vet att det har varit kass uppdatering i bloggen. Men Sarah har varit i London å jag har varit i Bålsta. Haha. Jag har haft en assoft vecka. Helt perfekt. Emil tog studenten för en vecka sen å hela dagen va helt perfekt. Sen har jag bara varit i Bålsta å umgåtts. Mycket trevligt.

Nu är jag dock tillbaka i verkligheten å vardagen. Idag har jag jobbat, kom dock hem vid tio. Haha. Så jag la mej å sov ett litet tag då jag sov dåligt i natt då telefonen ringde :( Sen åkte jag för att göra ett typ prov. Mötte därefter upp Sarah i Jakan å vi har gjort veckans storhandling. Vi har dessutom rensat typ både kyl å frys. Riktigt duktiga tjejer. Dessutom blev det sallad till middag! (Laget, jag hoppas ni läser det här ;))

Nu står Sarah i duschen så jag passar på att blogga. Jag är ledig imorgon så är riktigt sugen på att dra ut å ta några drinkar, men jag spar nog dom till helgen. Vi ska iaf kolla på Gossip girl eftersom vi missa det i söndags. Jag hoppas på riktigt fint väder imorgon så jag kan gå ut å sola å bada. Nån som vill joina?! Så tråkigt själv :( Jag kan lova en kram till den som ställer upp att umgås med mej ;) haha!

Va har ni gjort dom senaste dagarna?





Dagens middag. Va riktigt gott faktiskt :D




//Emma

 


Dagens citat 110607

Hahaha så va det återigen dags för Sarahs kloka ord.

"Det är ingen brådska på loftet" hahahaha. Men ba whaaaaat?!





//Emma

RSS 2.0