Helgens bravader

Inte bara Emma som bloggar! :)

Min helg har inte varit riktigt lika tuff som Emmas.
I fredags var jag hemma med pappa och såg på idol, somnade vid halv elva innan jag ens sett idolutröstningen så det var nog tur att jag inte begav mig ut som jag kände för ett tag.

Igår var det filmkväll med Bea, vi gottade oss i glass och bär och såg den nya terror på elm street, den var helt okej, lite obehaglig då och då men inga riktiga skräckskrik, haha. Måste dock erkänna att jag drog upp täcket för ögonen ett par gånger. Tyckte iofs den var bra då den hade en bra historia och inte något ihopkastat som dom flesta skräckfilmer som är gjorda nu för tiden brukar ha.

Sen skulle det bli en impulsutgång till MP men det gick inte riktigt som planerat, haha!
Så kom hem igen någon gång vid halv två och då kröp jag ner under täcket och somnade gott och drömde inga mardrömmar om Freddy :)

Dagens spenderades på Ikea, men innan dess åkte jag och mamma och tog några mått i lägenheten. En seg men alltid lika glad Emma öppnade dörren, hoppas hon får många timmarns sömn inatt och att hon inte fastnar framför datorn (läs facebook-chatten) som det brukar vara ibland (väldigt ofta), hihi.

http://erikli.bloggproffs.se/files/2010/05/A-Nightmare-on-Elm-Street-2010-movie-poster.jpg



Sarah

Söndag

Fyfan vilken helg det har varit. Den har varit riktigt bra, men jag mår som jag förtjänar nu kan jag säga. Utgång både fredag å lördag. Kalas det. Jag kände mej skyldig att blogga nu då det har varit väldigt dåligt med uppdateringar. Å som vanligt är det då jag som tar tag i det ;)

Beck började för ett litet tag sen så tänkte kolla på det å käka chips å dipp. Colan är även framme, finns det nåt bättre än cola när man är bakis å trött? :D





//Emma

Litet fel

Såg nu att jag gjort ett litet fel! När jag la in nedräkning till Gbg, råkade lägga in att vi skulle åka på lördagen (därav 11 dagar kvar i måndags) men vi åker ju på torsdagen :) Puh! Det där kunde gått illa.

När jag och syrran satt på bussen till IKEA så berättade jag att jag skulle till göteborg om en vecka, "vad trevligt" tyckte hon då. Själv skulle hon till Skövde nästa torsdag och kanske åka över till Gbg då... tog ett tag innan vi insåg att vi skulle vara där samtidigt då, haha.

- Vilket tåg tar ni? frågade jag då. 
- 17.07 från centralen.
- Gud va sjukt! Jag och Emma ska också ta det!
- vilken vagn?
- 14!
- vi med! plats 25 &26
- vi har 17 & 18!

Lite sjukt ;)




/Emilia


Heeeelg!

Nu är det äntligen helg å jag kan slappna av å bara njuta å längta till nästa helg oxå, hihi. Har ju haft tenta idag. Första tentan nånsin. Å jag kan ju inte säga att det gick särskilt bra. Va ett par frågor som jag verkligen chansa på helt å hållet. Hade inte den blekaste. Men det är inte så konstigt då vi inte direkt gått igenom det.

Men jag hoppas jag får tillräckligt med poäng så jag slipper omtenta, även fast jag inte är helt övertygad. Är det nån som vet om man kan få minuspoäng? :P haha

Nu är det iaf helg å nu ska jag ta det lugnt å några timmar för att sen röra mej mot systemet. Sen kommer Emma å Viann hit å vi ska laga mat, blir kanske tacos ;D Sen blir det idol, dricka å skitsnack innan vi rör oss utåt. Det ska bli skitskoj å jag är taggad :D



Nu köööör vi :D


Va ska ni göra ikväll? Ses vi ute? ;D



//Emma


Pallar iiiiiinte

Fan fan fan fan fan fan. Jag orkar verkligen inte plugga. Jag är trött å hjärnan är typ död. Haha. Jag fattar ändå ingenting å det är mycket som är riktigt oklart. Men jag få helt enkelt hoppas på att många håller tummarna för mej å att jag har högre makter med mej. HAHA!

Jag längtar bara efter att klockan ska bli tolv imorgon. Då är jag förhoppningvis klar. Eller aa, jag har räknat med att va klar då iaf. Då är det helg å utgång. Ska ut med Viann å Emma å fira att vi gjort tentan. Haha. Kommer bli grymt. Laga lite mat, äta lite mat, dricka mycket alkohol å titta lite på idol. Sen efter allt detta ska vi ju såklart ut oxå. Ska dansa mycket å få lite motion nu när jag inte tränar så mycket ;) hihi.





Hörs imorgon! Sov gott å dröm sött.


//Emma

Tapetsering på G

Veckorna bara flyger förbi, känns som om det bara är tisdag idag men så är det fredag imorgon och sen heeeelg! Underbart!

Jag som trodde att vi skulle till Norra Brunn imorgon hade så fel så, det är ju först om en vecka som vi ska dit. Tråkigt då min planerade helg sprack men en lugn fredag (och kanske lördag) skadar ju inte.
Kan passa på att träna och göra massa annat nyttigt som jag borde göra när jag har tid men aldrig orkar, dessutom ska jag och mamma till Ikea på söndag och kolla på massa kul till mitt rum :)

Det var iofs tur att det var nästa fredag och inte den här, för nästa fredag kommer roligare komiker dit, t.ex. Özz som jag ville se, yeeey ;d

Sitter i Bergshamra och kollar på tv med Emma, snart kommer pappa hit så vi kan börja tapetsera, bilder kanske kommer när de är klart :)




Sarah


Lagfesten

Jag vet att många väntat på att höra hur lagfesten förra helgen va så jag tänkte berätta lite om den. Sarah sov här från fredagen så när vi vakna på lördagen så tog vi en varsin dusch å sen när vi va klara med det va klockan strax efter tolv, å då började vi med drickandet. Haha. Vi fixade oss lite, lyssnade på musik osv.

Vid tretiden kom alla i laget hit. (Strax innan så hade Sarah, jag, Malin å Janna käkat pizza, det va frunch för mej å Sarah. Frunch = försvenskat brunch) höhö. Vi förade här å hade det jättetrevligt. Malin å Janna hade en liten prisutdelning till oss andra oxå. Riktigt kul.

Vid sex-tiden började vi röra oss mot Slussen å båten. Det va en räk- å tacobåt. Riktigt god mat va det å efter maten så stod jag, Sarah å Emilia å dansade till bandet som va riktigt grymma! Jag blev även tvungen att hjälpa dom att blåsa i nån grej. Haha.

När båten kom in till land igen rörde vi oss vidare ut. Dock va det många som droppa av på vägen. Men vi va iaf åtta tappra som drog till Solidaritet. Dock hade jag så ont i fötterna så jag ville typ dö. Å Sarah kände detsamma så vid kanske två rörde vi oss hemåt. Fyfan vilken hemsk promenad det va från t-banan. Usch, har aldrig haft så ont i fötterna nånsin.

Men hur som helst. Vi kom hem till slut å la oss å kolla på tv å käka chips! :D. Tack alla för en jättetrevlig kväll. Måste göras om :)




Jag å Emilia, snygga på båten :D


Vi fick fina blommor oxå! :D



//Emma


God morgon

Nu drar jag mot skolan för att plugga! Måste måste måste lära mej nåt idag! Haha. Hörs sen.

//Emma

Trött

Satan va trött jag är. Vet inte hur jag ska orka se alla tv-program som jag vill se ikväll. Haha. Men kan iaf ta lite sovmorgon imorgon. Riktigt skönt. Ska till skolan å plugga med Emma imorgon. Duktiga vi är. Men det behövs verkligen kan jag säga.

Hur har min kväll varit då? Jo tack. Jag har tagit det lugnt mest. Har även lagat mat, skulle ju göra ceasarsallad idag. Å tro det eller ej, det blev faktiskt ganska gott. Slank ner iaf ;) hihi. Dock är ju hungrig nu igen. Typiskt. Undra om jag ska poppa lite popcorn kanske?





Hur har er kväll varit?


//Emma


Mörker

God kväll får man väl lov att säga. Jag ligger hemma på soffan å kollar på lyxfällan. Jag har inte tänt en enda lampa sen jag kom hem, det va bara för det va så ljust då. Men nu har det blivit mörkt å det är helt kosvart hemma. Enbart lite ljus från tvn å datorn. Myspys! ;D

Idag har jag varit jätteduktig. Jag, Viann å Emma har suttit i studentpalatset i fem timmar å pluggat. Kanske inte effektivt plugg i fem timmar, men vi va där iaf å gjorde en del :) Dock är det mycket kvar att göra än så länge. Men vi ska träffas imorgon igen så förhoppningsvis faller lite mer på plats så kan man vila hjärnan i form under kvällen ;) haha.

Om en halvtimme ska jag börja laga mat. Å jag kan säga redan nu att jag har ingen aning om hur det kommer sluta. Jag ska försöka laga Ceasarsallad. Jaa, ni hör ju. Hur steker man kyckling t ex? Jaja, jag håller er uppdaterade ;)



Ska använda mycket Ceasarsalladsås oxå som Emma säger. Hahahaha!



//Emma


Lack

Alltså fan va irriterande. När jag för ovanlighetens skull MÅSTE skriva ut nåt från datorn så slutar skrivaren fungera. Wehey, min vanliga tur. Fan fan fan.


//Emma

Göteboooorg

Om elva dagar så åker jag å Emilia till Göteborg. Vi ska göra staden osäker i några dagar. Haha! Det ska bli så jävla kul. Vi är riktigt taggade. Blir iaf utgång fredag å lördag å på lördagen ska vi tydligen på Håkan Hellström oxå. Hahaha! Så på lördag ska vi träna texter ;) haha. Kul ska det bli iaf!


Mina favoritgöteborgare ;)


//Emma


Tisdag

Tisdagen har gått väldigt fort. Har pluggat lite, men behövs en massa mer plugg om det ska gå vägen. Jag ahr iaf precis fixat in massa bra låtar till mobilen å nu ska jag ut på en löprunda. Kan ju inte bli helt förslappad bara för att det är uppehåll ;)




//Emma


Ännu en ny vecka

Tapeter snurrar runt i mitt huvud, har dessutom fått ont i det pga. det jobbiga beslutet jag var tvungen att ta idag tidigare under kvällen..

Som ni alla vet så har jag målat klart i lägenheten i mitt rum, nu är det bara tapetsering kvar och det ska pappa hjälpa mig med i veckan. Men nu var jag ju tvungen att ta det svåra beslutet om vilken tapet jag ska ha. Köpte en men vet fortfarande inte om det är rätt. Kommer inte lägga ut några bilder för än det blir klart om jag blir nöjd. Annars är det bara att riva ner och börja om.

Skämt åsido, tror inte min pappa är så sugen på det och jag får helt enkelt leva med mitt beslut isf..

Måndagen har gått riktigt snabbt, hoppas hela veckan går såhär snabbt!
På fredag är det utgång med jobbet, middag och standup på Norra Brunn, ser fram emot det suuuuupermycket. Hoppas bara att det är några bra komiker :)

Zoran, Johan och Björn kanske? Betnér och Özz är också två favoriter :)


 

Sarah


Måndag

Halloj alla! Hoppas ni haft en bra helg :) Det har jag! Men nu är det måndag igen, men inte vilken måndag som helst... utan måndag den 25 (löning) hehe.





Var och lunchade med syster idag (sushi), sen tog vi oss en "julrunda", startade med att köpa årets glögg på systemet sedan promenerade vi vidare och spanade in diverse butiker och betygsatte deras julpynt so far.




Har varit och röntgat vänstra knät idag, kom precis tillbaka till jobbet därifrån faktiskt. För att förtydliga så är det alltså inte mitt skadad knä (kul att man fortfarande säger skadade när det är fixat) utan det andra. Har haft ont i det i tre veckor nu ;/ vet icke vad det är, men det är ju läkarens uppgift att ta reda på det så jag litar på honom :)

Ikväll blir det kanske bio, någon som har något förslag på film?

/Emilia

Måndag

Jag är så trött. Vet inte vart jag ska ta vägen. Va hur nära som helst på att somna på föreläsningen idag, om jag inte gjorde det. Haha. Jag har varit väldigt duktig idag dock. Jag har betalat in lite räkningar å även betalat min del till stugan i Åre. Så nu är det klart. Fantastiskt :D

Pappa va här nyss å vi bar ner en massa skräp till bilen som ska slängas. Så nu finns det lite mer plats här hemma ;) Hihi. Börjar bli väldigt fint här nu. Wehey. Jag är sugen på att träna ikväll, typ springa eller nåt. Men sen kom jag på att det är tråkigt att springa. Hur kan man annars träna?



Två månader kvar till Åre! :D


//Emma


Söndag

Jag tänkte bara berätta att jag lever. Jag överlevde gårdagen. Haha. Det va en fruktansvärt lyckad kväll. Skitroligt hade jag :) Jag är jätteseg, så orkar inte skriva så mycket nu. Men ska försöka berätta lite mer detaljerat nån dag ;)

Sov gott!

//Emma

Nu köööör vi!

Sminket å kläderna sitter där det ska å håret är fixat. Några cider är uppdruckna å vi är taggade! Vi tänkte bjuda på våra identiska outifts dagen till ära.


 


Vem är vem? ;)



//Emma å Sarah


Äntligen lördag!

Äntligen är det lördag. Jag har ju varit övertaggad enda sen i söndags å nu är dagen äntligen här. Jag har haft en händelserik natt som Sarah berättat om. Å jag kan säga det att jag inte direkt ligger vaken å väntar på va hon har att säga, utan jag vaknar när hon pratar med men å undrar vafan hon snackar om. Haha.

Jag hade sjukt svårt att sova i natt. Har ingen aning om varför, jag brukar verkligen aldrig ha svårt att sova. Så därför tog jag mina grejer å gick ut till soffan. Där gick det bättre. Hoho. Sarah står nu i duschen å snart är det min tur. Efter det ska vi börja fixa oss lite smått å börja med nån cider sådär.

Om några timmar kommer laget börja trilla in. Det ska bli så jävla roligt. Ikväll köööör vi! :D




//Emma


Godmorgon!

Det där med att prata i sömnen kan vara galet roligt, jag har i och för sig aldrig hört någon prata i sömnen förutom min egen lillebror. Däremot så har jag själv vaknat av att jag pratat i sömnen. Inatt var en sån natt, bara det att Emma låg vaken brevid mig och hörde allt så hon undra ju vad jag höll på med. Och det är inte första gången det händer, haha.

Inatt prata jag om någon gubbe som ramla omkull..? Det sjuka är att jag kommer ihåg allt vi pratar om efteråt även fast jag inte är i 100% vaket tillstånd. Sen när Emma frågade vad jag prata om så sa jag igen att gubben ramla omkull, i det här skedet är jag alltså inte vaken men för ändå en konversation med Emma. Sen började jag snacka om att jag inte visste om gubben ramlat i verkligheten eller om jag drömt det.

Det sägs ju att drömmar ska spegla något som hänt i verkligheten, härom veckan såg jag en gubbe blåsa omkull men varför kommer drömmen så sent, kanske har tagit såhär långt tid för mig att behandla de "traumat", vad vet jag :p

En sak är säker och det är att jag gärna skulle vilja höra allt jag säger under nätterna för nu känns det som om jag bara pratar i sömnen när jag sover hos Emma, men jag kanske gillar att prata med henne och vill ta vara på alla möjliga pratstunder, även när jag inte är vaken..

Lite småsjukt är det trots allt vad kroppen har för sig när man inte är vid fullt medvetande.

Nu ska jag gå och väcka Emma, hon gick visst och la sig på soffan under natten märkte jag när jag vakna tidigt imorse. Hoppas ni sovi gott!

Sarah

Dagens diss

Jag har återigen en diss på gång. Å idag går det till ingen mindre än..... ELIN i idol! Va in i hela helvete har hon på sej?! Det va en heltäckande, tajt, guldig kroppsstrumpa. Å jag som trodde jag hade sett det mesta..


Stilikon säger Andreas. Förfärlig säger jag. Vad säger du?
(Som Sarah så fint kom på!)


Elin utan dagens klädsel ;P


//Emma


Helg igen! :D

Nu är lägenheten skinande ren, tror aldrig jag har varit så noggran när jag dammsugit tidigare och Emma har nog aldrig torkat av så många ytor som hon gjort idag, haha.
Nu är den förberedd för morgondagens bravader! Då smäller det ska ni veta :)

Just nu sitter vi (jag och Emma) och väntar på idol och på att våra pommes ska bli klara, sjukt hungriga är vi båda två och den grillade kycklingen luktar så otroligt gott..

Något som inte alls har att göra med det jag skriver om är Emma försöker just nu göra en cover på billionaire, låter riktigt bra, fortsätt jobba på det så kan de bli idol om kanske tio år :)

Nu ska vi pröva outfits inför morgondagen, om ni har tur så kanske det kommer upp några på bloggen imorgon ;)

Hörs senare om vi inte svultit ihjäl ;)



Någon mer än jag som blev förvånad imorse när man kolla ut genom fönstret?

Sarah


Efterrätt

Igår kom som sagt Josse hit efter jobbet. Det va en mycket trevlig kväll. Vi satt å snacka skit tills vi va tvungna att gå å köpa mat. Även Sarah kom hit lite senare å målade å joina oss. Det blev iaf thaiwok till middag typ. Mitt va sådär måste jag säga. Det smakade inte så mycket. Haha.

Efter maten lagade vi efterrätt, det blev panacota (satvas?) med bär å passionsfrukt. Det va gott å efter det blev det choklad. Vilken perfekt kväll ;D Vi kollade även på Lyxfällan. Jag va osäker på till en början om jag skulle klara av att se klart hela. Jag va så irriterad. Vilket jävla pucko som va med. Men faktiskt så förbättrade hon sej enormt så det blev bra till slut.

När det va slut va klockan mycket å det va dags för Sarah att sova å Josse att åka hem. Själv så blev det lite tv-tittande innan jag somna. Sov på soffan i natt igen. Vill ju inte krypa ner i sängen å väcka Sarah. Haha.


Vår hemmagjorde efterrätt ;D


//Emma


Paket

Igår när Josse va här så gick vi upp till centrum å hämtade ut ett paket från HM som jag fått. Mycket spännande! Jag vet va det är i visserligen, hoppas bara det passar bra :) Ska öppna det när jag har tid ;D haha.



Jag brukar sällan beställa från nätet, men här har vi paketet :D



//Emma


HAHAHA!

Jag blev så himla glad när jag gick in på bloggen å så ett inlägg från Emilia! :D Keep it up! Sen vet jag att jag klagat på att hon inte brukar lägga in bilder, nu är det en bild, men frågan är om det inte är bättre om hon inte lägger upp några. Hahaha! Det är en av dom fulaste bilderna jag vet å jag ser smällfet ut :P Men det är sånt jag får ta antar jag för att Emilia ska blogga ;D


För egentligen är jag typ såhär snygg!


//Emma


Fredag & Snö

Nu är det fredag (igen)! Jag har en riktigt efterlängtad och rolig helg framför mig :) Vi har avslutning med fotbollen imorgon, kommer spåra rejält känner jag! Börjar kl 3 (måste dubbelkolla tiden..) hemma hos Emma (och Sarah snart), där börjar vi dricka direkt, kör lite snacks å diverse tilltugg. Roligt att nästan hela laget kommer dit! (till och med våra handikapp Carro, Malin & Vanni!). Sedan fortsätter kvällen på en Räk & Taco båt! Båten kommer iland igen vid 23.15 och då begär det av till Sture, vi har bokat bord där så det kommer bli riktigt najjs! Får se hur många som klarar sig till sista etappen ;)

Så idag blir det att besöka systemet!

Det är mest suckar från dem som kommer in på jobbet nu på morgonen "snö, redan?!?". Men jag själv tycker att det är ganska så mysigt :) Krypa ihop i soffan med en kopp te och kolla på Lost, så ser nog min fredags kväll ut. Ska bara övetala Carina att det är vad hon också vill ;)





/Emilia


Heeelg!

Så är det helg igen då :D Lovely! Dagen har gått fort. Va i skolan från 9-12. Det va riktigt segt idag faktiskt. Men tiden gick å vi fick gå hem. Drog förbi Mörby Centrum å systemet för att förbereda inför helgen. Woho. Sjukt taggad är jag.

Ikväll kommer Josse å Sarah hit. Sarah ska måla å så å jag å Josse ska snacka skit, äta mat å sånt trevligt. Men bara så ni vet så får Sarah va med oss ;) Haha. Hon är välkommen att slå sej ner när som helst.

Jag mååååååste se lyxfällan ikväll. Det är en ung tjej som är med, å hon verkar kanske inte va bland dom smartare människorna jag hört eller sett. Ska bli oerhört kul att se. Hoppas Josse vill bara, hihi. Annars blir det tv3play efteråt :D


Josse hjärtat å jag :)



//Emma


Nattinatt

Nyss hemkommen. Har som sagt kollar CL. Såg en skitmatch å resultaten gick inte min väg. Bajs på det. Va med Sarah innan å koll i butiker. Kolla mycket, köpte inget. Trist. Blev en god middag dock. Hann även slinka ner en drink. Haha.

Det va sjukt komiskt. Vi hade så mycket tid över, så vi fick upp til Olearys å tog en drink helt enkelt. Förjävla trevligt. Haha. Nu är det two and a half men som gäller å sen är det sovdags. Glömde säga att jag faktiskt fick med mej ett par trosor hem å sen en mysig halsduksgrej.


Smaskigt värre ;D Är ju trots allt lillördag ;)


Justja tv-tittande va det.


Godnatt!

//Emma


Hatar att shoppa :(

Fotbollsavslutning på lördag och vad har jag att ha på mig? Inget! :(

Så idag var tanken att jag och Emma skulle åka in och shoppa efter jobbet, det gjorde vi. Men fick jag med mig något att ha på mig hem? Dem flesta av er har säkert redan listat ut svaret... NEJ! :(

Jag kom idag underfund med att det inte är så himla roligt att shoppa. Dom enda gångerna det är kul är när man hittar något, annars är det ju inte speciellt roligt att gå runt och kolla i affärer?
En till sak som är väldigt tråkigt är att jag vill köpa en likadan jacka som Emma nyligen köpt, fast en blå, men de har jag inte pengar till såhär i slutet av månaden, så den får snällt vänta på att jag kanske kommer och hämtar den i butiken :)

Förutom shoppingen så har dagen varit bra. Hur har er dag varit?



























Fick i och för sig med mig dessa hem som lite tröst. Nu har jag i alla fall ett par skor att ha på mig, men vad blir det på resten av kroppen? Naket?


Sarah

Irriterande

Fan så irriterande. Jag tänkte va så duktig att börja skriva ut lite föreläsningsanteckningar. Jag han skriva ut första föreläsningen, sen märkte jag att pappret inte skulle räcka till nå fler. Haha! Dessutom är det så jävla mycket papper så dom inte ens går att häfta ihop. Så nu skiter jag i det här. Nu ska jag chilla istället!

Det är faktiskt snart dags att möta upp Sarah å hjälpa henne med lite shopping inför lördag. Jag ska va där med mina kloka ord å goda råd. Hon kommer bli uuuuursnygg ;) Inte för hon inte redan är det, men aa, ni fattar. Hihi. Direkt efter shoppingen å maten ska jag även å kolla på CL, får se vilken match det blir bara, så kommer inte hem förrän aa, rätt sent. Men jag får faktiskt va ute hur länge jag vill nu när jag bor själv, får se om jag fortfarande får det sen när Sarah flyttar in eller om hon sätter upp några tider ;) HAHA!





//Emma

Annorlunda sex

God morgon! Jag har visserligen varit vaken ett tag meen ;P Jag ska snart gå å laga till nån frukost. Men jag har fastnat vid tvn. Det är Tyra Banks show å idag snackar dom om lite annorlunda sex typ. Det va några som va med som klär ut sej till djur å har sex? Man bah whaaaaat?!

Dom tar liksom på sej t ex ett björnhuvud å björndräkt å sen kör dom. Som den ena så fint beskrev det så är det väl placerade hål i dräkten som gör att dom kan ha sex med dräkterna på sej. Låter urskumt i mina öron. Det va en tjej som har typ två män. Dom bor två killar å en tjej i samma hus å hon är tillsammans med båda. Hon har fått barn med den ena å han är pappa å den andra är pappa John. Stackars barn, kommer bäl bli bra hjärntvättad. Haha.

Jag blir så förvånad över va det finns för människor. Det måste ju finnas allting. Att man ens blir förvånad längre är ju konstigt i sej. Men när man tror man hört allt dyker det upp nya konstiga grejer. Jaja, nu börjar det igen, ska väl kika vidare.






//Emma


Åh en sådan härlig dag..

Djurgårn vann, Djurgårn vann! :D

Fyyyyfan vilken härligt seger. Det va inte mycket som talade för oss idag då vi låg under med 0-3 iefter första, domarna va emot oss å det är ju ganska så tufft att spela nio mot fem. Men trots detta så reste vi oss å vann. 2-3 efter andra å 4-3 när slutsignalen gick. Underbart!

Måste ge en fet diss till domarna oxå. Vilka jävla pajasar. Dom hade nåt domarutbyte så det va en domare från Schweiz på plats. Vilken mupp. Dessutom kom domarna typ tio min sent ut till tredje perioden å där fortsatte dom att konferera om nåt. Aja, trots att dom bara plocka Djurgårdare efter Djurgårdare så vann vi.



I natt kommer Sarah å jag minsann sova gott :D



//Emma

Tisdag

Jag kom precis hem från skola. Har varit en dag med redovisningar å lite plugg. Nu ska jag laga till lite lunch hade jag tänkt. Sarah kommer hit idag efter jobbet, mysigt! Vi ska laga mat å sen blir det förmodligen hockey. Ska bli roligt värre. Sarah ska dessutom laga nån avancerad rätt idag. Det är både kyckling, ris, lök å paprika. Jaja, hoppas hon vet va hon gör ;)





Men nu ska jag gå till köket å laga lunch. Grymt hungrig är jag. Hörs sen.


//Emma

Curly

Jag sitter här å håller på att hosta upp lungorna. Hostan är alltid värst på morgonen å kvällen, liksom allt annat. Mest snor på morgonen å kvällen oxå å även mest hes då. Jaja. Ni fattar ;)

Jag tänkte visa er en bild från idag på mitt vågiga hår. Väldigt ovanligt då jag alltid har så rakt det bara går att bli. Jag har plattat mitt hår en gång i hela mitt liv, å det va bara för att lockarna blev dåliga. Haha. Så jaa, från världens rakaste, tråkigaste å plattaste hår till detta:





//Emma


Viktminskning

Jag såg Sarahs inlägg här nedan. Väldigt bra skrivet. Vi har även tänkt att nu när vi har uppehåll från fotbollen så kan vi ut å träna med er som vill gå ner i vikt å tappa några kilon. Vi ska minsann se om inte vi kan få er att gå ner mer än dom på biggest loser. Låter inte det som en väldigt bra idé? :D

Så om ni har några extra kilon ni vill bli av med, hör av er till oss så ska vi minsann se till att vi får bort dom! :D





Hör av er till oss :)

//Emma

 


Biggest Looser Sverige vs. Biggest Looser USA


Hur PATETISKT är inte Biggest Looser Sverige?!

Jag sitter och kollar på det just nu och en kvinna som nyss ställde sig på vågen vägde, efter förra veckans invägning 94.4 kg, efter ytterligare en veckas träning så stod hennes vikt idag på 94.2 kg ?!?!
Hon har alltstå gått ner 2 hekto. Helt otroligt. Senast jag såg det här så var det reprisen med Emma i lördags, tror hon blev lite rädd för mig när jag reagerade som jag gjorde och gör.

Det som stör mig är att dom sitter och beklagar sig och gråter för att dom knappt gått ner något i vikt och åkt ut men då säger jag - ut och spring, promenera, rör på er! Använd hjälpmedlen som finns i gymmet! Sitt fan inte och klaga när ni knappt gör något.

Och vad är det för personliga tränare dom har? Måste vara dom mest mesigaste och slappaste jag sett.
Det måste vara ett galet misslyckande för dom när deltagarna bara lyckas gå ner 1-2 kg varje vecka. Tacka vet jag dom amerikanska tränarna, dom är stentuffa och låter dom inte vila en sekud under träning. Där kan vi snacka om att pusha och ta fram det sista hos folk. Dom vill verkligen hjälpa dom att gå ner i vikt och kanske till och med rädda någons liv, men frågan är vill våra svenska tränare det? Just nu känns det inte som det.

Då kanske ni tänker att "det är ju faktiskt deltagarna som bestämmer vad dom vill göra och om dom vill göra det". Ja självklart men tränarna kan motivera, pusha, pressa. Dom kan se till att deltagarna pressas till sitt yttersta och får dom att förstå att dom faktiskt klarar av saker som dom kanske inte tror att dom kan göra.

I USA går en man ner mellan 5-10 kg nästan varje vecka, i Sverige går dom ner 2-5 kg.
I USA går en kvinna ner mellan 4-8 kg nästan varje vecka, i Sverige går dom ner 1-2 kg.

Det säger väl allt? Något ligger inte rätt till i Biggest Looser Sverige och jag vet inte om det är fel på upplägget av träningen, dom personliga tränarna, kosten eller deltagarna... Jag gillar det i alla fall inte!

http://blog.tmcnet.com/blog/tom-keating/images/bob-harber-jillian-michaels.jpg




Sarah

Måndag

Återigen är det en ny vecka. Idag har jag varit i chokladfabriken för första gången. Vart har det varit i hela mitt liv? Mycket gott! Vi tog en fick å pluggade samtidigt. Väldigt duktigt av oss.

Kvällen blir lugn nu när man inte har nån träning längre ;) hoho. Så det blir väl till att titta lite på tv helt enkelt. Ska bli skönt att bara ta det lugnt. Kanske kan bli frisk från min förkylning oxå. Måste även bli bra i svanskotan.

Sen har jag även tråkiga nyheter. På matchen igår fick vi en massa skador. Vanni bröt foten, Carro å Malin skadade sina knän. Fortfarande oklart va som är fel, men kan va menisk å ledband. Jag måste bara säga att jag verkligen lider med dom å tycker det är förjävligt. Krya på er tjejer!

Men trots alla skador så är det lagfest på lördag. Jag är taggad å hoppas att alla andra oxå är det. Då ska vi fira! :D



//Emma

Underbart!

Jag är så jävla glad. Skönaste segern ever! :D 1-0 å det va verkligen en kämpainsats av alla i laget. Jag är så stolr över oss å allas insatser :) Det blir självklart spel i div. 1 nästa år oxå. Ville ju bara göra det lite spännande ;)

Dagar som dom här förstår man verkligen varför man håller på med fotboll. Sån sjuk glädje :D Bästa av allt är att vi är det enda laget Gustafs inte tagit poäng mot. Dom har inte ens lyckats göra mål på oss. Hihi. Nu är vi lediga nån vecka, kan behövas. Jag ska ladda hela veckan inför lagfesten på lördag. Då jävlar. All in, inget annat räknas :D


Kärlek :D <3



//Emma


JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Lycka. Glädje. Lättnad. BSK i div.1 nästa år - självklart!

Mobilblogg från Borlänge

Har Sthlm lika fint väder som Borlänge? Väldigt tveksamt.. Här skiner solen och termometern visar +5. Nu sitter vi åter i bussen efter att ha ätit lunch på mathyttan, ett välkänt chaffishak. Maten kanske inte är den godaste men den går ner :) Nu är det dags att börja ladda inför matchen, start 15.00. Vinna eller försvinna, hoppas ni håller tummarna för oss! Mvh. Bloggcrewet

Matchdags!

Sista seriematchen för säsongen. Vi ska upp till Borlänge å spela. Ska till Väsby snart för att käka frulle å sen blir det buss upp till Borlänge. Har laddat upp med kudde å filt ;D Rutinerad tjej. Det kommer bli en långdag då matchen börjar först vid tre.

Men nu ska jag packa det sista, åka förbi ICA å köpa middag å sen röra mej mot Väsby. Wish us luck!



//Emma

Shiit!

Jag är hemma igen efter en kväll på Hovet med lillebror å hockeytittande. Djurgården vann vilken är helt underbart :D Efter det skjutsa jag hem familjen till Bålsta för att sen återvända hem till mej.

Jag blir bara sjukare å sjukare tyvärr. Nu har jag knappt nån röst kvar heller. Hostan har börjat komma å snoret försvinner aldrig! Fräsch tjej. Sitter nu å försöker få ner en kopp te med honung å en mandarin. Sen är det bums i säng. Imorgon är det en väldigt viktig match. Så håll tummarna!





//Emma


Vinter

Jag är helt å hållet redo för vintern. Den kan komma imorgon å jag är redo! Visserligen vill jag inte ha vinter, men man måste ju fortfarande va redo ;) Idag har jag handlat vantar, vinterskor å jacka. Jag är supernöjd! Vilken dag. Sarah va till mycket god hjälp så jag kunde hitta allt jag behövde.

Vi kom precis innanför dörren efter några timmar på stan. Sjukt att Hammarby klarade sej kvar i Damallsvenskan. Dom spelade till sej nytt kontrakt i sista matchen. Måste erkänna att det trodde jag inte. Snart är det hockey på g. Jag är taggad.

Måste även säga att Sarah skrev att jag lät som om jag rökt i tjugo år. Visst, det kanske låter så, men det är verkligen inte va som hänt. Här hör ni en som aldrig tagit ett bloss i hela sitt liv. Ingen av oss här i bloggen har testat så stor applåd till oss! ;D


Den här jackan blev det. Hoppas jag blir lika snyg på köpet! :D



//Emma


Lördaag

Strålande solsken ute och termometern visar 11 grader, kan det stämma?
Mössan åker på oavsett då mitt hår inte har sin bästa dag.

Nu ska jag och Emma bege oss in mot staden och kolla vinterskor och vinterjacka, kanske hittar vi något att ha på oss till nästa helg också då det är fotbollsavslutning.. Återstår att se.
Vi MÅSTE iaf köpa jacka och skor till Emma då hon fortfarande vandrar runt i sommarjacka trots att hon knappt kan andas genom näsan och hostar som om hon rökt i tjugo år. Önska oss lycka till!

C'ya later.

Er oflitiga bloggare Sarah



Lördag

God morgon! Hoppas ni sovit gott. Det har jag gjort fram tills nu. Dock vaknade jag av å höll på att dö. Jag höll helt seriöst på att hosta ihjäl mej. Men nu mår jag bra igen. Sarah vaknade precis oxå. Jag är rädd att det va jag som väckte henne med mina hostningar, men jag kunde inte hjälpa det tyvärr.

Jag ligger kvar här på soffan å har tagit fram godispåsen :D Sjukt bra start på dagen. Snart är det dags för frukost å sen tror jag att vi rör oss in mot stan för att leta vinterjacka å vinterskor. Jag måste måste måste hitta. Snart fryser man ju ihjäl.





Men nu ska jag hämta lite frukost. Vi hörs senare idag.

//Emma

God natt

Klockan är fan redan halv tre. Nu är det verkligen sovdags. Träningen gick bra, det va kul som oftast. Därefter åkte jag å Sarah å köpte en liten godispåse på lite drygt två kilo. Såhär i efterhand undrade vi varför då vi fick skitont i våra små magar ganska fort.

Efter godisköpet åkte vi hem till Sarah där det bjöds på himla god mat. Tack för det! Till det blev det idol å en massa snack. Innan omröstningen åkte vi vidare mot mej för att där se omröstningen å sen kolla på Gossip girl. Vi har nu sett klart säsong tre å även första avsnittet på säsong fyra, så vi är i kapp! Woho.

Sarah va så himla trött så hon råkade somna ett litet tag. Jag märkte ingenting innan hon ryckte till. Å jag som sovit med Sarah ganska ofta vet att hon sover när hon rycker. Så jag sa nåt å då vaknade hon. Men hon hävdade till en början att hon inte sov, men när jag nämnde rycket så va hon tvungen att säga sanningen. Ingen lurar mej ;) Hoho.

Nu har jag iaf bäddat ner Sarah i sängen. Jag tar soffan i natt för att inte smitta henne med min eländiga förkylning. Imorgon står shopping, skjutsning å hockey på schemat. Kommer bli en händelserik dag. Sen undrar jag. Varför är helgen så kort?



Sarah å jag. Orkar inte leta efter nån annan bild såhär mitt i natten ;)


Sov gott!


//Emma


Träningsdags

Nu är klockan halv fyra å jag är på språng på väg till träningen. Eller aa, inte riktigt än, men om tjugo min måste jag gå till bussen. Vi har träning på Vilunda idag å ska träna på naturgräs. Ovant kommer det definitivt kännas.

Eftersom vi inte tränar på Bipen idag så har jag tagit med mej alla träningskläder hem... trodde jag. Haha jag har glömt fotbollsstrumpor. Lyckat. Men ett samtal senare så va det fixat. Söta Malin tar med sej ett par strumpor till mej. Snäll tjej det där ;) haha. Men om nån vill se det så kan jag ju alltid ta benskydd å vanliga strumpor. Bara tejpa fast benskydden direkt på benet. Kommer bli sjukt snyggt.


Gammal bild från Håbotiden med match i Alliansen :)


Vi hörs kanske lite senare ikväll om tid ges, annars hörs vi imorgon.


Ha en trevlig kväll!



//Emma

 


God morgon!

Oj va det va skönt att sova ut i morse. Jag har inte sovit så bra i natt. Har vaknat flera gånger av att jag varit sjukt snorig. Haha. Jättejobbigt. Men lite kunde jag ju sova iaf å nu är jag uppe.

Idag har jag inga planer på dagen. Ska ta det lugnt bara. Sen är det träning å efter den åker jag å Sarah hem till henne, käkar middag där å sen åker vi till mej å kollar idol å Gossip girl! Woho. Ska köpa en fet jävla godipåse på vägen oxå. Kan ju inte gå fel på nåt sätt. Skönt med en lugn helg oxå.

Jag ska äta frukost nu å idag beståt den av:

  • 1 Ipren
  • 2 mandariner/clementiner (eller va det nu heter)
  • En kopp te
  • Ett glas juice

Jaaa, jag ska fan bli frisk nu! Håll era tummar för mej. Snälla rååååå ;)



Jag vill ha sommar å värme :(



//Emma


God kväll

Nu är jag hemma, färdigäten å färdigpratad. Träningen va rolig, trots att jag inte kan andas så det va lite jobbigare än vanligt. Efter träningen blev det som jag tidigare nämnt Donken. Mycket gott å trevligt :) Blev, för att inte chocka nån, som vanligt en mcFeast meny med cola å cheddar dip. Galet gott. Å gud va jag saknat det ;)

Janna va så snäll så hon skjutsa hem mej sen, trots att hon bor åt ett annat håll. Där har vi världens snällaste tjej som alltid ställer upp. Mycket kärlek till henne! Å som jag sa till henne, att när jag sen har bil så kan jag va hennes privata chaufför för att skjutsa igen alla skjutsar. Men det gör jag så gärna! :)

När jag kom hem har det varit telefonsnack i typ en å en halv timme. Josse stod först på tur, å vi hade en massa att ta igen. Sen va det Sarah som va en nyfiken liten krabat å vi spika även morgondagen å sen va det Emilias tur att få höra min hesa, knappt hörbara röst.

Nu är det CSI som gäller å efter det blir det nog sängen eller two and a half men. Jobbigt det där. Är ju ledig imorgon, så jag får va uppe hur länge jag vill ;) Haha!



Finaste Janna å jag :)



//Emma


Love suicide

Jag vet att vi har lagt upp den här låten i bloggen förut. Men jag älskar den. Skulle kunna lyssna på den nonstop. Fruktansvärt bra. Å därför väljer jag såklart att dela den med er ;) Den här gången även med text så ni kan sjunga med.



Vrid upp volymen å lyssna å njut! :D


//Emma


Snooorigt värre

Alltså jag har varit lite småförkyld ett par dagar. Men nu har det övergått till en rejäl förkylning. Alltså shit. Jag höll på att snora ner hela klassen idag. Så jag ber om ursäkt för det ;) Men hur som helst. Jag överlevde dagen, har även suttit i två timmar efter vi slutat med några jävla uppgifter. Fattade typ nada. Men hur som helst. Nu är det helg iaf! :D

Helgen blir lugn. Kan jag behöva faktiskt. Imorgon är det träning å sen blir det idol å gossipmys med Sarah. Ska även fråga henne om hon är sugen på shopping på lördag. Haha. På lördag kväll ska jag skjutsa mamma å pappa å sen ska jag å Emil på hockey å på söndag ska jag till Borlänge å spela sista seriematchen. VI MÅSTE VINNA...

Nu ska jag iaf bädda ner mej å försöka bli frisk till kvällens träning. Förresten så ska vi på Donken efter träningen idag :D Sjukt lycklig tjej ;) Va fakiskt jättelängesen jag va där. Svårt att tro, men så är det faktiskt.



Kanske ska slå till på stort idag? :D



//Emma


Torsdag

God morgon allihopa! Jag är precis på väg till skolan. Men kommer hem vid kanske två-tiden. Vi hörs då! :)

Ha en trevlig dag :)

//Emma

Sweet dreams

Klockan är inte ens elva. Men jag tänkte trots detta gå å lägga mej. Eller jag har svårt att bestämma mej om jag ska gå å sova eller kolla på CSI. Men då blir det så sent. Slutar inte förrän tolv. Men det blir nog sängen :). Imorgon går jag i skolan å sen efter ska vi stanna kvar å göra några övningar vilket gör att vi blir lediga på fredag. Så snart är det helg för mej :D

Eller va tusan, jag har ju snart helg. Då kan jag vila upp mej, så blir kanske CSI ändå. Helgen blir ju superlugn så kan sooova hela helgen ;)





Sov gott å dröm sött!
(Flitigt bloggat av mej idag, ska försöka uppdatera lite oftare även andra dagar :))


//Emma

 


Lyxfällan

Idag hade jag lite tid över så jag kollade förra veckans avsnitt av lyxfällan. Jag måste säga att jag gillar det programmet. Är rätt hemskt vilka situationer vissa lyckas sätta sej i. Avsnittet jag såg idag va ganska sorgligt då familjen i fråga va så himla ledsna. Dom förstod verkligen vilken hemskt sits dom satt sej i. Vissa vägrar ju till å med sälja grejer för att komma på fötter igen.

Jag fattar inte riktigt hur det kan gå så långt som det gör för några. Man måste ju nån gång inse att man kanske inte har några pengar å att man lever på lånen man tar? Men hur som helst så är det ju hur bra som helst att dom får hjälp. Kan rekommendera det programmet iaf :D



//Emma

Onsdag

Jag tänkte passa på att berätta lite om dagen. Har varit ledig från skolan. Men va ändå där en snabbis för att lämna in ett papper. Tog det sen lugnt på eftermiddagen innan mamma kom hit å jag bjöd på våfflor. Hihi. Sen kom även pappa ett tag innan vi åkte i väg mot Emils match. Han gjorde väldigt bra ifrån sej måste jag säga. Dock såg jag typ bara första halvlek då han inte spelade i andra. Va faktiskt skönt att komma hem å in i värmen. Är riktigt kallt ute.

Nu sitter jag i soffan å tittar på efterlyst. Ett bra program det där. Sjukt hur mycket hemskt som händer. Va finns det för människor liksom? Jag är även förkyld. Suger. Funderar på om jag kanske ska ordna en kopp varm choklad med grädde å kanke en bulle till det? Fan va gott det låter. Klart det blir så ;)



Mamma på hennes fest :)


Va har ni gjort idag? :)


//Emma


Need your help

Vintern börjar ju komma smygande. Börar bli riktigt kallt ute å det är dags att börja köpa lite varma, mysiga vinterkläder. Jag har kollar runt en del på jackor å är fortfarande lite osäker. Däremot hittade jag några mysiga koftor på HM. Jag skulle behöva er hjälp med vilken färg ni tycker är finast å va ni tror jag skulle passa bäst i? :)

 

                                                  Sätt igång å kommentera! :D


//Emma

Blodigt

Igår va en dag då jag inte borde vistats ute bland folk. Flera i min omgivning hade otur. Jag hade typ en bad aura (eller va det heter) runt mej. Det började med när jag satt på bussen. Då är det en tant utanför som ska gå på, så ser jag henne från fönstret att hon ramlar bakåt å slår i huvudet i trottoarkanten. Dock hände inget allvarligt tror jag då hon sen fick hjälp upp å kunde sätta sej på bussen å åka.

Lite senare när jag å Emilia går av tåget i Rotebro för att åka till träningen så går vi upp för trapporna. Då är det en dam som går bredvid oss, fast i trappan med såna där rännor för barnvagnar. Så ser vi att hon snubblar till. Hon reste sej upp snabbt å vi frågade hur det va med henne. Så tar hon sej mot pannan å vi ser att hon blöder.

Vi följer med henne upp till parkeringen å ser till så hon kunde ringa nån. Under tiden så stod hon med ett papper mot pannan. Hon tar sen bort det å frågar oss hur det ser ut. Alltså SHIT! Det va skiiitdjupt jack rätt i pannan. Jag får rysningar när jag tänker på det. Fruktansvärt. Jag hoppas verkligen att allting gick bra med henne!

Det första jag va tvungen att säga när jag kom till träningen va att det kanske inte va sån bra idé om jag skulle va med å träna då alla i min närhet skadar sej. Men Peter tyckte jag skulle va med iaf. Å som tur är så skadade sej ingen under träningen.

Men en jätteotrevlig dag hur som helst.



Jag kan medge att det är en lite väl brutal bild dock :/


//Emma


Å nu då?

Jaa, jag loggade in för att skriva lite till er. Sen kom jag på att jag absolut inte har nån aning om va jag ska skriva. Jag är bara trött. Vill sova. Ska sova. Så jag säger väl egentligen godnatt så har jag skrivit nånting iaf. Haha.



Vi hörs imorgon :)

Glöm inte att det är Holland - Sverige imorgon! ;)

//Emma

Måndag

Första dagen den här veckan är avklarad. Har varit rätt lugnt. Åkte till skolan vid halv elva för att göra klart några frågor som skulle in idag. Vi va klara halv ett å då rörde jag mej mot stan för att kolla på en jacka. Dock hitta jag den inte, så beställer den kanske via nätet istället.

Blev en snabb lunch å sen lite handlig på ICA innan jag gick hem. Har varit duktig å letat fram några kvitton som jag behövde oxå. Har dessutom lyckats skriva ut från datorn! Woho, jättegrymt :D

Ikväll är det träning. Det är riktigt fint väder ute. Men kallt som tusan. Därför jag behöver en vinterjacka så jag inte fryser ihjäl ;) Hoppas det blir en rätt lugn träning. Min kropp är ganska förstörd, javisst. Kvällen efter träningen blir lugn, skola imorgon juu ;)





//Emma

Lördag

Hej hej heeej!

Klockan är strax efter elva och jag har varit uppe lite över en timma, vaknade kl 07.00 imorse men klarade som tur var av att somna om :) Så nu är jag utvilad och på gott humör, känns dock som om min mage ska vända sig ut och in, så sjukt nervös inför dagens match.

Fredagskvällen spenderades i Viksjö hos Steph med en stor godispåse och idol, Steph var också med på ett litet hörn :) Kul att träffa henne igen då jag inte sett henne sen studenten som togs för ett par månader sen. Det är konstigt hur vissa vänskaper kan få så snabba avslut när man tar studenten, kontakten bara dör ut. Från att vara vana till att se varandra varje dag till nästintill aldrig. Men det är väl då man märker vilka vänner som är "äkta" och inte.
Det var iaf en mycket trevlig kväll.

Ikväll blir det 18-års kalas! Lilla Bea har fyllt 18 och blivit stor :)

Nu ska jag gå och fixa något att äta. Önska oss lycka till på matchen!

Tjejerna från F3:an

 

Sarah

 


Dubbeldejt

God morgon! Jag har varit vaken i över en timme redan. Men det blir så dessa matchdagar. Igår va jag på dubbeldejt. Det va jag, Emilia, Janna å Peter som va å kolla på bio. Vi såg the other guys. Den va riktigt rolig faktiskt. Så om ni inte har nå bättre för er tycker jag ni ska gå å kolla på den :)

Idag är det som sagt match. Jag är nervös. Viktig match. Men det kommer gå bra idag, känner jag på mej :D Efter matchen ska jag direkt till Bålsta å käka middag å föra med Stefan. Haha! :D Sen blir det utgång. Får se vart bara.

Uppdateringen idag kommer inte va särskilt bra då jag inte kommer ta med mej datorn till Bålsta å dom andra två aldrig bloggar, men isåfall hörs vi imorgon. Hihi.



Ha en trevlig helg.

//Emma

Dagens diss

Dagens feta jävla diss går till KICKS! Varsågoda, det har ni förtjänat :D

Jag skulle som sagt byta min mascara. Visst, det är jag som varit klantig å köpt fel, men jag har inte ens öppnat skiten. Iaf, jag hade med mej kvittot å mascaran som jag köpte för två dagar sen. Men den gick minsann inte att byta. Anledningen? Joo, hygienskäl. Men då kan man undra, hur många öppnar inte tex en mascara i butiken för att se hur borsten osv ser ut? Där kan vi snacka hygienskäl era nötter.

Sen va en annan anledning att den inte va plomberad. Men den va inte ens det från början, då säger hon att ingen av deras produkter är det. Men plombera dom då era spån. Ofta jag säger att jag vill ha den plomberad, det är ju inte så att jag vet jag köpt fel. Fan va irriterande. Så det va bara att köpa en ny å ha kvar den felköpta skiten.

Ajaaaaaa, jag tänker försöka handla nån annanstans i fortsättningen iaf :(.





//Emma

 


Fredag

Jag har varit superduktig den här morgonen. Jag har städat, pantat flaskor å burkar å handlat. Å jag kan säga att jag är rikigt stolt över mej själv. Jag handlade liksom grönsaker, frukt, yoghurt, mackor, mjölk å såna bra å nyttiga grejer! Plus i kanten till mej ;)

Som jag skrev här under så ska jag snart röra mej mot Mörby Centrum. Ska gå på systemet, byta en mascara å köpa en nätverkskabel?!? Om det nu va så det hette. Haha. Kanske käkar lite på Taco bar när jag väl är där. Är faktiskt hungrig.

Sen ikväll är det mat i bio med Emilia :) Kommer bli en supermysig fredag.


HAHAHAHAHA alltså jag DÖR när jag kollar på den här bilden!
Jag bjuder här på en bild från i lördags på Christoffer å Henke :D Enjoy!




//Emma


Dagens outfit

Jag slänger upp en dagens outift i brist på annat.


Jag har nya jeans faktiskt å dom sitter som en smäck så jag är glad å lycklig ;P
Sen är jag helt osminkad å har mössan på mej, men ska fixa mej lite nu innan det är dgs att åka till Mörby Centrum :)



//Emma


Godnatt

Nu säger jag godnatt. Jag känner att jag har gjort allt det som jag kan tänkas göra idag. Träningen va faktiskt rolig å vädret va inte så farligt. Det regnade inte när träningen väl drog igång så det va lugnt. Dock kändes det som att klockan va typ elva på kvällen när jag rörde mej mot träningen. Fattar inte hur det kan bli mörkt så fort.

Imorgon är det fredag. Jag är ju som sagt ledigt så inleder dagen med en sovmorgon, sen ska jag till systemet å sen på kvällen blir det middag å bio med Emilia. Ni vet hon som egentligen har den här bloggen oxå, men som aldrig skriver? Aah, precis, hon ;) haha.

Jag har ingen aning om va vi ska se. Jag gav henne fria händer. Brukar sällan lägga mej i sånt där. Jag brukar mest va med för sällskapets skull å för att man gör nåt tillsammans :)



Har ni några förslag på någon bra film som går på bio nu?



Men sov gott å dröm sött!



//Emma

 


Brrrr

Jag kollar ut genom fönstret å känner att jag verkligen inte vill träna. Va är det för jävla pissväder? Vill bara krypa ner under en varm filt. Dessutom är det svinkallt här hemma. Elementen har inte gått att få igång än. Men alldeles nyss kom det hit en å la ut nå grejer å sa att värmen ska komma igång nu om bara nån dag. Hoppas. För som det är nu så är jag konstant frusen.

Jag står å lagar mat å lyssnar på musik just nu. Går ju så mycket snabbare när man kan lyssna på lite skön musik under tiden. Jag kan berätta att alla pannkakor är slut nu, så idag blir det pasta. Haha. Har väl käkat pannkakor för egentligen resten av året, men det blir säkert pannkakor nån gång nästa vecka oxå. Är ju sååå gott!

Om en knapp timme måste jag röra mej mot träningen oxå. Sen träning idag. Men mej gör det inte så mycket eftersom jag är ledig imorgon. Hihi. Hoppas det blir kul trots det äckliga vädret.





Nu ropar pastan på mej å säger att den är klar så dags att äta.



//Emma

HELG!

Ja men nu är det helg för mej. Jag klagar definitivt inte. Igår gick det inte att blogga då jag inte kunde logga in, hoppas ni har överseende med det. Idag hade vi vår redovisning i skolan. Vi hade suttit i två dagar innan det för att den skulle bli klar, å jag tror att det gick helt okej :) Även alla frågor som skulle in klara vi av galant. En riktigt bra dag helt enkelt.

Helgens planer är än så länge lite oklara. Imorgon ska jag iaf till Mörby Centrum. Smart som man är så råkade jag köpa en brun mascara igår? :S Så måste lyckas byta den! Haha. Blir iaf utgång på lördag, får se vart det sker bara. Antingen i Bålsta eller i stan. Beror på vart dom andra drar. Men ska försöka styra nåt iaf :)



Nu måste jag gå å se va jag kan hitta i kylen, döööör av hunger.

//Emma

Godnatt

Jag håller på att totaldäcka på soffan. Är sjukt trött så jag går å lägger mej. Klockan ringer halv tio imorgon så har sovmorgon. Skönt.

Hörs imorgon!

//Emma

Tisdag

Tjaba tjena hallå. Idag har nytt rekord slagits. Jag kom hem från skolan först nu!!! Har dessutom varit där sen nio. Stjärna i kanten till mej. Vi hade föreläsning till elva, men vi drog vid tio å satte oss å plugga. Vi har nämligen en redovisning som ska göras på torsdag å sen även en massa frågor vi måste svara på tills imorgon. Så vi va duktiga å satt tills nu.

Jag är sjukt trött då jag inte kom i säng förrän kanske två igår. Men snart är det träning. Kanske hinner ta en powernap, men sen börjar det bli dags att röra på sej. Imorgon är jag ledig heeela dagen, ingen skola å ingen träning, men jag ska möta upp Viann vid elva å plugga klart inför torsdagen. Har x antal minuter kvar att få ihop till redovisningen.

Det stör mej dock att det är så mycket bra som går på tv nu för tiden. Man hinner ju inte göra nåt annat då man fastnar vid tvn. Typiskt!



Plugghörnan idag, ni ser ju själva hur flitigt det ser ut ;)


//Emma


Natten

Va gör jag egentligen uppe? Jag frågar mej själv det. Finns egentligen ingen bra anledning. Har helt enkelt fastnat vid tvn. Har dessutom några sidor jag ska läsa till imorgon. Vi måste skriva nån jävla grej som vi ska redovisa. Lagomt kul å en text som vi inte fatta mycket av. Trams.

Träningen gick iaf bra. Vi spelade typ hela träningen. Det va kul. Fick även sluta lite tidigare, så kom hem tidigt. Morgondagen ser exakt likadan ut som den här. Blir till å med samma middag. Haha. Har pannkakor för resten av veckan tror jag. Så om nån är sugen är det bara att titta förbi ;D



Även brillorna är på ;)


Men nu ska jag kolla klart på tvn å sen röra mej mot sängen å läsa klart.

Sov gott å dröm sött!

//Emma


Måndag

Veckorna går snabbt å det är återigen en ny vecka. I morse när klockan ringde va jag så trött så jag funderade på att stanna hemma att sova. Men duktig som jag är masa jag iväg mej till skolan iaf. Va en urtråkig föreläsning, men det positiva va att jag förmodligen, efter många tråkiga föreläsningar kommer bli typ bäst i världen på sudoku ;)

Nu står jag å lagar middag. Jag vet att många av er tror att det är köttbullar å makaroner. Men det är fel fel fel. Det är pannkakor på dagens meny! Woho. Första gången jag lagar det själv. Faktiskt så blir det inte såå tokigt som man kanske kan tro.

Ikväll är det träning. Kommer väl börja sådär med tanke på helgens jävla pissmatch. Men hoppas den blir rolig när vi väl är igång. Alltså faaaaan, jag är så arg varje gång jag pratar om matchen. Men nya tag mot Vasa på lördag. Då jävlar.





//Emma

 


JAAAAAAAAAAAAA!

Alltså fyfan va skön vinst! Jag är så glad så jag vet inte va jag ska ta vägen :D Låg under med 1-0 men vände till 2-1 å det blev även slutresultatet. Superettan är så nära nu för äckliga Gnaget! :D haha.

Men jag hoppas iaf att alla aikare är fortsatt så jävla nöjda över hockeyderbyt. Jag kan ge er det ;)

(Tyvärr är det nå knas med bloggen, så ni blir utan bilder :()

//Emma

Soffligg

Jaaa, mitt tittande på top model råkade leda till en lite powernap. Det va välbehövligt. Men blev mindre tid till det andra. Höhö. Jag fick även tag på Linda å hon kommer hit om ett litet tag. Åh va kul det ska bli :) Va så länge sen jag träffa henne så jag nästan skäms.

Jag har även kommit fram till att man inte blir mätt på nudlar. Det va det jag palla fixa till lunch. Kändes inte ens som nån skillnad när jag käkat klart. Så nu är det slut på ätandet av nudlar. Dock är det bra för det går snabbt å laga å är billigt. Men varför äter man? Joo, för att bli mätt.

Men nu ska jag typ klä på mej eller nåt å sen gå å möta Linda :) Ha en trevlig kväll allihopa :)



Bilden har absolut ingenting med nåt att göra. Men jag hitta den å blev sjukt sugen på choklad!


Va ska ni göra i helgen?


//Emma


Effektiv fredag

Även fast min trötthet är brutal så har jag varit mycket duktig. Jag har nämligen målat klart i köket å även städat å plockat undan en jäkla massa. Plus till mej! Dock är det en del grejer kvar som jag har tänkt att göra idag innan Linda kommer hit. Men jag ska ta en liten paus nu å lägga mej på soffan å kolla på top model. Sen ska jag ta tag i grejerna igen!



Btw, måste fan äta nåt oxå. Magen skriiiiker verkligen. Kylen är ju lite småtom så jag får se va jag kan hitta :(



//Emma

Freeeedag!

Äntligen fredag! Nu har jag även helg. Va en snabbis i skolan å gjorde ett litet test. Det kan ha varit det svåraste jag nånsin gjort. Jag fatta typ nadaaaaaa. Men skönt att om det gick dåligt kan jag bara slänga det å skita i det, tur i oturen. Haha.

Jag har dessutom hunnit förbi systemet oxå. Jag åkte direkt efter skolan å det va lite smålustigt för när jag kom till Mörby centrum så hade det inte öppnat än. Så jag fick helt enkelt sätta mej utanför med alla fyllon å vänta. Asnice! Men jag behövde bara vänta typ fem minuter. Så nu är jag redo för helgen ;)

Dessutom är jag galet trött. Blev inte mycket till sömn i natt. Men jag ska försöka hålla mej vaken så jag somnar i god tid i kväll. Match imorgon ju ;)

Just ja! Jag tror jag listat ut vem det är som ringer dolt till mej! Det har ringt nu två gånger, å jag har orkat svara båda, å det va samma person båda gångerna. Det va bara om mitt lägenhetsnummer. Så förhoppningsvis kan dom lämna mej i fred nu på morgnarna. Telefonen går på högvarv. Haha.



Tööööörstig ;P


//Emma


Godnatt

Nu säger jag godnatt. Usch va mycket klockan är. Ni undrar säkert va jag gör uppe. Det undrar jag med, men har försökt plugga lite. Det är svååååårt. När jag kände att jag inte pallade mer så började idolreprisen. Måste ju faktiskt kolla. Har sett omröstningen, men inte programmet, så det så. Men det är en artist kvar, sen blir det bums i säng!

Sov gott å dröm sött. Snart är det helg ;)



Jag är tyyyp så taggad för helgen. Hohi


//Emma


RSS 2.0