Blodigt

Igår va en dag då jag inte borde vistats ute bland folk. Flera i min omgivning hade otur. Jag hade typ en bad aura (eller va det heter) runt mej. Det började med när jag satt på bussen. Då är det en tant utanför som ska gå på, så ser jag henne från fönstret att hon ramlar bakåt å slår i huvudet i trottoarkanten. Dock hände inget allvarligt tror jag då hon sen fick hjälp upp å kunde sätta sej på bussen å åka.

Lite senare när jag å Emilia går av tåget i Rotebro för att åka till träningen så går vi upp för trapporna. Då är det en dam som går bredvid oss, fast i trappan med såna där rännor för barnvagnar. Så ser vi att hon snubblar till. Hon reste sej upp snabbt å vi frågade hur det va med henne. Så tar hon sej mot pannan å vi ser att hon blöder.

Vi följer med henne upp till parkeringen å ser till så hon kunde ringa nån. Under tiden så stod hon med ett papper mot pannan. Hon tar sen bort det å frågar oss hur det ser ut. Alltså SHIT! Det va skiiitdjupt jack rätt i pannan. Jag får rysningar när jag tänker på det. Fruktansvärt. Jag hoppas verkligen att allting gick bra med henne!

Det första jag va tvungen att säga när jag kom till träningen va att det kanske inte va sån bra idé om jag skulle va med å träna då alla i min närhet skadar sej. Men Peter tyckte jag skulle va med iaf. Å som tur är så skadade sej ingen under träningen.

Men en jätteotrevlig dag hur som helst.



Jag kan medge att det är en lite väl brutal bild dock :/


//Emma


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0