Bruno Maaaaaaaaaaars!


 

Sarah


Vad ska hittas på ikväll då?

Vad hände med det fina vädret som utlovades idag av SMHI?
Jag vet att det har blivit finare nu framåt eftermiddagen/kvällen men man vill ju gärna vakna upp till solsken, man blir så mycket piggare då  :)

Somnade klockan tio igår, haha, sjukt. Tre dagar i rad har jag somnat runt den tiden, måste ha varit väldigt trött.
Vaknade, trots att jag somnade så tidigt, upp ganska sent. Halv tio var klockan men jag låg kvar i sängen till elva, underbart!
Vandrade ner mot IP där Kungsängens herrar skulle möta något Gotlänskt lag, kommer ej ihåg vad dom heter. Matchen slutade 1-1.
Efter det blev det bad med Ensa, första gången jag badar hemma i Sverige sen Cypern.
Gissa om det var kallt!!

Nu har jag varit och handlat inför middagen. Ikväll funderar jag på bio, får se om jag får med mig någon bara!
Skulle vilja se Inception, har hört att den ska vara riktigt bra.
Annars blir det en film hemma i lugn och ro, också skönt :)

Jag, Nedson, Ensa - Studentmottagning

 

Sarah


Mycket att göra, lite tid

Jag har så sjuukt mycket att göra inför imorgon känns det som. Men helst av allt vill jag bara sova. Galet trött. Jag måste, prio ett raka benen. Det funkar absolut inte att spela beachvolleyboll med håriga ben. Sen måste jag packa, både inför dagen å kvällen. Jobbigt läge. Därför har jag inte tid att skriva till er mer tyvärr.

Jag säger godnatt! Sov söta drömmar.

//Emma

Titta hit dååå

Alltså jag kan ha en av världens bästa bilder i min ägo. Snäll som jag är så tänkte jag även dela den med er. Det ska iaf föreställa Emilia å sitt löshår. Enjoy.


Heeeej skäggbert! :D



//Emma


Taggataggatagga

Nu gäller det. Tagga ordentligt.

Dagen har varit riktigt bra. Började på jobbet, fortsatte hem å sen till träningen som va riktigt rolig idag. Direkt efter träningen åkte jag till Linda. Där målade vi våra naglar, käka mat å fixa lite inför morgondagen.

Jag är riktigt sugen på att visa hur förjävla snygga vi kommer att vara, men det får vänta till en annan dag, inget tjuvkik här inte ;) Efter stoppet hos Linda bar det av till Josse för att testa nåla lite. Haha. Kan tyvärr inte avslöja mer, men det kommer.

Imorgon klockan tio drar det igång. Jag är nervös..... :S




//Emma


Dagens citat 100730

Idag i duschen (det är där allt händer) så fördes följande konversation.

Carro: Men vilken av dina föräldrar är utländsk?
Ida: Pappa, han kommer frän Hong Kong.
Carro: Jaha, jag trodde inte du va så mycket utländsk.

HAHAHA! Antingen är man väl utländsk eller inte? ;)


//Emma

I brist på annat...

 

 

Sarah


Fredag!

Efter gårdagens ösregn så blev det nästan en chock att komma ut genom dörren idag, SOL! Ibland så går allt vägen :) När jag var påväg till jobbet (gående längst kungsgatan och läste min bok) kom det någon galning och rycker i den.. men så var det bara Agge ;) Trevlig överraskning sådär på morgonen!

Ikväll är det först träning sen blir det Josefinas! Ska bli riktigt Nice, hoppas vädret håller i sig bara...


Båttur innan Josefinas


Josefinas


Vet inte hur jag ska göra, ska jag köpa nya iphone eller inte? Knaaas...

/Emilia

Malin

Jag måste tillägna ett inlägg vår alldeles egna superstar - Malin. Hon är en riktigt flitig läsare som enligt egen utsago läser bloggen varje dag. Det kallar jag en äkta läsare. Dock hade suget på kommentarer försvunnit, men det gör inget. Jag är så glad bara av att veta att hon är med oss varje dag å följer oss i livets alla utmaningar.


Jag tycker om alla läsare lika mycket, men tycker om Malin mest ;) Alla borde va som hon! Haha. Tack å hej!


//Emma

Glaad

Jag blev så himla glad av att läsa Sarahs inlägg. Fint väder på lördag vore ju helt jävla perfekt. De är nämligen då det smäller, beachvolleyturnering. Inte skönt att spela volleyboll i näst intill inga kläder å typ kyla å regn? Nej nej. Så jag hoppas på ett rejält solsken så vi får se många svettiga manskroppar ;) Hahaha!


Haha bilden har absolut inget med texten att göra, men tycker den är fiiiin ;)




//Emma


Hej hej heeej!

Jag ska också vara duktig och slänga in ett inlägg ibland :)

Så vad har dessa två dagar innehållit? Inte mycket.
Båda dagarna har sett nästintill likadana ut, förutom att jag sov igår vid den här tiden. Somnade förvånansvärt tidigt, men det blir väl så när det är upp tidigt och direkt från jobb till träning sen hem och laga middag på det.
Full rulle hela tiden!

Idag tog jag mig faktiskt tiden att shoppa lite, handlade tre par tröjor på gina. Än så länge gillar jag dom men får se om det lämnas tillbaka eller får en plats i min exklusiva garderob.

Vad har ni hittat på? Vädret är ju inte det bästa, tråkigt för er som har semester.
Men solen väntas komma till helgen! I alla fall på lördag sa dom på vädret imorse.. Vi håller tummarna för det!


Sarah

Bråttom

Oj oj, alla dagar har varit sjukt lugna, men nu jävlar. Kom hem från jobbet nyss å måste åka till träningen om tjugo minuter. Tufft schema ;) Släppte av Emil i lägenheten idag å lät han måla lite, dock berätta han att han hade lagt sej å sovit dom första tre timmarna. Haha. Dagens ungdomar ;)

Nu ska jag käka lite å sen röra mej mot träningen. Btw, en ny laddare är på väg, sen kan jag avända datorn när jag vill utan att spara på krutet. Hihi.


Lägger upp den här igen då man inte kunde sen den större än mini.
Det är iaf Jossan, Josse å jag från i lördags <3



//Emma


Mkt lite sömn..

Måste skärpa mig nu! Över en vecka sen jag kom hem från Kroatien (all färg är typ borta...) och jag har fortfarande inte riktigt kommit in i rätt dygnsrutiner ännu. Somnar vid 3 tiden och går upp 8.30, inte det mest optimala! Men vad tusan gör jag uppe till klockan tre då?


LOST!
Serien som jag alltid rackat ner på är jag nu helt fast i! Det var ett ödesdigert beslut när jag köpte första säsongen. Och när ska man annars ha tid att kolla om inte på kvällen/natten? Jobbar, sen direkt till träning och sen är man inte hemma förrän runt 9.

Var på AIK matchen med Ludde å Carina igår. Vad ska man säga? Vi var bra först 15-20 sen verkade det inte som att vi ville något, ingen tog några initiativ (förut Bangura som var en positiv överraskning) och bara några få verkade kämpa. Behövs vinst på bortaplan nu, möjligt? Absolut! Troligt? Nja...






/Emilia

Godnatt

Efter alla dessa bilder är jag slut. Min kropp mår inte heller bra efter löpningen igår plus en träning idag. Men jag klagar inte ;) Däremot tänkte jag sova nu. Ska upp tidigt imorgon å sen har vi även träning på kvällen, så gäller att va pigg å glad.

Sov gott!

//Emma


Bikini

Jag fick världens finaste bikini av mina älskade vänner Josefin å Linda för en dryg vecka sen. Jag hade länge kollat efter en sån men inte hittat den å då hittade dom den å köpte den till mej. Jag tänkte visa er hur fiiin den är :)


Heeelt lovely! Tack älskade ni :)


//Emma



Nu jävlar 2..

.. kommer det fler bilder, fast från i lördags. Vi va hemma hos Christoffer å käka, drack å hade det riktigt mysigt. Sen drog vi till Rilles. Det är väl det jag behöver säga, resten ser ni ;)

   

 


Det va det. Är för många dräggiga å likadana bilder, så det här är vi nöjda med ;)


//Emma


Nu jävlar..

.. kommer det bilder från helgen. Vi börjar med fredagen då vi började med n trevlig middag hos Carina å sen drog vi till Fridays för några drinkar å sen efter ett tag till Berns. Enjoy.

     

   

 




//Emma


Filmtips

 

http://dadesignatedhata.com/moviereviews/images/jmovies/img_pictures/law%20abiding%20citizen.jpg

 

LAW ABIDING CITIZEN

Sarah


Shortsen is back!

Ja men ni hörde mej. Jag har hittat mina andra par shorts. Skönt för mej, men förmodligen skönare för dom i laget.

Dock känns ingenting skönt just nu. Framförallt inte min kropp. Jag kan bara hålla med Sarah till fullo i inlägget nedan, men det är skönt att ha det gjort å man känner sej riktigt duktig. Min belöning för mödan blev chips å dip. Alltså jag ger all min kärlek till det.

Internet funkar nu igen oxå efter lite strul tidigare idag. Först trodde jag inte att jag skulle kunna skriva till er på hela dagen, men det gick till slut ;) Allt för er!!!



Såhär ser dom återfunna shortsen ut. Dock kan dom bäras upp av mindre slitna tjejer oxå :)


Saknar Emilia i bloggen.. Tjata på henne :)

Orkar tyvärr inte lägga in nå bilder idag heller, batteriet tar dessutom slut snart så skulle ändå inte gå.

Peace //Emma


Slutkörd..

Ja vad ska jag säga...

Mina ben känns som gelé.
Var ganska mycket löpning på träningen igår och idag coopertestet, mycket bra kombination. Dessutom sprang vi 5 km efter testet, så just nu är jag ganska trött. Men det är en skön känsla :)

Jag måste hålla med Emma, det var otroligt roligt att komma tillbaka igår efter tre veckor och träffa alla igen.

Det kanske märks på min uppdatering att jag har börjat jobba igen också.
Upp tidigt på morgonen, hem för en powernap och lite mat sen bär det av till träningen, sen kommer jag hem runt nio och då är det matlagning som är prio ett. Datorn får inte speciellt mycket tid just nu.

Sjukt jobbigt att gå upp så tidigt på mornarna men det är väldigt skönt att jobba den här tiden på sommaren också, näst intill inget alls att göra. Vi blir oftast klara runt lunch MEN idag kom jag inte hem förän kvart över fyra.
Vi hjälpte Uppsala fo med några (7) maskiner och två av dom var dom äckligaste jag fixat sen jag började där, så det drog ut lite på tiden. Men jag klagar inte :)

Nu är det dags att diska undan från middagen sen blir det antagligen sängen, om man går upp tidigt går man också och lägger sig tidigt.. hihi.

Hoppas ni haft en bra dag!!

Sarah



Måndag

Jag tar mitt ansvar å håller bloggen vid liv ;) Jag är på väldigt bra humör. Kanske för att jag har träffat alla underbara tjejer i laget för första gången på tre veckor? Kanske för att jag käkat på Donken? Eller är det helt enkelt en blandning.

Träningen idag va jätterolig å det känns bra att va igång igen. Imorgon kommer det dock bli tufft då vi ska springa. Jag kommer dö dö dö. Men jag ska göra mitt bästa iaf.

Jag har ingen ork till att skriva mer. Jag måste sova ta mej fan. Ska försöka uppdatera mer imorgon. Ni väntar ju fortfarande med spänning på bilderna från helgen kan jag tänka mej ;)



Hihi ett litet smakprov kan ni få iaf ;)




Men vi säger så då. Vi hörs imorgon. Godnatt!




//Emma

 


Söndag

Det har varit en GRYM helg! Helt fantastiskt. Dock mår jag inte bra. Är fortfarande bakis å det känns som att jag ska tuppa typ. Men så går det. Jag orkar inte skriva mer nu, ska kolla på Prison Break med Emil. Men bilder från helgen kommer upp i veckan.

Puss //Emma


Brådis

Har ni lite bråttom så kommer inte kunna skriva speciellt mycket.
Men gårdagen var grym! Längesen jag hade så kul som jag hade igår, tack tjejer!

Vi började hemma hos Carina, fortsatte till fridays för att beställa in dom berömda strawberry daquirisarna (vet ej hur det stavas, haha) och det slutade sedan på Berns där vi blev glatt överraskade. Vi hade inte hört de bästa om det innan men som det lät efteråt så var vi alla väldigt nöjda med stället och det är ett ställe som jag lätt skulle kunna gå tillbaka till.

Nu bär det av till mormor, hon fyllde hela 62 år igår så ska dit och äta middag och sova över, därav kommer min uppdatering inte vara den bästa.

Vi tog massor av kort igår också, hoppas bara inte Emma lägger upp alla fulkort, haha. Förstår inte hur ful man kan bli på kort, helt otroligt. Men det är väl så man ser ut i verkligheten.. 8-)

Ha en bra lördag nu och simma lugnt!!

Kramar Sarah

Nu köööör vi!

Nu jävlar. Jag sitter hos Sarah, hon är i duschenså jag passar på att blogga. Alla är skittaggade så det kommer bli grymt. Jag har dock klädproblem å är rätt trött, men det löser sej förhoppningsvis ;) När vi är kalra så ska vi möta upp Emilia å Carina å sen kööööör vi ännu mer :D haha

Hinner inte skriva mer nu. Men ha en trevlig kväll!

Btw, jag har namnsdag idag ;) Grattis till mej!

Puss //Emma

Partiiiehelg!

Måste bara börja detta inlägg med att säga: Mina och Emmas samtalsämnen är världsklass, verkligen!

Dagen har varit riktigt bra, det blev en heldag med lillkusinen Milton i Kista. Lunch, lek och bio. Mycket bra! En riktig liten glädjespridare det där :) Hoppas bara att han hade lika roligt som jag tyckte att det var, hehe.
Filmen var också riktigt bra, hade inte så höga förväntningar då jag inte är ett "Shrek-fan" men den var riktigt roligt.

Är GALET taggad inför morgondagen, det ska bli så himla roligt! Sjukt länge sen jag var ute så imorgon kommer det antagligen att gå utför... hehe.
Löningshelg dessutom, för att citera Magnus Uggla "den 25 smäller det!"

Måste dock tänka på att ta det lite lugnt då jag ska och fira mormor på lördag, hon fyller hela 62 år imorgon.
Så det blir middag och övernattning hos henne från lördag-söndag, myspys. Sen börjar jag jobba på måndag igen.
Just nu känns det lite tugnt, det är trots allt väldigt skönt att vara ledig, men jag kommer nog in i det efter ett par dagar, hoppas jag.

http://juldagsbarnet.blogg.se/images/2010/shrek_forever_after_poster_72573989.jpg

 

Sarah



Slut tjej

Jag är helt slut. Har varit en händelserik dag som avslutades med tre (!) timmars volleyboll. Det tar på krafterna att hoppa omkring i sanden. Dock tränar vi nog magen mest va alla skratt. Det är så jävla kul å så härliga människor vi spelar med :)

Men nu ska jag hoppa in i duschen å sen sova. Måste va pigg tills imorgon. Då jävlar. Jag är taggad. Carina är ännu mer taggad å Sarah å Emilia är taggade. Hur kan det bli annat än en grym kväll? :D



Aaa, en jävligt gammal bild. Syns kanske på vinterjackan? Det kan jag lova är inget jag använder just nu ;)


Hörs imorgon!

//Emma


Coopertestet

Idag fick jag lära mig något nytt!

Jag har alltid fått höra att coopertestet går ut på att springa 3 km under 12 minuter men så verkar inte fallet vara.
Som en läsare så snällt kommenterade och rättade så går det ut på att springa så långt man kan på 12 minuter.

Jag har dock sett många olika förklaringar och beskrivningar till utförandet av coopertestet nu när jag kollat runt lite på internet. Här är några exempel:

"Testet innebär att man joggar eller springer en given sträckan så fort man kan och med jämn fart
Välj någon av distanserna 2000m, 2400m eller 3000m.,löp sedan distansen på tid."

(http://www.linkopingssk.se/cooper/coopers.htm)

"Coopers test brukar utföras att man springer så mkt man orkar/hinner under 12 min.
Oftas brukar det utföras på 400 m banor, där förutsättningarna skall vara dom samma."

(http://www.halso.info/forum/thread-21800.html)

Sarah


+ & - Cypern

Här kommer äntligen den efterläääängtade plus och minus listan om Cypern! Tack för att ni visat ert tålamod kära läsare.

+ Fint hotell, vi bodde på ett lägenhetshotell, väldigt fina rum med stora balkonger som var mysiga att sitta på sena kvällar.
+ Nära till pool
+ Shower varje kväll som dom arangerat på hotellet,
bl.a. komedi, dans, eld & illusions shower och massor av andra.
+ Nära till själva huvuddelen av Aya Napa, vi bodde på hotellet Panthea, ca 10 minuters promenad till "kärnan"
+ Grymt nattliv
+ Snygga killar!
+ God mat och snabb servering
(och väldigt billigt kändes det som, middagarna gick som mest på 80 euro per familj och då var det inga dåliga rätter vi beställde in inkl. vin och övrig dricka.)
+ Billiga drinkar
+ Galet varmt,
ljumna kvällar och varma mornar.

- Vi hade väldigt nära till havet (ca 100 m) hade dock ingen fin strand just där, de fanns endast stenstränder. För att komma till dem lite finare stränderna var man tvungen att ta en promenad på ca 15-20 minuter men där fanns det fina sandstränder, solstolar, restauranger m.m.
- Shopping.
Det beror i och för sig vad man är ute efter, kläder - nja, solglasögon, väskor och andra vanliga souvenirsaker hade dom ett väldigt stort utbud på.


Plussidan överväger definitivt minussidan som ni kanske ser och jag skulle inte tveka på att åka dit igen.
Killarna ser bra ut, nattlivet röjer, drinkarna är billiga, det är varmt och skönt och hotellet är fräscht. Kan inte bli mycket bättre!

Men efter att ha suktat efter snygga killar på stranden i en vecka är det dags att komma tillbaka till verkligheten igen..

 

Sarah


Prestige!!!

Alltså jääävlar vilken prestigematch vi har spelat i volleyboll. Det va jag å Jossa, mot Stefan, Christoffer å Jocke. Jag kan säga att dom vann, MEN jag å Josse vann andra set med 15-7. Imponerande va? Två tjejer mot tre killar ;) ohlala.

Vi offra oss hej vilt å jag hade nog sand i exakt alla hål som man kan ha sand i. Kanske too much information ;). Men istället för att gå in mer på det så slänger jag upp en bild på hur man kan se ut efter en tuff fight ;). Dock ska vi köra en returmatch snart, å då vinner jag å Josse i två raka...


Hahaha observera mina fötter, jag gick hem i flip-flop ;P



Kan även passa på att berätta att nu är även bästaste Emilia hemma, så nu är vi alla tre samlade igen, så uppdateringarna hoppas jag blir bra :D. Välkommen hem raring!


Men nu måste jag kila. Har ingen laddare till datorn å batteriet är typ slut. Men ha en trevlig kväll..


Puss å kram //Emma


Onsdag

Så va onsdagen i princip slut. Jag har hunnit med galet mycket idag. Så jag börjar väl från början. Åkte å jobba, släppte av Emil i lägneheten på vägen så han kunde börja måla. När jag jobbat klart åkte jag dit å hjälpte till. När vi inte orkade mer åkte vi hem å va lite halvdöda båda två. Sen vart det middag å volleyboll på det.. Pfew.

Det blir riktigt fint i lägenheten faktiskt. När man är där blir man bara mer sugen på att flytta . Men snart så. På vägen hem stannade vi till på Statoil för att tanka. När vi satt i bilen å väntade så kom en gubbe med käpp ut frän Statoil. Jag skämtar inte när jag säger det här, men han såg ut att va ungefär tusen år. Så jag sa typ till Emil: "Jag hoppas inte han ska sätta sej i den bilen å köra". Emil svarade: "Det lär han garanterat inte göra nej". Va händer? Han öppnar bilen, sätter sej vid ratten å kör i väg. Jag va övertygad på att han skulle kollapsa innan han kom hem.

Men jag hoppas han klara sej iaf. Det såg säkert ut på vägen från Statoil. Imorgon blir det jobb å mer målning. Woho!



Typ på pricken lik ;)


//Emma


Jordin Sparks - Definition



 

Sarah


Onsdag

Myyycket att tänka på nu, middagar och massor av annat.. Någon som har förslag på lätt-och snabblagade middagar? 

Jag vet att jag har lovat er en utvärdering av Cypern men den kommer inte riktigt ännu. Jag har typ all tid i världen men ändå så har jag inte tid att göra något känns det som :S
Ska snart upp till farmor och farfar och hämta min nyckel som dom haft under tiden vi varit borta, därefter blir det att gå och handla.

Imorgon blir det bio med lill-kusinen Milton, vi ska gå och se Shrek 3 och på kvällen blir det en löptur med Emma, känns som om hon är lite sugen på att pröva coopern. Jag prövade den igår, när jag hade sprungit 2.2 km så hade jag sprungit i 9.40 minuter så där gav jag upp, hade ändå inte klarat det.

För er som inte vet så går coopertestet ut på att man ska springa 3 km under 12 minuter. Det kanske låter enkelt men det är galet tufft, för mig var det de i alla fall. Dom sista 800 metrarna skulle jag alltså ha sprungit på 2.40 minuter och det hade jag inte klarat.. Men det är bara att bita ihop,någon gång ska jag klara det!


Söta Milton, dock några år äldre nu :)


Sarah

Happy face!

Jag är på strålande humör! Jag pratade nyss med Sarah å telen å det va såå kul att höra hennes röst igen. Woho! Stora planer inför helgen oxå. Sånt gillar jag.

Jag har burit in en massa grejer till bilen som ska med till lägenheten imorgon. Knaaaas. Jag är lite nervös, hur ska jag klara mej själv? Eller det går nog bra förutom att jag inte kommer äta, men det är ju en prioriteringsfråga ;)

Annars då? Jo tack, jag mår fint förutom att jag skrapa i min tå i trottoaren å har blåsor under fötterna sen löprundan igår. Men det är synd att klaga.



Nu börjar det bli dags för mej att sova. Godnatt.

//Emma

Dagen

Idag har det varit en riktigt jobbig dag på jobbet. Inte jobbmässigt då det va väldigt lugnt. Däremot blev jag inkallad på två av chefernas (förstår inte hur dom kan få va chefer över huvud taget ;)) rum där dom skulle ha nån form av förhör med mej. Det va riktigt jävla jobbigt! Haha!

Efter jobbet gick jag til kiropraktorn å sen åkte jag till lägenheten, det är fixat lite nu, så imorgon sätter jag Emil i arbete, mååååla! Jag släpper av han medan jag åker å jobbar, jag tycker det är rättvis fördelning. Så snart är det nog Bye bye Bålsta, iaf i veckorna ;) hihi.

Nu ligger jag näst intill utslagen på sängen. Är sjukt mätt efter middagen. Det blev grillat å det är ju förjävla gott, så man äter lite för mycket tyvärr. Men det är nästan värt det. Till middagen firade vi även Emil som fyllde 18 när vi va i Spanien. Jag hoppas han är nöjd med presenterna iaf.



Här är min kära bror som nu blivit hela 18 år! :D


Återkommer senare!

//Emma


Utfyllnadsinlägg

Moln så långt ögat kan nå! Solen vill visst inte visa sig här.

Idag ska jag "pröva" springa cooper-testet för att se ungefär på vilken tid jag ligger på, sen blir det hårdträning för jag ska ta mig f*n klara de löptestet om vi gör det när vi kommer tillbaka efter uppehållet.

Såg nyss att jag inte fått några fina välkomnande ord, bara Emma som är snäll hon! Och Emma, jag har saknat dig också!! Inte ofta vi inte ses på två hela veckor så klart det blir tomt!

Nu har jag lagt upp alla bilder på fejjan, så ni som är sugna på att se dom kolla in där. Några kommer upp här senare också :)

 

Sarah




Godmorgon!

Hej hopp ute i (kalla) Sverige!

Så varmt är det ju faktiskt inte här, kanske var det jag som tog med mig kalluften?
Stod och frös på Arlanda igår i väntan på parkeringen så lite varmare på Cypern var det nog allt :)

Håller just nu på att ladda över lite bilder från resan till datorn, dom kommer att läggas upp på facebook så det är bara att kolla in där, kommer nog bjuda på några bilder här också ska ni se, dock inte lika många.

Funderar på att skriva en utvärdering om Cypern lite senare eller det kanske är att gå till överdrift?
Neeeeeeeeeej det tycker jag inte, en plus och minuslista på resan är aldrig fel :)

Men den kommer senare!
Hoppas att ni får en bra blåsig dag.



Kramar Sarah

:D

Ääääntligen är Sarah hemma! :D Som jag har saknat henne. Nu tycker jag att ni alla skriver några fina välkomnande ord till henne ;)

Jag är trött, sov skitdåligt i natt så jag ska dricka upp min smoothie å sen krypa ner i sängen hade jag tänkt. Hoppas jag sover bättre i natt.

Imorgon efter jobbet blir det kanske till att fixa lite i lägenheten å sen på kvällen ska vi fira lilla plutten som blivit stor, Emil! Woho!



Välkommen hem sweetheart! :D


Dröm söta drömmar.

//Emma


Home sweet home

Äntligen hemma! Tänkte bara säga det om det finns någon där ute som undrar..

Nu blir det middag, bättre sent än aldrig :) och film till det!
Ett längre inlägg kommer senare!!

Sarah

Svettigt, javisst!

En lörunda å 45 minuter senare så är jag tillbaka här hemma. Jag svettas bort. Fyfan. Det va ändå inte jättevarmt att springa, jag skulle vilja säga att det va bra springväder, men jag är lika svettig om inte svettigare ändå. Dock va det på tiden att jag verkligen kom ut på en runda. Vem vet, det kanske blir en till imorgon eller på torsdag?

Nu ska jag köra lite styrka å kolla på two and a half men, sen jävlar blir det chilla järnet! :D Det är jag verkligen värd måste jag säga.


En bild från i lördags på mej å mina två hjärtan :)




//Emma


HAHAHA!

Alltså jag dör. Jag tror det kan va det absolut roligaste tv-programmet nånsin som går just nu. Jag garvar typ arslet av mej. Det är typ Kitchen Nightmares eller nåt. Jag har aldrig sett det förut så vet inte hur kul det brukar va. Men just det här avsnittet är förjävla roligt!

-"Är Gordon en bra kock? Nej". Säger restaurangchefen på restaurangen som behöver hjälp. Han är förövrigt den mest självskra människan ever.

 
Nån som brukar kolla? :)



Men nu börhar det igen. Måste rusa. Efter det ska jag ut på en löprunda å sen kommer jag tillbaka till er :)




//Emma


Visste ni att..

Jag känner att det är dags att avslöja en ny liten grej om Sarah. Det är nämligen såhär att hon inte svettas. Medan jag å Emilia är två riktiga svettlökar så svettas Sarah inte det minsta.

Det har hänt en gång dom vi va på gymet. Det va riktigt varmt där inne å vi hade cyklat i typ evigheter. Då säger Sarah "Shit det droppa en droppe svett från mej, det har det aldrig gjort förut!!!". Det är Sarah det kära ni. Jag kan inte annat säga än att jag är avundsjuk.




//Emma


Volleyboll

Återigen en dag med volleybollspel. Idag spela vi i två å en halv timme. Sjukt. Men tiden gick jävligt fort å vi behövde träna lite. Men det va kul iaf å vi blev bättre ju mer vi spela, det är ju positivt ;) Det är ju bara två veckor kvar till turneringen, spännande.

Imorgon är det en ny vecka, å vet ni va som händer i veckan? Joooo, både Sarah å Emilia kommer hem! :D. Jag har saknat mina babes, så det ska bli så kul att dom kommer hem igen.

Ikväll blir det lugnt, ska krypa ner i sängen å kolla på tv. Jag är sukt trött, trots att jag sovit ganska mycket i helgen, men men.

Jag avslutar med ett citat från en annan del av Köping: (Dock är det bara på ett ungefär då jag inte kommer ihåg hur det är ordagrant) "Man får inte glömma pussar, inte ens på söndagar, det borde alla killar veta".






//Emma


Grym kväll

Tack Linda å alla som va hos henne igår för en grym kväll. Jag hade skitkul. Det va god mat, god tårta, trevligt sällskap å min cola smaka fantastiskt! ;)

Jag tänkte att det räcker med text så jag laddar helt enkelt upp några bilder istället som beskriver kvällen ;D



Kvällen började bra:

   

     


Men sen gick det utför:

 

     


//Emma


Kvällsplaner

Nu är jag redo för att åka till Linda å fira henne. Hon fyllde som sagt år igår å idag ska vi vänner få fira henne. Det blir mat å trevligt sällskap för min del medan dom andra nog kommer dricka. Men jag ska hämta mamma å pappa vid typ elva-tiden så det blir cola för min del.

Men nu måste jag åka, ska tvätta bilen å sen hämta upp Konke å Olof fick jag precis reda på. Ha en trevlig kväll allihopa! :)




Fina födelsedagsbarnet Linda :)
Grattis hjärtat!


Min outfit för dagen.
Inviger mitt nya diadem frin Gina.


//Emma


Bakis...

Usch. Jag mår inte så bra. Varför ska man dricka? Varför måste man bli bakis? Haha. Dagen igår va en hektisk dag. Först jobba, sen systemet, hem å käka, åkte å spela volleyboll med grabbarna, haha. Sen va det hem å vänta på Jossan. Det blev pizza, en massa skvaller å dricka. Ytterst trevligt.

Jossan blev hämtad å då chilla jag med Emils kompisar å lärde dom lite fina drickspel. Dock va det nog jag som blev tvungen att dricka mest då dom gadda ihop sej mot mej :(

Jag är arg på Jossan. Hahahaha! Eller inte seriöst arg, men hon har nu sagt nåt om mej som inte va helt sant så nu har jag helt plötsligt en dejt till stranden på torsdag. Hahaha!

Jag har fortfarande inte gått upp, har massa jag behöver göra idag, men jag orkar inte riktigt just nu. Men tar tag i det lite senare, ska kanske sova lite först. Ikväll ska jag till Linda som fyllde år igår å fira henne. Ska bli jättetrevligt, dock måste jag dra tidigt så jag måste hämta mamma å pappa på Arlanda.


Jossankossan å jag!



Hörs sen!

//Emma


Trevliga kväll

Åh vilken trevlig kväll det blev. Det blev mat å bio. Vi såg Beck - Levande begravd. Visserligen hade jag sett den innan, men det gjorde inget. Den är rätt bra så jag kunde se den igen. Dock skulle jag kunna betala hela biopriset igen för att en enda händelse skulle hända igen. Det va helt sjukt kul.

Det va en tjej som blev så rädd så hon skrek i typ tio sekunder. Sjukt roligt å jag satt å asgarva bakom, MEN jag va inte den enda kan jag säga. Inte för det ens va i närheten av fullt, men dom få tappra som pallrat sej dit garva iaf.

Kom hem för ett litet tag sen å har skrivit upp en to-do-lista för imorgon. Duktiga jag. Nu väntar sängen då klockan ringer halv sex imorgon.




Nån som sett filmen? :)



(Kul att Sarah hörde av sej från Cypern oxå, glad för henne att dom har det bra)



Sweet dreams!

//Emma


Fran Cypern

Eftersom att jag lyckats hitta en dator, eller flera ar det men jag lyckades plocka en, sa kan jag ju lika garna slanga in ett inlagg :)

Men som ni kanske marker sa finns det varken a, a eller o, haha. Hoppas ni forstar anda!

Kan ju borja med att saga att det ar otroligt varmt har nere, kanns som man ska rinna bort redan halv sju pa morgonen. Ja ni laste ratt, jag ar uppe sa tidigt for att ta min joggingrunda.
Langst havet varje morgon blir det, sant kan man inte gora hemma i Sverige!

Sen en god frukost med nybakat brod och juice pa balkongen till frukost, njuter till fullo!
Dagarna ser nast intill likadana ut, antingen ar det stranden eller poolen som galler.

Imorgon ar dock ett undantag, da blir det en battur hela dagen som aker runt till lite olika stallen, bland annat Famagusta, det ar en "spokstad". Sok pa det pa google sa far ni veta lite intressanta saker, jag tkr det ar coolt i alla fall.

Nu finns det inte sa mkt mer att tillagga for tillfallet, jag kommer hem om ett par dagar sa da hors vi!!

Kramar Sarah

In mot staden

Nu ska jag in mot den stora staden å möta upp Erik. Men. Jag. Svettas. Ihjäl. Det är inte kul. Det är så jävla varmt. Men jag klagar inte. Skönt att sommaren verkligen är här. Det blir iaf käk å sen bio eller bowling. Ska bli kul. Dock ser jag inte mina vinstchanser som stora om det blir bowling då jag möter han medmest tur i världen. Men vem vet, jag kan skrälla ;)



Dagens outift (inte ofta det händer):
Jeansshorts å linne.
(Försöker klä mej så lätt som möjligt så jag inte svettas bort)


Men nu måse jag ruuuusa. Hörs förmodligen ikväll om jag inte däckar i sängen när jag kommer hem.

Ha en fin torsdagskväll i det fina vädret.

Puss //Emma


God morgon

Ja men godmorgon allihopa. Jag har visserligen varit vaken ett tag. Är på väg att sätta mej i bilen å åka å jobba. Men jag är så trött. Har ont i huvudet oxå, så jag tog lite sovmorgon idag oxå. Men jag tycker inte det gör nåt, jag kommer ändå komma hem tidigt då jag inte har mycket att göra idag.

Ikväll ska jag träffa min kära syssling som kommer hem från Norge ett par dagar. Det ska bli riktigt roligt. Får se va vi hittar på bara. Det är hans uppdrag att hitta på nåt vi ska göra. Dock måste jag upp riktigt tidigt imorgon så det blir hur som helst lugnt.

Men nu ska jag verkligen sätta mej i bilen. Jag måste säga att jag sköter bloggen rätt bra, blir ju iaf några inlägg om dagen ;) haha.



Här har vi en bild på Emil å Erik :)


//Emma


Första träningen avklarad!

Ni hörde rätt! Visst att vi har uppehåll från fotbollen, men inte ligger jag på latsidan för det ;) Idag spelade vi nämligen volleyboll. Vi måste ligga i hårdträning nu för det är turnering om två? tre? veckor. Å efter dagens pass så kan jag bara säga att vi blir jävligt svårslagna ;)

Inte nog med att vi går för seger, vi kommer förmodligen ha snyggaste outfiten oxå. Men det är inget jag kan avslöja nu, men bilder kommer givetvis att läggas upp när turneringen är färdigspelad ;)

Dock känner jag redan att jag kommer att ha träningsvärk i armen imorgon, men jag antar att det är sånt man får ta helt enkelt. Men nu blir det sängen å lite tv-tittande innan det är dags att sova. Jobbet väntar på mej även imorgon.


 
Bilder lånade från min kära vän Lindas blogg. http://lindajohansson.myshowroom.se :)


Sov gott!

//Emma


Onsdag

Jag tänkte börja med att skriva tisdag. Det känns som tisdag, så det så. Dock vet jag varför. Jag va ledig i måndags så har bara jobbat två dagar. Men att det är onsdag är ju bara bättre, då är det närmare helgen :)

Jag tog lite sovmorgon i morse, va så trött när klockan ringde så sov lite till. Åkte till Lidingö å sen till Täby å sen va jag minsann klar. Såå skönt med en kort dag när man är så trött som jag är idag.

Ikväll blir det volleybollträning. Haha, vi måste träna lite inför turneringen om några veckor. Inget annat än vinst är okej! Så vi är några stycken som ska ut till Håban å spela. Det ska bli kul.

Men det är först om typ fem timmar så va ska jag göra fram till dess? Det blir nog soffan å OC känns det som. Blir kanske lite sova oxå. Det visar sej. Men vi hörs lite senare.



Kan även tillägga att jag saknar både Sarah å Emilia som båda är borta en hel vecka till.. nästan :(


//Emma

Kvällsbad

Vilken dag! Jag kan säga såhär att jag somna nog inte förrän fyra i natt å klockan ringde halv sju. Det kallar jag härligt! Men det är grymt svårt att sova när det är tusen grader typ. Men det gick till slut när jag flytta ner i källaren. Tacka vet jag källare!

Trodde på förhand att jag skulle ha mycket att göra idag då fem butiker stod på schemat. Men duktig som jag är så blev jag klar i god tid, så mötte upp min kära Josefin, som jag inte träffat på tre veckor, i Kista å gick runt där ett bra tag. Sen blev det även en tripp till Barkarby innan våra vägar skildes åt.

Jag kom hem runt sextiden å va helt slut. Men jag hade lovat att ta ett kvällsdopp med Stefan så jag satt snällt å vänta tills han kom hem, hämta upp honom å åkte til Ekilla. Det va fan mycket folk där måste jag säga. Stefan va en riktig fegis, så jag fick hoppa i å visa hur det ska gå till ;)





Men nu sitter jag här färdigduschad å klar för sängen så jag säger väl med detta, godnatt!

//Emma

Hemma!!

Så va jag hemma igen efter en vecka i Spanien. Jag har haft det skitbra å för er som missat det så vann Spanien VM-guld under tiden vi va i Spanien. Det va helt galet! :D

Men nu måste jag sova. Har en mördardag på jobbet imorgon så måste få sova lite innan.

Sov gott å dröm sött!

//Emma

Wooooonderfuuuuuuuuuuul!

Spanien vann VM-guld! Hur kul är inte det?! Och Emma som är där nere och får uppleva all glädje och uppståndelse, måste vara fantastiskt!

Väskan är packad och klar och imorgon bär det av till Cypern i en vecka. Åker tidigt imorgonbitti så kommer inte kunna skriva något hej då-inlägg tyvärr.

Min söndagskväll hade inte kunnat bli mycket bättre, eller jo kanske, om jag hade haft en påse ostbågar i famnen under matchens gång men annars så var den fulländad!
Matchen hade jag dock lite högre förväntningar på men vad gör det, den slutade 1-0 till Spanien efter 120 (!) minuter spelade så jag klagar inte.

Hoppas ni ni är lika glada över vinsten som jag är! Jag hoppas också att det regnar mycket här hemma den kommande veckan, hihi.

Kram på er!!

Sarah

Mmmhmm ..

 

Usher och Justin Bieber, goosh

Sarah


Helgens planer och de senaste händelserna

Gårdagen var en bra dag, promenad och lunch uppe hos farmor och farfar, grillning, brännboll och kubb med mamma och några av hennes jobbarkompisar senare på kvällen. Brännboll var det sjukt länge sen man spela, riktigt kul var det också! Borde spelas oftare :)

Idag blir det lillsjön för hela slanten och senare ikväll ska vi till kusin och fira hennes 25 års dag. Blir ännu en kväll med grillning och mycket trevligt sällskap.

Inte långt kvar tills jag åker nu, ska bli riktigt skönt. Imorgon blir det att åka till Kista och inhandla det sista sen blir det VM-finalen! Bläckfisken Paul har tippat Spanien i finalen och Tyskland i bronsmatchen, ska han få ännu fler rätt?
Hur tror ni att det kommer att gå?

http://amaialayla.blogg.se/images/2008/brannboll_13541525.jpg

 

Sarah


Vilka vinner VM Paul?

Yes Spanien vann igår! Men vart fanns Tyskland och deras anfallsglada fotboll? Ingen som vet... Paul hade i alla fall ännu en gång rätt!

Det var först igår som jag fick veta om den tyska bläckfisken Paul som tippade på matcherna. Inför de olika matcherna så ställs två olika matburkar ner i akvariet med lagens flaggor på, inför gårdagens match så ställdes det ner en tysk och en spansk burk ner i akvariet, gissa ur vilken burk han åt. Jo den spanska!

"Paul, som hittills bara tippat de tyska VM-matcherna, har sex av sex rätt så här långt. Han förutsåg såväl den tyska förlusten mot Serbien och den mot Spanien i semifinalen."

 

"Paul, Tysklands mest hatade bläckfisk, har ett – eller kanske två – uppdrag kvar under fotbolls-VM.
Den fotbollskunniga bläckfisken ska tippa först bronsmatchen och sen även finalen.
Men orkar han?
Och vilka lag väljer han?"

 

"Att han tippade spanskt i semifinalen – och dessutom fick rätt – har gjort Paul mycket impopulär i Tyskland och bittra supportrar som hade samlats för att se matchen på storbildsskärmar i Berlin hånade efteråt både Paul och hans mamma.

Och som om inte det var nog har det börjat dyka upp recept på nätet för hur Paul bäst skulle kunna tillagas.
Det är inte lätt att vara synsk."

 

Urklipp från Aftonbladets artikel.


 

Sarah


M is for musiiiiic

 

Sarah


Soliga fina väder!

Idag fick jag min efterlängtade stranddag.

Vaknade lika sent idag som jag gjorde igår, runt halv elva. Men då flög jag upp som ett skott ur sängen för att slänga i mig lite frukost och väcka Jonas och redan vid elva var vi påväg mot stranden.

Det var väldigt mycket moln på himlen den första timmen men som tur var så hann dom blåsa iväg så vi fick några timmar med sol i alla fall :)
Efter ett tag kom Glen, Alex och en kompis till dom och gjorde oss sällskap, då blev det volleybollspel och bad.
Slutsatsen jag kan dra är att det är nog tur att jag inte spelar volleyboll..

Ikväll är det andra semifinalen Spanien-Tyskland (eller tvärtom, vet inte vilka som är hemmalag) den matchen kommer jag nog se hemma. Gårdagens match såg jag ju hos glen med han och Alex. Dom bjöd på middag också! Fina pojkar det där (:

Dock tråkigt att Uruguay åkte ut tycker jag. Holland-Tyskland i final kanske?
Hoppas på Spanien men är tveksam till att dom kan slå Tyskland.. Men det återstår att se.
20.30 ikväll, missa inte ;)

Sarah

Härligt väder! ... Eller inte

Moln, moln och moln! Vart är solen när man behöver den?!

Nu är jag ledig om dagarna och då lyser den med sin frånvaro.
Hade planerat en dag på stranden med kusinerna, precis som dom gamla goda tiderna men så vart det ju inte. Inte så lockande när det är molnigt och lite blåsigt ute...

Ikväll är det den första semifinalen i VM, Holland-Uruguay 20.30. Vilka tror ni vinner?

Inga av lagen är någon favorit hos mig så jag hoppas på det laget som slår från underläge, Uruguay alltså, Holland bör ju vara det bättre laget men deras motståndare har också tagit sig hit så vad är det som säger att Holland ska vinna?

http://es.fifa.com/mm/photo/worldfootball/nationalteams/01/17/68/58/1176858_full-lnd.jpg



Sarah

Hej hej!!

Nu känner jag att det är dags att återigen ta mitt ansvar för den här bloggen.
Har inte skrivit något på jättelänge men jag har inte så mycket intressant att skriva om och inga bra låtar att lägga ut heller.

Emma har berättat allt om helgen, jag bodde praktiskt taget hos henne. En jättebra helg var det i alla fall.

Jag gick på semester i fredags. När Nina släppte av mig hemma hos mig när arbetsdagen var slut så kände jag att jag vill inte gå på semester. Jag trivs så bra och tycker att det är riktigt roligt att åka till jobbet. Visst att det kan vara jobbigt med dom tidiga mornarna men det är det värt det!

Var dock in till kontoret idag på en introduktionskurs och åt lunch så fick träffa några få av dom iaf :)

Vad har ni gjort idag? Hoppas ni utnyttjar vädret till fullo! Det ska jag göra imorgon. Sen drar jag till CYPERN om en vecka.

PS. Kommer sakna Emma massor! Önskar henne en riktigt trevlig resa!! D.S

http://fihja.files.wordpress.com/2009/06/sol.jpg



Sarah

Hejdå Sverige!

Nu säger jag hejdå för en vecka. Det är dags för mej att börja röra mej mot flygplatsen. Kommer bli grymt. På onsdag sitter vi på en bar nånstans i Spanien å kolla på Spanien-Tyskland i VM. Kommer va bra drag :D Kommer bli sol å bad varje dag å bara ta det lugnt. Lovely.

Ha det så bra här hemma så hörs å ses vi när jag kommer hem.

Puss å kram //Emma

Måndag

Idag är det måndag vilket innebär att jag drar till Spanien. Tjarrå Sverige för en vecka. Men att jag åker bort en vecka gör typ så att bloggen kommer ligga nere en vecka eftersom jag är den enda som uppdaterar. Men jag hoppas att Sarah kan hålla bloggen vid liv när jag är borta så sköter jag den sen när jag kommer hem ;)

Jag åker idag, Emilia åker på onsdag å Sarah åker den dagen jag kommer hem. Trist att både Emilia å Sarah är borta när jag kommer hem, men jag ska ändå jobba, så förhoppningsvis klarar jag mej.

Däremot kommer min älskade Josefin hem imorgon så hon å Linda är iaf hemma när jag kommer från Spaninen. Ser fram emot att träffa mina hjärtan :) Med det här inlägget ville jag bara varna för att uppdateringarna kan va
ännu sämre än vanligt, men jag ska tjata lite på mina bloggkompisar så dom kanske slänger in nåt inlägg iaf :)



//Emma

Semester!!!

Alltså faaaaan va skööööönt! Nu är det semester på riktigt. Ledig från fotbollen i tre veckor å från jobbet i en. Grymt jävla skönt. Blir Spanien imorgon. Can't wait.

Helgen har varit full rulle. Den har verkligen gått undan. I fredags efter träningen åkte vi några från laget hit å käka tacos å sen åkte vi till enköping å kolla på Hoffmaestro. Det va skitkul å bra :)

I lördags ställde jag klockan å gick upp i god tid. Jag å Sarah åkte först å kolla på lägenheten, sen bar det av till stan, sen till Lillsjön för bad. Vi va väl där i kanske bara en å en halv timme men ändå. Vi skynda oss hem till Sarah för att kolla på VM, sen åkte vi hem till mej dit även Jossan kom. Det blev mat, skitsnack å VM-tittande.

Sarah som kvar hos mej å vi åkte i morse till Arlanda för att åka till Östersund för att spela sista seriematchen för vårsäsongen. Sen kom jag hem typ rätt nyligen. Det är exakt hela helgen. Den har varit jättebra å det har blivit mycket mys med Sarah vilket jag verkligen gillar ;D

Kan även passa på att säga grattis i efterskott till min kära vän Stefan som fyllde år i fredags! :D


Jag å bästaste Stefan :D



//Emma


Dagens citat 100704

Vi går på planet å jag pussar lite mot Janna.

Sarah säger: "Men Janna, du kan ju inte ens pluta med dina äpplen".

Hon menade egentligen puta med dina läppar, men det blev lite tokigt där ;)

//Emma

Förklaring...

Måste förklara vår tävling lite här. För det första så skulle vi fårn början ha en tävling vem som blev bara brunast, men jag va snäll å ändrade det så Emilia över huvud taget skulle ha nån chans. Å för det andra så är det bruna vi ska bli å inte röda. Emilia kommer tyvärr bränna sej i den varma solen så det blir en enkel match :)

Jag kan knappt skriva så godnatt :D Ville bara förklara ;)

//Emma

Brunast i sommar

Jag och Emma har ju en tävling om vem som blir brunast i sommar. Notera: inte vem som är brunast efter resorna, utan vem som blivit brunast jämfört med hur brun (vit) man var innan.

Tror att Emma är körd! såhär ser dom tre första dagarna ut i Kroatien för mig!


Onsdag

vackert mest soligt

Natt: 23°C  Dag: 28°C


Torsdag

soligt

Natt: 23°C  Dag: 29°C

Fredag

soligt

Natt: 25°C  Dag: 32 °C



/Emilia

Flytta!

Idag ska jag flytta! Känns helt sjukt att det var tio månader sen jag flyttade in i den lilla lägenhet. Då var min tanke att bo där i kanske 3 månader högst, men sen rullade tiden bara på och min käre jobbarkompis (som bodde i den lägenhet som jag nu ska flytta in i) hittade aldrig någon annan lägenhet. Men nu så, drygt 10 månader senare är det alltså dags, dags att flytta! och vilken flytt det blir... hela 1,5m i sidled! flytthjälp?

Sitter på jobbet nu, men ska när som helst bege mig hemåt. Min kusin & hans fru kommer över med ett köksbord som jag ska få, hur snällt är inte det? Tack, tack, tack! Köksbord... undra om jag minns hur ett sådant ser ut? Minns jag hur ett kök ser ut? Ingen aning...

Kommer att sakna min lilla lägenhet, det är ett som är säkert. Mkt som har hänt där, både bra och dåligt. Men man måste gå vidare, uppgradera sig! Get somewhere you know...


/Emilia

Kroatien

För att klargöra: Jag ska till Kroatien på onsdag! :D Så himla underbart, bara 6 dagar kvar tills man kommer ligga ute och steka hela dagarna

Kände att jag var i behov av några nya bikinis till resan så beställde 3 st igår :), vilken är snyggast?

     

/Emilia

RSS 2.0