+ & - Cypern

Här kommer äntligen den efterläääängtade plus och minus listan om Cypern! Tack för att ni visat ert tålamod kära läsare.

+ Fint hotell, vi bodde på ett lägenhetshotell, väldigt fina rum med stora balkonger som var mysiga att sitta på sena kvällar.
+ Nära till pool
+ Shower varje kväll som dom arangerat på hotellet,
bl.a. komedi, dans, eld & illusions shower och massor av andra.
+ Nära till själva huvuddelen av Aya Napa, vi bodde på hotellet Panthea, ca 10 minuters promenad till "kärnan"
+ Grymt nattliv
+ Snygga killar!
+ God mat och snabb servering
(och väldigt billigt kändes det som, middagarna gick som mest på 80 euro per familj och då var det inga dåliga rätter vi beställde in inkl. vin och övrig dricka.)
+ Billiga drinkar
+ Galet varmt,
ljumna kvällar och varma mornar.

- Vi hade väldigt nära till havet (ca 100 m) hade dock ingen fin strand just där, de fanns endast stenstränder. För att komma till dem lite finare stränderna var man tvungen att ta en promenad på ca 15-20 minuter men där fanns det fina sandstränder, solstolar, restauranger m.m.
- Shopping.
Det beror i och för sig vad man är ute efter, kläder - nja, solglasögon, väskor och andra vanliga souvenirsaker hade dom ett väldigt stort utbud på.


Plussidan överväger definitivt minussidan som ni kanske ser och jag skulle inte tveka på att åka dit igen.
Killarna ser bra ut, nattlivet röjer, drinkarna är billiga, det är varmt och skönt och hotellet är fräscht. Kan inte bli mycket bättre!

Men efter att ha suktat efter snygga killar på stranden i en vecka är det dags att komma tillbaka till verkligheten igen..

 

Sarah


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0