Volleybollturnering!

Idag är det dags för årets upplaga av Håbo Tibble Beach Open 2011! :D Självklart är vi med med ett lag i år igen för att försöka försvara segern från förra året. Dock kommer det bli riktigt tufft i år, men kom å heja på oss å hjälp oss till en seger :D


Från förra året. I år har vi dock annan outfit å annat lagnamn ;) PANG PÅ!




//Emma


KRETA!

Nu är vi hemma igen å har varit det ett par dagar. Eller vi är i Sverige men inte riktigt hemma. Sarah är på landet å jag är i Bålsta. Vi har ju semester den här veckan oxå båda två :)

Kreta har varit helt underbart. Förutom lite strul med planet ner då det va försenat så har det varit helt underbart. Det har varit helt sjukt varmt så dagarna har spenderats på stranden med sol å bad å sen lite senare på dagarna blev det ett dopp i poolen innan vi rörde oss mot rummet.

Där duscha vi å sen sov vi middag. Haha. Typ två-tre timmar varje dag. Riktigt skönt. När vi vaknade va det bara att göra sej i ordning å sen röra sej utåt. Middagarna brukades äta väldigt sent så vi brukade gå ut unt thalv tio-tio ungefär. Det blev middag å nån drink å sen rörde vi oss vidare mot uteställena. Men oftast så blev vi kvar på ett å samma ställe, vår favoritbar :D

Måste även säga att alla som jobbade på Kreta (som vi träffa å förutom dom på flygplatsen) va väldigt trevliga. Dom kom alltid fram å pratade med ett leende på läpparna :)

Jag skulle LÄTT kunna åka tillbaka, va hur grymt som helst :)

Här kommer lite bilder :)



 

 



 




//Emma


Fasflknaskfn

Faaaaaaaaaaaan va arg jag är! Jävla skit. Egentligen skulle vi sitta på planet nu på väg mot värmen. Men det gör vi inte. Planet är försenat till 21.30. Kul? Inte det minsta faktiskt. Så vi har ingen aning om va vi ska sysselsätta oss med idag. Men det lutar mot en tur till Kista för lite middag å bio innan vi måste åka till Arlanda. Om det inte blir ännu mer försenat förstås...

Håll tummarna för oss att vi kommer iväg så fort som möjligt!!!





//Emma

KREEEEETA!

Jag tänkte bara säga godnatt å önska er en trevlig vecka i Sverige. Om tio timmar går planet mot Kreta å där blir vi i en vecka :D Ska bli så jävla underbart. Ta hand om er här hemma så hörs vi när vi hörs :)

Puss å kram!
//Emma

Shalalalalala semester!

Semestern är här, wiiihooo! Jävligt skönt måste jag säga :)
Imorgon åker jag och Emma till Kreta och blir där i en vecka om inte strejkerna råkar hålla oss kvar ytterligare några dagar? Det är ju lite osäkert där nere just nu...  Men hoppas vi kommer hem som planerat!
Jag har i alla fall packat och jag tror att jag fått med mig allt, det som är glömt är glömt.

Har nyss ätit en fet middag, sjukt mycket mat på tallriken var det. Men både jag och Emma åt upp och nu sitter vi här i soffan och knappt kan röra på oss. Man kan ju inte kasta grillad kyckling, pommes, bea, avokado och vattenmelon!

Ikväll blir det chill, går dock inget bra på tv så det är lite tråkigt men vi kanske slår på en film eller något :)
Vad ska ni hitta på? Partyyy? ;)



Saknar min gamla klass F3!

Sarah

Freeedag

God dag! Hur mår ni? Jag mår bara bra tack. Sitter å har väldigt tråkigt. Väntar på att Sarah ska ringa så jag ska åka å hämta henne. Snart är det semester för även hennes del :) När jag hämtat henne måste vi åka å shoppa lite. Solkräm, kokosolja å toffsar :D Haha. Sen har vi nog allt vi behöver inför resan. Ikväll blir det till att packa för hela slanten :) Fan va taggad jag är. Ska bli så jääääkla nice!





//Emma

RSS 2.0