KRETA!

Nu är vi hemma igen å har varit det ett par dagar. Eller vi är i Sverige men inte riktigt hemma. Sarah är på landet å jag är i Bålsta. Vi har ju semester den här veckan oxå båda två :)

Kreta har varit helt underbart. Förutom lite strul med planet ner då det va försenat så har det varit helt underbart. Det har varit helt sjukt varmt så dagarna har spenderats på stranden med sol å bad å sen lite senare på dagarna blev det ett dopp i poolen innan vi rörde oss mot rummet.

Där duscha vi å sen sov vi middag. Haha. Typ två-tre timmar varje dag. Riktigt skönt. När vi vaknade va det bara att göra sej i ordning å sen röra sej utåt. Middagarna brukades äta väldigt sent så vi brukade gå ut unt thalv tio-tio ungefär. Det blev middag å nån drink å sen rörde vi oss vidare mot uteställena. Men oftast så blev vi kvar på ett å samma ställe, vår favoritbar :D

Måste även säga att alla som jobbade på Kreta (som vi träffa å förutom dom på flygplatsen) va väldigt trevliga. Dom kom alltid fram å pratade med ett leende på läpparna :)

Jag skulle LÄTT kunna åka tillbaka, va hur grymt som helst :)

Här kommer lite bilder :)



 

 



 




//Emma


Kommentarer
Postat av: Gabriel

Hej.. Fib blogg.. Cool och schysst design.. Känner igen dig lite.. Är du kanske från Väsby.. Har själv en pappablogg om livet som ensamstående pappa.. Kram Gabriel..

2011-07-23 @ 15:09:23
URL: http://gabrielgavric.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0