Without you

Det blev lite gym idag oxå. Testa 24/7 i Sumpan. Va där med Christoffer å Henke. Gud va jag tycker om dom pojkarna. Jag funderar faktiskt på att skaffa ett kort på 24/7. Det kostar inte så mycket, plus att jag kommer kunna gymma på fler ställen å dessutom när jag vill. Men ska tänka på saken ett tag.

Efter det blev det middag å tv-tittande. Ska inte glömma all choklad jag satte i mej. Haha, men va bara tvungen. Om man har sju stycken chokladkakor liggandes hemma måste man ju äta dom? Dessutom hade jag ju tränat tidigare, å då måste man ju äta upp det man träna bort för att få balans... eller?

Jag är faktiskt riktigt trött å har två heldagar i skolan nu tisdag å onsdag så jag ska nog ta å krypa ner i sängen nu. Hörs imorgon!





//Emma


Måndag

God eftermiddag. Jag kom nyss hem från skolan. Började dagen klockan 9 med en ny kurs, excel för ekonomer. Tror vi kommer lära oss en jäkla massa bra saker :D Sen vid tolv slutade jag, men då satt jag kvar till kvart i fyra å plugga. Hur imponerande?

Nu sitter jag å funderar på om jag ska gymma eller inte. Tänkte testa ett annat gym idag, så tänkte kanske åka till Mörby Centrum. Men får se. Skulle behöver klippa mej oxå, så kanske kan höra om dom har nån klipptid när jag ändå är där. Haha.

Vet nån hur det funkar med provträning på 24/7?





//Emma

Söndag

Trött tjej hej. Helgen har verkligen varit händelserik å jag har fått massa saker gjorda oxå. Utgång fredag å lördag. Storstädning, träning å lite shopping i lördags. Idag har dock varit en riktig slappdag. Josse kom förbi på middag, gossip girl tittande å skitsnack. Men hon åkte hemåt nyss. Alltid lika trevligt att träffa henne.

Nu blir det popcorn, choklad å tv-tittande tills jag däckar. Skulle behöva duscha oxå iofs...

Har ni haft en bra helg?






//Emma


Vill bara sova!

Jag är så jävla trött. Helt galet. Jag vill bara sova. Dessutom är det så kallt att lämna sängen. Är mörkt som natten ute plus en massa dimma? Kul.

Meeen trots att klockan inte är åtta än plus min trötthet är jag uppe. Har dessutom käkat frukost, klätt på mej å sminkat mej. Så jag är i princip klar. Det är ju skönt, för nu kan jag slappa vidare på soffan ett tag till :)

Vi hörs kanske ikväll men under dagen blir det dött här. Så ha en trevlig fredag allihopa!





//Emma

Taggaa

Jag är väldigt taggad inför morgondagen, trots att dagen kommer inleda mindre roligt. Aldrig kul med prov å framförallt inte en fredagmorgon. Direkt efter det blir det full rulle ut till Lidingö. Nån som ska dit? Kom i så fall å säg hel utanför centrumet :)

Därefter blir det ännu fullare rulle till Emilia där jag måste fixa mej å dricka lite vin för att sen gå ut å käka. Oj va det ska bli trevligt. Sitta å käka god mat, kolla på snygga killar å prata skit. Kan det bli en bättre avslutning på en jobbig dag? Jag tror inte det.

Nu börjar det dock bli sovdags för mej, ska bara packa lite nödvändigheter inför morgondagen. Måste tänka smart då det gäller att packa lite, men ändå få med sej allt. Wish me luck.






//Emma

Det här med gym

Nu är jag äntligen hemma igen! Är helt slut. Har hittat min favoritövning på gymmet. Fan va sidfläsket ska bort :D. Middagen är precis uppäten å det känns sådär att käka middag halv elva en torsdag. Men va gör man inte om det inte finns tid innan?

Jag har en fråga. Främst till killar då jag är osäker på om nån tjej faktiskt vet svaret. När jag gymmar brukar jag ha shorts å t-shirt typ. Man vill ju ha typ så lite kläder som möjligt. Men dom flesta killar jag ser på gymmet har långbyxor, typ mjukisar. Palla? Men det räcker inte där. Vissa har till mjukisarna, munktröja å mössa?! Man bah whaaaat? Hur kan man ha det på sek utan att typ dö?






//Emma

 


Torsdag

Snart är det helg, det ni! Jag kom iaf precis hem från skolan. Vi gick visserligen bara till tolv, men sen kom det en som jobbar som redovisningskonsult å skulle prata med oss. Det va intressant, men spåra en aning kan jag ju säga. Hade kunnat komma hem typ en timme tidigare ;P

Ikväll är det full rulle igen. Strax efter fem kommer Josse hit å då ska vi röra oss mot Jennifers jobb å kolla på billiga jackor. Spännande. Direkt efter det ska jag bara byta om å sen åka å träna. Hurtig tjej, jag vet. När jag sen kommer hem blir det väl till att laga middag för att sen kolla igenom lite inför morgondagens prov i excel. Det kan gå exakt hur som helst.

Juste, glömde säga att det är plugg som gäller nu oxå...






//Emma

 


Sweet dream or a beautiful nightmare

Klockan är inte ens elva å jag säger godnatt. Blev inte så sent, precis som jag hade tänkt. Skönt jag för en gångs skull kan göra nåt jag sagt. Har till å med loggat ut från facebook, så det kan inte störa mej. Haha. Jag har undrat varför det är så svårt att gå å lägga sej egentligen? Jag har skitsvårt. Datorn å tvn håller mej vaken alldeles för länge, men ikväll går det inget bra plus att jag inte gör ett skit på datorn. Då kan man lika gärna sova väl?

Hoppas jag kommer kunna sova bara. Är visserligen trött, men gick upp kvart i elva i morse. Men jag brukar sällan ha problem att sova, så förhoppningsvis går det bra. Imorgon är det återigen en dag full av aktiviteter, men mer om det imorgon.






//Emma

 


Hemmafru?

Känns som klockan är typ mitt i natten. Men så är ju inte riktigt fallet. Sen jag kom hem från skolan har jag gjort klart bokföringen till imorgon, skruvat loss alla lampor hemma som inte funkar så jag kan köpa nya (va en hel del haha), lagat mat, ätit å kollat lite fotboll. Jag känner mej som en liten hemmafru typ. Det som återstår ikväll är att diska å duscha. Ska även försöka gå å lägga mej i hyfsad tid idag så jag är någorlunda pigg imorgon. Förstår inte va det är med mej å va trött hela tiden.


Gammal bild på mej å min tjejer. Saknar!




//Emma


Tur i oturen

Nu kära bloggläsare ska jag berätta för er. Igår när jag gymma så körde jag lite ben, men inte sådär fasligt mycket så man får en alldeles för jobbig träningsvärk. Å det va tur kan jag säga! Idag när jag skulle röra mej mot skolan så visar det sej att hissen va trasig. Tänk om jag hade varit tvungen att ta mej ner för alla sju våningar med en träningsvärk from hell? Det hade ju inte gått. Dessutom har vi en jäkla massa trappor i skolan. När försäsongen drar igång skiter jag i benövningar kan jag ju säga. Som tur va va hissen fixad när jag kom hem iaf.

Nu är det plugg i nån timme.


Haha mitt försök till spagat... ändå sjukt att jag kunnat gå ner i spagat när jag va yngre..




//Emma


Hejdå Sverige!

Sarah har inte bloggat så nu tar jag saken i egna händer å bloggar åt henne. Hoppas hon inte misstycker. Hon sitter just i detta nu på ett plan med sin familj på väg mot varmare breddgrader. Är jag avundsjuk? Hell yeah. Jag hatar kyla å hatar att frysa å skulle verkligen behöva lite sol. Men jag är inte bittar. Jag är glad för Sarahs skull att hon får komma bort en vecka :)

Däremot skicka jag nyss ett sms med några krav. Dom måste hon följa, annars får hon inte komma hem, hihi. Hon måste sola lite åt mej då jag är ungefär vitare än snö å sen får hon inte heller bli för brun. Det är två relativt enkla grejer som jag verkligen tycker hon borde hålla.

När får ni höra från henne igen då? Jag tror knappast hon kommer blogga den närmsta veckan då hon är borta. Men hon landar onsdag kväll om en vecka så jag skulle tippa på att det blir nästa torsdag. Så håll ut! Tills dess kommer det va ungefär som vanligt, bara jag som skriver ;)







//Emma

Hör å häpna

Från att ha legat å degat (höhöhö rimmet..) på soffan å svullat i en vecka till att åka till gymmet å sen käka sallad till middag. Välkomna till mitt nya nyttiga liv! Dock va jag bara tvungen att köpa gifflar när jag handlade då dom bara kostade nio kronor. Dock förblir påsen stängd.. iaf den här kvällen. Nu ska jag hämta skolbäckerna...





//Emma

 


Tisdag

Höll på att skriva måndag som rubrik, då blir man ju faktiskt väldigt glad när man kommer på att så faktiskt inte är fallet!

Om inte jag kommer va trött ikväll så kan jag nog inte bli trött. Va en heldag i skolan, 9-16. Va så trött första delen att jag höll på att somna. Kom hem för ett litet tag sen å har nu skrivit matlista inför kommande veckan. Sarah åker ju som sagt bort så jag får klara mej själv helt enkelt.

Om typ en kvart ska jag åka till gymmet å möta upp Malin, ska ju ändå å storhandla så tänkte att jag kan passa på att träna lite oxå. Återstår att se hur svanskotan känns. Snälla håll tummarna för att det går att springa! Efter träningen blir det dusch sen storhandling å sen hem å plugga till tvn. OMG vilken jäääkla dag. Å så betala lite räkningar på det...

Om jag inte däckar så hörs vi lite senare ikväll.






//Emma

 


Sweet dreams

Nu är det dags för mej att stänga av tvn å krypa ner i sängen. Jag gick å la mej för sent igår, gick upp klockan 6 å har inte ens sovit middag sen dess. Ändå rätt imponerande för att va mej.

Imorgon hoppas jag att jag kan gå upp strax efter sju så jag kan ha en lugn morgon. Äta frukost i lugn å ro för en gångs skull å även mysa lite i soffan innan det är dags att röra sej mot skolan. Men jag har ju testat föut, å det går inte att gå upp. Kvart i åtta brukar jag gå upp å då är det tempo som gäller. Slänga i sej frukosten, rota fram nå trasor från garderoben, sminka sej, borsta tänderna å fixa håret på två röda å sen typ springa till tunnelbanan. Inget att föredra. Jag efterlyser lugna morgnar :)


Haha så kul att jag hitta den här asgamla bilden på datorn. Va gör den ens där?!



Godnatt.

//Emma


packa å packa...

I övermorgon åker jag. Bort till sol och värme i en vecka. Ska bli jävligt skönt att komma bort ett tag, inte behöva tänka på något annat än att bara njuta av familjens sällskap och ledigheten.

Hatar att packa, men det har jag gjort nu och jag tror att jag har fått med mig allt men det som är glömt är glömt. I och för sig kommer jag antagligen åka förbi här hemma imorgon innan jag åker till mamma och pappa så kommer jag på något då så tar jag ju självklart med mig det.

Har inte så mycket mer att skriva faktiskt. Hoppas ni haft en bra dag!

 

Sarah


20.02

Klockan är just i detta nu 20.02. Jag har hunnit göra en massa idag å känner mej riktigt nöjd. Sitter här helt redo för sängen i princip, ska bara borsta gaddarna, men ska ju inte gå å lägga mej på några timmar. Men det jag vill få sagt är att från å med nu kan jag bara mysa ner mej i soffan å vägra flytta mej därifrån.

Har dock inte riktigt besämt mej om jag ska plugga lite efter tv-tittandet å innan sängen, men det är ingen idé att försöka lura nån, det kommer inte hända. Men tanken är ju god.

Nu ska jag kolla på pengarna på bordet å sen ensam mamma söker, jag älskar dessa tv-kvällar :D





//Emma

Måndag

Jag måste börja med att berömma mej själv. Va på jobbet sju i morse, kom hem halv fyra å satte mej direkt å plugga. Dock är jag jävligt trött så pallar inge mer nu, dessutom blev det mörkt så ser knappt va det står längre.

Ikväll är det full rulle. Vi har en massa program vi måste hinna se på, å dessutom måste vi laga mat. Så mycket att göra på så kort tid. Haha. Imorgon är det dessutom en heldag i skolan. Fan så jobbigt. Men det ska förhoppningsvis gå bra. Måste se till att plugga en del i veckan oxå så jag kan ha en pluggfri helg. Även städa ska jag göra i veckan. Man har ju faktiskt en jäkla massa tid nu när man inte har träning varje kväll :D Än så länge så njuter jag av varje sekund av uppehållet, iofs så kan jag typ inte ens springa som det är nu, men ändå. Det blir väl förhoppningsvis bättre nån gång. Har gett det tid till imorgon, om det inte är helt bra då så ska jag ringa å boka tid hos en naprapat. Måste bara hitta nån tid som jag verkligen kan åka dit oxå...


Ett av programmen vi ska se :D




//Emma


Söndag

Jag har haft en grym helg ute i Bålsta. Har bott hos Stefan hela helgen. Haha. Jag har verkligen världens bästa vänner. Skulle inte klara mej utan dom.

I fredags blev det mat å lite vin med Linda. Senare kom Stefan å Christoffer hem å vi hade bara en lugn myskväll. På lördagen va det full rulle. IKEA, Egiganten, Systemet, Chilli osv. Åkte direkt hem å laga mat för sen skulle Linda stackarn å jobba. Vi andra tre började dricka lite smått å väntan på att Linda skulle sluta. När Linda kom hem så drog hon å jag til Rilles där det va mycket folk för ovanlighetens skull å sjukt jävla varmt. Haha.

Jag vaknade av att min klocka ringde i morse. Hade lovat Emil att skjutsa honom till Enköping, men han ville inte dit längre. Men när jag vaknade så mådde jag.. bra?! Hur otippat va inte det liksom, jag som brukar bli bakis som ett as. Linda å jag gick å handla frukost å sen ställde vi oss även å baka. Blev supergott! Blev en riktigt seg dag fram till klockan fem då Linda skjutsa mej till mamma å pappa där jag käka middag. Å nu är jag hemma.

Det va min helg det. Imorgon är det jobb å sen är det skola restan av dagarna. Men veckorna går snabbt å snart är det helg igen. Jag är grymt taggad för nästa helg redan nu!


Så här blev resultatet av vårt bakande :D



Godnatt.

//Emma


God natt

Lovely, söndag igen :)

Hur var lördagen? Min var grym, hade nog inte kunnat få ut mycket mer av helgen än det jag fick, 10 av 10 möjliga! Ett mycket bra betyg.

Efter att jag bloggat igår åkte jag in till stan och mötte upp Emilia efter hennes jobb som planerat. Blev inte så mycket shopping, hittade dock två par byxor och en stickad tröja, mycket nöjd med dom köpen. Tanken var sedan att middagen skulle ätas på O'learys i Norrtull så jag kunde se hockeyn samtidigt, men så blev det ju inte. Servicen var kass och någon hockey visade dom ju inte heller, så vi hoppade in i en taxi och begav oss mot Östermalmstorg.
Där blev det buffé på Peking City, var ju där i torsdags också, undra om dom kände igen mig?

Satt där ett bra tag i alla fall men vid tio tyckte vi att klockan började bli lite mycket och började röra oss hemåt för att fixa till oss lite och börja dricka. Kom till Emilia vid halv elva sen drog vi och förfestade, vid två begav vi oss till Amba och där dansades det till stängning. Jag fick inte ens ont i fötterna! Efterfest och sen somnade vi vid halv sex. Grymt lyckad utgång,kväll/natt. Hade riktigt roligt!

Skulle ha tagit bilder kom jag på i efterhand men det är lite svårt att göra något åt det nu :)
Nu är jag dock sjukt trött och ska gå och borsta tänderna, kommer slockna så fort huvudet nuddar kudden.

Sarah

-

 

http://falsiesfit.tumblr.com/

 

Submitted by nostalgichopes

 

 


Lördag

God förmiddag allesammans.

Hur är det med er? Bakis? ;) I och för sig är det ju helg innan löning så kanske inte så många som var ute igår?
Själv spenderade jag kvällen med Emilia hos Emilia. Vi åt, halvkollade på idol, stod mest på i bakgrunden medans vi gjorde annat.. Men jag hann se att Emil åkte ut och det var ju hur bra som helst! Han borde åkt ut för längesen, usch så dålig han var. Tråkigt att många andra (bättre) idoler har fått lämna. Men nu är han väck!
Och vad är det med André egentligen...? Han verkar ju alltid vara sjuk?

Aja det var typ det jag snappade upp från idol igår. Efter gick vi ut och sparka lite boll i Vasaparken, det var inte längesen jag höll på med en boll men guud vad roligt det var, älskar fotboll!

Vaknade upp nio imorse, pigga! Emilia åkte in till jobbet runt tio och jag sitter nu hemma. Glömde några saker igår när jag skulle åka, segt. Men ska strax bege mig in mot stan igen, ska strosa runt i lite butiker tänkte jag. Galet shoppingsugen, har verkligen inget att ha på mig. Skulle helst vilja ha en helt ny garderob.. Så håll tummarna för mig att jag hittar någon! :) 

Ikväll ska vi se DIF på O'learys och äta en bit mat, efter det blir det nog utgång! Vad är era planer?



Sarah

Fredag

Så va vi änligen framme till den dagen man längtar till hela veckan, fredag. Tre timmar i skolan kvar, sen helg! Jag vaknade typ nyss, tur att jag ställde om klockan. Skulle va en aning pinsamt att försova sej när man börjar klockan 13.

Jag kommer förmodligen inte blogga nå mer under helgen, så ni får nöja er med Sarah :) Se det som en bonus om det kommer nå inlägg från mej ;)

Ha en trevlig helg allesammans!





//Emma

Lovely

Jag är så glad att Sarah blogga. Jag va annars nära på att skriva ett argt inlägg riktat mot henne ;)

Jag är nog exakt lika mätt som Sarah. Galet. Vi har haft en jättetrevlig kväll vilken hon berättat om, så jag känner att jag inte har så mycket att tillägga om just det. Sarah gick precis å la sej, å det betyder att vi inte ser varann förrän söndag, sjukt. Haha. Visserligen har hon sagt att hon kommer till Bålsta om jag träffar Ryan Gosling där, men jag kommer nog inte säga nånting förrän efter isåfall ;) hihi.

Kvällen som är kvar kommer för min del bestå av att hänga tvätt, duscha, packa å sen sova. Jag är faktiskt bra trött så det ska bli skönt att krypa ner i sängen. Imorgon släpar jag med mej en stor väska till skolan för att direkt efter åka till Gullmarsplan å möta upp Christoffer för att åka med honom till Bålsta. Fan vilken lyx!

Blir förmodligen ett inlägg imorgon bitti då jag inte går hemifrån förran kvart över tolv :)


En gammal bild på mej å Christoffer :)




Sov gott.

//Emma


Hur ska man bete sig?

Kom på att jag inte har berätta om det lite småskumma/komiska som hände i lördags.
Vi var som tidigare nämnt(?) på Undici, första gången jag var där men jag gillade det!
När vi står på dansgolvet på övervåningen känner jag mig iakttagen, ni vet att man kan få en sån känsla ibland så man måste kolla över axeln? 

Det gjorde jag i alla fall och då fick jag se ett ansikte som jag kände igen så sjuuuukt mycket men jag kunde inte sätta fingret på varifrån. Han fortsatte i alla fall och glo och jag undrade om jag hade pratat med honom under kvällen men nej det trodde jag inte.

Sen på måndag precis när jag ska ut till bilen för att åka från de företag som jag alltid åker till mornarna så möter jag honom i trappan! Snacka om att jag var snabb på att slå ner blicken, inte för att vi hade pratat eller något men jag vet att han kände igen mig i lördags och jag hade inte den blekaste aning om hur jag skulle bete mig när jag mötte honom påväg ut.. Ska man hälsa? 
Jag skulle ju kunna fortsätta som jag alltid gjort. Haha varför göra en höna av en fjäder? xP

Lite komiskt bara... hehe!

Sarah

Proppmätt tjej hej!

God kväll!

Fiifan vad jag är mätt, har ätit galet mycket. Jennifer fråga om jag var gravid, haha folk tror nog inte att jag är så stor i maten som jag egentligen är. Tror nog att deras buffe är bästa i stan, sjukt gott! Prövade på sushi idag (igen, typ tredje gången), var förvånansvärt gott och det var nästan så jag ville ta ytterligare en gång men då fick de inte plats på tallriken sen var jag alldeles för mätt.

Förövrigt har dagen varit bra, har haft sjukt mycket att göra de senaste dagarna. Förstår inte varför, alla maskiner gillar tydligen att krångla på en och samma gång...

Men snart är det helg och inget gör mig gladare än vetskapen att det är fredag imorgon!! Veckorna gå snabbt...
Och sen det där med att fejksola, jag brukar inte heller göra det men nu finns det faktiskt en anledning..Men för er som inte vet så åker jag till Canarieöarna på onsdag och om jag inte vill att det ska sluta som det gjorde på Kreta så kan det nog vara bra för min stackars bleka hud att få någon sorts färg på sig innan. That's why!

Playa del Ingles, Spanien: Playa de Amadores


Ska bli så skönt att komma bort ett tag! Sol och värme - Ja tack!

Sarah

Torsdag

Nu är helgen nästan här å knackar på dörren. Endast en tre timmar låååång datalektion imorgon. Sen så! Idag gick jag i skolan 9-12 å sen satt jag faktiskt kvar å pluggade lite. Jag är riktigt imponerad över mej själv å både Sarah å Emilia har berömt mej för detta. Haha.

Ikväll är det återigen en middag ute på schemat. Dock skulle vi behöva äta laxen vi har tagit ut ur frysen. Rackarns. Men middagen måste vi gå på då vi ska säga hejdå till vår lagkompis Boo som åker tillbaka till USA :(. Efter det skulle nog Sarah å Emilia sola, jag som inte håller på med fejbrännor åker nog med som sällskap. Sitter väl å läser en saga eller så för dom under tiden. Lite senare del av kvällen spenderas nog i vågrätt läge på soffan då jag har sovmorgon imorgon. Måste även packa väskan inför helgen som ska spenderas i Bålsta :)


Jag å Linda <3




//Emma


Lycka

Den här dagen har varit helt underbar om man bortser dom första tre timmarna i skolan. God mat i Kista, bra film, kille att dö för, in på O'learys å kolla klart hockeyn som Djurgården vann på straffar å sen vann även Arsenal i CL. Finns det nåt mer att önska av den här dagen? Tror inte den kan bli bättre. Å snart är det helg! Wohoooo!






God natt.

//Emma

Snigelspår typ

OMG!!!! Det är allt jag har att säga. Nästan. Filmen va jättebra å sen att min blivande man råkade va med gjorde inte filmen sämre. Vilken jävla kille! Jag är kär tror jag. Sjukt snygg å för att inte tala om hans kropp. MUMS! Jag är helt glad i hela kroppen. Haha. Hoppades att han skulle ligga hemma i sängen å vänta på mej, men jag har blivit lovad han på fredag, så jag får stå ut helt enkelt.


Tyvärr gör inte riktigt bilden honom rättvisa å så hittade jag ingen bild på kroppen. Men det gör inget, vill ju inte göra er för avundsjuka ;)




//Emma


Onsdag

God eftermiddag! Jag kom precis hem från skolan å snart är det middag å bio. Vilken underbar onsdag. Vi skulle egentligen ha städat idag, men nu när vi är lediga varje kväll kan ju vi ta det när som helst. Lovely! Snart rullar bilen mot Kista för middag å Crazy, stupid, love. Tror den kan va riktigt bra.





//Emma

 


Så jävla värt

Äntligen är det uppehåll på riktigt. Väderguden lyssnade inte på mej så i regn å storm fick vi genomföra en träning som låg jävligt onödigt. Men nu är det gjort å nu är det uppehåll i ett bra tag? Sen jag kom hem har jag hunnit sätta i mej marängswiss, popcorn, chips å dip. Jävligt värt.

Under uppehållet kommer det hända mycket roligt. Blir några weekends här å där. Men största målsättningen med uppehållet är att min svanskota ska sluta göra ont å att mitt ben typ oxå kan sluta göra ont? Benet gör ont varje gång man nuddar det å svanskotan gör ont hela tiden... Men det ska jag nog lyckas med. Det kan väl inte bli värre av att jag ligger på soffan? ;)



Från en av våra svullkvällar tidigare i år.

Jag har sagt till Sarah att om hon ser att min mage börjar bli allt större så måste hon säga till. Då räcker det. Men tills dess så ska jag bara äta å njuta :D haha.




//Emma

 


Kära vädergud

Den här dagen kan ta sej nånstans. Jag har varit alldeles för trött hela dagen å hade dessutom en heldag i skolan. Ju längre dagen gick desto sämre blev dessutom vädret. Nu är det helt förjävligt, regn å blåst. Å vet ni vad? Vi ska ha träning snart. Några ska komma å provspela å då måste vi tydligen va med.

Så därför ber jag nu till dej kära vädergud att det ska sluta regna å blåsa. Jag kan ge dej va som helst i gengäld. Om du nu inte hör mej så vädjar jag till nån i vår ledning å ber er ställa in skiten. Tack på förhand!



Hellre snö å kallt än det som är just nu...




//Emma

 


Sarah här!

Hej hallåå bloggen!

Hur är det med er? Har haft annat för mig de senaste dagarna och då har bloggen blivit lidande men Emma är såååå duktig och bloggar när inte jag gör det.

Det är helt stört vad sliten jag kände mig igår.. Sov typ hela dagen och gick sen och la mig kl 21 på kvällen och gick upp 06 imorse, och ändå var jag fortfarande trött! Vad är grejen liksom, kan man inte bli 100% pigg?
Hade i alla fall en riktigt bra helg, matchen vann vi med 4-2 och sedan avslutning på kvällen med tjejerna!
Så nu är vi träningslediga, underbart! Eller en sista träning imorgon men sen så :)

Fast om jag känner mig och Emma rätt så kommer de klia i hela kroppen efter träning och fotboll efter högst en vecka. Även fast det är segt att åka till träningen vissa kvällar och man inte alls är sugen så kan man inte leva utan den, skumt va?



Sarah

Måndag

Idag är jag lite piggare än igår, men framför allt mår jag mycket bättre. Haha. Om jag hade mått sämre hade jag fan hoppat från balkongen.

Idag har jag jobbat, å sen under tiden när Sarah laga mat så plugga jag lite. Känns dumt att bara sitta på sitt feta arsle när Sarah lagar mat, men jag fråga om det fanns nåt jag kunde göra. Å vi har tv-kväll senare så då ville hon ha mej med ;)

Dagens mat va riktigt god, dock är det inget vi nånsin skulle kunna bjuda på igen då vi inte har nån aning om va vi haft i. Vi tog helt enkelt det som fanns i kylskåpet å blanda ihop. Men gott blev det! Tänka sej att jag bor med värsta mästerkocken. Det ni!


Sambo å jag! <3




//Emma


Så. Jävla. Sliten

Jag är så sliten så vet inte vart jag ska ta vägen. Att jag överlevt den här dagen är ett under. Vi ladda upp kvällen med chips, dip, cola å godis. Det sluta med att vi somna å har inte käkat middag eller nåt av godsakerna. Men då har vi ju kvar det till imorgon ;)

Va en sjuk kväll igår. Rolig avslutning. Sluta med en taxiresa som jag betala med ett månadskort som gått ut. Haha. Nu ska jag borsta tänderna å sen krypa ner i sängen. Jag vet att klockan är 21, men jag mår fan inte bra. Blir kanske till att slå på en film å somna til den.

Hörs imorgon.


Eve å jag från avslutningsmiddagen :)



//Emma


Close your eyes

Fredagskvällen börjar lida mot sitt slut. Har varit supertrevligt! Blev idoltittande å massa prat med bror å kusin. Idol höll för övrigt riktigt dålig klass ikväll. När det va slut följde vi med Viktoria till tunnelbanan å nu sitter jag å äter godis å kollar på film å Emil ligger å sover på soffan. Stackarn gick ju upp tidigt i morse.

Jag har precis suttit å diskuterat morgondagens avslutning med ett par stycken från laget. Kommer nog bli en galen kväll :) Sen har Fizo varit så snäll å hjälpt mej med klädsel då jag va lite osäker på va jag skulle ha på mej. Det blir en lysande grön magtröja, utan bh, då det ska va helt rätt i denna kyla. Jag matchar detta med jazzbyxor, buffaloskor å tuperat hår. Dom andra i laget bör se upp så dom inte känner sej allt för nedklädda.

Med detta säger jag godnatt. Måste va utvilad inför morgondagens match å avslutning.





//Emma

Forget about the priiiicetag

Jag fick tag på allt jag skulle ha å är nu hemma igen. Fan va skönt! Dock va det en grej som inte kunde fixas, å det va hos vårdcentralen, har nu denna dag besökt två å ingen kunde hjälpa mej så nu skiter jag i det här. Om typ en å en halv timme ska jag hämta upp Emil, vi åker bil iaf. Jag tog det beslutet å får skylla mej själv om vi blir fast i köer. Dock är det nog bara köer på vägen dit då vi ska käka middag vid Globen.

Nu ska jag städa lite inför helgen. Måste ju se till så att man kan va här. Blir dock ingen storstädning då vi ändå kommer behöva städa upp lördagens kladd på söndag. Hahaha.






//Emma

Fredag

God förmiddag! Jag har varit vaken i snart två timmar, otroligt... Har dessutom hunnit vara hos vårdcentralen, till nån nytta? Nej. Om ett tag kommer pappa hit å lämnar en bil, då passar jag på att åka till Mörby centrum å fixa allt jag måste fixa idag. Det är en bra lång lista kan jag säga.

Lite senare kommer Emil hit å då åker vi till Globen för att shoppa. Eller aa, Emil ska shoppa å jag ska vara sällskap. Är lite i valet å kvalet om vi ska ta bilen eller åka tunnelbana, men det blir nog tunnebana då det värsta jag vet är att sitta i köer.

När vi sen kommer hem från Globen så kommer vår kusin förbi för middag å idoltittande. Kommer bli supermysigt! Jag är riktigt taggad på denna dag. Å nu börjar det bli dags för mej att göra mej i ordning för att röra mej mot Mörby centrum.





//Emma

Taggad tjej

Klockan börjar bli mycket å snart är det sovdags. Måste bara kolla klart the big bang theory först. Träningen idag gick inge vidare då jag även denna träning blev avskickad å inte fick va med mer... kul sista träningsveckan! Förhoppningsvis känns svanskotan så pass bra så jag kan spela utan att ha allt för ont på lördag bara.

Jag är sååå taggad inför helgen. Imorgon blir det till att umgås med bror min å även kusin. Kolla idol å käka mat å så. På lördag är det sista seriematchen å efter det har vi avslutning med laget. Blir middag å utgång. Kommer bli så jävla bra känner jag. På söndag kommer jag nog inte må så bra, men får se om jag kanske orkar med en bio på kvällen :)

Nu är reklamen snart slut, så dags att återgå till tvn. Hörs imorgon. Sov gott!





//Emma

Långhelg

Nu har jag helg, å det enda fram till tisdag. Lovely! Tjuvstartade lite igår med Emilia då det blev lite käk å drinkar på Fridays. Det va verkligen jättetrevligt, så det kommer vi göra fler gånger. Om nån hörde våra samtal så lär dom hur som helst blivit jävligt roade. Men det hoppas vi ingen gjorde ;) Undra hur mycket skitsnack man kan prata på en kväll. Haha.







//Emma


Dejt på g

Klockan är strax efter halv sju å jag har sen jag kom hem från skolan båda pluggat, lagat mat (lite iaf, Sarah laga det mesta) å ätit mat. Effektiva? Jag vet!

Ikväll har jag en dejt med Emilia. Vet dock inte riktigt när eller va vi ska göra. Hon skulle på en aw, så vet inte om vi ska mötas i stan å typ käka efterrätt å ta nån drink eller om vi ska typ hem till henne. Men det lär vi märka. Jag är på vilket som. Om jag är trött i skolan imorgon kan jag ta det. Går 9-12 å sen har jag helg :D

Nu ska jag göra klart min läxa. (Garvar lika mycket varje gång.. läxa liksom...)


Jag å kvällens dejt :)




//Emma


Onsdag

Om det är nåt jag verkligen hatar så är det att frysa. Å nu är det fan iskallt ute. Idag åker vinterjackan på, jag skiter i om det är tidigt, hellre det än att frysa.





//Emma


Onsdag!

+2 grader ute och skrapa rutan, lovely! Tur att jag om två veckor lämnar landet för lite varmare breddgrader :)


Facebook

Jag å Sarah har suttit å diskuterat lite ikväll å kommit fram till att facebook har några brister. Dels skulle det va bra om man kunde filtrera sina sökningar till enbart killar eller tjejer på folks profiler. Krävs ingen vidare förklaring.

Sen skulle det va bra om profibilderna man ser hos andras vänner är lite större så man inte lurar sej å tror nån ser bättre ut än va den gör å man klickar sej in på sidan i onödan. Det är slöseri med tid å även jobbigt att börja gå igenom alla vänner på nytt.

Den tredje å kanske viktigaste punkten är att det borde va ett krav för alla killar att han en bild på sej själva i bar överkropp. Här krävs det definitivt ingen förklaring, men tänkte att jag kan förklara lite iaf. Vem vill inte ha en grym kropp? Å om man då ser kroppen redan på facebook så vet man ju va man har att vänta sej.

Dessa punkter vore perfekt om facebookcrew kunde åtgärda. Tack på förhand.


Om killen dessutom såg ut såhär.... muums!



//Emma


Trött tjej

Jag är galet trött. Inte så konstigt kanske med tanke på att det va en lång å seg dag i skolan. Men ändå. Det som är jobbigt är att jag är så trött, men har sovmorgon imorgon, så egentligen behöver jag inte gå å lägga mej än. Dessutom finns det popcorn, chips å dip kvar å då går man ju inte å lägger sej? ;P

Kvällen spenderades på träningen där jag gick omkring å hämta bollar å snacka skit. Svanskotan känns inge bättre, men hoppas på att kunna köra för fullt på torsdag. Vi skynda oss hem från träningen å bänka oss framför tvn. Har dessutom hunnit beställa hem ett antal klänningar efter matchen som vi hoppas vi hinner få innan lördagens avslutning. Håll tummarna dååå!


Ibland har jag liksom klänning på mej...



//Emma


SVERIGE!

Helt sjuuukt, Sverige slog Holland med 3-2 efter ha legat under med 1-2 :D Så jävla bra jobbat. Å nu är dom klara för EM å slipper kvala vidare. Grymt bra jobbat! Ibland är man stolt över att va svensk :)

Sen måste jag bara säga några ord om Zlatan. Jag tycker han är en jätteduktig fotbollsspelare, absolut. MEN det känns som att alla har för mycket respekt för honom i landslaget å typ förlitar sej för mycket på honom. Det verkar även som att han känner samma å vill göra för mycket själv.

Dom senaste matcherna har han inte varit bra. Han har missat en jäkla massa som han inte missar om han är i rikitgt bra form. Under matchen sa kommentatorerna att "nu har Sverige vunnit alla matcher som Zlatan inte varit med i". Det måste väl ändå tala sitt tydliga språk? Jag tror inte vi är så beroende utav honom, när han är borta kliver andra fram.






//Emma


Tisdag

Äntligen hemma från skolan. Trodde aldrig dagen skulle ta slut. Vi hade idag data i sex timmar. SEX JÄVLA TIMMAR! Efter det är man bra trött i huvudet. Men snart kan jag allt om excel ;)

Maten är i ugnen så jag sitter här å väntar in den. Sarah ligger å sover så sött, får nog ta å väcka henne snart om hon inte ställt klockan. Jag har förberett mej inför kvällens icke-tränande för min del oxå. Långkalsonger är på, mössan är på, ska plocka fram en varmare jacka å så ska jag upp på vinden å leta efter vantar. Haha. Å ja, det är typ vinter.





//Emma

Trötter

Trött cheey! Kom precis hem från jobbet så nu ska jag bara vandra den långa biten från parkeringen till hissen.. Sen ska jag slänga mig i sängen och ta igen lite sömn.

För övrigt har det varit en bra dag, jättefint väder men typiskt "höstigt". Det var inte okej att de endast var fem grader imorse när jag gick ut, alldeles för kallt, snart blir det väl till att skrapa rutan ;(




Och ishalka!? Vintern närmar sig med stormsteg.


Suuug

Fan fan fan. Jag hatar min svanskota. Ett tips till er alla där ute, försök aldrig nånsin lära er att åka snowboard. Visserligen är det jävligt kul när man "kan" det, men typ inte värt det. Min svanskota är sjukt känslig för minsta lilla å på matchen blev jag nerdragen å ramla såklart rakt på den så idag kunde jag knappt springa på träningen. Det sluta med att jag blev avskickad å inte fick träna mer å jag får inte heller träna imorgon.

Det betyder att jag bara har ett träningspass kvar med tjejerna den här säsongen. Ett. Fredagsträningen ställer vi in å ska ut å löpa på egen hand istället. Känns ju supertråkigt. Men lär åka med imorgon å kolla å va typ bollkalle, men ändå. Sugliv.






//Emma

Ensam mamma söker

Jag bukar följa det programmet å har gjort det i några säsonger. Jag gillar det verkligen. Men jag har funderat. Kan dom inte komma upp med en programidé typ "Ensam Emma söker?". Men igår slog det mej. Kan jag bara få låna en unge av nån, spela att den är min å söka? Det lär ju funka hur bra som helst! När jag sen hittat drömprinsen å kamerorna har slocknat är det bara att förklara hur det verkligen ligger till.

Va tror ni om det? Skulle det kunna funka?


Den här bilden skulle passa perfekt att söka med, ser så ansvarsfull ut å storhandlar å grejs!



//Emma


Baksmälla from hell

Okej, jag mår inte bra. Mår illa å är helt sjukt trött. Jag hade en jättebra dag/kväll/natt igår, det får jag sota för idag å det har jag gjort. Jag ska gå å lägga mej nu å hoppas på att jag vaknar relativt pigg imorgon när klockan ringer.

Vi hörs imorgon istället.

//Emma

Hmmm..

Okej, nu vet jag att det har snackats en massa om den där hollywood mamman Gunilla och nu måste jag också få ut mina tankar kring henne.

Sitter just nu och kollar på programmet hon medverkar i, Hollywoodfruar. Hon har tagit hem en sångpedagog till sin dotter som ska ge henne lektioner, tips osv. Hon bad sin dotter sjunga en snutt ut Over the rainbow, måste säga att hon sjöng ändå ganska bra, men vart är glädjen?

Pedagogen berömde henne för att hon klara av att träffa de höga tonerna utan att ha blivit skolad och flickan bara står där, hon blir inte ens glad. Om jag hade kunnat sjunga och jag får höra av en professionell sångerska att jag är duktigt hade jag stått och hoppat på platsen men hon visade inte ens en uns av glädje, helt oberörd var hon. Hemskt att se måste jag säga, att föräldrar kan pressa sina barn till det yttersta för att på nått vis uppleva sin dröm genom barnen för att dom själva aldrig lyckades... Och att dom verkligen gör allt för det också.

Det som gjorde mig ännu mer upprörd var att Gunilla sen stod och sa "Ja men jag tycker det här är jättekul!" med ett fett smile på läpparna och dollartecken i ögonen. "Det är ju jättebra, då har hon sin framtid utstakad"
Man bah hallååååå! Kokooo, har du en frågat din dotter vad hon vill göra? Om alla som kollar på programmet märker att dottern är missnöjd, hur kan du då inte se den som träffar henne 24/7?

Tror dock att det är såhär i många familjer, inte bara i USA utan runtom i världen, men främst i USA..




Sarah

Sweet sunday

Hej hopp!

Hur har helgen varit? Min har varit alldeles utmärkt. Lugn och skön och den har ändå känts ganska lång?
Nu känner jag mig i alla fall utvilad och redo för en ny arbetsvecka + en del att se fram emot :)

Blev endast fem rätt på hästarna, en riktigt favoritomgång så inga miljoner delades ut.. Jackpot nästa helg, då smäller det nog ;) Haha undra hur många gånger jag har sagt/skrivit så?

Kvällen spenderades hos Emilia med Janna och Carina, en planerad utgång blev myskväll. Inte ofta det händer men det var skönt och mycket trevligt. Största tabben gjorde vi också. Senast jag var hos Emilia hyrde vi film och köpte massor av gott men när vi kom hem så märkte vi att dvd:n inte funka så vi var tvugna att kolla på datorn. Igår hyrde vi tre filmer, köpte pizza och i gott mod gick vi hem till Emilia och skulle kolla på filmerna, då kom vi ju på att dvd:n inte funka. Gaaah smarta tjejer, att vi inte tänkte på det. Så blev inget filmtittande, eller jo när vi skulle sova kolla vi på datorn men den ena var fransk?! Den andra var sämst och den tredje bestämde vi oss för att inte ens kolla på, haha.

Och idag har jag bara legat hemma i soffan, snart kommer Emma hem. Blir kött och pommes till middag, yummie!
För att tina köttet snabbt så hällde jag upp lite varmt vatten i diskhon det jobbiga är bara att vi inte har en sån där som stoppar vattnet från att rinna ut, vet ni vad jag menar? Sån som man lägger för avloppet..
Så jag hitta på min egen!




Lite plastfolie och ett glas över - funkar alldeles utmärkt! Haha.

 

Sarah


Känslan..

.. av att vakna upp med typ nackspärr (en lätta sådan) å veta att man ska spela match är sådär. Fan fan fan. Varför ska allt för tillfället hända mej? :(

Annars är jag riktigt taggad. Solen skiner så synd att klaga! Jag har ätit frukost, packat alla väskor jag behöver till dagens alla aktiviteter å nu har jag även hunnit med att blogga! Flitig tjej. Just det, har ju rakat benen oxå, det va det jag inledde morgonen med. Så om nån vill känna är det bara säga till! Haha!

Sarah sitter här bredvid å pratar hästar med sin pappa, dom ska bli mångmiljonärer idag, jag ser fram emot det :) Tror Sarah snacka om att vi skulle åka utomlands då :D Så jag tror hon hälsar till er, hon har nog inte tid att blogga innan vi måste åka till Skytteholm för att heja på våra småtjejer :)

Sen blir det ingen mer bloggning för min del förrän imorgon eftermiddag/kväll nån gång. Men jag har kompenserat det med flitigt bloggande dagarna innan, aight? Så jag önskar er alla en riktigt trevlig helg!





Puss
//Emma

Trött, nervös, mätt å spyfärdig..

.. det är allt jag känner just nu. Plus lite till förstås som dock inte är lika viktigt. Kvällen har spenderats med Josse å Sarah. Vi har käkat tacos, hallon- å blåbärspaj å godis. Jag är så mätt så jag mår illa. Uuuusch. Lägg till en liter av min superblandning så kan ni misstänka hur full i magen jag är. Haha.

Klockan ringer kvart i tio imorgon. Då blir det till att käka frukost, raka benen, packa fotbollsväska å även väska till kvällens trevligheter för att sen bege oss till Skytteholm till klockan elva å stötta vårt f17-lag i deras avgörande match mot just AIK. När deras match är slut har vi samling å klockan 15 smäller det, då är det vår tur att möta AIK. Satan va taggad jag är, men riktigt nervös redan nu... undra hur det kommer va imorgon?

Morgondagens aktivitet är spikad. AIK - Bollstanäs 15.00 Skytteholm. Be there!!!





//Emma

Check

Jag har nu gjort allt jag behövde göra idag. Har även käkat lunch å Sarah hämtar upp mej om en halvtimme. Blir systemet, undra va man ska handla idag? Blir väl vin som vanligt nu för tiden.. Sen är det bara att rulla vidare mot träningen.

Jag har även blandat min superdricka från gårdagen. Det känns faktikt lite bättre till å från. Just nu känns det inte så bra, men igår kändes det okej. Om det inte blir bättre under helgen är det jag som pallrar min feta röv till vårdcentralen på måndag efter skolan. Men det är ju så jobbigt. Dessutom måste jag betala nu igen då mitt högkostnadskort gick ut för en månad sen. Hur typiskt? Förra året va jag en riktig sjukling, det va halsfluss, röntgen * 2, kolla benet å en massa annat trams som va tvunget att göras. Hittills har jag klarat mej bättre, förutom skiten jag har just nu, men annars så.. haha.

Nu ska jag typ packa väskan å lite sånt roligt.





//Emma

Gaaaaaaah

Okej, jag får se om jag hinner med nåt av det jag ska göra... Det spörenar å jag vägrar gå ut i det. Jag får helt enkelt sitta här å vänta ut regnet. Har jag till å med klätt på mej, så jag är redo. Så fort jag inte hör nå regn längre blir det löpet till affären!




En dag som denna saknar jag värme å denna glädje!!




//Emma

 


Fredag!

God morgon! Humöret från gårdagen är borta å nu är jag på mycket bättre humör. Det är ju trots allt fredag, å då ska man ju inte tjura ;)

Eftersom jag är ledig idag så har jag några saker att fixa. Så tänkte göra en liten att göra lista även idag.

  • Tanka bilen
  • Handla
  • Posta ett brev

Haha inte allt för mycket, så det ska jag nog hinna med. Måste va klar med allt innan fyra då det är dags att åka till träningen bara. Å innan det måste jag oxå hinna äta lunch. På hemvägen ska vi förbi systemet inför morgondagen å ikväll har vi faktiskt en middagsgäst som ska hit ;) Kommer bli en jättemysig kväll!




Jag å bror min på hans student <3




//Emma


Cold

Usch, 7 grader imorse när jag skulle åka till jobbet. Dessutom såg jag att den första snön redan kommit uppe i Norrland.. Hur många snöfria veckor tror ni vi har kvar?

Jag ger de fem veckor...


Bitterfitta

Jag va på dåligt humör innan träningen pga vädret. Å inte gjorde träningen mitt humör bättre. Vissa träningar får mej verkligen att undra va jag gör där, jag vill typ sluta å aldrig komma tillbaka. Idag va en sån träning. Åkte dessutom på en fläskläpp å en boxning i huvudet. Lägg ihop det med kyla å dåligt väder så har ni en dålig, riktigt dålig jävla mix.





//Emma

Musik!


För er som missat Bruno Mars nya låt! Here it is - it will rain.

 

Sarah


Tjej eller kvinna?

Hej!

Nu kommer ännu några fler funderingar.
Tjej eller kvinna?

Idag var jag på ett företag och servade deras kaffemaskin och då säger en kille "kaffekvinnan är här och meckar", vadå kaffekvinnan?!?!
Brukar vanligtvis få höra kaffetjej men kvinna? Kände mig sjukt gammal. Kvinna blir man inte förän man är typ +35 och så gammal är jag  absolut inte, kanske ser så gammal ut? Tar det definitivt inte som en komplimang då jag anser mig fortfarande vara en flicka.
Så i fortsättningen säger ni kaffetjejen, och kvinna blir man inte förän man är +35 och därmed basta!

Vad tycker ni?


Sarah

För jag har bara regn hos mej...

På allvar. Va är det för jävla väder?! Det är helt kolsvart i lägenheten å klockan är halv sex. Jag har typ aldrig sett så mycket regn som idag. Va är det för skämt? Orka? Så blir man lite sådär extra glad när man tänker på att man har träning om ett par timmar... utomhus såklart! Tjoho! Glädjen över att jag har helg är ju typ som bortblåst ja...






//Emma


Torsdag

Nu är jag hemma från skolan å har även hunnit med att äta lunch. Jag har som sagt helg nu vilket känns jävligt skönt. Det är tyvärr riktigt skitväder ute, känns sådär inför kvällens träning, men nu sitter jag ju inne, så jag lider inte så mycket av det.

Jag har även blandat ihop en liten dryck till mej själv. Vatten med pressad citron å tranbärsjuice. Nu jävlar ska jag få bort kissnödigheten. Haha. Dock dricker jag så mycket så det känns som det ska komma upp snart...

Skolan idag va aschill. Först gick vi igenom onsdagens prov, å jag klara det :D sen satt i inne i en datasal å skulle lära oss ett bokföringsprogram på datorn. Det va ganska simpelt. Mitt i detta hade vi även brandövning. Haha. Kändes bra löjligt, men va bara att följa strömmen ut ur skolan för att sen gå in lika fort igen. Jaja, då är det gjort iaf :)

Nu ropar diskmaskinen på mej, den vill bli urplockad.


Drycken påminner lite om denna i färgen, men utan alkohol ;P



//Emma


Positivt!


God morgon!

Oj så tidigt jag är uppe idag. Är jäkligt trött då jag inte alls sovit bra idag, hade svårt att somna plus att jag vaknade ett par gånger. Varför då undrar jag? :S

Om en kvart ska jag gå hemifrån för att hinna till skolan. Har bara bokföring idag å vi ska för första gången göra detta vid en dator. Sen tre timmar efter att jag satt mej vid en dator är det dags att gå hem å då har jag helg. Så jag längtar till sisådär klockan tolv idag.

I helgen har jag än så länge inga planer mer än att spela match på lördag å kanske kolla en match innan det. Sen får man helt enkelt se va helgen har att erbjuda. Funderar på Bålsta å tigga lite mat å bjuda på trevligt sällskap till familjen min. Men som sagt, vi får se.

Nu är det borsta tänderna, kissa, å packa ner lite frukt. Sen är det skoldags. Hörs senare!


Kanske ska höra med mina pinglor va dom har för sej?:)




//Emma


Sleep tight

Jag ligger i sängen redo att sova. Om jag inte har helt fel börjar jag skolan nio imorgon. Men bör kanske kolla för säkerhets skull innan jag släcker ögonen. Kvällen har varit väldigt trevlig faktiskt. God middag å sen ett välbehövligt samtal.

Snart är det helg igen. För min helg är det ännu mer snart än för er andra ;) moahaha. Så snart är det dags att planera va som ska göras. Men det kommer nog bli en bra helg hoppas jag. Känns som att alla helger är bra nu för tiden.

Men nu ska jag kolla mitt schema å sen sova. Vi hörs imorgon.





//Emma

Effektiva jag

Klockan är nu tre, å jag är klar med allt på min att göra lista! Haha. Har till å med hunnit få bort nagellacket. Visserligen är tvätten inte hängd, men det är svårt med tanke på att maskinen fortfarande går. Nu har jag en timme att slå ihjäl, för sen börjar top model. Det är en perfekt sysselsättning såhär på eftermiddagarna.

Jag funderar även på om jag ska måla om naglarna, eller om jag bara ska låta dom va som där är. Vilka problem jag har. Visserligen skulle ni nog tycka mer synd om mej om ni visste om mina verkliga problem, men det är inget vi tar upp här inte.





//Emma

 


Onsdag

Det är lite pinsamt att säga det här, men godmorgon! Jag har varit vaken ett litet tag å hunnit äta frukost, men det är inte mer än så. Jag vaknade en gång runt sju-tiden, men sen somna jag om. Jag förstår inte, men jag va trött när jag vakna andra gången å är fortfarande trött? Hur är det ens möjligt?

Dagens att göra är iaf: 

  • Skriva reseräkningar
  • Tvätta

Det hoppas jag att jag ska hinna med då det tar cirka en minut att slänga in en tvätt. Reseräkningarna tar lite längre tid, men går ändå rätt fort. Skulle även behöva ta bort mitt nagellack då det ser allt annat än bra ut. Haha.





//Emma

 


Tisdag

Jag sitter i väntans tider här på soffan å Sarah tvinga mej att blogga nu innan hon ska gå å lägga sej. Givetvis lyder jag. Jag har dock inte så mycket att skriva om.

Kan iaf säga att jag har en helt underbar vecka nu. Ledig imorgon å ingen träning, skola 9-12 på torsdag å sen ledig på fredag :D Dock är det ju träning både torsdag å fredag, men det överlever jag nog. Är galet taggad inför lördagens match, så i veckan är det kul med fotboll ;)

Hade även sovmorgon i morse, men är riktigt trött, så funderar på om jag ska gå å lägga mej? Men så kommer det nog inte bli då jag har jäkligt svårt att gå å lägga mej på kvällarna.

Nej nu spårar det. Hörs kanske senare ikväll eller imorgon!





//Emma

 


Låt mig...

...skratta. Hahahaha!

Någon som hört om AIK:s brutala måltapp? Dom ledde med 7-2 i början av tredje och på fem (!) minuter lyckades HV reducera och kvittera. Sjukt! Sen sluta det med att HV vann på straffar och knep extrapoängen, haha!

Vad har ni annars gjort idag då? Har ni fått någon kanelbulle? Det har jag! Eller fått och fått, åkte till bageri Mazarin i Bro (vad ändå där ute och jobba) och köpte nybakta bullar och sen åkte jag till farmor och farfar och fika.

Dessutom var jag med om min första poliskontroll idag också. Av alla ställen som jag åker till så hände det just i Bro. Den minsta lilla byn mitt ute i vischan typ ;p Det stod två killar och två tjejer och arbetade, tyvärr hamnade jag oss tjejerna.. Buu. Men med inget alkohol i blodet och ett körkort som är giltigt så fick jag åka därifrån.


Såhär mörkt var det imorse vid halv sju när jag skulle åka och hämta alla kanelbullar som skulle köras ut, till och med så lamporna fortfarande var tända. Nu är det verkligen höst och det finns ingen som kan förneka det. Löven är fina och färgglada och ligger på marken - mer höst kan det inte bli!

 

Sarah


4 Oktober - Kanelbullens dag!



Ni har väl inte missat att det är kanelbullens dag imorgon?!

 

Glöm ej :))

Sarah


Vi är också, på något konstigt sätt, med på det.

Jag har funderat på en sak...
Det finns mycket jag funderar på å andra sidan men det här har tagit upp en ganska stor del av min tid.

Vi vet alla att det finns många sviniga killar där ute och vi vet också att det finns riktigt bitterfittor. Men det är dom förstnämna jag tänkte ta upp...

Vi vet ju alla hur killar är, dom kommer och går lite som dom känner fört (inte alla, men många). Dom hör av sig till och från "ska vi ses", "kom hit" och naiv, kanske lite myssugen också som man är så åker man givetvis dit eller ber han komma till en. Men då är frågan, hur kommer det sig att vi accepterar att dom hör av sig på de viset som dom gör? Vi vet ju alla vad den killen är ute efter och på nått sätt är ju faktiskt vi också med på det, vi tackar ju ja varenda gång! Vi låter honom komma och gå som han vill, han kan ringa vilken tid på dygnet som helst och fråga "kan jag komma förbi?" och vi svarat "visst". Så sjukt svårt att formulera mig så att det låter bra.
Men det känns som om vi går med på så mycket och kallar honom sedan svin för något som han faktiskt inte vet att han gjort, han trodde antagligen att ni båda var med på det.

Nu vill jag inte skydda killarna här för vissa är riktiga svin men jag tror att många är helt omedvetna och egentligen inte så dumma som vi tjejer tror(?).

Så istället för att låta er "behandlas som skit", sätt ner foten och säg att det inte är okej. Är båda med på det, fine, då finns det inget mer att säga men om ni fortsätter att "okeja" hela tiden så är det inte killens fel enligt mig!

Väldigt flummigt inlägg men hoppas ni förstår mina tankar och hur jag menar.

Puss

Sarah

Pallaaa

Jag kan ju bara säga såhär. Koka aldrig potatis. (Tror kanske det kan va så att ni nån gång gjort det, men ändå). Det tar ju för fan evigheter. Laga mat är tråkigt redan som det är å man vill ju bara att det ska gå snabbt. Men icke. Hur är det ens möjligt att det tar så lång tid?! Jag orkar inteee...

På ett sätt förstår jag varför vi alltid fick typ okokta potatisar i skolan. Mattanterna orkade såklart inte vänta! Nästan förståeligt..





//Emma

Måndag

Återigen en ny vecka å jag kom nyss hem från skolan. Hade prov idag (det heter faktiskt prov... haha) å det gick väl sådär. Hoppas jag klarar det, men är inte alls direkt övertygad.

Annars har inte dagen bjudit på så mycket mer än x antal toabesök då jag är kissnödig exakt hela tiden. Kan va så att jag har urinvägsinfektion (?) så jag dricker tranbärsjuice typ hela tiden. Det är jävligt surt å det känns typ som att man får hål i tänderna. Inte för jag har haft hål i tänderna, men så man kan föreställa sej.

Nu ska jag plocka ur diskmaskinen, skriva matlista å sen laga middag, äta å åka å träna. Är ju bara åtta träningar kvar nu :D


Bara för jag gillar vår glädje på den här bilden :D




//Emma


Aaaj

Nu tycker jag ni kan tycka ännu mer synd om mej. Jag har på allvar fått skavsår på tutten :( Inte skönt!
Note to self: Ha inte fodralet med busskort i bhn när du är ute...





//Emma

Typ medalj till mej

Nu kära vänner ska jag berätta för er hur duktig jag är. Vi va ju som sagt ute igår, kom hem bra sent, eller tidigt om man nu räknar så. Gick å la mej å sov å vakna idag på dagen. Va har jag då gjort sen dess? Jag har pluggat!!! Hur duktigt är inte det när man ändå mår som man förtjänar. Har varit galet seg å lite illamående. Men det har inte hindrat mej. Måste få ge mej själv lite beröm här. Men nu ska jag tillbaka till böckerna.

Vi tänkte ta många bilder igår. Blev det så? Givetvis inte. Men bjuder på en, typ den enda vi tog. Haha.





//Emma


Haha

 

 

 

Sarah


Järngänget is back!

Godmorgon, eller snarare god eftermiddag.
Hur mår ni denna söndag? Kan meddela att jag mår som jag förtjänar, sjukt trött. Men bara jag sitter still/ligger i soffan så är det inga problem med illamåendet, haha. Ju mer jag rör på mig desto mer dåligt mår jag, hur hänger det ihop?

Hade i alla fall en grymt rolig kväll med tjejerna. Längesen vi drog ut tillsammans och jag är nog den störst biddragande orsaken till det då jag inte varit speciellt sugen på att festa. Men nu när vi hade så kul igår så har jag fått blodad tand för det igen (;

Vi drog hemifrån oss vid typ halv två, sjukt sent men vi hade ett antal deep talk under kvällen och vi hade nog kunnat vara kvar här hemma hela natten och tagit igen all den tid som vi inte umgåtts de senaste veckorna. Men det slutade med att vi hamnade på Amba där vi rockade loss på det "svenska golvet". Jävligt roligt & svettigt, närgångna killar och aggressiva tjejer, haha.

Efter någon timme bestämde vi oss för att dra till donken där vi mötte upp Janna, sjukt kul att träffa henne igen. Har verkligen saknat den tjejen, så det var riktigt kul. Vi borde ses mycket oftare än vad vi gör, vi hade ju en tanke om att köra en "halv åtta hos mig" förut och turas om, vad hände med den idén?! Måste ordna en middag snart!

Kom hem runt halv sex imorse, blev senare än planerat, men blir det någonsin som man planerat?
Hade i alla fall en riktigt bra kväll!


Sarah

Utgång på ingång!

Jag, Sarah å Emilia sitter hemma hos mej å Sarah å förar lite. Kan sluta jävligt illa. Jag borde inte dra ut alls, borde plugga. Men äsch då, man lever bara en gång. Nu kör vi! Vann för övrig matchen idag med 7-1 efter 1-1 i paus. Borde inte skriva nu då bokstäverna typ flyter ihop. Ha en trevlig kväll. Hörs imorgon.





Puss å kram //Emma (Sarah å Emilia hälsar)

 

 

 

Bilden hamnar helt mongo. Men pallar inteeeee!


-

 

 


Lördag

Hallå hallå!

Hur är det med er?
Det är bra med mig i alla fall! Ligger i soffan och ska nog gå och fixa något att äta snart. Har match 16.00 mot Själevad så något måste vi få i oss. Blir antagligen makaroner och köttbullar, spyr nästan på den maten nu. Äter den alltför ofta men det är snabbt och enkelt.

Gårdagskvällen spenderades i stora staden. Kollade på nattbio, de tre musketörerna. Jag var sjukt trött och filmen gjorde det inte bättre, rena sömnpillret! Haha. Och av det kanske ni kan förstå vad jag tycker om filmen.
Men förövrigt var det en trevlig kväll och jag somnade gott hos Emilia.





Sarah

RSS 2.0