Låt mig...

...skratta. Hahahaha!

Någon som hört om AIK:s brutala måltapp? Dom ledde med 7-2 i början av tredje och på fem (!) minuter lyckades HV reducera och kvittera. Sjukt! Sen sluta det med att HV vann på straffar och knep extrapoängen, haha!

Vad har ni annars gjort idag då? Har ni fått någon kanelbulle? Det har jag! Eller fått och fått, åkte till bageri Mazarin i Bro (vad ändå där ute och jobba) och köpte nybakta bullar och sen åkte jag till farmor och farfar och fika.

Dessutom var jag med om min första poliskontroll idag också. Av alla ställen som jag åker till så hände det just i Bro. Den minsta lilla byn mitt ute i vischan typ ;p Det stod två killar och två tjejer och arbetade, tyvärr hamnade jag oss tjejerna.. Buu. Men med inget alkohol i blodet och ett körkort som är giltigt så fick jag åka därifrån.


Såhär mörkt var det imorse vid halv sju när jag skulle åka och hämta alla kanelbullar som skulle köras ut, till och med så lamporna fortfarande var tända. Nu är det verkligen höst och det finns ingen som kan förneka det. Löven är fina och färgglada och ligger på marken - mer höst kan det inte bli!

 

Sarah


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0