Onsdag

Onsdag vilket innebär ledig kväll :D Å va passar då inte bättre än att åka å kolla lite fotboll? Det va iaf precis va jag å Sarah gjorde. Vårt f17 lag hade match i närheten av där vi bor, så vi åkte dit å stötta dom till en säker 8-0 (?) seger :) Jag blev nästan rörd av att se hur många duktiga talanger vi har i föreningen :) haha

På vägen hem stanna vi på ICA å handla lite smått å gott så nu sitter vi i soffan å kollar efterlyst å svullar. Vi åt en nyttig middag idag, så då måste man givetvis fylla på med nåt onyttigt senare ;)

Va har ni gjort ikväll?



//Emma



 


Rain over me

Kom hem från skolan för ett litet tag sen å har redan hunnit plugga klart dessutom. Så nu är alla uppgifter inför morgondagen gjorda. Tjoho. När jag va ute på lunchen idag så va det sjukt fint väder, dock inte jättevarmt, men riktigt fint. När jag sen slutat å går av tunnelbanan hemma så börjar låten Rain over me att spelas. Kan ni gissa va det va för väder när jag kom ut? :O



 


(Rätt svar: REEEEEEEEEGN)




//Emma


Sängen ropar!

Jobbat som vanligt idag, alla dagar ser likadana ut.
Idag hade jag en utbildning om kaffe på förmiddagen, ganska intressant faktiskt och på eftermiddagen hann jag med hela åtta maskiner, klapp på axeln till mig!

Prövade jogga lite lätt på foten idag, gick inte så bra som jag hade hoppats. Läkaren sa att jag skulle nog inte va helt återställd förän om 8-10 veckor, buhuu. Inga bra nyheter, fast bra att inget var sönder och det är väl den bästa nyheten om något.  Och att springa var det inte på tal om den här veckan men jag var tvungen att pröva lite. Är som sagt sjukt tråkigt att sitta hemma men om jag åker till träningarna blir jag bara sugen på att vara med, jobbigt dilemma. 

Åt väääärldens godaste yoghurt när jag kom hem också, som Emma köpte igår.
Valio - Jordgubb rabarber. Grymt god så hoppas vi köper hem den fler gånger. Det är väl en av fördelarna med att inte bo hemma längre, man kan själv bestämma vad man vill ha i kylskåpet :D

Gratisbild på Kaffebönor



Sarah

I'm glad you came

 

 

Sarah


I'm glad you came

 

 

Sarah


Rubrik?

Hemma igen från träningen. Det va ganska kul idag, om jag får säga va jag tycker. Tror dock inte alla håller med mej, men det skiter jag i ;) haha. Vi kom hem ovanligt tidigt från träningen idag å nu sitter vi i soffan som vanligt. Va ska man göra ikväll då? Har kollat allt jag brukar på datorn... Dock började 40 year old virgin nyss på tv, så blir väl till att kolla lite på den å sen krypa ner i sängen.

Imorgon är det två lektioner a la tre timmar så kommer hem sent. På kvällen blir det till att åka å kolla fotboll om det inte regnar. Men mer om det imorgon. Idag har jag inte ens sovit middag, så ska kanske försöka gå å lägga mej lite tidigare ikväll ;P


En bild från onsdagens utgång :)



//Emma


Tisdag

Sjukt, jag va helt säker på att det va måndag, så va tvungen att tänka både två å tre gånger innan jag skrev rubriken.

Jaja. Idag va det en kort dag i skolan. Vi drog igång med bokföringskursen å det verkar riktigt bra faktiskt. Fick avsluta det hela med ett mattetest. Det va typ aplätt haha. Eller aah, det mesta. Så jag hoppas det gick bra :) Nu har jag precis käkat lite lunch å ska ta tag i lite plugg inför morgondagen. Hör ni hur duktig jag låter? Jag är faktiskt imponerad själv. Haha.

Men vi hörs senare.







//Emma

God natt

God kväll! Idag har det varit en massa saker som gjorts. Dagen började i skolan 9-15, ändå en lång dag för en enda föreläsning. Men det va rätt intressant trots allt :) Sen va det dags för träning å på vägen hem åkte jag förbi å handla. Blev en riktig storhandling, så nu är kyl å frys helt fyllda, niiiice! Man blir så glad då. Haha.

Nu gick Sarah precis å la sej, å jag har varit sjukt trött hela dagen så jag funderar på att göra detsamma. Imorgon drar vi igång på riktigt å vi har en ganska kort dag, dock får man ju se om det är nåt som behövs pluggas efter.

Men sov gott å dröm sött!





//Emma

Måndagen e slut!

Skönt att den jobbigaste dagen på veckan är över, den gick väldigt fort och smärtfritt också, awesome!
Hur har helgen varit? Vad har ni hittat på? Själv har jag legat fastklistrad i soffan hemma hos mamma och pappa, när jag inte får spela fotboll så har jag praktiskt taget inget liv. Haha! När man har all denna lediga tid varför utnyttjar man den inte bättre? I mitt fall stavas det L A T.

Jag är sjukt lat av mig. I och för sig försökte jag faktiskt fixa ihop något i helgen men jag kanske inte var ute i så jättegod tid och då har folk redan planerat saker, I only have myself to blame! Men men... Att spendera tid med mamma och pappa var inte heller så fy skam.
Restaurangbesök på fredagen - farmor och farfar firade guldbröllop. 50 år! Galet länge. Om jag ska vara gift så länge så är det dags snart och det kommer nog inte hända.
I lördags blev det kräftor och i söndags bingolotto.  Det låter sjukt nördigt men det är väldigt roligt! Undra om jag ska lägga fram idén till Emma, bingolotto varje söndag. Tror ni hon nappar?

BingoLotto

 

Sarah



Söndag

Sjukt trött tjej här har ni mej. Jag kom hem för en dryg timme sen. Helgen har spenderats i Bålsta å i Sundsvall, därav den dåliga uppdateringen. Jag tänkte fatta mej kort å bara tala om att jag lever å lite sånt. Jag är riktigt trött faktiskt så ska nog bara ta å packa upp mina väskor å sen krypa ner i sängen. Borde kanske vänta på att tvättmaskinen är klar oxå... typiskt.





//Emma

...

Glömde skriva i förra att det blir jobbigt nu när Sarah inte kan åka med att ta hand om Rocky själv?! Tänk om jag tappar bort honom eller att han springer bort eller nåt?! Som tur är är vi fler i laget som får hjälpa till att hålla koll på lillgrabben ;) haha



//Emma


Fredag

Äntligen fredag. Skoldagen va soft. Va lite lära känna varandra grejer idag oxå. Mötte upp pappa på vägen hem för att hämta en bil å nu har jag precis käkat lunch. Tänkte egentligen städa klart idag, men jag kom hem senare än va jag trodde så det får vänta till nästa vecka. Men det är ingen panik :)

Nu måste jag packa allt jag behöver inför den här helgen. Å det är en massa så jag tänkte skriva en liten packlista, mest för eget bruk så jag inte glömmer nåt. Men om ni ser nåt jag har glömt får ni mer än gärna säga till :)

Dator + laddare
Laddare till telefon
En annan sladd
Kläder till typ lördag kväll å söndag
Handduk
Kudde
Filt
Sporttopp
Trosor
Smink å såna där andra viktiga saker
Rocky (viktigast, får absolut inte glömmas!!!)

Sen är det förstås alla saker som finns på Bipen så som skor, benskydd, jackor osv. Men det kan jag inte packa ner förrän senare.


Det va allt jag kan komma på just för tillfället. Kommer bli en jäkla massa :/ Så det är väl bara att sätta igång.


Rocky!!!




//Emma


Fuck it all

Jag är så arg. ARG. Arg arg. När ska det vända? Å jävla påsejävel! Den bara förstör. Varför valde jag inte sax? Varför varför varför? Den fråga kommer snurra många varv i mitt huvud, hoppas jag kommer kunna sova bara. Men man sover förhoppningsvis bra när man är arg.

Nu ska jag leta bra låtar. Nån som har nåt förslag?


Gamla goda tiden..



//Emma

 


Medalj till mej

Jag måste säga att jag förtjänar en medalj! Jag har varit bakis idag å jävligt trött men ändå har jag städat! :D Duktig tjej ;) Efter det vart det en välbehövlig liten vila på en å en halv timme. Men känner mej fortfarande lika seg å jag förstår inte hur jag ska orka träna. Dessutom känns det som att jag håller på att bli sjuk, är liksom lite förkylningstecken på ingång. Men det brukar jag träna bort.

Nu ska vi laga lite mat här hemma, ska bli riktigt gott med mat då jag inte käkat nåt på hela dagen. Jag vet att jag får skylla mej själv då det bara har varit att äta nåt, men ändå. Jävligt hungrig tjej.

Å vet ni. Snart är det helg ;) Å den här veckan blir det helg för mej samtidigt som för alla andra, den ni ;)


En gammal bild på mej :P




//Emma


Torsdag

Home sweet home. Efter att ha spenderat natten hos Emilia kom jag nyss hem. Jag är trött å bakis. Men hade en kul kväll igår iaf. Vi satt å föra hos Emilia å drog väl därifrån vid halv ett eller nåt. Tog bussen åt fel håll, gick av å hoppa in i en taxi. Kom till f12, va där ett tag å sen rörde jag å Emilia oss hem. Ett stopp på 7eleven å sen blev det sängen. Emilia gick upp tidigt för hon skulle till jobbet, själv låg jag kvar ett tag för att sen möta upp henne å lämna hennes nycklar å nu är jag hemma. Måste städa, men jag är så trött. Haha.

Hörs senare.







//Emma


Utgång på ingång!

Nu jäävlar tror jag att jag har packat ner allt jag behöver för en trevlig kväll på stan. Eller sällskapet kan jag ju inte packa ner, dom räknar jag med ändå ;)

Jag hoppas dock det är okej för Emilia att ja fixar mej hos henne, annars har jag ett problem :P Men det borde jag nog få. Jag lovar att jag ska va supersnäll!

Kom just på att jag skulle behöva läsa föregående inlägg då det blev som en cheklista där så jag inte glömt nån. Men efter det rör jag mej mot tunnelbanan så hörs vi nån gång imorgon då jag kommit hem å nyktrat till ;) Blir sova borta i natt då Emilia bjuckar på säng å sovsällskap, sweet!


Gammal bild på oss. Men ses vi ute ikväll? ;)



//Emma


Soffhäng

Det blev ingen städning idag, tiden hann inte till. Men jag tänkte att jag lika gärna kan göra det imorgon då jag är ledig :) Visserligen kommer jag va bakis, men jag ska kämpa ;D

Jag har precit kollat klart på nya Zeelands next top model, å det är inte ofta det händer, men den jag ville skulle vinna vann! Jag har även hunnit måla naglarna å snart måste jag hoppa in i duschen, välja kläder å packa. Sminkar mej tror jag jag gör hos Emilia. Ska möta henna klockan sju för middag. Får inte glömma packa med mej drickan å inte glömma att hänga tvätten innan bara.

Ni hör ju själva hur mycket jag har att göra ;)





//Emma

Onsdag

God morgon! Jag har funderat å det är jobbigt att gå i skolan då man måste leta fram nå "snygga" kläader ur garderoben varje dag å sen dessutom sminka sej. Vore ju fantastiskt om man bara kunde glida dit i mjukisar, sovfrilla å osminkad. Visserligen KAN man nog det, men jag tror inte det är att föredra.

Men nu måste jag ruuusa. Måste som sagt leta kläder å sen fixa mej. (Inte för jag bloggar naken, men ändå...)
Ha en underbar dag!





//Emma

Gaaaaah

Jag säger bara AAAAAAAAAAAH! Jag är på riktigt dåligt humör. Vill bara gräva ner mej nånstans å inte komma tillbaka på ett tag. 

Va gör jag åt detta då kan man undra? Jooo, jag går självklart ut med några sköna människor imorgon å dränker all ilska. Perfekt! Jag är riktigt taggad faktiskt! Fast innan det så blir det skola å sen storstädning :) Måste nog försöka hinna sova lite oxå om jag ska orka va vaken hela natten. Fniss...


  
All in! :D




//Emma 

 


Trött!

Jag förstår inte hur jag kan va så himla trött hela tiden. Gick å la mej rätt tidigt igår å sov hela natten, men va ändå galet trött idag. Skolan va totalt onödig idag från nio till halv tolv. Hade lätt kunnat ta sovmorgon. Vid halv tolv fick vi inloggningar till datorerna, å det va väl ändå rätt bra. Vi skulle egentligen haft ett test idag oxå, men det blev inget då en av lärarna va sjuk. Jag kan inte påstå att jag blev allt för ledsen ;)

Snart är det dags att börja laga mat oxå för att sen röra sej mot träningen. Jag har ont i mina vader oxå, dom känns liksom typ överansträngda, det gör liksom ont i dom när jag ligger ner? Knas. Men jag hoppas att det är en rolig träning idag iaf.

Jag hoppas även att ni lagt märke till vår otroligt fina header som Sarah varit så duktig att fixat :D



Nån som vet va man kan göra när man är trött hela tiden? :P




//Emma


Första skoldagen

Första skoldagen är avklarad. Va en riktig chilldag. Vi kommer inte dra igång med nåt förrän nästa tisdag om jag fattat allt rätt vilket inte alls är en garanti. Imorgon har vi dock ett mattetest? :S Ajaaa.

Så har det varit träning ikväll. Kändes bra konstigt att åka dit utan Sarah, men jag lyckades ta mej dit, träna å sen hem iaf ;) Kvällen spenderas nu i soffan med en film, What happens in Vegas, sjukt bra film! :D Om nån timme är det sovdags, börjar faktiskt redan nio imorgon ;)




//Emma

Regnig måndag

Måndag förmiddag och jag e sjukt hungrig. Äter vid vanliga fall lunch denna tid men idag klev jag nyss upp ur sängen.

Hur har helgen varit? Min har varit bra bortsett från en rejält stukad fot (enligt läkarna).
I lördags hade vi match mot Vasalund som sagt, ännu en vinst och denna gång med 4-0. Nu har vi 15-0 i målskillnad och nio poäng på tre matcher. Det är riktigt riktigt bra!
Jag fick dock utgå efter en kvarts (?) spelande då jag haka ihop med en vasa-spelares ben och snubblande på något skumt sätt. Försökte ta emot mig med högerfoten men den vred sig och det kändes på riktigt som om foten hoppa av från smalbenet. Men det är ju omöjligt, right? hehe..
Har aldrig haft så ont av en stukad fot så skulle inte förvåna mig om röntgenapparaten visade fel och något faktiskt är sönder, haha.

Men men, i och med att jag inte kan röra mig som en normal människa, och mitt jobb innehåller en del rörelse och lyfta osv, så valde jag att stanna hemma idag. Nu tycker ni säkert att jag är en klenis som inte klarar av att jobba och så är det väl då ;)

Emma får återkomma med inlägg om kräftskivan på kvällen då hon har typ alla bilder :)




Skadad fot vs normal fot

 

Sarah


Måndag

Måndag igen. Jag har varit vaken ett bra tag så jag har redan hunnit fixa mej. Nu står frukosten framme å väntar på mej å sen är det dags att röra sej mot skolan. Ska bli intressant att se va jag komma gå med för människor den här gången. Jag hoppas jag kommer ihåg hur man åker till skolan bara. Haha! Med mitt lokalsinne kan man aldrig vara riktigt säker ;)

Sarah är hemma från jobbet idag, vilket jag tycker hon gör alldeles rätt i då hon inte kan gå, å jag tror verkligen inte hon kan köra bil. Så då blir det svårt. Men jag tänkte att eftersom hon är hemma får ni gärna tjata lite på henne att hon ska fixa en ny header ;) Bra idé!

Va har ni för er en måndag som denna?


//Emma




 


Söndag

Vilken jäkla slappdag. Jag är helt slut. Dagen/kvällen/natten igår va skitbra! Började med att slå Vasalund med 4-0 å nu har vi på tre matcher, nio poäng å 15-0 i målskillnad :D Dock skada sej Sarah så nu kan hon typ inte ens gå :( Stackars liten, men jag ska ta vä hand om henne här hemma :) Efter det va det kräftskiva å den blev verkligen lyckad. Tack alla som va med å gjorde kvällen grym!

Nu är det söndagsmys. Vi har laddat upp med hallon- å blåbärspaj, å lite annat smått å gott. Sen har vi även hyrt en film så nu blir det till att mysa ner sej i soffan.

Imorgon börjar jag skolan oxå. Önska mej lycka till!





//Emma


Taggaaa!

Lördag. Morgonen började med att jag drog upp persiennerna å såg att det va totalt genomgrått å regn ute. Lovely! Å när då tanken att man ska spela match om några timmar slår en blir man ännu gladare!

Jag har precis packat min väska inför kvällen eftersom vi blir kvar där borta för att bubbla, basta å sen har kräftskiva med laget :D Ska bli sjukt kul å jag är taggad. Men nu är det lunch å innan kvällens roligheter ska vi vinna derbyt mot Vasalund å få tre pinnar!

Förstår om ni inte vill komma å heja i detta väder, men hålla tummarna kan ni väl iaf göra? Snällarååå? :D






//Emma

And it goes like this..

Den efterlängtade helgen är här!
Men det kommer väl vara måndag så fort jag blinkar igen, ogillar att helgerna är så korta och veckorna alltför långa!

Mysigt väder va? I alla fall när man sitter inne i soffan med tv:n på, tycker faktiskt det är lite mysigt och rogivande att höra regnet smattra mot rutan och fönsterbläcket.
Men hoppas det är uppehåll imorgon under dagen, har sett att det ska bli dåligt men snälla inget regn tack!

Match imorgon mot Vasa, tagga tagga! Men det kanske ni redan visste, att vi har match alltså? Ni börjar väl lära er mitt och Emmas schema nu. Men på kvällen då är det party och kräftskiva med laget, ska bli himlans kul!

 

Mhmmm, sjukt bra låt!

 

Sarah


Tur att man är rik?

Lunchen va mycket trevlig, trots att vi slängde i oss maten. Vi skulle nämligen hinna gå i lite affärer oxå :). Emilia köpte löshår, jag kolla fotbollsskor till Sarah å involvera halva butiken, men hon ville inte ha några. Så allt i onödan. Hahaha! Vi gick även in på akademibokhandeln å jag kom ut 2000 kronor fattigare. Det som gör det hela extra roligt är att jag har tre böcker kvar att köpa. Wohooooo! Not. Vore en annan sak om pengarna bara rullade in, men icke.

Nu kommer Sarah snart å hämta upp mej så ska vi till systemet inför morgondagens kräftskiva å sen träna lite på det.


Såhär ledsen blev jag när alla mina pengar försvann ;(




//Emma


Luunch

Nu beger jag mej in mot den stora staden för att ta en lunch med Emilia. Ska bli riktigt trevligt som alltid när man träffar den pingan! Jag ska även hinna med lite andra grejer å sen är det träning :)

Hörs senare!





//Emma

Reeegn

Jag kan ju säga såhär, att precis innan vi skulle åka till träningen idag så kom det upp en massa oroväckande mörka moln. Hur typiskt är inte det? Som tur är så försvann dom ungefär lika fort, så vi slapp träna i regn.


Men kolla hur mörkt det va ;O




//Emma


Mums mums

En mindre summa pengar bortkastade på spel igår, men det är inget jag inte har råd med ;)
Man ska aldirg spela för pengar man inte har, eller göra av med för den delen heller. Det har mina fina föräldrar lärt mig. Det var lärdom nummer ett.

Inga pengar vunna heller för den delen, V75:an gick inte alls bra och återigen så ska jag lita på magkänslan och inte all denna statistik om att den hästen har sprungit si och så snabbt osv. Magkänslan har alltid rätt! (Oftast) Lärdom nummer två.

Men jag hade en trevlig kväll ändå, alltid kul att komma till Solvalla!
Dessutom var Måns Zelmerlöw där! Tyvärr vågade jag inte springa ifatt honom och be om en bild.
Det var pappa som sa "Är inte det där din kompis Måns" och då hade han precis gått förbi, buhuu :(

Just nu är det reklam i the killing, sjukt bra serie, tror dock att den börjar närma sig sitt slut.
Det enda negativa är att den går galet sent och idag började den till och med en halvtimma senare än vad den brukar och det blir ju jättesent för mig!

Imorgon är det fredag och det hurrar vi för! Underbart.
Men sov gott så hörs vi imorgon!



Mums mums!




Sarah

Livet...

Jag har funderat mycket på livet som senaste dagarna å kommit fram till ett å annat. Men det här är ingen blogg med känslor å sånt trams så vi går raskt vidare.

Sarah å jag kom nyss hem från träningen. Det va rätt kul idag faktiskt å det va ju bra. Haha. Jag har hunnit äta lite sådär efter för att fylla på med lite energi. Men är mer hungrig å va passar då inte bättre än att jag hitta två 200 g chokladkakor hemma?! :D Ibland blir man ju bara för glad över sej själv.

Nu ska jag å chokladen kolla lite tv, men jag återkommer innan kvällen är slut!





//Emma

 


Torsdag

Jag åkte till Bålsta igår i alla fall. När jag väl kommit dit visade det sej att Emil skulle spela iaf så jag, pappa å Emil åkte till Uppsala. Vi släppte av Emil å jag å pappa drog å käka. Sen kolla vi matchen som va riktigt spännande. Emils lag avgjorde i 93 minuten med ett riktigt drömmål :D

Efter det åkte vi hem å kolla mer fotboll. Malmö i CL-kvalet där dom i princip skämde ut sej å sen Barca-Real i andra mötet i supercupen. Det va en helt gaaaalen match där Barca vann med 3-2.

Idag har jag inte gjort så mycket. Typ tagit pendeln hem. Är ungefär det jag hunnit med. Men har ju träning ikväll oxå. Imorgon däremot funderar jag på att ställa klockan då jag har några saker jag skulle behöva fixa inför helgen å inför måndag.





//Emma

Onsdag

Så va det onsdag igen. Jag har så tråkigt så jag vill dö typ. Har absolut ingenting att göra idag. Inget bra går på tv heller? Skulle egentligen behöva åka till akademibokhandeln, men det orkar jag nog inte med idag, får ta det senare i veckan.

Planerna idag är att göra ingenting, ingenting, äta middag å sen kolla CL-kvalet som börjar klockan åtta. Sjukt händelserik dag. Undra om jag kanske ska pallra mej till akademibokhandeln iaf? Fast va ska jag då göra torsdag å fredag? Haha. Kul liv man lever...





//Emma

Boooring

Kväll å återigen ligger jag på soffan. Men bara en halvtimme kvar till the big bang theori å sen kan jag sova. Kalas. Jag är riktigt trött faktiskt. Ska kanske va smart idag å borsta tänderna innan så det bara är att hoppa i säng sen? Smaaaart.

Lunchen idag va riktigt trevlig. Kul att träffa dom igen å det är bra fint ute på Djurgården. Klänningsprovandet va en besvikelse, så det blir ingen ny klänning för min del. Kanske lika bra då jag börjar plugga igen på måndag å borde hålla i mina studentören ;)

Träningen rulla på bra, va arg ett tag, men blev bättre när mitt lag vann spelet. Bragdguldet kommer gå till oss efter vår fina upphämtning. Det va galet ;)

Jag hade planer inför morgondagen, nu får jag se va som händer då Emil inte ska spela som han skulle från början. Hmm, om nån vill hitta på nåt så riiiiiiiiiiiing mej! :D

Godnatt.


Dricka drinkar kanske? ;P




//Emma

 


Sov så gott!

Heeeeej!!

Ännu en arbetsdag avklarad och en dag närmare helgen, hur skönt är inte det?
Nedräkning varje dag nu, vill verkligen ha helg.

Fick hem alla klänningar som vi beställt från Nelly idag, vet inte om vi berätta om det?
Jo, nu pratade jag lite med Emma här brevid och jag tror att hon har skrivit om det tidigare. Och ja, det var det Emma skulle göra på vägen hem :)

Det blev dock ingen hit, haha. En av typ tio (?) ska behållas hos oss, och den står jag för. Men nu tror jag att jag har min klänning inför lördagens kräftskiva iaf! Supernöjd, en väldigt enkel men söt klänning.
Bilder på den får ni se efter lördagens användande ;)
Nu ska vi skicka påsen vidare till Emilia så får hon ta det hon vill ha.

Imorgon kommer jag att åka hem till mamma och pappa efter jobbet och sen åka till Solvalla och den extrainsatta V75an. Så något bloggande från min sida imorgon kan ni nog inte förvänta er tyvärr.. Fast en facebookstatus kommer nog komma ut om jag vinner pengar så håll utkik, för det kommer ju verkligen hända, haha! Endast önsketänkande. Men nu ska jag hoppa i sängs och fortsätta läsa min bok tänkte jag, asbra!

Sov gott.


Partyybild från förra sommaren, e dock inte lika brun nu. Buuhuu ;(

Sarah

Tisdag

God morgon! Har ni sovit gott? Det har jag, fast va galet trött när jag vakna å är det fortfarande. Om ett par timmar ska jag luncha med Emma å Viann, det ska bli trevligt. Har inte träffat dom på jättelänge! Så det blir lunch, lite skitsnack å sen röra sej hemåt för att laga middag. Haha. Träning ikväll ju.

På vägen hem ska jag även fixa en grej, men kan inte avslöja det nu, tar det senare ikväll. Men jag är taggad iaf :D





//Emma

Thaaanks

Jag skulle bara vilja tacka, jag vet inte vem, men den som känner sej träffad kan ta åt sej. Det absolut bästa som hänt världen måste ha varit chips å dip. Jag dör för det, seriöst asså.





//Emma

 


Världsrekord!

Det är med blandade känslor jag berättar det här. Jag är givetvis glad över att känna att jag måste ha slagit världsrekord, men jag är ledsen över att inte Guiness va där å kunde dokumentera allt.

Dock kan jag inte sno åt mej all ära, det va ett förträffligt teamwork mellan mej å Sarah. Det va när vi skulle panta våra flaskor idag. OOOJ va snabbt det gick. På riktigt alltså.

Kan även säga att det stod tre kineser å skulle panta bredvid, dom hade nog aldrig nånsin sett en pantmaskin förut. Men det va inte det som jag tänkte berätta. Utan först trodde jag inte ens den ena va kines för han hade typ krulligt hår?! Har ni nån gång sett en kines som inte har rakt å platt hår? Ne, tänkte väl det...


Om ni bortser från färgen, ser då det här ut som hår en kines skulle ha? Haha




//Emma


Måndag

Vilken brutal dag! Haha. Va galet mycket på jobbet, men måste säga att jag trots allt skötte mej rätt bra trots att jag va trött då jag råkade va uppe lite för länge igår då jag inte trodde det skulle va så mycket som det va. Tabbe, ja! Skylla mej själv? JA!

Jag kom hem från jobbet kanske kvart över fyra å hann sova middag i ungefär 23 minuter. Sen laga vi mat, åt, åkte å träna, storhandla å kom hem. Det är hela denna dag i sin ordning. Nu ligger jag på soffan å Sarah ligger å sover (tror jag, hon borde ha hunnit somna iaf..)

Jag är iofs trött, så borde gå å sova. Men kommer jag göra det än. Nej.

Hur har er dag varit?





//Emma

 


Söndag

God kväll! Sarah har bloggat så flitigt så, men jag tänkte att jag kunde berätta lite om va jag haft för mej oxå. Igår efter matchen va det snabba puckar. Jag gjorde mej i ordning å packa väskan medan Sarah laga mat. (Bästa sambon ever?!) När maten va klar rörde jag mej mot Bålsta. Kan säga att det blev vääääärsta löppasset mellan tunnelbanan å pendeln, men jag hann ;)

I Bålsta blev det filmtittande å massa mys. En mycket trevlig lördag. Idag kom Sarah å hämta mej i Jakan å vi åkte å kolla på herrarna. Dom vann med 1-0, vilket Sarah redan har sagt, å leder nu serien (om jag inte minns helt fel). Riktigt bra jobbat grabbar! :D

Kvällen har sen spenderats i soffan. Vi kollade på Malmö - Milan, å jag måste säga att jag är väldigt imponerad över Malmös alla ynglingar som kom in i andra halvlek, riktigt duktiga! Kan även erkänna att vi båda råkade slumra till ett litet tag oxå. Middagen som vi planerat att laga orkade vi inte laga, så det blev rester. Men det funkar ju det oxå.

Nu har Sarah gått å lagt sej å jag började precis kolla på Real - Barca. Kan bli en riktigt bra match. Dock tveksamt till om jag orkar hålla mej vaken. Men jag jobbar ju bara imorgon så sen kan jag sova resten av veckan ;P


Har varit en riktig fotbollsdag, så va passar då inte bättre än en fotbollsbild? ;P



//Emma


Dagens

Och så ska jag bara berätta lite om dagens händelser, blev många inlägg på en gång men lika bra att ösa på nu när man har flowet ;)

Åkte till Brommaplan för att hämta upp mina småkusiner Milton och Charlie vid elva. Därefter åkte vi till Kista för att se Bilar 2 på bio! Tur att man har yngre kusiner så man har en bortförklaring till att gå på tecknade filmer även fast man är så gammal som jag är. Och många fler roliga är på g såg jag på bioreklamen (a)
Innan bion blev det lunch och lite leksakstittande på BR.

Filmen var helt okej, ingen jag skulle se igen men Charlie och Milton gilla den och det var det som var huvudsaken :)
Det roligaste var ändå när det var dags att sätta på sig 3D-glasögonen och bilden rörde sig mot en. Man hörde hur alla barn med blandade känslor mellan förtjusning och skräck såg hur bollarna kom flygande emot en, sen när dom vant sig vid det försökte dom greppa tag i dom genom att sträcka ut händerna. Såg lite smått roligt ut, hehe.

Efter bion körde jag dom tillbaka till Brommaplan och begav mig sedan mot Bipen och herrarnas match mot Bele.
Som dom vann med 1-0, woohooo!


Alvin och gänget, Charlie och Milton!

 


Riktiga spexare!


Sötisar!


Sarah

Nytt i garderoben

Bara jag som tycker att det är lite smått deprimerande att höstkläderna redan kommit ut i butik?
Sommarn är ju inte slut ännu! Men höstkläder och skor behövs så det är väl lika bra att börja i tid. Här kommer fredagens shopping.



Boots i läder från Din Sko




Mörkrödrutig skjorta och stickad kofta från Gina Tricot




Sarah

Gårdagen

Trot eller ej men jag orkade faktiskt åka in till stan igår för att heja på pappa. Mötte upp mamma och dom andra sen gick vi och satte oss på röde orm typ exakt vid midnattsloppets målgång i väntan på att pappa skulle springa förbi.

Eliten sprang milen på 30 minuter, helt stört snabbt.
Pappa sprang lite långsammare, på ca 52 min men för att inte alls ha tränat speciellt mycket under sommaren, ont i knät och starta i den sista startgruppen där man måste sicksacka mellan pensionärer och andra inte lika bra tränade för att springa en så lång sträcka så var det en bra tid tycker jag!

Och vilket arrangermang det var runt loppet! Man blev sjukt taggad när man gick längst gatorna. Musiken dunkade och DJ:s, arrangörer och publik peppade på löparna något enormt. Gatorna var smockade av människor som kollade. Jag blev väldigt sugen på att springa, och vem vet, nästa år kanske jag ställer upp. Ska bara få med mig Emma också ;)

Midnattsloppet, Stockholm

 

Sarah


Lördagskväll och vad ska man hitta på?

Dagens match gick alldeles utmärkt. Ännu en vinst! Å denna gång med 4-0, nu har vi 11-0 i målskillnad på två matcher. Hur bra är inte det?! :D

Emma begav sig ganska nyligen till Bålsta och själv sitter jag här och funderar på vad jag ska hitta på, kan bli så att jag åker in till stora staden och sätter mig på någon servering med mamma, jocke och Åsa som ska vänta på pappa som springer midnattsloppet. Men jag vet inte riktigt om jag orkar.. Heja pappa i alla fall!

Hoppas bara inte loppet blir som det blev förra året med massor av människor som avled pga. att det var en sån hög luftfuktighet. Folk bara ramla ihop längst vägen för att dom va så utmattade.
Men så fuktigt har det väl inte varit idag? :) Det har dock varit väldgt fint väder, iaf i Gävle.

Har lite shopping från igår som jag ska visa er lite senare också!

Emma matchade plaggen otroligt snyggt igår när vi shoppade, Elin Kling kan slänga sig i väggen!



Sarah

Lördag

Ändå ganska sjukt att lördagen är den dagen den här veckan jag går upp näst tidigast på? Men va gör man inte när det står match på schemat? ;)

Om ett litet tag åker jag å Sarah hemifrån mot Bipen för att hoppa på bussen. Det är nämligen Gävle som står som motståndare idag. Det är skönt att det inte är en så lång bussresa för en gångs skull. Åka buss kan jag ärligt säga inte är en av mina topp tio på roliga saker man kan göra...

Igår hade jag å Sarah gäster, två tjejer från Göteborg som skulle övernatta en natt innan dom åkte vidare mot Grekland. Även Emilia va här på middag. Det blev en kväll med riktigt mycket Internetshopping kan jag säga! Det är säkert ca tio klänningar som är på väg hem hit. Dock kan jag säga att jag la ner EN. En enda. Resten är Emilias å Sarahs ;). Men vi är taggade för en provdag på förhoppningsvis onsdag :D

Men nu ska vi röra oss mot bussen.

Ha en trevlig helg! :)





//Emma

 


Freeedag

Äntligen fredag! Visserligen har jag varit ledig sen i måndags eftermiddag, men det här är stoor skillnad. Nu kommer ju faktiskt fler än jag va lediga, så jag kommer iaf ha nån att umgås med :D I like!
Idag vet jag inte riktigt va som händer, men ikväll har vi träning å sen får vi gäster. Är två stycken söta tjejer som ska övernatta här en natt innan dom ska till Grekland. Även Emilia kommer över å käkar lite middag å snackar skit med oss :) Mycket trevligt. Dock blir det sängdags tidigt då vi har match imorgon. Gävle borta. Wish us luck :D

Va ska ni göra i helgen?


Trion :)



//Emma


Shoppingsugen

Jag är faktiskt shoppingsugen, men det brukar leda till att jag aldrig hittar nåt. Men nu har jag faktiskt hittat nåt jag är riktigt sugen på att beställa. Det känns helt perfekt nu när det börjar gå mot lite mörkare tider, jag kommer nämligen alltid (ja, för jag kommer ALDRIG använda några andra skor) va ganska färgglad. Å det är ju superbra att lysa upp den gråa vardagen med lite färg ;)


Va tycker ni? Hiss eller diss? ;)




//Emma


Nyfunnen musik på Facebook, Jason Derulo is back!


 

Sarah


Läggdags!

Torsdagar är min sitta uppe kväll, då är det först sen träning och sen the killing på tv. Ni vet serien med Joel Kinnaman? Grymt bra och han e ännu bättre!
Någon annan som kollar? :)

En arbetsdag kvar sen så är det helg, hur skönt är inte det? Veckorna bara rusar förbi, likaså gjorde sommaren...
Iskallt på kvällarna nu, vart tog de ljumna, ljusa sommarnätterna vägen? Eller dom kanske har varit men jag som har sovit bort dom? Emma tycker att det har varit en fin sommar, jag tycker att det har varit väldigt växlande och inte så jättebra väder.
Det har ju inte varit någon ihållande värme som det brukar vara, några enstaka riktigt varma dagar men njaaa, en av dom sämsta somrarna vädermässigt enligt mig!

Vad ska folket hitta på i helgen då? Några kräftskivor kanske?

Saknar verkligen alla i gamla F3, jag och Linus på denna bild!



Nu är det dags att hoppa i säng, ska ju upp tidigt imorgon... ;(

Sarah

Mjukistrenden

Jag läste nyss i Dessies blogg att hon på allvar (verkar det som) tror att det är hon som skapat i princip alla världens trender. Utsvängda jeans, "tantlooken", osv. Men en trend har hon faktiskt inte skapat, för det har jag å jag VET att jag va först med den.

Mjukistrenden. Jag har använt mjukisar i flera år, så jag måste bara varit först med det? Å det har ju blivit fler å fler som börjat använda det, så det måste ju bara va mej dom tagit efter? Eller? ;S


Det här va ändå flera år sen, å ni ser ju att jag redan på den tiden använde mjukisar....




//Emma


Dagens hiss!

Idag måste jag faktiskt passa på att hissa SEB i Mörby Centrum. Jag va där för att sätta in lite pengar från Fritidsresor å dom hade riktigt trevlig personal! Mycket bra. Så borde verkligen alla som jobbar med människor va. Det är ju trots allt vi som "betalar" deras lön. Fortsätt så! :D







//Emma


Aaaaj!

Jävla skiiiit! Jag köpte nya skor igår. Bara vanliga svarta tygskor då mina har sett sina bästa dagar för ett bra tag sen. Hur som helst så köpte jag exakt likadana å skulle gå in dom lite idag då jag ändå inte skulle gå så långt. Å va händer? Joooo, skavsår! FAAAAAN! Nu har jag en blåsa på varje häl. Hatar det. Hoppas fotbollsskorna sitter skönt ikväll bara...


Såhär ledsen är jag :(



//Emma


Torsdag

Så är det redan torsdag. Eller redan å redan, veckan har känts galet lång, men ändå. Jag har varit vaken nån timme å funderar på va jag ska göra idag. Borde röra mej mot nån bank nånstans å tror att det kan va närmast att dra till Mörby centrum, så så får det nog bli. Måste handla mjölk oxå. Haha.

Dock är det så tråkigt att åka till Mörby själv, men va ska man göra? Kanske passar på att kika i lite butiker oxå. Hoppas det kan finnas nåt fint :) Men innan det måste jag ju typ fixa mej. Hur jobbigt?!


//Emma

 


Filmtips?!

Nån som kan rekommendera en film btw?


//Emma

Fruktansvärt uttråkad...

Bläääää! Vilken tråkig kväll! Kollade på fotbollen vilket oxå va rätt tråkigt å nu ligger jag på soffan som en fläskpadda å kollar på two and a half men å käkar popcorn å choklad. Lovely life!

Tur jag har träning imorgon, pallar inte med en till såhär tråkig å händelselös kväll :P





//Emma

Haft en bra dag? Det har jag!

Hej på er.
Idag har jag haft en ledig dag, otroligt skönt! Det blev dock ingen "ta igen sig dag och sova länge" utan imorse var det upp vid halv åtta (lite sovmorgon iaf) och fixa sig för att sedan hoppa in i bilen och bege sig mot Kolmården!

Igår kväll efter träningen åkte jag hem till mamma och pappa och det är med familjen som jag spenderat hela dagen med, mycket trevligt :)
Som jag skrev i något tidigare inlägg så är jag ett ganska stort fan av animal planet och älskar att kolla djur och lära mig om dom. Så idag var jag som en liten flicka igen!

Höjdpunkten idag var ändå delfinshowen och tigrarna.
Är så fascinerad över hur kloka och intellegenta delfinerna är... Skulle verkligen vilja bada med en, och att vara skötare för en skulle också vara otroligt kul.
Och tigrar, världens vackraste kattdjur och så stora! Och då är nog dom på djurparken mindre än dom i det vilda..
Väldigt mäktigt att se dom så nära, dom kom ända fram till glaset och stod och glodde på en, endast ett fönster som skilde oss åt, "så nära men ändå så långt bort", haha! Fatta coolt att tämja en tiger och gå runt med den på stan, förvånade människorna skulle bli ^^ Tigern har alltid varit en favorit och kommer alltid att vara.

Men det har varit en mycket bra dag och många fina djur har vi sett. Tack mamma och pappa!
Har tagit massor av bilder men alla är på systemkameran så ni får nöja er med denna bild som jag tog med mobilen.



Sarah

Onsdag

God kväll!
Igår efter träningen drog jag till Bålsta där vi hade gäster. Det va jättetrevligt å så fick jag även god mat. Stort plus i kanten. Idag lånade jag en bil å åkte till Sickla för att träffa Erik å hans flickvän. Det va jättekul att träffa dom då det inte blir så ofta då dom bor i Norge :( Vi satt å fika å snacka ett tag å jag köpte även ett par skor. Kaaaap!

Jag åkte sen hem till mej för att ge bilen till mamma å nu ligger jag på soffan å har faktiskt aptråkigt. Sarah vet inte när hon kommer hem å jag orkar inte tjata längre haha. Så snart ska jag börja laga lite mat då magen skriiiker! Sarah får helt enkelt värma på den när hon kommer hem ;P

Om lite drygt en timme är det dags att bänka sej i soffan å kolla på fotboll oxå, så tills dess måste maten va klar :D Senare ikväll har jag ingen aning om va som händer. Om nån har nå kul förslag är det välkommet!





Puss!
//Emma

Vaken!

Sådär ja. Jag kan avslöja att jag råka somna om.. vakna för ungefär en halvtimme sen. Men skönt va det! Dock undrar jag hur det alltid kommer sej att man typ är tröttare när man vaknar av sej själv andra gången? Man har ju ändå sovit längre? Jaja.

Det blir ingen Grönan för mej idag. Det kommer bli alldeles för tajt då jag har träning senare. Men jag borde rensa lite på mitt rum. Dock tänkte jag kolla på lite kläder först. Men har ju ett par timmar på mej innan det börjar bli dags att laga mat, packa väskan å röra sej mot träningen.

Idag efter träningen blir det återigen Bålsta, men bara för en natt å för att hälsa på några vänner till familjen. Myyys! Sen åker jag hem till mej igen imorgon nån gång :)


Haha bjuder på en fotbollsbild i brist på annat.



//Emma


God morgon

Ni ser rätt. Klockan är strax efter halv tio å jag är vaken. Men det är knappt. Jag blev väckt klockan nio av att telefonen ringde. Å då va jag ju bara tvungen att prata ett tag, så nu är jag liksom vaken. Har dock svårt att bestämma mej om jag ska gå upp eller försöka somna om. Hmm...

Vore kanske bra att gå upp å käka lite frukost iofs, men sängen är ju faktiskt bra skön. Sen vet man ju aldrig när folket hör av sej att dom ska till Grönan heller, å va ska jag göra hela tiden fram tills dess om jag går upp å käkar frulle nu? Ja, ni hör ju själva vilka problem jag har. Men jag ska hur som helst gå ifrån datorn. Så vi hörs lite senare.


Från när vi va på Grönan med laget :)



//Emma


Peppar i näsan...

Nu sitter jag som vanligt i soffan med datorn i knät å funderar över livet... eller? ;)
Träningen va lugn, så det va skönt. Direkt efter det blev det storhandling å skitsnack med Janna, alltid lika trevligt. Dessutom har vi ett välfyllt kylskåp nu. Det är faktiskt lycka på riktigt :D

Det råka även hända en liten incident när jag skulle packa upp varorna, så nu har jag peppar i hela näsan å det kittlas som tusan. Riktigt irriterande! Jag skulle bara klippa upp påsen lite fint å hälla ner det i burken (eller va det heter) å då råka det yra omkring lite peppar :(. Jag kan meddela att det inte är nånting jag kan rekommendera...

Jag har ingen aning om va jag ska göra nu. Sova är ju ett alternativ, men känns så löjligt att gå å lägga sej nu när man är ledig imorgon. Får väl helt enkelt sitta kvar här ett tag till eller slå på en film :) Imorgon kanske jag ska till grönan btw å träffa min älskade syssling! Får se va klockan hunnit bli bara när dom ska in. Annars på förmiddagen (beror helt på när jag vaknar) så ska jag försöka rensa mitt rum på massa gammal skit! Wish me luck! :D


Vårt välfyllda kylskåp! :D




//Emma


Hej hej hallå!

Det var inte igår! Hur är det med er?
Jag har tillbringat ett antal veckor i Kungsängen och där använder jag knappt datorn, mamma och pappa har animal planet så där har ni orsaken till mitt minskade datoranvändande föregående veckor.
Men nu är jag hemma igen och här finns det inga djurkanaler som tar upp min fria tid!

Jag har lovat att börja blogga efter Kretaresan och nu är det dags för en nystart! Ny header och design ska fixas, förslag på hur den kan se ut? Men tänkt på att jag inte är alltför bra på photoshop...

Och jag körde faktiskt inte fel idag på vägen hem, fick jobba över lite då det blev sjukt mycket att göra. Ogillar verkligen måndagar!

Hur har er semester varit? Börjat jobba ännu?



London 2011, vill tillbaka! Någon som är sugen på att åka i höst? :))



Sarah

Hjääälp!

Jag håller på att skriva veckans matlista å kommer inte på va vi kan äta på lördag å söndag. Snälla kom med förslag, å det fort! Storhandlingen sker efter träningen ;P haha






//Emma


Vart har min sambo tagit vägen?

Sarah brukar nästan alltid va hemma vid den här tiden? Men frågan är nu vart har hon tagit vägen? Hon kanske har lite mer att göra idag än va det brukar va på somrarna, men ändå. Sen kan ni även få tjata på henne att hon oxå ska blogga. För självklart vill vi alla höra om hennes händelserika dagar å tankar :)

Kan det möjligtvis va så att hon åkt fel å åkte till Kungsängen istället? Hon kanske har glömt att vi flyttat hem igen? Hihi. Vilken virrpanna!







//Emma


Hehe helg ;)

Ja, ni läste rätt. Jag har helg nu... Visst är det riktigt skönt å så. Men ändå tråkigt. Alla andra jobbar ju sa va göra man när man är den enda som är ledig? Blir väl till att sova länge på morgnarna, plocka lite i lägenheten å sen åka å träna. Ska se om nån är sugen på drinkar på onsdag oxå kanske?

Dagen på jobbet gick bra å fort idag. Va inte så mycket att göra då det inte händer så mycket under sommaren. Men ändå skönt att göra nåt ett par timmar idag. Sen jag kom hem har jag snackat lite skit med Josse å även kollar upp en grej. Det verkar skiiitbra! Dock kan jag inte avslöja mer nu, men det kommer :) Håll till godo ;) haha.

Jag tänkte faktiskt lägga mej på soffan eller sängen ett tag nu å ta en liten tupplur. Men innan det skulle jag behöva ta en kik å kyl å frys å se om vi har nån middag till ikväll. Efter träningen ikväll blir det till att STORhandla kan jag säga. Det ekar ju ta mej fan i kylen.

Vi hörs senare.





//Emma

Home sweet home

Nu är jag äntligen hemma igen. Visst har tiden i Bålsta varit riktigt bra, men det är ju så klart alltid skönt att komma hem. Sarah har precis gått å lagt sej å jag ska faktiskt oxå ta å röra mej mot sängen så jag orkar upp imorgon. Jobbar bara imorgon å sen är resten av veckan ledig. Så försöker hitta på saker jag kan sysselsätta mej med. Haha.

Sen vi kom hem har vi fixat ett album på Facebook med alla bilder från Kreta, så gå in där å kolla å njut ;) Bättre sent än aldrig!

Sov gott!





//Emma

Söndag

Helgerna går alldeles för fort. Nu är det redan söndag å snart dags för en ny vecka. Dock jobbar jag bara imorgon å sen är jag ledig, så jag ska väl kanske inte klaga allt för mycket ;)

Igår hade vi som sagt match, å det va en väldigt viktig match. Trodde den skulle bli lite jämnare än va den blev kan jag väl säga. Vi vann med hela 7-0!! :O Helt sjukt. Vi va riktigt bra igår. Ibland är det bra kul med fotboll ;)

Igårkväll blev det vin, trevligt sällskap å en riktigt mysig kväll. Så över lag har helgen varit riktigt bra. Nu ligger jag hemma hos mamma å pappa å väntar på att tiden ska gå å Djurgården börjar spela. Efter det så ska jag faktiskt röra mej hemåt. Nu är tiden i Bålsta över för den här gången. Blev hela fyra veckor. Helt sjukt. Haha. Men jag kommer ju själklart hänga här ute lite då å då :)

Hur har er helg varit?





//Emma

Matchdags

Lördagmorgon å jag är vaken å har redan käkat frulle. Idag är det match på schemat. Det ska bli kul att spela, dock är det mindre kul att jag vakna med huvudvärk å typ lock för öronen?! Dock är locket borta, men ändå. Jag har sovit som en stock hur som helst å nu göra jag inte mycket mer än att vänta på att tiden ska gå. Vid tolv är det dags att röra sej mot samlingen å innan det ska jag slänga i mej lite lunch. Visst låter jag seriös? ;D

Efter matchen idag ska jag snacka lite skit med Emilia då vi har lite saker att ta igen, hihi. Sen blir det nog till att duscha faktiskt ;) Ikväll vet jag inte riktigt va som händer, men jag har förvarnat Stefan att han nog kan bli tvungen att umgås med mej. Haha.

Om ni inte har nåt för er idag på dagen å känner att fotboll vore ju förjävla kul att kolla på så är ni alla välkomna till Bipen klocken 14 då vi möter Gideonsberg :) Idag ska även Rocky med å stötta oss!


Rocky på bussen innan en match :)



//Emma


Friday, im in love!

Underbara fredag! Man kan ju inte annat än älska fredagar. Idag va jag tillbaka på Daglivs, å som alla hade saknat mej ;) Måste säga att jag jobba på bra flitigt idag å hann dessutom snacka lite skit :) När jag nästan va klar för att få gå hem (en tidig fredag tänkte jag då klockan va typ kvart i ett) ringde chefen å fråga hur det kommer sej att han alltid ringer mej när allt går åt helvete. Jag visste inte svaret men han sa att det är för att jag är bäst ;) haha. Taaaack! Hur som helst så va jag tvungen att åka till Bromma å jobba där oxå. Så nu är jag nyligen hemkommen,

Jag har hunnit slänga i mej lite yoghurt å ska snart röra mej mot träningen. Efter träningen rullar bilen mot Bålsta för grillning med familjen å sen en riktig myskväll :) Imorgon är det match å då jäääävlar! Gideonsberg ska få stryk :)


Senaste matchen mot Gideonsberg, hon verkligen sprang över mej ;(




//Emma


Ensammen

God kväll! Nu är jag faktiskt hemma i lägenheten för första gången på ett par veckor. Det känns riktigt ensamt faktiskt. Har vant mej vid att ha folk omkring mej hela tiden den senaste tiden. Men det kan ju va skönt att va ensam ibland oxå...

Nu är det snart sovdags för min del för ska upp vid kvart i sex imorgon. Jobb står på schemat. Men sen är det helg, så jag tror jag står ut. Det är även träning imorgon, men efter den åker jag ut till Bålsta igen å spenderar helgen där :)

Har ni nå planer för helgen?


Bild från Volleybollen i lördags :)



//Emma


Torsdag

Hej hej hallå! Vilket underbart väder vi har haft det hela veckan! Lovely. Tyvärr hinner jag inte spendera tiden utomhus, men jag ser ju solen iaf. Idag blev det en kort dag på jobbet, skönt. Har bara slappat sen jag kom hem, å nu är det snart dags att skjutsa Emil till träningen för att sen åka å träna själv. Det är så dålig tajming så jag får sätta mej å kolla på hans träning i en halvtimme innan det är dags att åka. Men kan lika gärna sitta där än att åka hem å va hemma typ tjugo minuter.

Hoppas värmen hinner sjunka lite innan vi ska träna, vi har ju trots allt sen träning ikväll, den börjar ju inte förrän åtta.

Hur har er dag varit?


Från ett uteställe på Kreta där man fick en uuuuurtjusig hatt ;)



//Emma


Onsdag

Som säkert dom flesta vet vid det här laget så är vi lediga från fotbollen på onsdagkvällar. Den här kvällen spenderades i Jakan på bio. Vi såg Poppers pingviner. Den va helt okej, men lite barnslig ;) hihi. Kan även tillägga att vi va fem stycken som gick å kolla. Å kan ni gissa hur många vi va i salongen? FEM! Haha det va bara vi. Det kändes som att sitta hemma i tv-soffan :D Asnice.

Sen hände det en jävligt kul grej innan. Men jag orkar inte riktigt ta den nu, så jag sammanfattar det hela med att jag fick en påse djungelvrål för tre kronor. Jävlar vilket kap tänker säkert ni då. Å det stämmer ;)





Sov gott å dröm sött!



//Emma

 


Onsdag

Som säkert dom flesta vet vid det här laget så är vi lediga från fotbollen på onsdagkvällar. Den här kvällen spenderades i Jakan på bio. Vi såg Poppers pingviner. Den va helt okej, men lite barnslig ;) hihi. Kan även tillägga att vi va fem stycken som gick å kolla. Å kan ni gissa hur många vi va i salongen? FEM! Haha det va bara vi. Det kändes som att sitta hemma i tv-soffan :D Asnice.

Sen hände det en jävligt kul grej innan. Men jag orkar inte riktigt ta den nu, så jag sammanfattar det hela med att jag fick en påse djungelvrål för tre kronor. Jävlar vilket kap tänker säkert ni då. Å det stämmer ;)





Sov gott å dröm sött!



//Emma

 


PAAAAAX!

Nu är det såhär att när man paxar nåt så får man det. Eller man står iaf först på tur. Så jag står först i kön å nu som paxar efter mej får helt enkelt vänta snällt på er tur. Okej?!

Det är nämligen så att Måns Zelmerlöv nu är singel! Som jag har väntat. Så ni andra... HÅLL ER BORTA!!!!

Va väl typ det jag ville få sagt.




Raaawr, mums Måns! ;)




Puss å kram
//Emma

 


Tisdag

Hej alla kära läsare! Det är fortfarande kass uppdatering. Men jag kan lova er att det blir bättre. Jag är fortfarande kvar i Bålsta, men när jag kommer hem kommer det bli betydligt bättre uppdateringar :)

Nu är verkligheten igång igen, det är jobb å fotboll å sen hinner man umgås lite oxå. Men det är så dagarna ser ut.

Kan även passa på att meddela att vi även vann volleybollturneringen i år igen! :D Dock hade vi ett annat namn i år, PANG PÅ! Men det va en riktigt skön seger faktiskt då spelet va riktigt knackigt genom hela gruppspelet. Haha.


Vi å vinnarna på herrsidan :)



//Emma


RSS 2.0