Thailand dag 7

Dag 7:

(26/11)

Vi kom som sagt hem vid elva och begav oss direkt till stranden. Vi tog några solstolar och la oss i skuggan under ett parasoll och somnade. Vi vaknade efter ett tag och mådde inte allt för bra. Vi såg ljuset i tunneln. När vi vaknade till kom de som jobbade där med färsk ananas till oss. Jättegott, men vi var något illamående. Vi låg på stranden till ungefär halv tre då vi åkte hem. Dock tog det ett tag att verkligen ta sig upp från stolarna. När vi kom till cyklarna visade det sig att Josefins cykel hade punka, så då var det bara att leda cyklarna hem, detta tog typ 40 minuter annars brukar det ta ca: 10 min. Fem toast.


När vi kom hem tog vi en dusch och sedan gick vi och la oss för att sova middag i några timmar. Klockan ringde vid sex och Josefin gick återigen upp före Emma. Josefin kommer in i rummet och säger – ”Emma vi har fått post”. Mycket spännande tyckte vi båda. Det visade sig att det var från en av killarna. Vi skulle egentligen mött dem på stranden, men de hittade oss inte. Vi bestämde i alla fall för att mötas upp senare på kvällen.


Vi gjorde oss i ordning och tog en tuk-tuk till restaurangen. Vi var fortfarande inte helt på tårna efter gårdagens slitiga kväll. Maten kom in och vi åt. Eller vi och vi, Emma åt, Josefin mådde dåligt. Vi funderade på om vi skulle dra hem eller inte, men vi bestämde oss för att möta upp dem som planerat.


Vi bad om notan och den kommer in. Vi tyckte att det var rätt dyrt, men vi betalade och började gå. Då kommer en i personalen springandes efter oss och drar med oss tillbaka. Det visade sig att vi hade fått fel nota. Den rätta notan kommer in och det skiljer nästan 1000 bath från den första. Lite småkul.

  

Vi gick ner till piren och slog oss ner vid deras bord. Emma och Josefin hade verkligen bestämt sig för att aldrig mer dricka alkohol. Det sprack. När vi kom dit beställde Emma in en drink för hon började bli taggad igen. Josefin däremot beställde in en vatten.


När de ätit klart började vi röra oss mot Hilton. Det var dock lite tidigt så vi gick till en annan bar så länge. Där kan jag säga det kom in dricka efter dricka och vårt ”aldrig-mer-dricka-alkohol-grej” sprack rejält. Emma köpte även ett par glasögon som vi hade riktigt kul med under kvällen. När vi suttit där i någon timme gick vi till Hilton och dansade och drack en massa goda och färgglada drinkar.

              

Vi skojade och hade riktigt kul. Lärde även killarna några av våra svenska dansmoves så som julgranen, handla på ICA etc. Emma och Josefin dansade även med en gubbe på cirka sjuttio år som trodde han var femton, och en thailändska. Hon var helt galen! Så småningom så stängde stället och vi bestämde oss för att åka hem till dem för att spela spel.

    

Vi spelade jag har aldrig, busschaufför och ja jävlar. Det blev en minst lika hård natt igen. Kvällen var riktigt billig också. Maten var sjukt billig och vi behövde inte betala ett öre efter det. Vi blev bjudna på allt! Vi satt väl uppe och drack till en fem-sex någon gång denna natt också, och Emma och Josefin var sedan uppe vid nio för att gå till poolen.

  

//Emma


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0