Thailand dag 6

Dag 6:

(25/11)

Denna morgon började precis som alla andra. Josefin vaknade, Emma sov. Lite senare ringer Emmas klocka och hon är jättetrött men masar sig långsamt upp i alla fall. Frukost åt vi och sedan gick vi till poolen. Våra konster fortsatte idag. När vi badat ett tag var vi rätt busiga, mer kan jag inte avslöja.

  

Vi bestämde oss för att cykla till stranden idag för att se hur vattnet betedde sig. Det var dessvärre likadant som igår. Så vi slog oss ner och åt en lunch och drack någon drink istället. Hon som jobbar där, Som, som Josefin känner sedan tidigare satte sig ner och pratade med oss. Vi fick massa hjälp om hur vi ska ta oss till Full moon Party om en vecka. Det satt även några killar vid bordet bredvid som mer än gärna hjälpte till.

        

Efter maten tog vi ett dopp i havet. Det var riktigt skönt. När vi badat ett tag gick vi upp och satte oss på strandkanten och innan vi gick tillbaka till bordet bestämde vi oss för att doppa oss en sista gång. Vi springer ut i vattnet och Josefin ska hoppa över en våg, men missbedömer vågens storlek en aning och det hela slutar med ett magplask. Det skulle varit kul om Emma filmat händelsen.

Vi betalade lunchen och åkte hem till poolen. Emma behövde bada men Josefin la sig och läste. När Emma kommer upp ur vattnet lägger hon sig också och läser och några minuter senare ligger Josefin och sover så sött. Emma konstaterade snabbt att det har att göra med de tidiga morgnarna.

Josefin vaknade och vi gick in och blandade till en drink för att dricka dessa vid bordet mitt i poolen. När vi suttit där ett tag blev det lite mer bad tills solen näst intill försvunnit ner bakom huset då vi kände det var dags att gå in och duscha inför kvällen.


Vi gjorde oss i ordning och gick ut till vägen för att ta en tuk-tuk till Market village. På Market Village satt vi framför datorn tills de stängde med denna gång hade vi bättre lycka när vi skulle ta oss ut. Skönt!


Vi tog en tuk-tuk till ”klocktornet” väl inne i tuk-tuken säger Josefin  – ”Gud vad jag är sugen på pizza!” Emma tittar förvånat tillbaka och säger – ”Vänta jag måste stå stilla här ett tag”. Hon trodde inte först på Josefin. När vi har satt oss till rätta beställer vi först in drickan, det blev en Long Island för Emma och Josefin slog till på en Tequila Sunrise. Emma tog en klunk och sa att det nog var den starkaste drink hon druckit, Josefin höll även med om detta (det kom ett sådant där ljud som Josefin gör när hon dricker något starkt, schh). Efter en stunds rörande i drinken blandades den upp och det blev en god drink. 

     

Efter middagen gick vi och fixade en taxi som ska köra oss till Champhon och sen hämta oss där, då vi ska till Koh phangan. Vi blev återigen imponerade av oss själva då vi fixar allt så bra! När taxin var bokad och klar var vi lite mer törstiga och gick till Siam för att ta oss en drink. Vi satt där och tittade på fotboll och njöt av semesterns godaste drink hittills.

När klockan blev halv 12 gick vi till Hiltons festvåning och satt först där och drack lite. Det var ett liveband som spelade men vi tyckte att det var sådär. Vi satt där och tänkte om vi skulle gå upp och dansa lite, då tog bandet precis ett brake och en DJ började spela. Då flög alla upp och började dansa inklusive vi. Han spelade jättebra musik och det var ett bra drag. Dock var medelåldern lite högre än vad vi hade tänkt oss. Helt plötsligt kommer det in tre killar och sätter sig ner vid ett bord. Emma tyckte de satt och kollade på oss när vi dansade medans Josefin var i sin egen värld och märkte inte ett dugg.

  

Vi gick till baren för att köpa dricka, när vi har fått den står det en kille och dansar jätteroligt, armar och ben var överallt. Då tyckte Josefin att det var roligt att dansa likadant och Emma var inte sen att hänga på, dock ser två thailändskor detta och de vek sig dubbla av skratt åt Emma. Vi hoppas de förstod att vi skojade. Josefin och Emma dansar vidare tills en man i röd tröja tar kontakt med Josefin och viskar i hennes öra – ”Maruscka” Josefin tittar förvånat tillbaka och utbrister – ”Va”? Mannen i fråga gör ett nytt försök att få fram det han vill och säger exakt samma sak igen. Han förstår att Josefin inte har en aning om vad han säger så han går vidare.


Vi försatte att dansa, då kommer en utav de tre killarna och börjar prata med oss och han bjuder in oss till deras bord. Men Emma och Josefin har inte dansat klart riktigt så det tar en stund innan vi slår oss ner bredvid dem. Vi satt och prata med de ett tag och de var generösa och bjöd hela tiden på dricka. Vi blev kissnödga och gick till toaletten när vi kom ut från toan var lokalen upplyst och det spelade lugn musik det var sista dansen. Emma och Josefin bestämde sig snabbt för att ta den tillsammans så där stod vi i armarna på varandra.

  

När stället stängde drog vi vidare med killarna. Vi träffade en göteborgare på vägen och vi hamnade på någon klubb. Det var dock inte riktigt vad vi hade räknat med, så vi drog med killarna i en tuk-tuk hem till dem. Väl där så började det med att Emma och Josefin gick in och sjöng nationalsången för den fjärde killen som låg i sängen och sov.


Vi slog oss ner och det kom dricka i mängder! Vi började spela olika drickspel och satt sedan och pratade och drack till klockan sex. I samtalet så säger den ena – ”Gud vad ni var duktiga på att dansa”. Vi tittade förvånat på varandra och undrade vad han jämförde oss med då varken någon av oss har någon som helst taktkänsla eller rytm. Vi slumrade till på sofforna och kom hem vid elva nästa morgon.

     

//Emma


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0