Thailand dag 4

Dag 4:

(23/11)

Klockan ringde halv åtta. Josefin vaknade av klockan, det gjorde inte Emma. Som tur var väckte Josefin sömntutan. Vi var båda väldigt trötta då det bara blev knappa fem timmars sömn. Vi gick ner till frukosten och åt den. Inga konstigheter. Sedan var det bara att gå upp på rummet, packa det sista och checka ut.


Taxichauffören var där, precis som han sagt strax innan nio. Vi såg honom inte först och tänkte sätta oss och vänta då plötsligt ett huvud sticker in genom dörren och vi hör ”Ämmmmaa”. Det var oerhört roligt, men vi höll oss båda väldigt bra för skratt. Vi började åka och fort gick det minsann. Det tog kanske två och en halv timme och då stannade han en gång för att dricka kaffe.


I bilen satt vi och snackade skit, snackade med chauffören, och Emma hann även här somna en stund. Hon passade på när Josefin pratade med chauffören. Hon missar aldrig ett tillfälle att sova.


Väl framme i Hua Hin och huset gjorde vi i ordning lite med utemöblerna, packade upp väskorna och gjorde oss hemmastadda. Det är ett helt fantastiskt område. Helt sjukt fint. Huset är väldigt fint ska ni veta. Vi var lite småsega och varma efter resan så vi bestämde oss för att ligga vid poolen idag, som förövrigt ligger ca tio meter från huset.

 

Vi pallrade oss dit med varsin madrass, bok och solbrillor och la oss till rätta. Dock låg vi inte där särskilt länge då ett dopp i poolen lockade allt för mycket. Jag kan tillägga för alla oroliga att vi faktiskt smörjde in oss ordentligt. Det blev lite dyk och snygga hopp från trampolinen. Man kan tro att det är simhopp vi håller på med. För att sedan lägga oss på madrasserna i poolen och somna. Josefin vaknade när hon höll på att trilla i. Det var ganska roligt.

Efter detta så cyklade vi till ett Internetkafé och satt där i någon timme. Vi kollade runt lite, skrev med vänner osv. Alla undrar såklart hur vi har det. När vi väl var klara var det redan lite halvmörkt ute och vi cyklade hem och tog en dusch och fixade oss för kvällen. Fixa betyder ta på sig shorts, linne och flip flop.


Vi cyklade bort mot Market village och vad hände där? Jo, det blev mer shopping. Vi gick där ett tag innan vi cyklade vidare bort till Nightmarket. Där gick vi och åt på en restaurang där det var jättegod mat, dock lite konstig ordning på rätterna bara. Det var en jättetrevlig middag och vi planerade lite för fortsättningen av resan.

    


Efter middagen gick vi vidare genom alla marknader. Shopping, shopping, shopping. Helt sjukt hur mycket man verkligen hittar. Men vi båda känner oss väldigt nöjda och har även blivit rätt bra på att pruta. Josefin är dock strået vassare då Emma ger med sig lite för lätt.


När vi gått igenom hela marknaden och de började stänga gick vi tillbaka mot cyklarna, köpte pannkakor med choklad och cyklade hem. Vi kom hem vid 12-tiden och Josefin är så duktig och skriver vykort och Emma skriver dagrapport.

 

//Emma


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0