Hata...

Nu är det dags igen. Jag är arg. Nu är det inte för egen del utan för alla andra stackare som behöver lida. Det här är även ett återkommande hatobjekt, nämligen SL. Jag fattar inte va det är för jävla pantade jävlar som sitter å bestämmer eller va som nu görs.

Det har varit signalfel i Bro nästan hela veckan, vilket har medfört att tågen bara går till Kungsängen. Därifrån ska det sedan gå buss. Det är bara det att för varje tåg som kommer sätter SL in EN enda liten buss. Hur fan hade dom tänkt sej att alla som ska till Bro, Bålsta å även till Enköping skulle få plats där?

Det blir alltså väldigt mycket människor över som får stå å vänta på nästa buss, det är ju bara det att under tiden hinner det ju fyllas på med ännu fler folk! Surprise surprise. Så har man otur kan man få stå där å vänta i timmar. Dom med vassast armbågar är dom som kommer hem fortast. Å så ska det fan inte va.


Det är för mycket jävla krångel med SL, att dom aldrig lär sej. Dessutom när det här nu nästan pågått en vecka. Därför får SL en fet diss å veckans, eller vi kan säga månadens hat.

Tack för mej!

//Emma

 


Kommentarer
Postat av: Thomm.K

haha, måste agera lite självsäkert också! :D

2010-04-16 @ 16:36:06
URL: http://thomskriver.blogg.se/
Postat av: hirre

hej!

2010-04-16 @ 19:08:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0