Thailand dag 9

Dag 9:

(28/11) 

Vi vaknade lite trötta idag fast det blev en tidig kväll och en natt i sin egen säng. Vi gick upp efter ett tag och gjorde i ordning frukost. Vi satt ute på altanen och njöt av livet i största allmänhet, vi började diskutera vart vi skulle denna dag och beslutet blev stranden. Så vi tog fram cyklarna och gav oss iväg.


Emma och Josefin låg i solen och läste bok när en kvinna som gör fötterna fina kom förbi och frågade om vi ville göra detta. Josefin bestämde sig snabbt för att göra detta. När Josefin får behandling så bestämmer Emma sig för att även hon vill göra detta. Så där låg vi och fick behandling av två stycken samtidigt. Emma fann detta väldigt roande då hon låg och skrattade sig igenom allt då det kittlades som tusan. Våra händer och fötter blev jättefina J. Efter allt detta var vi lite trötta och hungriga och vi gick och satte oss ner för att äta lunch. Så där satt vi med fötterna i sanden, såg ut över havet där solen låg på så att havet glittrade ikapp med våra ögon.

  

Efter lunchen tog vi våra racercyklar till Market Village där vi köpte lite frukost och dricka. Dock ingen alkohol för klockan var tre och man får bara köpa det mellan elva och två och sen mellan fem och nio. Vi blev lite små förbannade men vad ska man göra åt saken. Så vi cyklade hem och Emma tog ett dopp i poolen. Sen var det dags för den dagliga sovstunden. Josefin vakande återigen först men fick lite hjälp då hon vaknade av ett sms. Emma sov en stund till innan Josefin väckte henne.


Nu håller vi på att göra oss fina för kvällens aktiviteter. Vi ska på middagsdate med våra nyfunna killar. När vi satt i tuk-tuken på väg till klocktornet där vi skulle träffas kom det en bra låt som vi såklart var tvungna att sjunga med till. Det blev mat vid piren. Skaldjur och vin blev det. Emma och Josefin bestämde sig sedan för att betala allting då de bjudit oss de andra kvällarna. De tyckte dock det var pinsamt att vi betalade och vi får nu leva på vatten och bröd resten av semestern.

  

Efter middagen gick vi till en bar och beställde in två buckets och några drinkar och satt där ett tag innan vi gick till Hilton igen. Denna kväll var det inträde. 400 bath. Dock ingick två drinkar i det, men vi blev ändå chockade då det varit gratis inträde tidigare kvällar. Vi var där tills stäning som vanligt och vi dansade verkligen järnet. Josefin hittade en ny danskamrat som hon dansade med ett tag. När sedan Josefin gick därifrån så hittade hon Emma istället och då dansade de resten av kvällen.

        

Sedan skulle vi hem till dem och letade efter en tuk-tuk. Vi hittade till slut som påstod sig ha bra musik. Det kan diskuteras såhär i efterhand. Vi lärde chauffören att dansa julgranen och baka bullar i ugnen. Vi har nog lärt ungefär halva Hua Hin julgranen vid det här laget och vi tycker det är kul att föra våra traditioner vidare.


Vi kom hem till grabbarna, men stannade inte där så länge då vi ville sova hemma. Så vi satt där ett tag och pratade lite innan vi begav oss hem.

//Emma


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0