Utvärdering av skinkis del 2

Både jag och Steph var väldigt trötta när vi vaknade på söndagsmorgonen och en promenad inför vår kvartsfinal till hallen gjorde oss gott.

I kvarten så stod Snickarglädjens BK för motståndet, detta lag innehöll b.la. spelare som Kicki Bengtsson och några andra allsvenska spelare från bland annat Djurgården och Hammarby.
Matchen drog igång och Snickarglädjen tog ganska snabbt ledningen. Starten från vår sida var väldigt seg och vårt spel fungerade inte alls trots detta så lyckades vi kvittera.

Jag tror att vi då fick hoppet tillbaka, i alla fall lite av det. Men fortfarande så vågade vi inte hålla i bollen och rulla runt den inom laget. Vi höll ut ett bra tag men dom sista minutrarna föll det och dom kunde ta ledningen med både 2-1 och 3-1 tråkigt nog. Vi får helt enkelt skylla på morgontrötthet.

Nu låg vårt hopp om en skinkcupen final i Pink Babes händer, dom slog lätt ut BP:s brudar i kvartsfinalen men i semin blev det lite hårdare motstånd då dom mötte cupens divor, Hammarby.
Deras uppsyn och sätt att agera, att dom tror att dom är bäst retar mig så in i tusan. Därför hade det varit så skönt om Pink Babes vunnit och slagit ut dom, men tyvärr så vann hammarby med 1-0.
En riktigt skön sak är att Snickarglädjen vann mot Hammarby i finalen och dessutom med stora siffror, underbart!

Och nu till cupens värsta...
Alla vet att när man vinner gruppen eller hela cupen så vinner man skinkor.
Det är ju hela grejen med cupen, att man ska vinna julskinkor då den heter skinkcupen.
Men inte i år inte.. Gissa vad vi fick istället?!
En presentcheck på 100 kr på Coop Extra i Jakobsberg!? Vad hände?
Tycker att det var rent ut sagt skitdåligt, dessutom har dom heller inte sagt något om förändringen, alla blev jätteförvånade och tänk dom som inte bor i närheten av Jakobsbergs, hur ska dom kunna utlösa sin check?
SÄMST! Vet inte om jag vill spela cupen nå mer om man inte vinner en skinka.

Men nu var årets skinkcup spelad och det var en jättebra helg.
Nu är det dags att börja fundera julafton och nyår!

Hej hopp.

Sarah

Kommentarer
Postat av: Belma

Haha! (:

Santa Lucia! (:

Fin fin du ! <3

2009-12-13 @ 20:40:28
URL: http://belmiis.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0