Thailand dag 15

Dag 15:

(4/12)

Klockan ringde 06.45 och det är semester vi är på. Det var med trötta ögonen vi gick upp för att packa klart det sista. Vi gick och checkade ut och hämtade våra saker ur vår safety box. Sedan satte vi oss för att vänta på taxin som skulle ta oss till hamnen. Båten skulle gå 08.30 men båten kom inte ens in förrän strax efter nio. Vi satte oss uppe på däck den här gången för att skona Emmas åksjuka.


Vi satt där i en timme tills vi var i Koh Tao då vi bestämde oss för att gå ner då vi näst intill blåste bort där uppe och satt väldigt obekvämt. Vilket genidrag det var att gå ner. Vi fick sjukt bekväma platser och vi sov hela vägen till Chumphorn. Där var det dags för nästa väntan. Vi gick och åt lunch och slog oss ner för att vänta på vår taxi. Efter ett tag kom han körandes på två hjul i kurvan och vi fattade direkt att det var vår chaufför. Vi somnade ganska omgående och efter dryga tre timmar i bilen var vi äntligen tillbaka i huset i Hua Hin.

 

Vi packade upp väskorna och fräschade till oss inför kvällen. Det blev en sväng på Market Village där vi köpte skor, insmörjningskrämer och peeling (då Emma ska ömsa skin som ormarna). Vi gick även upp till Internetkafét för att uppdatera alla våra kära vänner på vad som händer här borta.


Efter detta skrek magarna efter mat så vi gick till Siam för att äta. Det blev grillat kött och lax idag. När vi kände oss mätta och belåtna blev det en sväng på marknaden. Där köptes det bl a shorts och vi testade även massor av olika masker. Det var riktigt roligt tycker vi då vi även fick med butiksägaren på några bilder. Det är även fullt med jul- och nyårspynt nu i hela Hua Hin. Efter detta kände vi oss ganska trötta och alla marknader började stänga så vi bestämde oss för att leta upp en tuk-tuk och röra oss hemåt. Väl hemma så somnade vi ganska omgående.

       

 

//Emma


Kommentarer
Postat av: hej

Chillar ni eller?! :)

2009-12-07 @ 18:06:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0