Thailand dag 10

Dag 10:

(29/11)

Vi vaknade runt tio helt sjukt trötta. Vi fattade inte hur vi kunde vara så sega. Dock åt vi frukost och kämpade oss ut i solen. Vi låg vid poolen i några timmar innan vi var tvungna att gå in då vi kände oss jättesega och konstiga i huvudet.


Sängen såg lockande ut, så det blev till att sova middag i några timmar. Vi vaknade upp och kände oss mycket piggare och började packa inför resan till Koh Phangan. Taxin hämtar oss åtta imorgon bitti så vi kände att det var lika bra att packa klart då vi ska och kolla på Arsenal – Chelsea ikväll.


Efter det att vi packat klart gjorde vi oss i ordning för kvällen. Vi åkte till Market Village som vanligt och gick sedan på några marknader. Emma hittade en klänning och Josefin hittade som alltid massa saker. Sedan kom vi på en jätterolig idé som vi tänkt på tidigare under semestern.


En av de finska killarna har en ormfobi så vi gick och letade efter några plastormar vi kunde köpa för att sedan åka till dem och säga hejdå då det var deras sista kväll. När vi nästan hade gett upp så hittar vi exakt det vi letar efter. En stor och en liten orm fick följa med oss. Vi gick och åt middag och försäkrade oss om att killarna hade hunnit hem.


Efter middagen så tog vi en tuk-tuk till dem och så smög vi omkring utanför deras grind för att lägga ormarna till rätta. När vi väl gjort detta hör vi av oss och säger att vi är utanför. Han kommer såklart ut och öppnar. Först ser han inte ormen men vi pekar på den och han går försiktigt därifrån, då det är det han har lärt sig att man ska göra. Oj vad vi skrattade.


Vi satt och kollade på film med de ett tag innan vi gick till en sportbar och tittade på Arsenal – Chelsea. Tyvärr ingen vidare tillställning så efter ungefär 65 minuter åkte vi hem då en tidig morgon väntade oss.


(Har tyvärr inga bilder från denna dag då vi inte gjorde något speciellt och inte hade någon kamera med oss för att fota ormarna).

//Emma


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0