Thailand dag 8

Dag 8:

(27/11)

Väl hemma igen kände vi att det kunde vara gott med frukost. Vi satte oss ner i lugnan ro och åt frukost och kände efter hur vi mådde. Vi kom fram till att vi mådde bättre än föregående dag. När vi gick från grabbarna så låg alla och sov så vi lämnade en liten fin handskriven lapp på golvet.


Efter frukosten gick vi ut till poolen och la oss där. Vi låg och solade och lyssnade på musik och njöt av livet. Det var verkligen strålande sol idag utan ett moln på himlen. Det dröjde dock inte länge innan en av killarna kom och höll oss sällskap. Vi låg vid poolen några timmar innan vi gick för att äta lite lunch.


Vi gick till en restaurang som låg näst intill granne med vårt område. Det var en vild chansning på om vi kunde äta där. Chansningen gick hem och de blev väldigt förvånade över att ha någon gäst. Vi tror inte de haft någon där sedan 90-talet. Maten kom in fort och vi blev servade av två stycken, en av dessa stod och kollade och skratta åt oss när vi åt. Trevligt.


Dock lurade Josefin Emma inne på restaurangen. Hon sa till Emma – ”Det här skulle du tycka väldigt mycket om, vill du smaka?” Emma som tänkte att det kan vara bra att testa svarade snällt ja. Hon blev dock tvungen att spotta ut maten i busken då den var fruktansvärt stark. Josefin tyckte dock detta var jätteroligt.


Efter lunchen åkte vårt sällskap hem och vi gick in för att sova middag. Vi vaknade runt sex för att göra oss i ordning för kvällen. Vi startade på Market village och åt lite popcorn på ett Internetkafé. Alltså, vi satt vid datorerna också.  När Market Village stängde började vi med en promenad mot stan, under promenaden blev vi lite uttråkade och provade några hopp. Vi fortsatte sedan till en restaurang för att äta middag. Vi fick sällskap även här. Sedan fick vi skjuts hem på moppe. Återigen var det ett tillfälle då vi såg ljuset i tunneln, men vi överlevde även denna gång. Dock med en himla värk i benen efter åkturen. 

                                                

När vi kom hem var vi väldigt pigga och bestämde oss för att sjunga sing star. Men innan det så gick vi in på rummet för att lämna lite grejer. Då blev Emma jätteglad över att se sin egen säng och kastade sig i den för att ge den en bamsekram. Medan Josefin undrade hur det gick till att sova i sin egen säng.

  

Vi kopplade in sing star och sedan blev det sjunga för fulla muggar. Vi har sjungit så halsarna värker. Tack och lov att vi inte har några grannar här just nu. Taket lyfte några gånger tror vi bestämt. Nu ligger vi dock i sängen och det börjar bli sovdags.

              

     

    

//Emma


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0