Thailand dag 13

Dag 13:

(2/12)

Vi gick upp i hyfsad tid som vanligt och la oss vid poolen. Dock började det regna så vi gick in och sov vidare istället. Det var skitväder hela dagen så det blev återigen en dag med att gå runt i affärer, gå till Internetkafé och äta. Dagarna känns så långa då solen inte tittar fram.


Efter vi hade varit inne på internet tittade solen fram bakom massor av moln. Så solsugna som vi är gick vi till vår strand igen. Vi hann inte ligga där i mer än tio minuter förrän det kom tre stycken inkräktare. Vi gav dem några sura blickar men det hjälpte inte så vi gav upp. Efter halvtimme så kunde man inte ens ana vart solen skulle kunna vara, så vi gick hem. 


Kvällen började närma sig och det var dags att göra sig i ordning. Vi hade bestämt middagsdate denna kväll med killarna så vi möttes upp vid en restaurang för att äta och dricka gott.

     

Efter middagen gick vi till oss för att föra lite och spela lite drickspel. Vi började med Busschaufför. Ett mycket roligt spel för oss då vi lurade på en stackare chaufförsrollen. När vi spelat en omgång var det spelbyte. Den här gången var det deras tur att lära oss något. Det blev ett spel kallat Fuck You. Ett roligt spel som vi definitivt ska komma ihåg och ta med oss hem. Vi gjorde även några kroppsmålningar.

Vi spelade även Ja jävlar och jag har aldrig efter detta för att avsluta med en till omgång Busschaufför. Klockan var runt ett då vi bestämde oss för att gå till stranden och Full Moon Party. Vi var där och dansade och hade kul ett tag tills Josefins kamera och pengar blev snodda. Direkt när vi märkte det skulle vi gå tillbaka till rummet för att hämta Emmas kamera för att återskapa några kort då vi hade alla korten på Josefins kamera.

               

På vägen till rummet är det kanske tio thaitjejer som ger sig på oss. Vi blev dragna i håret, slagna, strypgrepp och sparkade innan vi hann därifrån. Josefin hann med ett slag så de släppte Emma, och som tur var hade vi en av killarna med oss som fick in en riktig smäll så en av tjejerna föll till marken. Vi tre kom till vårt rum och strax därefter kom även Christoffer och en tredje kille. På vägen tillbaka kände vi oss väldigt trygga med tre livvakter vid våran sida.


Vi var ledsna och ganska skärrade när vi kom tillbaka till rummet. Dock hämtade vi kameran och gick tillbaka för att ta några bilder. När vi gjort det kände vi oss rätt nöjda och bestämde oss för att gå till polisstationen. De var tyvärr inte allt för hjälpsamma så vi får ta anmälan när vi kommer tillbaka till Hua Hin.

//Emma


Kommentarer
Postat av: Emilia

älskar era kjolar eller klänningar eller vad det nu är ;)!

2009-12-07 @ 20:37:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0