Thailand dag 14

Dag 14:

(3/12)

Vi vakade denna morgon och hörde återigen att det regnade så vi tog en välförtjänt sovmorgon. Det roliga i det hela är att både två drömde mardrömmar denna natt, och Emma brukar verkligen aldrig komma ihåg något hon drömmer. Så gårdagen kanske satte sina spår i oss.


Efter ett tag bestämde vi oss för att gå upp så vi testade ett nytt frukostställe denna morgon. Det blev ungefär samma frukost som dagen innan dock. Vi gick ner till stranden för att kolla om vi kunde hitta Josefins kamera. Dock var detta omöjligt då vattnet stod så himla högt. Klockan var strax innan tolv då vi kom ner till stranden, och folk festade fortfarande. Hur orkar de?


Vi gick till ett Internetkafé idag igen. Det fanns hur många olika som helst och det vi provade idag hade gigantiska skärmar. Alla i hela rummet kunde se vad man gjorde. När vi satt där inne ringde Josefins telefon och det var Christoffer som undrade vart vi var då de hade låst in lite värdesaker på vårt rum. Vi gick snabbt tillbaka för att möta dem. De hämtade sina saker och sedan blev det en avskedslunch då en av killarna skulle åka hem.


Efter lunchen blev det en promenad ner till stranden och där satt vi ett tag tills Christoffer kom på att det bara var 45 minuter kvar till deras kompis skulle åka och de kanske borde gå och säga hejdå till honom. Vi följde med för att ge en hejdå kram för att sedan gå på massage igen. När vi kom in så fanns det bara en säng ledig så Emma fick börja. När hon legat där i kanske tio minuter fick Josefin sin säng. Vi betalade för en timme, men Josefin blev klar långt före Emma. Mycket märkligt. Dock var Emmas massör, som denna gång faktiskt var en tjej, lite småförtjust i henne.


Efter massagen gick vi tillbaka mot vårt rum och vilka möter vi på vägen om inte killarna. Då hade de precis kommit tillbaka från hamnen där de lämnat sin vän. Vi bestämde oss för att gå och äta någonting. Vi hittade ett ställe som hade bl a pannkakor som vi var väldigt sugna på. Vi beställde in det vi skulle ha och hade väääärldens otrevligaste servitris. För det första fick vi in fel rätter när vi beställde, hon sa till oss – ”You´re a fool my friend”, gick och smaska med tuggummit under tiden hon tog beställningar och plockade undan tallrikarna innan man ens hunnit tugga klart. Dessutom var maten inte särskilt god.


Killarna ville efter detta gå hem och sova ett tag och vi gick för att ta lite kort och fixa oss mm. Vi bestämde dock att vi skulle träffas vid nio för att äta middag. Det blev det vanliga stället där vi ätit tillsammans tre gånger. Vi var så snälla att vi faktiskt bjöd på middag då vi tänkte på deras backpackerekonomi. Efter middagen gick vi hem till oss för att spela kort och snacka skit.    

     

//Emma        


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0