Thailand dag 12

Dag 12:

(1/12)

Vi ställde klockan och gick upp för att leta efter ett ställe där vi kunde äta frukost. Det visade sig finnas hur många ställen som helst, så vi slog oss ner på första bästa. Vi beställde in rostat bröd med marmelad och frukt. Efter frukosten hade vi tänkt pressa vid poolen. Det gick bra till en början, men sedan svek vädret lite så vi gick runt och kolla in stället. Vi hittade ett trevligt internetkafé där vi satt i en timme.

Det blev en del shopping innan vi gick hem också då vi köpte linnen, dricka och en väska. När vi var trötta på shoppingen sken solen lite så vi gick ner till en strand som låg vid vårt hotell. Den var väldigt liten strand men det hindrade inte Emma och Josefin. Vi tyckte dock att alla tittade lite konstigt på oss när vi gick ner till den. Vi låg där ett tag och njöt av att ha stranden för oss själva.


Efter stranden bestämde vi oss för att det kanske var dags för en daglig tupplur. Vi sov i någon timme innan det var dags att göra sig i ordning inför kvällen. Kvällen till ära skulle vi gå på thaiboxning med grabbarna. Så vi bestämde oss för att mötas upp vid halv tio tiden och åka dit tillsammans. När vi hade vaknat gick Josefin och Emma och åt middag, det blev en romantisk middag för två. När klockan började närma sig halv tio gick vi till platsen där man får åka gratis taxi till thaiboxningen. När vi stod där och väntade kommer grabbarna gående, detta är ganska lustigt eftersom vi skulle ses på thaiboxningen halv tio och klockan var redan tjugo i tio.


När vi kom dit fanns det först inga platser, men efter ett tag satt vi på första parkett. Den första matchen gick mellan en kille från Bangkok och en kille från västra Thailand. Båda var så små och smala och vi tänkte hur ska de kunna slå på varandra. Det var först en väldigt jämn match det två första ronderna men i den tredje tog matchen slut på en knock out. Andra matchen gick mellan en kille från Koh Phangan och en kille från Phuket. Även denna match var jämn till en början, även fast man såg att han från Koh Phangan hade mer övertag. I den fjärde ronden fick killen från Koh Phangan in många fina träffar och detta ledde till att den andra killen föll till golvet.

  

Vi var där ett tag och såg dessa två matcher och en uppvisning. Det var en kille på elva år som gick på lina fram och tillbaka och gjorde lite olika boxningsrörelser. Efter ett tag balanserade han även på linan med eld i händerna. Mycket imponerande av denna unga kille. Efter det så gick vi ner till ett poolparty för att ta en gratisdrink för att sedan röra oss vidare mot stranden. Hann med ett stopp hos oss innan. Kvällen på stranden var rolig ikväll igen, men vi var inte där så lång tid då vi kom dit rätt sent. Gick upp till grabbarna sedan för att kolla in boendet och sedan blev det nattkäk. På vägen hem går vi alltid genom en liten djungel för att komma till vår bungalow, mitt i bron står det ett träd. Detta träd har stått här sedan vi kom men just denna kväll utbrister Emma – ” Josefin, har det här trädet alltid stått här?”

      

//Emma


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0