Thailand dag 23

Dag 23:

(12/12)

Vi gick upp i vanlig tid och gjorde i ordning frukost, rostat bröd och juice. Därefter var det dags för stranden så vi gick och mötte upp killarna. Idag konstaterade Emma att det var den varmaste dagen hittills och Josefin höll med.

När vi legat en stund och pressat och badat kände vi att våra små magar var lite hungriga. Så vi gick och satte oss till rätta för att återigen äta lunch med sand mellan tårna och höra vågorna. När vi alla fått i vår mat sitter vi och pratar om att åka vattenskoter så vi bestämmer oss för att göra detta.

Vi delar upp oss två och två, tjejerna för sig och killarna för sig. Vi fick stränga order om att inte köra nära varandra då det kan hända olyckor och då blir det väldigt dyrt. Josefin och Emma drar iväg med full fart och tar vågorna riktigt snyggt må vi säga. Dock höll det på att sluta i vattnet en gång men snitsiga som vi är lyckades vi hålla oss kvar. Christoffer och Marcus däremot tog det lugnare och de såg lite rädda ut. Skulle vi tävlat skulle Emma och Josefin vunnit med hästlängder. Men vi är ju lite rutinerade också vi har ju faktiskt kört en gång tidigare. Vi tyckte alla att detta var jätteroligt och Emma och Josefin tyckte att denna gång var mycket roligare än den förra. Vi skrattade så mycket att vi hade tårar i ögonen under hela färden.

 

Efter vi kört kände vi oss lite trötta så vi la oss på våra solstolar och vilade en stund. När klockan var fyra gick Emma och Josefin till Market Village för att göra några sista inköp vi var där i ca två timmar. Sen bar det av hemåt för att duscha och göra sig i ordning för kvällen.

Kvällen hade inga speciella planer då vi skulle upp tidigt dagen efter så det blev middag och lite spatserande på marknaderna. Vi kände oss ganska snabbt nöjda med detta och rörde oss hemåt. Som vanligt tog vi en tuk-tuk, släppte av grabbarna och åkte vidare hem.

//Emma


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0