Thailand dag 19

Dag 19:

(8/12)

Vi gick upp tidigt denna morgon då vi skulle rida elefant. Tuk-tuken kom i tid och vi hade sådan sjuk tajming. Vi var vid Hua Hin Safari strax efter nio, vi blev mycket trevligt bemötta av en kille som jobbade där och som visade oss vad vi kunde göra för olika aktiviteter på området. Vi bestämde oss för att rida elefant och sedan var det även en elefantshow.

Vi blev tilldelade en stor elefant vid namn Sangdauoa och hoppade upp, och sedan var det dags för en timmes elefanttur. Det var roligt då vi satt där uppe helt själva och vår guide gick och tog kort. Efter timmen kom vi tillbaka till stugan och blev bjudna på kokosmjölk och ananas. Kokosmjölk smakar för er som inte vet, inget vidare.

        



Sedan var det dags för elefantshowen. Oj, så duktiga de var. Elefanterna cyklade, spelade fotboll, basket, bowling, gjorde pyramider, gick på två ben och en massa annat skoj. Det blev en hel del kort och även en massa skratt innan vi bestämde oss för att gå och kolla på krokodilerna. Inte alls lika fascinerande djur då vi tycker de är rätt läskiga.

       

När vi kände oss nöjda med detta rörde vi oss hemåt för att sedan bege oss till stranden. Vi kom dit senare än vanligt men solen sken och det var nog varmaste dagen hittills trots att det var lite molnigt på morgonen. Vi låg på stranden ett tag innan vi kände oss nöjda och cyklade hem.
 
När vi kommit hem blev det våra vanliga rutiner. Dusch och sedan någon timmes vila. Därefter åkte vi till Market Village för att sedan åka vidare för att äta mat. Dagen till ära blev det hummer. Dock var det inte så stora portioner så vi blev inte helt mätta. Efter maten var det dags. Jeansjakt. Vi gick och provade jeans, och det slutade rätt bra. Josefin köpte ett par nya och Emma två. När vi hittat det vi skulle var vi hungriga och hittade ett ställe med milkshake och sedan köpte vi även en varsin pannkaka.

Med denna pannkaka hade vi väldigt kul. Josefin gick och bjöd folk och vi hade väldigt kul då vi drev med alla. Vi blev proppmätta efter allt detta så vi tog en taxi hem. Väl hemma så somnade vi rätt fort efter en lång dag.

//Emma


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0