Thailand dag 21

Dag 21:

(10/12)

Det börjar bli en vana att gå upp tidigt, så varför ändra på det? Vi gick upp, käkade frukost, mötte upp killarna för att dra till stranden. Alla var ganska sega, men det hindrade inte oss från att leka lite vattensporter eller vad det heter.

Vi började med att åka bananbåt alla fyra för att sedan åka två och två på en ring. Det var riktigt kul och kroppen känner att den har jobbat. När vi var klara med dessa aktiviteter var det dags för lunch. Som vanligt blev lunchen på stranden i solen.

   

När klockan närmade sig halv fyra gick vi hemåt. Släppte av killarna på hotellet och gick hem för att duscha, vila och göra oss i ordning för kvällen. Det var så skönt att vila lite då vi var skittrötta. När vi vaknade någon timme senare av att klockan ringde var det bara att göra sig i ordning för bowlingmatch. Det var återigen killarna mot tjejerna.

 

Vi var bra med första omgången, men sedan gick det utför. Josefin spelade bra men Emma sinkade laget totalt och vi var tvungna att efter tre rundor se oss besegrade. Vi var hungriga och lite sura över detta så vi gick och åt pizza. När alla var klara blev det film hemma hos oss då alla var rätt sega och efter ett tag gick de vidare till hotellet för att sova.

//Emma


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0